Babyshower – bildedryss

puuh – endelig er hemmeligheten klar til å avsløres. Hele uka har jeg nemlig stresset med forberedelser til babyshower for Andrea. Dette pleier man vel egentlig ha rundt 2 mnd før termin, men siden vi dro til syden og kom hjem til julestyr valgte jeg å sette det til rett over nyttår. Jeg inviterte mammas to bestevenninner, farmoren til lillemann, to av storesøsters bestevenner, Nora, Sofie og fire av Andreas bestevenninner til å komme å tilbringe litt tid sammen før vi får det travelt med babystyr. Var kjempekoselig å bli kjent med nye jenter og damer – og like hyggelig som alltid å være med de gamle. De nærmeste vennene til mamma, meg og Maria er som familie for oss – så det var klart de måtte være der.

Dette var så klart hemmelig for Andrea, så dere kan troo jeg hadde vanskeligheter med å skjule planen da vi bor i samme hus og deler kjøkken og rom rundt omkring. Det ble til bollebaking midt på natta (som hun forsåvidt våknet midt i og jeg måtte forklare med at Sofie skulle få med seg boller hjem til Narvik), Bleiekake og veggdekorlaging på loftet og myee skjuling av diverse poser etc. I morgest stod jeg opp klokken 7(!) for å bli ferdig med å bake cupcakes, vaske kjøkkenet, handle inn diverse glass etc, skrive babyquiz og pakke tingene før jeg skulle dra til storesøsteren min (hvor vi hadde showeret) klokken 12. Rett før jeg sprang ut døra klarte jeg lure Andrea til å få på seg litt øyenskygge fordi jeg måtte ” teste ut en ny sminkemetode jeg så på youtube” – egentlig veldig mistenksom ting å gjøre når man ”skal løpe til city nord for å møte Sofie” …. Uansett dro jeg til Maria.. Klokken 13 kom alle gjestene, utenom Andrea.

På forhånd hadde jeg bedt alle ta på noe hvitt eller blått, ta med et bilde av seg selv som babyer og viktigst av alt å være stille om det. Andrea trodde hun skulle til Maria å bestille sitt nye kamera (som de forsåvidt gjorde etterpå) og fikk sjokk da vi alle ropte ”overraskelse” idet hun trådte inn døra. Stakkars jente – hun var på gråten opp til flere ganger idag. Forhåpentligvis av glede!
Ellers fikk hun utrolig mye fint. Sier som med julegavene – lillemann er en bortskjemt liten fyr. Hjemmestrikket pledd, en haug bleier og vaskesaker, klær, kosedyr -til og med gaver fra foreldre til vennene. Folk er helt utrolige iblandt! Hun har vært storfornøyd etter vi kom hjem og, så takk til alle som var med å gjøre dagen fin for henne.
                     ♥

5 kommentarer

Siste innlegg