• 28.09.2017, 02:41

VLOG 25.09


                                 Da jeg ble stuck enda en natt i Bodø hadde jeg lite å gjøre på hotellet, så jeg bestemte meg for å spille inn en kjapp videoblogg. Dette har jeg ikke gjort på evigheter, og jeg synes det er hyperkleint, men altså, jeg er vel ikke første til å backe ut på kleine ting. Nå har vi nettopp sett Frozen her (igjen), det er og blir favorittfilmen min. Jeg forguder disney, virkelig! Nå er klokka halv tre, og jeg er på vei i seng. Jeg skulle gjerne sagt det har vært en laang dag, men den føles faktisk ganske kort? Jeg sov til 12, jobbet i fem timer, lagde middag og så film.. vel, ja. I morgen har jeg fri, så da skal jeg ut på treningstur og få tatt litt ''høstbilder'' - jeg elsker å endelig ha kameraet her igjen, det er så herlig å kunne ta bilder igjen!

Håper dere får ei god natt og en fin dag imorgen:-)


 

  • 04.10.2014, 00:35

VIDEOBLOG; ROMANTIC LOOK


Som jeg fortalte dere før er jeg med i Loreal sin konkurranse trendsetter 2014. Jeg var så heldig å gå videre til semifinalen, hvor bidraget skal være et spesielt tema vist gjennom en videoblogg. Nå er ikke jeg vant til videoer, så ha litt tålmodighet med meg - jeg har uansett arbeidet hardt for å få den ferdig, og håper så mange som mulig orker å gå inn å stemme på meg :) Premien er bl.annet en til Paris for å hjelpe loreal med deres kampanje, noe jeg har utrolig lyst til.

Her er mitt videobidrag til semifinalen;

(sett tannhjulet til 480p for best kvalitet :))

Så, hva synes dere? Her går man inn for å stemme, om noen er så søta å orker <3
Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

  • 02.08.2014, 20:23

Video;VINNER AV KONKURRANSEN!
Gratulerer så mye - sender deg en mail:-) Det blir mest sannsynligvis noen lignende konkurranser i framtiden, så følg med:!
Idag har jeg hatt en deilig lørdag - en spasertur på senteret med Lucas, en kaffedate med ei kjær venninne som var på gjennomreise og litt spaserturer i deilig vær. Idag skulle jeg egentlig ut - men da det plutselig ble masse krøll med alle rundt omkring fant vi ut at vi tar det helga etter jeg og A har vært i Oslo - altså siste helga i sommerferien. Da er Sofie også hjemme fra syden, så det blir perfekt:-)

Ha en herlig lørdagskveld!

#videoblogg #blogg #hverdag #foto #trening #mote

  • 05.01.2014, 00:28

HEI KLEIN
Sååeh.. her er jeg.
(Bare skru lyden opp og hør den brutale norlænning-dialekta. husjaveg.)
som videoen sier - eller en superklein jente som er veeeldig ukjent med videokameraet sier;
Jeg kjører spørsmålsrunde. Har lovet et par lesere det - og jeg holder da alltids ord.

Hurra hei. Håper dere likte videoen min. Kanskje det blir flere

  • 29.11.2013, 22:45

SAVN


Har jeg fortalt dere at jeg har trent drill sammenhengende i 7 år?
Igjennom barndommen min har jeg vært igjennom utallige idretter. Friidrett, barnefotball, ballett, turning, jazz, dans, kor (tells vel eegentlig ikke som en aktivitet men..)fotball og drill.
Da jeg var 13 hadde jeg spilt fotball og gått på drilling i tre år, og skulle starte på ungdomsskolen. Ettersom skolen ble mer særriøs måtte jeg gi opp en av idrettene, og det ble fotball som ble lagt til side. Idag er jeg strålende glad for at jeg valgte drill - det har nemlig vært de 7 beste årene i mitt liv. Vi har vært en gjeng som har byttet grupper og gått opp i divisjoner sammen, og blitt fantastisk gode venner. Jeg ser på troppen min som noen av de beste vennene jeg har hatt - noe som ikke er rart da vi de siste 4 årene tilbragte rundt 6-7 timer i uka sammen i tillegg til konkurransehelger, treningsseminar og var gode venner på fritiden.

Jeg har opplevd så mye med jentene mine - vi har sammen vunnet nordnorgesmesterskapet 5 år, Norgesmesterskapet 1 år(av 3 deltatt. 2plass en av gangene) ,vært med på mindre konkurranser som tropp, opptredd på City nord, på flere fotballkamper, håndballkamper, ledet 17maitoget.. Ja, mye rart! . De siste to årene trente vi knallhardt, vi hadde en av verdenstoppens trenere fra Nederland som lagde program til oss, vi hadde en fantastisk trener som stilte opp for å trene oss klokken 6 hver mandag morgen før skolen (til tross for at hun hadde både egne barn og jobb) og var med på de andre treningene vi hadde iløpet av uka. Vi har hatt knallharde uker med besøk fra Nederland og programinnlæring - men det har alltid vært verdt det. Jeg er så evig stolt av både troppen og det vi har utført.Legger med filmer fra de to siste årene i Norgesmesterskapet;

Denne var den første gangen vi prøvde oss som som Seniorer. Her var også første gang vi fikk laget program av flinke Dion Hoppenbrouwen fra Nederland.
Temaet er gamle guder i Athen - og med denne fikk vi 2 plassOg her er fra siste året vi drillet, nummeret var også laget av Dion - temaet var Space (og vi kalte oss team space - hadde råkule teamjakker og alt. åh, fine tider <3)
Da var vi plutselig Norgesmestere i seniorklassen i Norge!!!


Hva synes dere om filmene? Man må vel kanskje ha en interresse for det for å orke se slike videoer, men jeg synes nummerene våre var så stilige at det er virkelig underholdende:)
(Savner dere knallmye fine Team-Space jentene

  • 21.11.2013, 09:41

Repost video; Hvordan krølle håret med slettetang


Hoi, denne er gammel dere. Savner mitt lange hår, mitt friske fjes og å ha overskudd til å gidde lage slike videoer.
Her er iallefall hvordan jeg som regel fikser håret når jeg skal noe spesielt. Har det alltid enten i krøller, høy hestehale, helt slett eller festet i en dott på hodet.
Jeg lærte å krølle håret med slettetang da jeg jobbet ekstra på frisørsalong, og har kun brukt det siden. (med unntak for julaften i fjor - da brukte jeg svære varmruller....)

Jeg liker å bruke slettetang bedre enn krølltang fordi det er mindre varmeskade på håret da man ikke trenger holde den lenge over håret slik man gjør med en krølltang. Det tar også kortere tid, og krøllene blir mer ''korketrekkere'' samt større - kontra de mer puddelkrøllene man kan få av vanlig slettetang.Hvad tycks? :- D

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

  • 01.09.2011, 22:02

GAMMEL FILM. haha


video:gagagag


og med det sier jeg: SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN _KOMMER_. det bare tar litt lengre tid enn forventet. enjoi retardnessn til katja imens

  • 20.07.2011, 01:07

VIDEOBLOGG 1!!!!!1hahehea. enjoi

-Lena mari

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits