hits
 • 24.02.2018, 08:23

FUNFACTS OM MEG- Paradise hotel, restylane, strøk to ganger på lappen++

 • Category: Q&A

1. Jeg fikk spørsmål om å være med på Bakekrigen for noen år siden mens jeg var syk og blogget mye bakegreier. Jeg kjedet meg mye hjemme og var så glad i å bake, og var derfor med på mye sånn freia-konkurranser osv. En dag fikk jeg mail fra bakekrigen på fem(?) om jeg ville med der - men jeg takket nei fordi jeg var pissredd for å være på TV. en annen gang meldte jeg meg og Sofie på paradise hotel på gøy, også ble jeg faktisk(!) oppringt om å komme på intervju i Oslo. Jeg takket pent nei til det og, livet mitt var ikke akkurat på plass for noe sånt. I tillegg til at jeg fortsatt hadde angst for å være på TV. Jeg trengte virkelig noe nytt i livet, men det var nok ikke den forandringen jeg trengte..Hadde ting vært litt annerledes hadde dere kanskje sett meg på paradise hotel 15 - noe jeg i grunnen er veldig glad for ikke skjedde ;-) Jeg endte jo opp i Disney og møtte Alexander ♥ 

2. Jeg strøk (2 ganger!) på førerprøven. ALTSÅ dette er jeg skikkelig flau over. Fordi når jeg hadde bil, de første årene skal jeg innrømme at jeg kjørte som en idiot. Altså, jeg råkjørte ikke i det hele tatt, men jeg ''kjente min bil'' godt nok til å bremse veldig sent opp før lyskryss og gasse på i og ut av svinger. Kjørelæreren min kalte meg ofte frøken Solberg, men det var ikke fordi jeg var en GOD sjåfør.. Uansett, første gangen jeg strøk hadde jeg ikke sovet hele natten og var pissnervøs. Andre gangen var jeg så uheldig å kjøre forbi en buss som blinket ut fra bussholdeplassen akkurat idet nesa på bilen min var ved bakhjulene hans. Akkurat denne syntes jeg var teit - for man kan ikke bremse iDET man kjører forbi noen på en 70km motorvei. Men so be it..

3. Jeg har hatt restylane i leppene. Dette er nå.. 3-4 år siden? jeg tror det ja. Jeg var kjempeufornøyd med å ha så små lepper, så jeg bestemte meg for å bruke penger jeg egentlig hadde hatt bruk for til mye annet (jeg var sykemeldt på denne tiden og hadde ikke supermye utbetalt i mnd) og dro for å få sprøytet inn i leppene. Jeg tok bare en halv sprøyte fordi jeg var pissredd for å bli en and - jeg det vistes bare i rundt 2 dager mens det var hovent. Haha, etter det så jeg ut som jeg gjorde før omtrent.. men jeg selv så stor forskjell og var så sikker på at de var blitt større - men jeg tror ærlig bare det var fordi jeg var mer obs på å presse de litt ut. Det var også bare i overleppa jeg tok fordi det er den som var ''så liten''. Nå, når jeg ikke har noe i føler jeg heller ingen behov for å gjøre det. Jeg følte heller aldri noe behov for å gjøre det igjen, det var liksom bortkastede penger for min del. Altså, det kunne jo blitt litt mer resultat dersom jeg hadde tatt mer, men jeg tror ærlig ikke jeg hadde tatt det igjen uansett. Jeg oppdaget noen måneder etter det hadde gått ut at jeg egentlig var fornøyd som jeg var. 

4. Alexander er min første ordentlige kjæreste. Selvfølgelig har jeg vært på tur dit før - men ingen har jeg noen gang klart åpne hjertet mitt for som han. Jeg var helt ærlig et skikkelig vrak når det kom til kjærlighet før det, og har hatt min share of dårlige opplevelser og drittsekker som har gjort at jeg har vanskelig for å åpne hjertet mitt  for noen som helst. Men denne fyren altså.. han tok meg med storm, rett å slett. Å dra til USA var den nest beste avgjørelsen i mitt liv, rett etter å reise hjem derfra. KLISS


5. Denne er litt merkelig, men jeg ELSKER katter. Ikke helt vanlige katter, men sånne litt merkelige. For eksempel ler jeg meg ihjel av Finn-katten (den som er på alle finn.no-reklamene).. og grumpycat på instagram, ja.. alle katter som ser spesielle ut er for meg som heroin er for en heroinmisbruker. Jeg virkelig håper jeg en dag kan få meg en spesiell katt. (og ja, alle katter er spesielle - men nå mener jeg litt sånn persisk katt, eller en som sjegler litt med øynene. haha)

Noe annet jeg er gørn etter er slike videoer på youtube som bare er super-speisa - for eksempel alle ''shooting star''videoer, eller andre dank memes. To av mine favorittvideoer er disse: 

q6EoRBvdVPQ
 

6. Jeg har noen skikkelig rare ting jeg elsker å spise - eller, jeg synes ikke det er rart, men A pleier å si jeg bare kødder med han hver gang jeg kjøper det. At jeg kjøper det for å være morsom? Men nei, jeg elsker giffler, fruktcoctail, lefsegodt og after eight. Det kan da vel ikke være SÅ rart?

7. Også er det ting jeg virkelig ikke takler. Søppel brekker jeg meg fort av, men det kan vel de fleste gjøre - noe ikke alle synes er like ekkelt som meg er våtservietter. Jeg har en skikkelig ugreie for våtservietter. Og med jobb på kafe hvor det går mest barnefamilier og pensjonister... vel, jeg sliter ett par ganger om dagen for å si det sånn. Rotter, måser og duer er også noe jeg ikke takler. Jeg får frysninger over hele ryggen, og blir helt rar i kroppen.. haha. 

8. Mamma har hele samlingen med sånne mummi-kaffekopper. Og hver gang jeg er på besøk hjemme og skal servere kaffe, serverer jeg alltid en person STINKY-koppen mens jeg ler litt for meg selv. thats my humor. Det var spesielt morsomt første gang A var hjemme til oss på besøk for en uke og jeg gav han den koppen HVER dag hahah. 
 

9. Da jeg jobbet i Disney world på ''prinsesserestauranten'' var det maaange barn som kom bort og spurte om jeg var Elsa. Til og med den ene sjefen min der kalte meg Elsa.. Haha, antagelig fordi det var i Norgespavilliongen og de forventet å se Elsa der, fordi jeg hadde hvitt/lilla hår og mye sminke, og fordi jeg alltid gikk med ''elsaflette'' på siden av hodet. I starten syntes jeg ikke mye om det da jeg ikke egentlig likte frostfilmen og syntes den fikk for mye oppmerksomhet - men etterhvert som jeg så den flere ganger ble den en av mine favorittdisneyfilmer, og Elsa en av mine favorittkarakterer!

10. Jeg har spist ett ellerannet søtt hver dag de siste to årene. Enten om det er et stykke kake, en saftis, en sjokolade, en pakke kjeks.... vel, jeg er blitt skikkelig søtmoms. Kanskje det har noe med at jeg ikke spiste godteri på tre år å gjøre? Dette er ikke helt sunt det heller, det skal sies, så mitt mål framover er å kun spise søtsaker i helgene ;-) 

 

 

 

Noe du ikke visste? :- )
 

 

 • 23.08.2017, 11:14

20 SPØRSMÅL

 • Category: Q&A

 

Denne kopierte jeg fra Julianyland sin blogg, jeg har jobbet i dag også og har rett å slett ingenting annet interessant å dele. Men dette er veeldig lenge siden jeg har gjort, så kanskje de som har lest bloggen en stund får med seg noe nytt ;- )

 

1. Hvor høy er du?
178cm. Hele familien min er mellom 176-180 så vi er høye hele gjengen. 

 

2. Hvordan liker du best å bruke fritiden din?
Vet dere, jeg er egentlig ikke så veldig glad i å ha fri. Sånn, om jeg har jobbet mye eller stresset veldig er det sykt deilig med en liten ferie, men da helst ikke HER. Jeg er ikke glad i å være hjemme å ha fri. Altså, jeg elsker å sitte å se film med kjæresten eller tilbringe annen kvalitetstid MED han, men om jeg tenker bare meg - for eksempel om jeg er alene hjemme HATER jeg å ha fri. Da må jeg gjøre noe - enten på butikken, eller på shoppetur, eller joggetur.. dere skjønner. Så det er vel slik jeg liker bruke fritiden?

3. Hvilken junkfood foretrekker du?

Hm, denne er jeg så delt på. Fra jeg var lita har det kjedeligste jeg har vissts vært pizza og taco (fordi vi hadde det relativt ofte hjemme). Jeg har blitt mye mer glad i det nå, men vi har det fortsatt ganske ofte.. så jeg må nok si enten burger eller kebab. OG SØTPOTETFRIES. <3 (PS. supertips - på jobb (jordbærpikene) har vi en kyllingburger som er så god!! og om man kjøper den med søtpotetfries er det kun 10kr tillegg, jeg kjøper alltid kyllingburger med karamellisert løk og søtpotetfries med en skål aioli til siden, mumsss).

ps. Pizzaen på Campino i halden er den mest magisk gode pizzaen noensinne.

4. Har du et skjult talent? Isåfall, hvilket?
Jeg måtte spørre kjæresten på siden her - i følge han er mitt talent å lage mat (noe jeg blir veldig glad for å høre) Ellers så kan jeg ta skuldra ut av ledd med vilje, og rulle med magen!

 

5. Beskriv deg selv med 3 ord.
Samvittighetsfull, uhøytidelig og ikke-dømmende (YES I DID, tre positive)

 

6. Har du et kjæledyr? I såfall, hvilket?
Nei, nå har vi ikke lov til å ha kjæledyr her vi bor :-/ Men jeg håper vi kan få en hund en dag. Pappa har tre store hunder, og vi har hatt en god del kjæledyr mens jeg har vokst opp.

 

7. Hva er ditt favoritt skjønnhetsprodukt?
Lillashampoen min fra fudge eller iglow vippeserumet mitt - klarer ikke helt velge ;-)


8. Hva gjør deg glad?
Stamkundene mine på jobb som spør meg om jeg har vært i Bodø i ferien og er så koselige å slå av en prat med - Ask, Eden, Lucas og lille Philip som jeg er blitt så glad i. Alexander gjør meg også temmelig i lykkerus. og Sofiee


9.Hva gjør deg sint/irritert?
Baksnakking, til tross for at jeg selv gjør det til tider. Det er sjelden jeg snakker stygt om folk som personer ja - men dersom noen andre har vært baksnakkere eller gjort ting jeg ser på som slemme mot andre så kan jeg finne på å si det ja. Jeg er sjelden venn med folk som snakker stygt om andre bak ryggen deres, for jeg VET at om de gjør det om andre så gjør de det om meg og. I tillegg HATER jeg sure kassemennesker. 

 

10. Høye heler eller lave sko?
Jeg kan ikke gå med høye sko føler jeg, for da blir jeg pluselig en meter høyere enn alle andre i rommet, desverre. Jeg synes høye sko er penest og mest elegant, men lave sko er kulest og passer til flest stiler. Jeg er ikke glad i ballerinasko nå mer, det elsket jeg før. Jeg har også utviklet et hat for dem siden det er så få man kan ha sokker.  Jeg går aldri barbeint, for jeg hater å kjenne støv etc under føttene. 

 

11. Hva er din favorittsang?
David Gray - This years love

 

12. Hva er din favoritt sosiale-medierkanal?
Hm.. jeg tror det må bli blogg eller twitter. Facebook er liksom bare videoer og nyheter nedover siden, instagram sjekker jeg relativt ofte, men det er ikke et problem om jeg ikke får tittet der. Samme med snapchat egentlig. Blogger MÅ jeg lese hver dag, og jeg følger alle favorittene mine på bloglovin slik at jeg oppdateres hver gang et nytt innlegg postes og jeg kan se igjennom alle på kvelden uten å trenge gå inn på hver enkelt blogg å sjekke. 


 

13. Om du måtte velge én drikke (utenom vann) som du må drikke resten av livet, hva ville det vært?
Jeg har utrolig lyst å si Pepsi Max eller Siesta, eller Mc-donaldscola. men altså hvor ille ville ikke det vært for tennene? Jeg tror det må bli Zeroh pære og sitrongress. Den ER SÅ GOD. Blå og rosa Slush er nok min alltime favorittdrikk, men det ville blitt litt kaldt å drikke slush på skitur i januar feks. 

 

14. Hva er din favorittfilm?
Jeg har sett utrolig mange bra filmer, men den beste jeg har sett må nok bli Seven eller the Green mile. Filmer som får meg til å gråte, le eller sitte så spent at jeg ikke klarer sette på pause er favorittene mine.  Også Tornerose da. Sist uke så vi en veldig bra film som heter the prestige, den anbefaler jeg virkelig!

 

15. Hva var ditt favorittfag på skolen?
Akkurat nå, på barnehagelærer vet jeg faktisk ikke. Pedagogikk er utrolig spennende, men jeg har ikke den lese/trengeråfinneut- trangen jeg hadde da jeg hadde historie på vg3. Det er nok mitt all-time favorittfag. Jeg hadde et fag som handlet om statslederes historie og litt rundt NATO og maktbalanse i verden da jeg gikk internasjonale relasjoner som var veldig spennende og som jeg virkelig kunne tenkt meg gått videre med - men vi får se hva som skjer. Kanskje jeg ender opp som historielærer og får the best of both worlds. 

 

16. Om du kunne bodd hvor du ville i verden, hvor ville det vært?
Jeg ville nok bodd i Norge ja - det er nært familie og det er et trygt land.  Selvfølgelig, det hadde vært kult å bo i New york - Orlando (som alltid vil være i hjertet mitt) Paris eller London - men jeg må være nærme tantebarna og gudbarna mine føler jeg. 

 

17. Favorittkjendis?
Hm, det er vanskelig å si. Av de i Norge må det bli Jenny Skavlan tror jeg, hun er så kul. Av verdensstjernene.. jeg synes Kardashian-klanen har oppnådd mye og er utrolig spennende å følge med på, til tross av at jeg kan irritere meg grønn av væremåten til enkelte av dem til tider. Det er dem av kjendiser jeg følger mest med på, men jeg synes også Angelina Jolie virker som ei dame med bein i nesa. Stilmessig elsker jeg hertuginne Kate(!!)

 

18. Hvilken blogger ønsker du å bli bestevenn med?
Haha, jeg velger nok ikke bestevenner ut fra om de er bloggere eller ikke - men det er mange som virker utrolig kule. Man får jo sett ganske mange sider av en stor blogger som deler det meste der ute, så jeg tror nok alle de jeg følger på bloglovin ville vært kule mennesker å henge med. Mine favoritter å lese er iallefall Maddepaddee, Annais, Julia Nyland, Anniken Jørgensen, Kristina andersen (jeg digger Geirvitsene på snapchat) og synes alle de virker skikkelig down to earth og morsomme. og nå i det siste har jeg også lest mye på Bennysriddle, Martine Lunde og Isabelle Eriksen.

 

19. Hvem er din største inspirasjon?
Det vet jeg faktisk ikke, jeg har desverre ikke så mye av inspirasjonskilder annet enn ting jeg søker opp fra tid til annen for klær og interiørgreier..

 

20'. Nevn én ting du er stolt over.
Jeg er stolt over at jeg følger mine egne veier og gjør det JEG har lyst til. Jeg reiste helt alene til USA og Disney uten å kjenne et eneste menneske der. Jeg reiste hjem igjen den dagen jeg ble servitør og endelig skulle tjene litt penger - tre måneder før jeg egentlig skulle hjem fordi jeg valgte at noe i Norge var viktigere. Jeg flyttet også til Trondheim over natta ,en by jeg aldri har vært i før - i en leilighet helt alene på Persaunet (som da var helt gresk for meg). Jeg kjørte den lille bilen min opp og startet en linje jeg hadde kommet inn på to dager før. DET er jeg stolt av at jeg turte. Jeg satset ALT på mennensket jeg elsket og fortsatt elsker, mannen i mitt liv - noe jeg ikke angrer ett sekund på. Kjærligheten er størst av alt 

 • 23.07.2015, 13:23

ANSWERS PT 2

 • Category: Q&A

Har du vært innlagt i Bodø for spiseforstrrelser? Isåfall - vil du si noe om hvordan det var der? (skal kanskje dit selv)
Kan du fortelle litt om hvordan det var å være innlagt?
Jeg var innlagt på Regionalt Senter for spiseforstyrrelser til sammen 6 måneder iøpet av 2014. Mesteparten av året året jeg ble 20 altså. Jeg kan starte med å si at jeg er uendelig takknemlig til det stedet - jeg tror neppe jeg hadde vært der jeg er i dag uten dem. Det er ikke engang sikkert jeg hadde vært i live. Når man kommer ganske langt under der man bør ligge vektmessig skjer det noe i hodet - det er nesten som det er kiloer tatt vekk fra hjernemassen og. Det høres veldig rart ut, men jeg kan nesten ikke huske noe av det som skjedde da jeg var på mitt laveste vektmessig - det er som om noen har visket det vekk fra hukommelsen. Første gang jeg kom til stedet var for å gi det en sjanse - en prøveuke. Jeg var som sagt helt borte i hodet, og til tross for at alt av prøver viste at kroppen min var på vei å ta kveld nektet jeg å innse det og dro derfra med erfaringen. Etter omtrent 2 måneder gikk jeg på en skikkelig smell og innså at jeg måtte inn, for jeg hadde absolutt null kontroll på hva sykdommen gjorde med meg. Det er skikkelig vondt å tenke på hvor mye dritt jeg har latt den stakkars kroppen min gå igjennom.

Vel, da jeg ble lagt inn ble det en lang innleggelse, en av grunnene var pga jeg hadde sommerferien hjemme. Nå bor jo jeg i Bodø - så det å ha familien her gjorde at månedene gikk greit sånn sett - men det var allikevel en boble jeg var inni sammen med medpasientene mine, de ansatte, legene og behandlerne. MEN jeg tror ikke tankene mine kunne kommet på rett spor og holdt seg der uten. Det er et opplegg hver dag på avdelinga, man får oppfølging døgnet rundt - det er ikke slik at man ser en instagramkonto som drikker spirulina til middag og trener crossfit hver dag og er etterlatt til seg selv og å finne ut middag hjemme; Man blir påvirket av miljø, internett etc - MEN man får snakket om det, forklart hvorfor det ikke er bra, hva som er normalt, hvorfor man har behovet for å forandre seg/hva man trenger sykdommen til. Uansett - det er til tider utrolig tøft, det var mange ganger jeg var på vei ut døra for å dra hjem å fortsette mitt crappy syke regime; MEN OM MAN BLIR OG STÅR I DET ER DET SÅ VERDT DET. Og i tillegg, personene som arbeider på avdelingen her i Bodø er fantastiske. De har så mye kunnskap og er der på godt og vondt. Hver og en er GULL(!!) (Om noen av dere noen gang leser dette er jeg dere evig takknemlig og kommer aldri til å angre på at jeg lot dere hjelpe meg)Og hvilken behandling du fikk etter du ble utskrevet?
Etter jeg ble skrevet ut har jeg gått til Psykolog omtrent hver uke, samt har jeg vært jevnlig til legen for å sjekke hvordan ting står til i kroppen. Ellers er jeg og Pappa med i en multifamiliegruppe hvor flere familier samles og de får lære litt om hva en spiseforstyrrelse er og hvordan man kan hjelpe samt dele erfaringer og gode svar. Jeg vet dette har hjulpet pappa masse, og jeg synes det er veldig godt at han får vite slike ting som jeg synes er småekkelt å snakke om.

Hvilken BMI må man opp i og hvor mye mat må man spise?
Målet om man har en lengre innleggelse er å komme opp på normal BMI hvor kroppslige og mentale funksjoner fungerer igjen. Det blir laget individuelle planer for alle på mat og aktivitet ut fra hvor mye man går opp på ukentlige veiinger. Må legge til at meningen ikke er at man skal skyte til værs vektmessig, hodet skal følge med. Det er også sunn og god mat de har der, normal husmannskost. Har hørt skrekkhistorier fra andre steder hvor hovedfokuset har vært å få folk opp i vekt og samtidig ikke gitt nok støtte mentalt til dette - jeg tror det da er mye lettere å falle tilbake.


off.. egentlig har jeg en streng regel på at jeg ikke deler bilder av meg fra denne tiden - men i akkurat denne settingen er det vel det eneste passende. Her er jeg altså på vei fra byen lykkelig uvitende om at kroppen var på vei å takke for seg. Heldigvis ser jeg tilbake med skrekk, aldri mer skal jeg se slik ut.

Har du fortsatt noen planer å gå til universitetet eller college?
Jeg skal nok gå Universitetet når jeg kommer hjem, men akkurat hva vet jeg ikke enda.. Men som sagt heller det mot markedsføring/journalistikk:-)

Liker du katter mye?
Det er nesten så jeg ikke tør skrive dette - nå kommer jeg sikkert til å bli lagt for hat av alle mine lesere ..... men jeg liker ikke dyr. Altså, det er ikke sånn at jeg noen gang ville gjort noe slemt mot et dyr - og jeg koser gjerne med kattunger når jeg treffer dem; Men det er absolutt ikke en interesse for meg. Tror det skal mye til før jeg går hen å skaffer meg et dyr..

Dette er forresten av en hundene til pappa. Dem liker jeg litt!

Other than romance novels & Norsk literature, hva slags bøker liker du de meste?
Åh, den er lett. Jeg ELSKER krim! Aller mest liker jeg Amerikanske/Engelske forfattere - favorittene er Lee Child og Gillyan flynn.

Hva slags film liker du best?
håhå, folk ler alltid av meg når jeg sier det - men jeg er en sucker for fast and the furious. Det har alltid vært favorittene mine.. Ellers er  jeg veldig glad i ekte-filmene til disney; for eksempel maleficent og Harry Potter. Magi er fint!! Også elsker jeg filmer hvor Channing tatum er med. hoj!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på :-) Litt senere kommer noen fiiiine bilder jeg tok fra mildt sagt høye locations i sola igår;-)

 • 23.07.2015, 08:25

ANSWERS

 • Category: Q&A

Off, bedre sent enn aldri - eller hæ? Jeg lovte jo poste svarene på spørsmålrunden igår - men plutselig var jeg 5 episoder ute i nyeste sesong av Keeping up with the Kardashians. Til tross for at det er tidenes søppelserie har jeg nok sett alle episodene minst 3 ganger .. ghad. Det er virkelig min guilty pleasure!
Uansett - Nå er jeg på døgneren for andre gang denne uka, så jeg skal få gjort ferdig noen innlegg som skal postes mens jeg ligger i dvale fra senere idag. Når jeg først går rundt sover jeg som regel 14-15 timer etterpå, og det må være noe av det beste jeg vet. Haha, den følelsen av å legge seg etter en hel dag med å tviholde seg våken er helt magisk.

Vel, SPØRSMÅL DERE!  Siden jeg har en slags tekstdiare og aldri klarer slutte når jeg først begynner tror jeg det lureste er å dele opp svarene i to innlegg - så DEL 1 Here we go;


Hvor leter du for å finne inspirasjon?
Spørs litt hva slags inspirasjon - men hovedsaklig finner jeg det meste inspirasjon via Instagram og Weheartit. Har prøvd bruke pinsterest, men blir til at jeg aldri åpner det.. Ellers pleier jeg gå inn på diverse salgssider på nettet hvor de har inspirasjonskollager - enten det er lookbooks på online klesbutikker, eller interiørbutikker med tilhørende blogger. Liker også veldig godt å surfe ebay - om jeg ser noe jeg liker er det så lett å få tak i og!

Leser du noen blogger fast?
Åh du, det skal jeg looove deg! Jeg tilbringer omtrent halve dagen på bloglovin, pleier sitte å kikke innom bloggene jeg følger til alle måltider. haha - og om kvelden går jeg igjennom alt jeg ikke har rukket iløpet av dagen. Bloglovin tror jeg er den mest geniale siden oppfunnet. Jeg følger vel noe sånt som 1-200 blogger der... men det er mange som er uaktive, og som jeg for det meste trykker ''mark as read'' bare fordi overskriften ikke var spennende nok, De bloggene jeg alltid ''sparer til slutt'' fordi jeg liker så godt er Kristine Ullebø, Caroline Berg Eriksen, Sophie Elise, Norske Hemmeligheter, KK og Consuming,  ellers er noen favoritter også Anna Edwin, Anniken Jørgensen, Madelein Pedersen og Kristine Weber. Sistnevnte har jeg lest fast i flere år sammen med Caroline berg og Sophie elise sine blogger. Før likte jeg også veldig godt Eirin Kristiansen, men føler det blir litt for upersonlig til tider, liker aller best blogger som kan skrive rett fram uten så forferdelig mye filter. I det siste har jeg også lest utrolig mye Orlando/disneyworld blogger.. haha, kanskje ikke så rart? *gledermeg*


Syns du det å tenke på fremtiden er skummelt eller spennende?
Åh, det er ganske skummelt. Men samtidig deilig.
Nå skal det jo skje store ting i livet mitt om få måneder, det har ikke helt gått opp for meg at jeg skal flytte helt alene nesten SÅ langt bort - til et land jeg aldri har vært i, og mennesker jeg aldri har møtt. Det kommer ikke til å være en kjent sjel der når jeg først ankommer.. Når jeg tenker på DET blir jeg skremt, men prøver la de tankene ligge litt til dagene før jeg reiser.. Bedre å bare hoppe ut i det enn at jeg plutselig skulle finne på å backe ut av hele greia fordi jeg er skremt liksom. Men ja - langt unna livet jeg er vant til med familien rundt meg 24/7.
Haha,  - Vet du (litt utenom MEN relevant)...  - Min aller største frykt noen sinne har faktisk vært at sola skal dø bort. Det er jo ikke noen hemmelighet at det kommer til å skje, men tanken på at alt, alle menneskene og hele jorden skal bare slutte å eksistere skremmer vettet av meg. Jeg lukker alltid ørene med en gang noen snakker om det, får helt frysninger.

Hvordan går det med deg nå? Høres ut som det går bedre siden du skal til orlando, håper virkelig det!
Haha, jeg visste dette kom til å komme - hvordan kunne det ikke det? Jeg har hele tiden blogget veldig åpent om hvordan livet mitt har vært de siste årene, men i det siste har jeg bevisst latt være.. Kanskje fordi jeg føler det er noe jeg vil legge litt bak meg, jeg vet egentlig ikke. Jeg har vært så feig å slette en haug innlegg på bloggen som jeg føler egentlig er feil av meg å slette. Jeg vet mange mange har fått hjelp av å lese mine erfaringer på godt og vondt, og jeg har fått utrolig mye skryt for åpenhet - men det ble litt mye. Jeg ble gående å tenke på om framtidige sjefer etc kunne komme til å lese her inne og dømme meg ut fra det, at nye personer som aldri ville drømt om at jeg har vært innlagt på sykehus i et halvt år i min beste ungdomstid finner ut av det.. Jeg trenger virkelig at folk kjenner meg for MEG og ikke hun som blogget om anoreksi. SÅ jeg må få sagt at jeg er virkelig lei meg for at jeg ikke skriver om slikt så mye mer - jeg vet mange leste bloggen min hovedsaklig på grunn av disse innleggene.. Kanskje en dag jeg får meg til å publisere innleggene igjen. UANSETT - svar på spørsmålet ditt (jeg er mester i å bable meg bort..) Jeg har det ganske greit. Noen dager er virkelig harde, men andre er helt fantastiske. Jeg har dager hvor jeg virkelig sliter med å få i meg det jeg burde, og jeg har dager der jeg spiser alt uten å tenke over det. Jeg har dager der jeg går fjellturer med venninnene mine fordi jeg elsker å gjøre slike koselige ting, og jeg har dager hvor jeg drar meg på treningssenter og trener kun fordi jeg føler meg grusom. Heldigvis er det fler av de gode dagene, og jeg må få si at Orlando-turen er noe av det som holder ting gående. Jeg har noe å se fram til, og alt går rett vest om jeg begynner å tulle nå. Og i tillegg - hvilket forbilde hadde jeg vært da? Tusen takk for at du spurte, og at du bryr deg ♥

Kommer du til å fortsette å blogge fra Orlando?
Ja, ja JA!! Noe av det jeg gleder meg aller mest til ved å reise til Orlando er å få blogge hjem til venner og familien om hvordan ting er der. Jeg ELSKER å blogge, jeg ELSKER å ta bilder og jeg kan ikke se for meg å slutte med det første. Jeg ser for meg at det blir travle dager, og at det antageligvis ikke blir så lett å blogge så ofte som jeg ønsker - men jeg skal virkelig legge inn et ekstragir for at bloggen skal holde standaren! HÅPER DERE VIL FORTSETTE Å FØLGE MEG ♥

Hva er planen din når du kommer tilbake til Norge igjen?
Vet du - det har jeg ikke tenkt så veldig mye på.. Nå har jeg jo startet på to studier som har vært feil for meg, så jeg tror det blir greit med et år utenlands hvor jeg kanskje kan finne ut hva jeg virkelig vil. Men jeg holder en liten knapp på mediebransjen - jeg elsker som sagt både å skrive samt å ta bilder til tekstene mine, så det å kunne jobbe med det ville vært fantastisk. Jeg tenker jeg muligens vil gå markedsføring/journalistikk når jeg kommer hjem :- )


Har du vaert til Nordkapp, Finnmark, eller Bergen (& the far west of Norway?)?
Jeg har vært de fleste steder i Norge egentlig - enten på gjennomkjøring eller på snarvisitt. Tror det eneste stedet jeg kommer på hvor jeg ikke har vært (av storbyer) er Trondheim (må komme meg dit en tur asaaap) Nordkapp er jeg usikker på om jeg har vært - iallefall har vi vært veldig i nærheten, stemoren min er opprinnelig samisk og har familie i en dal laaangt oppi nord som kalles Tamokdalen. Der reiste vi til en sommer, og samme sommer kjørte vi videre det korte stykket inn i finnland helt i toppen av Norge - da kjørte vi iallefall igjennom Finnmark! Bergen har jeg tilbragt en sommer i da en av pappas gamle kjærester var derfra. Var ganske ung, men husker det som om det var i går! ENORME snegler over alt, Fisketorget og delfy-land oppsummerer turen vår ganske fint. Vestnorge har jeg og vært en del i da samboeren til Pappa(nå) kommer fra Karmøy, et sted like utenfor Stavanger. Jeg skulle gjerne vært der mer og utforsket området rundt - jeg har kjempelyst å reise for å se ordentlig Norske historiske steder som Gudbrandsdalen, Valdres og Dovrefjell. Jeg har lest så mange gamle Norske bøker med disse stedene i at de er på topp på to-go listen min i Norge!


Del 2 kommer om ikke lenge ;- )

 • 20.07.2015, 20:20

Spørsmålsrunde!

 • Category: Q&A

Nå er det en goood stund siden jeg har kjørt spørsmålsrunde her - og siden det har blitt etterspurt og jeg har en del  nye lesere tenker jeg det kan være fint å ha en nå.

Så - er det noe du lurer på, enten om Orlando-reisen min, livet generellt, favoritter innenfor alle mulige kategorier - FYR LØS! Svarer i morgen kveld :- )

Eventuelt kan jeg senere ha en runde hvor f.eks Andrea svarer på spørsmål - er det interressant? :-)

 • 18.03.2015, 12:04

Min første gang..

 • Category: Q&A

Ser så mange bloggere har kjørt et innlegg om sine første erfaringer med diverse - så tenkte jeg kunne prøve meg på et jeg og. Nå føles det jo som evigheter siden alle mine jomfruopplevelser, men noe kommer jeg vel på. Oppsummert er vel riktig omtale for alle mine første ganger at det er utrolig kleint å fortelle om.. Men mer kleint, mer morsomt?

MITT FØRSTE KYSS
MItt ALLER første kyss hendte i barnehagen, i baksetet på bilen til pappa mens han var inne å arbeidet med låsene på huset. Jeg og barnehagekjæresten min. Mitt første ordentlige kyss (med tunge og varighet over 2 sekunder) skjedde bak huset til pappa etter skolen i tredje klasse. Jeg var nettopp blitt sammen med (etter mitt syn) klassens kjekkeste og vi var sykt kleine og måtte gjemme oss bak en vegg for at ikke de andre vi var med skulle se. haha!MIN FØRSTE KJÆRESTE;
Den er enkel, for jeg har nemlig ikke hatt noen ordentlig kjæreste. Altså, jeg har vært temmelig nær en haug ganger, men backer alltid når ting blir særriøst. Det er min store last! Jeg hadde derimot et ganske intimt vennskap som varte over mange år - jeg tror jeg vil se på det som det nærmeste jeg har kommet et forhold. Jeg tør si med sikkerhet at jeg var ordentlig glad i denne personen, det er jeg fortsatt og kommer nok alltid til å ha smålig med følelser for han. kliss.

MIN FØRSTE SYKKELTUR;
Denne er ikke sjans i havet for at jeg husker, jeg var jo miniknøtt. MEN jeg kan jo fortelle om en periode jeg elsket fare og fart og syklet rundt på en sykkel uten spesielt gode bremser på hytta - syklet ned en kjempebratt bakke mot havet og plutselig funka ikke bremsene. HELDIGVIS stod svogern min nederst i bakken og fanga meg opp før jeg var utfor kaia. Det var en skikkelig nær døden-opplevelse, får frysninger bare jeg tenker på det idag.
 
MITT FØRSTE MØTE MED ALKOHOL;
Åh, denne er så klein. SÅ klein. Vi var en litt rebelsk gjeng som starta med ting litt tidligere enn andre jenter - antageligvis for å leke kule. Det var vel egentlig Lisa og Britt som kom fra utpå landet og forvandlet oss til bad-girls. Første gangen jeg var dritings var en gang jeg og Sofie tok en pære-sprit fra moren til Sofie og drakk oss sanseløse på burger king. (vi drakk så klart uten at noen så det) og det hele endte med at vi begge lå halvsvimt midt i veien ved huset til pappa. Ghad så flaut. Tror dette var en mandag..
Etter det var sprit det morsomste vi visste og det ble en del slush med 60% i iløpet av det året. Husker vi til og med hadde med oss denne slushblandinga på svømming med skolen.. blodharry.
MITT FØRSTE MØTE MED TANTE RØD;
Dette husker jeg også ganske godt - jeg tror jeg løy om at jeg hadde mensen i rundt et år før jeg faktisk fikk den. Det var ei i gjengen som fikk den kjempetidlig og jeg var helt fra meg for at jeg ikke hadde fått den! Så, endelig på 17 mai - da jeg kom hjem fra drilltog i min hvite uniform var den der. Visste ikke om jeg skulle gråte eller le.. Den dagen ble det finkjole på tivoli.


heh, tror vi stopper der. Vil du dele noen av dine firsts med meg? :)

 • 17.02.2015, 19:11

50 Spørsmål og svar

 • Category: Q&A

Siden jeg er syk og har fint lite å skrive om tenkte jeg kopiere en haug bloggere å svare på femti spørsmål her! Kanskje noen finner litt underholdning i det?

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 

Øhm.. telles kryssord? Om ikke var det noen adresser jeg fylte ut på konvolutter i bilen i går.. spennande.

2. Hva har du alltid i vesken? 

Har sjelden veske utenom på byen - om jeg skal ta med en veske når jeg skal noe er det hovedsaklig for å kunne ta med kamera. Når jeg har med min lille er det som regel lommebok, tyggis, lipgloss/lypsyl og husnøkler, i blandt småpenger.

3. Hva bestiller du på kafé? 

Som regel sort kaffe, i blandt kylling foccacia om vi skal ha lunsj. Det er det beste jeg veet!4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 

Er som regel innom side2, blogg.no (oftest.. haha) , Avisa Nordland, mailen min, bloglovin og twitter. (innenfor bloglovin kommer en haug blogger og inn)

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?

Ringer vel sjelden noen når jeg er i dårlig humør, er redd for at det skal smitte over. Jeg sover eller går tur til det går over.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?

Har en haug, og alle er rosa (mamma kjøper alltid inn og har alltid bare forventet at jeg vil ha rosa)

7. Kan du bytte olje på bilen? 

Må i alle fall lære meg det nå som jeg har fått en bil som trenger oljepeiling ofte.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 

Har hatt en haug dyr, sånn helt særriøst. Men  har sjelden vært spesielt glad i dyr, det har som regel vært familien som har fått og hatt. Men jeg har hatt en haug katter, fisker (neontetra formerer seg noe helt sykt, visste dere det?) et par hunder, minihamstre .-. og nå har vi tre hunder.9. Har du noen piercinger? 

Har kun en - i navlen faktisk. Har hatt den i så mange år at jeg ikke kan tenke meg å ta den ut, den er liksom en del av meg. Det de fleste synes er spesielt er at jeg ikke har hull i ørene.

10. Norge på sitt beste?

På sensommeren, ingen tvil. Ingenting er som en solnedgang i varm temperatur med venner i slutten av sommerferien.
11. Hva gjør deg lei deg?

Jeg blir lei meg når andre har det kjipt, pleier stikke hodet litt i sanden når jeg tenker meg om.. er liksom ikke noe jeg vil tenke på. Synes også det er grusomt å tenke på at sola skal dø og hva som skjer etter det.. prøver ikke tenke på det da. Ellers gjør ensomme gamle, syke barn og tiggere meg veldig trist.

12. Hva gjør deg glad? 

Blir veldig glad av å gå tur i sommersol med fuglekvitter og blomster rundt meg. Kan ikke helt forklare følelsen, men merker jeg ofte smiler litt for meg selv når jeg er på disse turene.

13. Hva er drømmejobben din? 

Jeg vil veldig gjerne ha en jobb hvor jeg får reise og møte mennensker. Det aller kuleste hadde vært å være skuespiller og bosatt i NY - men den drømmen er nok langt unna.

14. Abonnerer du på et ukeblad?

DEt NYE -
så vurderer jeg å abonnere på Nemi som er favoritttegneserien min. Det er vel ikke helt et ukeblad man..


15. Hva var det siste du kjøpte? 

Herregud, det var en bil.. har ikke gått opp for meg helt enda.

16. Liker du kinesisk mat?

Nei, har aldri gjort det heller - det blir litt for merkelig konsistens og salt smak. Er mye mer glad i Indisk!
17. Når var du i kirken sist? 

Nå bør jeg i grunn skjemmes.. det må ha når Eden ble døpt for et og et halvt år siden..

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 

Fikk roser fra Zalando på lørdag - slik de sendte ut til alle som hadde deltatt på blog awards i år, men det at Sjefen hadde skrevet på personlig kort gjorde det veldig spesielt. Tusen takk for det :) Ble så glad!

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 

Opp til flere ganger - da jeg var mindre løp venninna mi i et glassdør og vi ble henta i ambulanse. Etterpå var jeg med Andrea når hun var ganske langt på vei og hadde noen plager - så ble jeg banket opp og sendt på sykehuset for noen  år siden. Ellers har jeg et par venninner som har vært pretty close to pumping.

20. Hva er det rareste du har spist?

Øøh.. Blåskjell? Vi var på telttur og pappa plukket blåskjell som vi grillet og spiste. Har i ettertid hørt at dette kunne vært giftig... heldigvis var det ikke det! Har når jeg tenker over det faktisk aldri smakt sushi, og tviler på at jeg kommer til å spise det heller..

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 

Bruker egentlig veldig lite tid - når man lager seg en rutine over mange år går det bare fortere og fortere å utføre den. Kanskje 10 minutter maks! Men om man regner på frokost, mailsjekking og kaffe er vi fort oppe i et par timer...

22. Banner du ofte?

Hadde jeg vært ekte nordlenning om ikke? Haha, banner en del, men det er aldri meningen. Prøver legge det av meg, forferdelig stygt..

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?

Off.. de gangene jeg har campet i telt har alle vært grusomme etter hva jeg husker - har helt teltangst. Det lengste må kanskje ha vært telturen hvor vi spiste blåskjell - tror det var to netter. Haha,jeg må fortelle dere om en morsom gang jeg og Sofie skulle sove i telt i hagen hennes - så når det ble mørkt hørte vi en dame som kisset på katten sin.. vi ble livredde og pakket sammen for å sove inne i stedet. haha så pinglete

24. Hvor mange søsken har du? 

Har to halvsøsken (men ser på de som helsøsken da) som er 18 og 20 år eldre enn meg - Og Andrea som er mitt eneste søsken aka født av mamma og pappa. Så har jeg en stebror da (eller, det heter kanskje ikke det når mamma fortsatt lever og pappa og samboeren ikke er gift..?)

26. Hvor mange steder har du bodd? 

Har bodd her i mammahuset siden jeg var ett - pappa bygde faktisk huset da. Før det bodde vi i Løpsmarka rett utenfor byen.
Pappa har flyttet mye etter at foreldrene mine skilte seg - tror han har bodd rundt 3 stedet rundt i byen.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 

Øøh. feil person å spørre.. Skulle det vært noe må det nok være rumpa som dukket opp da jeg la på meg litt. Den var savna skal jeg si dere!28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?

Er nok minst fornøyd med leggene, har gått på tåspissene siden jeg var lita så har enorme muskler i leggene som ser veldig merkelige ut i forhold til pinglelårene mine.

29. Er det viktig å feire bursdager? 

Ja, synes alle fortjener litt ekstra oppmerksomhet en gang i året. Bursdager er noe av det morsomste jeg vet - hva er vel bedre enn en unnskyldning til å spise kake og drikke haugevis av vin?30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?

Pleide samle så sykt før - hadde en skikkelig hangup på fuglen tweety i looney tunes, og eide masse klær med dette motivet.. det ville for meg være forferdelig å kaste  min kjære pip, så ble like så godt en horder. Nå er alt (takk gud) borte.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 

At jeg får så latterlig dårlig samvittighet de dagene jeg ikke blogger.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 

Drikker ikke vann. Om det ikke regnes med fun light saft? Det drikker jeg et stort glass med hver morgen til frokost.Har alltid hatet smaken av vann (selv om det egentlig ikke smaker noe) Bør kanskje starte med det.

33. Når legger du deg om kvelden? 

Har kroniske søvnproblemer, så det varierer noe sykt. Prøver som regel å være i seng før 1-2, men sovner sjelden før 6 tida uansett. (dette gjelder også de dagene jeg presser meg opp klokka 8 eller døgner. Men det går bra, for jeg er som regel oppe og hopper før 10 uansett.

34. Favorittfag på skolen?

Lett - på ungdomsskolen var det mat og helse, fordi vi egentlig aldri var i timene og læreren ikke la merke til at vi var borte.. elsket også gym og svømming.
På design og håndverk var det programfag som var favoritten og på frisør var det frisørfag. Påbyggningsåret var jeg gal etter historie, noe jeg tror jeg fortsatt er. (det er sykt interressant med gamle kriger, Aten, Roma, Demoktrati o.l

35. Potetgull eller smågodt? 

Sjokolade i smågodt, lett. Synd jeg ikke tåler annen sjokolade enn non stop og litt av troikaen.. men spiser det som regel uansett og ender opp ufattelig dårlig - men tror jeg synes det er verdt det. Min absolutt favoritt er yoghurtis da.
36. Siste filmen du så? 

Fifty Shades Of Grey. Så så jeg halve Magic mike her til dagen.

37. Det mest romantiske du har gjort? 

Har i grunn aldri vært i noe spesielt romantiske forhold så det spørsmålet må jeg bare skippe.

38. Den perfekte vertinnegaven er? 

Vin eller sjampis!

39. Hva stod det på den siste SMSen du fikk? 

Det var saldomelding det.. alt for lite for øyeblikket.

40. Har du vært i avisen? 

Jepp, en haug ganger. Må virke helt sykt PRkåt for de som leser avisen ofte.

41. Et sitat du liker? 

Det er så mange, klarer ikke velge. Som regel de alle andre liker.. 

42. Hvilken farge liker du best på neglene?

Liker best å ha de nesten hudfarget med litt rosaskjær i.

43. Hvem er forbildet ditt? 

Tror ikke jeg har noen for øyeblikket. Trist å si men..

44. Er du forfengelig? 

Er i grunn veldig lite forfengelig. Går på butikken (som er nærmeste oss ergo nordlands største kjøpesenter) omtrent hver morgen i daffeklær, null sminke og dott i håret. Det flaueste som fins er det, men kjenner jeg bryr meg fint lite. Skal jeg noe spesielt pynter jeg meg som alle andre!

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 

Det må være å reise til New york med venninnene! En gang. Ellers vil jeg gjerne gå skole i utlandet.

46. Har du vært gift eller forlovet? 

Haha, jeg som ikke har hatt en romantisk kjæreste engang. Tror ikke det du.

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 

Klær, lett. Har en del vesker og sko, men om jeg skal ut på shopping er det sjelden de to jeg er på utkikk etter..

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 

Hmm.. føler kanskje jeg er litt begge deler - halvparten av vennene mine er i forhold og noen skal til og med ha barn - mens noen drikker hver helg og er helt gale. Jeg er kjedelig iblandt og partygirl iblandt - så litt gammel og litt ung.

49. Hvilke uvaner har du? 

Det er i grunn veldig mye - jeg er nesten alltid sen med å komme i gang med ting, utsetter ting til siste slutt og tar store avgjørelser uten å egentlig tenke over de først.

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?

Skal hutre meg på butikken å handle tyggis og halspastiller - har ligget syk i en uke, og nå når det endelig letter litt er det plutselig omgangssyka som slår inn. Huff for en flaks..

Håper dere har det fint :-)

 • 28.01.2015, 22:42

Ting dere antagligvis ikke visste om meg

 • Category: Q&A1. Jeg har bussskrekk. Helt sant, jeg går mye heller enn å ta buss, selv om jeg aller helst vil bli kjørt. Om noe er superviktig og skjer om veldig kort tid uten at jeg har kjøremuligheter kan det gå.. men ihvertfall ikke alene. Jeg vet egentlig ikke hvorfor - lillesøsteren min tar for eksempel bussen hele tiden, og har flere ganger tatt bussen når det har vært isføre ute og vi har hatt glatte sko -  mens jeg har vært helt bestemt på å gå. (må poengtere at dette IKKE er fordi jeg vil ha mest mulig aktivitet - for hadde jeg hatt mulighet for skyss hadde jeg tatt den. NÅR SOM HELST.

2.Jeg har skikkelig samlemani. misforstå meg rett - huset vårt er ryddig og fint og ikke i nærheten av de man ser på ''ekstreme samlere'' - men jeg klarer ikke kaste ting. Jeg har mange skap og hyller for å gjemme bort alle tingene mine slik at jeg kan ha det rent og minimalistisk rundt meg - men inni skapene finner du antageligvis rundt 50 forskjellige parfymer, 20 par forskjellige småsko og annet tull.. jeg bruker som regel bare et par, en spesiell parfyme - men jeg må liksom ha valgmuligheter.. høres det helt teit ut? Det er noe jeg virkelig har planer om å skjerpe inn på i alle fall!

3. Jeg har strøket på oppkjøringa to ganger. Det er det flaueste jeg vet å snakke om, og jeg vil ikke utdype det... men alle gode ting er tre, right? Neste er ikke langt unna, dere får krysse fingrene for meg :-)

4. Da jeg gikk i 8/9 (sommerferien) dro jeg og venninna mi på kristen sommerleir i steigen. Dette året prøvde vi oss også på KRIK (kristen kirkeleir) som var rett her utfor Bodø.. Men vi ombestemte oss når vi kom dit. Tror egentlig vi bare ville dra for å ligge i telt.

5. Jeg og bestevenninna mi har vært venner siden vi var to år, som mange vet. Det dere ikke vet er hvor mye slemt vi har gjort mot hverandre opp igjennom årene. En gang vi husket i barnehaen slet den av hengslene, hun fikk støveln min i ansiktet og knakk nesa. En annen gang skulle vi leke på en trafikkbom og det endte med at hun krasja ansiktet ned mot asfalten og skrapa opp hele huden. Og en gang  når jeg sov til henne ble hun sur for at jeg lekte med søstra og stakk fingeren i øyet mitt mens vi sov.. haha, for noen bestevenner..6. Når vi først er inne på det - da jeg var lita var jeg et skikkelig englebarn. Jeg får alltid høre for et snilt barn jeg var, men vi vet alle at ingen er KUN snille - og den som fikk kjenne på den slemme Lena var stakkars lille Andrea. Jeg husker at noe av det morsomste jeg visste var å holde henne i hånda mens jeg tok i strømgjerder på hytta; eller det at hun alltid ble så lei seg når jeg fortalte historier om hvordan vi hadde funnet henne flytende på en brødfjøl mens vi matet ender i en dam. haha

7. Da jeg var mindre spilte jeg inn en dansevideo i undertøy til min daværende kjære. Til sangen hips don't lie, waka waka og anima libera,....... Denne satt langt inne, passe flaut.

8. Det verste jeg vet er når noen har kaffe eller te i glass. Når jeg ser en tepose gjennom et glass grøsser jeg i hele kroppen. Det samme skjer når jeg ser personer med lange, sorte sokker på seg. Spesielt når leggene synes mellom buksa/shortsen og sokkene. Grøss.

9. Jeg går alltid på komlokk som det står 40 på. Aldri på de det ikke står 40 på. Det er nesten en tvangstanke.. haha. Dette er fordi jentegjengen på barneskolen hadde funnet ut at 40lokk bringer lykke!

10. Jeg spiser ikke eple eller drue-skall, men elsker potetskall.


11. Jeg er livredd tegneserieversjonen av malefika (heksen i tornerose) og jenta som spiller besatt i scary movie 2. Hadde 3 uker jeg nekte logge på pcen i frykt da jeg var mindre, fordi jeg hadde prøvd meg på '' romantisk sang'' på tull.no og blitt skremt av dette bildet.12. I fjor spiste jeg så mye gulrøtter at huden min ble gul.

13. I desember fikk jeg tilbake menstruasjonen etter 4 år uten (hurra!)

14. da jeg var 15 fikk jeg mamma till å kjøpe en pornofilm i julegave til min kjære fra meg siden det er 18årsgrense på slike filmer. Han fikk aldri den filmen....

15. Jeg kan bevege magesekken rundt i magen. Det ar jeg arvet fra mormor! vi kan magedanse og rulle magen og.

16. Jeg har en relativt sjelden bindevevssykdom som gjør at alle ledd i kroppen min er overbøyelige!

17. Jeg har alltid vært ganske skoleflink, allerede i tredje klasse var jeg og venninna mi på topp i Norge i nasjonale prøver og jeg hadde lest meg gjennom både harry potter- og ringenes herre-seriene. MEN jeg er elendig praktisk og gikk ut av yrkesfag med 4 i snitt - jeg hadde 5-6 i alle teoretiske fagene så da kan dere jo se for dere hva resten bestod av..

18. Om jeg noen gang får en datter skal hun hete Aurora etter Tornerose - favorittfilmen min gjennom tidene. Om jeg får enda ei skal hun hete Athena - får jeg gutter er favorittnavnene Matheo og Noah, selv om jeg ikke helt kan se for meg en voksen mann med noen av de navnene.

19. Jeg har fortsatt følelser for den første jeg forelska meg i. Eller, følelser er kanskje feil ord - men jeg kjenner meg litt svak i knærne hver gang jeg møter på han. Jeg tror kanskje alle alltid vil føle noe for den første man forelsket seg i.

20. En av mine største drømmer er å reise for å se Great barrier reef.

21. Da jeg var lita var jeg dødsforelska i Thomas Giertsen, Jon almaas og Kåre conradi. Og Jens august Anker Hansen.Haha, visste du noe av dette?

 • 18.11.2014, 12:20

50 q's

 • Category: Q&A

Siden jeg om dagen har fint lite å skrive om, tenkte jeg slå til med en 50 spørsmålsgreie - for min egen del mest. Jeg kjeder meg til tusen! Vel, denne lånte jeg fra Glenn sin blogg, håper dere finner noe interressant:)


1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
åh, det må ha vært adressen til hobbykryss på konvolutten jeg skrev på for å sende idag.. og nå kom jeg på at jeg har glemt det. (herregud for en weirdo jeg er iblandt, hvilke andre 20åringer sitter å tenker på  usendte kryssordsvar på en fredag kveld?)

2. Hva har du alltid i vesken? 
Når jeg bruker veske er det som regel tyggis, pengebok, telefon og leppomonade av et eller annet slag - sammen med tusenvis av kvitteringer, huskelapper etc. det er nok det eneste stedet rundt meg som forblir rotete om dagene..

3. Hva bestiller du på kafé?
Burde helt klart bli flinkere å bestille gode ting på kafè, det jeg som oftest bestiller nå om dagen er så kjedelig som en plain sort kaffe.. men jeg er veldig glad i kyllingfoccatia, så om det skal lunsjes ute er det nok et av de mest sannsynlige alternativene!

4. Hvilke nettsider besøker du daglig?
an.no, mailsiden min (live.no), bloggen, bloglovin', facebook og som regel en del blogger. og vel, pb er vel ikke ukjent territorium for denne pcen..

5. Hvem ringer du til når du er sin/lei deg?
Åh, jeg er alt for dårlig til å ringe folk om jeg er lei meg - enten fordi jeg vet de kommer til å synes det jeg er lei meg for er teit å bli lei seg for, eller for at jeg ikke vil dele det med noen eller rett og slett fordi jeg ikke vil bry dem med mine problemer .. men om det er noe er jeg temmelig rask å skrive til både Nora, Sofie og Kristoffer på facebook eller melding!

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Husker ikke, og orker ikke gå sjekke. Tror nok den er rosa, da mamma har kjøpt meg rosa tannbørster siden jeg var lita og jeg aldri har kjøpt noen selv (aner ikke hvorfor hun velger rosa, kanskje hun tror jeg er glad i det..? )

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Åjepp. Veldig forberedt på sikkerhetsdelen på oppkjøringa, men i praksis ville jeg nok neppe fått til.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Jesus, det ville nesten tatt kortere tid å nevne de jeg IKKE har hatt. Vel, vi prøver med et par hunder, et snes hamstere, et svært aquarium fult av fisk (fjott så fort neontetra går fra 5 til 100!) en haug katter (en av dem fødte i A sitt klesskap. HAHA) og nå har vi kun tre hunder (eller kun og kun, det er mer enn nok..)

9. Har du eller har hatt noen piercinger?
jærra, i niende fant hele gjengen ut at vi skulle ta piercing i navlen. Har til tross for advarsler fra hele stamtreet enda ikke angret - tvert imot. Jeg har faktisk ingen andre enn den, jeg er til og med uten hull i ørene..

10. Norge på sitt beste?
Norge er så nydelig fint, elsker Nord norge om natten når nordlyset titter fram, men må allikvell på trekke fram en scene fra filmen Børning hvor de filmer kjøreruta fra lufta over hele naturen langs Norge mens Mari boine spilles i bakrunnen. Det høres sikkert passe sært ut, men jeg lover - i got chills!


Bilde lånt fra Marte Sandjord.

11. Hva gjør deg trist?
vet du, det er faktisk veldig mye. Kjenner jeg blir spesielt trist når jeg ser eldre som er alene ute, når jeg hører om folk som feirer jul alene og spesielt om gamle som sitter alene på gamlehjem uten noen som kommer på besøk. Nå fikk jeg smådårlig samvittighet for at jeg ikke har vært til mormor i det siste - hun bor jo hus i hus og er blind stakkars. Får stikke innom i morgen :)

12. Hva gjør deg glad?
Det er også veldig mye - jeg blir veldig glad av å gi bort gaver, (også var det plutselig ikke mer...neida,det er mye som gjør meg glad, men det ville tatt en evighet å skrive det her. hovedsaklig er det tantebarna mine som er min største glede i livet. og Jul)


13. Hva er drømmejobben din?
haha, dette er det få som vet - men min drømmejobb er faktisk skuespiller! Å spille i en film eller serie hadde vært så stilig! Ellers er det jo en drøm å jobbe innenfor skjønnhet, helst i New york. Sånn ut fra hva som faktisk er mulig for meg er vel det å jobbe med syke/psyke barn noe som står høyt på lista.

14. Abbonerer du på et ukeblad?
Jepp, abonnerte lenge på shape up - men jeg omtrent hater å lese om trening så da ble det bytta over til det vanlige DET NYE. Veldig god kundebehandling som lot meg swappe slik. Ellers krysser jeg fingrene for Nemi-abonnement i julegave da det er et blad jeg kaver meg til butikken for å kjøpe hver måned. Og hobbykryss. (julegavetips til dere i fammyen)

15. Hva var det siste du kjøpte? 
hm, det må ha vært pepsi max. haha, og jeg som ikke engang er glad i pepsi max..

16. Liker du kinesisk mat?
Spiser det veldig sjelden, og må innrømme jeg ikke er så glad i det heller. Synes det blir litt vel salt og vannete. Igår spiste jeg wok da, det var kjempegodt! Er veldig glad i sursøt saus til forskjellige risretter, så det er vel der min favoritt ligger når det kommer til kinesisk mat.

17. Når var du i kirken sist? 
uff, får nesten skyldfølelse av å tenke på det.. det må ha vært forrige jul altså. eller, Eden linnea sin dåp - husker ikke helt hvilken som var først. Men forstå meg rett; jeg ELSKER å gå i kirka, spesielt i jula og påska. Nå høres jeg sikkert ut som en helkristen fanatiker, men stemninga som er der til tider er så magisk!

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 
Det var ei venninne som hadde laget meg en herlig kopp med skrift på - hjemmelagde gaver som er skikkelig personlige er det fineste jeg vet.
19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
haha, opptil flere ganger desverre.. har et par venninner som til tider er litt harde på flaska på litt feile dagsformer - også en gang jeg og venninna mi kom i slosskamp og jeg slo hjernerystelse og bristet et ribbbein. ouch!

20.Kan du rulle med tungen?
Jepp, men tror neppe jeg ville vist det til noen. Om noen hadde spurt i virkeligheten hadde jeg nok til og med sagt nei bare for å slippe bevise det..

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Mjææ, om jeg gleder meg til noe går tiden som regel kjempefort uansett hvor mye jeg har å gjøre - føler alltid jeg har dårlig tid når jeg gleder meg til noe. Om det er noe jeg MÅ delta på kan jeg bruke kjempekort tid som alikevell føles som en evighet. Så, svaret er vel at det varierer veldig - til hverdags bruker jeg rundt 15 - 20 minutter opp fra senga og klar til dyd.

22. Banner du ofte?
Desverre litt for ofte enn hva jeg har lyst til - vi nordlenninger har nok fått noen bannord inn med morsmelka, noe som er litt trist, for det er jo veldig lite fint. Det blir veldig ofte dobbel-faen på meg om jeg først blurter det ut en gang, fordi jeg blir irritert av å si det in the first place om dere skjønner. Haha, type - faen heller - NEI faen (hvorfor banner jeg hele tiden???)

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
haha, vet du, det å campe i telt er noe av det verste jeg vet, og det har det alltid vært.. kjempekoselig; men åh så skummelt! tror jeg har sovet i telt kanskje 5 ganger i mitt liv - to ganger med klassen på barneskola, en gang med pappa på ei lita øy utfor arnøya hvor vi har hytte da jeg var rundt barnehagealder , en gang med en venninnegjeng og en gang i hagen til bestevenninna mi hvor vi sprang inn i huset etter en time fordi vi hørte ei dame som kisset på katta si. hahah vi var så redde!

24. Hvor mange søsken har du? 
Har en ''stebror'' ergo ungen til pappas samboer, så har jeg to eldre søsken (en bror og ei søster) og lillesøsteren min.

25. Hvor mange steder har du bodd?
Har kun bodd i Bodø - men pappa har flyttet en del så vi har vel til sammen bodd fem steder,

26. Hva slags utdannesle har du?
Jeg har en halv frisørutdannelse (gikk ikke lærlingetiden)  påbyggning til generell studiekompetanse og et kvart år på et studie som heter internasjonale relasjoner (typ FN arbeid, krig og fredsforhandlinger og utenrikspolitikk). Men nå snart skal jeg gå sykepleien, så håper jeg å kunne ta en videreutdanning innenfor psykisk helse eller sosialt arbeid.27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
Må vel bli puppene det da, nå som de faktisk er tilbake. (hurra!)

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Vel, jeg har naturlig mye former og elsker det - men er til tider veldig misfornøyd med hofte/lårpartiet. Men det vokser på meg, så jeg er mer glad i mine nedre former enn når jeg var mindre. (kanskje det kan skyldes en viss kim K som har satt oppmerksomhet på sin herlige behind)

29. Er det viktig å feire bursdager?
Jaa - når skal vi ellers spise kake og gi gaver? :D Haha, neida, det kan man forsåvidt gjøre hver dag -  men det er veldig koselig med litt ekstra kosedager. bursdager er noe av det beste jeg vet! Skulle ønske vi kunne feire navnedager og.
30. Har du tatt vare på et klesplagg fra da du var liten?
haha, neei.. men mamma har! Hun er den mest sentimenale og har til og med klær fra Maria (eldstesøsteren) var lita som minstejenta til Maria bruker i dag. Det er søtt da!

31. Nevn en ting som er irriterende med å blogge?
Det at man iblandt skriver ting som man kanskje burde holdt privat og angrer på det i ettertid. Jeg er generellt veldig glad i å skrive, men iblandt er jeg litt for utleverende kan det føles som.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
haha, dette har jeg fått kjeft for en million ganger- men jeg drikker veeeldig sjelden vann. Det er omtrent det verste jeg vet utenom frukt. Hvor lite spiseforstyrra høres det ut eller? Nå prøver jeg drikke vann til middag, men må innrømme at jeg er mer der hvor jeg drikker cola light til alle måltider. Stakkars tenner..

33. Når legger du deg om kvelden?
Legger meg vel rundt 10 helst, så ligger jeg å leser på bloglovin' bloggene jeg følger før jeg tar fatt på ei bok og sover etter det. Regner med jeg sovner i rundt 00.30 - 0100 tiden. Før har jeg hatt eleeendig sovemønster og har sovnet veeldig sent og sovet minimalt. Det er jeg glad for har bedret seg med bedre matvaner.

34. Favorittfag på skolen?
lett - historie. Rett og slett fordi jeg husker ting veldig når jeg leser/hører de. Har et snev av fotografisk hukommelse, så kan se for meg hvor og når jeg leste noe om jeg hører om det ved senere annledninger. Også er jo historie så spennende!

35. Potetgull eller smågodt?
Smågodt, aller helst sjokolade.. nå tåler jeg kun mørk sjokolade uten melk i  - men om jeg får fatt på lys spiser jeg det ofte uansett til min egen fortvilelse.. er så aaalt for svak for sjokkis. Ellers liker jeg lite søtgodteri - salt/ lakris som tyrkisk pepper, kjempeklumper og hockeypulver samt sånne røde fisker man finner i smågodthylla er vel det eneste jeg liker. og kjeks og is da, men det tells vel ikke heeelt her.36. Siste filmen du så?
hm, det var faktisk i helga når jeg var på kino med Ask Leander og så Karstein og petra feirer jul. For en heerlig film! TIl og med jeg satt klistret til skjermen uten å ense omverdenen igjennom hele filmen. Har du småunger (eller, du trenger ikke ha det engang - dra alene) se den!! den er som sagt helt herlig.

37. Den perfekte vertsagaven er?
hm, det må nok bli vin.

38. Hvor gammel er pappaen din?
haha, nå må du ikke bli sur paps.. han ble nettopp 51 tror jeg (wæh, old man..)

39. Har du vært i avisen?
Har vært i avisa fleere ganger, en gang har jeg vært skikkelig flau over det når det omhandlet noe sminkegreier og jeg virket som tidenes mest overfladiske person. Ellers har jeg vært i avisen i forbindelse med bloggen flere ganger, spiseforstyrrelsen, når jeg var russepresident og i forbindelse med elevrådet/skola og drillinga.)

40. Et sitar du liker?
Er en skikkelig sucker for quotes, men liker godt ''difficult roads often lead to beautiful places''

41. Favoritt farge?
Er egentlig glad i mange farger, men alt av pastell er favoritter. Ellers er jeg skikkelig glad i mørkegrønn og marineblå!42. Hvem er forbildet ditt?
Tror ikke jeg har hatt et forbilde på mange år..

43. Er du forfengelig?
Tja, jeg bryr meg jo - men det er ikke slik at jeg MÅ sminke meg eller fikse håret om jeg skal noe - jeg går ofte på butikken og slikt usensurert. haha.

44. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?
åh, det er mye det.. aller helst vil jeg til New york på nyttårsaften å se dem slippe den kula over times square - men jeg har også lyst å reise å se for eksempel great barrier reef, jobbe som frivillig i afrika eller dra til island å bade i en geysir!

45. Har du vært gift eller forlovet?
Haha, ja ikke sant.. har ikke engang hatt type på hundre åår.

46. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko?
Lett; klær. Synes det er et ork å kjøpe sko, har så sykt skeiv fordeling på føttene så jeg går mest på tåballene, dermed blir det som oftest veldig vondt å gå i fine sko. Om jeg finner ballettsko kjøper jeg fort de, men ellers er det klær det går i..
47. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
Heller gammel enn ung iallefall, gammel i sinn liksom. haha. Har alltid vært litt veslevoksen.. men nå begynner jeg å vokse inn i alderen jeg har oppført meg som om jeg har vært i. Poeng for tidenes lengste og mest uoversiktelige setning.

48. Hvilke uvaner har du?
hm.. jeg har en liten ryddemani (ikke det at det nødvendigvis er negativt, men det kan nok bli litt irriterende for de jeg bor med) Ellers er jeg elendig på å spise med kniv og gaffel, er venstrehendt så det blir alltid vanskelig å finne ut hvilken hånd jeg skal holde hva i - dermd blir det til at jeg ofte bare kutter maten i bitene jeg kan spise og legger fra meg kniven før spisingen. Ikke akkurat restaurantværemåte..

49. Det mest romantiske du har gjort?
skulle ønske jeg hadde noe fint å skrive her.. Jeg har opplevd mange ting som jeg har funnet romantisk, for eksempel når en gammel kjærlighet har gitt meg en blomst uten videre etc , men det er desverre lite jeg har opplevd av ordentlig romantikk:-( *hint hint*

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
Nå skal jeg i dusjen og slappe av med serier resten av morgenen! See yaaTenkte kjøre en liten ''ukens spørsmål'' som jeg svarer på til helga-så om du lurer på noe er nå tiden for å fyre løs:-)

 • 14.09.2014, 18:18

Søndagsmoro

 • Category: Q&A

Hvem var din favoritt-spice girl?
Emma - jeg elsket alltid de blonde. For eksempel boble i powerpuff-girls og chloe i spion-trioen..Min alltime favoritt er torneroe, og drømmen har alltid vært å være som henne.. haha. På en god andreplass kom allid rødhårede!

Hva var din favoritt-tegneserie som born?
Nemi! Alltid, stlll is, har faktisk alle eksemplarene som noen gang er kommer ut. *STOLT*

Støtter du et fotballag?
Gjør jo det - er oppfostra på liverpool og glimt, men må innrømme jeg har gått klitt bort fra pappas favoritter. Jeg støtter fortsatt glimt - de er jo bylaget vårt, men jeg holder en knapp på Rosenborg i Norge, Liverpool i england og Brasil + Argentina i verdenstoppen.

Hva har du på deg?
Nå har jeg på meg min nye utrooolig deilige buke fra Byoung (om jeg har gått med siden jeg kjøpte den) og en singlet med en ull-cardigan over. SÅ deilig.

Favorittspill?
Åh, SPILL <3  Elsker de fleste spill - spesielt de jeg kan briljere i. QUiz-pill som Alias, QUiz, Trivial pursuite etc og noen få brettspill som stigespillet og risk!

Hva er din verste vane?
åh, det er mye... tror den verste er at jeg tvinner penner mellom fingrene så endene tapper borti bordet om hverandre når jeg tenker hardt. Om jeg ikke har penn tripper jeg neglene i bordet slik som man gjør når man er utålmodig.. jeg skjønner godt det er irriterende iallefall..

Det verste hotellet du noengang har bodd på?
Når vi var på Norgesmesterskap med drillinga i tønsberg for noen år sida måtte vi tilbringe en natt i Oslo på tur hjem - da måtte vi ta det billigste og letteste tilgjengelige og det ble til at vi sov på noe som kalles et HOSPITS. Det er hakket over vandrehjem - noe som vistes. Det føltes ut som vi hadde vandret inn i en amerikansk gangterfilm og skulle sove i ghettoen. Uff,. det blir ikke igjen altså.

Favoritt-frokostblanding?
Da jeg var lita ELSKET jeg frokostblanding - da spesielt ''professor'' ala weetosringer og ''kaninbæsj'' ala nesquick. Begge i sjokolade så klart... Nå er jeg begynt å få teften for vita hjertegod sin blanding med blåbær!

Om du skulle forføre en spesiell elsker, hvordan musikk ville du satt på?
Tror det måtte blitt noe rolig ala stay with me (sam) eller this years love.

Noen gang tatt syre?
Haha, nååånei.. Tror ikke engang jeg kjenner noen som har gjort det. Har prøvd røyk et par ganger og brukt snus i noen år - men det er så langt jeg rekker som badgirl. Kids, don't do drugs.

Når var siste gangen du sprang så fort du kunne?
åh, det husker jeg ikke du.. Må ha vært når noe alvorlig skjedde en eller annen gang - jeg springer sjelden, og når jeg først gjør det er det laaangt fra fort.

Hvem er den mest berømte personen du noensinne har møtt?
Hm.. det må være Tone damli eller Linnea myhre da. En gang satt jeg på trikken med han som spiller pelle i hotell cæsar da, om det tells..

Ville du tatt ei øl med kanye west?
Er vel egentlig ikke så interressert i Kanye West, og takler ikke øl - så det skulle jeg isåfall hatt betalt for.

Om du fikk velge besteforeldrene dine, hvem skulle det vært?
Haha, jeg ville valgt de jeg har hatt. Ingen over, ingen ved siden. Om jeg måtte velge et ekstrapar hadde det blitt hellstrøm og Sossen krogh (Astrid Anker Hansen <3)

(Spørsmålene er lånt fra flottste Mariell)

 • 23.07.2014, 22:50

You decide

 • Category: Q&A

Hei og hopp - i mangel på fantasi og en utrolig kjedelig hverdag trenger jeg litt påfyll av blogginspirasjon. Hva er da lurere enn å høre hva dere faktisk ØNSKER?
Jeg kan kjøre en spørsmålrunde, filme en video, skrive om et tema, vise dere en oppskrift - hva enn dere vil:) Sleng inn en kommentar, så vil jeg gjøre mitt beste for å oppfylle deres ønsker! • 23.06.2014, 11:54

Visste du at..

 • Category: Q&A

Jeg elsker kryssord og kjøper se og hør kun for kryssordets (og tv-guidens) del

Jeg leste min første Harry Potter -bok da jeg var 7,reste av serien fulgte tett på. Var tidenes lesehest (eller. enhjørning kan vi vel kalle det?) fra tidlig av.

Får helt fnatt av lange sokker.. dette gjelder også om jeg ser andre gå med det .. for min del kunne hele verdens befolkning kledd seg i kun hvite ankelsokker :D Har flere ting som gjør meg helt rar i hodet - som når dorullen henger feil vei, om man bruker feil fat/glass til mat som det er meningen skal være på spesielt fat/glass og når klær ligger på gulvet..
Tråkker alltid på komlokk med tallet 40 på - venninnegjengen hadde en ide om at disse ga lykke mens resten betydde ulykke.. (dette var når vi var typ 8..)
redd rødhårede damer

Er veldig lite fan av å bruke mobilen, og har alltid vært den som ikke har ønsket seg ny telefon, har liksom ikke følt jeg trengte det. Har jo alltid hatt en som var mer enn brukbar..

Har alltid vært sykt guttegal, og oppkalte faktisk kattungene mine etter de fire kjekkeste guttene i klassen da jeg gikk på barneskolen.

fortsatt er veldig god venn med min første forelskelse - som skjedde da jeg var 14. Ellers har jeg faktisk aldri hatt en kjæreste - en jeg kaller ofte de jeg har ''styrt på med'' for ekser.

Var skikkelig englebarn da jeg var lita, og det verste jeg gjorde var å rømme ut vinduet om natten (men dette skjedde ganske ofte) Heldigvis har jeg aldri vært noe shitkid som har røyket, tatt dop eller drukket spesielt mye da. LIker faktisk ikke smaken av alkohol og når jeg drikker blander jeg ut vinen (som det må være) med sprite..)

Mine favorittfilmer har alltid vært guttefilmer - Star wars, Fast and the furious, HP, Transformers, alt med Vin diesel, fight club, etc.. Men må inrømme jeg alltid gråter av filmer som the notebook,  the vow etc.

Jeg har vært liiivredd overnaturlige ting hele mitt liv . Tror det bunner i en ekstrem frykt for Malefika i favorittfilmen Tornerose - eller det at mormor skremte meg med en dorullnisse da jeg var 3.. Uansett er paranormalt og fiktive skumle personer no go for meg. Nekter som regel dra på filmkveld etc med venner om vi i det hele tatt nærmer oss sjangerene skrekk/&thriller

Sov in mammas seng til jeg var 13, noe som er pretty weird og sykt. Men tror det bunner i min frykt for malefika det og.

 Det beste jeg kan få servert er grønnsaker,, aller helst kokte - Jeg har faktisk opplevd flere ganger at huden mi har bltt oransje etter å ha hatt en gulrotperiode

liker ikke taco, og det har jeg igrunn aldri gjort.. Husker jeg som lita alltid hatet tacokvelder, og ble superskuffet om jeg skulle i bursdag hvor det ble servert. Haha, alle vennene mine har alltid syntes det har vært en snål greie..

det verste jeg vet er frukt og vann. Jeg spiser aldri frukt, og må tvinge i meg vann. Egentlig ganske synd da dette er viktig for kroppen..

Jeg er forferdelig vinglete - jeg kan stå på butikker i flere timer for å velge et produkt - og som regel ender det med at jeg ikke kjøper noe som helst..

Jeg går aldri med smykker, ringer, klokker etc.. noen ganger ved spesielle anledninger - men ringer klarer jeg uansett ikke.

Jeg er eneste i familien som har puddelhode.Noeee du ikke visste? :-)

Ikveld er det midtsommer eller, St hans om du vil. Sola skinner, jeg er nedsyltet i forkjølelseog livet er kjipt - men jeg føler fortsatt for å dra ut å finne blomsterkrans i Cubushagen for så å feire kvelden med familie, kanskje vi til og med finner oss et bål å se på. Kanskje det skjer noe maagisk ... er ikke midtsommer en slik kveld? :)

 • 21.03.2014, 19:49

11 questions

 • Category: Q&A

the 11 questions game! answer these 11 questions in the comments or on your own blog, and tell other people to take it too. kind of like FUN chainmail.
1. if you could only eat one thing for the rest of your life, what would it be?
Om det ikke hadde noe å si for kroppen - enten brokkoliblanding eller yoghurtis med brownies

2. travel the world with the same people for the rest of your life or live in the same house until you die?
Reise med de samme menneskene, no doubt! Det er nok drømmen å leve resten av livet på reisefot med min nærmeste familie + Sofie, Nora og Caroline3. one thing you wish were healthy?
SJOKOLADE!! ikke tvil engang:-) Jeg er verdens svakeste for sjokkis.Disse er min ultimate svakhet blandt alle sjokolader i verden..


4. rain four days a week all year or never again see a cherry blossom?
Tror aldri jeg har sett en slik blomst på ordentlig, så skulle nok klart meg uten - selv om de er utrolig vakre. Hadde spørsmålet dreid seg om hestehover eller roser hadde nok svaret blitt mye vanskeligere.
5. your favorite blog?
Hmm.. jeg har egentlig mange. Men jeg synes generellt bloggere som er flinke på foto er best - samtidig må det være litt personlig og variert. Valget står mellom Kristine Weber, Fotballfrue, Passion4baking og Maren Viks:-)6. that movie that you see when you?re home alone for the weekend and you make hot chocolate and eat pizza or toast for dinner?
Vel, nå er jo dette noe jeg egentlig kun ville gjort i tankene - men det høres helt magisk deilig ut. Fimen måtte blitt new years eve eller dirty dancing7. the last thing you do before you go to sleep?
Før jeg går til sengs drikker jeg alltid en kopp kakao, og før jeg sovner leser jeg alltid i hvordan enn bok jeg holder på med!8. why is your best friend your best friend?
Da jeg var 2 år var jeg relativt utadvendt unge. En dag i barnehagen var huskene fulle, og jeg ville huske. Jeg spurte dermed ei helt random jente fra en annen avdeling om vi kunne huske sammen. Etter det har vi holdt sammen i tykt og tynt - gjennom 18 år. Jeg elsker deg over alt på jord kjære bestevenninna mi

9. biggest guilty pleasure?
Vel, Justin biebers sanger fra hans første år som poppis, Paradise hotel og rosablogger kommer ganske høyt på lista iallefall!10. a life without fruit or never having curtains?
Spiser veldig lite frukt, tror faktisk ikke jeg har spist frukt på et halvt år nesten.. Gardiner trekker jeg alltid for, hater tanken på at noen skal kikke inn - så valget er lett der og!


Bare for å illustrere hvor skummelt det er å ikke ha gardiner.. selv om kanskje denne dekorasjonen gjorde virkningen litt mindre.

11. if you could add a bodypart, what would it be and where would you have it?
Haha, øøh.. jeg skjønte ikke helt spørsmålet. En ekstra del liksom?
Kanskje en innebygd yoghurtisdispenser så jeg kunne spist yoghurtis hvor enn jeg gikk?


Nå vil jeg dere skal ta utfordringen og svare på disse 11 spørsmålene dere og - enten i kommentarfetet eller på deres egen blogg!
Ellers vil jeg bare fortelle at jeg er med på Linda sin giveaway - Linda er en av favorittinspirasjonene mine når det kommer til matlaging og sunn baking. Hun er helt rå på sunne versjoner av ting, og en skikkelig matkunstner!
Dere finner mer informasjon om konkurransen på hennes blogg:-)

#lindastuhauggiveaway

 • 03.03.2014, 22:37

Wishes?

 • Category: Q&A

Nei, jeg skal ikke ramse opp en rekke av mine drømmer og håp i dette innlegget. Greia er den at jeg om dagen er en lattelig dårlig blogger - og grunnen er at jeg er helt utslitt. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, jeg har ikke gjort noe som skulle tilsi at jeg ble sliten - men ting går som sagt i en evig rollercoaster her, og akkurat nå er det en angstfylt nedtur. Misforstå meg rett - det er ikke så ille, men mer apatisk. Jeg er liksom så likegyldig til alt at det blir ille. Men jeg har det ikke ille, og ingen  har gjort noe galt - det er bare iblandt ting er sånn.

Siden jeg ikke har spesielt spennende dager vil jeg gjerne høre deres ønsker om blogginnlegg. Jeg vet flere lurer på hvordan man gjør ditt og datt når man prøver bli frisk fra syke tanker, noen lurer på hvordan det går med Andrea og Lucas og noen lurer på helt andre ting.. Andrea og Lucas skal jeg nok få skrevet litt om - men om det er andre ting tar jeg imot med glede:-)

Hva er vel et innlegg uten bilder? Her er noen få fra de siste dagers instagram;

Jada. En haug selfies. Elsker meg selv. Men egentlig ikke.
Her er forresten meg da jeg var 20 kilo tyngre,

 • 13.12.2013, 22:18

Svar på spørsmålsrunden med Andrea

 • Category: Q&A

God kveld:-) Har dere hatt en fin Lucia, på tross av at det er fredag den 13? Jeg har faktisk egentlig ikke tenkt på noen av delene, her borte må jeg konsentrere meg for å i det hele tatt tenke at det er desember.. Blir nok et sjokk for hjernen å komme hjem midt i juletida og stille inn på at nå er det jul. Tenker det blir en del julefilmer de få dagene jeg har hjemme før jul ja!

Over til saken, Andrea har svart på spørsmålene dere har hatt og sendt de hit - så da poster jeg de nå :-)
Må si jeg synes noen av spørsmålene var ganske på kanten av dere, heldigvis har jeg ei lur søster som besvarer dem på en fin måte uansett. (Men hallo, '' er Markus god i senga?'' - hvem spør om sånt??)
Uansett, til dere som har lurt på hva jeg synes om hele greia er det enkelt - jeg er superstolt av lillesøstra mi som takler noe så stort og nytt på beste måte, og jeg har all tro på at ting kommer til å gå fint. Hun har oss rundt seg, vi støtter henne på alle mulige måter, og den ungen kommer til å være omringet av kjærlighet fra alle kanter. Jeg storgleder meg til å bli tante igjen - de fire jeg har fra før av er tross alt mine største skatter i livet.

So, nå skal jeg klappe igjen skravlefingrene mine og poste svarene deres (har tatt meg friheten av å dele det inn i slags underkategorier slik at det blir lettere å følge med)

GRAVIDITETEN GENERELLT:

Gikk du på p-piller når du ble gravid?
Gikk på minipiller.

Hvem var den første utenom deg til og få vite det?
Mamma, hun var med da legen fortalte det.


Gråt du når du fikk vite det, eller ble du mer sånn "vet ikke hva jeg skal si" sjokka?
Var sjokka og redd, gråt når jeg var alene på natten pga. jeg var redd for at jeg ikke skulle klare å bli en god mamma siden jeg er så ung.

Når er termin?
terminen de har satt til nå er 26.Januar.


Gruer du eller gleder du deg til fødselen?
Jeg er 16 år, hva tror du?
Men jo - jeg er livredd.

Har du møtt mye motstand under graviditeten?
Nei, ikke noe annet enn at jeg har vært fryktelig syk.

Ville du tatt noen gang abort?
Vanskelig spørsmål å svare på når jeg ikke har opplevd at det i det hele tatt har vært aktuelt.   Man kan ikke ta abort når man er syv måneder på vei.


Hvordan er det å være på skolen når du er gravid?
Er veldig vanskelig i og med at jeg er plaget med kvalme og slikt.


Hvordan er det mulig å ikke vite at du var gravid når du var så langt ut i svangerskapet? Forsvant ikke mensen og magen vokste??
Hadde normal menstruasjon siden jeg brukte minipillen. Magen vokste ikke så mye fram til jeg fant det ut.  verken leger, familie, venner, lærere eller meg selv mistenkte noe i den retningen. Legene trodde det var gallesteinsanfall. (Jeg trodde selv at jeg bare hadde lagt på meg litt)
(haha, ååå jeg har så dårlig samvittighet for å ha bedt Andrea roe ned på sjokoladen en dag.............. for en forferdelig søster jeg er. Dessuten burde jeg igrunn bare holde kjeft å spise litt sjokolade selv.)

Hva er det værste med å være gravid?
All smerten, kvalmen, hodepinen og generelt dårlig form, lite søvn, bekkenløsning (må være lov å syte litt :P)


Gruer du deg til fødselen?
Klart jeg gruer meg


Hvilken dato fant du ut at du var gravid?
 6.November, dagen før 16 års dagen min! litt av en bursdagsgave

Hvor langt var du på vei da du fant ut at du var gravid?
Var 29 uker på vei.SKOLE/UTDANNING/ØKONOMI:

Hvordan har du tenkt å gjøre det i forhold til skole?
Må i permisjon fra i begynnelsen av januar, så tar jeg skoleåret på nytt fra høsten 2014. Dette er fordi jeg har vært mye borte
på grunn av kvalme og det vi først trodde var gallesteinsanfall.

Hva tenker du om utdannelse nå som du skal ha barn?
Det er enda viktigere for meg å få en utdannelse nå, og det skal jeg få til etterhvert.


Hvordan tror du at du klarer det økonomisk når du har født?
Så lenge jeg bor hjemme hos mamma, så overlever vi. Håper å kunne være her til jeg er ferdig med utdannelsen


Hvilken linje går du på vidregående nå?
Design og HåndverkKROPP, MA T OG HELSE:

Ser du nå at du er gravid, eller ser du ingen forskjell?:)
Det vises ganske så godt nå, magen er kommet godt fram nå..

Merket du ikke på magen at du var det?
Nei, det er ikke før nå den siste måneden at magen har kommet tydelig fram. (Eldste storesøsteren min var og på samme vis, da hun var 9 måneder på vei så hun ikke gravid ut, bare tjukk.


Kor høy e du?
Rundt 177 cm

Hva er yndlings maten din?
Svenske kjøttboller i brunsaus eller kylling.

Yndlings drikke?
Vann eller saft.
 

FAMILIE/VENNER

Er du bekymret for at storesøster skal 'ta over' babyen når den kommer?
Hvem av dem? Hun som allerede har 2 eller Lena som snart er 20 år?:)


Hvordan har folk rundt deg reagert?
Helt fantastisk og støttende! til og med vennene til søskene mine og mamma har sagt at de kan stille opp om jeg trenger hjelp


Hvordan taklet moren din det?
Hun var stum i et døgn for å si det sånn


Får du støtte fra venner og familie?
Ja, får enormt med støtte til ALT.


Hvordan reagerte faren din?
Kan sitere pappa slik: "Så klart det er et sjokk, men vi kan ikke være i sjokk resten av livet. Du er ikke den første, og antageligvis ikke den siste som får barn i den alderen"


Hvordan reagerte søskene dine?
Trodde at min eldste storesøster skulle være personen til å ta det verst, hun ble faktisk glad siden hun var bekymret for hva som kunne feile meg, hennes verste tanker var jo at det kanskje kunne være kreft.
(haha, må bare legge til min reaksjon her; Andrea visste meg ultralydbilde av magen og sa hun var gravid. Jeg sa; haha, FIN GALLESTEIN dust. etter at det gikk opp før meg at de ikke prøvde lure en gammel rev satt jeg paralysert i stolen i stua i rundt en time før jeg ringte Sofie. Vi takler sjokk bra sammen!!)

Er det andre i familien din som er "tidlig mor" ?
Mamma fikk barn da hun var nesten 20 år.

Ble du mobbet eller noe slikt når du fortalte vennene dine det?
Nei.


Er moren og faren din skilt?
Ja.

Hva heter moren og faren din?
Eva og Svein-Jarle.

(haha, random muuuch?)


DADDALENA OG EDEN LINNEA


PAPPAEN:

Får du støtte fra barnefaren ? Og fra din nåværende kjæreste?
Kommer litt ann på hvilken støtte du mener, trenger egentlig ikke så mye støtte når jeg har en super familie og gode venner. Har ikke kjæreste fordi jeg vil heller konsentrere meg om barnet, for det kommer alltid først. Etterpå står utdanning for tur, og etter utdanning så får vi se om jeg får tid til et forhold etter hvert.

Hvordan skal du og barnefar gjøre det?
Det får tiden vise.

Hva er fornavnet til barnefaren?
Markus


Hvordan går det meg deg og barnefaren?
Vi snakker helt fint.


Hvordan reagerte Markus og nåværende kjæresten hans? Er ikke dette et problem for deg, at han har en kjæreste som blir da altså en stemor til sønnen din?
Markus reagerte jo med sjokk, men ble raskt positiv. Vet ikke hvordan kjæresten reagerte siden jeg ikke kjenner henne.


ANNET/GENERELLT

Hva føler du rundt alt dette?
Det er et stort sjokk, ville jo helst ha ventet med barn til etter endt utdanning. Men nå når ting ble sånn får man bare ta ting som det kommer.

Gleder du deg?
Så klart!

 

Har du kjæreste?
Nei.

Er det noe du tror du kunne gjort annerledes?
Ja, aldri hatt sex:P

Hva var det første du tenkte på da du fikk vite at du var gravid og hadde vært gravid så lenge uten å vite det?
At det ikke var mulig at jeg kunne ha vært gravid så lenge uten å vite det.


Hvordan føler du fremtiden din er nå?
Lys


Hva er drømmene dine til fremtiden?
Et friskt og lykkelig barn, god utdanning og en grei plass å bo.


Skal du bo hjemme?

Ja, inntil videre.

Har du jobb?
Nei.


Er det mange der du bor som baksnakker deg nå?
Er det sikkert, har ikke hørt noe selv da.


Angra du?
Angrer på hva da?

Ka e greia me dæ å han vegard alvestad?????
Vi er kjempegode venner, han står meg utrolig nært og jeg kan prate med han om alt.

Er du og Vegard fremdeles ilag?
Vi er ikke ilag nei, vi er veldig gode venner.

Hvordan reagerte Vegard da han fant ut at var gravid?
 
Han reagerte med sjokk, som jeg tror de fleste ville gjort.


Hva syns du om ungdommene i bodø?
Noe du ville sagt om eller til dem?
De fleste er vel grei, har ikke noe vondt å si om dem.

Er det noe spesielt du ønsker deg i julegave?
(bare til deg selv, uten tanke om at det er til babyen)
Speilreflekskamera


BABYEN:

Har du tenkt noe på navn?
Har funnet, men holder det hemmelig.

Vet du kjønn på babyen?
90% sikkert at det er en gutt.

Hva gleder deg mest til etter at ungen er født og hva gruer du deg mest til?
Er veldig spent til å møte ungen og holde den i armene mine. Gruer meg mest til alle bekymringene som kan komme.

Hvem skal bli gudforeldre?
Ihvertfall begge søstrene mine

Hva har du kjøpt inn av ting til prinsen deres?
Trenger ikke kjøpe så mye,  den eldste storesøsteren min har en baby på 4 måneder og en gutt på 3 år - så  arver mesteparten av utstyret jeg trenger. (Får faktisk en barnevogn til 8500 kr! jeg er heldig. )

Har du noen gutte navn og jente navn du liker spessielt godt?
Ja

 

Med det håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på :-)
Vet noen av tingene er vanskelige å svare på, og jeg synes Andrea er tøff som har gjort det.

(ellers -til de som har spurt om jeg kan ha egen spørsmålsrunde tror jeg jeg kjører en når jeg kommer hjem en gang:-))

 • 04.12.2013, 18:49

Spørsmålsrunde med Andrea

 • Category: Q&A

Siden jeg nå reiser og er borte litt tenkte jeg å dele lillesøsteren litt med dere. Hun har fått mye oppmerksomhet etter den sjokkerende nyheten om graviditeten, og mange har antageligvis spørsmål angående dette. Jeg spurte henne om hun ville skrive ett innlegg om det på bloggen - men hun svarte hun heller kunne tenke seg å svare på spørsmål fra folk om det enn å skulle prøve forklare utenom.
Så da gjør vi altså det - Under dette innlegget kan dere skrive inn spørsmål til Andrea, så vil hun svare etter beste evne. Lar runden gå til den 13 desember, så svarer hun da:-)                       Så, hva lurer du på?

 • 24.10.2013, 11:34

funfacts om meg.

 • Category: Q&A

Jeg elsker smaken av valmuefrø, og orker ikke engang tanken på å spise et rundstykke uten valmuefrø på.


Jeg har aldri hatt et ordentlig forhold. Flørter, ja - laaaange av-og-på ''drivepå'' forhold, ja. Men aldri har jeg kunne gå så langt som å kalle noen kjæresten min. (med unntak fra barnehagen og barneskolen, så klart)

Det fineste jeg vet er jul. Hele kroppen min går helt nirvana bare noen nevner jul. Jeg kjenner lukten av pepperkake og mandarin, ser for meg julestjerner og hører askepottsangen bakerst i hodet.

Da jeg ble født ville pappa jeg skulle hete Renate, mens mamma ville jeg skulle hete Ida. Etter en lang diskusjon kom pappa med Lene, som mamma forandret til Lena og de ble endelig enige. (Jeg synes forresten dette er et forferdelig navn. Sorry til dere andre som heter det.)

Den eneste personen jeg ville gjort alt i hele verden for er nevøen min, Ask Leander. Jeg kan gå så langt som å si jeg elsker han mer enn alle andre i verden.

Da jeg var mindre var mitt største ønske å bli kjendis. Det hadde ingenting å si om jeg ble skuespiller eller sanger - kjendis ville jeg bli.

Jeg ble gravid ved et uhell da jeg var 16, og visste det ikke før jeg spontanaborterte. (og ja, jeg gikk på p-piller.)

Jeg har aldri klart å gå med ringer. Jeg tror det er en form for klaustrofobi, jeg er livredd for at de ikke skal gå av. Til og med nå når de fleste ringer er for store har jeg angst for å ta en på fingeren. Jeg har derfor planlagt å ha min framtidige giftering i et kjede rundt halsen.

Da jeg var russepresident for kullet mitt for to år siden forlot praktisk talt hele styret Bodø for å dra på Tryvann. Vi var antageligvis fortsatt skjenket hele gjengen da vi ankom Bodø rett før russedåpen første mai, og dermed ble det en dårlig planlagt start for vårt kull.(sry)

En gang lurte stebroren min meg slik at jeg besvimte. Han dunket hodet i en murpeis mens han (uten at jeg så det) sparket i en pappbit så det kom et pappsmell. Han sa peisen var av papp, og at det var derfor smellet kom - og han hadde ikke vondt. Jeg skulle prøve, og deisa hodet så jeg lå bevisstløs en stund etter.

Jeg har veldig ofte ekstremt lavt blodsukker som gjør at jeg ofte besvimer når jeg reiser meg. Jeg har besvimt ned trappa og slått blåmerker over hele kroppen, besvimt ut av dusjen om morgenen (og blitt funnet naken på badegulvet av mamma og lillesøster......) og til og med besvimt på vei i badekaret (dangerous business det der)

Jeg er redd for piller og medisin. Jeg tar det kun om det er høyst nødvendig. Altså tar jeg ikke ibux eller paracet før jeg nærmest skriker i smerter.

Jeg hater kroppslig kontakt. Jeg kvier meg for klemmer og kos fra familien. (med unntak fra nevøene og niesen min)

Det eneste jeg blir direkte uvel av er når ting lukter fisk, råttent egg, spy ,blod eller ser ut som noe av det.

Slekten min er fra Hellas, dermed er pappasiden av familien olivenfargede med grønne øyne og halvmørkt hår.
Jeg har arvet litt fra mamma og litt fra pappa - blir dermed fort brun, men er lys i håret og har en rimelig god blanding av farger på øynene.Jeg har ekstreme rutiner på alt jeg gjør. Alt gjøres i nøyaktig samme rekkefølge, og helt likt hver dag.

Jeg klarer ikke drikke noe uten at glasset er halvfullt av isbiter.

Før var jeg livredd alkohol fordi det hadde mange kalorier. Nå elsker jeg det fordi det får meg til å glemme de konstante tankene rundt mat og trening.

Jeg er egentlig ikke noe glad i dyr, men likevell har jeg hatt omtrent alt man kan ha. rundt 40 fisker, 10(!) dverghamstre, 7 katter, 5 hunder (tre av dem har vi nå)
og en geit.
Jeg kommer heller for sent enn for tidlig. Jeg klarer ikke venting, og gjør dermed dette med vilje. Unntaket er jobb, da kommer jeg kanskje fem minutter før jeg starter.

Nå som jeg har begynt å la meg selv spise tebriks vil jeg egentlig spise det til alle måltider. Tebriksen frister liksom mer enn middagen, og frokosten er dagens høydepunkt.

Jeg gråter hver gang jeg ser the notebook.

Jeg tar meg selv i å ofte google tingene jeg gjør, for å se om det er normalt. For eksempel om jeg spiser havregrøt til kvelds må jeg ha bekreftelse på at noen andre og gjør det, eller har gjort det.

Jeg vil gifte meg med Petter northug.

Det absolutt beste jeg vet er kokte grønnsaker, og jeg spiser minst en pakke brokkoliblanding om dagen.

Jeg tygger mellom 6 og 10 pakker tyggis om dagen.Etter at venninnegjengen min fant ut at komlokk med tallet 40 på er lykkebringende for 10 år siden har jeg alltid trådd på disse.

På slutten av barneskolen hadde jeg skikkelig ''tweety''dilla. Jeg hadde kun skolesaker med bilder av pip, hadde en pipbamse jeg brakte med på skolen og lagde små bøker til og skulle absolutt tvinge på meg en tweetygenser jeg brukte da jeg var 4 så ofte som mulig.

Jeg har alltid vært tidenes smisker og lærerens favoritt.

Jeg blir så irritert at jeg nesten eksploderer når noen uttaler seg om ting de tror de vet alt om, men egentlig er helt blanke på.


Hmm.. Det er så mye mer - men det sparer jeg til senere :-D

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign