• 04.08.2013, 23:56

Min sommer rEcap


Tenkte at siden det er sommerkonkurranse her på blogg.no, skader det jo ikke å delta.
Ikke det at jeg har så spennende sommerminner fra i år - jeg har tross alt nesten bare vært hjemme. Vi skulle egentlig til syden, meg, Sofie og Nora - hadde planlagt alt og var minutter fra å bestille, men det krasjet selvfølgelig med Sofies flytting. Utrolig kjipt, spesielt siden vi allerede hadde sagt fra på jobb at det var da vi skulle ta ferie, så vi ikke fikk dratt senere heller.. Det ble til hjemmesommerferie da, så det ut som.
Jeg bestemte meg så for at det ikke skulle skje - at jeg >TRENGTE å komme meg bort litt - så jeg booket flybilett til Sandefjord, til min kjære bror og nevø.
Dermed ble det en herlig uke i 30+ grader i den vakre lille havnebyen. Nesten bedre enn syden!

  
Dagene i Sandefjord gikk fort - og jeg fikk gjort masse koselig - som å grille x antall dager, gå lange oppdagelsesturer i byen, spise is på havna i solnedgangen, grille meg (til jeg ble hummer..)
å oppleve enda en dag i Sommerland i Bø! Fikk også hatt masse herlig tid med nevøen min, som jeg ser alt for lite.

Da jeg kom hjem fant vi jentene ut at vi MÅTTE ha oss en liten jenteferie - uansett. Da tok vi spontant bussen til Skellefteå for en helg med festing, soling og shopping.
Heller ikke denne turen ble helt som vi hadde sett for oss da halve skellefteå hadde tatt ferie og det var halvveis til spøkelsesby - i tillegg til at været aldri klarte helt å bestemme seg - og
det var lite uteliv for de under 20..
Men det ble uansett en koooselig tur, all tid tilbragt med bestejentene er herlig.Ellers enn disse to småturene har jeg kun vært hjemme. Men jeg har fått gjort mye herlig gøy hjemme og!
For eksempel dro vi å så på VGlista når den var i Bodø;

Har feiret flere bursdager, og vært med å bake å planlegge frem mot disse!


Blandt annet min kjære nevø Ask Leanders, som vi feiret for kun en uke siden
Og Britt sin, som vi feiret i starten av ferien med grilling og kos, kun venninnegjengen på landet

Har også tatt meg lange herlige gåturer i det fantastiske været vi som regel har hatt.

Uansett om  det ikke ble noen langferie i år - har jeg hatt en superfin sommer. Jeg har hatt lange late dager, lest x-antall bøker, grillet x-antall timer i sola, løst masse kryssord, shoppet til både jeg og pengeboka har droppet og fått gjort ting jeg ikke får gjort på hverdager.
Til neste år blir det nok en mer innoldsrik sommer i forhold til reise - men jeg er ikke bitter for hvordan denne har blitt tilbragt!
Nå er jeg ekstremt reloaded og klar for skoleoppstart om noen uker. Om noen dager blir jeg tante for 4. gang, denne gangen til ei lita prinsesse. Gleder meg supermye til å tilbringe masse tid med henne fremover! -

#Ferieminner

Hvordan har deres sommer vært?:)

 • 28.07.2013, 19:09

Bursdag til verdens skjønneste pirat!


Idag har vi feiret bursdagen til min kjære nevø Ask Leander. Vi hadde leid piratrom på et sted som kalles lekedilla, og der feiret vi med venninner av søsteren min og deres barn. Det var kjempemorsomt (og slitsomt........) Ellers hadde pappaen hans bakt en råååstilig piratkake, og søsteren min gelekake også hadde en venninne av henne med pavlova (Gluten og laktosefri - lucky mee!!:D)
Nevøen min har skikkelig piratdilla, så det ble en skikkelig morsom dag for han.
Hurra hurra!
Byttet til shorts og singlet med en gang jeg kom hjem. Solen STEKER her - så nå skal jeg ut å trø en liten tur, før det blir filmsøndag og tidlig kveld på frøkna. Sov ikke i natt, men må bare holde meg oppe å prøve å fikse døgnrytmen litt. Noen som har noen gode filmer å anbefale? Er i  komedie/romantikkhumør! Tror jeg må kjøpe meg viaplay .......... (sett ut både amerikans og norsk netflix .......)


 • 25.07.2013, 02:07

Solskinnsdag med grilling og VG- lista!


Idag startet jeg dagen rimelig sent. Hadde planlagt en treningsøkt før jeg skulle til pappa halv 4, men da jeg våknet og praktisk talt fikk heteslag av å gå ut i gangen droppet jeg det til fordel for et par soltimer på verandaen. Vi har så mye stygt vær her i Bodø, så når solen faktisk stråler slik den gjorde idag må man nesten utnytte det. Dessuten er det å trene i 30+grader noe av det verste jeg vet..

Etter å praktisk talt ha svettet bort på verandaen klarte jeg ikke mer, og gikk inn for å fikse meg litt. Tiden gikk fort og plutselig var pappa der. Vi dro til han å grillet, før jeg spurtet avsted til byen for vg-listakonsert med Sofie og Nora. Det var syyykt mye folk der, så vi så lite.. Skulle antagelgvis dratt tidligere, så vi kunne kommet litt nærme scena. Det var uansett koselig å bare stå der å høre musikken i finværet - det gav liksom ekstra stemning. Mot slutten ble det litt kjølig, og jeg ble litt småkvalm - så jeg dro hjem for en filmkveld med meg selv.

Uansett - en veldig fin dag. I morgen er det meldt like varmt - så regner med dagen imorgen blir rimelig lik idag. Uansett skal finværet nytes!
Sorry for uredigerte bilder. Pcen har funnet ut at den ikke har nok minne til å ha to nedlastninger på harddisken i tillegg til å lagre bildene fra picasa.
Note to self; Kjøp ny ram, asap...Hvordan har deres dag vært?:-)

 • 19.07.2013, 15:12

Sverigeturen!


Tenkte jeg skulle skrive litt om turen jeg var på til skellefteå i helga. Dro dit med Sofie og Nora, som en erstatning for sydenturen vi egentlig hadde planlagt - og bare for å få en jentetur sammen. Planen var å ta en skikkelig festhelg i sverige med søte svensker og late stranddager. Dette ble ikke helt som forventet - for sola tittet kun fram et par ganger og alle svenskene hadde dratt til byske på strandparty denne helga. Vi dro ut en snartur på fredag på det eneste stedet hvor det var 18års aldersgrense (en sportsbar rett utenfor hotellet vårt. Eller, ikke utenfor engang, den lå i frokostsalen vår....) Etterhvert som kvelden gikk kom det en del svensker som fortalte mye om hvor flaue de var for livet og at det var fordi mesteparten var på ferie og at det pleide være skikkelig bra der. Jeg og nora ble aldri ordentlig fulle, og dro heller å la oss tidlig. Sofie derimot dro med noen fauskefolk til campingen og var der og drakk seg igjennom natta. Hun hadde tydeligvis fått bacardi til frokost fikk vi høre dagen etter! Jeg er ganske glad jeg ikke ble med, er absolutt ikke glad i verken nach eller å drikke rundt. Men jeg er glad hun koste seg!

Lørdagen hadde vi planlagt å ta den HELT ut - det skulle visst masse folk ut på baren og livet skulle ifølge svenskene være på topp. Dette var da siste dagen vår der, og vi skulle ta bussen kl 12 neste dag, så vi måtte regulere litt etter det. Når jeg våknet på lørdagsmorgen fikk jeg en positiv overasskelse - (stopp og lese og lukk øynene om dere ikke vil ha for mye personlig info) Jeg fikk min første mens på nesten et år. (dette kommer av at jeg er begynt på ppiller med østtrogen som skal få den til å komme, så det er ikke naturlig (enda...den SKAL tilbake naturlig og!)  slik at jeg ikke skal utvikle ostoporose (eller hvordan det enn staves). Jeg var overlykkelig - den har vært HØYT savnet. Jeg husket imidlertidig ikke hvordan det er å ha mensen, og det endte med at jeg ble liggende uten å orke stå opp av senga resten av kvelden. Jeg klarte altså ikke bli med ut - og sofie var dårlig etter dagen før. (stakkars Nora som hadde gleda seg sånn til å dra ut å ha det skikkelig gøy... sorry!! - de dro en snartur over til baren etter at vi hadde sittet i sengen med noen glass vin og bare kost oss vi tre hele kvelden. (fant ut at vinen døyvet smertene litt - og gjorde at jeg i tillegg fikk sove bedre og kost meg med jentene - så det funket greit å bare slappe av med litt)
De kom tilbake etter 5 minutter, og vi alle la oss tidlig. Neste morgen var det opp og innom butikken for skikkelig svenskehandlel av matvarer før vi dro. (de har så mye mer og bedre i sverige - blandt annet er de myeeee lengre forran oss i bruken av stevia i produkter. Hadde ikke hatt noe imot en svensk matbutikk her!)

Altså ble ikke Sverigeturen helt slik vi hadde håpet,, men jeg koste meg iallefall masse. Bare det å være sammen med venninnene mine og trø rundt i byen, shoppe, sole oss på kaia, spise på restauranter og bare slappe av gjør godt for kropp og sjel. Vi tar igjen festinga når alle er i god form - her hjemme har vi jo kjentfolk og bra steder å feste på nå når vi har fri:)


Her er jeg hvert år nesten med familien. Kjenner denne kaia som min egen bukselomme - er nyyydelig fint å sitte her på varme sommerdager!


123 - hotellfroookost! Kunne betalt for å bo på hotell hele tiden kun for frokostens del:D
På vei ut - ikke heeelt ved våre edru fem.Plutselig ble det heteflom i byen og vi måtte inn å skifte til shorts. Det ble såklart overskyet med en gang vi kom ut igjen. Snakk om skiftende vær.... Forrvirrede sverige.såååå klar for 9 timer buss....
Uansett en fin ferie! (: Har dere vært i sverige i år? :)

 • 16.07.2013, 22:58

disabled but.


Jeg var kommet meg godt igang med uka - ei uke som skulle bli fyllt med trening, jobb hver dag og masse overskudd etter en lang ferie. Så, etter en kveld jobb stod jeg opp i morgest klar for tidligvakt. Jeg stod opp av senga, så er det siste jeg husker at mamma stod å ropte på meg og jeg våkna til liv. Jeg lå altså å sprella i undertøyet på gulvet etter å ha besvimt med et dunk. Konsekvensene ble skade på rumpe, albue og hode - og jeg kunne ikke dra på jobb (som jeg faktisk hadde gledet meg ekstremt til idag.. ). Har dermed sittet lenket til sofaen (eller, ligget da det gjør alt for vondt å sitte) i hele dag, og bare kjedet vettet av meg. Jeg hadde gledet meg sånn til å få trent etter jobb idag og - men det gikk selvfølgelig ut det og. Formen er den samme, og jeg håper alt jeg har på at jeg klarer å gå og komme meg på jobb i morgen.


//feriebilde,Jeg tenker iallefall å gjøre litt opp for tiden jeg har lagt bloggen i bokrommet de siste ukene, og skrive noen innlegg om feriene mine - har nemlig hatt en herlig uke i sandefjord og en suuuper helg i sverige! tenkte også å skrive litt om innkjøpene og diverse lure matretter jeg har laget til i det siste,  nå som jeg likevel er lenket her. Håper det er fornøyelig!

Uff, for en start på uka. Jeg er nok tidenes ulykkesfugl!
Håper virkelig deres ukesstart har vært bedre:)

 • 08.07.2013, 18:47

Shopping i tønsberg, herlig middag og lat sommerdag.


Idag skulle vi egentlig på stranda, men ettersom været startet overskyet bestemte vi oss for å kjøre inn til tønsberg istedet. Jeg skulle ha en caps fra the hundreds som de kun har der - så da dro vi da. Da vi kom fram gikk vi litt i forskjellige butikker, og jeg fikk handla litt stilige klær (De hadde desverre bare capsen igjen i rød, og jeg ville ha blå - så det ble en annen.. ) Tenker jeg viser dere innkjøpene i morgen!
Da vi kom hjem strålte sola, og jeg som fikk litt lite timer søvn i natt sovnet så klart på solsengen. Etter noen timer og ekstremt vondt i hodet bestemte jeg meg for å gå meg en liten tur i sola. Gikk innom vita og handlet litt der, før jeg tok en vei rundt sandefjord så jeg fikk sett mest mulig. Har jo bare to dager igjen her, må utnyttes!


Haha, postet dette på instagram og var på vei ut. Plutselig la jeg merke til at jeg hadde glemt maskara.


ooog klar tl offentlig visning.


Dagens anntrekk ble favorittshortsen fra primark, solbriller fra bikbok,verdens deiligste lange topp fra cubus og jakke fra urban.
Og sauehode som resultat av ''ikke orke å slette håret ettter føning igår..''

Etter jeg kom hjem hadde de andre spist middag, så jeg varmet opp restemiddag fra igår. Dette er noe av det beste jeg vet og har spist:


Grillet marinert indrefilet av svin, grillet champignon og løk og grønnsaksblanding. NAM!


Nå ligger jeg egentlig her stappmett og bare sjekker bloggverden. Skal slutte å døse og komme meg opp så vi kan gå en tur langs brygga her, kanskje jeg får kjøpt meg en shave ice. (Det har vært et mål for meg å kjøpe minst en shave ice mens jeg er her - fordi det er noe jeg forbinder med ferie , det er noe av det beste jeg vet og det er stappa med sukker. Mitt sykdomsfulle hode sier altså NEI, men jeg skal nok stå imot. Håper bare på å bli litt mindre mett først.)
Ellers har jeg planer om å slappe av når vi kommer hjem ikveld. Ny episode av true blood -og sistefilmen av harry potter ++++ vannmelon, jordbær og blåbærkos står på menyen. DIGGMEDFERIE!
Håper dere har hatt en fin ukesstart;)

 • 06.07.2013, 22:51

SOMMERLAND I BØ!


Hej og hopp - håper dere alle har hatt en fin lørdag! Det har iallefall jeg. Startet dagen ekstremt tidlig etter lite søvn (som vanlig.....) - så kjørte vi til Bø. Det ligger rundt 1, 5 timer herifra, så vi måtte kjøre tidlig for å komme dit tidligst mulig. Jeg har vært der et par ganger før, og husker hvor artig det har vært! Derfor gledet jeg meg veldig til å dra dit. Det var litt kjølig bris til å starte med, og jeg var såppass trøtt at jeg ble liggende i sola et par timer mens de andre testet ut vannskliene. Etter en liten avslumring i steiken fant jeg ut at jeg måtte prøve ut minst et basseng selv om jeg frøs litt  (Tror jeg har pådratt meg forkjølelse.. i tillegg til den idiotiske pollenallergien - farvell til de få timene nattesøvn jeg vanligvis får....) Jeg gikk da utti et sånt strømbasseng som gikk i en sirkel rundt der jeg sola meg - men fikk meg ikke til å dukke overkroppen under. Gikk altså runden rundt  i vannet før jeg skyndta meg opp å la meg i sola igjen. Da gikk det ikke mange minutter før de andre kom - og vi gikk for å få oss litt is. Etterpå ble det myeee varmere - og jeg la meg i sola mens de andre tok flere sklier. Etter hvert ble det ekstremt varmt og jeg bestemte meg for å teste ut vannet igjen. Det var iskaldt nå og, men denne gangen svømte jeg rundt! (hallelujah, svømte en gang iløpet av dagen på badelandet!)

Både jeg og nevøen min var rimelig svidde rundt 4, så da gikk vi for å spise før de lekte litt  i lekeland - så kjørte vi til sandefjord igjen. Jeg var dritsliten og heeelt stekt og brent -  så når vi endelig var hjemme rundt 1930 stupte jeg i badekaret og ble der i en time. Det var helt magisk! Etterpå har jeg kun slappet av, smurt meg i tonnevis med bodylotion og aloe vera og nå skal jeg ta fatt på en film før det blir tidlig kveld. Vet ikke helt hva vi skal i morgen, men tror det var snakk om en strand eller noe. Håper bare ikke jeg er så brent fortsatt..
Iallefall har jeg det superherlig her nede! Håper dere har det fint i ferien dere og:DHar iallefall fått tidenes skille - så bare det går fra rødt til brunt er jeg redda! Heh..


Husk spørsmålsrunden - lar den gå til jeg kommer hjem herfra:)

 • 05.07.2013, 21:57

update!


Åh, jeg nyter ferien. Fra jeg kom hit på tirsdag har det vært dårlig vær, så tiden har gått til å lese bøkene mine, se film, litt shopping og oppdagelsesturer her i sandefjord (Takk gud for Urban!!) Hadde kun pakket sommerklær, så første dagen måtte jeg innse at værgudene ville gi meg en lekse på hvor dumt dette var. Dermed måtte jeg til innkjøp av strikkejakke og hoodies! Men det er egentlig bare greit, vi har jo alltid dårlig vær i Bodø, så sommerklær trenger jeg ikke der.  Ellers har jeg kost med masse med broren min og min kjære nevø (som det er så alt for lenge mellom gangene jeg ser!! Han begynte å le da jeg forklarte at jeg og pappa var søsken - fordi han syntes vi så like gamle ut. WTF? Jeg er 19, han er 38 - noeeee henger lite på greip. Menmen, vi får håpe det er han som ser ung ut da! )
Greide forresten å huske på alt av kameraledning, minnekort, lader også videre - men glemte selve kameraet i Bodø. Typisk.. Får heller huske på det når jeg reiser til sverige på torsdag - da regner jeg med bildene blir litt mer spennende også! Her har jeg egentlig ikke sittet så mye på pcen og sånt uansett, tar liksom helt ferie her. Er ekstremt godt å få slappet av og fått en pause fra alt der hjemme.

Idag har det vært strålende sol og jeg har ligget på verandaen i hele dag bortsett fra et par turer til sentrum. Det er veldig nært, så var deilig å trø i varmen. Ellers har jeg allerede fått tidenes bikiniskille som jeg regner med blir enda tydeligere før jeg kommer hjem -nå er det nemlig meldt rundt 20 - 25 grader og strålende sol resten av turen min! SÅ DEILIG!  I morgen drar vi til sommerland i Bø, noe jeg har gledet meg veldig til. Badeland er så gøy!!
Lar spørsmålrunden gå noen dager til - så om det er noe dere lurer på, smell ivei:) • 01.07.2013, 19:56

FLOWER POWER


 

Hei og hopp!
Idag har vi hatt strålende sol her, og jeg har utnyttet det til det fulle! Kun ligget å slappet av i solsteiken - utenom et par små trøturer. Er veldig deilig å ta seg fri fra trening noen dager, men blir så sykt rastløs - så da blir det som oftest noen småturer. Iallefall har jeg kost meg masse - fått litt farge og spist blåbær og jordbær i hele dag. Det er favoritten!

Nå sitter jeg med hårkur i håret og ansiktsmaske på. Kvelden skal gå til pakking og megselvtid med mine herlige bøker. Også er det jo mandag; sex og singelliv på tv og true blood på pcen;-D
I morgen reiser jeg - ser skikkelig fram til det! Blir mange dager med skikkelig avslapning på sørlandet! Ellers enn det har jeg vel ikke så mye å si.

Hvordan har deres mandag vært?:)
Ps. husk spørsmålsrunden HER- går til fredag:)

 • 25.06.2013, 12:48

En tur på sirkus..


Igår bestemte vi oss for å dra på sirkus med Ask, for at han skulle få oppleve det, siden mamma fikk gratisbilletter dit uansett. Når vi var små var noe av det morsomste vi visste å få dra på sirkus å se på. Har ikke fått med meg noe av styret rundt sirkus og misshanding av dyr osv, så tenkte ikke over akkurat dette før vi kom dit å fikk se folk som demonstrerte mot og gav ut lapper utenfor. Ble sittende å tenke mer på dette iløpet av sirkusturen, og fant ut at jeg er ganske imot sirkus jeg også. Selv om jeg vet sirkus Merano er snille mot dyrene, gir de nok mat også-videre synes jeg ikke det er greit å trene opp dyr til å underholde på den måten. Disse dyrene er jo de samme som har vært med siden jeg var lita, så de er jo blitt vant til det og vil nok mest sannsynlig ha det bedre slik de har det nå enn om de skulle bli sluppet ut. Det er på en måte det eneste de kjenner til. Når man derimot aler opp dyr til prestere slik blir det helt feil.

Tror det er mange som synes dette er feil. Det vistes veldig godt på publikum, det var liksom veldig lite folk der i forhold til hva det har vært før. Mest barn med foreldre liksom.  Tror nok ikke de har så mange år igjen før de finner ut at de ikke tjener noe på å ha sirkuset i det hele tatt, så kanskje det kommer til neste år - men neppe noe etter det.
Er litt skremmende å tenke på hva som skjer med disse dyrene når det avsluttes og de ikke tjener på å ha sirkus mer, men det er vel bare å se.
Jeg synes iallefall ikke i det hele tatt det var like morsomt å være på sirkus som da jeg var lita, høy musikk, kjedelige mellomnummer (mest for de minste barna) og laaaange opptredenes fra turnere osv. Greit det er veldig imponerende, men om det er underholdende er en helt annen sak.. Ble liksom sittende å vente på at det skulle være over.
.

Avsluttet kvelden med besøk av Sofie og en mindre god film. Vi så '' so undercover'' med Miley cyrus, ikke helt min type film. Klarer ikke sette henne i annet perspektiv enn disney channel, så når hun plutselig står der med pistol og banker opp folk blir det litt unreal og teit i mine øyne. Helt OK film, bare ikke min type.
Uansett koselig med filmkveld! Regner med det blir ett par fremover:)

Nå stod jeg nettopp opp - superlaazy morgen. Ask er her, så jeg planlegger egentlig bare å kose meg med han idag. Har sykt vondt i rumpa etter gårsdagens trening, så tror det blir treningsfri idag - med mindre jeg er bedre til i ettermiddag. Muligens blir det bare hjemmedag med filmer og serier - har trossalt fullt stress fra i morgen av. Jobb hver dag i tillegg til bursdag på landet på torsdag og ut på byen på lørdag - så er det to dager til jeg reiser til sandefjord. Gleder meg uendelig mye! Når jeg kommer hjem har vi funnet ut av vi reiser en helg til Sverige, jeg, Nora og Sofie - så det blir helt herlig det og. Men da er det greit å få slappet av så mye som mulig først, vil ikke risikere å ende opp helt utbrent:)
Hva gjør dere denne fine tirsdagen? Noen som vil opplyse meg mer om slike sirkus-dyreplageri-greier? Er veldig intressert i å vite mer, det er faktisk sykt hvor lite jeg er inne i det der.

 • 24.06.2013, 02:25

Utradisjonell feiring av St.hansEn skikkelig mannsporsjon av dette. grillet svinefilet med gorgenzolasaus og champingnon. Det var overrskende godt, untatt pommes fritesen og thousand island dressingen. Neste gang skal velger jeg nok bakt potet istedet!


Verdens fineste mamma uten tvil.
Ikke så veldig brukbart bilde - men mamma synes det var så flaut å ta bilder mens andre folk så på. haha, skjønner forsåvidt det. Hun er heller ikke så flink med kameriaet, som jeg sikkert har nevnt en million ganger.


Da vi kjørte hjem fant vi ut hvor alle sankthansfeirerne gjemte seg.

Ekstremt rolig dag.  Dro på restaurant med mamma og Andrea, dro hjem og slappet litt av for så å dra på besøk å se film. Vi så filmen crash, er år og dag siden jeg har sett den før. Kjente det var bra å se den igjen - det er jo en helt utrolig film. Blir så rørt av den! Har du ikke sett den anbefales det på det sterkeste.

I morgen er planene soleklare; Jeg skal få til litt trening, rydding av resterente rot oppe, dra på sirkus med familien og ha filmkveld med min kjære bestevenninne som er kommet hjem fra syden <3

Hvordan har dere tilbragt St.hans? Bål og grilling, eller normaldag?:)

 • 23.06.2013, 18:42

>> going ooout
God søndag og st.hansaften! Noen som feirer med grilling å bål og sånt idag?
Min søndag har egentlig gått til bare roligheter - startet dagen seent, og har fått gjort unna mye (bl. annet romrydding, loftrydding, et laaangt bad også videre også videre.)
Har også fått kjørt en tur langs nordsiden for å se om vi fant ut hvor det var mest folk som dro for å se sankthansbål.Det var relativt lite biler i hele byen, så tror folk har gitt opp st.hans her litt. (kanskje for kaldt..?)
Nå sitter jeg her ferdigordnet og skal ut med mamma og lillesøster å spise middag. Regner med vi drar på orion restaurant, (SÅ god mat de har der!) Skummelt, men veldig koselig.
Etterpå skal jeg på filmkveld med verdens søteste - så skriver vel sannsynligvis når jeg kommer hjem ikveld!

Hvordan feirer dere st.hans? :)

 • 07.06.2013, 12:17

Lazy days


Sorry for lite updates. Sannheten er at jeg tar det helt med ro om dagen, og har gjort lite annet enn å ligge i solen de siste dagene. I skrivende øyeblikk sitter jeg på skolen å venter på at klokken skal bli to, så jeg forhåpentligvis blir trukket opp i eksamen. Hadde vært en drøm å komme opp idag! Har allerede planlagt en heftig helg innesperra på rommet i regnet, med smågodt og pensumrelaterte filmer og skikkelig lesing. SKAL toppe på denne eksamen, det MÅ jeg i og med at det gikk dårlig på begge skriftlige.

Lite sammendrag fra gårsdagen. Har tidenes skille, og fikk til og med varmeutslett! Hahah

Akkurat nå.. Ønsk meg lykke til! :-)

 • 31.05.2013, 23:48

Summer paradise


Gud så deilig det er å være ferdig med denne dagen. Vi hadde som jeg har fortalt før eksamen i nynorsk idag, som resten av 3klassene i norge. For min del gikk det rett vest, og jeg håper rett å slett jeg ikke stryker. Blir overlykkelig for en 3er, og det skal godt være til å være meg - som som regel glir inn i depressive perioder av å få 4 på vanlige prøver. Iallefall, grunnen til at jeg tror det gikk ille var at jeg for det første valgte feil oppgave, IGJEN. Visste på forhånd at en av oppgavene kom til å måtte handle om språkdebatten, siden det faktisk i år er 100 år siden både Camilla collett og Ivar aasen ble født. Hadde derfor lest meg godt opp på dette, og glemt helt av det at jeg ikke kan nynorsk grammatikk. Angrer dypt på at jeg ikke lånte meg en nynorskbok for uken.. Ellers var det kun en oppgave som handlet om språkdebatten, og den kom i en sjanger jeg var veldig usikker på i forhold til de andre, men siden jeg følte det var mest stoff der, valgte jeg den. Ser i etterkant at jeg burde valgt tolkning av novelle, da dette er det jeg er ordentlig dreven på og har valgt på samtlige hovedmål og bokmålstentamener.. Gjorde denne feilen på hovedmål-eksamen og, og fant ut at jeg skulle teste ut det å skrive essay, selv om det er tolkning jeg KAN, og jeg faktisk hadde lest boken utdraget var fra. I dag ble jeg også dødsdårlig, vi satt i en gymsal med 4 andre klasser i stekvarme, jeg holdt på å kaste opp å sovne om hverandre, og klokken 1 måtte jeg bare levere. Gjort er gjort, ferdig er jeg iallefall med skriftlige eksamener. KUN MUNTLIG IGJEN; DEN GLEDER JEG MEG FAKTISK TIL! Satser på å komme opp på mandag:)

 


   
Ellers har vi hatt steksol hele uken. Har solt meg, spist is og grillet.
Idag var jeg på jobb, kan si så mye som at jeg hater å være blakk når cubus finner ut de skal slenge ut tidenes fineste sommermote i butikken.
I morgen er det også meldt steksol, men jeg står på jobb hele dagen.. Må innrømme slike dager er tunge, spesielt når jeg vet resten av vennene er å bader og soler seg! Etter jobb imorgen regner jeg med vi tar turen ut på byen, det er lenge siden, og det er ekstra kos når det er fint vær:)


Nå skal jeg se litt serie og spise is før jeg tar kveld iallefall! Dere får ha en fantastisk helg:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits