• 06.08.2015, 12:27

THE BEST MAKEUP


Jeg må bare få komme med noen sminkeanbefalninger til dere - disse er mitt hjerte så nært og har over de siste årene blitt produkter jeg ikke klarer meg uten(!) Noen er dyre, men samtlige utrolig drøye i bruk og verdt hver krone.

Til ansiktet; Jeg bruker ikke primer til daglig, ei heller concealer - foundationen jeg har er såppass bra og dekkende at det ikke trengs - men når jeg drar ut på lørdager og vet sminken skal sitte fint til utpå natta bruker jeg som regel begge i tillegg. Da er den beste concealeren jeg har testet MAC PRO LONGWEAR i lyseste tone. (dess lysere, dess bedre dekkevne) og den beste primeren er Smashbox photo finish. Den på bildet er en av to jeg har - denne legger seg kjempefint i porer, men den andre er gjennomsiktig og gjør at sminken legger seg som en drøm på huden. Helt til forrige uke har jeg vært fast forbruker av MAC STUDIO FIX foundation, men så gikk jeg til innkjøp av ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR, og det har vært det absolutt beste produktetkjøpet noen gang. Begge er ganske fete og dekkende i konsistens, så det passer nok best for de med fet hudtype. Har hørt en del si at double wear kan tørke ut huden om man har litt tørre parter fra før, men på meg har den vært knallgod. Mange synes PRO LONGWEAR -foundationen er best, og for min del var den og knallgod, men den luktet så merkelig at jeg ikke klarte bruke den..


Til øynene er jeg helt avhengig av at øyenskygger ikke skal være shimmer i, og det er ofte et problem da de fleste merker kun har skygger/paletter med skimmer.. i tillegg er de fleste merker som er litt lavere pris på veldig dårlig pigmentert.. MEN jeg sverger til øyenskyggene fra MAC - og de jeg har prøvd fra Chanel er også fantastiske. Man finner både godt utvalg i matte farger, i tillegg til at begge merkene er kjempegodt pigmenterte. Jeg bruker som regel duse rosatoner, lillatoner og bruntoner både til hverdags og fest - bare at når jeg skal ut bruker jeg som regel en veldig mørk brun/sort skygge over. Ellers er jeg kjempefan av mascaraene til Dior - for øyeblikket bruker jeg en vannfast pappa kjøpte meg på taxfree. Dette er typen jeg til vanlig bruker (bare at den ikke er vannfast) - men tror jammen jeg kommer til å fortsette med denne videre og til tross for at den er litt vanskeligere å få av. Den gir herlige buer som holder hele dagen! Ellers vil jeg gjerne anbefale TALL DARK AND HANDSOME fra The Balm, tror aldri jeg har fått finere vipper av noen mascara.
Ellers bruker jeg settingspray fra NYX og solpudder fra Sensai. Dette pudderet har jeg brukt siden ungdomsskolen, og jeg ELSKER det. Absolutt det beste! Jeg bruker som regel ikke solpudder i hele ansiktet, men heller til litt lett kontouring under haka og langs kinnbena.

Ellers enn det sverger jeg til leppestiftene til MAC, Instant lip perfector fra Clarins (type dem som alltid er på tilbud på taxfree) og brynprodukter fra anastasia.

Hva er dine favoritter? :- ) • 11.06.2015, 12:09

TEA TREE FRA BODY SHOP

Uff, som jeg kviet meg for å poste dette. Dette er det første bildet jeg har lagt ut helt sminkefri - noengang. Jeg skal ikke sitte her å skrive stygge ting om jeg selv, men jeg kan si at jeg absolutt ikke er komfortabel med sånt, først og fremst fordi jeg som regel ikke har plettfri hud. Da jeg var i tenårene plages jeg mye med huden som resulterte i store porer, og til og med et par arr. Så klart er dette bedre på sommeret når jeg er brun, og det synes ikke med foundation og hudsminke på - men det er jo lite gøy om jeg vil la huden hvile litt for eksempel. I det siste har jeg også hatt mye allergiutslett - som dere ser i panna mi har jeg et par sår etter sist utslett.. Jeg får disse når jeg spiser ting jeg ikke tåler - jeg er en sucker for jordbær, men tåler det ikke i det hele tatt og får virkelig kjenne på det når jeg er ''ulydig'' og spiser det fordeom.

Vel, for rundt en uke siden fant jeg ut at jeg måtte prøve noe nytt - og etter å ha hørt masse bra om tea-tree produktene til Body shop er det de som nå er mottatt i posten og testes ut. Sov med produktene i natt, og så faktisk forskjell da jeg våknet! Er det mulig, eller er det hjernen min som spiller meg et puss? Haha, gleder meg iallefall til å fortsette med produktene å se hva som skjer. Det er verdt et forsøk :-) Så, nå ser dere huden min før - så legger jeg ut et bilde senere om jeg ser forbedring. haha, dette innlegget er forresten ikke sponset på noen måte for de som lurte - bare meg som vil teste ut et velomtalt produkt for alles gode!


Har noen andre prøvd tea-tree serien? jeg er så spent! Resultater? :)

 • 09.06.2015, 19:25

Hårfin hos Bohemhahah, farget øyenbrynene igår - fargen har ikke helt gått av huden enda ..huff.
Åh, det er lite som slår følelsen av å nettopp ha vært til frisøren. Helt klart en av de deiligste tingene jeg vet! I dag har jeg tilbragt dagen på Bohem frisør her i Bodø hvor flinkeste lærling Christina har stripet etterveksten min. Har gjort akkurat det samme som jeg har gjort de siste to årene - blir rett å slett aldri lei denne fargen. Veltrengt var det, etterveksten min begynte å bli nokså lang - nå er jeg heelt sommerklar! Det er første gang på to år jeg går til en annen enn Nora og, men siden hun er hjemme med lille Noah og håret mitt ikke kunne vente ble det testing av ny frisør - og jammen ble jeg strålende fornøyd! Og det beste var at hele behandlingen var til halv pris. Anbefales virkelig!

Nå har jeg vært hjemme og latet meg en liten stund - straks bærer det på senteret for noen små (men nødvendige) innkjøp. Stikkord er hårnåler, strikk, truser og ansiktsservietter. Ghad, så kjedelig. Men det må gjøres! Senere viser jeg dere litt spennende jeg fikk i posten igår :-)

 • 16.09.2014, 21:59

Strål med de rette fargene


Det å velge rette farger til seg selv er en vanskelig nøtt. Når man først har knekt den går ting som regel rett - man finner ut hva man kler og hva man ikke kler og sminker/kler seg derretter. Men før man finner dette ut trengs det ofte litt prøving og feiling. Det er noen grunnregler som ofte har litt å si, så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om dette. Det er veldig ofte man ser en kjendis med nydelig hårfarge (for eksempel) og tenker at det var nydelig på henne - da blir det nydelig på meg og! Vel, slik er det veldig sjelden, om man ikke da er født med de samme opprinnelige fargetonene i hår og hud som denne kjendisen.

De fleste har vel hørt om fargesirkelen? Man har primærfarger, sekundærfarger og komplimentærfarger. Denne kan brukes også i sminkeverdenen for å finne ut hvilke toner man kler og ikke kler. Hovedregelen er at man skal gå på tvers av sirkelen fra sin egne fargetone (ofte på øyne) for å finne fargen man selv kler.

1.Lyst hår og grå øyne kler som oftest litt enten eller - marineblå får øynene til å skinne mens litt dusere farger som pastellrosa, beige og lys lilla vil gi et nydelig utrykk.2. Lyst hår og blå øyne går nesten i det samme - men der kan man gjerne kjøre enda litt mørkere toner for at fargene skal skille seg litt ut og ikke gå i ett med dine naturlige farger. Til blå øyne er det nydelig med gulltoner, men også mørk brun og til og med sort kan framheve øynene på en fantastisk måte. ferskenfarger er som regel en herlig tone til huden!3. Lyst hår og brune øyne; Har du dette misunner jeg deg virkelig. Veldig få blir født med så blandede pigmenter - som regel er både øynene og håret lyst eller både øynene og håret mørkt. De som har mørkt hår og blå øyne, eller lyst hår og brune synes jeg er så heldige! Vel, de med brune øyne kan ofte slå seg litt mer løs enn de med lysere farger -til brun passer det meste. De aller fineste fargene til lyst hår og brune øyne er nok allikevell lilla, gjerne med litt skimmer og dybde. Rosatoner er også nydelig!

4. Rødlig hår og grønne øyne; Også en litt mer unormal kombinasjon, men åh så vakkert. Jeg elsker kombinasjonen av farger, og har alltid ønsket at jeg var naturlig rødhåret. Det eneste minuset er vel kanskje om man har et overlass av fregner i tillegg.. men litt er herlig det og. Til denne kombinasjonen er det kjempefint med lysegrønt (ja, faktisk!) selv om øynene er grønne. Om man vil kjøre litt sikrere er brunt i alle nyanser nydelig, og om man vil slå seg litt løs er det kjempefint med sort øyenskygge og.5. Mørkt hår og brune øyne; åh, heldig. Til dette passer _alt!_ Aller finest er allikvell duse pastelltoner, favorittene mine er lys lilla, lys rosa og lys blå til og med. Gulltoner slår også ofte ann, og ekstra fint er det med shimmer i!

6. Mørkerødt hår og brune øyne; Denne kombinasjonen naturlig tror jeg aldri jeg har kommet over noen som har. Men allikevell; om dere fins kan dere bruke mørke grønntoner og kirsebærfarger. Burgunder er også en nydelig farge!7. Brunt hår og grønne øyne; Nå nærmer vi oss meg her! Min naturlige hårfarge er litt sånn mellomblond, litt kommunefarge. Jeg liker å tro den er nesten lys brun; jeg vet iallefall at jeg kler fargene til denne kategorien. Her er det aller finest med dype lillatoner, jordfarger og til og med ferskenfarger. Personlig kler jeg veldig godt de fleste farger når det kommer til klær, men aller best liker jeg duse pasteller og knallharde neontoner. all in eller ikke i det hele tatt!8. Mørkt hår og blå øyne; åh, heldige folk.. dette er faktisk det fineste jeg vet. Personer med disse fargene kler som regel dype sjokoladefarger på sminken - gjerne litt gyldne kombinasjoner. En blanding av gull og mørk brun  vil få øynene til å skinne!
Vel, slik var det. Var det interessante tips? :- )


Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

 • 07.09.2014, 22:17

Jobbsliten til festklar på fem minutter!
Vi har vel alle vært der hvor vi har stått slitne og trøtte etter en lang fredagsvakt på jobb og fått telefon fra gjengen om å skyndte deg bli klar for å dra på byen med dem? Vel, jeg har iallefall det - og om man bare har noen lure triks på lager går det fra hverdagssminke til partyklar på bare fem minutter (om du er litt dreven)

Her har jeg sminket meg slik jeg ville gjort på en helt vanlig skoledag i fjor; litt foundation, lys brun øyenskygge, dipliner og mascara. easy as that.


Med meg i veska har jeg som regel alltid en liten sminkepung med ting jeg trenger for å freshe opp - i tillegg til tingene på bildet under. Det er altså børste til skyggelegging av ansiktet, et ganske mørkt solpudder, en hvit forlengende mascara, øyenskygge i sort og hvit (evt mørk farge og lys farge) en concealer, vippetang og dipliner.

Når jeg kun har foundation på huden er det ganske lett å legge skygger til - en halvveis og litt fort versjon av contouring. På bildet under viser jeg hvor jeg legger pudderet (under kinnbeina og på halsen) og hvor jeg legger concealeren (over urenheter og under øynene)


Etterpå er det på tide å freshe opp øynene. Jeg elsker å bruke sort øyenskygge til å sote øynene - det kler de fleste uansett øyenfarge og det går kjempefort når man får det inn i hånden. Man har basen fra før av, så det sorte trenger man bare legge i globallinjen og duse ut oppover. Den hvite skyggen legger jeg på lokkene og rett under brynene for å løfte blikket.


Så siste hånd på verket; Vipper. Jeg elsker Loreal sitt hvite vippeforlengende serum - det har jeg brukt i mange år og det funker så bra. Jeg bruker som regel vippetanga på vippene (mens jeg har på mascaraen jeg har hatt hele dagen) og påfører rett og slett den hvite utenpå for så å kjøre enda et lag med sort over. Da blir vippene lange og fyldige og holder seg hele kvelden.


Et lag lipgloss i nudetone - så er looken perfekt.

Til slutt kan jeg tipse om to ting jeg alltid har med meg når jeg drar steder; hårspray og tynnstrømpebukse. På Cubus selger de i miniesker som er perfekte til å ha i veska, så om man plutselig skal bli med noen ut og låne kjole har man alltid en strømpebukse med seg. Eventuelt om man har på seg en fra før av har man i tilfelle den revner - så til mitt andre tips; om du sprayer et lag hårspray over strømpebuksen vil det funke som lim for den, og den vil ikke revne så lett iløpet av kvelden. Hurra!

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no


Håper dere likte innlegget :-) ( Stem gjerne på meg før 24.00 idag på http://www.trendsettersearch.no/from-everyday-to-party/1124/ )

 • 22.08.2014, 09:29

step by step daily make-up routine


Jeg kan ikke skryte på meg verken gylden hudfarge, plettfri hud eller mørke hår hvor de helst bør være mørke. Det er heller motsatt - og nå om dagen har jeg faktisk det verste utbruddet av betennelse i ansiktet jeg har hatt på lenge.. Jeg reagerer på ulike typer mat, og er forferdelig dårlig på å holde meg unna (eks laktose, jordbær og sitrus) som jeg får latterlige ekle sårbetennelser når jeg spiser. Er også allergisk mot nøtter, men det er litt farligere reaksjoner som kommer med den allergien, så der er jeg ganske forsiktig. i tillegg til betennelser i huset sliter jeg også helt sykt med fet hud og store porer etter å ikke ha renset godt nok når jeg var i kviseperioden.. vel, takk gud for at det finnes hudsminke selv om den idag ikke dekket så alt for mye)
Her er iallefall sånn ca min sminkerutine i bilder for de som er interresserte;Helt fresh og nyvåknet. Herlig herlig.


Produktene jeg bruker er som regel smashbox sin primer (ø.t) foundation fra Loreal i fargen nude, matt pudder fra Sensai i farge 602, en bruk bronzer til kontouring fra loreal (iblandt bruker jeg en litt mørkere matt øyenskygge) og en blush i dyp rosafarge fra lancome. Børstene er fra Isadora begge to, den ene er egentlig en kroppsbørste, men jeg synes den funker supert til fjeset.


Først; primer og foundation. Det påfører jeg som regel med fingrene, da blender det best inn i mine enorme porer.

Så kjører jeg på med et lag matt pudder (i ca samme tone som foundationen, for å avmatte glansen litt) og kontourerer kinnbeina, ved tinnngene, på hver side av nesen. Så bruker jeg en lys shimmerøyenskygge til å highligte øverst på kinnbeina, i kløften på overleppa og på midten av nesen samt under brynene.Av skygger varierer jeg veldig mye, men de jeg bruker mest er de over; favoritten er den i midten nederst fra Isadora - den er godt brukt som dere ser. Desverre selger de den ikke mer, så jeg tvikholder på deg jeg har. Den er så fin, helt matt og i alle nyanser av brunfarge. Ellers er det sensai sin plummefargede, en plummefarget fra Chanel, en matt mørk brun og sort i en pakett som jeg bruker på både bryn og globallinje fra dior og en shimmeraktig brun fra VS. Børstene jeg bruker er litt fra over alt, men favoritten er en fra make up store.


Først påfører jeg et lag helt lys beige (nesten eggehvit) farge over hele lokket, før jeg bruker en lys brun opp litt forbi globallinjen.


Jeg påfører så en veldig mørk brunfarge (matt) langs globallinjen og litt ovenfor som jeg blender inn før jeg til slutt lager en ganske sterk sort linje akkurat i globallinjen (sterkest ute mot kanten og blendet innover slik visst over) Etterpå highligter jeg med lys beige med litt shimmer i midt på lokket og under øyenbrynet. Etter det legger jeg en mørk brun dipliner langs hele vippelinjen og påfører matt brun øyenskygge på bryna mens jeg venter på at den skal tørke. (kan vise ved en senere anledning)
Til øyne og bryn bruker jeg produktene over; Dipliner fra Isadora i dark brown, vippetang fra Shiseido, Brynblyanter fra HM (sjeldent i bruk, om jeg bruker bruker jeg mest den i blonde for å tegne inn steder hvor skyggen ikke vil feste seg) Mascaraen jeg bruker er favoritten av billigmerker; Jeg har brukt denne og diorshow blackout om hverandre i mange år og synes de er like bra egentlig. Velger ut fra hvor hvordan økonomien ser ut når jeg kjøper. Denne billige fra Isadora har supertykk børste og passer perfekt til å bruke over en hvit forlengende underlagsmascara (slik den over, som er fra Loreal. her bruker jeg kun den hvite delen da jeg synes den sorte siden er elendig)


Etter jeg har hatt på dipliner bøyer jeg vippene masse, det gir en enorm forskjell fra om jeg ikke gjør det;


Venstre øye er vippene brukt vippetang på, høyre er ikke.


Så påfører jeg den hvite mascaraen og lar den sitte til den tørker før jeg påfører den sorte fra Isadora.ta . daaah!

Vel, var det nyttig? :)

 • 24.04.2014, 21:58

VIPPEFIN


Vel, for andre gang idag blogger jeg om noe ganske overfladisk - noe som kanskje egentlig er litt uvanlig for min blogg.. Vel, jeg er jo tross alt jente og liker føle meg fin (vel, noen ganger iallefall) og det letter jo kanskje joggebukse og hettegenserlooken litt med lange, tykke vipper. Dette betyr at jeg som går uten sminke 80% av fritida (untatt når jeg tar bloggbilder og går på kafe)
Som dere sikkert har fått med dere er FITFAGER søstra til bestevenninna mi. Vi har kjent hverandre hele livet og hun er som en ekstrasøster for meg (og ja, jeg synes det er veldig kjipt å lese på hennes blogg når hun alltid tuller og er ironisk og til tross det får helt forferdelige kommentarer fordi folk ikke forstår det.. men det er en annen sak)
Iallefall har hun alltid vært veldig flink med hår, hud og sminke (hun har gått hudpleie og diverse, så hun er god på produkter etc) og har alltid dollet med meg og Sofie. Nå har hun en liten minibedrift (haha, kanskje ikke helt det - men nesten) hvor hun legger vippeextenicons. Jeg er så heldig å ha fått lagt på et par ganger som gave og et par ganger til mindre pris enn folk vanligvis betaler (Hun er ganske billig i forhold til salonger etc da). Denne gangen fikk jeg vipper i 20årsdagsgave, så jeg fikk satt på nye igår da jeg besøkte Sofie før hun dro hjem til Narvik.


haha, prøv å fokuser på vippene og ikke på brynene .. (som jeg nappet med en gang jeg lasta inn disse bildene på pcen og fikk se hvordan jeg så ut... x) )
Jeg synes det er veldig deilig å ha vipper på. Mine er veldig lange naturlig, men de er også helt hvite nesten - og utrolig tynne.. derfor må jeg alltid bruke ganske tykk maskara for å ikke se helt naken ut i fjeset. Jeg har extencions i lengde 11 til 14 (de lengste helt ytterst er 14 mens de innerste er 11). Om du bor i Narvik eller Bodø anbefaler jeg virkelig Lotte til å legge på - hun er kjempeflink og jeg blir like fornøyd hver gang :-) Hun har lagt på ca hele familien min, og mange av vennene mine som jeg har skrytt av henne til - og alle er har vært kjempefornøyde.
Vippeextencions sitter som regel på rundt 3 uker, lengre om du er forsiktig med de og bruker vann til å vaske etc - kortere om du gnur mye og bruker sminkefjerner.

Om dere ønsker teste det ut er jeg sikker på at dere kan finne på en god løsning med Lotte:-) Bare skriv til henne på facebook (Lotte Cornelia ninja Fagerheim)

Nå tar jeg natta før tannlegen imorgen - kommer nok til å gråte bort både vipper og øyne. Tipper jeg må hydreres etter timen.. (ja, jeg gråter MYE til tannlegen. jeg er livredd.)

 • 28.11.2013, 16:30

NYE VIPPER


Da har jeg tatt meg en pause fra arbeidet på loftet for litt selvpleie. Etter å ha gått i malerklær i 3 dager og malt/flyttet ting til leddene i kroppen nesten er betente og rett å slett vært dødssliten var det utrolig godt med en pause. Jeg har tilbragt dagen på solrommet med massasjemaskin med, også har jeg vært en tur til min faste vippefikser Lotte. Sist jeg satte på extencions begynner vel å bli en stund siden, så alle sammen var falt av.. Da var det godt å få på nye. Da er jeg klar til to sminkefri uker i Puerto rico!

Til dere som bor i Bodø /Narvik og vil ha vippeekstencions anbefaler jeg virkelig å ta kontakt med Lotte. Hun er rågod, og hun gjør det hjemme - så det er mye billigere enn å gå til salong å gjøre det. (vi snakker rundt 1000 kr prisforskjell - Lotte tar 600 for første gangen og 300 for påfyll som man gjerne må ta etter 3-4 uker).
Både jeg og familien min har fått satt på vipper av henne, samt flere av mine venner. Hun bor i Narvik men er i Bodø ganske ofte da moren hennes (og moren til bestevenninna mi Sofie - heeehe) bor her. Så om noen vil ha nye vipper er det bare å kontakte Lotte - hun elsker å gjøre dette og hun er som sagt kjempeflink:-)

Her er bilder av venninner her i Bodø som har fått satt på vipper av Lotte, blandt annet et av søsteren min;

//bildene er stjålet fra bloggen til Lotte.

Nå skal jeg opp på loftet å fortsette å sortere klær. Fant ut at det var mer enn jeg trodde  - så dette blir nok et todagers prosjekt. Tenk at det er torsdag allerede!! Tiden flyr avgårde når man er opptatt.

 • 30.10.2013, 17:54

Hvilken sminke bruker jeg? - partyedition


Del to ble litt forsinket, men her kommer den altså. Dette er sminke jeg bruker når jeg skal ut på byen, eller skal pynte meg litt spesielt. Om jeg skal ut på byen bruker jeg ofte veldig mørke toner over øynene, som regel sotede øyne med et hint av shimmerlilla eller gull over lokket. På huden bruker jeg mørkere sminke enn vanlig, og helst med litt shimmer i for å fremheve konturer. Ellers Bruker jeg rød leppestift og liner om øyensminken er kjedelig - om jeg har mye stæsj på øynene lar jeg munnen være naturlig i farge / eller bruker en nude-tonet leppestift.

Siden det ikke skjer så aalt for ofte at jeg må statse meg sånn opp har jeg en egen sminkeveske til det, hvor jeg har litt dyrere produkter enn jeg bruker til hverdags. Jeg synes disse er finere, lettere å påføre og sitter gjennom hele kvelden, og synes det er greit å bruke de til spesielle anledninger.

1. Maxfactor smooting effect i fargen sand. (60)

2.BB cream fra maybelline i fargen medium (bruker enten bb cream eller maxfator-foundationen, avhengig av dagsformen til huden.

3.Shimmer fra make-up store. Bruker denne til å highlighte kinnbein, nese, hake og panneområde

4.Verdens fineste øyenskygge fra MAC. Denne er en blanding av mørk brun med lillatone i, og den er helt matt. Bruker den i globallinjen for mer drastisk look.

5. leppestifter fra Isadora. De har helt nydelige farger, jeg varierer mellom en helt matt rødtone (nummer 03, red carpet. Denne er helt matt og passer perfekt med liplineren fra samme merke - nummer 11 på bildet.) og en mørk plommefarge med litt shimmer. (nummer 54, frosted plum)

7.Favorittleppestiften min fra MAC i fargen fusion pink. Brukte denne mye i sommer da knallfarger var in. Har den også i fargen milan mode, som er litt mindre framtredende, men også nydelig.

8. Glow stick blusher i fargen 12 (vintage rose) fra Isadora.

9. Clear eyes øyedråper som de desverre ikke selger i Norge:( Bruker en dråpe på hvert øye når jeg skal ut, da holder øynene seg hvite uten å bli røde som de ofte blir når man inntar drikke eller blir trøtt.

10. Color 24 tattoo øyenskygge i kremform fra Loreal. Kjempelett å påføre, jeg har min i gulltone og bruker den om jeg vil skinne litt ekstra. Bruker den kun akkurat på øyelokket, så har jeg brun/lilla over og sort i globallinjen.

11. Lipliner i rød fra Isadora.

12.Glam bronze fra Loreal til blusher. Jeg liker å ha litt shimmer i ansiktssminken når jeg skal noe spesielt, det gir liksom en ekstra glød.

13. Øyenskygge fra Chanel (ombres contrast duo) i fargen misty soft. (lillatoner)

14. Hvit øyenskygge med glitter fra Dior. (fusion mono i 006, swan)

15.Øyenskygge fra MAC i fargen Pink freeze x4 shadow palette

16.En fast øyeliner i sort fra maybelline, og en litt våt i konistensen fra Dior. Jeg bruker de om hverandre, siden den harde gir definerte streker mens den litt våte gir mer skyggeaktig linje.

17. Shimmerleppestift fra Dior ( Dior addict lipstick )  i fargen Holiday

18.Og masterpiece våtliner fra Maxfactor i svart.ellers har jeg litt forskjellige farger jeg bruker om jeg skal gjøre noe litt ekstra;//random fargepaletter fra hm, rimmel og viva la diva (utrolig billig, og myyyye farger til nesten ingenting!) Og litt Glitter jeg kjøpte på drillkonkurranse:)

Resultatet er som regel slik;
//Bruker du noen av samme produktene?:)
Jeg er iallefall storfornøyd med alle!

 • 29.10.2013, 15:01

Hvilken sminke bruker jeg?


Siden det er en del som spør - på tross av at jeg egentlig ikke har noe typisk sminke/skjønnhetsblogg, tenkte jeg å poste noen innlegg med produktene jeg bruker. Jeg kommer til å poste egne innlegg - Festsminke, en ''howto'' på hårfrisyren jeg oftest har når jeg skal pynte meg, et innlegg med neglelakk og kropps/ansiktpleie og et med parfymer og litt lure skjønnhetstips. (med jevne mellomrom, denne bloggen blir nok aldri en spesifisert forfengelighetsblogg - men det er greit å vise dere en gang for alle hvilke produkter jeg bruker og er storfornøyd med.

Jeg tenkte å starte med Hverdagssminken min. Jeg bruker egentlig veldig sjelden sminke for tiden, jeg er blitt så vant til å gå uten, og huden min elsker å være uten. Skal jeg derimot noe annet enn å drive rundt på måfå tar jeg gjerne litt lett, naturlig sminke.
Jeg bruker for det meste bruntoner i både skygger, ansiktssminke og mascara/eyeliner.
Til hverdags bruker jeg for det meste billige sminkemerker, fordi det går unna fort og jeg ofte må bytte ut. Da er det lurt at hele sminkesamlingen består av chanel og dior.
1. Sminkesett fra Lancome, kjøpt på taxfree.
2.  Isadora Build up extra volume mascara i Brun, og Maxfactor lash extencion effect også i brun. (førstnevnte har tykkere børst, derfor bytter jeg på disse to til hverdags.
3.Bare minerals kompaktpudder i den nest mørkeste fargen. Jeg bruker denne som rouge.
4.Loreal lumi- magic concealer i den lyseste tonen (1)
5. Bare minerals kompaktpudder i min hudtone.

6.Solpudder i fargen 602 fra sensai.
7.Blyantlinere fra maybelline i forskjellige bruntoner. Den øverste er tykkere i spissen og gir mer farge, den nederste er veldig lys og lite framtredende.
8.Lipgloss i nude-tone fra Orofluido. Det er også med speil på siden og lys på innsiden så man lett kan friske opp på fest hvor doet er opptatt.
9. Isadora våtliner i brun. (beste som finnes!)
10. Når jeg først skal bruke sminke utenom fest bruker jeg ofte enten mineralsminke eller '' Bbcreams'' som gir fuktighet. Denne er dream fresh fra maybelline, den er ikke så tykk i konsistensen og gir mye fuktighet.
11. Øyenskygge i lillatoner fra sensai
12. Minisminkesett fra Victorias secret, også kjøpt på taxfree. Inni er det både nydelige bruntoner til leppene, matte bruntoner til øyenskygge og nydelig rougefarge.
13. Og min klare favoritt, som desverre er gått ut av produksjon. Øyenskyggepallett fra Isadora i MATTE bruntoner. Jeg sliter alltid med å finne matte øyenskygger som sitter godt - og når jeg endelig finner meg en favoritt går den selvfølgelig ut av produksjon.....

Under er et bilde som viser fargene i de forskjellige:


Jeg varierer veldig mellom de tingene jeg har flere av her - For eksempel velger jeg bruntoner til øynene en dag og lilla en annen. En dag føler jeg ansiktet trenger kun et lett lag sminke og bruker da mineralpudderet - en annen dag har jeg mer tørr og stygg hud og bruker da bb-creamen.

Av børster bruker jeg til hverdags billige, for jeg må bytte de ut ganske ofte.1, 2 , 6 og 8 fikk jeg i forbindelse med frisørutdanningen.
3 og 7 er kjøpt på cubus i en pakke med 3 til børster jeg bruker til fest.
4,5,6 11 og 12 er fra Isadora
Og nummer 10 er fra Loreal.


Senere idag kommer et innlegg med festsminken.
Før det skal jeg trø meg til butikken og gjør klart til Ask leander kommer hjem - vi skal male kopper!
Heidå:)

 • 28.10.2013, 17:38

Halloween sugar skull make up


God dag!
Idag har vært skikkelig travelt for min del. I øyeblikket jeg stod opp la jeg og mamma planer for dagen - barnepass, ut å handle inn mat for uka, ut å kikke på nytt klesskap og mye annet greier. I tillegg hadde jeg planer om å teste ut vårt nye solarium, få ryddet ferdig klesrommet OG jeg hadde lovet min søte lillesøster å sminke henne til et Halloweenarragement hun skulle på i kveld. Det er jeg nettopp ferdig med, så nå sitter jeg her å får i meg litt mat mellom slagene, og tenkte jeg kunne droppe innom og vise dere resultatet;

Inspirasjon fant vi på en random youtubekanal. Jeg må innrømme at eksfrisørhjertet mitt elsker å holde på med sminke, og jeg kan sitte i timesvis uten å merke at tiden flyr når jeg får holde på med sånt.

Flere som har testet ut noe morsom haloweensminke? Følte meg dødsgammel da lillesøster bad om denne looken, og jeg ikke hadde peiling på hva en sugar-skull var....

#minhalloween

 • 05.10.2013, 17:08

New lashes!

Storfornøyd frøken med lange flotte vipper!
Storesøsteren til bestevenninna mi har tatt utdanning innen hudpleie og er kjempeflink på å sette på vippeextencions. Dette gjør hun privat, og en del billigere enn på en salong.
Om du bor i Bodø/Narvik kan du bestille time til henne får å få det gjort, enten skriv til Lotte fagerheim på facebook, eller kontakt henne via bloggen hennes;
HER

Tuuusen takk til herlige lotte! Nå slipper jeg sminke meg om morgenen (det gjør jeg forsåvidt ikke uansett for tiden, men nå slipper jeg se helt forferdelig ut)

I kveld skulle jeg egentlig på kino, men alle var så opptatt med bursdager etc at de ikke hadde tid, og jeg drar ikke på kino alene.. Dermed blir det due date på tven med frukt og is på fanget. Også tenkte jeg å bake en eplekake nå straks med en pakke kakemiks fra funksjonell mat jeg har ståede.
Tenker også å kle på meg mine nyeste innkjøp  for å vise dere dem - de er nemlig etter min smak helt herlige:-D


Hva skal dere i kveld?
Og hva synes dere om vippene?:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits