hits
 • 09.02.2018, 00:08

Skituren endte på legesenteret


FOR en dag dette har vært. Jeg skrev jo imorgest om denne turen jeg har forberedt meg til, kjøpt inn nytt uteutsyr til nærmere 3000 og laget mat til to dager ute og what-not. Vel, i morgest stod jeg opp tidlig og reiste til granåsen utenfor sentrum hvor skolen har uteområde vi får bruke ifb med undervisning. Vi skulle ha lavvo og sove ute egentlig, (men jeg skulle hjem pga kuldeastma og vanskeligheter med å puste i veldig kalde forhold) men jeg planla altså å dra hjem sent på kvelden. Planen var å kose meg hele dagen på ski og være med på hele det sosiale, og i går kveld kjente jeg jeg gleda meg veldig. Alt av ''har ikke gått på ski på 6 år'' og ''liker ikke kulde'' var borte og jeg var helt klar og gira. Vi kom opp imorgest og skulle gå på ski 1,3 km til hytta - og det gikk så bra. Jeg suste avgårde som om jeg hadde gått hyppig gjennom de siste årene. Jeg slet litt i de siste bakkene når jeg ble sliten og anstrengt nettopp fordi det var en del kuldegrader på morningen og kombinert med å trenge mer oksygen ble det vanskelig. Etter å ha kommet fram og sittet litt ned ble det bedre, og vi skulle gå igang med å bygge skiløype. Vi hadde ansvar for hoppbakkene i skiløypa, og skulle bygge videre på det en klasse hadde gjort der før oss. Det var en lite og et stort hopp, og vi bestemte oss for å også lage et medium. Jeg testet ut det lille først, også det store, og syntes ikke det var så stor forskjell på dem i hvordan selve hoppet var, så jeg skulle da teste det store med egen spenst i tillegg til selve hoppet - og det var ikke lurt. Jeg hoppet og landet greit, men så løp skiene fra meg i bakken videre og jeg deiset bakover rett på nakken og slo ut all lufta. Etterpå gjorde brystkassen og ryggen såppass vondt at jeg måtte sitte rolig i nærmere tre kvarter før jeg bestemte meg for å dra hjem og til legen. 

 

Jeg la fra meg skiene på toppen og la på veien ned. Dette var helt forferdelig og jeg gråt hele veien over hvor vondt det var å gå, og spesielt å bære sekken min med mat og klær i. Jeg må ha sett helt tomsing ut der jeg gikk i sakte tempo med ansiktet fullt av tårer. Jeg var kjemperedd fordi jeg var alene og det var så vanskelig å trekke pusten, og jeg gikk hele tiden å tenkte på hva som hadde skjedd dersom jeg besvimte midt i løypa der. Heldigvis var det nok av folk som gikk imot på ski med jevne mellomrom, så det hadde nok gått bra - men det er aldri gøy å være alene når du føler du holder på besvime konstant. Jeg tok bussen hjem fra granåsen i noe som virket som en liten evighet mens jeg prøvde holde meg rak i ryggen - hver eneste bevegelse bussen gjorde sendte lyn igjennom hele overryggen min og jeg tenkte jeg skulle dra rett på legevakten. Dessverre var jeg både iskald og uten nett på telefonen for å finne nummeret til legen min - så jeg tok bussen helt hjem og gikk inn til Alexander som enda lå å sov. Jeg må ha skremt han skikkelig, for han forventet jo at jeg skulle være på skitur å kose meg, så dukker jeg inn døra gråtende og forteller jeg er skadet. Vi brukte en del tid på å få tak i legen siden de hadde lunsj, jeg lå i senga og prøvde å ikke bevege meg og var egentlig bare redd noe hadde skjedd med lungene når jeg fikk så stort press på de i fallet.  Etter hvert fikk vi tak i legen som bad oss komme med en gang, og jeg fikk møte en helt fantastisk sykepleier og etterpå en superflink lege som fikk meg til å føle meg så trygg og fikk opp humøret skikkelig. Jeg fikk vite at jeg hadde fått brister på en del av ribbeina og bindingene i mellom i brystet av presset fra fallet, så sykemeldte han meg fra skole og jobb ut neste uke og skrev ut en del smertestillende og fortalte det eneste jeg kunne gjøre var å vente mens det leget seg - og at det mest sannsynlig ble verre neste uke. Noe som virkelig skremmer meg, for når jeg ikke tar medisiner nå er det helt forferdelig.. Jeg har jo brukket og bristet en del før, men heldigvis ikke på flere år, så det var veldig uheldig at dette skjedde nå. Vel, sånn går det kanskje når man skal leke ekspert uten å nødvendigvis være det? Vel, jeg er glad det ikke var verre enn det var, og er utrolig glad for at jeg har en kjæreste her som tar sånn vare på meg. Han har vært redd og passet på meg og dullet med meg siden jeg kom inn døra idag - og nå sist var han og handlet is og bær til meg så jeg kunne bruke kvelden på å ligge rolig å se film. Verdens beste er han ♥ Nå går altså denne og neste uke til å få gjort unna skolearbeid da, siden det omtrent er det eneste jeg kan bruke tiden på.. haha. Vel, på en måte er det nesten fra, for jeg ligger etter - men jeg skulle ønske det var av egen motivasjon det skjedde og ikke på denne måten her.. velvel. 

Heldige meg som fikk tacotorsdag servert ♥ (aner dere hvor digg det er med mango-chutney til taco? spesielt kyllingtaco! IKKE mango-papaya salsa fra tacohylla, den er IKKE god - men mango chutneyen du finner i indisk-hylla i butikken) Idag ser og føler jeg meg altså helt jævlig. Men det får så være, jeg gidder ikke fikse på sannheten for å legge ut blogginnlegg her - med slikt utgrått fjes og sliten hestehale snublet jeg inn til legen idag, og senere til byen for å ta ut resepter. Til vanlig ville jeg følt meg helt forferdelig, men Alexander fikk meg til å glemme det litt bort og kjøpte is til oss på torget mens vi ventet ♥ Jeg har tatt på den største og diggeste genseren til A og ikke engang fått kommet meg i dusjen etter turen enda. jeg har fått laget en skikkelig liggekrok i sofaen, og her blir jeg en god stund. Håper dere får en fin start på helga imorgen!

 • 08.02.2018, 07:30

Klar for ordentlig skitur


GOD MORGEN! Da er jeg på vei ut døra, vi skal på klassetur til et turområde hvor skolen vår har eiendom for å gå på ski og bygge skiløype med tilbehør (snødekorasjoner etc) for barn. Vi reiser nå idag tidlig og kommer tilbake imorgen midt på dagen. ALTSÅ skal vi sove der. Jeg skal egentlig ikke sove der, planen har vært å dra hjem på grunn av en pustevanske jeg har som kalles kuldeastma - ergo jeg har vanskelig å puste i veldig rå vind. (dette gjelder også veldig fuktig/varmt vær også, forresten). Da jeg var lita hadde jeg barneastma, og har egentlig alltid hatt småproblemer med pusteområdet. Ikke når jeg anstrenger meg eller slikt, men mer etter klima. Om det er kaldt vær og i tillegg byggningsarbeid utenfor huset er det aller verst. Da er det så ille at jeg ikke klarer trekke pusten i det hele tatt, og slikt synes jeg er litt skummelt. Derfor bestemte jeg meg for å ikke sove der oppe - men jeg har mulighet for å sove i et hus, så det kan hende jeg gjør det for å få hele opplevelsen og det sosiale med. Vi får se! 

Ellers kjenner jeg jeg begynner å bli ganske gira. Først var jeg ikke det i det hele tatt, for jeg er ikke glad i å være ute på vintertider. Nå har jeg vært i butikken og kjøpt masse nye greier, både ny utebukse og ullgenser og fine nye votter - så da gleder jeg meg egentlig bare til å få det på og ta dagen med et smil :- ) De fleste situasjoner som kanskje virker kjedelige eller som noe du egentlig ikke liker kan som regel snus om til noe positivt bare man prøver å se det fine i det. 

Håper dere får en superfin dag, så skal jeg ha det samme :- ) Ønsk meg lykke til da, for ski har jeg ikke rørt på fem år!

 

 • 10.01.2018, 09:10

Eksamensprodukt 2: Bildebok for barn!


Og her er altså mitt andre og siste bidrag til mappeeksamen i Kunst, kultur og kreativitet på skolen. Her følte jeg meg litt mer i mitt element, for jeg elsker maling og tegning, selv om det ofte blir i det litt enkle hjørnet. Her skulle vi først male ulke farger på  et stort ark å la det tørke, så skulle vi etterpå brette sammen arket og bli inspirert til hvilke figurer vi kunne lage ut av disse formene vi hadde fått av farger på arkene. Vi skulle lage en bok for barn med en historie eller et tema - og jeg gikk litt bort fra det de fleste i klassen gjorde ved å lage en sansebok (spesifikt tema) istedet for en bok med en gående fortelling. Jeg ønsket å ha flere elementer enn kun det visuelle - så jeg lagde forskjellige temaer på hver side med ulike figurer, på disse figurene limte jeg på ulike teksturer slik at barna som skulle lese dette kunne kjenne på hvor myke fjær fuglen hadde, hvor hardt nebbet var eller hvor mykt hjertet var. Temaene mine i boka var kjærlighet/vennskap, verden/naturen og dyreliv - og på hver side plasserte jeg en sang som kunne relateres til temaet.

Jeg brukte mange farger i hele boken for å få et blikkfang, for at det skulle representere de forskjellige stemningene og sinnsinntrykkene ulike farger gir og for at det skulle være estetisk pent.
Hva synes dere? :-) Morsomt var det iallefall å holde på! Synd vi ikke har flere slike eksamener, jeg kjenner jeg liker kunstfag bedre og bedre. 

 • 09.01.2018, 21:07

Eksamensprodukt 1: Brodering av en brosje med tema forest friendsHei! Jeg lovte dere for en stund siden at jeg skulle poste bilder av eksamensproduktene jeg lagde i kunst og håndverk på skolen i år - dersom det ble bra karakter. Jeg fikk jo A på praktisk eksamen i drama i dette faget, så jeg hadde egentlig håpet oppe karakteren under på denne oppgaven. Det ble desverre ikke det, jeg fikk en C - noe jeg ikke er superfornøyd med. Kanskje forutsetningene tatt i betraktning, jeg er ikke spesielt kjent med hverken å skrive bøker eller brodere/sy - i tillegg til at jeg hadde omtrent 10 ting for mye å holde på med i eksamensperioden. Heldigvis ble karakterene for faget slått sammen, og jeg endte opp med en B i standpunkt - noe jeg er veldig fornøyd med. I Kunst, kultur og kreativitet - det hadde jeg aldri sett for meg!

Til tross for at jeg ikke ble superfornøyd med karakteren, ble jeg faktisk superfornøyd med produktene. Jeg tenkte vise dere dem i to forskjellige innlegg, fordi det ble litt mange bilder og tok litt stor plass i ett. Så her er altså min tolkning av broderingsoppgaven;
Jeg hadde som sagt veldig lite/ ikke-eksisterende kunnskap rundt denne oppgaven. Nå vil jeg ikke si dette egentlig er brodering, for jeg HAR brodert litt før, og dette var vel mer sying..? Brodering var bestemoren min ekstremt god på, Hun sydde faktisk bunad til både meg og lillesøsteren min i sin tid ♥ Mormoren min er sjukt god på strikking, hun strikket masse fine ting til oss da vi var små - så ble hun blind, men fortsatte å strikke etter det og. Pledd, klær til de minste.. Jeg synes det er helt rått. Men altså, Jeg føler absolutt ikke jeg strekker til på dette tema. Derfor fikk jeg super hjelp fra min bestevenninne, som heldigvis er utrolig dreven på sying. Hun har sydd en haug figurer til egen babygym, sydd meg flere luer og pannebånd igjennom tidene og lager så fine vognposer at hun kunne gjort butikk ut av det. Hadde det ikke vært for henne hadde jeg ALDRI kunnet levert inn denne. SE SÅ SØT DEN BLE DA!! Jeg startet på et par ideer og figurer her i Trondheim, som ble helt merkelige i både form og utseende - så tok jeg med til Bodø, la meg omtrent på kne og bad om hjelp fra mesteren. Og det fikk jeg, takk og lov. Midt i hennes egen eksamensperiode og alt, hvor super venninne har ikke jeg ♥ 
Jeg aner ikke hvorfor jeg fikk C på denne, det er hardt arbeid lagt i og uten å kunne noe fra før av - da tenker jeg at prosessen bør spille en stor rolle. Men hvem vet, kanskje den var for enkel, eller kanskje det var det skriftlige arbeidet som dro ned. Uansett er jeg veldig fornøyd med hvordan figuren ble ;-)

 • 12.01.2015, 21:14

OVERLEVDE STARTEN
Hoii, der var utdanninga i gang! Kjenner jeg er så gira på at dette skal funke, og gleder meg allerede til en hverdag fyllt med noe litt nyttig. Selv om idag har vært biiittelitt kjip (= ubertidlig opp med minimalt søvn innabords, mange mange minusgrader og sur vind her i Bodø , bare randoms på skolen ) så har denne dagen vært fin! Har som sagt fått startet studiet, unnagjort masse jobbgreier på pcen, fått til en liten treningsøkt og ikke minst fått pakke i posten;


Tusen takk til CHASSI (elsker bloggen din)også har vi bestilt mat ute da, Andrea og mamma ville ha fra Orion, men vi kjørte og fikk tak i Ghandiii til meg. Åh, herlige india.

Nå skal jeg løpe å ta sol før jeg stuuuper i seng - i morgen er det enda tidligere opp!

 • 19.08.2013, 23:23

Fadderperioden presents; NATTFOTBALL


Jadda, jeg hadde egentlig lagt planene klare for dagen idag allerede igår - jeg skulle stå opp, spise frokost - dra ut å handle inn til skolestart onsdag og dra på SHBAM og Body balance. Dette gikk da ut da jeg fant ut at det var idag nattfotballen jeg hadde meldt meg på med faddergreiene på universitetet skulle være. Da måtte jeg bare legge om planene, og innkjøpene ble nytt treningstøy mens treningstimene ble byttet ut med fotball. Da jeg kom dit forsto jeg hva dette var - det var nemlig en drikkegreie. Det hadde jeg ikke trodd, så jeg hadde ikke tatt med meg noe å drikke (og, jeg drikker ikke engang i helgene for tiden,da drikker jeg iallefall ikke på en mandag...) Jeg spilte altså en kamp med fadderene mine samt noen i klassen (det ble uavgjort......) før jeg satt ei stund sammen med ei på jobben min (den eneste personen jeg kjenner på hele uin.. eller, kjenner godt nok til å henge med altså) Etter noen timer var alle ganske borte, mens jeg var klink edru. Fant ut at det var lite gøy, og ditchet da våre siste kamper for å dra hjem.

 

Haha, hoi polloi var visst lagnavnet. random much?

Og her er et veldig fint bilde av meg som under ekstrem edru kjedsomhet i et hav av drunkies.


Jeg må være tidenes kjedeligste student... Det hadde vært så gøy å være med på ting - jeg tror fadderukene er noe av det i livet som virkelig er verdt å få med seg. Og det å kunne bli kjent med mange - sier seg selv at det kan komme mye nye bekjentskaper på et sted hvor mange kjenner ingen. Jeg skulle virkelig ønske jeg var frisk og kunne (klare) å være med på ting - men slik er det desverre ikke.. Det å feste tar sånn på både fysisk og psykisk at det funker dårlig. Får heller satse på å bli frisk  så fort som mulig også leve ut ungdomsårene fullt ut etterpå.

Jaja, vi prøver å være positive å se fremover her! I morgen er min siste offesielle sommerferiedag (selv om jeg har fri 6 dager i uken resten av året...)
Dagen skal brukes til det idag egentlig skulle brukes til - jeg bortsett fra at det blir styrkeøkt fremfor shbam og body balance, samt at jeg muligens skal prøve å få meg med noen friends på kino.

Hvordan har deres dag vært?:)

 • 14.08.2013, 21:51

Benksliter, igjen


Åh, idag var det skolestart. Altså, det var velkomst til elevene, noen starter skoleåret allerede i morgen - mens andre (som undertegnede for ekseempel) ikke starter før om en uke. Jeg tar som jeg sikkert har skrevet før et årsstudium i Internasjonale Relasjoner, for de som ikke vet hva det er kan det vel forklares med utenrikspolitikk, fredsorganisasjoner som FN og avtaler mellom land. Jeg synes slikt er kjempespennende, og jeg gleder meg allerede til å dukke i bøkene. Jeg har kun 4 timer skole i uken, som er lagt på onsdag morgen - så jeg har altså resten av uka fri. I min situasjon er det veldig godt med mye fri, men sånn etterhvert som ting går bedre regner jeg med å prøve skaffe meg en til jobb, det blir litt lite med de vaktene jeg har nå.

Ihvertfall stod jeg opp kl 9 idag, noe som føltes helt forferdelig. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med døgnrytmen i år, det deiligste jeg vet er jo å sitte våken halve natten og starte dagen når andre lunsjer. Min dag blir på en måte den samme, bare litt utsatt.. Det at jeg må opp tidlig EN dag i uka gjør at jeg antageligvis må gjøre døgning en gang i uken til et rituale.Hahah. Eventuelt forandre det når jeg får meg dagjobb, om jeg gjør det.

Iallefall, idag startet vi med velkomst ute i sola, som varte rundt en time. Der var det informasjon, sang og litt annet. Etterpå gikk vi til våre fakulitet hvor vi satt i 2 (!) timer å hørte på diverse om de forskjellige ressursene skolen har. (eksempelvis et eeeeeeeeevig langt innlegg om fronter og studentweb ......... som jeg holdt på å sovne av, en foreleser som sammenlignet samfunnsvitenskap med musikk og ole ivars. JA, just det. Og helsetjeneste etc).
Etterpå fikk fadderene ordet, forklarte litt om hva de gjør - før vi ble delt i grupper ut fra hvordan emner vi tar. Vi var så lite som tar mitt fag at vi ble slått sammen med statsvitenskap, og vi var fortsatt mye i undertall ift de andre gruppene. (oh what a fun year.....)
Etter en times vandring rundt på skolen med fadderene var jeg evig lei og stakk hjem. De andre fikk info om vors med fadderene, og skal antageligvis på blikjent-fest i kveld. Jeg følte ikke jeg orket, i tillegg til at jeg har typ 200 kr på kortet frem til lørdag. Satser på å heller dra på hollywoodfest på fredag, siden jeg ikke skal på parken eller noe. Det er jo greit å bli litt kjent med noen, og delta litt selv om jeg er sosialt retarded for tida.

 
Ubestemsom på om jeg er fornøyd eller ikke.

Ellers savner jeg Sofie ekstremt, selv om hun var hjemme forrige helg. Gleder meg masse til neste frihelg da jeg skal ta turen til Narvik å sjekke ut leiligheta hennes!

Har dere startet på skolen? Isåfall, hvilket emne eller linje?:) 

 • 15.06.2013, 01:32

Ferdig med 13-års skolegang! Karakterutdeling i bilder:)Ingrid, Benedicte og Meg ♥ Følte meg så teit uten bunad, desverre passet den ikke i år. Da ble det lang kjole istedet! Heldigvis var det flere som ikke hadde bunad på:)


Noen fra klassen til sofie. Britt, Karina, Lisa, Bodil. Sofie og Silje ♥


Klassen! Wii


Fine fine jentene i klassen min! Benedicte, Tone, Maja, Martine, Camilla, Mathilde, Stine og Siri ♥

Meg og min kjære bestevenninne gjennom 17 år. ♥ Love you, gjennom tykt og tynt!


Danselinja andreåret danset en råstilig riverdance!


FIneste Lisa!


Den andre klassen der mine kjære bestevenner går på scenen for å få karakterer


♥ Fine Anna og Aiste fra klassen


3 timer fravær. #soproud


Tusen takk for et herlig år ST3S ♥

 • 12.06.2013, 14:09

HURRA!


ÅH, IDAG ER DEN DEILIGSTE DAGEN PÅ LENGE! Etter 48 timer øving til matte muntligeksamen var jeg idag i ilden. Følte det gikk greit på del 1, og ganske greit på del 2 - bortsett fra en liten greie jeg klumsa veldig med. Var fritnervøs, flytta alle tusjene som var på whiteboarden til pulten jeg hadde tingene mine på uten å selv merke det, så skjønte ingenting da det ikke var noen tusj å skrive med.. haha. Ellers greide jeg selvfølgelig å velte vannglasset jeg fikk tildelt over alle bøkene mine - noe som selvfølgelig er typisk..

MEN - JEG FIKK 5! For en herlig følelse å få 5 i et fag som alltid har vært det jeg har vært verst i! Og å gå ut av skolen idag - og vite at det er sommerferie fra nå av er også helt herlig!
Nå er det kun avslutning i kulturhuset med utdeling av karakterkort på fredag , og å få resultatene på skriftligeksamen den 21 igjen av påbyggningsåret. Har praktisk talt sommerferie nå da, siden edt ikke er mer arbeid å gjøre og jeg ikke må møte opp mer på skolen. HERREEGUD SÅ DEILIG!

I dag er det big smile day på jobb - så jeg skal være der i kveld. Det blir nok ikke vanskelig å være big smile etter en slik eksamenskarakter!

Håper dere får en fantastisk onsdag hele gjengen!

 • 04.06.2013, 23:44

Avslutning med den superfine klassen min!


Man vet ikke hva man har før det er vekke, eller hva? Dette året har gått så fort, selv om jeg til tider ikke har kunnet lengte mer etter sommeren. Nå er den her, i dag hadde vi siste timen sammen som klasse! Nå ble noen trekt opp i muntlig, og er ferdig etter dette, Resten blir trukket opp i morgen eller fredag, eventuelt neste uke, og utenom trekkene har vi fri. Det betyr at det bare er en liten eksamen igjen, så er det sommer!
Selv om jeg har holdt meg mye for meg selv i år pga ekstremnerding og problemer ellers i livet har jeg fått mange nye venner i klassen min, og jeg så idag at jeg er mer glad i dem enn jeg hadde trodd! Blir utrolig rart å miste alle sammen, selv om jeg ikke har fått så god kontakt med folk som jeg kanskje burde.

Vi hadde uansett en kjempekoselig avslutning idag, hvor noen hadde planlagt og kjøpt inn iskrem, dumleklubber, ispinner og non-stop, og ei i klassen hadde bakt brownies. Vi ble sittende rundt et bord hele gjengen, og superherlige Maja hadde ordnet en spesiell sak for oss; Hun hadde nemlig skrevet ut ark med en liten tekst om hver enkelt, og planlagt at arkene skulle sendes rundt og alle skulle skrive litt om personen på arket. Så da endte alle opp med hver sitt ark som beskrev dem fra hvordan klassen så dem. Sånt har vi ikke gjort siden barneskolen, og det var utrolig søtt!
<3Kommer til å savne dere masse

Ellers ble jeg ikke trukket opp verken idag eller i går. Ble superskuffet da jeg ikke ble trukket igår, det var jo ønsket mitt.Å bli ferdig med det liksom! Da jeg ikke ble trukket opp idag heller, gjorde det ikke like mye. Det eneste kjipe var at alle som skulle opp i rettslære fra klassen ble trukket idag, og jeg var ikke en av dem. Da står det egentlig kun igjen historie jeg har ordentlig lyst å komme opp i, så satser alt jeg har på det! Vi har trekning i morgen tidlig, også har vi på fredag neste. Jeg håper jeg ikke kommer opp i morgen, rett å slett fordi det er meldt knallvær i morgen og torsdag, og da vil det passe mye bedre å måtte tilbringe den regnfulle helgen inne med eksamensbøkene, det er mye lettere å lese når det ikke er herlig vær og alle er i geitvågen. I tillegg, om jeg kommer opp på fredag får jeg to ekstra lesedager, noe som absolutt ikke er feil!

- også var jeg på kino igår. Så Fast 6, anbefales på det HØYESTE. Fast 5 har vært favorittfilmen min siden den kom ut, så hadde ekstreme forventninger til 6filmen. DEN HOLDT VIRKELIG MÅL! Digger Vin diesel.

Sorry for lite oppdateringer om dagen, dagene går litt i ett.. Skal bli flinkere når jeg er godt ferdig med eksamen ♥

 • 02.04.2013, 15:26

Hallo hverdag.


Uff, tenk at påskeferien gikk så fort forbi. Jeg må desverre fortelle at jeg ikke har gått en skitur, ikke stått en gang på brett, ikke vært mer enn 3 km borte fra husomkretsen min, ikke spist kvikklunsj, appelsin eller pølse i brød og ihvertfall ikke blitt påskebrun i fjeset. Herregud for en trist påske. Jeg har iallefall fått løst sudoku. Selv om det i det siste har gått litt skeis ..


haha. blir nesten flau. Heldigsvis er jeg en kløpper på de på lettsiden! Tror jeg skal gå til anskaffelse av en sudokubok. Kan holde meg opptatt i timesvis!

Ellers presset jeg meg opp klokken 10 (halv 11..) idag, etter 5 timers søvn. Dette egentlig kun for å få igang en vanlig døgnrytme og få til å sove i kveld da jeg begynner på skolen i morgen. HELDIGVIS er det bare 3 dager til helg. haha.
Det var så fint vær ute at jeg ikke klarte å sitte inne, enda jeg trengte å jobbe med norsken da jeg muntligfremføring i morgen. Dermed ble det til at jeg gikk meg turen til Sofie for å hente friskhuskortet mitt som hun tok vare på for meg i går. Etterpå tenkte jeg på hvordan resten av dagen min kom til å gå - bare lesing og pugging på fag, så jeg tok like så greit med meg norskboka og tok meg en tur på mølla mens jeg leste. Skal si jeg fikk litt rare blikk, men so be it.


trøtt og rar idag.
Åh, tenk dere å stå på brett i det været da.. neste år!!

Nå skal jeg begrave hodet i skolearbeid resten av siste feriedag. og litt isfolket og gossip girl....

Hvordan er deres dag?:)


 • 06.02.2013, 14:06

Lei...


Og takk Gud for det. Solen skinner her i nord, og alt later til at det blir en fin onsdag:)

 • 04.02.2013, 08:44

Frustrerende start på uken.


Hei og hopp! Det er mandag og en ny uke er herved igang. Ble litt kickstart for min del, da jeg stod opp 3 timer for tidlig. Stod nemlig opp klokken 8, i tro om å ha kjempegod tid før skolen som starter klokken 10 på mandager. Gikk rett på badet, fikset meg helt ferdig og kvikknet til fort. Så ønsket jeg at de første to rettslære-timene skulle være filmtimer, og tenkte på om han hadde sagt noe om det. Da kom jeg på at læreren sa vi hadde studietimer denne mandagen. JEG BEGYNNER NEMLIG 12! Bannet lavt for meg selv på badet, men snudde det om til positivitet. Nå er jeg klar for å stå opp tidlig resten av uka, og edt blir ikke pangstart i morgen. Jeg får tid til å se ferdig resten av filmen jeg begynte på i går kveld, og til og med den nye episoden av once upon a time.

Vurderte en treningsøkt, men da jeg har fikset meg til skolen - OG skal på flere timer i kveld tror jeg jeg lukker dette litt ute. Kanskje en omvei til skolen?
Nå skal jeg iallefall se ferdig filmen min, nyte en morgenkaffe og øve på Historiefremføringa vi har idag. (som om det kommer til å skje..)


trøtt rosapanter.


Ønsker dere en riktig fin mandag, og ikke minst uke!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign