• 12.01.2015, 21:14

OVERLEVDE STARTEN
Hoii, der var utdanninga i gang! Kjenner jeg er så gira på at dette skal funke, og gleder meg allerede til en hverdag fyllt med noe litt nyttig. Selv om idag har vært biiittelitt kjip (= ubertidlig opp med minimalt søvn innabords, mange mange minusgrader og sur vind her i Bodø , bare randoms på skolen ) så har denne dagen vært fin! Har som sagt fått startet studiet, unnagjort masse jobbgreier på pcen, fått til en liten treningsøkt og ikke minst fått pakke i posten;


Tusen takk til CHASSI (elsker bloggen din)også har vi bestilt mat ute da, Andrea og mamma ville ha fra Orion, men vi kjørte og fikk tak i Ghandiii til meg. Åh, herlige india.

Nå skal jeg løpe å ta sol før jeg stuuuper i seng - i morgen er det enda tidligere opp!

  • 19.08.2013, 23:23

Fadderperioden presents; NATTFOTBALL


Jadda, jeg hadde egentlig lagt planene klare for dagen idag allerede igår - jeg skulle stå opp, spise frokost - dra ut å handle inn til skolestart onsdag og dra på SHBAM og Body balance. Dette gikk da ut da jeg fant ut at det var idag nattfotballen jeg hadde meldt meg på med faddergreiene på universitetet skulle være. Da måtte jeg bare legge om planene, og innkjøpene ble nytt treningstøy mens treningstimene ble byttet ut med fotball. Da jeg kom dit forsto jeg hva dette var - det var nemlig en drikkegreie. Det hadde jeg ikke trodd, så jeg hadde ikke tatt med meg noe å drikke (og, jeg drikker ikke engang i helgene for tiden,da drikker jeg iallefall ikke på en mandag...) Jeg spilte altså en kamp med fadderene mine samt noen i klassen (det ble uavgjort......) før jeg satt ei stund sammen med ei på jobben min (den eneste personen jeg kjenner på hele uin.. eller, kjenner godt nok til å henge med altså) Etter noen timer var alle ganske borte, mens jeg var klink edru. Fant ut at det var lite gøy, og ditchet da våre siste kamper for å dra hjem.

 

Haha, hoi polloi var visst lagnavnet. random much?

Og her er et veldig fint bilde av meg som under ekstrem edru kjedsomhet i et hav av drunkies.


Jeg må være tidenes kjedeligste student... Det hadde vært så gøy å være med på ting - jeg tror fadderukene er noe av det i livet som virkelig er verdt å få med seg. Og det å kunne bli kjent med mange - sier seg selv at det kan komme mye nye bekjentskaper på et sted hvor mange kjenner ingen. Jeg skulle virkelig ønske jeg var frisk og kunne (klare) å være med på ting - men slik er det desverre ikke.. Det å feste tar sånn på både fysisk og psykisk at det funker dårlig. Får heller satse på å bli frisk  så fort som mulig også leve ut ungdomsårene fullt ut etterpå.

Jaja, vi prøver å være positive å se fremover her! I morgen er min siste offesielle sommerferiedag (selv om jeg har fri 6 dager i uken resten av året...)
Dagen skal brukes til det idag egentlig skulle brukes til - jeg bortsett fra at det blir styrkeøkt fremfor shbam og body balance, samt at jeg muligens skal prøve å få meg med noen friends på kino.

Hvordan har deres dag vært?:)

  • 14.08.2013, 21:51

Benksliter, igjen


Åh, idag var det skolestart. Altså, det var velkomst til elevene, noen starter skoleåret allerede i morgen - mens andre (som undertegnede for ekseempel) ikke starter før om en uke. Jeg tar som jeg sikkert har skrevet før et årsstudium i Internasjonale Relasjoner, for de som ikke vet hva det er kan det vel forklares med utenrikspolitikk, fredsorganisasjoner som FN og avtaler mellom land. Jeg synes slikt er kjempespennende, og jeg gleder meg allerede til å dukke i bøkene. Jeg har kun 4 timer skole i uken, som er lagt på onsdag morgen - så jeg har altså resten av uka fri. I min situasjon er det veldig godt med mye fri, men sånn etterhvert som ting går bedre regner jeg med å prøve skaffe meg en til jobb, det blir litt lite med de vaktene jeg har nå.

Ihvertfall stod jeg opp kl 9 idag, noe som føltes helt forferdelig. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med døgnrytmen i år, det deiligste jeg vet er jo å sitte våken halve natten og starte dagen når andre lunsjer. Min dag blir på en måte den samme, bare litt utsatt.. Det at jeg må opp tidlig EN dag i uka gjør at jeg antageligvis må gjøre døgning en gang i uken til et rituale.Hahah. Eventuelt forandre det når jeg får meg dagjobb, om jeg gjør det.

Iallefall, idag startet vi med velkomst ute i sola, som varte rundt en time. Der var det informasjon, sang og litt annet. Etterpå gikk vi til våre fakulitet hvor vi satt i 2 (!) timer å hørte på diverse om de forskjellige ressursene skolen har. (eksempelvis et eeeeeeeeevig langt innlegg om fronter og studentweb ......... som jeg holdt på å sovne av, en foreleser som sammenlignet samfunnsvitenskap med musikk og ole ivars. JA, just det. Og helsetjeneste etc).
Etterpå fikk fadderene ordet, forklarte litt om hva de gjør - før vi ble delt i grupper ut fra hvordan emner vi tar. Vi var så lite som tar mitt fag at vi ble slått sammen med statsvitenskap, og vi var fortsatt mye i undertall ift de andre gruppene. (oh what a fun year.....)
Etter en times vandring rundt på skolen med fadderene var jeg evig lei og stakk hjem. De andre fikk info om vors med fadderene, og skal antageligvis på blikjent-fest i kveld. Jeg følte ikke jeg orket, i tillegg til at jeg har typ 200 kr på kortet frem til lørdag. Satser på å heller dra på hollywoodfest på fredag, siden jeg ikke skal på parken eller noe. Det er jo greit å bli litt kjent med noen, og delta litt selv om jeg er sosialt retarded for tida.

 
Ubestemsom på om jeg er fornøyd eller ikke.

Ellers savner jeg Sofie ekstremt, selv om hun var hjemme forrige helg. Gleder meg masse til neste frihelg da jeg skal ta turen til Narvik å sjekke ut leiligheta hennes!

Har dere startet på skolen? Isåfall, hvilket emne eller linje?:) 

  • 15.06.2013, 01:32

Ferdig med 13-års skolegang! Karakterutdeling i bilder:)Ingrid, Benedicte og Meg ♥ Følte meg så teit uten bunad, desverre passet den ikke i år. Da ble det lang kjole istedet! Heldigvis var det flere som ikke hadde bunad på:)


Noen fra klassen til sofie. Britt, Karina, Lisa, Bodil. Sofie og Silje ♥


Klassen! Wii


Fine fine jentene i klassen min! Benedicte, Tone, Maja, Martine, Camilla, Mathilde, Stine og Siri ♥

Meg og min kjære bestevenninne gjennom 17 år. ♥ Love you, gjennom tykt og tynt!


Danselinja andreåret danset en råstilig riverdance!


FIneste Lisa!


Den andre klassen der mine kjære bestevenner går på scenen for å få karakterer


♥ Fine Anna og Aiste fra klassen


3 timer fravær. #soproud


Tusen takk for et herlig år ST3S ♥

  • 12.06.2013, 14:09

HURRA!


ÅH, IDAG ER DEN DEILIGSTE DAGEN PÅ LENGE! Etter 48 timer øving til matte muntligeksamen var jeg idag i ilden. Følte det gikk greit på del 1, og ganske greit på del 2 - bortsett fra en liten greie jeg klumsa veldig med. Var fritnervøs, flytta alle tusjene som var på whiteboarden til pulten jeg hadde tingene mine på uten å selv merke det, så skjønte ingenting da det ikke var noen tusj å skrive med.. haha. Ellers greide jeg selvfølgelig å velte vannglasset jeg fikk tildelt over alle bøkene mine - noe som selvfølgelig er typisk..

MEN - JEG FIKK 5! For en herlig følelse å få 5 i et fag som alltid har vært det jeg har vært verst i! Og å gå ut av skolen idag - og vite at det er sommerferie fra nå av er også helt herlig!
Nå er det kun avslutning i kulturhuset med utdeling av karakterkort på fredag , og å få resultatene på skriftligeksamen den 21 igjen av påbyggningsåret. Har praktisk talt sommerferie nå da, siden edt ikke er mer arbeid å gjøre og jeg ikke må møte opp mer på skolen. HERREEGUD SÅ DEILIG!

I dag er det big smile day på jobb - så jeg skal være der i kveld. Det blir nok ikke vanskelig å være big smile etter en slik eksamenskarakter!

Håper dere får en fantastisk onsdag hele gjengen!

  • 04.06.2013, 23:44

Avslutning med den superfine klassen min!


Man vet ikke hva man har før det er vekke, eller hva? Dette året har gått så fort, selv om jeg til tider ikke har kunnet lengte mer etter sommeren. Nå er den her, i dag hadde vi siste timen sammen som klasse! Nå ble noen trekt opp i muntlig, og er ferdig etter dette, Resten blir trukket opp i morgen eller fredag, eventuelt neste uke, og utenom trekkene har vi fri. Det betyr at det bare er en liten eksamen igjen, så er det sommer!
Selv om jeg har holdt meg mye for meg selv i år pga ekstremnerding og problemer ellers i livet har jeg fått mange nye venner i klassen min, og jeg så idag at jeg er mer glad i dem enn jeg hadde trodd! Blir utrolig rart å miste alle sammen, selv om jeg ikke har fått så god kontakt med folk som jeg kanskje burde.

Vi hadde uansett en kjempekoselig avslutning idag, hvor noen hadde planlagt og kjøpt inn iskrem, dumleklubber, ispinner og non-stop, og ei i klassen hadde bakt brownies. Vi ble sittende rundt et bord hele gjengen, og superherlige Maja hadde ordnet en spesiell sak for oss; Hun hadde nemlig skrevet ut ark med en liten tekst om hver enkelt, og planlagt at arkene skulle sendes rundt og alle skulle skrive litt om personen på arket. Så da endte alle opp med hver sitt ark som beskrev dem fra hvordan klassen så dem. Sånt har vi ikke gjort siden barneskolen, og det var utrolig søtt!
<3Kommer til å savne dere masse

Ellers ble jeg ikke trukket opp verken idag eller i går. Ble superskuffet da jeg ikke ble trukket igår, det var jo ønsket mitt.Å bli ferdig med det liksom! Da jeg ikke ble trukket opp idag heller, gjorde det ikke like mye. Det eneste kjipe var at alle som skulle opp i rettslære fra klassen ble trukket idag, og jeg var ikke en av dem. Da står det egentlig kun igjen historie jeg har ordentlig lyst å komme opp i, så satser alt jeg har på det! Vi har trekning i morgen tidlig, også har vi på fredag neste. Jeg håper jeg ikke kommer opp i morgen, rett å slett fordi det er meldt knallvær i morgen og torsdag, og da vil det passe mye bedre å måtte tilbringe den regnfulle helgen inne med eksamensbøkene, det er mye lettere å lese når det ikke er herlig vær og alle er i geitvågen. I tillegg, om jeg kommer opp på fredag får jeg to ekstra lesedager, noe som absolutt ikke er feil!

- også var jeg på kino igår. Så Fast 6, anbefales på det HØYESTE. Fast 5 har vært favorittfilmen min siden den kom ut, så hadde ekstreme forventninger til 6filmen. DEN HOLDT VIRKELIG MÅL! Digger Vin diesel.

Sorry for lite oppdateringer om dagen, dagene går litt i ett.. Skal bli flinkere når jeg er godt ferdig med eksamen ♥

  • 02.04.2013, 15:26

Hallo hverdag.


Uff, tenk at påskeferien gikk så fort forbi. Jeg må desverre fortelle at jeg ikke har gått en skitur, ikke stått en gang på brett, ikke vært mer enn 3 km borte fra husomkretsen min, ikke spist kvikklunsj, appelsin eller pølse i brød og ihvertfall ikke blitt påskebrun i fjeset. Herregud for en trist påske. Jeg har iallefall fått løst sudoku. Selv om det i det siste har gått litt skeis ..


haha. blir nesten flau. Heldigsvis er jeg en kløpper på de på lettsiden! Tror jeg skal gå til anskaffelse av en sudokubok. Kan holde meg opptatt i timesvis!

Ellers presset jeg meg opp klokken 10 (halv 11..) idag, etter 5 timers søvn. Dette egentlig kun for å få igang en vanlig døgnrytme og få til å sove i kveld da jeg begynner på skolen i morgen. HELDIGVIS er det bare 3 dager til helg. haha.
Det var så fint vær ute at jeg ikke klarte å sitte inne, enda jeg trengte å jobbe med norsken da jeg muntligfremføring i morgen. Dermed ble det til at jeg gikk meg turen til Sofie for å hente friskhuskortet mitt som hun tok vare på for meg i går. Etterpå tenkte jeg på hvordan resten av dagen min kom til å gå - bare lesing og pugging på fag, så jeg tok like så greit med meg norskboka og tok meg en tur på mølla mens jeg leste. Skal si jeg fikk litt rare blikk, men so be it.


trøtt og rar idag.
Åh, tenk dere å stå på brett i det været da.. neste år!!

Nå skal jeg begrave hodet i skolearbeid resten av siste feriedag. og litt isfolket og gossip girl....

Hvordan er deres dag?:)


  • 06.02.2013, 14:06

Lei...


Og takk Gud for det. Solen skinner her i nord, og alt later til at det blir en fin onsdag:)

  • 04.02.2013, 08:44

Frustrerende start på uken.


Hei og hopp! Det er mandag og en ny uke er herved igang. Ble litt kickstart for min del, da jeg stod opp 3 timer for tidlig. Stod nemlig opp klokken 8, i tro om å ha kjempegod tid før skolen som starter klokken 10 på mandager. Gikk rett på badet, fikset meg helt ferdig og kvikknet til fort. Så ønsket jeg at de første to rettslære-timene skulle være filmtimer, og tenkte på om han hadde sagt noe om det. Da kom jeg på at læreren sa vi hadde studietimer denne mandagen. JEG BEGYNNER NEMLIG 12! Bannet lavt for meg selv på badet, men snudde det om til positivitet. Nå er jeg klar for å stå opp tidlig resten av uka, og edt blir ikke pangstart i morgen. Jeg får tid til å se ferdig resten av filmen jeg begynte på i går kveld, og til og med den nye episoden av once upon a time.

Vurderte en treningsøkt, men da jeg har fikset meg til skolen - OG skal på flere timer i kveld tror jeg jeg lukker dette litt ute. Kanskje en omvei til skolen?
Nå skal jeg iallefall se ferdig filmen min, nyte en morgenkaffe og øve på Historiefremføringa vi har idag. (som om det kommer til å skje..)


trøtt rosapanter.


Ønsker dere en riktig fin mandag, og ikke minst uke!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits