• 27.06.2017, 01:07

Ut på langtur


Pjuh, idag stod vi opp dødstrøtte kl 1030, som er veldig tidlig til å være oss på ferie. Jeg våkner som regel av meg selv rundt 11-1130 og Alexander kan antagelig sove flere dager om han vil... men jeg er ett plagsomt menneske om morgenen, og om jeg står opp og ikke har noe å gjøre nekter jeg være våken alene, dermed lager jeg som oftest frokost og slikt for å dra tiden ut liiitt før jeg vekker Alexander, men det er som oftest det blir litt i tidligste laget uansett. Haha, tipper han er fornøyd de dagene jeg jobber tidlig og han kan sove ut .. hah. Men, iallefall stod vi opp da, og pakket sammen tingene for denne gang. Vi reiste inn til Halden og brukte resten av dagen på å pakke ting her hjemme, vi fikk mye greier til jul som vi har latt stå her, kjempemye greier til nyleiligheta som vi nå skal ha med oss i bilen når vi kjører til Trondheim. Vi har også med oss hvitevarer, så det er med full bil vi kjører nordover. Planen var egentlig å kjøre imorgen tidlig, men etter mye frem og tilbake med rushtider og sovetider osv fant vi ut at vi bare kjører i natt, vi begge er noen nattdyr og så lenge vi bytter litt bak rattet går nok turen bedre på nattetid enn dagtid.

Altså sitter vi nå her å tar livet med ro og småpakker det siste vi skal ha med oss før vi etterhvert tar fatt på veien. Jeg er litt nervøs for å kjøre denne ruta, jeg har tross alt aldri kjørt der før - jeg har kjørt mange ganger herfra/fra sandefjord til Oslo/Hamar, men aldri helt til Trondheim. Jeg kjørte jo min lille bil fra Bodø til Trondheim, og det var helt forferdelig. Jeg brukte 15 timer fordi jeg kjedet meg sånn gjennom namsskogan at jeg måtte stoppe for å sove sånn 5 ganger.. Men denne ruta er ut fra hva jeg har hørt ikke like kjedelig, så er vi jo også to. Jeg håper bare det er noen åpne mcdonalds-er på veien, for jeg har fått en favoritt derfra som jeg har forberedt meg på å spise på turen, og da blir det kjipt om jeg ikke får det allikevell. Det er alltid kjipt om man har noe planlagt i tankene, også blir det ikke sånn likevell.. Uansett - den nye kyllingburgeren de har der (chicken premier?)- om man tar bort salsaen og spør om å få sånn karamellisert rødløk og bytter til søtpotetfries til tilbehør .. NAM sier jeg bare - det er nok beste fastfooden du får utenom kebab. Når vi er inne på fastfood-anbefalinger - Er dere i Halden, dra innom Campino og kjøp en ''Comet'' - det er kebabpizza med pommes frites på. Fy søren, det er antagelig den beste pizzaen i Norge dersom man vil ha skikkelig grisepizza.. Vi kjøper som regel halve med ananas, fordi jeg har hangup på ananas på pizza (og kebab..).

Cometpizza!!

Vel, nok om det - jeg skulle iallefall bare innom å småbable om pakkedagen vår og vår kommende reise som jeg som sagt er smånervøs for. Ikke bare fordi jeg lurer på hvordan jeg skal kjøre - men fordi når Alexander skal kjøre må han kjøre med meg som veidirigent. Jeg er ELENDIG på kart og gps, alle gangene vi drar inn til Oslo klarer jeg å gjøre oss minst en halvtime for sene ved å enten si feil på høyre og venstre eller ta en vei for tidlig.. Det er utrolig irriterende at gpsen på telefonen ofte stopper inni tunneller. er jeg den eneste dette skjer med? vi har hatt noen heftige ropekor inni den bilen mens jeg har vært gps-sjekker for å si det sånn.. Vel, vi får bare klare oss. E6 er ikke akkurat en vanskelig vei å følge, der er bare det å velge om vi skal kjøre forbi Hamar eller andre vei som går forbi Elverum som er hovedspørsmålet.

 

Jeg ser dette begynner å bli en veldig lang og kjedelig tekst, så jeg avslutter der. Kanskje jeg setter meg ned å småblogger litt på veien om jeg blir inspirert. Jeg merker at lysten min til å skrive noe er på topp midt på dagen når jeg browser facebook og ser alle herlige artikler lyse mot meg som jeg som regel er helt uenig i, og jeg har en uendelig stor lyst til å skrive ut alle mine tanker om hvor idiotisk ting er her på bloggen, slik netttroll fort gjør i kommentarfeltene.. så tenker jeg - om jeg gjør det, er jeg like ille da kanskje? Vel, vi får se da, om noe blir for mye for meg å sitte å ikke ha en mening om, kanskje det plutselig kommer en tale ut her, det er tross alt min plattform (noe av det jeg har savnet mest, å ha et fritt sted for mine meninger, som alle kan kommentere på om det er rett eller galt - men som jeg fortsatt har all rett til å skrive om her) <3ytringsfrihet<3


Eneste bildene jeg fant å legge til her, da jeg rett å slett ikke orker overføre fra mobilen som ligger på lading.. Ser i ettertid at dette for det første vises at jeg har lagret fra snapchat og for det andre kan virke utrolig provoserende i akkurat dette innlegget.... men ja, slik er det ikke ment. 

 • 25.05.2015, 22:01

Ready for a weekend in Oslo


Hei søtinger! Nå begynner det å bli noen dager siden jeg har skrevet noe, av den enkle grunn at pappa reiste på hytta og dro kamera med seg. Er så kjipt å poste innlegg uten freshe nye bilder.. Vel, nå har jeg jo alltids noen bilder fra telefonen som funker greit, så det blir nok litt rabling her de neste dagene og.

Over til en annen ting - Jeg skal til Oslo på fredag, desverre ikke på findingsfestivalen( :--( ) Men på noen andre greier på lørdag - så derfor lurte jeg på om jeg hadde noen lesere borti der som har lyst å henge litt på enten fredag eller tirsdag? :- D Kommer ganske tidlig på fredag og har ingenting å gjøre før lørdag.. kjipt å vandre rundt alene. Etter jeg er ferdig på lørdag reiser jeg på besøk til broren min litt utenfor hovedstaden - men tirsdag er det tilbake for litt shopping før turen går hjem til Bodø. wih, blir godt å komme litt bort kjenner jeg!

Nå er det klart for finaleuke på paradise, jeg har gledet meg leeenge til dette - haha. Programmet er min guilty pleasure number 1. Krysser fingrene for at Pierre kommer inn igjen - eventuelt Audun. Klart mine favoritter! Også Martine og Elin då. Følger dere med? og hvem heier dere isåfall på? :-D

Klemz

 • 14.04.2015, 23:50

NEED A VACAY


Åh, som jeg lengter etter varme. Eller nye oppdagelser. Er egentlig bare veldig lei av Bodø for øyeblikket! Men tror igrunn ikke en Oslo eller Trondheimtur ville lettet på trykket.. her trengs noe ordentlig; New York, LA, Florida, Rhodos, Paris.. åh, det er så mange fine steder jeg vil oppleve. I GÅR HELST. Vurderer virkelig å bare hoppe på en restplassreise så fort som mulig! Desverre er de fleste vennene mine opptatt med skole og jobb, så ting begrenes jo litt.. Får heller drømme litt til.

 

aarrghhhh som jeg trenger dette nå.. Disse bildene er fra sist jeg var utenlands - i Puerto Rico i fjor desember.. begynner bli en stund siden altså :-(

Om du fikk reise hvor du ville - hvor ville det vært? *søker inspirasjon*
 

 • 11.08.2014, 19:09

Hjemreisen
Jeg og Andrea startet dagen så tidlig som 8 - gikk for å spise en laaang frokost og bare slappe av til utsjekk kl 12. Jeg var så gåen etter de siste dagenes vandring at jeg nesten ikke klarte ståpå føttene.. Allikevell låste vi inn bagasjen på Oslo s og vandret rundt grønland og fikk dratt en tur på Operataket før vi tok flytoget inn til Gardermoen -
På operataket hade NRKsuper show - og vi fikk se favorttene til Andrea live.. haha.
Etterpå tilbragte vi rundt 7 timer på Gardemoen - pappa var der sammen med oss to av de og vi fikk både nye bøker og mat. Hurra :D Så fløy vi hjem og stuuupte i seng etter en mildt sagt slitsom reise.I dag har jeg enda ikke fått slappet spesielt av. Føler jeg ikke har sovet på flere dager.. noe jeg nesten ikke har heller. Idag hadde jeg legetime tiiidlig - før jeg fikk en liten pause hjemme for så å dra ut å kjøre noen timer. Nå har jeg endelig satt meg ned og skal lese litt mens jeg venter på at mamma og alle skal bli klare - så drar vi på besøk til søster og dem. Skal bli så godt å se gullungene mine igjen - tre dager er laaang tid for ei hengiven tante:-) Håper de blir glade for gavene jeg har kjøpt med, hihi. Ellers satser jeg på at det blir filmkveld med jentene om jeg ikke kollapser tidlig! Noen som vil se innkjøp fra Oslo?


 • 11.08.2014, 17:33

Saturday in the city 
Åh, for en dag. Vi stod opp grytidlig til frokost og kjappet oss ut for å se resten av byen. På planen var det hovedsakelig å få sett Grunerløkka - så vi tok for oss kartet og startet å gå. Etter rundt 2 timer med vandring rundt i ring og feillesing av kartet fant vi endelig fram. Her fant vi litt av hvert av butikker, et kjempekoselig strøk! Vi møtte så herlige Martine som visste oss Bogstaveien og Majorstua med alle de herlige butikkene der - så da var vi godt igang med å ha fått kikket oss rundt i Hovedstaden. Mot kvelden dro vi inn til Oslo city og vandret der litt - kjøpte mat og dro til hotellet og la oss strake på senga. Gud så slitne! Kjenner på kroppen av den ikke er bygd for å løpe rundt i flere dager.
MEN det har vært så fint på tur. Det å komme seg bort litt - for så bare noen dager. Jeg har vært laaangt ute av komfortsona mi ift mat - mange av dere som sliter med de samme tingene vet antageligvis hvordan det er å komme til et helt nytt sted hvor man ikke har kontroll på noe.. Men det har gått veldig fint - jeg har spist på steder jeg aldri ville gjettet at jeg kom til å spise som Blandt annet takeoutsted rett over gata fra hotellet, Upper Crust, Mcdonalds, Peppes, Bitbite.. og flere ganger på hvert sted og! Tenk det da:D Har spist en Mengde yoghurtis og alt - og jeg lever fortsatt i beste velgående. Hurra!! Det er et enormt sted i riktig retning, og jeg er superstolt i etterkant.

Hvordan har deres helg vært? Noen herlige ting dere har å være stolte av eller glade for?:)

 • 08.08.2014, 21:35

Dag 2

Massemasse demonstranter i byen..

Han her stod å holdt show på Aker brygge, han både lekte med ild og pressa seg igjennom en tennisracket!Aker festning


Åh, idag er jeg iallefall peisst.. Vi var oppe rundt klokken halv 9 i tide for hotellfrokost før Nora ankom Oslo - så var det rett ut å finne henne. I en by som Oslo er det omtrent umulig å finne fram de første timene man er her, spesielt når man er fra et lite sted som Bodø - men hver gang jeg er her er jeg lommekjent etter første dag. Vi fant derfor Nora midt på Karl Johan og tok henne til hotellet. Etterpå var det rett ut på shopping - ueeendelig lang tid i butikker før vi tok lunsjpause på hotellet. Etter noen til timer med vandring rundt på Aker brygge dro vi på Peppes - jeg fikk endelig testet den nye greenlightserien og må si den var kjempegod! Etterpå dro jeg og Nora å kjøpte enda mer frossen yogurtis.. gud jeg er hekta. Nå er jeg nydusja og klar for filmkveld på hotellet. I morgen er det tidlig opp til en ny dag:)

 • 07.08.2014, 00:10

Avgårde til Tigerstaden!


Hurraaa, da ble det miniferie på meg likevell:-D Har funnet ut at jeg skal i behandling igjen i sllutten av måneden - har gått poliklinisk nå i sommer, veldig greit når min behandler har hatt ferie og alle vennene har vært hjemme. Jeg har fått kost meg masse i sydenvarme her hjemme - men nå er det slutt og det lyner og braker kun her i Nord.. Da passer det perfekt å ta en liten tur til hovedstaden med min Kjære Nora :) Sofie er i Syden - så når hun kommer hjem blir det ei skikkelig venninnehelg før vi alle tar til vårt med jobb, skole og for min del forhåpentligvis opphoping av litt energi. Vi reiser i morgen tidlig - så idag har hele dagen gått til stressing med pakking og slikt (herregud, jeg tar alt i siste liten..) også ble det full eksplosjon og sammenbrudd her hjemme da Iphonen min fant ut den skulle ta kveld... perfekt timing ja. Just my luck..

Men ting har iallefall sånn halvveis ordnet seg - så nå ser jeg fram til å komme igjennom alt som heter fly og tidligvåkning å nyte en helg i Oslo! (har jeg nevnt at jeg HATER å stå opp tidlig? og at jeg HATER å fly? det siste er fordi jeg alltid har hatt øreproblemer og får dotter som sitter i i evigheter.. var faktisk å fikk skylt øret idag. ja, æsj..) Vel, uansett -  Har med både Kamera og pc så oppdaterer underveis:-)
Gleder meg masse til hotellsoving, shopping, byvandring, piknik i parkene og ikke minst å møte gulljenta mi Martine - samt en del andre av mine skjønne venninner fra øst <3

 • 28.04.2014, 17:31

HOVE14


Kanskje en litt misledende overskrift - jeg skal nemlig ikke på Hove (som jeg vet) - men jeg har utrolig lyst å dra. Det har jeg igrunn alltid hatt, men det har alltid vært noe som har stått i veien. (venninner på ferie, problemer hjemme, økonomi ikke minst..) I år planla jeg, Nora og Sofie å dra; men igjen var økonomien noe flere av oss hadde problemer med. Siden jeg er sykemeldt er det ikke mye penger jeg har i besittelse, og selv om man kan finne billetter til rimelige priser er blir det en del når man skal ta med reisen fra Bodø og overnatting etc. Jeg tenkte da iallefall å gjøre et lite forsøk på å vinne blogg.no sin konkurranse om å bli blogger på Hove. Ergo - skrive et innlegg og tagge #HOVEBLOGG14 . Det skader aldri prøve:-)

Jeg har aldri vært på Hove, men det har alltid vært et ønske. Sol, festivalklær, herlig musikk og masse folk i god stemning er noe som tiltaler meg i høyeste grad. Å få dra på Hove i år - og se noen av mine favoritter, og kanskje til og med få snakke med de høres helt uvirkelig ut. Blandt årets artister er mine store favoritter Imagine dragoons, M.I.A, Azealia Banks, Lars Vaular, Kaveh, John newman og Foster the people. Jeg ville hatt noe å glede meg til under tiden jeg skal være innlagt - jeg kunne forberedt meg ved å finne festivalantrekk, lære alle mulige tekster utenom og ha noe å se fram til. I tillegg innebærer premien å kunne blogge derfra - blogging er jo en såppass stor glede for meg at det er et stort pluss å ha noe slikt å skrive om!


/ikkemittbilde


ææh, blogg.no - send meg på HOVE!! :D

 • 27.01.2014, 14:26

Lyspunkter


I miss...


Å chille med Einstein i London


Å kikke på min nydelige bestevenninne høyt over bakken

Å steike i Tyrkias hetebølger


Å gå barfot i gresset i sommersola hjemme i hagen

Å vandre barfor i sandefjords fine gater

Å kikke på fine ting mens huset er fylt av gløgg og pepperkakeduft

Å fortsatt være drita til toget 17.mai

Og å sitte i Sverige når alle byens innbyggere er på ferie.

Å late meg ved bassengkanten i Puerto Rico mens det er oversvømmelse hjemme i Bodø.

Å være frisk nok til å glede seg over ting.
I dag var jeg til legen. Som dere har forstått er akkurat nå en vanskelig tid, og jeg vurderer å ta imot litt mer hjelp, jeg er visst ikke like sterk alene som jeg trodde.

 • 17.12.2013, 23:12

Home for Christmas


Hurra - og likevell ikke helt. Om 12 timer er vi nesten i Bodø igjen -flyet vårt drar herfra rundt 6 imorgen tidlig. Ergo vi reiser fra hotellet rundt halv fem, og jeg planlegger å ikke sove før jeg tråkker på flyet. Det har vært to fine uker her i varmen til tross for at vi har hatt 50/50 fint og stygt vær. Kan ikke akkurat skryte på meg noe spesiell brunfarge - men kroppen min er så avslappet den kan bi etter noen uker vekk fra alt hjemme.

Jeg og mamma har kost oss masse her - vi har gått litt lei av hverandre noen dager og gått inn i småkrangler etc, men det er vel å forvente når to personer går oppi hverandre 24/7 i to uker. Mens vi har vært her har jeg egentig kun lest bøker for det meste - resten av isfolketserien, en bok av lee child (som var råbra, 61 timer het den) En bok som het noe sånt som ''siste ord' ,en dansk bok jeg ikke husker navnet på (men som var latterlig bra, med en helt uventet slutt og helt merkelig å lese pga dansken) og engelsk bok som heter captivated. Gleder meg til å komme hjem å lese bøkene jeg har spart til etter isfolket, har maaange jeg gleder meg til å få lest i jula.

Det blir kjipt å dra hjem til kulden, men også veldig godt. Flere har spurt hvordan det har gått her borte i forhold til mat og sånt, og jeg skal være ærlig og fortelle at det ikke har gått så bra. Joda, vi spiste ute hele første uken - men når jeg har angst for mat andre lager blir det lite variasjon og veldig spesifisert bestilling..  Det er veldig vanskelig å ikke vite, og å være i et ukjent land med ukjent mat. Heldigvis gleder jeg meg til å komme hjem til norsk mat - norske rundstykker har aldri fristet like mye som nå. Jeg planlegger å kose meg i jule for å gjøre opp for slakkinga her borte iallefall.

Ellers enn det storgleder jeg meg til å se min kjære familie der hjemme, jeg har savnet de mer enn man skulle tro. Jeg gleder meg til å få samlet vennegjengen som alle er hjemme i jula, og jeg STORGLEDER meg til feiring av andre juledag og nyttårsaften. Ellers blir det deilig å komme hjem til juleforberedelser i noen dager - jeg er og blir et julemenneske.

Tenkte bare gi en rask oppdatering mens jeg først satt her på nett:) Håper dere har det fint, så skrives vi i morgen :-)

 • 12.12.2013, 13:59

STORM


Uff, akkurat når vi var her skulle GC få inn uværet - er det ikke typisk? Heldigvis er finværet tilbake fra lørdag (forhåpentligvis) så noen dager i solen blir det før hjemturen på tirsdag. Satser ikke på noen spesiell brunfarge for denne gang, men har jo reservesol hjemme så det går nok fint likevell. Det er ufattelig kjedelig å være på en øy langt utti havet med mildt sagt dårlig netttilgang (må sitte oppe i resepsjonen, og nettet er vel så treigt ..) og lite å gjøre ellers. Jeg og mamma har vært i jallabutikkene på kjøpesenteret ved her omtrent 15 ganger hver - og jeg som hater det er pisslei. ALDRI MER JALLABUTIKK!!
Ellers bruker jeg tiden til å se litt serier (eller, de få jeg hadde på pcen + the bling ring som også lå på harddisken - ufattelig dårlig film...)
På de første dagene her leste jeg ut de siste bøkene i isfolket-serien min - 47 bøker lest på no time. Slik går det når ting er spennende! Selvflgelig tenker ikke jeg lengre enn til nesetippen, så jeg hadde ikke med flere bøker og måtte dermed ta fått på en bok mamma hadde med (som fakitsk er ganske bra.. tror det var 61 timer den heter. veldig intelligent forfatter!)

Jepp, skulle bare oppdatere dere på elendigheten. Jeg holder ut været, selv om både jeg og mamma faktisk var nær å spørre om å få ta flyet til bodø i går kveld.. Men vi vet de fine dagene er på vei, så vi smører oss med tålmodighet. Ellers savner jeg Ask så ufattelig mye at jeg drømmer om han hver natt.. åh.


Håper dere har det fint der hjemme:-)
(ps. prøvde meg på et bilde - gav opp etter 15 minutter opplasting...neste gang!)

 • 08.12.2013, 22:26

Hei fra Puerto Rico!


Idag fant jeg ut at vi hadde gratis internett på hotellet. Etter 4 dager her........ Bare jeg kan være så svimmel. Desverre og heldigvis kun i resepsjonen - så jeg blir nok ikke gidde være online så ofte, vil heller kose meg og nyte solen! Kveldene her er småkjedelige, mamma er veldig glad i å gå å kikke i sånne dilldallaltmuligbutikker - men jeg er liksom ikke heelt der. Har fått kjøpt litt mens jeg har vært her, et par lange kjoler og andre småting.

Ellers har vi kost oss masse til nå, det er steekende sol her på dagen og om kvelden er det lunt og godt. Jeg er veldig glad for at eg tok med meg min store grønne genser, for det kan bli småkjølig ute om kvelden (selv om det er veldig deilig etter en dag i solen)
Nå er jeg egentlig bare oppe for å sjekke mailen og nyhetene fra Norge, så skal jeg straks ned å hoppe i seng og gjøre meg klar for en ny dag i solen. Tenkte bare svippe innom med noen bilder;


Det er altså veldig fint her, gleder meg masse til vi skal ut å utforske øya! Tror vi har planlagt en båttur og en tur til et marked i en annen by - muligens sammenslått:)
Poster flere bilder når jeg kommer hjem/ senere - nettet her er utrolig tregt...

Håper dere har det fint der hjemme,og at det ikke er så alt for kaldt vær <3

 • 28.11.2013, 22:19

#tbt tyrkia'11


Åh, om litt under en uke koser jeg og mamma oss med sydenlivet på Puerto rico. Det føles som igår vi bestilte bilettene - tiden har gått sykt fort. Jeg har jo aldri vært i Spania, men har hatt lyst å dra dit hele livet!
 
Tenkte jeg kunne slenge ut noen fine bilder fra tyrkiaturen vi tok forrige sommer


Håh, sykt å se hvor forandret jeg er .. var en utrolig koselig ferie iallefall


Er det halvparten så fint på Gc skal jeg prise meg lykkelig!


 ...Og blir jeg halvparten så brun skal jeg iallefall være lykkelig. Nå skal det sies at dette bildet er fra i sommer når jeg kun hadde vært i Norge - så året før var det eenda mer. Åhhhhh jeg føler meg bleik.


Har noen av dere vært i Tyrkia? eller Gran canaria?:-D

 • 03.09.2013, 11:50

I wanna go


Jeg er temmelig lei av Bodø nå, og det føles ut som en evighet siden jeg har vært på tur. Var jo i Sverige for kun noen uker siden, men det føles som en evighet - og det blir liksom ikke det samme. I februar var jeg i London med bestevenninna, og det var en helt fantastisk opplevelse. Det å gå rundt i en helt ny by, spesielt en storby er så magisk.

Jeg og mamma snakker ca hver dag om å reise et sted. Da jeg var ganske nede en dag, uten motivasjon og livsglede reddet en melding fra mamma dagen ytterligere. I meldingen stod det noe sånt som at hun var veldig stolt av meg for at jeg tok tak, og at når jeg ble friskere skulle vi reise til syden. Det var en herlig gulrot, og jeg fikk noe å glede meg til, ha ha noe å jobbe mot. Jeg mener det er lurt å ha ting å se frem til, hvis ikke kan ting fort bli lite lysbelagt, spesielt om du lever samme kjedelige livet dag inn og dag ut. Jeg har veldig lyst å reise rundt å oppleve verden, og jeg vil starte nå mens jeg er ung. Før jeg en gang går bort, vil jeg ha sett mesteparten av verden, på en eller annen måte.

Når vi snakker om å reise går det ofte over på London, danmark, Karibisk cruise, Paris, USA og Spania. Alle disse stedene har noe spesielt med seg, og det er ting jeg gjerne vil oppleve.
Nå som jeg har så mye fri, er det lite som hindrer meg i å booke restplasser med mamma. Hun jobber heller ikke, så det eneste vi må tenke på er lillesøster og mormor som er blind i forhold til å være borte fra dem etc. Og økonomi så klart. Det er jo uansett verdt det, en reise, opplevelser og lignende er i mine øyne verdt mer enn penger.

Dykke i great barrier reef, morning run i central park, kaffekos i hyde park, en dag i disneyland, rulleskøyting lags promenaden i Los angeles,
bading i varmekildene på island, nyttårsaften på times square, late dager med strawberry daiquries på grand canaria, museumsvanring i Roma,
Juleshopping i Paris, gondoltur i Venezia, blomsterkranser og surfing på Hawaii .. Verden er så stor og uoppdaget, det er så mye jeg vil gjøre og se.
Jeg tror opplevelser er nøkkelen til lykke. Andre kulturer, produkter, landemerker er det mest interessante jeg vet!

Hvor vil du dra, og hva vil du gjøre der?

 • 29.05.2013, 11:18

Koseligste helga på lenge!


Jeg og pappa kjørte på hytta på lørdag, og ble der til søndag. Det var bare vi to, og hunden vår Ailo, og det var kjempekoselig å få litt pappa/dattertid - er alt for lite sammen med pappa. Vi bor jo til mamma, så det er ikke ofte vi er der borte. Jeg kjørte dit, og han passet Ailo som satt i baksetet. På veien stoppet vi å kjøpte inn taco til lørdagskvelden, og torskefilet og grønnsaker til søndag (JEEJ; jeg fikk ønsket mitt!)
Når vi kom frem gikk tiden fort til det ble kveld, og jeg som egentlig skulle lese til eksamen ble sittende å se resten av pitch perfect - som jeg har startet på 5 ganger og aldri fått sett ferdig. Vi lagde taco og koste oss, før jeg tok kveld rimelig tidlig - (MED VARMEPUTE, åh barndomsminner!)
På søndag stod vi begge opp tidlig. Solen skinte, og jeg fant ut jeg måtte utforske barndomsøya mi siden det er så lenge siden jeg har vært der. Alt var som det alltid har vært, men det var en utrolig deilig følelse å traske rundt der. Gikk meg en lang tur rundt der jeg pleide leke i barndommen, en tur i skogen og en tur innom kirkegården for å besøke graven til mine kjære besteforeldre. Alt var bare utrolig deilig, stillheten, varmen, skogen.. Det er vanskelig å beskrive. Skulle ønske jeg kunne sende dere den friske luften med små preg av kumøkk og saltvannsbris - helt ren fra eksos. Da ville dere skjønt det! Det var iallefall deilig å komme seg vekk. Når ettermiddagen kom og vi hadde laget deilig torskemiddag kjørte jeg oss hjem i sola. Vi kjørte innom valnesfjorden å plukket opp vår nye hund også - den er så fin! :)
Slenger med litt bilder;

Er det rart jeg elsker dette stedet? Blir nok mye hit i sommer, wii!

 • 08.04.2013, 13:07

Hjelp! Ios, Kos, Ayia napa eller Magaluf?


Har du vært noen av disse stedene?
Jeg og mine to bestevenninner planlegger sommerferie - og vi vil gjerne dra til et sted med høy partyfaktor og gode tanningsmuligheter. Altså, vi vil til et sted som passer våre nattlige og daglige interesser! Badeferier er gode, men siden vi er 3 ungdommer må vi jo dra til et sted der det er andre ungdommer som liker festing.
Det ultimate hadde jo vært å fått blitt med på life is a beachparty - noe vi alle hadde kjempelyst til. Men Sofie starter på ingenør-forkurs i ny by midt i sommerferien, så tiden passer dårlig..


Ayia napa.


Magaluf


Kos


Ios.
Derfor lurer vi på; har noen av dere vært noen av disse stedene - og hva er isåfall negativt og positivt med de forskjellige? Hvilket hotell burde vi velge, og hvor er det finest?
Tar også imot andre lure tips med stor glede!
Holder selv en liten finger på enten Ayia napa eller Magaluf.. Men er veldig usikker! Hvor ville dere dratt?

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits