hits
 • 29.01.2018, 08:14

Avreise på torsdag og middag på Jamie Olivers Diner Gatwick ♥


Siste dagen vi var i London brukte vi for det meste på flyplassen - jeg synes det er veldig greit å være i god tid når man er på et sted som er så stort og langt borte. Gatwick er enorm, og det er veldig greit å få kommet fram til flyplassen, sjekket inn bagasjen, kommet igjennom sikkerhetskontrollen (som man aldri vet hvor lang tid tar) og få navigert seg på flyplassen. Siden vi skulle sjekke ut av hotellet før 11 bestemte vi oss for å kun ta en kjapp tur innom byen på veien til flyplassen og heller bruke tid der borte. Vi begge var relativt slitne og tenkte en dag med litt taxfree og middag på flyplassen uten stress over å måtte dra hit og dit til visse tider var det beste for dagen. Vi kom fram og satte oss ned men hver sin drikke jeg hadde kjøpt dagen før som vi skulle ha på hotellet men aldri fikk drukket. Jeg hadde kjøpt en øl til A og en Pina colada på boks til meg selv. jeg er egentlig ikke så veldig glad i alkoholholdig drikke med mindre jeg drikker hvitvin og skal kose meg, eller eventuelt en cider som kun smaker brus uansett - men Pina colada til 2 Pund måtte prøves. (Merk, aldergrensa er like høy i London som i Norge - her oppfordrer man ikke til noe annet ;-) ) Men altså, dette var helt forferdelig. Haha, blandingen av kokosmelk, rom og ananasjuice.. tre ting jeg egentlig ikke er så fan av blandet i en herlig mikstur.. nei, dette var ikke å anbefale fra min side. Men vi tok noen sipper før vi gikk gjennom en sikkerhetskontroll som (faktisk) gikk veldig enkelt og raskt. Det hadde jeg ikke trodd med den folkemengden!

Vi brukte vel en time på taxfree og handlet litt av hvert, Aller mest godteri. Jeg er så glad i de sjokoladedekte Oreoene man finner der, men de er blitt ufattelig dyre i det siste. Før kostet ikke boksen mer enn en tretti- førti kroner. Men jeg kjøpte de nå fordeom - når man først er der så. Ellers handlet jeg litt hudpleie som jeg skal bli mye flinkere på å bruke framover - jeg renser ærlig bare huden med vann og litt cleanser for å få vekk sminkerester på kvelden.. Jeg burde få til en grei rutine framover tenker jeg, for å  bevare huden litt. Jeg stoppet å ta solarium for to år siden, og har tatt kanskje en eller to ganger til sammen etter dette. Dette både på grunn av risiko for hudkreft, og fordi jeg vil unngå å få mye rynker så alt for tidlig. Jeg angrer veldig på at jeg tok så mye i mine litt yngre dager - men det er nok mange som er der i den alderen. Det er dessverre ikke så mye man kan si annet enn å advare mot det, men jeg vet selv at jeg ikke ville høre etter da jeg var 18-19 og bestemt på å være brun året rundt - så jeg tror det må komme litt med alderen ;-)

- og jeg snakker meg bort som vanlig. Jeg skulle egentlig bare tipse om denne ''restauranten'' på Gatwick, som vel egentlig er en Diner, hvor vi spiste middag rett før vi måtte løpe (ja, løpe faktisk) til gaten vår for flyet hjem. Vi spiste noe så enkelt som burgere med tilbehør - og for min del var det en skikkelig innertier. Anbefales! Iallefall kyllingburgeren med buttermilk og søtpotetfries. Absolutt! Ellers så fikk jeg ENDELIG min frappe fra starbucks som jeg hadde cravet hele turen - ikke fordi den ikke fins i Norge eller den er så alt for god - men fordi den er blitt en musthave i London for min del. Minner meg om første turen ♥

Lol. Jeg tror de på Starbucks får beskjed om å skrive feil navn på koppene til vanlig - men dette var faktisk en VELDIG vanlig feil når jeg skulle si navnet mitt i USA og. Jeg prøvde først å si ''LEINA'' men det ble så alt for ofte til ELENA, så da begynte jeg si LINA ettersom det var det de som leste navnet først sa - og da ble det alltid LIMA når folk skulle høre meg si det.. De amerikanerne som kjente meg og sa navnet ofte + hørte de andre norske uttale det fikk til å si ''Lenna'' på en måte. haha, det skal ikke være enkelt!


Uansett - Til neste gang, fine London ♥

 • 28.01.2018, 01:47

STROLLIN' LONDON


Jeg lovte bilder fra de siste dagene vi var reist bort - så her er noen. Vi stod opp rett før utsjekk på hjemreisedagen og tok med oss bagasjen på både frokost og sightseeing. Flyet vårt gikk ikke før klokken 18 på kvelden, så vi hadde noen timer å slå ihjel før vi tok turen til flyplassen. Vi tok undergrunnen til London brige-stoppet og planla gå til broen og titte på London eye og Big ben til tross for at tårnet var under konstruksjon mens vi var her - det er kult å bare ha gått forbi å tittet. Fra sist jeg var her husker jeg at de hadde en haug crepe-sjapper langs sidene av London Bridge, så vi skulle altså gå dit å en liten brunch. 

Da vi gikk av undergrunnen kjente jeg meg lite igjen, og vi gikk bortover til nærmeste bro. Dette forstod vi egentlig ingenting av, fordi i mitt hode stemte ikke dette med broen jeg tenkte på. Jeg hadde nemlig forvekslet skikkelig, og broen jeg hadde planlagt vi skulle gå på heter jo så klart westminster bridge og ikke London brigde. Vi endte opp på den EKTE London Bridge, men gikk videre fordi det ikke var den London bridge vi lette etter.. haha. Vi tok turen til høyre og tittet på Tower Bridge istedet - og dette synes jo iallefall jeg er den aller fineste broen av hele rekka. 
(her er ekte London Bridge, hvem skulle vel visst det! haha)En litt lei type som måtte bære litt mye bagasje til tider.. til eget forsvar så spurte jeg tusenvis av ganger om å få ryggsekken eller lillekofferten, men jeg har et skkikkelig stabeis av en kjæreste som ofte nekter meg å bære noe. Luksusproblem? Vel, jeg er sta jeg og, så det er vel der de fleste av våre store diskusjoner kommer til. Min mest brukte frase er vel ''im a strong independent woman, kutt ut!'' Som regel taper jeg og ender i beste fall opp med en eller annen pose, men det er vel lov å prøve.

Uansett, for en fantastisk fin by London er. Litt for mye mennesker til å kunne bo der fast, men absolutt en by jeg vil besøke mange flere ganger :-)

 • 26.01.2018, 08:00

Dag 3 - Wicked!


Er det en ting jeg er har angret kjempemye på at jeg ikke gjorde sist jeg var i London var å dra på musikal. Det er nemlig HELT i min gate, jeg elsker å sitte å drømme meg bort mens jeg ser på ekstremt talentfulle sangere og dansere. Det stod mellom The lion king, Wicked, Mathilda og Book of mormon som Alexander hadde kjempelyst å se, men det var så ekstremt dyrt å bestille sistnevnte på kort tid (172 pund per billett) og det hadde vi rett å slett ikke råd å avse til akkurat det. Så da ble det Wicked - som egentlig var den jeg hadde aller mest lyst å se.

Det var så kult å komme inn i salen å se oppsettet, jeg har jo vært på Disney Theatre før, og det var rått det og - men på en annen måte. Da var det mer ekslusivt utseende, og større sal - men her var alt så gjennomført til akkurat denne oppvisningen. Vi kjøpte oss god drikke og verdens diggeste popcorn som jeg har blitt helt hekta på her. Hvorfor selger de ikke sjokolade/karamellpopcorn på kinoen i Norge?! Ellers var dagen en ganske teit dag - vi våknet til kjipe nyheter og ute pøsregna det. Vi hadde en kjempedårlig frokostopplevelse, og theater-opplevelsen ble litt ødelagt fordi vi var så kalde etter å ha løpt rundt i regnet i en halvtime for å finne inngangen. Vel, ellers enn det har vi kost oss utrolig mye i London. Det er så deilig å være på nye steder med noen du er så glad i, og jeg setter sånn pris på dagene og opplevelsene. Håper vi får reist masse fremover!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Nå er det sent på natten og jeg ligger i senga å redigerer bilder. Vi kom hjem for noen timer siden, og snart er det opp og på jobb igjen. Jeg trodde vi skulle reise hjem i går da jeg søkte fri fra jobb, så jeg tenkte jeg hadde en dag på å komme ajour - men nånei - her er det rett på. kanskje like greit? Det er mye som skjer framover ift skole og slikt, så det er veldig greit å komme igang med hverdagen igjen. I morgen etter jobb tenker jeg jeg kan få delt en post med bilder fra siste dagen i London, da vandret vi rundt i London-bridge området og bare nøt London-lufta. Det var fint vær, og en fin reisedag. Men nå må jeg nesten ta kveld, så jeg forhåndsposter dette til 8 imorgen - da er jeg på vei opp og på jobb snart :-) 

 • 24.01.2018, 13:13

Mitt favorittsted i London


Da er vi våkne igjen etter atter en lang dag med vandring igår. Dagen ble tilbragt på Westfield-senteret som ligger kun to undergrunnsstopp unna hotellet vårt - her tilbragte jeg halve turen forrige gang jeg var her kun fordi det er så mye mindre stress enn det er på Oxford street. Vi hadde egentlig ikke noe spesielt vi var på utkikk etter, men fant allikevel mye kult! Og en haug med digg mat. Da vi kom hjem falt vi begge om på senga på hotellrommet, helt utslitte begge to. Vi går jo til vanlig, men å gå rundt i 9-10 timer daglig er hverdagskost for noen av oss. Men det er så gøy og spennende å oppleve at det går helt fint. Dette Kjøpesenteret minner meg helt sykt om Florida Mall som vi var på ihvertfall en gang i måneden når vi bodde i Orlando, så det er gøy! Her har de også mange av de samme store butikkene, så jeg koser meg skikkelig med å trå rundt. 

 

Nå skal vi ta turen til byen, vi skal på musikal idag og jeg gleder meg veldig :-)  Jeg tenker jeg kan ta et lite anbefalingsinnlegg her senere, siden vi nå spiser på forskjellige kule restauranter hver dag. Håper dere har en fin start på uka!

 • 23.01.2018, 08:10

Shopping og champagne


Vel, med champagne går det vel an å mene toppklasses måltider? Da vi planla turen vår bestemte vi oss for at vi skulle sette opplevelsene i fokus, og at vi skulle kose oss skikkelig når vi var her. Å dra på voksmuseeum etc er noe vi begge allerede har gjort, og dermed orker vi ikke bruke tid og penger på det når det er så mye vi ikke har gjort eller prøvd. Vi begge elsker kulinariske opplevelser, og har hatt et mål om å få testet ut så mange gode restauranter og cafeer som mulig her i London. Så idag har vi kost oss skikkelig både med frokost, lunsj og middag ute på steder vi har funnet med god rating på tripadvisor. Det er jo over 17000 spisesteder her, så vi får vel neppe prøvd dem alle - så vi fokuserer på de som er innenfor vår prisklasse og i tillegg har flest mulig stjerner på tripadvisor.

Ellers brukte vi dagen i går på Oxford street - en plass jeg virkelig elsker. Men jeg kjenner (akkurat slik jeg kjente sist) at det er nok med en dag der. Mye folk og mye stress - så i dag drar vi på mitt favorittkjøpesenter her istedet. Jeg skal prøve begrense handlingen litt, for jeg handlet virkelig nok igår. Mye jeg trenger som nytt undertøy,treningsbher, sokker, hårstrikk, en jakke og flere par nye sko (til sommer, jobb og finere anledninger). Visste dere at det omtrent kjedeligste jeg vet er å handle sko? Jeg har blitt mer glad i det de siste årene, men det er rimelig kjedelig å gå rundt på leting etter for eksempel vintersko..
 

Her er uansett litt bilder fra gårsdagen: 
Iced caramel coffee ♥
English breakfast!Og kveldens middag, SÅ godt! Vi skrives nok ikveld tenker jeg ♥

 • 21.01.2018, 15:25

Da skal vi ut på reise!


Denne dagen har jeg ventet på i snart en måned - siden dagen jeg bestilte turen. Dette var en julegave fra oss til oss, siden det har vært en så stressende tid før og etter jul. Jeg tuller ikke når jeg sier vi begge hadde MINIMUM 12-timersdager omtrent hver dag i 4 uker. Så dro vi hjem, og selv om det var deilig å være hjemme så ble det mye stress og mye reising uansett. Vi tok jo toget først i 10 timer, så tok vi tog og fly til Bodø som tok 6 timer - så tog som igjen tok 11 timer. Altså gikk over et døgn bort i kun reising i ferien. Og når vi var hjemme skulle vi jo absolutt stresse rundt å gjøre alt og møte alle - så det var lite alenetid for oss. Etter vi har kommet hjem hit har vi blitt litt tatt på senga av hvor fort hverdagen og stresset var der, så nå skal det bli ufattelig deilig å reise bort, kun vi to. 

Nå skal det sies at vi ikke skal ligge i sengen å slappe av hele oppholdet vårt, men vi skal ta det rolig og bruke tiden akkurat som vi vil. Finne restauranter langs veien å spise på, ta spontane opplevelser og bare kose oss glugg ihjel. Det er mange steder i London jeg ikke fikk gått å kikket på sist jeg var der, så nå blir det kanskje litt tid til det. Jeg fant plutselig ut her om dagen at flybillettene tilbake var bestilt til en dag etter det jeg trodde - så vi har altså en dag ekstra. Deilig! Dette betyr jo også dessverre litt større hotellkostnad, men det ordner seg nok. 

Nå kjenner jeg jeg gleder meg skikkelig. Denne uka har vært så mye, og det er det meste av grunnen til at det har blitt lite blogging. Jeg har hatt skole hver dag fra 8-16, og jobb etter det på tirsdag, onsdag og torsdag. Så jobbet jeg i tillegg tidlig i går, så jeg som sover dårlig har fått minimalt med søvn. Men det er greit, for jeg har jo valgt det selv. Det er normalt å ha lange slitsomme dager, jeg vet om mennesker som jobber 12 timer omtrent HVER dag. Og det tror jeg ikke jeg hadde klart når jeg blir så i grøfta av tre slike dager. Men det har vært en liten pådriver at vi snart skal reise, så det har gått helt fint. Vi har ikke fått startet pakkingen ordentlig enda, så jeg tenker det er på tide å sette igang med det nå. Tar med kamera og blogger fra reisen! 

Håper dere alle får ei fin uke :)

 • 10.01.2018, 17:11

HAR DU LONDONTIPS TIL MEG?


Jeg har selv vært i London en gang med en av mine bestevenninner - men det begynner å bli en stund siden. Jeg tror jeg var rundt 18 da jeg dro - det er altså omkring 6 år siden. Jeg tror faktisk det er akkurat 6 år, siden vi dro i vinterferien! Veldig kult at jeg nå skal tilbake. Det eneste negative jeg kan huske ved å reise på denne tiden av året var at det var en utrolig sur vind der, og det gjenspeiltes på omtrent alle bilder vi prøvde ta ute. Jeg har et par grusomme bilder av meg selv på London bridge der man VIRKELIG ser at jeg fryser og holder på blåse bort - haha!  Ellers enn det syntes jeg vintertider var en grei tid å dra på, det var ikke så ALT for mange mennesker i gatene (så klart, det er London, en svær by med mange mange innbyggere - men synes ditt på umennskelige mengder endres kraftig når du har bodd i usa og vært i Disney-parkene utallige ganger. Midtlondon er INGENTING sammenlignet med en sommerdag i Magic kindom. Tro du meg.) og det er heller ikke slik at du får frostskader i sneen. Vel, det er kanskje det i år - men det bremser meg egentlig ikke så mye. Nå i etterkant da jeg leste mitt eget Londonguide-innlegg (HER) ser jeg at jeg faktisk da syntes Oxford street var plagsomt ift hvor mange mennesker som var der. Kanskje vi må ta turen til Westfield nå og? 
Uansett; til overskriften - vi reiser jo om litt over en uke bare, og jeg lurte på om noen hadde noen gode tips til hva vi må gjøre mens vi er der? Det er ting vi begge har gjort som vi ikke egentlig føler vi må gjøre på nytt, for eksempel Madamme Toussand (veldig kult, men de køene der får man nok av etter en gang). Jeg har vært i London eye før, det har ikke Alexander - så dit tenker jeg vi må. Ellers har jeg også vært i sealife aquarium (er litt usikker på navnet) og føler ikke JEG har noe behov for å dra tilbake dit. Ellers fikk vi ikke gjort så mye annet sist, annen enn å gå å handle på picadilly og ox-street da. Det er egentlig det eneste jeg har lagt til planer for denne gangen, shopping og matgreier. Jeg har et lite ønske om å gå på en av Gordon Ramseys restauranter, kanskje ikke den aller dyreste - men en av dem. Også har jeg lyst å se en musikal. Her står Mathilda, Wicked og Lion king(her også er jeg usikker på hvordan opplevelsen blir etter å ha sett lion king musikalen i animal kingdom - som jo er den fineste opptreden jeg noen gang har sett.) sterkest blandt mine ønsker. Jeg tror ikke A har noen ønsker på akkurat det, han blir vel med dit jeg vil og synes nok det er kult uansett. Å gått på Harry potter tour er også noe jeg egentlig kunne tenkt meg, men det er veldig dyrt og ikke noe jeg tenker vi har råd til som studenter nå. 

MEN! Er det noen andre her som har noen tips? Jeg leter og søker for å finne kule steder og restauranter vi kan gå på - så jeg lurte på om noen hadde noen kule tips? Ting man kanskje ikke finner på attraksjonssidene på nett? ''Hidden treasuures?'' ♥ 

 • 27.06.2017, 01:07

Ut på langtur


Pjuh, idag stod vi opp dødstrøtte kl 1030, som er veldig tidlig til å være oss på ferie. Jeg våkner som regel av meg selv rundt 11-1130 og Alexander kan antagelig sove flere dager om han vil... men jeg er ett plagsomt menneske om morgenen, og om jeg står opp og ikke har noe å gjøre nekter jeg være våken alene, dermed lager jeg som oftest frokost og slikt for å dra tiden ut liiitt før jeg vekker Alexander, men det er som oftest det blir litt i tidligste laget uansett. Haha, tipper han er fornøyd de dagene jeg jobber tidlig og han kan sove ut .. hah. Men, iallefall stod vi opp da, og pakket sammen tingene for denne gang. Vi reiste inn til Halden og brukte resten av dagen på å pakke ting her hjemme, vi fikk mye greier til jul som vi har latt stå her, kjempemye greier til nyleiligheta som vi nå skal ha med oss i bilen når vi kjører til Trondheim. Vi har også med oss hvitevarer, så det er med full bil vi kjører nordover. Planen var egentlig å kjøre imorgen tidlig, men etter mye frem og tilbake med rushtider og sovetider osv fant vi ut at vi bare kjører i natt, vi begge er noen nattdyr og så lenge vi bytter litt bak rattet går nok turen bedre på nattetid enn dagtid.

Altså sitter vi nå her å tar livet med ro og småpakker det siste vi skal ha med oss før vi etterhvert tar fatt på veien. Jeg er litt nervøs for å kjøre denne ruta, jeg har tross alt aldri kjørt der før - jeg har kjørt mange ganger herfra/fra sandefjord til Oslo/Hamar, men aldri helt til Trondheim. Jeg kjørte jo min lille bil fra Bodø til Trondheim, og det var helt forferdelig. Jeg brukte 15 timer fordi jeg kjedet meg sånn gjennom namsskogan at jeg måtte stoppe for å sove sånn 5 ganger.. Men denne ruta er ut fra hva jeg har hørt ikke like kjedelig, så er vi jo også to. Jeg håper bare det er noen åpne mcdonalds-er på veien, for jeg har fått en favoritt derfra som jeg har forberedt meg på å spise på turen, og da blir det kjipt om jeg ikke får det allikevell. Det er alltid kjipt om man har noe planlagt i tankene, også blir det ikke sånn likevell.. Uansett - den nye kyllingburgeren de har der (chicken premier?)- om man tar bort salsaen og spør om å få sånn karamellisert rødløk og bytter til søtpotetfries til tilbehør .. NAM sier jeg bare - det er nok beste fastfooden du får utenom kebab. Når vi er inne på fastfood-anbefalinger - Er dere i Halden, dra innom Campino og kjøp en ''Comet'' - det er kebabpizza med pommes frites på. Fy søren, det er antagelig den beste pizzaen i Norge dersom man vil ha skikkelig grisepizza.. Vi kjøper som regel halve med ananas, fordi jeg har hangup på ananas på pizza (og kebab..).

Cometpizza!!

Vel, nok om det - jeg skulle iallefall bare innom å småbable om pakkedagen vår og vår kommende reise som jeg som sagt er smånervøs for. Ikke bare fordi jeg lurer på hvordan jeg skal kjøre - men fordi når Alexander skal kjøre må han kjøre med meg som veidirigent. Jeg er ELENDIG på kart og gps, alle gangene vi drar inn til Oslo klarer jeg å gjøre oss minst en halvtime for sene ved å enten si feil på høyre og venstre eller ta en vei for tidlig.. Det er utrolig irriterende at gpsen på telefonen ofte stopper inni tunneller. er jeg den eneste dette skjer med? vi har hatt noen heftige ropekor inni den bilen mens jeg har vært gps-sjekker for å si det sånn.. Vel, vi får bare klare oss. E6 er ikke akkurat en vanskelig vei å følge, der er bare det å velge om vi skal kjøre forbi Hamar eller andre vei som går forbi Elverum som er hovedspørsmålet.

 

Jeg ser dette begynner å bli en veldig lang og kjedelig tekst, så jeg avslutter der. Kanskje jeg setter meg ned å småblogger litt på veien om jeg blir inspirert. Jeg merker at lysten min til å skrive noe er på topp midt på dagen når jeg browser facebook og ser alle herlige artikler lyse mot meg som jeg som regel er helt uenig i, og jeg har en uendelig stor lyst til å skrive ut alle mine tanker om hvor idiotisk ting er her på bloggen, slik netttroll fort gjør i kommentarfeltene.. så tenker jeg - om jeg gjør det, er jeg like ille da kanskje? Vel, vi får se da, om noe blir for mye for meg å sitte å ikke ha en mening om, kanskje det plutselig kommer en tale ut her, det er tross alt min plattform (noe av det jeg har savnet mest, å ha et fritt sted for mine meninger, som alle kan kommentere på om det er rett eller galt - men som jeg fortsatt har all rett til å skrive om her) <3ytringsfrihet<3


Eneste bildene jeg fant å legge til her, da jeg rett å slett ikke orker overføre fra mobilen som ligger på lading.. Ser i ettertid at dette for det første vises at jeg har lagret fra snapchat og for det andre kan virke utrolig provoserende i akkurat dette innlegget.... men ja, slik er det ikke ment. 

 • 25.05.2015, 22:01

Ready for a weekend in Oslo


Hei søtinger! Nå begynner det å bli noen dager siden jeg har skrevet noe, av den enkle grunn at pappa reiste på hytta og dro kamera med seg. Er så kjipt å poste innlegg uten freshe nye bilder.. Vel, nå har jeg jo alltids noen bilder fra telefonen som funker greit, så det blir nok litt rabling her de neste dagene og.

Over til en annen ting - Jeg skal til Oslo på fredag, desverre ikke på findingsfestivalen( :--( ) Men på noen andre greier på lørdag - så derfor lurte jeg på om jeg hadde noen lesere borti der som har lyst å henge litt på enten fredag eller tirsdag? :- D Kommer ganske tidlig på fredag og har ingenting å gjøre før lørdag.. kjipt å vandre rundt alene. Etter jeg er ferdig på lørdag reiser jeg på besøk til broren min litt utenfor hovedstaden - men tirsdag er det tilbake for litt shopping før turen går hjem til Bodø. wih, blir godt å komme litt bort kjenner jeg!

Nå er det klart for finaleuke på paradise, jeg har gledet meg leeenge til dette - haha. Programmet er min guilty pleasure number 1. Krysser fingrene for at Pierre kommer inn igjen - eventuelt Audun. Klart mine favoritter! Også Martine og Elin då. Følger dere med? og hvem heier dere isåfall på? :-D

Klemz

 • 14.04.2015, 23:50

NEED A VACAY


Åh, som jeg lengter etter varme. Eller nye oppdagelser. Er egentlig bare veldig lei av Bodø for øyeblikket! Men tror igrunn ikke en Oslo eller Trondheimtur ville lettet på trykket.. her trengs noe ordentlig; New York, LA, Florida, Rhodos, Paris.. åh, det er så mange fine steder jeg vil oppleve. I GÅR HELST. Vurderer virkelig å bare hoppe på en restplassreise så fort som mulig! Desverre er de fleste vennene mine opptatt med skole og jobb, så ting begrenes jo litt.. Får heller drømme litt til.

 

aarrghhhh som jeg trenger dette nå.. Disse bildene er fra sist jeg var utenlands - i Puerto Rico i fjor desember.. begynner bli en stund siden altså :-(

Om du fikk reise hvor du ville - hvor ville det vært? *søker inspirasjon*
 

 • 11.08.2014, 19:09

Hjemreisen
Jeg og Andrea startet dagen så tidlig som 8 - gikk for å spise en laaang frokost og bare slappe av til utsjekk kl 12. Jeg var så gåen etter de siste dagenes vandring at jeg nesten ikke klarte ståpå føttene.. Allikevell låste vi inn bagasjen på Oslo s og vandret rundt grønland og fikk dratt en tur på Operataket før vi tok flytoget inn til Gardermoen -
På operataket hade NRKsuper show - og vi fikk se favorttene til Andrea live.. haha.
Etterpå tilbragte vi rundt 7 timer på Gardemoen - pappa var der sammen med oss to av de og vi fikk både nye bøker og mat. Hurra :D Så fløy vi hjem og stuuupte i seng etter en mildt sagt slitsom reise.I dag har jeg enda ikke fått slappet spesielt av. Føler jeg ikke har sovet på flere dager.. noe jeg nesten ikke har heller. Idag hadde jeg legetime tiiidlig - før jeg fikk en liten pause hjemme for så å dra ut å kjøre noen timer. Nå har jeg endelig satt meg ned og skal lese litt mens jeg venter på at mamma og alle skal bli klare - så drar vi på besøk til søster og dem. Skal bli så godt å se gullungene mine igjen - tre dager er laaang tid for ei hengiven tante:-) Håper de blir glade for gavene jeg har kjøpt med, hihi. Ellers satser jeg på at det blir filmkveld med jentene om jeg ikke kollapser tidlig! Noen som vil se innkjøp fra Oslo?


 • 11.08.2014, 17:33

Saturday in the city 
Åh, for en dag. Vi stod opp grytidlig til frokost og kjappet oss ut for å se resten av byen. På planen var det hovedsakelig å få sett Grunerløkka - så vi tok for oss kartet og startet å gå. Etter rundt 2 timer med vandring rundt i ring og feillesing av kartet fant vi endelig fram. Her fant vi litt av hvert av butikker, et kjempekoselig strøk! Vi møtte så herlige Martine som visste oss Bogstaveien og Majorstua med alle de herlige butikkene der - så da var vi godt igang med å ha fått kikket oss rundt i Hovedstaden. Mot kvelden dro vi inn til Oslo city og vandret der litt - kjøpte mat og dro til hotellet og la oss strake på senga. Gud så slitne! Kjenner på kroppen av den ikke er bygd for å løpe rundt i flere dager.
MEN det har vært så fint på tur. Det å komme seg bort litt - for så bare noen dager. Jeg har vært laaangt ute av komfortsona mi ift mat - mange av dere som sliter med de samme tingene vet antageligvis hvordan det er å komme til et helt nytt sted hvor man ikke har kontroll på noe.. Men det har gått veldig fint - jeg har spist på steder jeg aldri ville gjettet at jeg kom til å spise som Blandt annet takeoutsted rett over gata fra hotellet, Upper Crust, Mcdonalds, Peppes, Bitbite.. og flere ganger på hvert sted og! Tenk det da:D Har spist en Mengde yoghurtis og alt - og jeg lever fortsatt i beste velgående. Hurra!! Det er et enormt sted i riktig retning, og jeg er superstolt i etterkant.

Hvordan har deres helg vært? Noen herlige ting dere har å være stolte av eller glade for?:)

 • 08.08.2014, 21:35

Dag 2

Massemasse demonstranter i byen..

Han her stod å holdt show på Aker brygge, han både lekte med ild og pressa seg igjennom en tennisracket!Aker festning


Åh, idag er jeg iallefall peisst.. Vi var oppe rundt klokken halv 9 i tide for hotellfrokost før Nora ankom Oslo - så var det rett ut å finne henne. I en by som Oslo er det omtrent umulig å finne fram de første timene man er her, spesielt når man er fra et lite sted som Bodø - men hver gang jeg er her er jeg lommekjent etter første dag. Vi fant derfor Nora midt på Karl Johan og tok henne til hotellet. Etterpå var det rett ut på shopping - ueeendelig lang tid i butikker før vi tok lunsjpause på hotellet. Etter noen til timer med vandring rundt på Aker brygge dro vi på Peppes - jeg fikk endelig testet den nye greenlightserien og må si den var kjempegod! Etterpå dro jeg og Nora å kjøpte enda mer frossen yogurtis.. gud jeg er hekta. Nå er jeg nydusja og klar for filmkveld på hotellet. I morgen er det tidlig opp til en ny dag:)

 • 07.08.2014, 00:10

Avgårde til Tigerstaden!


Hurraaa, da ble det miniferie på meg likevell:-D Har funnet ut at jeg skal i behandling igjen i sllutten av måneden - har gått poliklinisk nå i sommer, veldig greit når min behandler har hatt ferie og alle vennene har vært hjemme. Jeg har fått kost meg masse i sydenvarme her hjemme - men nå er det slutt og det lyner og braker kun her i Nord.. Da passer det perfekt å ta en liten tur til hovedstaden med min Kjære Nora :) Sofie er i Syden - så når hun kommer hjem blir det ei skikkelig venninnehelg før vi alle tar til vårt med jobb, skole og for min del forhåpentligvis opphoping av litt energi. Vi reiser i morgen tidlig - så idag har hele dagen gått til stressing med pakking og slikt (herregud, jeg tar alt i siste liten..) også ble det full eksplosjon og sammenbrudd her hjemme da Iphonen min fant ut den skulle ta kveld... perfekt timing ja. Just my luck..

Men ting har iallefall sånn halvveis ordnet seg - så nå ser jeg fram til å komme igjennom alt som heter fly og tidligvåkning å nyte en helg i Oslo! (har jeg nevnt at jeg HATER å stå opp tidlig? og at jeg HATER å fly? det siste er fordi jeg alltid har hatt øreproblemer og får dotter som sitter i i evigheter.. var faktisk å fikk skylt øret idag. ja, æsj..) Vel, uansett -  Har med både Kamera og pc så oppdaterer underveis:-)
Gleder meg masse til hotellsoving, shopping, byvandring, piknik i parkene og ikke minst å møte gulljenta mi Martine - samt en del andre av mine skjønne venninner fra øst <3

 • 28.04.2014, 17:31

HOVE14


Kanskje en litt misledende overskrift - jeg skal nemlig ikke på Hove (som jeg vet) - men jeg har utrolig lyst å dra. Det har jeg igrunn alltid hatt, men det har alltid vært noe som har stått i veien. (venninner på ferie, problemer hjemme, økonomi ikke minst..) I år planla jeg, Nora og Sofie å dra; men igjen var økonomien noe flere av oss hadde problemer med. Siden jeg er sykemeldt er det ikke mye penger jeg har i besittelse, og selv om man kan finne billetter til rimelige priser er blir det en del når man skal ta med reisen fra Bodø og overnatting etc. Jeg tenkte da iallefall å gjøre et lite forsøk på å vinne blogg.no sin konkurranse om å bli blogger på Hove. Ergo - skrive et innlegg og tagge #HOVEBLOGG14 . Det skader aldri prøve:-)

Jeg har aldri vært på Hove, men det har alltid vært et ønske. Sol, festivalklær, herlig musikk og masse folk i god stemning er noe som tiltaler meg i høyeste grad. Å få dra på Hove i år - og se noen av mine favoritter, og kanskje til og med få snakke med de høres helt uvirkelig ut. Blandt årets artister er mine store favoritter Imagine dragoons, M.I.A, Azealia Banks, Lars Vaular, Kaveh, John newman og Foster the people. Jeg ville hatt noe å glede meg til under tiden jeg skal være innlagt - jeg kunne forberedt meg ved å finne festivalantrekk, lære alle mulige tekster utenom og ha noe å se fram til. I tillegg innebærer premien å kunne blogge derfra - blogging er jo en såppass stor glede for meg at det er et stort pluss å ha noe slikt å skrive om!


/ikkemittbilde


ææh, blogg.no - send meg på HOVE!! :D

 • 27.01.2014, 14:26

Lyspunkter


I miss...


Å chille med Einstein i London


Å kikke på min nydelige bestevenninne høyt over bakken

Å steike i Tyrkias hetebølger


Å gå barfot i gresset i sommersola hjemme i hagen

Å vandre barfor i sandefjords fine gater

Å kikke på fine ting mens huset er fylt av gløgg og pepperkakeduft

Å fortsatt være drita til toget 17.mai

Og å sitte i Sverige når alle byens innbyggere er på ferie.

Å late meg ved bassengkanten i Puerto Rico mens det er oversvømmelse hjemme i Bodø.

Å være frisk nok til å glede seg over ting.
I dag var jeg til legen. Som dere har forstått er akkurat nå en vanskelig tid, og jeg vurderer å ta imot litt mer hjelp, jeg er visst ikke like sterk alene som jeg trodde.

 • 17.12.2013, 23:12

Home for Christmas


Hurra - og likevell ikke helt. Om 12 timer er vi nesten i Bodø igjen -flyet vårt drar herfra rundt 6 imorgen tidlig. Ergo vi reiser fra hotellet rundt halv fem, og jeg planlegger å ikke sove før jeg tråkker på flyet. Det har vært to fine uker her i varmen til tross for at vi har hatt 50/50 fint og stygt vær. Kan ikke akkurat skryte på meg noe spesiell brunfarge - men kroppen min er så avslappet den kan bi etter noen uker vekk fra alt hjemme.

Jeg og mamma har kost oss masse her - vi har gått litt lei av hverandre noen dager og gått inn i småkrangler etc, men det er vel å forvente når to personer går oppi hverandre 24/7 i to uker. Mens vi har vært her har jeg egentig kun lest bøker for det meste - resten av isfolketserien, en bok av lee child (som var råbra, 61 timer het den) En bok som het noe sånt som ''siste ord' ,en dansk bok jeg ikke husker navnet på (men som var latterlig bra, med en helt uventet slutt og helt merkelig å lese pga dansken) og engelsk bok som heter captivated. Gleder meg til å komme hjem å lese bøkene jeg har spart til etter isfolket, har maaange jeg gleder meg til å få lest i jula.

Det blir kjipt å dra hjem til kulden, men også veldig godt. Flere har spurt hvordan det har gått her borte i forhold til mat og sånt, og jeg skal være ærlig og fortelle at det ikke har gått så bra. Joda, vi spiste ute hele første uken - men når jeg har angst for mat andre lager blir det lite variasjon og veldig spesifisert bestilling..  Det er veldig vanskelig å ikke vite, og å være i et ukjent land med ukjent mat. Heldigvis gleder jeg meg til å komme hjem til norsk mat - norske rundstykker har aldri fristet like mye som nå. Jeg planlegger å kose meg i jule for å gjøre opp for slakkinga her borte iallefall.

Ellers enn det storgleder jeg meg til å se min kjære familie der hjemme, jeg har savnet de mer enn man skulle tro. Jeg gleder meg til å få samlet vennegjengen som alle er hjemme i jula, og jeg STORGLEDER meg til feiring av andre juledag og nyttårsaften. Ellers blir det deilig å komme hjem til juleforberedelser i noen dager - jeg er og blir et julemenneske.

Tenkte bare gi en rask oppdatering mens jeg først satt her på nett:) Håper dere har det fint, så skrives vi i morgen :-)

 • 12.12.2013, 13:59

STORM


Uff, akkurat når vi var her skulle GC få inn uværet - er det ikke typisk? Heldigvis er finværet tilbake fra lørdag (forhåpentligvis) så noen dager i solen blir det før hjemturen på tirsdag. Satser ikke på noen spesiell brunfarge for denne gang, men har jo reservesol hjemme så det går nok fint likevell. Det er ufattelig kjedelig å være på en øy langt utti havet med mildt sagt dårlig netttilgang (må sitte oppe i resepsjonen, og nettet er vel så treigt ..) og lite å gjøre ellers. Jeg og mamma har vært i jallabutikkene på kjøpesenteret ved her omtrent 15 ganger hver - og jeg som hater det er pisslei. ALDRI MER JALLABUTIKK!!
Ellers bruker jeg tiden til å se litt serier (eller, de få jeg hadde på pcen + the bling ring som også lå på harddisken - ufattelig dårlig film...)
På de første dagene her leste jeg ut de siste bøkene i isfolket-serien min - 47 bøker lest på no time. Slik går det når ting er spennende! Selvflgelig tenker ikke jeg lengre enn til nesetippen, så jeg hadde ikke med flere bøker og måtte dermed ta fått på en bok mamma hadde med (som fakitsk er ganske bra.. tror det var 61 timer den heter. veldig intelligent forfatter!)

Jepp, skulle bare oppdatere dere på elendigheten. Jeg holder ut været, selv om både jeg og mamma faktisk var nær å spørre om å få ta flyet til bodø i går kveld.. Men vi vet de fine dagene er på vei, så vi smører oss med tålmodighet. Ellers savner jeg Ask så ufattelig mye at jeg drømmer om han hver natt.. åh.


Håper dere har det fint der hjemme:-)
(ps. prøvde meg på et bilde - gav opp etter 15 minutter opplasting...neste gang!)

 • 08.12.2013, 22:26

Hei fra Puerto Rico!


Idag fant jeg ut at vi hadde gratis internett på hotellet. Etter 4 dager her........ Bare jeg kan være så svimmel. Desverre og heldigvis kun i resepsjonen - så jeg blir nok ikke gidde være online så ofte, vil heller kose meg og nyte solen! Kveldene her er småkjedelige, mamma er veldig glad i å gå å kikke i sånne dilldallaltmuligbutikker - men jeg er liksom ikke heelt der. Har fått kjøpt litt mens jeg har vært her, et par lange kjoler og andre småting.

Ellers har vi kost oss masse til nå, det er steekende sol her på dagen og om kvelden er det lunt og godt. Jeg er veldig glad for at eg tok med meg min store grønne genser, for det kan bli småkjølig ute om kvelden (selv om det er veldig deilig etter en dag i solen)
Nå er jeg egentlig bare oppe for å sjekke mailen og nyhetene fra Norge, så skal jeg straks ned å hoppe i seng og gjøre meg klar for en ny dag i solen. Tenkte bare svippe innom med noen bilder;


Det er altså veldig fint her, gleder meg masse til vi skal ut å utforske øya! Tror vi har planlagt en båttur og en tur til et marked i en annen by - muligens sammenslått:)
Poster flere bilder når jeg kommer hjem/ senere - nettet her er utrolig tregt...

Håper dere har det fint der hjemme,og at det ikke er så alt for kaldt vær <3

 • 28.11.2013, 22:19

#tbt tyrkia'11


Åh, om litt under en uke koser jeg og mamma oss med sydenlivet på Puerto rico. Det føles som igår vi bestilte bilettene - tiden har gått sykt fort. Jeg har jo aldri vært i Spania, men har hatt lyst å dra dit hele livet!
 
Tenkte jeg kunne slenge ut noen fine bilder fra tyrkiaturen vi tok forrige sommer


Håh, sykt å se hvor forandret jeg er .. var en utrolig koselig ferie iallefall


Er det halvparten så fint på Gc skal jeg prise meg lykkelig!


 ...Og blir jeg halvparten så brun skal jeg iallefall være lykkelig. Nå skal det sies at dette bildet er fra i sommer når jeg kun hadde vært i Norge - så året før var det eenda mer. Åhhhhh jeg føler meg bleik.


Har noen av dere vært i Tyrkia? eller Gran canaria?:-D

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign