hits
 • 22.12.2017, 15:14

Norway by train
Jeg ble sittende hele togturen vår her til dagen å titte ut vindet. Det er så vakkert langs både kysten og innlandet her i Norge at det er fantastisk. Jeg måtte bare knipse noen bilder - det er ikke helt enkelt på et tog som går så og så fort, men naturen er nå der.  fin musikk på øret, en det kjæreste jeg har i fanget og klar sikt over fine fjorden - Deilig og rolige omgivelser var en perfekt start på ferien ♥ 

 • 27.09.2017, 00:54

Endelig hjemme
Altså, idag har vært så stress. MEN så utrolig deilig på samme tid. Jeg våknet på hotell og hadde verdens diggeste hotellfrokost. Så dro jeg på flyplassen, og det var BARE ryggsekken og pcen min som ble tatt i tllfeldig kontroll, så det er jo absolutt noe annet enn mine vanlige sikkerhetskontrollopplevelser. Jeg fløy så i et fly - som fløy før tiden, og landet før tiden - i skikkelig sol og skyfri himmel, slik at jeg fikk sett hele vakre veien fra Bodø til Trondheim. Mens jeg hørte på Vaiana-musikk, Frost-musikk og BÆNGSHOT. God kombo. 

Det var uansett en deilig tur, og enda deiligere var det å komme inn døra i MITT HJEM og se MITT DRØMMEFJES der i døra. Vi koste oss og spiste lunsj før jeg tok turen på jobb - en kort vakt stenging. Jeg har savnet skikkelig å være på jobb, så jeg er skikkelig klar for å jobbe masse framover. Det er ikke før man drar bort litt at man ser hva man har og hvor mye man savner det når man er borte!! Vi hadde pølse i brød til middag, og selv om det ikke var noe luksusmåltid, så har jeg bare savnet å ha middag med typen min. Det er dagens høydepunkt for meg. Egentlig all tid jeg har med han. Jeg kommer så klart til å savne alle småttisene, min kjære fantastiske mams og lillesøstra mi som er blitt som en bestevenninne for meg nå de siste årene. Og de andre bestevenninnene mine. Men jeg satser på at jeg får redd opp sofaen og plassert dem der iløpet av kort tid;-) (KOM Å BESØK MEG!!!) 

Nå skal jeg se siste episode av bloggerne og litt av lørdagens skal vi danse før vi tar kveld, opp og på stengejobb imorgen og-  Håper dagen deres har vært fin!

 • 14.10.2015, 02:29

Northern lights og ranting
Iblandt er vi utrolig heldige her i Nord. Glemmer ofte hvor utrolig fint det faktisk er er. Om dere noen gang vil se et bilde av norsk natur som gir skikkelig frysninger; vær så snill å se filmen Børning. Ikke verdens beste film sånn generellt, men det er et parti hvor de filmer bilturen fra luften - Trondheim til Nordkapp hvor de også har lagt på en Mari Boinesang. Sterke greier. Tror naturen er noe jeg virkelig kommer til å lengte etter i USA, kommer nok til å sette stor pris på klar luft på fjelltur når jeg kommer hjem om et år.

Ellers så går å ting her hjemme framover. Nå er det ei stund siden jeg har skrevet noe, litt fordi det ikke har vært så mye å skrive; dagene går litt i et med pakking, nedpakking av alt her hjemme og ordning av papirer og slikt. Det er mer enn man skulle tro som skal i orden før man flytter til et annet land! En annen grunn til er at de siste ukene har vært litt mørkere enn jeg selv skulle ønske humørmessig, men alle har vel slike dager iblandt. Får håpe det bare er et siste lite stikk før jeg reiser, og at det nå bare gjenstår happy-days til Floridaåret! Jeg ser virkelig fram til å komme fram og få bruke bloggen til en portal slik at nære og kjære får et innsyn i hva som foregår der borte - litt spennende er det jo. Noen synes forhåpentligvis det iallefall! Lover å poste bilder av både mitt eget liv der bort, og selve staten.

Ellers enn det har jeg ikke så mye på hjertet i natt. Det har egentlig ikke gått helt opp for meg at jeg faktisk skal reise - til tross for at det er omtrent det eneste jeg snakker om for tiden. Er sikker på at hele Norge har fått med seg at jeg skal ut på tur nå.. har desverre en tendens til å bli litt carried away med mine sosiale medier. Social meida queen kunnet ikke passet bedre, heldigvis klarer jeg begrense det en smule. Merker at nå på tiden jeg ikke har blogget har lysten til å poste en million bilder om dagen på instagram, 100 tweets om dagen og en milelang snapstory til alle døgnets tider. Vet jo selv jeg (desverre) har et enormt eksponeringsbehov til tider, så jeg må bare passe på at det ikke blir forvekslet med ekstrem narsissisme. haha, ranting til tusen! Tror virkelig det er på tide at jeg bruker bloggen til formålet jeg opprettet den til - å pøse ut det jeg ikke bør plage alle med alle andre steder. haha. 

NÅ tar jeg kveld. Og jeg kan forsikre dere om at neste post ikke er langt unna.

 • 28.09.2015, 13:09

Totalformørkelse


.. Eller blodmåne som noen kaller det. Jeg er jo over gjennomsnittet overtroisk og tror som regel på det meste dersom det går i negativ retning - jeg er  en av de som hadde en liiiten stress-episode idet vi gikk inn i 21.desember det året jorden liksom skulle gå under. Da vi besøkte samboeren til pappa i Stavanger første gang dro vi for å se en ''dommedagsstatue'' ergo en skjev greie som ble skjevere med tiden og skulle treffe bakken når jorden skulle gå under. Jeg vet ikke helt hvorfor, men akkurat sånt skremmer vettet av meg. Jeg kan ikke engang tenke på at solen skal dø uten å få helt angst - et stoort problem i naturfagstimene på barneskolen. Haha, UANSETT - dette stod på AN sine hjemmesider;

  Mange har sett på forsvinning og farging av månen som varsel om fare og kaos. Inkaene i Sør-Amerika trodde månen ble slukt av en jaguar, i Kina var det en drage som var ute etter månen, mens det i norrøn mytologi var en ulv. Det går igjen i flere kulturer at menneskene måtte skremme med lyd for å få vekk udyrene som angriper månen, sier science fiction-forfatter og vitenskapsformidler Anne Mette Sannes.

Mennesker verden over har knyttet ulike ritualer til blodmåner, for å beskytte seg, ifølge Illustrert Vitenskap. Felles for flere er likevel troen på at månen en dag vil gi tapt og bli slukt, og at det er begynnelsen på verdens undergang.

Innen deler av jødedommen er det en sterk tro på at fire blodmåner på rad, som også sammenfaller med jødiske høytider, er hint om at en forestående omveltning for jødene. Mandagens måneformørkelse er nettopp en slik. Den skal også være tegn på at bibelens profetier om verdens undergang snart går i oppfyllelse. Tidligere i år utga John Hagee, leder for den største kristensionistiske gruppen i USA, en bok om dette, omtalt blant annet i USA today.

 

Selvfølgelig er det ikke alle som tror dette, noen folkeslag har positive tanker rundt det - men det fjerner ikke min angst. Haha ..
Jeg som sover dårlig og døgner omtrent 3 ganger i uka fant fort ut at jeg SÅ KLART måtte være våken for å få fanget dette fenomenet - så der satt jeg og ventet og leste om det (bad idea) til jeg nesten ikke torde gå ut døra. Da klokka ble halv 5 i natt gikk jeg ut i mørket klar for å kjøre opp på fjellet og få tatt bilder - men skuffende nok var himmelen helt svart. I tillegg hørte jeg idet jeg hadde låst døra og var litt unna trappa skritt bak trærne på parkeningsplassen bak oss - og særriøst, hvilke folk lusker rundt halv 5 om natta midt i et nabolag hvor det omtrent ikke er hus?? SHADY AF. Jeg fikk selvfølgelig helt hetta og låste opp før jeg løp inn med hjertebank. Det ble altså ingen bilder av selve formørkelsen, men jeg fikk noen av den fine månen litt tidligere på kvelden;

 

Noen som var så heldige å få med seg selve formørkelsen? Så noen postet bilde på facebook, og det er så kjipt at vi hadde det så skyet her:- /

 • 22.08.2015, 11:54

Beach p2
Enda litt bilder fra en nydelig sommerkveld :)

 • 21.08.2015, 16:49

@thebeach
Noen bilder fra kveldiga igår :) For øyeblikket er jeg forhåpentligvis på Matoma-konsert i sola - så jeg håper dere har en fin helg dere og:)

 • 25.07.2015, 10:25

Brown eyes


FOR EN FIN LITEN NEVØ JEG HAR!! Jeg absolutt elsker brune øyne, og Ask Leander har de fineste jeg vet. Aner ikke hvor mange ganger iløpet av livet jeg har prøvd meg på forskjellige mørke linser for å få ha slike selv.. Men nå har jeg igrunn gitt litt opp og tar til takke med mine blågulgrønne. Måtte bare poste disse, synes de var så fine :D

Hvilken øyenfarge har du, og hvilken liker du best? :- )


 • 24.07.2015, 19:21

Bodø from above


Vi var jo å tok bilder fra favorittutestedet mitt som har åpnet uteservering i 9etasje her om dagen.. og da måtte vi selvfølgelig ta turen opp i Bodø høyeste bygning som ligger rett ved siden av og. Her er altså fra 17 etasje på Scandic havet som ble åpnet i fjor. I 17 etasje ligger da en restaurant hvor man kan ta turen opp for middag eller lunsj/kaker eller drikke uavhengig av om man bor på hotellet eller ikke :- D Jeg har enda ikke testet middag ute her, men det er absolutt noe jeg har planer om.'

FINT, er det ikke? lille havnebyen min ♥


Har du vært på ny-hotellet i Bodø før? :- )

 • 24.07.2015, 09:20

Beautiful


Måtte bare vise dere noen bilder fra siste uka - det har vært så fiiint!! Uheldigvis er det bare nitrist og regn-overskya nå. Heldige familien min som reiser til 30 grader og sol..

 • 17.06.2015, 13:32

NYTT KAMERAUTSTYR


Hurra for nytt kamera! Jeg har jo snakket om å kjøpe et eget Canon - speilreflekskamera i evigheter. Fra før av har jeg kun et Sony digitalkamera, et gammelt Nikon og et Canon digitalkamera som alle er greie til sitt bruk, men skal jeg blogge må jeg ha et ordentlig et. Jeg har brukt pappa sitt Canon Eos 550 i nesten et år nå og har vært ganske fornøyd med det - det har 18mp og mange funksjoner og det er alt jeg krever.. men det har kun vært til låns, og når jeg reiser til Florida er det nok lurt med et eget et i bagasjen.

I forgårs kom jeg over et knalltilbud på elkjøp som jeg ikke kunne stå over - både kamerahus og standarobjektiv til litt under 2000 kr. Shit! Jeg sprang og fikk tak i med en gang, og er nå stolt eier av et Canon 1200D. Det er en ganske gammel versjon, men igår fikk jeg tak i et supert objektiv hos en hyggelig kar (som også slengte med et polariseringsfilter) så nå føler jeg jeg har det jeg trenger for nå. Etter hvert tenker jeg å få tak i et stativ og en selvutløser - men for øyeblikket er ikke det noe jeg har kjempebruk for (har jo søssa som fotograferer når jeg trenger ♥ )


Bilde tatt med orginal-linsen til kameraet -


Bilde tatt med 1.8 objektivet -  se så fint den fokuserer! Åh, i love. Det eneste dummer er at man ikke kan zoome, men det blir man fort vant til.

Her er øverste bilde tatt uten polariseringsfilter og nederste tatt med - som dere ser blir det litt blåskjær med filteret, noe jeg tror blir nydelig om jeg skal ta bilder ved sjøen. Så fornøyd!


Ellers ser dere at jeg har gått til innkjøp av en slik tegnebok for voksne.. haha, de har vært så populære at jeg måtte teste ut jeg og. De skal jo være typ ''mindfullnessbøker'' - og det ser jeg ikke helt for min del, men jeg går inn i en egen verden når jeg sitter å fargelegger og klarer holde meg konsentrert om det i lengre tid enn for eksempel når jeg leser. Merker også at når jeg blir stressa eller det skjer mye rundt meg at jeg oftere fargelegger utfor osv.. haha, må bare prøve å overse det.


Jess, det var dagens glade. I morgest våknet jeg av en utrolig kvalme - så jeg tviler på at dagen idag går til noe brukbart. Jeg skal på et kurs i kveld, så jeg håper å bli mindre kvalm til den tid..


Andre som har testet fargeleggingsbøker for voksne? :-)


 • 09.05.2015, 14:17

SUNSET 
En nydelig dag her i Bodø fra formiddag til kveld ♥I dag er det lørdag igjen, tenk det! Føles bare som et par dager siden sist.. vel, godt er det iallefall. Denne lørdagen blir rolig for min del - Siden jeg skal i konfirmasjon i morgen, og det tross alt er den store festdagen neste lørdag (16 mai) trenger jeg en liten oppladnigshelg. Jeg bruker derfor dagen på å se serier, rydde og ikke minst bake en kake til morgendagen. Kanskje dere vil se senere?

Mine planer for dagen er altså ikke mye å skryte av. Jeg håper vi får til et par runder scrabble her hjemme etter Lucas har lagt seg i kveld, ellers bare tv-tid. Deilige lørdag!

Hva gjør dere idag? :-)

 • 05.05.2015, 20:35

RETRO
Da vi var på Sølvsuper rehabliteringssenter på besøk til mormor igår knipset jeg som sagt noen bilder av stedet. Synes det var så kult, spesielt den lille stua hvor hvor man kunne sette seg ned for å lese avisa eller finne seg en bok i bokhylla. Virker som et så koselig sted å være!

Nå er det kveldet her, og jeg har i grunn ikke gjort en døyt idag - med god samvittighet. Noen dager er rett og slett ment for å være late, og da blir det sånn. Jeg hadde egentlig planlagt ei treningsøkt nå på kveldingen - men kjenner det butter så veldig imot når det kommer til dagsform at jeg heller lar være i dag. Hadde det vært for et halvt år siden hadde jeg nok tvunget meg selv bort og hatt en grusom økt jeg ikke fikk noe spesielt positivt ut av; men jeg har lært meg at trening skal være lysbetont, gi energi og glede og være noe man gleder seg til. Dermed blir det fri idag og trening en dag jeg har lyst :-)

Hvordan har deres dag vært? :)

 • 15.04.2015, 10:22

SUNSETB-town at it's bestNydelig solnedgang oppe på turisthytta i Bodø for et par kvelder siden!

haha, måtte såklart ta et bilde av kjære babyen min.. Men ble fort stoppa av Andrea som syntes dette var forferdelig harry av meg. Måtte le litt.. det er jo igrunn det.

I dag er hovedplanene flytting av saker og ting på loftet samt litt vasking - A flytter rom opp og jeg har måtte flyttet klærne mine fra klesrommet inn i en bod. Det er fortsatt et walk in closet - bare i miniversjon.. jaja, hun må vel få ha et rom hun og! Lucas er blitt så stor nå at det er på tide han får eget rom nede. Tenk så fort tiden har gått!
Senere idag planlegger jeg litt solarium, handballkamp og muligens en treningsøkt. Hverdagen er deilig :-)

 • 13.04.2015, 14:48

By night
Måtte bare dele disse bildene fra igår kveld - Jeg ventet på at A skulle bli ferdig i solarium før jeg skulle hente henne, og siden regnet meldte opphold i noen minutter brukte jeg tiden på å fange det nydelige kveldslyset nede i havna på kamera. Denne årstiden er så fin!


I dag stod jeg opp ganske sent, har ligget på underskudd søvnmessig hele helga - så trengte det nok. ''Morgenen'' har vært treg til nå; har kun sjekket litt mail og betalt noen regninger. Nå skal jeg starte igang dagen - på planen ligger en real rydding oppe (hoi, jeg har virkelig klart å rote på rommet de siste dagene.. når jeg har hastverk er jeg veldig fæl til å slenge fra meg..) Også skal jeg få levert noen bøker jeg har lest ferdig nede på Stormen. Noen som har noen nye boktips? Har en liten plan om boktyven - den skal visst være kjempebra utfra det jeg har hørt.
Ellers er det trening og paradise på planen i kveld. Ukesrutiner er gode å ha!


Ønsker dere ei fin uke:)

 • 12.04.2015, 09:26

Oh the light


Da vi kjørte hjem fra bursdag igår fant vi ut at det var helt perfekt lys for outfitbilder. Jeg hadde så klart glemt at jeg bytta fra finbukse til joggis så fort jeg kom fra Nora - og det blåste såppass mye at ingen av bildene ble spesielt bra. Haha, men vi var på et sted med nydelig utsikt - og som sagt var lyset så perfekt at jeg bare må vise dere uansett. Bodø kan være så fint (!!) selv om det blåser litt for mye for min (og bloggbildene mines..) skyld.

I dag er planene tur med fammen. Krysser fingrene for fint vær! Søndag er så fin turdag. Senere tenkte jeg stelle i stand et sminkeinnlegg - begynner å bli en stund siden sist nå:)

 • 19.03.2015, 12:06

FAILED PICTURES


Når man er blogger er halvparten av jobben bilder -. gjerne av seg selv i antrekk, mens man utfører dagens gjøremål.. vel, dere skjønner tegninga. For å få til et par gode bilder må man som regel ta nok til å ha noen å velge i; det er så kjipt å komme hjem å se at kameraet er fullt av ubrukelige bilder når man har brukt lang tid på å finne steder og lys nok. Vel, uansett ender man som gjerne opp med noen gode bilder.. men også en del bilder som aldri burde se dagens lys.

HHoppebilder er en klassisk feilfelle. Jeg har ikke tall på hvor mange bilder jeg har fra dårlige satser og vonde landinger. Eller Når Andrea sier noe morsomt og jeg går inn i min 'teite søster'' rolle.. eller når lyset blir feil og jeg blir sint. Eller når bildene rett og slett blir tatt et sekund for tidlig..


Satsing er helt klart favoritten blandt dårlige bilder. Noen hoppebilder ender også opp som noe som kan minne om supermannimitasjoner.

Men det største problemet er som regel at det sjelden er fint nok vær til å ta antrekkbilder her i B-town. Selv om bildene som postes ser ut som vi har det idyllisk og fint er sannheten at det nesten alltid er skikkelig sur vind - noe som gjør at bustehåret blir enda mer bustete, ansiktsutrykket blir en blanding av stenansikt og en anspent gås - eller sola treffer øynene og viser fram den oransje fargen som fins innerst. Som jeg forresten avskyr.
Nesten litt synd at disse herlige bildene oftest slettes før de engang når redigeringsprogrammet.. jeg vet iallefall jeg får meg en god latter når jeg ser dem.

 • 27.02.2015, 16:27

Fint


Måtte bare dele disse bildene fra kjøreturen vår her om dagen - Andrea er så flink :-)
I dag ligger jeg langstrak på sofaen etter rundt 12 timers søvn - er nedsylta i influensa (som jeg håper ikke er svineinfluensa.. har forsåvidt hatt det før i tillegg til å ha tatt vaksine uka etter, da kan man vel ikke få det??) Feber, slim, hodepine og alt som hører med! hadde egentlig planlagt ting for kvelden, og ikke minst for i morgen kveld - men sjansene er vel heller små for at det går som planlagt. Skal uansett kjøre Andrea til byen og til ei venninne, så dagen blir ikke heelt kjedelig til tross. I dag er det også finale i mitt dansecrew - heier så klart på fingern og absence og gleder meg til en skikkelig sofakveld. Må huske å kjøpe is også.. spiste særriøst en hel boks i går kveld - slik blir det når man ikke har lyst på annet.

Haha, tror setningen jeg har hørt mest de siste dagene er; '' du er jo alltid syk!'', og det er jo igrunn helt sant.. hurra for immunforsvaret. Vel, idag har jeg gjort et helt kryssordblad, sett på våre norske skihelter på TV og drukket en liter julebrus. Hva gjør dere idag? :-)

 • 26.02.2015, 22:23

PICTURES

Noen av bildene fra photoshooten idag - shit så mange det ble! Vanskelig å velge ut noen da alle er så like.. vel, #bloggproblems .. Andrea har tatt alle bildene for de som lurte :-)
Ellers har jeg på meg sko fra topshop, verdens særriøst deiligste tightsdongeri fra Cubus, favoritt-tskjorten og skinnjakke fra samme sted.


Hva synes du? :)

 • 10.02.2015, 08:36

Ein vinterdag i Bodø


På søndag tok jeg litt bilder gjennom hele dagen - vi hadde så nydelig vær her! Etter stormen kommer finværet - Det er vel kanskje ikke helt fint vær som i sol og sommer, men åh for en nydelig himmel og snøfall vi har hatt. FINT FRA MORNGEN TIL KVELD ALTSÅ - her er det bare å komme flyttende. :-)

 • 24.10.2014, 18:44

Oktober sky


 Nydelig fredag å tilbringe hjemme med serier, familie og rolighet ♥

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign