• 18.08.2017, 18:29

Kameraet er tilbake!

Å ta selfie-bloggbilder igår føltes superrart, til tross for at jeg har tatt det sikkert 1000 ganger før. Jeg er så glad for å endelig ha kameraet mitt å kunne servere noen bilder av litt kvalitet ;-) Jeg har lovet både ett innlegg med bilder av leiligheta og litt diverse, så nå kommer det! Hurra :) 
Alexander er også blitt min nye Andrea/bloggfotograf.. akkurat nå har han ikke noe imot det, men vi får se hva han synes om noen uker :')

 • 28.08.2015, 18:56

The adidas life


Haha, da jeg og Andrea skulle til byen igår hadde jeg på meg tights og hoodie - og siden det er veldig lite fint med en tightsrumpe blandt folk spurte jeg om jeg kunne låne en lang t-skjorte av henne. Plutselig bryter hun ut i latter idet jeg tar på meg tskjorta - den matcha nemlig tightsen med et svært adidasmerke på seg. haha! Vi fant ut at vi skulle gjøre en greie av denne matchingen, og siden Andrea har både Sekk og sko i samme merket kjørte vi helmatch og gikk ut for å ta bilder. Skikkelig reklame for Adidas iallefall! Kan forsikre dere om at jeg ikke under noen omstendigheter ville gått rundt sånn i byen - men for noen bilder var det gøy :- )Haha, hva tror dere? Skal vi gjøre helmatch til det nye? off..

Og bare for å understreke; #ikkesponset #noad

 • 24.08.2015, 18:15

Hold back the river


åååh, så hekta jeg er på den sangen. Hvor fin er den ikke??

Uansett; tenkte slenge ut noen antrekksbilder fra en chill søndagskveld i varmebodø. Som vanlig er det flinke lillesøstra mi som har knipsa - er så heldig, hun stiller alltid opp på det meste. Love you Andlud!


Håper mandagen er fin!

 • 23.07.2015, 22:25

OOTD YDAY


Særriøst verdens mest behagelige klær. Buksen er ganske gammel og genseren rimelig ny - begge fra Vero Moda. Jakken kjøpte jeg nettopp på salg på Gina Tricot - superfornøyd med kjøpet, den er PERFEKT å ha på seg når man skal ut på sommeren. Så lun at man ikke fryser - og så lite vinteraktig av utseende at man kan gå rundt i byen med den midt på sommeren. Nå skal det sies at den ble litt varm å ha i solsteika igår - men føler jeg må ha noe over om jeg går med kun gensere.. haha, merkelig.

 • 24.06.2015, 09:40

Midsummer night's dreamSkjørt og genser fra Bikbok, hårpynt fra Cubus og jakke fra only.

Vi fant en så fin plass for å ta bilder igår da vi kjørte hjem fra st.hans-feiringen, så da måtte vi bare stoppe å benytte sjansen i sommersola. Det ville nok ikke væt like fint om det var vinter, men nå på sommeren er det perfekt. Da har jeg enda et sted å lure med meg Andrea til de gangene vi skal ta antrekksbilder - woho. haha, det er vel få som kan bli så opprømte av ''locations'' som bloggere... huff. Vel, her ser dere iallefall hvordan jeg kledte meg for å feire solas vending. Jeg hadde egentlig en nydelig kjole jeg skulle bruke, men for de som bor i Bodø skjønner dere nok hvorfor jeg valgte bort den.. her er nemlig vinden nådeløs. Vel, dette funka uansett greit til tross for småkald kuling.

Ps - angående tittelen på innlegget; har noen av dere sett filmatiseringen av en midtsommernatts drøm av Shakespeare? Altså, en ganske gammel film med Michelle Pfeiffer blandt annet.. om ikke er det en klassiker som bør sees;-) Det høres jo veldig romatisk ut, men det er i hovedsak en komedie - samme som det orginale stykket. haha!I dag er planen å få dratt en tur på handling om det blir mulighet for det, også skal jeg få rensa bort litt vinterklær fra skapet - også håper jeg å få til treningsøkta jeg jo planla i går som aldri ble noe av.
Har dere onsdagsplaner? :-)

 • 18.06.2015, 08:46

Greek Vibes
Åh, denne todelte drakten kom i posten til Andrea i går - men den var alt for kort i shortsen til henne, så da gikk den magisk til meg. Heldig med den, snilleste søssa ♥ Forresten - om dere handler på Ebay; Kjøp minst to strl større enn du bruker. Modellene til de fleste plagg er fra Kina og rundt der og nærmere 1.50 høye.. Uansett; drakten her gir meg skikkelig Hellas-vibber! Når jeg ser den tenker jeg med en gang på hvite sandstrender langs santorini. Det er kanskje fargene? Vel, uansett - jeg kommer nok ikke til å gå rundt i denne her hjemme, det er det enda litt for kaldt for.. I går var det akkurat varmt nok i sola - men når skyggen og vinden kom var det iiiskaldt. Kanskje den havner i kofferten til Florida? :-)


Nå er det kjempetidlig her - men jeg har vært oppe siden før 6! Jeg har forsåvidt ikke bedrevet tiden med noe nyttig, bare ligget på sofaen å lest gjennom blogger. Natt til igår sov jeg kjempedårlig; så etter kurset i går kveld var jeg peisst og rakk bare kaste i meg en fjordlandmiddag før jeg stupte i seng.. allikevel ble klokka rundt 2 da jeg endelig falt i søvn - og jammen skulle jeg ikke få sove lenge heller. Irritende! Det er lite vits å stå opp tidlig når man blir gående rundt som en zombie resten av dagen.. vel, får bare legge meg tidlig i kveld og håpe komme inn i en slags rytme.

Uansett ønsker jeg dere en super torsdag (er det torsdag allerede?! snart helg jo!) med masse sol, det ser det ut som Bodø er så heldig å få idag iallefall:-)

 
 • 12.05.2015, 10:29

Green dressKjole fra B-young, belte fra Moods of Norway og dressjakke fra Cubus.

Da jeg var i byen forrige uke og tuslet på leting etter noe å bruke i konfirmasjonen på søndag holdt jeg nesten på å gi opp (hvorfor er det BARE sommerkjoler med blomstermønster i butikkene for tiden? Craving simplicity!) kom jeg plutselig over denne herligheten av en kjole på et salgsstativ på B-young. Jeg elsker denne fargen, og tror det må være min favoritt på siden av pastell-gul. Desverre var det bare en igjen, og den var i et par strl for stor .. Jeg følte allikevel at den ville være perfekt - så da kjøpte jeg den uansett om jeg så ut som en grønn potetsekk til å begynne med. Heldigvis trengtes bare et belte i livet til for å gjøre det til et kanonfint antrekk!

Likte du kjolen? :-)

 

 • 11.05.2015, 11:50

Yesterdays


 
Bukse og jakke HM - Veske Lindex - Merinogenser Cubus.

Et par bilder til fra kampen igår pluss gårsdagens antrekk. Når man skal sitte et par timer på harde benker må man kle seg comfy, men til tross lot jeg joggisen ligge hjemme. Måtte fikse håret i ei fei igår morgest siden vi skulle rett i konfirmasjon etter kampen - rakk bare hjem å skifte om til kjole før vi var ute av døra igjen.
I dag er dagen akkurat startet her, jeg har enda ikke lagt planer heller. Skal prøve å få tatt meg en runde i solariumet, også drar jeg nok en tur ned på biblioteket med boka jeg lånte her om dagen - den var tjukk, men gikk utrolig fort! Jeg snakker nå om Boktyven, for de som ikke fikk meg seg posten her om dagen. Anbefales virkelig!
I morgen kommer Sofie og blir helt til over 17.mai - gleder meg til å få bestie hjem ♥

Hva er deres planer for i dag - og for uka som kommer, om dere har lagt noen enda? :)

 • 21.04.2015, 15:38

All day i dream about summer


Sko Adidas, Jakke fra paintyourwagon  , Tights fra Cubus , Bhtopp fra Bikbok

Her skal jeg innrømme at jeg har lånt både jakke og sko av Andrea - Når hun kjøper klær bestiller hun ofte fra skikkelig kule sider online og får derretter klær som ikke alle andre har - i motsetning til meg som helst går i butikker hvor jeg kan prøve på først og ender opp lik som hele Bodø. . haha, vel - fint for meg at jeg får låne litt iblandt (!)
Her er jo været på langt nær godt nok for slike antrekk, og jeg tror nok heller ikke jeg hadde tort å gå slik rundt i byen på shopping for eksempel - men absolutt kult om man er på gåtur med venninnene, evenutelt for pikniker i parken.Her er det langt på dag og vi har akkurat vaska og rydda en masse her hjemme. Nå skal jeg kjøre bort å få litt farge på kroppen før vi tar turen ned til sentrum.
Hva gjør dere idag? :-)

 • 20.04.2015, 11:02

Swag; on.

Tights cubus - Sko Adidas, Genser (?) Capser fra UrbanGod morgen allihopen! Fin mandag? Her er det skikkelig grått og trist, og jeg kjenner sommeren er langt unna enda til min store fortvilelse.. Så igår at omtrent alle byene på sørlandet hadde knallvær igår, og det gjør bare at jeg får lyst å flytte med en gang. Her i gården har jeg nettopp dratt meg opp av senga - er så trøtt! Det ble veldig sent igår kveld da jeg satt og surfa nettet, verste er at jeg ikke gjorde noe spesielt spennende heller.. tiden flyr sånn om natten.
Vel, grunnen til at jeg dro meg opp av senga er at jeg skal i et møte nå straks; om ikke hadde nok sovegenet i meg protestert veldig og blitt liggende til iallefall 12. Det er kanskje greit å få med seg dagen uansett. Jeg fikk heldigvis fiksa bilen igår uten å trenge skifte dekk - Pappa hadde en sånn kul greie som tetta hullet i dekket mitt lett som bare det. Perfekt - så slapp jeg det. Uheldigvis er det ikke lenge før sommerdekkene må være på uansett, så skifting må jeg nok belage meg på snart uansett..

Jeg kjenner egentlig formen ikke helt er på topp, enten om det er fordi jeg er trøtt eller syk - men om det løfter seg er planene for dagen vasking på loftet. Har jo flyttet om og romstert der oppe hele uka, drøsset en haug støv over gulvene føler jeg. Ellers satser jeg på at dagen blir fin tross gråvær!

Hva gjør dere idag? :-)

 • 18.04.2015, 19:06

All striped everythAng.


Kjole HER , Veske Primark, Jakke HER, skinntights fra Gina Tricot og hatt fra HM.


 Hei igjen dere! Nå er jeg nesten nettopp kommet hjem fra en lang kikketur på senteret med Pappa, Andrea og Lucas. Lille er så alt for søt der han vandrer rundt i sine små adidassko - smelter helt hver gang. Jeg fikk min etterlengtede kaffe, fikk handlet vipper og kjørebriller (er så fæl å glemme brillene inne når jeg skal ut å kjøre - så nå har jeg noen som skal ligge konstant i bilen.) Og nå er jeg straks klar for dusj og fiks før kvelden starter. Har noen få ærend jeg må kjøre først, men det går vel raskt. Storgleder meg til å få dansa ut frustrasjonen over å ha vært hjemme så mye i det siste :-D

 • 12.04.2015, 22:29

Outfit of the day + GOT SESONGPREMIERE
- Cashmeregenser fra Cubus - strømpebukser i grå fra Cubus.
Shortsen kjøpte på fretex for en god stund siden - elsker å være å kikke der. Har kun vært der et par ganger, men har hver gang funnet noen nydelige plagg. Tipptopptommelopp for gjenbruk! Strømpebuksen er i ull og passer perfekt for dager som dette - ikke så kaldt, men en forferdelig vind. Typisk B-town altså.

Nå er kvelden her og jeg har inntatt kosestillinga. Nå skal det serieres (nytt ord - bruk det for alt det er verdt!) hele natten lang. I natt er jo premieren på Game of thrones nye sesong - jeg har gledet meg i mange måneder! Da jeg begynte å se serien etter hundre års masing fra Kristoffer i fjor gikk det en uke fra jeg startet første episode til jeg hadde sett ut alle 4 sesongene. . det er over 30 timer på en uke det, ikke verst til å være ei som ikke klarer konsentrere seg i mer enn en halvtime om gangen. whoi!

Flere som skal sitte oppe og se inatt? Gleder seg? :-D

 • 18.03.2015, 22:51

Todays


Hei dere! I dag har vært en sånn middels innholdsrik dag - jeg hadde en del planer som ikke ble gjennomført, men ingenting som er krise å la vente. Jeg hadde store planer om å stå opp tidlig å dra på gård med Mamma og Lucas siden A var til frisøren (håret hennes ble så fint forresten!!) og vi skulle være hjemme. Jeg var ikke i seng før rundt 4 i natt, og enda da tok det rundt en time før jeg sov - så da sier det seg vel selv hva som skjedde da alarmen gikk av klokka 9? joda, to timers slumring på meg. haha.. da jeg stod opp hadde de allerede vært der borte. Jaja, neste gang. Jeg fikk i allefall vært litt til nytte og hentet A i byen før vi tok turen på City nord. Mamma var supersnill og handlet både klær og blader til meg. Jeg er alt for heldig iblandt..

Noen bilder fra idag;
Snille snille mamma - fikk både skjorte, et par kjoler og en genser..

i tillegg til favorittbladene! Åh mami <3

Etter shoppingturen satte jeg meg ned å så handballkamp på nett - Bodø spilte mot Haslum og vant - og er dermed i finalen neste Onsdag!! Er så kult at de er så gode, fra lille Bodø liksom. Neste Onsdag kommer Sofie hjem, så da skal jeg dra henne med på finalen!
Jeg hadde egentlig planlagt en liten treningstur idag og, men ettersom telefonen min nekter å ta til seg strøm (?) ble det dårlig med det.. får prøve igjen i morgen.

Nå er det Paradise på skjermen før jeg tar tidlig kveld og håper på å komme meg opp i normal tid i morgen:)

 • 15.03.2015, 22:12

SPORTY SPICE


//tights 2XU, Overtrekksgenser fra Frank Shorter HER , Sko fra Nike HER 

 • 13.03.2015, 19:16

FRIDAY 13TH
Hejhejhallå! Første ''ordentlige'' posten på omtrent ei uke, hva i all verden kommer man med da? Jeg har gjort fint lite de siste dagene, stått opp, lest en masse i herlige Jane Austen-romanen min, vært på trening og kost meg glugg ihjel med min super-guilty pleasure paradise hotel. Synes det var skikkelig kjipt at han Kevin gikk ut på torsdag (sorry for spoiler) - han var jo så kjekk! Litt for høy på pæra, men helt innafor utseendemessig. Og det er jo utseendet som spiller hovedrollen når man skal SE på noen på tv. Hadde vært noe helt annet paradise hotel hadde vært et radioprogram, da hadde jeg nok vært kvalm til margen av hele fyren. Men hei - bloggen min var ikke ment som en paradiseblogg, så stopper der. I helga er planene utenom det vanlige - jeg blir hjemme og tar igjen for min todagers forrige helg. Det er ei fra Bodø som skal være med på the voice idag, så vi skal stue oss fast og heie her hjemme. Hun er visst eldst i The voice og, haha.

Hva gjør dere idag? :-)

 • 23.02.2015, 19:00

>TODAYS

Skinntights fra Gina Tricot, Skinnjakke fra Cubus, stripet genser også fra Cubus og sko fra topshop.

Hei dere! I dag har vært en travel, men samtidig veldig lite travel dag - jeg har vært ute omtrent siden jeg stod opp - selv om jeg egentlig ikke hadde adre planer enn legetime i morges. Jeg hadde egentlig planer om å gå, men så hadde A også legetime og jeg bestemte meg for å være grei søster å kjøre henne. Får ikke sagt nok hvor deilig det er å kunne kjøre selv!! Etter lunsj tok vi en snartur til byen hvor jeg fikk kjøpt noen kopper jeg har siklet etter siden jeg oppdaget de på ei eller annens instagramkonto.. SÅ søte!Etter byturen ville ingen av oss heeelt ta turen hjem, vi kjørte derfor til et sted litt utenfor byen bare for å få en liten tur. Nå er vi hjemme og slitne - men jeg føler jeg må en tur på nabosenteret her hos oss, så kanskje jeg tar meg en liten halvtime solarium; kjenner kroppen begynner savne å være litt brun.

Håper dere har en fin mandag - mange av dere har vel vinterferie nå, eller? :) Hvordan tilbringer dere ferien?

 • 22.02.2015, 19:36

Sunday walkSkinntights Cubus, turtleneck-topp fra Nelly, jakke fra Gina tricot (SÅ deilig og kosete)


For en nydelig dag det har vært idag, til tross for at jeg har vært kraftig redusert halve dagen. Igår var det råbra ute, selv om det tok en stund før kvelden kom ordentlig igang. Må innrømme at jeg husker lite fra de sene timer - men det er vel en del av det morsomme og? haha. Eneste som er kjipt er at jeg alltid spammer mystory på snap med merkelige greier når jeg drikker (det kan vel flere kjenne seg igjen i? - heldigvis fins det en sletteknapp der og.

I dag startet jeg dagen med besøk her hjemme, før jeg (etterhvert som jeg ble edru) tok meg en deilig tur i frisk luft med søstra mi og kjørte henne til byen - så kjørte jeg rundt byen noen ganger og dro hjem for å kose meg med lillelu - så hentet jeg henne igjen og har sittet her siden. Skikkelig lat søndag med andre ord.. men det er så deilig!
I morgen starter uka med et brak, jeg har planer gjennom hele uka - så får vi se om jeg ikke tar turen til Narvik til helga. Kjenner jeg savner bestisen litt for mye..

Håper dere har hatt ei fin helg :-)

 • 06.02.2015, 21:13

Antrekk de Janvier

//Bukse og Genser fra Cubus

I hvertfall et halvt antrekk - dette kompagnert med Hunterstøvler og vinterjakke ble dagens vandreantrekk. Det blåser opp til storm her og man må bare verne seg - kan si så mye som at det allerede er speilglatt ute og jeg har ligget langflat i søla omtrent 4 ganger i dag. Huh.. Dette antrekket er i alle fall skikkelig min stil. Elsker rødt, elsker striper, elsker komfort.. og dette er veldig komfortabelt - nesten som å vandre rundt i joggis. haha. - stoorgleder meg til å kunne bruke dette med skinnjakke og småsko:)

 • 03.02.2015, 02:27

Natterangel


håhå, der våkna jeg gitt - de siste dagene har vært sprekkfulle av henelser og med en søvnrytme som er ueksisterende sier det seg selv at man til slutt går på en smell. For at de neste dagene som også er fullsprekket skal gå seg til tok jeg dermed en sovetablett og la meg tidlig i dag . Problemet er bare at jeg våknet opp nå 3 timer senere full av fysisk behov - sulten, tissetrengt og potte tett. Dermed ble det dotur, en haug nesespray og jeg sikker nå her med det beste jeg vet om natten; lomper med sukker  og kanel + en svær kopp kakao. Nammis.


Siden jeg nå allikevelll er her kan jeg jo dele bilder av dagens antrekk; ikke verdens mest gjennotenkte da jeg hadde veldig dårlig tid i morgest og har koordinasjonssans som en full høne på morgenen. Klesrommet mitt er iskaldt, så det blir som regel en god blanding av deilige plagg jeg har slengt fra meg da jeg har valt antrekk dagen før.

.
Jepp, det var dagens rantNå sal jeg ta fatt på puta igjen og prøve sove til jeg må opp i 8tiden :D God natt mine skatter!

 • 31.01.2015, 21:18

Going out


Kjolen er fra Nelly :)

Nå tar jeg turen på Vors med mine beste bestevenner (utenom den gravide og den bortflyttede) - HEJDÅ  og ha en herlig kveld!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits