• 26.02.2015, 22:23

PICTURES

Noen av bildene fra photoshooten idag - shit så mange det ble! Vanskelig å velge ut noen da alle er så like.. vel, #bloggproblems .. Andrea har tatt alle bildene for de som lurte :-)
Ellers har jeg på meg sko fra topshop, verdens særriøst deiligste tightsdongeri fra Cubus, favoritt-tskjorten og skinnjakke fra samme sted.


Hva synes du? :)

 • 03.04.2014, 13:12

Bruised


//hva synes du?

 • 02.04.2014, 00:02

Skjult
Noen sider av oss selv vil vi alltid strebe etter å holde skjult. Det er ikke greit å være sjalu. Det er ikke greit å være bitter.
Men de fleste av oss er det uansett. Folk har skjønnhet. Kjærlighet. Treningsglede. En vennegjeng som henger sammen hver helg. Et liv de elsker.
og jeg hater følelsen av å misunne dem det.

 • 30.03.2014, 19:21

Drowning soul
//hva synes du?

 • 28.03.2014, 15:08

SISTE


Okei, jeg LOVER dette blir de siste..
Dette er heldigvis egentlig bare tiloverskøddebilder. De er nok litt mer morsomme enn de ''særriøse'' frøkenbildene.

Haha, når jeg og Andrea tar bilder, enten det er med tema eller til outfitposter her på bloggen ender det alltid opp med ''herregud du e så rar, oppfør dæ'' fordi jeg veldig lett blir litt veldig usærriøs.
Har sikkert 200 bilder av meg som sjegler eller planker eller andre merkelige ting når jeg egentlig skal ta antrekkbilder. hahah, så at Julia nyland hadde en greie på bloggen hvor hun postet ''failed'' bilder, kanskje det er noe jeg og burde gjort?

Idag er det helg - og helga skal nyyytes. Siste helga som 19, siste helga med et dødskjedelig utvalg utestedet å gå ut på - siste helga på leeenge jeg kommer til  å ta det med ro. TROR planene er familiekos og kino med Kristoffer - men oppdaterer underveis:-)

Hva skal dere i heljja?

 • 27.03.2014, 16:30

Pictures pt.3


...og enda en bunke. Siste batch imorgen.

 • 27.03.2014, 09:42

Pictures pt 2


Heisannsveisann blomsterpike!

Det var litt morsomt med disse bildegreiene. Hva synes dere? Elsker bildet hvor jeg ligner på peter pittelpytt. Klarer dere se hvilket?....

 • 26.03.2014, 18:24

fcz eyez


Enda en batch av bildene Andrea tok igår.. Elsker kontrastene fargene i blomsterpynten og øynene.
Hva synes du?:)

 • 25.03.2014, 21:56

Photos pt.1


Dagen idag har hatt mye mindre timer enn jeg skulle ønsket - og det føles egentlig som den har gått i ett. Jeg våknet grytidlig til å være meg, sola skar inn i huden fra vinduet og jeg fikk startet dagen på den beste måten. Familien tok turen ut for noen ærend mens jeg fikk gjort unna litt hjemme - så hadde jeg og Andrea en liten fotoshoot som dere ser noen av bildene fra over. Har enda flere på lager, men har igrunn fortsatt dårlig tid, og er midt i Paradise-kikking, (hahah måtte le da jeg så gårsdagens nye gjest. Programmet ble plutselig fem ganger mer underholdende om mulig. Hadde også latterkick fordi det plutselig var to LORDER der inne, haha herrejesus) Ellers idag har vi vært på handletur og tatt en runde sol.

Har dere hatt en grei tirsdag?:-)


 • 01.02.2014, 19:37

#selfieCause why the hell not:-D

Nå er det gullfezken! Jeg heier kun på Stian igrunn.

 • 13.11.2013, 23:54

Photoshoot


Jeg lovte bilder - så her kommer de!


*
-- noen av de iallefall.

Hva synes dere?:-D

 • 02.04.2013, 20:54

slasketirsdag!


Åhh.. tanken på at skolen starter i morgen er uutholdelig. Ikke bare fordi jeg må opp klokken halv 7 i morgen, men fordi jeg også kommer til å måtte tilbringe natten med nesa i norskboka da jeg har hatt utrolig dårlig kustus på meg selv ang lesinga idag. Huff, får bare bite i det. MEN først skal greys anatomi og paradise hotel sjåås. DET får ikke norskfremføringa jeg har i morgen ødelegge for!


Elsker min kjære rosa kosedress fra Cubus! Verdens deiligste, kunne gått i den hver dag:)

Hvordan tilbringer dere tirsdagskvelden?:)

Lena Ludvigsen -

Jeg gikk, jeg falt og prøver hver dag å reise meg på en ny måte. Søker lykken i alle aspekter av livet, og vil gjerne dele mine funn med dere. Har en sterk lidenskap for styling, mote, kosthold og trening. Denne bloggen tar dere med på en reise igjennom mitt liv, brutalt ærlig om både det negative og det postive.

Search

Bloggdesign

hits