• 28.12.2014, 23:57

Au chocolate   

Hei og hopp! Dagen idag har vært overraskende fin til tross for en hard kveld i går. Tror jeg dumpa i seng rundt 5 i natt, og var oppe igjen i strålende humør i 12tiden i dag. Vi har hatt besøk i dag også, og hatt kalkunmiddag og dessert. Juletradisjoner..
Jeg og Andrea har også fått benyttet oss av at butikkene hadde åpent i dag og vært en snartur innom city nord før vi trasket avgårde på håndballkamp. Jeg hadde glemt brillene hjemme, så satt der som en blind hamster første halvdel av kampen ? så kom supermamma kjørende med dem. HURRA FOR SNILLE MAMMAEN MIN :)

Nå er det julekos med lillefamilien her hjemme på planen:) 

 • 28.12.2014, 23:56

Vår julaften


IMG_9358 IMG_9367
IMG_9398 IMG_9394 IMG_9405 IMG_9382 IMG_9521 IMG_9447 IMG_9464 IMG_9433 IMG_9352

Noen bilder fra vår Julaften :)

Vi har hat en herlig dag som startet tiidlig med obligatioriske Tre nøtter til Askepott før fiksing og matlaging gjennom hele formiddagen. Lucas, Eden og Ask fikk åpne gavene sine først igjennom dagen slik at vi skulle få det unnagjort på best mulig måte. Det er helt sykt hvor mye gaver de barna får.. Etter en stund med gaveåpning for barna var det klart for middag ? vi er litt utradisjonelle her i huset, og har en litt annerledes middag. Har en svoger som er fantastisk flink med mat og lager kamskjell med mangosalsa til forrett, biff wellington til hovedrett og panna cotta til dessert hver jul! SÅ godt!

Etter middag fortsatte gaveåpningen for de små, før det var tid for å få dem i seng. Verken Lucas eller Ask ville sove, så de ble like gjerne med på en liten del av vår gaveåpning. Etter laangt om lenge var julekvelden ferdig og hele gjengen gikk i seng her i vårt hus. Jeg er kjempefornøyd med gavene jeg har fått ; både parkenpass, penger, en haug med jentegreier som vesker og produkter ? og litt drikkevarer, altså mer enn jeg kunne håpet på:) I tillegg kjøpte jeg meg selv en Macbook air til skolestart i Januar ? Strålende blid!

lobbbbb

I dag har dagen såvidt startet med julefrokost og kos; snart skal jeg, Andrea og Lucas til pappa og dem for 1.Juledagsmiddag :-)

Har dere hatt en fin jul? :)

 • 28.12.2014, 23:55

Dagen før dagen777 7 77 IMG_9277 IMG_9294 IMG_9307 IMG_9298 IMG_9320

Puuh, for en dag! Er julen alltid så stressende? Kanskje jeg husker dårlig, men synes liksom ikke jeg har vært så sliten på lillejulaften tidligere år.. Det har kanskje noe å gjøre med at jeg deltar mer i julestellet hjemme, fikser alle gaver selv og fordi vi har småungene som tar tid. Uansett  ? det er så godt å være i mål med både pakking, vasking, baking og innkjøp. Nå kan morgendagen bare komme!

Jeg var faktisk ferdig med mine gaver i går, men Andrea hadde en del igjen så idag har vi vært å handlet for så å ha julegaveverksted med hennes pakker. Synes det er så gøy, så det er en fryd å få hjelpe til med andres og! Som dere ser på nederste bilde har det blitt en liten julegave til meg selv i år og.. hurrrrr det skal bli godt med januar og sparemåned..

Ønsker dere alle en kjempeherlig dag i morgen :)

 • 28.12.2014, 23:53

Pepperkakekos


IMG_9223 IMG_9207 IMG_9237 IMG_9220 IMG_9247 IMG_9216
IMG_9209
For en koselig dag dette har vært, til tross for bakfullhet og unødvendig mye hodepine ? I dag har nemlig jeg, Ask Leander og min svoger bakt og pyntet pepperkaker!
Til og med Lucas fikk være litt med :) Nå ble de fleste av de enslige pepperkakene litt brente, men det er vel bare hjemlig sjarm? haha. Vel, vi laget både hus og borg også, så i morgen skal det pyntes til den store medalje! Ellers står julevasken for tur, skal bli så godt å få jul inn i huset

 • 28.12.2014, 23:52

With my girlIMG_9162 IMG_9160 IMG_9136 IMG_9169Hurra for en fin kveld det var i går! Det lynte og tordnet ute men det stoppet ikke festen i Bodøby. Tror ca hele Bodøs befolkning befant seg i sentrum i natt ? SÅ gøy når alle er hjemme å juleferie! Og ikke minst er det herlig å å min kjære bestevenninne hjemme :)

IMG_9187 IMG_9201I dag er formen heller dårlig, som vanlig.. jeg snublet visst inn døra rundt 5 i natt, og sov altså til laangt utå dagen.. da jeg våknet ble jeg småredd da jeg kikket i speilet og det så ut som jeg hadde tryna i asfalten ? men så kom jeg på at jeg fikk glow in the dark- maling smurt utover kinnene på decent dancing i natt. haha!

Nå er det pepperkakebaking og kvalitetstid på planen <3

 • 28.12.2014, 23:51

Great ghandi


IMG_9132 IMG_9131 IMG_9123 IMG_9127 2abb9bf0a06211e389640e102d0902b2_8 ttg

Haha, det må jo i blandt virke som om vi rett og slett bor på Indisk restaurant.. For å være ærlig er det det stedet vi går mest ? vel, egentlig er det bare der vi går. Noen få ganger er det Orion, men aller helst Ghandi. Det er favoritten til Sofie, jeg er blitt så vant til å spise der at det er går helt på autopilot og de andre elsker også Indisk. Perf. Om du noengang skal til Bodø å spise ute anbefaler jeg tandoori tikka!!

Dette var altså i går ? dagen i dag har jeg brukt på å rydde litt og prøve innføre litt jul oppe i mitt lille krypinn. Jeg er godt i gang, men ikke helt ferdig.. så dere får vel kanskje en titt når jeg blir det. Nå nærmer det seg med stormskritt, og jeg er ikke engang ferdig med julegavene enda.. skrekk og gru. Det verste som fins er gå i butikker disse førjulsdagene ? når butikker skal holde stengt et par dager går alltid folk helt bananas. Skjønner det ikke.. Matbutikkene spesielt må jo ha skyhøye omsetninger denne måneden!

I morgen skal jeg på byen (wow, for en overraskelse) og på Søndag har jeg en date med min lille elskling ? vi skal nemlig bake pepperkaker. Jeg storgleder meg!

 • 28.12.2014, 23:49

FOGGY


IMG_9072IMG_9111IMG_9097¨¨ikjj
IMG_9074

Igår da jeg og Andrea var i byen fant vi ut vi skulle ta turen opp på det nyeste hotellet i Bodø ? Scandic havet, som er blitt en skikkelig turistfelle her. Ikke rart, det er nemlig det høyeste bygget i Bodø!
Vel, vi valgte litt feil dag for å få med oss utsikten..  Er egentlig litt ekkelt når det er SÅ tåkete rundt oss. Men bildene ble fine da!

Nå skal jeg endelig få vært med jentegjengen, vi skal på Ghandi og spise Indisk til middag ? Hurra :-D

 • 28.12.2014, 23:48

Juleshopping og lunch


IMG_9084 IMG_9079 IMG_9089
IMG_9090haha, Andrea fikk barnetallerken.. ikke lett å velge barnemeny på restaurant..
IMG_9115 IMG_9117 IMG_9122

Idag har vi vært i byen for en gangs skyld. Jeg drar som regel på City Nord som er rett utenfor døra, fordi vel ? det er rett utfor døra. I dag hadde jeg lovet Andrea at vi skulle dra nedover til koch kjøpesenter å ha lunsj der. Jeg mangler desverre like mange julegaver som da jeg våknet i morgest ? men fikk kjøpt noen ting jeg selv har manglet en stund. Eksempelvis vintersko som er det vanskeligste jeg vet å kjøpe. Det har vært spesielt vanskelig i år! (er det bare meg, eller er det skrekkelig lite fine vintersko til under tusenlappen?)
Jeg har også fått handlet litt nytt undertøy som var veldig nødvendig ? og litt andre greier som trengtes byttes ut. Nå må jeg bare få rydda unna i klærne og kaste det jeg ikke har bruk for. Grøss.

 • 28.12.2014, 23:44

BeautyIMG_9040 IMG_9042 IMG_9041 IMG_9059

åh, er det ikke vidunderlig fint ute til tider? med fare for å høres ut som en 50 år gammel dame ? Noe av det beste jeg vet er å gå lange turer når lyset og himmelen er som dette. Det er sjelden jeg får tenkt over så mye som jeg gjør på disse turene, og det er utrolig avslappende for både hode og kropp. Jeg har de siste årene lært meg å gå for å føle på gode tanker og følelser, i stedet for å prøve gå fra dem eller »slippe unna» slik det har vært før. Nå høres jeg virkelig ut som en merkelig person for personer som ikke helt er der ? men om du synes det er »teit» å sette pris på naturens inntrykk eller føler det ikke er helt deg ? PRØV!! På en kjip dag er det ingen ting som letter mer på trykket.

Hva synes dere om bildene? Er det flere som er glade i turer i fine omgivelser? :)

 • 28.12.2014, 23:43

StormenIMG_8998 IMG_8999 IMG_9018 IMG_9015 IMG_9028 IMG_9024 IMG_9029 IMG_9017 IMG_9032

Regner med flere av dere har fått med dere at vi har fått et nytt kulturhus i Bodø ? selv om dere ikke bor her. Det var en ganske stor åpning som sendtes på tv med mange kjente fjes og mye omtale. Byen har brukt mye penger på dette.. Jeg har ikke fått vært i selve kulturhuset, men en del av Stormen er biblioteket som jeg har tatt litt bilder av over her. Det er helt nydelig der, og kjempelett å finne fram. Det slår i alle fall det gamle biblioteket som var her ned i støvlene!

 Har du hørt om stormen til tross for å ikke bo i Bodø, og om du bor i Bodø ? hva synes du om det? :)

I dag har jeg vært en tur på kirkegården for å se etter en spesiell grav som er en slags historie på i Bodø, haha, superweird.. men veldig spennende. I dagslys altså. Etterpå har vi vært på hjerterommet en tur, en veldig fin morgen. Har tatt litt bilder og som jeg tenkte se om gikk ann å vise dere senere. Nå skal jeg på søndagsåpent!

 • 28.12.2014, 23:42

Svart senker natten segolj

Dette har vært en så fin dag dere. Alle dager jeg får tilbringe med mine små elsklinger er verdt alt for meg ? ville ikke byttet de mot noe som helst. I dag feiret de Lucia i barnehagen til Ask Leander og Eden Linnea, så da min kjære storesøster ligger med tidenes verste forkjølelse tok jeg og mamma på oss å komme å se på det fine sangtoget de hadde øvet seg på å gå. Eden Linnea er enda litt for lita, men hun var så fint pyntet hun og, min lille prinsesse :-) Her er litt bilder fra dagen;


ihhhh
hhhhhhhLillemor som sitter så fint å ser på bror som synger :)
logg iihhSe så fin da:)
ihhhhhhh
jkb

Lykke er det ? etter at de hadde sunget fikk vi disket opp med hjemmelagde lussekatter og pepperkaker, hurra for en flink gjeng!

Ellers var jo jeg med Kristoffer og Andrea på kino i går å så Hobbiten ? noen flere som har vært? Hva synes dere? Personlig synes jeg den var bra, men likevel var nok førstefilmen mer min type. Mye mer humor, denne var nesten bare krig og holloy. Men for all del ? fantastisk laget.

 • 28.12.2014, 23:40

Snow is fallinghaha, dere kan tro jeg nettopp lagde leven inni hodet med å skrive inn overskrifta. Merry Chritmas, everyone du liksom. Kommer nok til å pines av den sangen i flere dager framover.. Vel, på en måte er det kanskje greit å i alle fall ha en juleinspirert tanke inni rothodet. Jeg har som dere kanskje skjønner ikke helt fått fatt på julestemninga i år heller, og nå begynner det å bli dårlig med tid før selveste julaften. I dag er det faktisk bare to uker (!) til jul. Tenk så fort tida går når man har det gøy. (ha.ha).

MEN i går fikk vi en positiv vending her i B-town; Det har snødd en masse masse over de siste nettene, og hele byen ligger hvit og fin, klar til juletid. Håper bare det holder seg til jul! Jeg er egentlig veldig lite glad i snø fordi det gjør de få gåturene jeg har iløpet av dagen risikofylte i og med at jeg er både bambi på glattisen og synes det er dritkleint å tryne ute på gata, men det blir altså ikke helt jul uten det iskalde fenomenet. Desverre.

IMG_0889

I dag har jeg veldig lite å melde. Det har vært kaldt, og jeg har kun vært på minigåturer for å komme meg på ærend jeg har vært nødt til å få gjort. Ellers har dagen gått til å lese ut en bok (Med Jack Reacher i, så klart), se en episode av Once Upon a time, og en episode av min superguilty-pleasure; bloggerne. (jeg vet dere og ser det, bare så det er sagt..) Holder på å le meg ihjel hver gang Marna og Ørjan er på skjermen, det paret er geniale.

I morgen er det kinotid med søssa og Kristoffer, vi skal se 3-filmen av Hobbiten (i 3D, min store glede!) Jeg har ikke fått sett smaugs ødemark enda, prøvde i dag ? men jeg har rett å slett ikke konsentrasjon til å sitte på rommet i 3 timer å se film. Så da får vi bare late som jeg har sett mellomleddet i morgen. Jeg har i det minste sett første filmen ? for NØYAKTIG et år siden sammen med Kristoffer da og! cheers for å holde tradisjoner. Nå skal jeg starte på en feelgoodbok jeg kjøpte for en stund siden med det superkleine » no-one ever has SEX on a tuesday» printet i svære bokstaver på seg. Håper ingen ser meg.. For øyeblikket må det noe sånt til, hodet mitt er alt for tungt til å lese mer krim. Hodet mitt blir bare fylt til randen med geniale metoder for å knerte folk.. og det er vel kanskje ikke så lurt for en mentalt ustabil person? Best å lette på det med å finne ut hvorfor jeg ikke kan ha sex på tirsdager.

IMG_7417

IMG_8711

HÅPER DERE HAR DET FINT! :)

 • 28.12.2014, 23:40

Festligheterblogggg blogggggg blohh
blogg
bloggg

Hei dere! I dag er jeg smålig forvirra i hodet, så dere må beklage om bloggingen blir deretter. I morgest våkna jeg helt i ørska med Britt i senga ? ikke kan jeg huske når vi kom hjem eller hvor vi var. Som alltid har jeg en del stempler på armen, så der er en liten pekepinn iallefall. Jeg har det så morsomt når jeg er ute på lørdager, og i går var inget unntak.  Selv om det »bare» var meg og Britt denne gangen var det like gøy som om vi skulle vært hele gjengen. Bare kjipt det alltid følger en søndag etter lørdager.. For i dag er som nevnt ikke formen helt på topp..

Vel, jeg skal i allefall få brukt dagen greit ? det er søndagsåpent på senteret ved der jeg bor, så jeg skal sette inn fokuset på de siste julegavene (haha, jeg vet jeg har sagt det i omtrent hver post i det siste, men denne gangen blir det!) også vurderer jeg å ta en tur på håndballkamp. Det er så mye mer morsomt enn å være på fotballkamp, både flere mål og bedre stemning. Jepp! Regner med jeg plotter inn litt mer her i løpet av kvelden.

Har dere gjort noe morsomt i helga da? :-)

 • 28.12.2014, 23:38

Black favouritesNår Coverbrands hadde et tilbud som de kalte » Black favourites» i tillegg til fri frakt på black friday forrige uke måtte jeg bare slå til. Jeg handler veldig sjelden på nett, men det er egentlig ganske greit. Morsomt å få pakker i posten i alle fall!

gg
IMG_8885

Foundation fra glo-minerals ? har hørt den er så bra! Har planer om å teste denne en liten stund, før jeg går over til double wear fra Estee lauder. Den har jeg iallefall hørt mye bra om! Setting spray er ikke noe jeg er vant til å bruke, men det kan vel ikke skade å teste det ut.

jbf

Ellers har jeg hørt så mye om ansiktsmasken fra Jorgobè ? har hørt alt fra at den river av huden til at den er kjempebra, så denne var jeg kjempespent på. Ellers la jeg med en slik over night success greie, den kostet så lite at det egentlig bare var for å fylle opp litt. Skal alikevel teste den over natten, så får dere høre om den faktisk holder ord og minsker porene :-D
fffhh hahah, den så iallefall ikke spesielt delikat ut på. kanskje jeg som var litt rask i svingene når jeg smurte den på.. beklager det altså. Ikke helt bloggmateriale.. men det som spiller en rolle er vel egentlig om jeg syntes den funket eller ikke; Og der må jeg nesten bare si at jeg er fornøyd. Den var ikke vond på min hud, og huden kjennes nå kjempemyk og god ut :)

Vel, det var dagens sminke. Jeg har faktisk (!) fått handlet inn litt julegaver i dag. HURRA! Bare litt over halvparten igjen. Godt det fortsatt er noen uker igjen ..

Har du testet noen av produktene?:-)

 • 28.12.2014, 23:37

Juleklart i Bodøkbikb
IMG_8829kih
IMG_8830 vih

Åh, vi har det fint her iblandt da. Er det noe jeg virkelig elsker er det når de henger opp juledekorasjoner på kjøpesenterene, setter opp svære juletrær i sentrum og dekorerer trærne med lys. Så fint når det mørkner ute! Da er til og med lille Bodø-by litt sjarmerende.

I dag er formen min ganske elendig, rett og slett. Hele huset har vært syke noen dager nå, så det var vel bare snakk om liten tid før jeg pådro meg noe jeg og. Dagen i dag har altså gått med til å ligge rett ut på sofaen å prøve få litt søvn. Svigerbroren min har vært her i hele dag å jobbet og malt for å få ferdig trappegangen ? og det ble kjempefint! Det eneste negative er at rommet mitt er opp trappen, og at jeg dermed har måtte oppholdt meg her nede til tross for elendig form. Jaja, nå er det iallefall ferdig og det kjennes veldig godt.

Selv om jeg er i kjip form kjenner jeg det begynner bli litt bedre, så jeg skal prøve meg på en liten tur på senteret for å lete etter julegaver (igjen, det gikk nemlig ikke helt etter planen i går) Så da håper jeg jeg får litt av de som gjenstår i boks i løpet av kvelden. I morgen har jeg et par avtaler, så krysser fingrene for at formen tar seg litt opp over natta :-)

 • 28.12.2014, 23:36

REFRESHIMG_8848 jbbbb jubvbv IMG_8847jj IMG_8791jjubg IMG_8795jj

I dag har jeg tilbragt dagen hos min kjære Nora på salongen hvor hun jobber. Det er rundt tre måneder siden jeg frisket opp fargen på håret, så det var jammen på tide! Har jeg fortalt dere at Nora er gravid og skal ha en liten baby i april? Jeg gleder meg sånn! Jeg farger alltid håret hos Nora, hun vet akkurat hvordan jeg vil ha det og er kjempegod på farge. I mitt hår legger vi alltid en lyse striper og en veldig kald korrigeringsfarge over slik at det blir et litt grått/lilla spill i det. Noe ikke alle andre har, det synes jeg er kult.
Jeg vil virkelig anbefale både Nora og resten av frisørene på Bohem til dere som bor her i Bodø ? hit har jeg gått i alle år (før gikk jeg på Millennium, men de er slått sammen med Bohem nå så da er valget klart)

Etter frisørtimen min vandret jeg litt i byen på utkikk etter julegaver ? nå føler jeg at de fleste av gavene burde komme i boks slik at jeg har tid til andre julesysler. Jeg fant lite, men skal en tur på senteret rett hvor jeg bor nå for å lete litt til ? så da skrives vi :-)

 • 28.12.2014, 23:34

DesembrrrrÅh, som jeg elsker denne måneden. Ingenting er som følelsen av at det snart er jul, adventstiden er helt hellig for min del. I julemåneden får jeg gjort alt jeg elsker; å bake julebakst, å handle inn julegaver og å pynte opp hjemmet med herlige sølvdekorasjoner. Magisk! I dag er det bare 22 dager til julaften, altså 22 dager til disponisjon for alle mine juleaktiviteter. Jeg har allerede lovet meg bort på pepperkakebaking med Ask, så ser jeg for meg å komme i gang med julegaveplanlegging i løpet av uka. Idag skal jeg starte med å rydde å vaske oppe så det er klart for pynting.

IMG_0888
hihihh

Regner med det er flere som elsker desember? Da lurer jeg på hva DU liker best med førjulstiden? :-)

 • 28.12.2014, 23:33

Første søndagBeFunky_IMG_8786.jpg
jjj
BeFunky_null_1.jpg

Hei dere! Planen var egentlig å komme med en oppdatering i går, men dagen gikk fort og kvelden gikk som smurt. Kjente godt på kroppen at det er lenge siden jeg har inntatt alkohol, men det var helt klart verdt det. Sitter med smålig fylleangst, men det er vel ikke verdens undergang. Jeg husker ikke all verden fra gårsdagen, men jeg har en del stempler på hånda som viser til at jeg må ha vært innom en del steder i går ? og ut fra det jeg husker var det kjempegøy. Gleder meg allerede til neste helg!

I og med at formen ikke har vært helt på topp har det ikke blitt gjort noe spennende i dag, jeg har fått gjort unna en del rydding som jeg har utsatt hele uka.. så har jeg egentlig kun slappet av ellers. Er vel deilig med slike dager i blandt og?

Mamma fikk såvidt opp litt julepynt her idag ? en ny rød duk til kjøkkenbordet og julestjerna i vinduet. Vi kan ikke ha så alt for mye på grunn av barna, men litt skal vi nok få til å få opp etterhvert. Gleder meg så mye til å gjøre haugevis av juleting slik at jeg kan få skikkelig julestemning, i fjor var jo jeg og mamma i Puerto Rico hele advent, og selv om de hadde mye pynt og sånt der er det vanskelig å få julestemning i 30 varmegrader. Vel, i år skal det bli masse!

Idag starter jeg også å høre julemusikk (det er vel lov fra idag av..?) Jeg har ei fast juleliste jeg hører på med en del favoritter, så legger jeg til nye når de kommer ? dere kan høre den HER :)

 • 28.12.2014, 23:30

Favourite oatsIMG_8765
IMG_8769
IMG_8781

Måtte bare inn å dele denne nyheten (eller, nyhet og nyhet.. den er ny for meg!) med dere. Jeg lager havregrøt minst en gang hver eneste dag, som regel plain med bare kanel og sukker på. Til vanlig bruker jeg vanlige lettkokte gryn og koker dem på melk ? men da jeg så denne pakken på butikken i går tenkte jeg det kunne være morsomt å teste ut.

Den var kjempegod! Det er 96% vanlig lettkokte gryn og resten er en blanding av vaniljehjerter i havre, sukker og litt tilsetninger. Altså ikke så stor forskjell næringsmessig.

Jeg lager den ved å koke opp 1/4 gryn, 3/4 melk, en ts salt og en ts sukker. Koker den først opp og rører i den før jeg stiller ned plata på 2 og lar den stå og småvarme seg i rundt 30- 45 minutter ? så sper jeg litt til melk oppi mens jeg koker den opp på nytt og serverer. Til siden har jeg alltid et eple i biter eller litt mango. Til vanlig bruker jeg som sagt kanel og sukker oppå, men denne var kjempegod bare som den er!

Anbefales :-)

 • 28.12.2014, 23:28

Wed-donothings-nesdayIMG_8730h
IMG_8752
IMG_8733 IMG_8731 IMG_8727 BeFunky_null_17.jpg
// Genser fra Cubus, bukse fra Vero Moda

Dette har vært en deilig dag. Det er fortsatt veldig deilig å være hjemme og kunne gjøre akkurat det jeg har lyst til hele tiden. I dag var planen egentlig å få pakket ut og organisert litt oppe hvor jeg har stue, bad, klesrom og soverom, det er en del klær osv som må på plass. Jeg hadde også håpet å fått vasket og fått til en litt mer juleaktig stil der oppe, men jeg får vente litt med det. Jeg har jo verdens greieste svoger som henger i for å gjøre huset vårt fint for oss, nå er han i full gang med å male trappa og trappegangen i hvitt. Jeg gleder meg til å få en litt kaldere farge, elsker å ha det hvitt rundt meg.

Det ble dermed ikke så mye ordning i dag, i stedet har jeg fått tatt sol og vært på en liten kikketur for å lete etter småting jeg kan bruke til å få det fint oppe. Jeg er på jakt etter noen sminkeorganiserere av et eller annet slag,helst gjennomsiktige beholdere som tar seg fint ut på badet. Noen i Bodø-området som har sett at de selger dette noen sted?
Vel, ellers har jeg gjort fint lite. Har avtaler både i morgen og fredag, og på lørdag tenkte jeg med ut på byen for første gang på over et halvt år (!) så måtte nesten utnytte denne dagen til å sløkke litt. Nå skal jeg se søndagens episode av bloggerne, synes det er så gøy å følge med. Elsker stilen til Eirin, hun har det så fint hjemme. Slik kunne jeg og tenkt meg å ha det. Iallefall et fint sted å hente inspirasjon:)

Håper dere har en fin Onsdag og snart er klare for helg dere og:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits