• 18.11.2014, 12:20

50 q's

  • Category: Q&A

Siden jeg om dagen har fint lite å skrive om, tenkte jeg slå til med en 50 spørsmålsgreie - for min egen del mest. Jeg kjeder meg til tusen! Vel, denne lånte jeg fra Glenn sin blogg, håper dere finner noe interressant:)


1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
åh, det må ha vært adressen til hobbykryss på konvolutten jeg skrev på for å sende idag.. og nå kom jeg på at jeg har glemt det. (herregud for en weirdo jeg er iblandt, hvilke andre 20åringer sitter å tenker på  usendte kryssordsvar på en fredag kveld?)

2. Hva har du alltid i vesken? 
Når jeg bruker veske er det som regel tyggis, pengebok, telefon og leppomonade av et eller annet slag - sammen med tusenvis av kvitteringer, huskelapper etc. det er nok det eneste stedet rundt meg som forblir rotete om dagene..

3. Hva bestiller du på kafé?
Burde helt klart bli flinkere å bestille gode ting på kafè, det jeg som oftest bestiller nå om dagen er så kjedelig som en plain sort kaffe.. men jeg er veldig glad i kyllingfoccatia, så om det skal lunsjes ute er det nok et av de mest sannsynlige alternativene!

4. Hvilke nettsider besøker du daglig?
an.no, mailsiden min (live.no), bloggen, bloglovin', facebook og som regel en del blogger. og vel, pb er vel ikke ukjent territorium for denne pcen..

5. Hvem ringer du til når du er sin/lei deg?
Åh, jeg er alt for dårlig til å ringe folk om jeg er lei meg - enten fordi jeg vet de kommer til å synes det jeg er lei meg for er teit å bli lei seg for, eller for at jeg ikke vil dele det med noen eller rett og slett fordi jeg ikke vil bry dem med mine problemer .. men om det er noe er jeg temmelig rask å skrive til både Nora, Sofie og Kristoffer på facebook eller melding!

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Husker ikke, og orker ikke gå sjekke. Tror nok den er rosa, da mamma har kjøpt meg rosa tannbørster siden jeg var lita og jeg aldri har kjøpt noen selv (aner ikke hvorfor hun velger rosa, kanskje hun tror jeg er glad i det..? )

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Åjepp. Veldig forberedt på sikkerhetsdelen på oppkjøringa, men i praksis ville jeg nok neppe fått til.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Jesus, det ville nesten tatt kortere tid å nevne de jeg IKKE har hatt. Vel, vi prøver med et par hunder, et snes hamstere, et svært aquarium fult av fisk (fjott så fort neontetra går fra 5 til 100!) en haug katter (en av dem fødte i A sitt klesskap. HAHA) og nå har vi kun tre hunder (eller kun og kun, det er mer enn nok..)

9. Har du eller har hatt noen piercinger?
jærra, i niende fant hele gjengen ut at vi skulle ta piercing i navlen. Har til tross for advarsler fra hele stamtreet enda ikke angret - tvert imot. Jeg har faktisk ingen andre enn den, jeg er til og med uten hull i ørene..

10. Norge på sitt beste?
Norge er så nydelig fint, elsker Nord norge om natten når nordlyset titter fram, men må allikvell på trekke fram en scene fra filmen Børning hvor de filmer kjøreruta fra lufta over hele naturen langs Norge mens Mari boine spilles i bakrunnen. Det høres sikkert passe sært ut, men jeg lover - i got chills!


Bilde lånt fra Marte Sandjord.

11. Hva gjør deg trist?
vet du, det er faktisk veldig mye. Kjenner jeg blir spesielt trist når jeg ser eldre som er alene ute, når jeg hører om folk som feirer jul alene og spesielt om gamle som sitter alene på gamlehjem uten noen som kommer på besøk. Nå fikk jeg smådårlig samvittighet for at jeg ikke har vært til mormor i det siste - hun bor jo hus i hus og er blind stakkars. Får stikke innom i morgen :)

12. Hva gjør deg glad?
Det er også veldig mye - jeg blir veldig glad av å gi bort gaver, (også var det plutselig ikke mer...neida,det er mye som gjør meg glad, men det ville tatt en evighet å skrive det her. hovedsaklig er det tantebarna mine som er min største glede i livet. og Jul)


13. Hva er drømmejobben din?
haha, dette er det få som vet - men min drømmejobb er faktisk skuespiller! Å spille i en film eller serie hadde vært så stilig! Ellers er det jo en drøm å jobbe innenfor skjønnhet, helst i New york. Sånn ut fra hva som faktisk er mulig for meg er vel det å jobbe med syke/psyke barn noe som står høyt på lista.

14. Abbonerer du på et ukeblad?
Jepp, abonnerte lenge på shape up - men jeg omtrent hater å lese om trening så da ble det bytta over til det vanlige DET NYE. Veldig god kundebehandling som lot meg swappe slik. Ellers krysser jeg fingrene for Nemi-abonnement i julegave da det er et blad jeg kaver meg til butikken for å kjøpe hver måned. Og hobbykryss. (julegavetips til dere i fammyen)

15. Hva var det siste du kjøpte? 
hm, det må ha vært pepsi max. haha, og jeg som ikke engang er glad i pepsi max..

16. Liker du kinesisk mat?
Spiser det veldig sjelden, og må innrømme jeg ikke er så glad i det heller. Synes det blir litt vel salt og vannete. Igår spiste jeg wok da, det var kjempegodt! Er veldig glad i sursøt saus til forskjellige risretter, så det er vel der min favoritt ligger når det kommer til kinesisk mat.

17. Når var du i kirken sist? 
uff, får nesten skyldfølelse av å tenke på det.. det må ha vært forrige jul altså. eller, Eden linnea sin dåp - husker ikke helt hvilken som var først. Men forstå meg rett; jeg ELSKER å gå i kirka, spesielt i jula og påska. Nå høres jeg sikkert ut som en helkristen fanatiker, men stemninga som er der til tider er så magisk!

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 
Det var ei venninne som hadde laget meg en herlig kopp med skrift på - hjemmelagde gaver som er skikkelig personlige er det fineste jeg vet.
19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
haha, opptil flere ganger desverre.. har et par venninner som til tider er litt harde på flaska på litt feile dagsformer - også en gang jeg og venninna mi kom i slosskamp og jeg slo hjernerystelse og bristet et ribbbein. ouch!

20.Kan du rulle med tungen?
Jepp, men tror neppe jeg ville vist det til noen. Om noen hadde spurt i virkeligheten hadde jeg nok til og med sagt nei bare for å slippe bevise det..

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Mjææ, om jeg gleder meg til noe går tiden som regel kjempefort uansett hvor mye jeg har å gjøre - føler alltid jeg har dårlig tid når jeg gleder meg til noe. Om det er noe jeg MÅ delta på kan jeg bruke kjempekort tid som alikevell føles som en evighet. Så, svaret er vel at det varierer veldig - til hverdags bruker jeg rundt 15 - 20 minutter opp fra senga og klar til dyd.

22. Banner du ofte?
Desverre litt for ofte enn hva jeg har lyst til - vi nordlenninger har nok fått noen bannord inn med morsmelka, noe som er litt trist, for det er jo veldig lite fint. Det blir veldig ofte dobbel-faen på meg om jeg først blurter det ut en gang, fordi jeg blir irritert av å si det in the first place om dere skjønner. Haha, type - faen heller - NEI faen (hvorfor banner jeg hele tiden???)

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
haha, vet du, det å campe i telt er noe av det verste jeg vet, og det har det alltid vært.. kjempekoselig; men åh så skummelt! tror jeg har sovet i telt kanskje 5 ganger i mitt liv - to ganger med klassen på barneskola, en gang med pappa på ei lita øy utfor arnøya hvor vi har hytte da jeg var rundt barnehagealder , en gang med en venninnegjeng og en gang i hagen til bestevenninna mi hvor vi sprang inn i huset etter en time fordi vi hørte ei dame som kisset på katta si. hahah vi var så redde!

24. Hvor mange søsken har du? 
Har en ''stebror'' ergo ungen til pappas samboer, så har jeg to eldre søsken (en bror og ei søster) og lillesøsteren min.

25. Hvor mange steder har du bodd?
Har kun bodd i Bodø - men pappa har flyttet en del så vi har vel til sammen bodd fem steder,

26. Hva slags utdannesle har du?
Jeg har en halv frisørutdannelse (gikk ikke lærlingetiden)  påbyggning til generell studiekompetanse og et kvart år på et studie som heter internasjonale relasjoner (typ FN arbeid, krig og fredsforhandlinger og utenrikspolitikk). Men nå snart skal jeg gå sykepleien, så håper jeg å kunne ta en videreutdanning innenfor psykisk helse eller sosialt arbeid.27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
Må vel bli puppene det da, nå som de faktisk er tilbake. (hurra!)

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Vel, jeg har naturlig mye former og elsker det - men er til tider veldig misfornøyd med hofte/lårpartiet. Men det vokser på meg, så jeg er mer glad i mine nedre former enn når jeg var mindre. (kanskje det kan skyldes en viss kim K som har satt oppmerksomhet på sin herlige behind)

29. Er det viktig å feire bursdager?
Jaa - når skal vi ellers spise kake og gi gaver? :D Haha, neida, det kan man forsåvidt gjøre hver dag -  men det er veldig koselig med litt ekstra kosedager. bursdager er noe av det beste jeg vet! Skulle ønske vi kunne feire navnedager og.
30. Har du tatt vare på et klesplagg fra da du var liten?
haha, neei.. men mamma har! Hun er den mest sentimenale og har til og med klær fra Maria (eldstesøsteren) var lita som minstejenta til Maria bruker i dag. Det er søtt da!

31. Nevn en ting som er irriterende med å blogge?
Det at man iblandt skriver ting som man kanskje burde holdt privat og angrer på det i ettertid. Jeg er generellt veldig glad i å skrive, men iblandt er jeg litt for utleverende kan det føles som.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
haha, dette har jeg fått kjeft for en million ganger- men jeg drikker veeeldig sjelden vann. Det er omtrent det verste jeg vet utenom frukt. Hvor lite spiseforstyrra høres det ut eller? Nå prøver jeg drikke vann til middag, men må innrømme at jeg er mer der hvor jeg drikker cola light til alle måltider. Stakkars tenner..

33. Når legger du deg om kvelden?
Legger meg vel rundt 10 helst, så ligger jeg å leser på bloglovin' bloggene jeg følger før jeg tar fatt på ei bok og sover etter det. Regner med jeg sovner i rundt 00.30 - 0100 tiden. Før har jeg hatt eleeendig sovemønster og har sovnet veeldig sent og sovet minimalt. Det er jeg glad for har bedret seg med bedre matvaner.

34. Favorittfag på skolen?
lett - historie. Rett og slett fordi jeg husker ting veldig når jeg leser/hører de. Har et snev av fotografisk hukommelse, så kan se for meg hvor og når jeg leste noe om jeg hører om det ved senere annledninger. Også er jo historie så spennende!

35. Potetgull eller smågodt?
Smågodt, aller helst sjokolade.. nå tåler jeg kun mørk sjokolade uten melk i  - men om jeg får fatt på lys spiser jeg det ofte uansett til min egen fortvilelse.. er så aaalt for svak for sjokkis. Ellers liker jeg lite søtgodteri - salt/ lakris som tyrkisk pepper, kjempeklumper og hockeypulver samt sånne røde fisker man finner i smågodthylla er vel det eneste jeg liker. og kjeks og is da, men det tells vel ikke heeelt her.36. Siste filmen du så?
hm, det var faktisk i helga når jeg var på kino med Ask Leander og så Karstein og petra feirer jul. For en heerlig film! TIl og med jeg satt klistret til skjermen uten å ense omverdenen igjennom hele filmen. Har du småunger (eller, du trenger ikke ha det engang - dra alene) se den!! den er som sagt helt herlig.

37. Den perfekte vertsagaven er?
hm, det må nok bli vin.

38. Hvor gammel er pappaen din?
haha, nå må du ikke bli sur paps.. han ble nettopp 51 tror jeg (wæh, old man..)

39. Har du vært i avisen?
Har vært i avisa fleere ganger, en gang har jeg vært skikkelig flau over det når det omhandlet noe sminkegreier og jeg virket som tidenes mest overfladiske person. Ellers har jeg vært i avisen i forbindelse med bloggen flere ganger, spiseforstyrrelsen, når jeg var russepresident og i forbindelse med elevrådet/skola og drillinga.)

40. Et sitar du liker?
Er en skikkelig sucker for quotes, men liker godt ''difficult roads often lead to beautiful places''

41. Favoritt farge?
Er egentlig glad i mange farger, men alt av pastell er favoritter. Ellers er jeg skikkelig glad i mørkegrønn og marineblå!42. Hvem er forbildet ditt?
Tror ikke jeg har hatt et forbilde på mange år..

43. Er du forfengelig?
Tja, jeg bryr meg jo - men det er ikke slik at jeg MÅ sminke meg eller fikse håret om jeg skal noe - jeg går ofte på butikken og slikt usensurert. haha.

44. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?
åh, det er mye det.. aller helst vil jeg til New york på nyttårsaften å se dem slippe den kula over times square - men jeg har også lyst å reise å se for eksempel great barrier reef, jobbe som frivillig i afrika eller dra til island å bade i en geysir!

45. Har du vært gift eller forlovet?
Haha, ja ikke sant.. har ikke engang hatt type på hundre åår.

46. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko?
Lett; klær. Synes det er et ork å kjøpe sko, har så sykt skeiv fordeling på føttene så jeg går mest på tåballene, dermed blir det som oftest veldig vondt å gå i fine sko. Om jeg finner ballettsko kjøper jeg fort de, men ellers er det klær det går i..
47. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
Heller gammel enn ung iallefall, gammel i sinn liksom. haha. Har alltid vært litt veslevoksen.. men nå begynner jeg å vokse inn i alderen jeg har oppført meg som om jeg har vært i. Poeng for tidenes lengste og mest uoversiktelige setning.

48. Hvilke uvaner har du?
hm.. jeg har en liten ryddemani (ikke det at det nødvendigvis er negativt, men det kan nok bli litt irriterende for de jeg bor med) Ellers er jeg elendig på å spise med kniv og gaffel, er venstrehendt så det blir alltid vanskelig å finne ut hvilken hånd jeg skal holde hva i - dermd blir det til at jeg ofte bare kutter maten i bitene jeg kan spise og legger fra meg kniven før spisingen. Ikke akkurat restaurantværemåte..

49. Det mest romantiske du har gjort?
skulle ønske jeg hadde noe fint å skrive her.. Jeg har opplevd mange ting som jeg har funnet romantisk, for eksempel når en gammel kjærlighet har gitt meg en blomst uten videre etc , men det er desverre lite jeg har opplevd av ordentlig romantikk:-( *hint hint*

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
Nå skal jeg i dusjen og slappe av med serier resten av morgenen! See yaaTenkte kjøre en liten ''ukens spørsmål'' som jeg svarer på til helga-så om du lurer på noe er nå tiden for å fyre løs:-)

  • 13.11.2014, 22:50

Jumpie
//jumpsuit fra Vivikes, en klar favoritt :)

åh, hvor jeg elsker den mørkegrønne fargen på denne jumpsuiten. Nå er heller ikke dette det eneste plagget jeg eier i akkurat denne fargen, så det sier seg selv at det er på topplista mi når det kommer til klesfarger. Begynner å få ganske så mange jumpsuits og nå - men de er jo så gode å gå i!

Idag er jeg hjemme, og har vært en snartur på City nord hvor de har nattåpent og masse tilbud. Jeg kjøpte ingenting i dag, men fikk stått i kikket litt på dag otto (sinnasnekkeren) som hadde show.. haha, for en fyr! Må ærlig innrømme at jeg aldri har sett sinnasnekkeren på tv, men tror nesten jeg må starte nå. I morgen er det helg og jeg er klar til å slappe godt av å lade opp til helgene framover når Sofie kommer hjem etter sine eksamener (7 stk.. sjukt..)

Håper dere har hatt en fin uke, og ikke minst at dere koser dere glugg ihjel i helga uansett hva dere finner på :-)


  • 10.11.2014, 12:36

Bursdag, farsdag og to stryk.


VVel, ja. det oppsummerer helgen. På fredag hadde Andrea bursdag og jeg var hjemme å feiret -vi bestilte mat på indisk restaurant som er favoritten min og hadde det koselig sammen vi i familien. På lørdag og søndag var jeg ogå hjemme mesteparten av tida, på lørdag skjedde det fint lite mens på søndag feiret vi farsdag her hjemme med hele gjengen på besøk. Ellers har jeg øvelseskjørt en del, jeg strøyk nemlig på oppkjøringa for en måned siden og har nesten ikke hatt lyst til å sitte i en bil siden, men denne uka har vi prøvd å være litt intensive siden jeg hadde ny sjans idag. Desverre gikk det rett vest, så nå er det enda en måned til neste gang. Det er superkjipt, men virkelig ikke verdens undergang. Andre har strøket før, og andre kommer til å stryke senere. En eller annen gang får vel jeg det til og.

Jess, idag er jeg hjemme for natta og skal få tilbragt tid med mine bestevenninner som er hjemme - der blir fint:) Har dere hatt en fin helg?

  • 04.11.2014, 19:35

a lot going on


tidenes dårligste blogger-prisen ser ut til å skli rett inn på veggen hos meg. Jeg beklager så mye for lite oppdateringer, spesielt når jeg sjekker statistikken og ser at folk faktisk er inne å kikker om dagene .. (for jeg er inne å ser hver dag, jeg har bare veldig lite å skrive om)

Jeg tenkte kjapt oppdatere dere på de siste dagene - det har skjedd smått som er verdt å fortelle om. På lørdag var det kinodagen, da var jeg og noen venninner på kinoen og så filmen ''Love, Rosie'' - for en søt film! Det er når jeg ser slikt jeg blir smådeppa over at jeg mangler en fyr i livet. Heldigvis er det ikke ofte jeg ser klissfilmer om dagen, hadde jeg gjort det hadde jeg nok vært helt på tuppa til nå. Uansett, filmen anbefales til alle romantikere, og ikke minst til dere som har min type humor (for jeg lo faktisk halve filmen gjennom!) .

På Søndag var jeg på museum (haha, den er det ikke ofte man hører fra meg) å gikk ''skummel vandring'' med Ask, noe som basically betyr at vi gikk opp ei trapp med spindelvev og satt i et mørkt rom mens ei heks fortalte skumle historier. Det var en annen vandring for de litt eldre barna, men jeg synes forsåvidt de historiene vi fikk høre var over kanten skumle for de minste allikevell..

Jepp, så var det ny uke. Idag har jeg vært ute å kjørt litt med søssa, og det er vel også hovedplanen resten av uka. Andrea blir 17 på fredag, så da regner jeg med det blir en slags feiring! Jepp, det var vel stort sett det jeg hadde å komme med.

Har dere gjort noe morsomt i det siste?


Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits