• 01.12.2013, 00:11

Julebord på kaia!


I kveld trosset jeg forkjølelsen jeg har pådratt meg de siste dagene og dro på julebord med jobben. Jeg savner alle og enhver så mye for tiden, og gleder meg sånn til å komme tilbake på jobb over nyttår!
Vi dro på en restaurant jeg aldri har vært på før som heter bryggerikaia (og også er en uteplass) her i Bodø. Jeg valgte å ikke drikke på grunn av at jeg er såppass dårlig form og helst ikke vil dehydrere kroppen så mye når jeg allikvell skal til syden om bare noen dager.. De andre fleste andre drakk vin og hadde vel planlagt å sitte der hele kveld eller dra på byen. Det hadde jeg og gjort om jeg ikke var så frysen og tett i hodet - det er alltid så gøy å dra ut etter slike ting.

  
Kveldens antrekk ble veldig enkelt. Rett og slett fordi jeg ikke orker kjole eller skjørt når jeg er syk og fryser - pluss at kosetid med Ask tok over fiksetiden idag.


Bestilte biff og poteter - dette er noe jeg ser på som relativ trygg mat så da ble det en fin opplevelse matmessig og. Dette er faktisk den beste biffen jeg har smakt - og jeg tenker jeg godt kan dra hit igjen - tross min lille restaurantfrykt :) Det er så fint å vite at kvelden gikk fint på alle måter - før ville jeg nok ikke dratt.. Men å få være med verdens fineste og snilleste gjeng er virkelig verdt en liten utfordring.

Fiiine Renate med sin nydelige kjole! Misunner denne sånn.. Hun kjøpte den desverre for flere år siden..:-(


<3

<3I og med at jeg er i dårlig form dro jeg hjem relativt tidlig - så nå er jeg faktisk klar for senga her. Imorgen står en ny dag - og jeg planlegger å bli ferdig på loftet. Kjenner faktisk jeg gleeder meg:)

 • 30.11.2013, 16:57

KLAR FOR KOS


Heisann! Har dere hatt en fin lørdag til nå?
Det har iallefall jeg! Jeg var oppe i hele natt og fikset på loftet - nå er jeg SÅ nær å være ferdig. Regner med å kunne vise der mitt nye loft allerede i morgen - vi setter opp skap og sånt idag, så da gjenstår bare å sette på plass litt pynt. Etter en hel uke hardt arbeid der oppe har jeg tatt idag om en skikkelig slapp.-avdag. Jeg slappet av i hele morgest - tok meg en laaaang dusj og bare koste meg før jeg tok turen på shoppingsenteret med mamma. Det var sykt mye folk, så vi ble fort slitne i hodet - men jeg fikk kjøpt med meg litt av hvert fint;


Superkose-. morgenkåpe og tøfler. Åh det skal bli noen deilige vintermorgener framover! Fra Cubus :-)


Duftlys med juleduft, en grønn ullgenser fra Vivikes, sprøytepose til julebaksten jeg straks skal igang med og fiine kuler fra kremmerhuset  til å bruke som pynt oppe.
Hihi, fikk ogå hentet sovemedisinen min på apoteket, så da satser jeg på litt bedre netter framover. Ellers er jeg fortsatt litt sånn angstfyllt angående min framståelse som har spredt seg over alt.. Det er fortsatt veldig skummelt og rart å tenke på, og jeg vil egentlig ikke tenke spesielt over hvor mange som nå vet om mine egentlig veldig private problemer..
jaja, pytt - så lenge jeg ikke tenker over det er det ikke så skummelt.

Ikveld skal jeg på julebord med jobben - jeg gleder meg masse :) Savner kollegaene mine så mye når jeg er hjemme - så det er fint å få møtt de litt iblandt. Nå må jeg løpe og finne et antrekk for kvelden - vi snakkes:---)

 • 29.11.2013, 22:45

SAVN


Har jeg fortalt dere at jeg har trent drill sammenhengende i 7 år?
Igjennom barndommen min har jeg vært igjennom utallige idretter. Friidrett, barnefotball, ballett, turning, jazz, dans, kor (tells vel eegentlig ikke som en aktivitet men..)fotball og drill.
Da jeg var 13 hadde jeg spilt fotball og gått på drilling i tre år, og skulle starte på ungdomsskolen. Ettersom skolen ble mer særriøs måtte jeg gi opp en av idrettene, og det ble fotball som ble lagt til side. Idag er jeg strålende glad for at jeg valgte drill - det har nemlig vært de 7 beste årene i mitt liv. Vi har vært en gjeng som har byttet grupper og gått opp i divisjoner sammen, og blitt fantastisk gode venner. Jeg ser på troppen min som noen av de beste vennene jeg har hatt - noe som ikke er rart da vi de siste 4 årene tilbragte rundt 6-7 timer i uka sammen i tillegg til konkurransehelger, treningsseminar og var gode venner på fritiden.

Jeg har opplevd så mye med jentene mine - vi har sammen vunnet nordnorgesmesterskapet 5 år, Norgesmesterskapet 1 år(av 3 deltatt. 2plass en av gangene) ,vært med på mindre konkurranser som tropp, opptredd på City nord, på flere fotballkamper, håndballkamper, ledet 17maitoget.. Ja, mye rart! . De siste to årene trente vi knallhardt, vi hadde en av verdenstoppens trenere fra Nederland som lagde program til oss, vi hadde en fantastisk trener som stilte opp for å trene oss klokken 6 hver mandag morgen før skolen (til tross for at hun hadde både egne barn og jobb) og var med på de andre treningene vi hadde iløpet av uka. Vi har hatt knallharde uker med besøk fra Nederland og programinnlæring - men det har alltid vært verdt det. Jeg er så evig stolt av både troppen og det vi har utført.Legger med filmer fra de to siste årene i Norgesmesterskapet;

Denne var den første gangen vi prøvde oss som som Seniorer. Her var også første gang vi fikk laget program av flinke Dion Hoppenbrouwen fra Nederland.
Temaet er gamle guder i Athen - og med denne fikk vi 2 plassOg her er fra siste året vi drillet, nummeret var også laget av Dion - temaet var Space (og vi kalte oss team space - hadde råkule teamjakker og alt. åh, fine tider <3)
Da var vi plutselig Norgesmestere i seniorklassen i Norge!!!


Hva synes dere om filmene? Man må vel kanskje ha en interresse for det for å orke se slike videoer, men jeg synes nummerene våre var så stilige at det er virkelig underholdende:)
(Savner dere knallmye fine Team-Space jentene

 • 28.11.2013, 22:19

#tbt tyrkia'11


Åh, om litt under en uke koser jeg og mamma oss med sydenlivet på Puerto rico. Det føles som igår vi bestilte bilettene - tiden har gått sykt fort. Jeg har jo aldri vært i Spania, men har hatt lyst å dra dit hele livet!
 
Tenkte jeg kunne slenge ut noen fine bilder fra tyrkiaturen vi tok forrige sommer


Håh, sykt å se hvor forandret jeg er .. var en utrolig koselig ferie iallefall


Er det halvparten så fint på Gc skal jeg prise meg lykkelig!


 ...Og blir jeg halvparten så brun skal jeg iallefall være lykkelig. Nå skal det sies at dette bildet er fra i sommer når jeg kun hadde vært i Norge - så året før var det eenda mer. Åhhhhh jeg føler meg bleik.


Har noen av dere vært i Tyrkia? eller Gran canaria?:-D

 • 28.11.2013, 16:30

NYE VIPPER


Da har jeg tatt meg en pause fra arbeidet på loftet for litt selvpleie. Etter å ha gått i malerklær i 3 dager og malt/flyttet ting til leddene i kroppen nesten er betente og rett å slett vært dødssliten var det utrolig godt med en pause. Jeg har tilbragt dagen på solrommet med massasjemaskin med, også har jeg vært en tur til min faste vippefikser Lotte. Sist jeg satte på extencions begynner vel å bli en stund siden, så alle sammen var falt av.. Da var det godt å få på nye. Da er jeg klar til to sminkefri uker i Puerto rico!

Til dere som bor i Bodø /Narvik og vil ha vippeekstencions anbefaler jeg virkelig å ta kontakt med Lotte. Hun er rågod, og hun gjør det hjemme - så det er mye billigere enn å gå til salong å gjøre det. (vi snakker rundt 1000 kr prisforskjell - Lotte tar 600 for første gangen og 300 for påfyll som man gjerne må ta etter 3-4 uker).
Både jeg og familien min har fått satt på vipper av henne, samt flere av mine venner. Hun bor i Narvik men er i Bodø ganske ofte da moren hennes (og moren til bestevenninna mi Sofie - heeehe) bor her. Så om noen vil ha nye vipper er det bare å kontakte Lotte - hun elsker å gjøre dette og hun er som sagt kjempeflink:-)

Her er bilder av venninner her i Bodø som har fått satt på vipper av Lotte, blandt annet et av søsteren min;

//bildene er stjålet fra bloggen til Lotte.

Nå skal jeg opp på loftet å fortsette å sortere klær. Fant ut at det var mer enn jeg trodde  - så dette blir nok et todagers prosjekt. Tenk at det er torsdag allerede!! Tiden flyr avgårde når man er opptatt.

 • 28.11.2013, 10:54

Black friday imorgen!


For alle om ikke har fått det med seg er det hvert år siste fredag som blir kalt 'black friday'. For de som ikke vet hva dette er er det en handledag (faktisk den dagen i året det blir handlet mest - med unntak fra lørdagen før jul). Det er fra USA dette konseptet stammer - hvor de hver fredag etter thanksgiving (som er siste tordag i november - happy thanksgiving idag!) markerer starten på julehandelen med en rekke tilbud. Her i Norge er det mange (spesielt nettbutikker) som kjører konseptet (nesten likt som ''cyber monday,'' for de om har hørt om det.
Altså, skal du handle på nett er morgendagen dagen å gjør det på!:)


Haha, fant dette når jeg søkte opp black friday på google........måtte le litt.

Noen butikker som kjører black friday i år;
- Zalando.no
-Multicom.no
-Sportmann.no
-Elkjøp.no
-MPX.no
-Stormberg
- Applestore
-Norwegianoutlet
-mywardrobe
Og en del andre og er jeg sikker på. Husker i fjor - da handlet jeg meg gal på både proteinfabrikken og diverse klessider på denne dagen!

I Usa kjører de fleste nettsteder dette, men jeg vil allikvell tipse dere om bloomingdales som selger mye designklær etc - de er allerede billigere enn Norge - så tenk dere hvordan der er i morgen :-D

Andre som har hørt om, eller handlet på Black friday? Noen som skal handle imorgen?:-D
Vet det iallefall blir litt julegavehandling på meg......

 • 27.11.2013, 23:26

Nightynight fra sofaen


Hurrdurrrrrrr for en slitsom dag det har vært!
Sovnet ikke før rundt 4 i natt, og stod opp rundt klokken 8.... Våknet nemlig brått av å ikke få puste, så var det bare den ukentlige forkjølelsen som hadde satt inn. Jeg prøve å sove litt mer, men det var rett å slett umulig - så da stod jeg like så godt opp og malte andre og siste strøk på loftstua. Det tok ikke så lang tid - og jeg ble superfornøyd med resultatet. Har hele tiden trodd veggene på loftet var hvite - men det var helt til jeg faktisk malte det hvite.. da kom kontrasten fram - og gud hvor annerledes det ble! Hele stua så plutselig 5 ganger større ut. (haha, kan nesten sammenligne det med tannbleking. Man tror man har hvite tenner, helt til man tester det ut......)

Etterpå dro trosset jeg om mamma ekstremstormen vi har hatt her idag for å dra på jysk å handle nytt klesskap. Fikk tak i et kjempefint med speil og greier - så gleder meg til å få det satt opp. Jeg er såklart i sløsehumør og kjøpte like så godt et lammeskinn når vi var det......... vel brukte penger som alltid..... hehe.

Etter vi kom hjem tok jeg fatt på siste av dagsplanen oppe - jeg støvsugde, pakket sammen malerutstyret og vasket gulvene (OG SKRUBBET DEM MED WHITESPRIT, takk for tidenes hodepine)  før jeg satte litt av møblene på plass. Nå er hardarbeidet unnagjort - og jeg er sikker på at leddene i armene mine kommer til å være oppsvumlede i flere dager framover.. haha, men jeg tror jeg kommer til å synes det var verdt det når jeg får loftet ferdig.

Siden jeg pusset hele overetasjen med whitesprit og rommet mitt ligger i trappegangen med dør som lukker inne stanken tar jeg ikke sjansen på å sove der inatt. Jeg må forresten lufte oppe, så om jeg ikke vil bygge videre på forkjølelsen tror jeg det lureste er å ikke være så mye i kaldluft. Derfor har jeg intatt sofaen for natten (som jeg forresten synes er hundre ganger bedre å sove på enn noen seng, haha.) Satser på en god natts søvn. Imorgen fortsetter arbeidet på loftet - men jeg skal ta litt megpleietid imellom slagene å få tatt sol samt satt på nye vippeekstencions hos flinke Lotte.


Ønsker dere en god natt - bare to dager til helg nå

 • 27.11.2013, 00:05

Me bare male heila driden kvide


Åh, jeg er dødssliten. Armene er helt spaghetti etter dagens maleøkt - som har pågått i rundt 8(!) timer.
(Når jeg setter et mål om å bli ferdig med noe iløpet av en dag, da skal det jammen bli ferdig iløpet av dagen og.)
Jeg startet dagen sånn halvveis tidlig, som vanlig etter en natt med lite søvn. Halvveis i søvne pakket jeg i en frokost før jeg hoppet i min fine maledress og var klar til å starte på dag 2 av oppussingen min - nemlig loftstua.
Jeg ble litt forsinket i tidsplanen, for jeg hadde nemlig ikke tenkt på at loftstua er fullt møblert med møbler som ikke kan flyttes ut. Dermed måtte jeg samle alle på midten og dekke de med plast.........Samtidig som jeg måtte dekke gulvene, og teipe vinduene ble det et tidskrevende arbeid.

Jeg fant så ut at malerullen var for vond å bruke over lang tid, så jeg malte like så godt hele loftstua med en liten malepensel. Siden det tar litt lengre tid var jeg redd for å ikke bli ferdig idag - men med et par timers jobb på kveldingen også ble jeg heldigvis det. Da er det klart for et siste strøk i morgen tidlig, så skal det bli leeenge før jeg tar i en malekost igjen!


Først. (herregud for en rotekopp av en søster jeg har iblandt.. Heldigvis ser det SJELDENt slik ut oppe, det er kun fordi hun måtte hastpakke og dra til pappa så jeg kunne slippe til.)

Litt morro underveis. På dette tidspunktet var jeg så lei at jeg nesten lot det være slik.

OOOOOG jeg kunne endelig puste ut. Håper morgendagens strøk går fort, jeg må nemlig opp tidlig for å prøve være ferdig før lunsj slik at jeg og mamma kan dra å få tak i et nytt skap til dyngen av klær jeg har liggende..
Etter det går kvelden til å vaske de nymalte rommene, og dermed er det kun innredning igjen - det er det jeg gleder meg mest til:- D


yo forresten. Samme svette antrekk to dager på rad - jeg lever farlig.


Ellers - siden jeg shopper som terapi og sjelden gjør mye som trenger fancy klær har jeg en haug klær som aldri er brukt, en masse med merkelapper på og alt.. Har også aalt for mye nydelige klær som er for store nå og bare gjør meg deppa. Dette tenkte jeg å få vekk mye av, så tenkte da å selge det ganske billig - dermed lurer jeg på om noen har tips til hvor det er lurest å selge klær? Har sett bloppis.no kan være mulig (men aldri prøvd å selge noe der) / facebook eller her på bloggen.. Har dere erfaringer med sånt?

Nej, jeg får vel ta kveld så jeg (forhåpentligvis) kan være uthvilt til morgendagen. Vil gjerne få ting unna så fort som mulig siden Ask kommer på overnatting
Håper dere har hatt en fin ....tirsdag(?) haha, dagene går i surr.

 • 25.11.2013, 21:25

Hvit lykke


Puuh, jeg er det man på godt norsk kan kalle utmattet. Jeg har stått på rommet og malt fra rundt klokken 13 idag, 3 strøk, lister, tak .. ja, hele greia. Tungt var det - tenker armmusklene må ha vokst med minst et par centimeter iløpet av dagen. Men verdt det var det - for jeg er nemlig ferdig med rommet, nå er det klart for å få satt inn nytt skap og alt. Hadde beregnet 2 dager på maling av rommet - så jeg er langt forran tidsskjemaet mitt :-D Imorgen tidlig starter jeg med maling av loftstua, så flytter jeg inn alt av klær osv på klesrommet på onsdag - flytter mellom soverommene og vasker på torsdag og innreder loftstua på fredag. Det vil være en drøm å gå inn i helga med alt ferdiggjort!


Huff for et rot... Hadde litt vanskelig med å finne klær til jeg skulle ut forrige uke...... Har rett å slett ikke giddet rydde.Men med noen få bærerunder var rommet bart og klart til maling. Har ikke peiling på hvorfor det hadde denne fargen.......
(jo, det var fordi Andrea hadde dette rommet da hun var lita (jeg hadde et rosa) og hun var tidenes guttejente. Rommet skulle være blått, og var innredet med bilmatte og dinosaurfigurer.


- Og etter min malerunde :-D Stornøgd - GLEEDER meg til å plassere tingene mine inn igjen. (OG RYDDE)Dagens outfit. (Håper ikke noe motepoliti ser dette innlegget. Eller, om jan thomas ser det får jeg nok 6 for nyskapning uansett)

Nå skal jeg ta kveld med et smil. Håper dere har hatt en god ukesstart:-) • 25.11.2013, 11:12

Ny uke - ny giv!


Hoihelloi. Nå er også jeg oppe (og klokken er 11.......må huske å fikse døgnrytmen)
I natt satt jeg oppe til jeg ikke klarte holde øynene åpne mer, men det var rett å lett fordi jeg fant noe mye mer spennende enn søvn. Ila kvelden igår fikk jeg faktisk planlagt hva alle mine nærmeste skal få i julegave - og i hver og en av gavene jeg har planlagt ligger det mye arbeid og omtanke, så det er umulig å ikke bli glad (hoppas jäg)
Problemet er bare at jeg må få tid å kjøpe inn og fikse ferdig gavene før jeg reiser til gran canaria, og det er kun noe sånt som ni dager til.. og på de ni dagene skal jeg også få ferdig årets julebakst - OG pusse opp overetasjen. Jeg har vel troen på at jeg i det minste ikke kommer til å kjede meg -  opptatthet er ikke akkurat hverdagskost for min del, så glad er jeg for det.Må jo såklart slå til med min fantastiske trøtte humor. Noen som forstår?


Ooog et illustrasjonsbilde av dagens humør. Slik var nemlig fnisehumøret forrige uke og - Tenkte å heller poste det enn å skremme dere med dagens look. (kanskje senere, når jeg er sånn halvvei dekket i maling)

Nå sitter jeg med frokost og bloglovin-date, viktig å lade opp både fysisk og psykisk før jeg tar fatt på oppeprosjektet. Ønsker dere alle en herlig dag:)

Flere som har startet på julegavene?:-- D

 • 24.11.2013, 18:52

''litt nyttig nytt''


Når jeg er på handletur er det som regel ikke mye nyttig jeg grafser til meg. På samme måte som jeg trener for å stagge følelser, handler jeg også for samme greia. Det er egentlig en dum uvane, og jeg ender jo opp med lite å rutte med ellers - men jeg er glad i dingsene mine fordeom. Jeg elsker pyntegreier og om jeg finner fine ting å hvile øynene på tar det ikke lang tid før de har fått seg ny eier.
Igår var jeg som sagt på lørdagshandel - og siden jeg ikke orket prøve klær og er litt rådvill angående julegaver ble det denne gangen kjøpt inn til min nye stue på loftet. Jeg skal jo pusse opp og lage mitt eget lille sted der oppe denne uken - så da må det jo litt pynt til.

Gårsdagens fangst ble dermed;


Ikke bare en - men tre like pynteputer. (well played 3for2 @ princess)

Og selvfølgelig et pointless skilt og.


Men disse hadde jeg faktisk planlagt - jeg tenkter å dekorere dem og bruke dem på bordet oppe i vintertida. Varm kakao, julefilm, stearinlys og kakemenn.. ilove.


Er det bare jeg som ELSKER disse her eller? (Det vet jeg det ikke er, for Ask fant nemlig ut at han skulle ha masse slike når han ble stor, istedet for babyer da.)#SOPRETTY

Ellers har jeg samlet opp litt andre ting iløpet av de siste ukene som jeg planlegger bruke oppe. Jeg mangler fortsatt noen småting - men jeg tar det etter jeg har malt og ryddet.
Jepp.. og hva er vel et innlegg uten #selfies?


Men her ser dere jo da ikke min latterlig slutty tskjorte, så her er mitt nye profilbilde på facebook;


....Og gjett hva? Jeg fikk friermail.

Nå er både jeg og mamma UTSLITT etter en natt med smårollingene. Det ble til at mamma måtte sove på stua med babyen som skrek i ett og nesten vekket Ask mens jeg lå i mamma sin seng med han. Vi var sent i seng og teeemmelig tidlig oppe - så de rundt meg har virkelig fått oppleve trøttsurslemhet på høyt nivå. Selv om jeg såklart har prøvd å tone det ned noen hakk.

Håper dere har hatt en finfinfin helg. Kan meddele at min er blitt bedre og bedre siden fredag, så jeg er ikke helt i sumpen lengre.

 • 23.11.2013, 19:43

Lørdagsoutfit


Ikke det at jeg eegentlig er så hypp og hurtig på det med outfitbilder - men de gangene jeg presterer å gå ut uten tightsen eller joggebuksa på jo dokumenteres. (jeg går såklart kun turer ute og til butikken i joggebukse - men så er jeg vel ikke så ofte på andre ting.)

Idag tok det ganske lang tid før jeg kom meg på min planlagte handletur. (Grunnen til dette er rett å slett at jeg igår skulle være så tøff å spise av kyllinggryta mamma hadde laget - og ignorerte det faktum at fløte og magen min er som lakserosa og mintgrønn - de passer rett å slett ikke sammen. Jeg endte med tidenes mest intollerante start på dagen. men det var verdt det.)
Andrea skulle egentlig være med meg, men hun fikk plutselig hodepine. (....lurer på om hun tok igjen på meg fra igår når jeg ikke gadd kino)

Uansett fikk jeg kjøpt inn masse nytt til min nye stue oppe. Jeg gleder meg til å innrede etter min smak! Kortet er ikke på langt nær like fornøyd som jeg, men så har vel ikke det noen stemme for tiden uansett.  

 

/Genser bikbok, tights Gina Tricot, Skjerf Cubus, Veske Primark, Sko DNA og klokke fra CMYK:)


*k9zf9z*


Viser dere innkjøpene om en liten stund - nå skal det kosemoseoverdoses med mine herlige tantebarn før leggetid:) GOD LØRDAG!

 • 22.11.2013, 19:30

Let's shop till we drop


Eller nei. En times shopping er mer enn nok for meg og min snart høygravide lillesøster. (Vi skylder på at hun blir sliten, egentlig er det jeg som ikke gidder noe i mer enn en time om gangen)
Dagen idag har gått som spådd - jeg startet like nedstemt som igår, men ettersom dagen har gått har det faktisk lettet, litt og litt.
Er fortsatt ikke i superhumør, men definintivt bedre enn igår, inatt og imorgest. (tror det kan ha noe med den halvtimen jeg tok meg i solariumet, det gjør alltid godt for både kropp og sjel)


Må vel fint innrømme at dette smilet var litt påklistret. Men jeg ER i halvveis godt humør. Humoren er på plass idag og, fine meg;

Ja, jeg er barnet til Heidi alexandra og the grudge jenta.

Mens jeg lå å syntes synd i meg selv i går kveld husker jeg at jeg spurte Andrea om vi kunne dra på kino idag. Vi sjekket filmene som gikk, og fant ut at det måtte bli enten hunger games eller ''Last vegas'' som hadde premiere i dag. Ettersom jeg syntes førstefilmen av hungergames var spy (sorry til storfansen) valgte vi denne andre filmen om gamlinger som drar på til vegas på fest. Traileren minnet meg ganske om hangover, så den så morsom ut. Men da vi skulle dra fant jeg ut at jeg hadde latterlig hodepine som ikke ville gå bort - så da ble det shopping idag og kino på Søndag. I morgen skal vi passe både Ask og Eden her, så jeg har lovet Ask at vi skal dra på fun-bowling. (neon, disko- bowling for barn) HJØLP.

Jaja, tenkte egentlig bare å stikke innom å vise dere hva jeg fikk kjøpt inn i byen;


I et lite håp om at dette kanskje funker. Hva tror dere? Regner med gutta føler de ikke kan motstå meg fra øyeblikket de sniker mot de ikke eksisterende puppene mine og finner denne oppfordringen.


Kjøpte også dette tullet på søstrene greene. De har faktisk latterlig mye bra der, til en utrolig rimelig penge. Med dette skal jeg lage dekor til min nye stue oppe. (SELV; JA!)

Ellers fikk jeg også unna årets første julegave. Halvparten av den iallefall. HIGH FIVE TIL MEG SELV. Det er mamma som får gleden av denne, selv om jeg har spurt så mye rundt tingen at jeg er sikker på at hun vet hva der er.

Nå skal jeg bare slappe av, som vanlig. Nytt på nytt på skjermen er bedre enn all verdens fester. (Om noen med innflytelse eller magi i seg leser dette - jeg tar godt imot Jon almaas i Julegave. Han er mitt ønske nummer tre, etter Stian blipp og Petter Northug.)

hugs n kizz'z

 • 21.11.2013, 09:41

Repost video; Hvordan krølle håret med slettetang


Hoi, denne er gammel dere. Savner mitt lange hår, mitt friske fjes og å ha overskudd til å gidde lage slike videoer.
Her er iallefall hvordan jeg som regel fikser håret når jeg skal noe spesielt. Har det alltid enten i krøller, høy hestehale, helt slett eller festet i en dott på hodet.
Jeg lærte å krølle håret med slettetang da jeg jobbet ekstra på frisørsalong, og har kun brukt det siden. (med unntak for julaften i fjor - da brukte jeg svære varmruller....)

Jeg liker å bruke slettetang bedre enn krølltang fordi det er mindre varmeskade på håret da man ikke trenger holde den lenge over håret slik man gjør med en krølltang. Det tar også kortere tid, og krøllene blir mer ''korketrekkere'' samt større - kontra de mer puddelkrøllene man kan få av vanlig slettetang.Hvad tycks? :- D

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

 • 20.11.2013, 19:41

Dyrisk spenning


Joda - jeg er i mitt morsomme overtrøt hjørne idag og. I natt ble det vel omtrent tre timer søvn før jeg labbet meg avgårde i en meter (!) nyfalt sne til legen imorgest. (det var faktisk MØRKT da jeg gikk, det er bra lenge siden jeg har vært oppe før sola) Hos legen gikk det veldig greit - jeg fikk skrevet ut noe søvngreier slik at jeg forhåpenligvis får litt bedre sovevaner fremover. Ellers var vel tankene mine mest på Andrea som var på sykehuset samtidig - for ordenlig ultralyd og for å få sjekket ut kjønnet. Jeg har vær niiispent siden hun fikk legetimen - så jeg ble dritskuffa da hun kom hjem og de ikke hadde kunnet se det på sykehuset (hun måtte til spesialst for en slik ultralyd) Så da er det bare å smøre seg med mer tålmodighet.

Ettersom jeg sov lite inatt har dagen også vært slapp. Jeg har vel egentlig lest i hele dag - (noe som har vært greit - for serien min er latterlig spennende nå når det går mot slutten)
Ellers har jeg tatt litt sol, hvor jeg faktisk fikk sovet i sånn 5 minutter. Utrolig hva en seng og litt varme kan gjøre!
Jeg har også vært en tur innom City nord og handlet vin, vipper og fått billett til festen jeg skal på i morgen (siden jeg ikke ooorker stress imorgen..) Og kjøpt middag som jeg nå har laget til meg og Andrea. Jeg er fast bestemt på å få i henne litt næringsrik mat - så idag ble det favoritten min - ovnsbakt laks med grønnsaker og poteter. Norsk husmannsgourme på sitt beste.
Endelig har jeg fått hatt på meg leopardbuksa mi. Haha, Ask var så morsom - jeg hadde sittet med pledd på i sofaen hele tiden mens han lekte, det var kanskje 2 timer siden jeg var oppe å gikk. Andrea kom ned å begynte spørre '' hvem er pappaen til dadda Lena sin baby?'' ''JUSTIN BIEBER!'' ''hvilket dyr er daddalena?'' '' En skummel slange med flekker''
Andrea bare '' hæ, flekker??'' også kom jeg på at jeg hadde på meg denne tightsen.... Det er ikke lite han får med seg!

Kjenner det skal bli godt med mat i magen og forhåpentligvis en god natts søvn. Heldigvis skal jeg ikke til legen klokken 9 imorgen.......
Håper dere har hatt en super lillelørdag:-)

 • 19.11.2013, 20:58

Solsolsol i senga


Jeg er latterlig overtrøtt nå. Jeg har forsåvidt vært det i hele dag - og humøret har gått i berg-og-dalbane fra jeg stod opp til nå. Da jeg stod opp hadde jeg fått rundt 2 timers søvn, og var rett å slett utrolig sliten. Jeg omtrent glefset til mamma når hun snakket til meg i hele morgest... Etter en liten gåtur i et ekstremt sørpete kvartal var humøret på topp igjen, så da jeg kom inn var jeg nesten frekk og mobbende istedet. Tror jeg satt å lo av helt teite bilder på forskjellige instagramtagger i flere timer... hah.
Etter å ha gjort omtrent bare tullting i flere timer gikk ble jeg småkald, så jeg bestemte meg for å hoppe i solariumet. Det er så latterlig deilig, og SÅ godt å spare pengene jeg egentlig ville brukt om jeg skulle tatt på brun og blid. Nå skal jeg ta sol hver dag frem til vi reiser har jeg funnet ut. Imorgen er det nemlig bare to uker!! Wii. Sa det til mamma ista, og hun repliserte med ; jah, og vi har ikke engang begynt å pakke tenk. (hvem i all verden pakker 2 uker før de reiser..?)


Dette er offisielt mitt nye favorittsted.


Jeg postet også dette bildet på instagram;

Rett og slett fordi jeg har forferdelig dårlig humor idag. Og humoren er smålig galgeaktig (men det er den alltid.)
Jeg har egentlig utrolig mye selvironi når det kommer til sånt - noe jeg tror vennene mine er glade for.

'' Hvem tok den siste sjokoladebiten?'''

'' SER DET UT SOM JEG HAR RØRT SJOKOLADE PÅ FLERE ÅR KANSKJE? ''

Da ler vi godt. Vi vet jo alle at jeg så klart spiser sjokolade, det er jo favoritten min. Og det er vel sikkert jeg som har tatt den biten og.

Jessja, det var vel dagens. Resten av uken gleder jeg meg faktisk til - i morgentidlig må jeg opp grytidlig til legen, men det gjør liksom ingenting, fordi jeg har flere spørsmål jeg må få svar på - i tillegg til at Andrea skal til ultralyd samtidig - ergo; Når jeg kommer hjem får jeg vite om min nyeste skatt blir en prinsesse eller prins.
Ellers skal jeg i storbursdag på torsdag, også skal jeg bruke hele helga og nesteuke på å innrede mitt eget lille krypinn oppe da andrea skal flytte ned nå når hun skal ha.

Hurra for det. Nattinatt

 • 19.11.2013, 10:23

Oppskrift; Rainbowcake


Jeg lovte jo å dele oppskriften på kaken jeg lagde til Eden Linnea's dåp.
Jeg lette lenge etter spennende kaker å prøve ut - og til slutt stod det da mellom regnbuekake og en tradisjonell fromasjkake i lyslilla og hvit. Ettersom det var mange barn på Ask sin alder som skulle komme, tenkte jeg regnbuekaken ble best for deres skyld
Denne oppskriften er lånt fra en av favorittbloggene mine - Passion for vintage

(Ps. jeg poster denne oppskriften på premiss av at du baker en og smaker på et stykke - verdens søteste leser, M ♥ )


Du trenger;
1 eller flere runde kakeformer. (jeg brukte en på 24 cm) Jo flere du bruker, jo kortere tid tar det.
-Forvarm ovnen til 160g varmluft.

- Bunnene:
- 500 g sukker
- 280 g smør
- 7 eggehviter fra store egg
- 600 g mel
- 4 ts bakepulver
- 3 ts vaniljesukker
- 3 dl melk
- 4 ss Maizena ( blandes inn med melet)
- 5 ulike konditorfarger (Americolor eller Wilton, kjøpes på bl.a. bakeshop.no) - Jeg brukte fargene Redred, Sky blue, Leaf green og Purple fra Wilton, i tillegg til gul vanlig konditorfarge.
Americolorfargene er etter hva jeg har hørt enda sterkere og bedre i fargene:)Begynn med å piske smøret mykt. Pisk så inn sukkeret til du har en fin og hvit krem. Separer eggehvitene fra plommene og ha i halvparten av eggehvitene. Pisk godt, helst i 2 min. Ha i resten av eggehvitene og pisk i 2 min til. Husk å skrape kantene innimellom. Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør lett i dette. Sikt inn halvparten av det tørre og halvparten av melken i røren. Miks dette godt sammen. Ha så i resten av det tørre og resten av melken.

Derretter fordeler du røren likt på 5-6 skåler, alt ettersom hvor mange farger du vil bruke. Tilsett så farge i hver av skålene. Om du bruker wilton eller americolor-farger er disse veldig drøye i bruk i forhold til vanlig konditorfarge, da disse er konsentrerte farger. Du trenger derfor kun en piiitteliten dråpe i hver skål for ordentlig farge. (jeg brukte vel rundt 20+ dråper med konditorfarge i den gule)
Et tips er å bruke tannpirkere for å tilsette farge med.

Haha, glemte ta bilde før jeg hadde første bunnen i ovnen - så den lilla deigen fikk ikke bli med på bildet desverre.

Smør formen godt, og ha røre i.
Stek en og en (eller to i gangen om du bruker flere former) i rundt 15-18 minutt. Bruk en gaffel til å sjekke om bunnene er ferdige (om det henger igjen noe på gaffelen når du stikker den inn i midten må den steke noen minutter til.

Jeg kuttet så av ''misfargede'' kanter og stablet de på hverandre i regnbuens fargekode. Lilla - Blå - Grønn - Gul - Rød. Imellom lagene hadde jeg et tynt lag Royal icing.

Royal icing kan lages på to måter. Jeg valgte den ''anskeligste for å gjøre den søtest mulig, og hvitest mulig.
Enkel måte;
- 2 eggehvitter
- 2 dl melis
litt eddik/ sitronsaft (ca 1 ts om du bruker sitronsaft, 1/2 om du bruker eddik)

Pisk til det blir stivt. (men ikke for stivt, du skal kunne dra det mellom fingrene)

Den vanskelige måten er nesten lik - man koker opp vann i en kjele og pisker ingrediensene i en bolle over vannet. Med denne metoden bruker man gjerne sukker istedet for melis, og glykose i tillegg.

Resultatene blir veldig like - så det er vel egentlig ikke vits å gjøre det på den vanskelige måten.

Etter jeg brukte jeg samme icingen til å kle kaken med.
Etter dette kjevlet jeg ut marshmallowfondant (Fondant finner du i nesten alle matbutikker, på panduro, kjøkkenbutikker etc - så det er ikke vits å ta seg tid til å lage det)
OM du vil lage selv er det enkelt det og - du smelter marshmallows sammen med melis, delfia/matfett og vann, pakker det i plastikk og legger det i kjøleskapet litt før bruk. Dette fins utallige oppskrifter på på nettet - et kvikt googlesøk er alt som skal til:)

Etter jeg hadde kledd kaken med hvit fondant brukte jeg det siste av icingen til å ha utenpå igjen, slik at pynt osv kunne feste seg. (man kan også bruke matlim)
Til pynt brukte jeg love-hearts, kakeglitter (panduro) og rosa glasurpenn fra matbutikken.
 • 19.11.2013, 04:23

Sleepless again


Jeg burde vel egentlig sett denne komme da jeg måtte tvinge meg selv opp fra senga klokken ett idag etter godt over 12 timers søvn. Etter en uke på underskudd tok kroppen igjen den tapte søvnen, og jammen var det godt for hodet. Men etter tolv timers søvn skal det godt gjøres å sovne til vanlig tid dagen derpå - iallefall om du heter Lena og sliter med søvnen til vanlig. Det er som regel slik syklusen går - en uke med 4-5 timer søvn per natt før et par dager med litt for mye søvn - og tilbake til start. Utrolig slitsomt egentlig, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Har prøvd alt fra å legge meg tidlig(og ligge våken i flere timer i senga) til å ha på vekkeklokka og stå opp 6, men neste kveld er det like ille igjen. Egentlig skulle jeg ønske det bare fantes dager, og at søvn var noe man slapp unna da det i mitt tilfelle bare sliter meg ut.

Nok om det. Når jeg først er våken og igang med et innlegg kan jeg jo like-så greit fortelle dere hva dagen min har gått ut på. Den startet som sagt seent - og etter lang tids avslapning på sofaen trødde jeg på meg støvlene og trasket ut i regnet. Etter en liten gåtur begynte det å regne noe forferdelig - så etter et lite stopp innom butikken for å kjøpe kryssordblad var det rett hjem for mer avslapning. Etter å ha løst x-antall kryssord testet jeg ut solariumet vårt for første gang. Det var bedre enn jeg trodde, jeg fikk til og med skille etter det som ikke kan ha vært lange tiden. Nå tenker jeg å ta litt annenhver dag helt til vi reiser.
Ellers har jeg egentlig ikke gjort noen verdens ting. Dagen har vært litt fylt av dumme tanker  - så da blir det bare sånn.


helt random bilde. Hva er vel et innlegg uten bilder?

Håper jeg er alene om søvnproblemene i natt - og at alle dere som skal opp på skole og jobb drømmer søtt på puta i dette øyeblikk. Isåfall leser dere nok dette under frokosten, eller i et kjedelig øyeblikk på hva enn dere skal imorgen - og at ligger forhåpentligvis JEG å drømmer søtt.

 • 18.11.2013, 18:54

Før og etter; Swiss clinic tannbleking


Hei og hopp. For noen uker siden mottok jeg en pakke i posten fra Swisswhitening . Den inneholdt en pakke tannbleking som jeg flere ganger har tenkt på å teste ut. Ikke det at jeg har hatt så supergule tenner, men man kan vel si at et år med ekstrem kaffe/lightbrus og te-drikking ikke har gjort kun godt for tennene. Jeg hadde også en periode jeg var fæl på snusbruk - som heller absolutt ikke hadde noen god virkning for tennene.
Jeg har flere ganger før testet andre merker - blandt annet iwhite penn (som ødela tannkjøttet mitt, slik at jeg var øm og sår hele tiden, og hadde blødninger ved tannrøttene) og smilelab - som forsåvidt funket fint, men effekten holdt kun en dag om gangen..

Nå har jeg da testet en uke med dette blekingssettet, og her er resultatet:

(før)

Her et et bilde før jeg fra dagen før jeg begynte å bruke tannblekingen.  Den skal brukes i en til to uker til sammen, men jeg har kun brukt den i en - og er strålende fornøyd idag.
Bildene under er altså tatt i dag, etter en ukes bruk. Jeg har ikke merket noe ubehag i tannkjøtt, eller at det har vært ''vondt'' i tennene mens jeg har hatt det på, slik som jeg har opplevd før med andre merker.

(etter)Settet inneholder 10 ml blekingsgele, 3 formbare tannskinner og en beholder.
Når man skal bruke det må man altså forme en skinne etter egne tenner, det gjør man ved å koke opp varmt vann som man så dypper skinnen i slik at den mykner før man så setter den over egne tenner slik at den former seg etter dem.

Selve behandlingen er like enkel; Man starter med å pusse tennene før man har blekingsgele i tannskinnen man har formet, så lar man den være på tennene i 30-50 minutter om dagen.

Superenkelt er det iallefall:)
Smilet mitt er altså blendahvitt nå, og jeg er superfornøyd. Så får jeg se hvor lenge hvitheten holder, men jeg regner med den holder lenge såfremt man pleier tennene godt daglig.  Dette er helt klart noe jeg kommer til å bestille igjen ved senere tid:-) (forresten har Swiss clinic salg på denne nå; 595 istedet for 1495 som det koster til vanlig. Du finner settet her. 

De selger også mye annet hos Swiss clinic . bl.annet samme settet bare for sensitive tenner, Skin renewal roller og krem (nytt!) , Vippeserum og brynserium.
De har også en del nye produkter på vei til nettbutikken! Jeg er spent.

Ellers kan jeg si at grunnen til at jeg ikke har skrevet noe spesielt idag er at jeg har hatt en relativt dårlig dag, og helst vil spare dere negativitet. Det er så mange som sier de blir inspirert og motivert av bloggen - og at er det bedre at jeg holder det fæle litt for meg selv, ihvertfall akkurat idag.
Håper ellers dere har hatt en fin ukesstart:)

 • 17.11.2013, 20:43

Bildedryss fra dåpen til Edèn Linnea


Etter en laaaaang dag i dåp er jeg nå godt plassert i sofaen - utrolig trøtt og sliten. Jeg sovnet ikke før rundt 5 i natt, og startet dagen klokken 8 med frokost, sminking av meg og lillesøster og rett i kirken halv 11. Mamma var syk, så det ble plutselig en del mer styr enn noen hadde tenkt. I kirken var det kjempefint, Eden var stille og rolig - og jeg geleidet Ask rundt omkring. Han fikk tørke av hodet til lillesøster når hun var blitt døpt, og han fikk tenne lys på vei ned - stor stas!
Ellers dro vi etterpå rett i dåpsmiddag - buffet som vi hadde. Etter det var det en stund snakking og leking før det var kaketid. Hadde glemt kameraet nede - så fikk ikke tatt bilde av alle de fine kakene.. Men har iallefall bilde av de jeg laget!


Dette er da hva jeg brukte gårsdagen på. En stk kake, og cakepops av restesmulene.
Øynene til omtrent alle barna i dåpen stod vidåpne da jeg skjærte første stykke og viste hva kaken skjulte;
 
Ellers var det maange kaker der - ostekake, pavlova. snickersmarengskake(?), gelekake - og som under; bløtkake og tiramisu.      
Storebror i finklærne i kirka. For en stolt tante og gudmor jeg er 
Og hun fikk såklart en haug nydelige dåpsgaver - blandt annet den rååstilige rosa bilen fra gudfar mads og gudfar haavard!
De har omtreng verdens beste stil, er tidenes nettshoppere og har  alltid de kuleste gavene.
  
Ooog jeg som hadde planlagt å være fin idag - jeg våknet altså etter fire timers søvn, med betennelse på det ene øyet i tillegg til ''gravidkinn'' som Ask så fint kaller det. Jeg sminket meg sånn høvelig, og fant ut at jeg ikke hadde tid eller ork til å krølle eller sette opp håret. Jeg fikset andrea på rekordtid, og fant så ut at jeg i ukesstresset med å finne klær hun kunne ha på seg at jeg hadde glemt at meg selv. Jeg måtte derfor gjennomsøke klesrommet, og fant ut at jeg like så greit kunne bruke denne kjolen (som jeg kjøpte i sommer og har forblitt hengende med lappen på.... jeg må skjerpe meg.) siden jeg neppe kommer til å få bruk for den i andre anledninger på en stund. Den er litt for ''finstas'' til hverdagsfest, og litt for knæsj for årstiden. Kanskje til våren.

Det har alt i alt vært en fin dag, og nå er jeg klar til å stupe i senga og lade opp til en ny uke:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits