• 31.10.2014, 22:30

HALLO VENN


håh, Dere aner ikke hvor mye en viss liten fyr har gledet seg til idag - her om dagen for eksempel;
Ask: æææh på fredag er det HALLOWEEN DA SKAL JEG KLE MEG SOM MASTER YOOOODA
Maria: Nei, det er HALLO VENN på fredag
Ask: NEINEINEINEI DET ER HALLOWEEEEEEEEEEEEEEEN

haha, verdens skjønneste :)
Iallefall har jeg vært hjemme å gått med min lille master yoda - vi hadde faktisk kostymer til alle tre ungene, alle fra starwars. Eden Linnea hadde prinsesseleia kostyme mens Lucas hadde fått et yabaman (er det noe som heter det, eller er det jeg som husker feil?)
Det var iallefall veldig koselig å gå, selv om vi bare gikk innom type to av naboene våre før kurven var full av godis..
Ellers har vi skjært gresskar som dere ser over, så gøy å ha noe å styre med!
hahhaha.. noen som klarer gjetta hva som skal stå her? halvveis i skjæringa raste hele greia sammen og jeg måtte prøve lim og tannpirkere for å feste det sammen.. Vel vel, da har jeg den erfaringa.

Nå tar jeg helg, hurra! I morgen er det kino for å se ''love Rosie'' for halv pris :)

 • 24.10.2014, 18:44

Oktober sky


 Nydelig fredag å tilbringe hjemme med serier, familie og rolighet ♥

 • 21.10.2014, 23:12

Eyes

..hvilke farger har dine?

 • 17.10.2014, 18:37

GOT weekend
Jepp, min helg er nemlig så spennende at den består av kun avslapning og kjedeligheter. På søndag drar jeg en tur til mine kjære små tantebarn, ellers dykker jeg inn i sesong 3 av game of thrones nå. (omg, det betyr at jeg har sett over 20 timer på under ei uke.. veldig atypisk meg.) Jeg er blitt helt hekta altså, i mine øyne er Bran den skjønneste ungen i veerden (med unntak av mine små da) og daenerys targaryan (eller lignende) er så pen! Ghad. Og jon snow, så fin. nå skal jeg drømme meg mer bort i de syv rikene.

Har dere noe spennende planlagt for helga? Og er det flere som er (eller har vært, vet jeg ligger litt på etterskudd) fan av GOT? :.-D

 • 16.10.2014, 23:12

''Det er bra å være flink, men ikke når det blir en nevrose''


 Flink pike ja.. Neida, jeg har ikke vært det idag - men har HAR sett en film som heter det. Regner med de fleste har hørt om filmen ''Flink pike'' som ruller over kinoskjermene denne uken? For dere som ikke har hørt om den er det en dokumentar som handler om ei Norsk dame som har gått gjennom flere dype depresjoner. Man følger henne gjennom hverdagen, i fortid og nåtid og får se hva som rører seg. Så tar hun elektrosjokkbehandling med god virkning da. Grunnen til at filmen heter flink pike er at hun før depresjonene var ei som tok på seg en del greier for å være så flink som mulig, og plutselig ble det litt for mye. Filmen handler om et spennende tema, men jeg må si at jeg er ganske lei av depresjons og psykisk-helsesnakk om dagen da det har blitt litt mye, men jeg må innrømme at jeg kjente meg igjen i filmen (kanskje til og med litt mer enn det som ville vært behagelig gjenkjenning)
Allikevel er det ikke en film jeg ville sett igjen, den var rett å slett ikke noe for meg. Men alle jeg dro med syntes den var spennende, og for de der ute so ikke vet  så mye om psykisk helse kan det være veldig nyttig å se, for mange er en slik tilværelse som en depresjon gir så langt fra virkeligheten og livet de lever som man kan komme. idag er psykisk helse-dag og dermed følte jeg det var fint å vie et lite innlegg til filmen, slik at dere iallefall vet at den fins og går på kino for øyeblikket.

Ellers idag har jeg ikke gjort så mye, det har regnet for første gang denne uka så det har blitt lite deilige høstturer - men jeg har vært på besøk til småtrollene mine og lekt tohodet monster aka qasimodo (ringeren i notre dame) - Ask elsker å være inni genserne mine sammen med meg skjnner dere. Enten er vi kengurumamma og barn i lommen eller så er vi tohodet monster.Såeh, imorgen er det helg - noen som har planer? :)

 • 15.10.2014, 15:40

piri piri
         
/bukse fra b-young og genser fra vivikes

God onsdag dere, midt i uken igjen .. tiden går så fort om dagen! Hele denne uken har vi hatt nydelig vær, og det er helt herlig å kunne gå turer i høstnaturen mens sola skinner. I dag står hjemmebesøk på planen, gleder meg sånn til å se min kjære lille Lucas igjen .- har jammen ikke sett han siden søndag:- o
Vel, tenkte bare hoppe innom og ønske dere en fin onsdag.)

 • 13.10.2014, 11:26

Twilight sky


Her til dagen kjørte vi opp på turisthytta som ligger på en liten fjelltopp her i Bodø - her er den beste utsikten over byen om man ser bort fra Keiservarden. Jeg så for meg at bildene kom til å bli så fine herfra i skumringstimen en dag, siden været har vært så klart de siste dagene har vi hatt helt nydelig himmel over Bodø.. Desverre kom vi litt for sent, så det ble vanskelig å få tatt ordentlig klare bilder ettersom lukkertiden stilte seg inn en del etter mørket .. (noen som har tips til hvordan man tar fine bilder i litt for mørkt utelys?) 
Vel, det er en erfaring, og det kommer nok helt sikkert flere kvelder med fin himmel.

Hva synes dere? Bodø KAN få stå som nordens Venezia? :-D Ha en fin mandag!

 • 13.10.2014, 10:12

By day


... Fine byen ⚜ ♥

 • 12.10.2014, 18:37

månedsklippen


Siden jeg har saks og utstyr selv fra frisørlinja klipper jeg meg som oftest selv - og siden jeg ikke bruker penger på det eller trenger å bestille time gjør jeg det ganske ofte i forhold til de fleste. Jeg er glad i lengden på håret mitt, og holder det derfor ca på denne lengden ved å stusse vekk litt en gang i måneden, da slipper jeg ta så mye at det synes, samtidig som håret mitt ikke rekker flise seg opp. Om jeg skulle spart til langt hår hadde jeg nok ikke gjort det så ofte, da hadde jeg heller vært flinkere til å sove med håret i flette og bruke masse masse gode hårkurer og minimalt med skadelige varmeapparater (tips til de som gjerne vil ha håret langt)
Uansett - jeg elsker disse månedsklippene, håret blir så silkemykt og jeg blir gående å kjøre hendene gjennom det dagen lang. åh, det kan sanmmenlignes med følelsen av nybarberte legger mot helt rent sengetøy.

Nå skal jeg ikke snakke om håret hele dagen, jeg tenkte bare slenge inn disse små tipsene til friskt og langt hår. Stikkord er varmebeskyttende, lite varmebehandlinger (rettetang, hårføner etc), hårstrikk uten metallfeste, regelmessig stussing og ikke minst gode hårprodukter:)

Hvor ofte klipper du deg? :-)

 • 12.10.2014, 11:36

New in


STynne gensere i hvit og med print fra Bikbok på salg til 49,- ,oversized beige genser fra HM 99,-//Kjoler fra HM/ Blomsterprint 199, marineblå figursydd 149,-

.. jeg er så latterlig dårlig på å kjøpe det jeg faktisk trenger - som for øyeblikket er bukser. ser ut som det blir mye kjolevandring i hverdagen framover..
Hva synes du? :-)

 • 11.10.2014, 23:12

Gode venner er gull verdt

Her til dagen stod plutselig denne framme til meg - blir helt på gråten bare av å se på den, det er så fantastisk når man får en hjemmelaget gave, en gave som oser av kjærlighet og omsorg. Slikt er for meg like mye, om ikke mer verdt enn all verdens luksuriøse duppeditter. Tusen takk kjæreste S, det betyr så mye og det gjør du og 💕

 • 11.10.2014, 10:11

BODØ BY NIGHT


- Om tromsø er nordens Paris, da er søren meg Bodø nordens Venezia.I dette huset skulle jeg egentlig bodd.. vi la inn bud på dette da vi flyttet, men så ble det til at vi ble boende på helt nede i sentrum istedet.. Altså, nå har vi en magisk utsikt over fjorden, men om vi hadde bodd i dette huset hadde vi, som dere ser hatt en magisk utsikt over rønvika.. åh. fint.Det er så magisk flott her på kveldene.. og dette kan ikke engang måle seg med kveldene vi har nordlys, åh. det er disse dagene jeg er glad jeg bor helt oppi nord.Nå blir det ganske fort bekmørkt her om kveldene for tida (som er veeldig godt for nattesøvnen) - betyr at jeg må ut før klokken er 7 på kvelden om jeg skal ha sjans på noen fine bilder. I kveld satser jeg på å få kommet meg litt opp i en høyde om det blir like klart på himmelen, da ser jeg for meg at det blir helt nydelige bilder.
For øyeblikket ligger jeg egentlig bare å slapper av. Planene for dagen er ikke store - jeg skal se noen episoder av game of thrones (ja, jeg er så hekta..) og derretter ta en kjapp stussing av håret samt sminke meg litt før turen går en snartur til byen hvor jeg håper mine kjære venninner blir med meg. Hva gjør dere idag?:-)

 • 09.10.2014, 09:57

GONE GIRL


Husker dere jeg tipset dere om boka ''Flink Pike'' av Gillyan Flynn? Vel, jeg tvang mamma til å lese den, og jeg selv fant ut at jeg måtte lese den på nytt etter det - en utrolig bok bok. Vel, her om dagen satt vi å lurte på om vi skulle ta turen på kino og kikket på filmene som gikk for dagen. Mest barnefilmer på kino, men om noen dager begynte en film som het Gone Girl. Jeg ble med en gang interressert, og sjekket ut traileren - og jammen var det filmatiseringen av boka flink pike!

Vi tok altså turen på kino på mandag (seeent..) for å se premieren, og jeg må si meg veldig fornøyd. Filmen var kjempebra - (så klart var den ikke på høyde med boka, men allikevel en film jeg anbefaler på det sterkeste!)

Kom til å tenke på at jeg selv gjerne skulle spilt i en slik rolle som Hustru Amy Dunne. Hadde jeg ikke kledt en skikkelig kriminalfilm?


haha, kanskje ikke..
Vel, idag skjer det lite. Jeg skal ut å ta litt bilder, ellers bare slappe av med Game of thrones (som jeg er blitt avhengig av, hvorfor har jeg ikke funnet på å se dette før!?)
Vel, god torsdag kjære lesere:-)

(Dere kan fortsatt stemme på meg i Loreal trendsetter-konkurransen HER)

 • 08.10.2014, 20:00

Signs of autumn
Høsten er så fin..♥

 • 06.10.2014, 10:13

BLOGGTIPS (edit, inspo, allround)


REDIGERINGSPROGRAMMER

(Picasa og photoshop på pcen) cropper og fikser litt på fargene på bilder i disse programmene før jeg gjør noe annet med de i andre programmer.

http://www.picmonkey.com/ - så enkelt, så mange kule effekter som funker til hverdags. en del er premium, men de tingene som er der holder godt til en god redigering det og.

http://makeretro.com - litt mer fokus på kun retrostiler til bilder, denne er ganske spesifikk, samme med andre som vintage editer, bookeh editer osv - her spesialiseres hver enkelt effekt og er perfekt om du vet akkurat hvordan stil du vil ha bildene dine i.

http://pixlr.com  (http://apps.pixlr.com/o-matic/) enda litt bedre enn picmonkey - litt vanskeligere å forstå seg på, men mye mer detaljert i effektene.

http://www.fotor.com/features/photo-effects.html


Redigert først i picmonkey for så å gå over småting i pixlr.INSPIRASJONSSIDER:

(Her går det mye i andre blogger, men finner også mye inspirasjon til fine bilder på de oppnevnte under)

http://weheartit.com (her heter jeg Lenaludvigsen, har lagt ut masse egentatte bilder om dere vil ta en titt!)

http://tumblr.com

http://imageshack.com

http://pinterest.com (også Lenaludvigsen her)

http://theinspirationgrid.com/category/photography/

Ellers er noen hjelpesider når det kommer til blogg disse;

http://fsymbols.com/all/ tekstsymboler som hjerter, peacetegn etc som du bare kopierer og limer rett inn i innlegg!

http://http://www.dailyblogtips.com/ her er det litt av hvert spennende å lese på,alt fra redigering, teksttips, hvordan man bør skrive et innlegg - hvordan man ikke bør skrive et innlegg osv.Håper noen av tipsene var brukelige :-) God uke!


( trenger fortsatt stemmer for å havne ut i topp ti i trendsetter-konkurransen; vær så snill å gå inn å stemme på meg på linken her; http://www.trendsettersearch.no/ ) <3

 • 05.10.2014, 21:00

Heart and flower- inspired pavlovas


Her til dagen fant jeg og ei venninne ut at vi skulle bake - og lage noe litt kult. Ettersom Pavlova er noe de fleste liker uansett hvor man kommer, så ble det det. Vi fant ut at vi skulle piffe det litt opp og lage de med litt former og farger, og i porsjonstørrelser. Da sprøytet vi ut marengsmassen som former som vi stekte for så å fylle oppi vaniljekrem med litt farger i - de ble kjempegodt mottatt :-DEllers - fortsatt noen dager igjen med stemming til Loreal trendsetter -konkurransen - se videoen min HER og stem gjerne på meg HER - hadde vært så herlig å komme til finalen!!

 • 05.10.2014, 15:10

Gode venner er gull
Som jeg nevnte her om dagen har jeg hatt en ganske tøff start på uka, som har ført til at jeg har vært rimelig nedstemt og hatt det kjipt. Da vi satt til kveldsmat her til dagen kom plutselig mine to herlige venninner med et kort med en lang tekst og dikt og en pakke te til meg for å muntre meg opp.. åh, jeg klarte ikke åpne det der og da for jeg ble så rørt. Slike ting kan løfte en dag ti hakk. Gud hvor heldig jeg er som har så fine folk rundt meg( trenger fortsatt stemmer for å havne ut i topp ti i trendsetter-konkurransen; vær så snill å gå inn å stemme på meg på linken her; http://www.trendsettersearch.no/ ) <3

 • 04.10.2014, 00:35

VIDEOBLOG; ROMANTIC LOOK


Som jeg fortalte dere før er jeg med i Loreal sin konkurranse trendsetter 2014. Jeg var så heldig å gå videre til semifinalen, hvor bidraget skal være et spesielt tema vist gjennom en videoblogg. Nå er ikke jeg vant til videoer, så ha litt tålmodighet med meg - jeg har uansett arbeidet hardt for å få den ferdig, og håper så mange som mulig orker å gå inn å stemme på meg :) Premien er bl.annet en til Paris for å hjelpe loreal med deres kampanje, noe jeg har utrolig lyst til.

Her er mitt videobidrag til semifinalen;

(sett tannhjulet til 480p for best kvalitet :))

Så, hva synes dere? Her går man inn for å stemme, om noen er så søta å orker <3
Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

 • 03.10.2014, 11:59

OUTFIT 031014Cardigan fra Cubus, skjerf fra Cubus, tights fra Gina tricot og singlet fra vero moda :-)

 • 02.10.2014, 23:58

THE MAZE RUNNERÅh, for en koselig ettermiddag dette har vært. Jeg og noen venninner tok turen på kino (aaalt for lenge siden sist jeg har vært der!) for å se filmen the maze runner som jeg har lest en del om (bl.annet har bøkene fått kjempegode kritikker) så det hadde jeg gledet meg til. Vil dermed ikke si filmen var revulosjonerende bra, men jeg holdt fokus gjennom hele filmen og syntes den var spennende, så absolutt verdt et par timer i salen :-D  Etter filmen spaserte vi hjem i høstmørket, herlig koselig :)Jeg har klar noen innlegg som kommer i helga (når jeg får tid å laget dem) Blandt annet en outfitpost, en oppskrift og ikke minst videoen min til semifinalen i Loreal sin trendsetter-konkurranse - det blir gøy! Håper dere har en fin torsdags kveld. Husk på at nyeste sesong av vampire diaries kommer ut i natt her i Norge - vet mange følger med :-D

Har du sett The maze runner? Hva synes?

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits