• 01.10.2017, 01:00

ENDELIG HELGVet dere, sjelden har det vært så deilig å (endelig) ta helg som idag! Vi hadde egentlig planlagt å dra ut idag, men jeg har vært så sliten i hele ettermiddag at det ikke var sjans i havet. Så da ble det hjemmekveld med skal vi danse og bloggerne (gleder meg til den dagen jeg får med meg A å ser på noen av disse..jeg prøver hardt, men han er helt uinteressert virker det som.. haha, forskjellige interesser er vel bare sunt). Heia Grunde forresten!! Jeg digger Grunde, jeg digget han på Paradise, og jeg digger han nå. Både han og Helene (og Jorun!!) håper jeg vinner. Djengiz er sykt flink, men jeg føler liksom..han har vel danset før? Det er superimponerende hvor flink han er, men jeg tenker det bør være fokus på fremgang overall.. og altså, Grunde og Helene er så smilende å herlige. Jeg elsker mennesker som stråler!!

Uansett, jeg har vært på jobb hele uka siden jeg omsider, på en litt klumsete måte kom meg fra Bodø på tirsdag - og jeg har sovet og vært våken på helt merkelige tider av døgnet. Så nå, inatt sov jeg tre timer og er helt klar for å snu døgnet. Dagen på jobb idag var mildt sagt hard, men da går dagene fort. Når jeg kom hjem besvimte jeg omtrent på sofaen og ble liggende i flere timer uten å klare åpne øynene engang... uff. Vel, det skal bli fantastisk å sove ut imorgen. Så er jeg klar for en uke med tannlegetime, mer jobb og mye trening. Jeg har blitt så svak i det siste, det merket jeg når vi bærte ikea-møblene inn forleden dag - så nå skal det bli andre boller. ;-) 
Håper dere har hatt og har en fin lørdagskveld, uansett om dere er ute på livet eller sitter hjemme å ser skal vi danse (som meg) :-)

 • 29.09.2017, 13:59

Selvfølgelig kan jenter også sette opp ikea-møbler


Det er bare så latterlig deilig å sitte i sofaen å se på at en mann gjør det for deg;-) hahha, neida - jeg personlig er elendig når det kommer til alle slags byggeprosjekter, jeg er til og med elendig på å være. Jeg skal ikke tråkke noen på tærne her, for dette er et touchy subject - men personlig føler jeg meg sjelden bedre enn noen mann til sport og fritid. Men jeg kan også si at jeg føler meg absolutt best på å skrive, lage mat og være en støttende klippe på sida mens tusen møbelbiter skal settes sammen. Derfor var det akkurat det jeg gjorde igår mens A satte sammen våre nye møbler! Jeg skal fint innrømme at jeg er mye mer uforsiktig med tingene vi har enn A, så jeg lar ofte han styre med å sette sammen og holde ting i orden. Jeg legger meg ikke ned og fikser vaskemaskinen, for å si det sånn. Og det er absolutt ikke fordi jeg synes det er hardt arbeid eller ekkelt, men rett og slett fordi jeg er livredd for å gjøre noe feil. Her til dagen klarte jeg miste ikke bare en, men TO eyelinere oppi røret til vaskemaskinen, og stakkars A måtte stå i en halvtime for å fiske disse opp ved å bruke en gigantisk pinsett.  Jeg er verdens største (og sikkert mest irriterende) kløne til tider.

Uansett, vi fikk handlet oss stuebord og nytt TVbord igår. Det var forferdelig å ta med seg hjem på bussen, men veldig godt å endelig ha noe å ha fjernkontrollen på. Vi har vært så usikre på hvilken stil vi skal ha her, men akkurat nå er det en god blanding av oss begge. Jeg ville ikke ha det supersukkersøtt fordi 1. jeg liker ikke det, og 2. A skal bo her og. Så dermed har vi funnet veldig minimalistiske møbler med omtrent bare rette linjer. Ellers enn sort har vi kun grønt og beige her, for å prøve få myknet opp litt - det er litt vanskelig når det er så lite og så ''institusjonsaktig'', men jeg tror det blir skikkelig koselig når vi får oss gulvteppe og litt flere bilder til veggene :-) 

Nå har jeg nettopp stått opp (det er sånn småflaut å si, men jeg fikk rett å slett ikke sove inatt og var derfor våken til i 5.-tiden) og sola skinner. Jeg får ikke sett så mye til den i kveld, jeg skal nemlig på senvakt på jobb. Men det er koselig det og!  Som jeg har skrevet før trives jeg veldig godt på jobben min, jeg har helt herlige kollegaer og kjempekoselige stamkunder som er innom hver dag omtrent- da er det en fryd å slå av en prat når det er rolig. 

Ellers enn det våknet jeg til at A kalte meg en PALLASSKATT imorgest. hahah, jeg vet hva det er, for jeg har fått sett bilde av den fra en dyrepark han var i for et år siden... og det er ikke et kompliment å bli kalt det. haha, jeg lo og lo. Her er forresten en Pallasskatt:

Og med det går jeg for å sminke meg, slik at jeg absolutt ikke ligner på denne her ... 
Håper dere har en superdag og at det er sol der dere er og! (er det sol i Bodø? ANYONE?) 

 • 29.09.2017, 02:03

Fire superfine sanger


yfX7mCHbroc
Hvem hadde trodd det? Rart å høre en artist som typ lever på autotune-sang, det er liksom hans greie.. Men jeg synes han synger så fint at han egentlig burde gjøre det til vanlig :) 
hWdKwYKUe1M

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om JB for tiden, men synge, det kan han!!

5xYEZNAv45Y

Jeg er helt forelsket i denne versjonen. jeg husker han spilte den på Parkenfestivalen i Bodø for to(-tre?) år siden, og det var så magisk å se!!  skikkelig stemning, den er virkelig fin.

wwNrMUO6Sss
Jeg som er så glad i disneymusikk som jeg er, synes det er så fint å høre andre versjoner. Denne er en av mine favoritt-disney-sanger :)HVILKE SANGER LIKER DERE? Send meg noen skjulte perler!
 


 

 • 28.09.2017, 17:30

Den store par-prøven er ikke å være på IKEA; men til og fra IKEA.

Kan vi ta ett minutt å bare hylle Ikea sine pølser i brød til 5 kr?? vi spiser alltid sånn 3 stk hver gang vi er der, haha. En gang tror jeg vi kjøpte sånn ti med oss i bilen når vi hadde vært en hel dag....... de er sykt gode da?!! er det bare jeg som synes det?

Uansett, idag har jeg hatt fri, så vi bestemte oss for å dra på Ikea. Vi har et svært behov for å kjøpe inn nye møbler og pynteting, men vi har aldri tid.. så nå fikk vi endelig dratt. Men altså, hver eneste gang vi er på ikea diskuterer vi så sinnsykt. De fleste par sliter med å være inne på Ikea å velge ut - men vi, nei, det er veien til og fra som er problemet her. Å finne rett buss, rett vei, bære møbler... hahah. Jeg skal innrømme at det er mest jeg som er plagsom i disse situasjonene, fordi jeg er veldig sta på at jeg vet veien og hvor bussene går fra og til.. også er jeg elendig på å bære møbler. Heldigvis er A veldig flink på det, men det blir en del sutring for min del, og jeg tror nok han blir litt oppgitt iblandt. 

Nå sitter jeg her å blogger mens det blir satt opp møbler for harde livet på siden her, så jeg skal lukke pcen og se om det er noe jeg kan hjelpe til med istedet ;-) 

 • 28.09.2017, 02:41

VLOG 25.09


                                 Da jeg ble stuck enda en natt i Bodø hadde jeg lite å gjøre på hotellet, så jeg bestemte meg for å spille inn en kjapp videoblogg. Dette har jeg ikke gjort på evigheter, og jeg synes det er hyperkleint, men altså, jeg er vel ikke første til å backe ut på kleine ting. Nå har vi nettopp sett Frozen her (igjen), det er og blir favorittfilmen min. Jeg forguder disney, virkelig! Nå er klokka halv tre, og jeg er på vei i seng. Jeg skulle gjerne sagt det har vært en laang dag, men den føles faktisk ganske kort? Jeg sov til 12, jobbet i fem timer, lagde middag og så film.. vel, ja. I morgen har jeg fri, så da skal jeg ut på treningstur og få tatt litt ''høstbilder'' - jeg elsker å endelig ha kameraet her igjen, det er så herlig å kunne ta bilder igjen!

Håper dere får ei god natt og en fin dag imorgen:-)


 

 • 27.09.2017, 09:23

GJETT om vi skal bo her neste gangScandic havet må være det fineste hotellet jeg har vært på i Norge. FY søren jeg skulle ønske jeg hadde med meg Alexander når jeg var her!! Det hadde vært så romantisk. Neste gang vi skal til Bodø skal jeg kjøpe oss en natt eller to her(!!) Utsikten, rommet, BADET, frokosten.. åh, drømmeland. Å våkne her gjorde virkelig dagen min.

Ferske smoothies i forskjellige varianter, en hel seksjon med bakverk, en varmedisk med poteter, eggerøre, egg og bacon, pannekaker.... masse forskjellige brød og pålegg, kaffedrikk-maskin, havregrøt, musli, tørket frukt og bær, yoghurt i tusen varianter... HELT MAGISK

Når vi har råd til å kjøpe et hus en gang, skal badet mitt se akkurat ut som dette.

Å våkne til utsikten her mens sola står opp, JA.

Ser det ikke digg ut?? frokostutvalget var helt himmelsk, og jeg spiste meg så stappmett før jeg skulle ombord i det flyet. Halleluja.

 


PS. IKKE SPONSET

 • 27.09.2017, 00:54

Endelig hjemme
Altså, idag har vært så stress. MEN så utrolig deilig på samme tid. Jeg våknet på hotell og hadde verdens diggeste hotellfrokost. Så dro jeg på flyplassen, og det var BARE ryggsekken og pcen min som ble tatt i tllfeldig kontroll, så det er jo absolutt noe annet enn mine vanlige sikkerhetskontrollopplevelser. Jeg fløy så i et fly - som fløy før tiden, og landet før tiden - i skikkelig sol og skyfri himmel, slik at jeg fikk sett hele vakre veien fra Bodø til Trondheim. Mens jeg hørte på Vaiana-musikk, Frost-musikk og BÆNGSHOT. God kombo. 

Det var uansett en deilig tur, og enda deiligere var det å komme inn døra i MITT HJEM og se MITT DRØMMEFJES der i døra. Vi koste oss og spiste lunsj før jeg tok turen på jobb - en kort vakt stenging. Jeg har savnet skikkelig å være på jobb, så jeg er skikkelig klar for å jobbe masse framover. Det er ikke før man drar bort litt at man ser hva man har og hvor mye man savner det når man er borte!! Vi hadde pølse i brød til middag, og selv om det ikke var noe luksusmåltid, så har jeg bare savnet å ha middag med typen min. Det er dagens høydepunkt for meg. Egentlig all tid jeg har med han. Jeg kommer så klart til å savne alle småttisene, min kjære fantastiske mams og lillesøstra mi som er blitt som en bestevenninne for meg nå de siste årene. Og de andre bestevenninnene mine. Men jeg satser på at jeg får redd opp sofaen og plassert dem der iløpet av kort tid;-) (KOM Å BESØK MEG!!!) 

Nå skal jeg se siste episode av bloggerne og litt av lørdagens skal vi danse før vi tar kveld, opp og på stengejobb imorgen og-  Håper dagen deres har vært fin!

 • 26.09.2017, 09:19

Om jeg først skulle være ett annet sted enn hjemme, var dette helt perfektDet var liksom ikke så ille å våkne opp i en myk myk seng til lys som stod opp i morgest. Her i Bodø er det jo helt mørkt på natta nå. så når sola står opp, da er det morgen. Jeg hadde den roooligste oppvåkningen noen sinne.


Det er på en måte helt grusomt å være på hotellfrokost, for ALT ser så godt ut så ender man opp med litt av alt, men det blir fortsatt for mye. åhh det var mye jeg skulle smakt på nå som jeg ikke fikk, derfor MÅ vi tilbake, haha.

That view. Jeg har mollkost meg på hotell inatt, gjett om! Men nå er det hjem, og det skal bli enda herligere. Borte bra, hjemme best - uansett hvilket annet sted i verden.

 • 26.09.2017, 00:51

JUST MY LUCKMandag kveld og avreise, endelig hjem til Trondheim! Idag har liksom ikke helt vært dagen, så det var så deilig å endelig skulle reise hjem. Jeg bestemte meg for en gangs skyld å dra litt tidligere til flyplassen enn jeg pleier, siden det var sent og det kunne skje ting som gjorde at ting tok tid. Det var fint jeg gjorde, fordi jeg ble (som alltid) stoppet i sikkerhetskontrollen for tilfeldig sjekk. Kofferten min ble og tatt ut i sjekk og åpnet, så jeg brukte vel noe sånt som et kvarter der.. også ble jammen flyet utsatt en halvtime. Jeg ringte oppgitt Alexander for å be han vente med middagen.

Så satt jeg der å ventet da. Og plutselig, på tiden flyet skulle gått kommet ei dame i mikrofonen; Passasjerer til Trondheim med SAS, flyet er kansellert. Og jeg måtte dermed ned i servicen for å høre hva som skjedde videre.....SÅ TYPISK????  jeg som hadde gledet meg sånn til å komme hjem etter en hel uke her. 

Jeg gikk for å høre, og nei, det var ikke sjans for å komme hjem idag, så vi alle ble satt opp på nye fly og sendt rett på hotell. Jeg stod og ventet i kø leeenge, så lenge at Scandic Bodø ble fyllt opp før jeg kom meg dit. Så da endte jeg opp på scandic havet da.................


Så da endte jeg opp på Bodøs luksushotelll - I tillegg til at verdens hyggeligste resepsjonist gav meg et rom med DØDSBRA utsikt, Jeg kan liksom ikke klage, selv om jeg ikke kom meg hjem ikveld. Nå skal jeg fjerne sminken og ta kvelden her i  den svære hotellsenga med netflix og tv2sumo, så går ikke det nye flyet mitt før 1030 imorgen, så jeg har goood tid til morgenstell og hotellfrokost. Magisk. 
ALTSÅ, HELL I UHELL??? 

 • 25.09.2017, 13:11

Sjokoladepizza?

 • Category: MAT

Jeg bare måtte rive med meg denne når jeg så den på butikken i går, jeg visste jo at den kom etter å ha lest en eller annen produktlanseringsartikkel - og jeg hadde bestemt meg for å teste. Da jeg så den i hylla frista den ikke sånn supermye, fordi jeg egentlig nesten visste hva som kom, men jeg kjøpte den fordeom. 

''stekes i 10 minutter på 200gr.'' Samme som resten, easy enough

Før steking


Etter steking


DOM: Ingen innertier. altså, om jeg skal kose meg baker jeg heller brownies enn det her, for det var skikkelig nedtur. Har dere noen gang prøvd bake sunn sjokoladekake? Eller ''proteinbrownie in a cup?'' Konsistensen på DET på bunnen, og helt ok sjokoladeblandingsmak på fyllet. Litt vel mørkt kanskje? Hadde det vært typ browniebunn på denne, eller at bunnen hadde vært tykkere kunne det kanskje funka. Dette var som å tygge sjokoladegummi med litt sjokoladesaus på.. 

Vel. det var dagens merkelige mattesting. Nå skal dagen videre, det er siste dag her i Bodø, sola skinner og jeg skal tilbringe den med mine herlige mennesker. Først går turen til Sofie før jeg skal tilbringe kvelden med ungene, så tar jeg fly sent ikveld. Det skal bli utrolig godt å komme hjem og, jeg gleder meg virkelig til å hoppe i armene på Alexander. En uke er litt for mye kjenner jeg!

 • 24.09.2017, 22:21

TAKK FOR EI FIN HELG


For en herlig og innholdsrik helg! Jeg har fått møtt absolutt alle jeg ønsket å møte, familien, bestisene, idag var jeg en tur til mormormin ♥  Det er en vellykket Bodøhelg for min del. Jeg har vært mye med barna i helga, også har jeg vært mye med Sofie. Barnepass, Jentekveld, jeg har fordeom tatt livet heelt kano. Og når er jeg ekstremt klar for å reise hjem til min kjære i morgen kveld ♥

 • 24.09.2017, 19:32

UPUBLISERT 24.07.2013Etter 7 år med blogging på samme blogg har jeg skrevet mange sider opp og ned. Antagelig nok til å feste sammen en fin bok til slutt. På en måte er jeg veldig glad for at jeg har hatt denne bloggen, for den har blitt som en dagbok - bare at det har vært en dagbok som har vært delt med resten av verden. Jeg har vært mer åpen enn mange andre, både for min egen del og for andres del. Det er som regel fint å lese tilbake i arkivet, hva jeg og mine kjære har gjort - det er de samme kjære jeg skriver om den dag idag. Og det er iallefall fint på tenke på. Men så er det et helt arkiv som ligger skjult, utkast som aldri har blitt publisert, og innlegg som har blitt publisert og slettet. Og det er som regel en grunn til det, mange av disse innleggene er veldig triste for meg å lese den dag idag, fordi jeg hadde det ganske dårlig til tider - og når jeg har det så bra den dag idag er det vanskelig å sette seg inn i hvordan ting har vært. Helt til jeg leser hva jeg selv har skrevet så i detalj. Grunnen til at jeg nå føler jeg kan poste disse, er fordi livet mitt har kommet så langt og jeg har det så bra, og jeg håper virkelig at om det sitter en ungdom der ute som ikke har det så lett - som blir mobbet eller sliter på psyken sin, det kan skal du vite at det så absolutt kan bli bedre. Man vokser, og alle rundt deg vokser. Følelsene jeg kjente på her er ikke lengre der, selvfølgelig er det deilig å være careless - men livet som voksen, når du har kontroll på egne tanker og meninger og kan styre selv er deilig.  Her er en av postene jeg skrev i 2013. som jeg bare aldri publiserte. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Åh, før var alt så enkelt. Hverdagen bestod av å stå opp tidlig, kle på seg de foreldrevalgte klærne uten å tenke på sminke, hår og stil. Ringe på naboen og spasere sammen til skolen - som bestod av morsomme gymtimer, ikt-timer, musikktimer hvor klassen sang sanger sammen bare tok livet med ro. Friminutt hvor man kunne leke idol og eggerøre med resten av klassen før man tok fatt på et par timer til skole før det var tid for mer lek på SFO. Løpe hjem for å få med seg Veronica mars, one three hill, smallville eller hva enn som gikk for tiden.  Vel hjemme var det tid for middag - en forhåndslaget middag sammen med hele familien, hvor man kunne spise helt som man ville og man ikke engang visste at kylling var sunnere enn pannekaker. Etterpå kunne man bruke timer på habbo, msn og piczo. Ingen blader som fremmet tynne moteidoler, dyre sminkemerker eller moteklær. Ihvertfall ikke som man trengte/brydde seg om.
Etterpå kunne man løpe å ringe på vennene sine for å dra på skolegården å spille fotball. Ingen sms, ringing og mobilt pengebruk. Man bare brukte føttene så godt som man kunne, og var ikke vennen hjemme gikk man til neste - for venner var det nok av. Ingen ville noensinne dømme deg om du gikk i joggebukse, om du veide 5 kilo mer enn resten, om du hadde gjørme i fjeset eller syltetøy på genseren. Det eneste man ville bry seg om var leken og det morsomme ved å være sammen med andre barn.

Jeg savner barndommen ekstremt. Det å bli voksen, og forlate det trygge gode med å være lita å få hjelp til alt er det skumleste jeg vet. Hadde jeg visst hvordan jeg kom til å tenke tilbake ville jeg mest sannsynlig gjort mer ut av barndommen, og holdt lengre på den enn jeg gjorde. Jeg var allerede platinablond og brukte 1000 kroner på betakaroten i mnd da jeg startet på ungdomsskolen.
Spesielt nå når ting er vanskelig er det lett å ønske seg tilbake. Det er lett å huske på hvor lykkelig og uvitende jeg var. Uvitende og ubrydelig. Jeg måtte ikke trene for å få drømmekroppen. Måtte ikke spise kun sunt, og kunne lage nudler etter skolen uten å sitte igjen med skyldfølelse for det. Kunne spise på wimpy om man hadde dårlig tid - og kunne gå ut døren uten å være superfresh, klar for andres bedømming.
Å kunne dra til sverige å kjøpe godteri i svære godterbutikker uten å bry seg om man la på seg. Eller å løpe rundt i badedrakt med full fokus på den sykt rå vannsklia borti hjørnet av badelandet.

Jeg savner barndommen. Jeg savner å være careless.

 • 24.09.2017, 13:29

Sykt politisk ukorrekte


God morgen! Her er det faktisk en skikkelig god morgen, sola skinner - jeg er ikke et snev dårlig etter gårsdagen og hele dagen står ledig til å gjøre hva enn jeg føler for. Igår var det jentekveld på planen, og vi trappet opp alle sammen hos Sofie - tiden går så alt for for når man ser hverandre så sjelden.. Vi satt vel å snakket i rundt 3 timer, uten å engang merke at tiden gikk. Det beste i verden er gode venner. Vi spiste indisk fra Great Ghandi (som dere MÅ prøve dersom dere er i Bodø, det er favoritten til hele gjengen), så så vi litt skal vi danse (jeg heier sånn på Grunde, for et herlig menneske. Ble nesten på gråten selv forrige uke når han fikk refs.. og da skjønner man hvor utrolig hormonell jeg har vært siste uka, haha).

Uansett, jentekvelden ble avsluttet med mange timers brettspill - har dere hørt om politisk ukorrekt? Jeg tror alle har hørt om det, men har dere spilt det?  Jeg kjøpte det til oss hjemme i Trondheim forrige uke, men har bare så vidt fått sett på reglene. Nå lånte jeg Andrea sitt (for hun har det og, tydeligvis) og det ble en skikkelig suksess. Vi lo og lo, hele kvelden. Fy for npen drøye setninger som dukker opp.. Så lenge alle vet det er tull, og man kan le fordi man vet det så er det et skikkelig morsomt spill. Jeg vet et par mennesker jeg aldri kunne spilt det med, så alt avhenger av personene om det skal være gøy. Man skal komme med en påtand/setning man trekker, så skal alle legge ut et kort de mener passer best. For eksempel var en av setningene ''Mamma mistet jomfrudommen sin til....'' også ble et vel lagt på ''jesu kjærlighet'', ''gud'' og ''en dobbelsidig dildo'' hahah ALTSÅ. Sånne ting får meg til å le så tårene kommer..
 

     
Elendig med snapchatbilder - men kameraet ble desverre liggende. Jeg hadde det med ja, men man glemmer fort av det når man koser seg :-) Og slik bør det være! 


Uansett, en herlig kveld. Håper det ikke blir lenge til neste gang! Dette er min siste natt i Bodø, jeg reiser hjem sent i morgen kveld - så jeg håper få brukt litt mer tid med my girls før jeg reiser. Ellers kjenner jeg en uke har vært nok igrunn, og det skal bli veldig godt å komme hjem til minjobb, min leilighet, min seng og ikke minst min kjære.  Hvordan har deres helg vært? ;-)

 • 23.09.2017, 17:42

Babysitter


Idag har jeg tilbragt dagen på ''Bertnesdagene'' litt utenfor byen hvor jobben til Sofie skulle ha stand for dagen. De har litt av hvert å styre med i hjemmet, så jeg tilbydde meg å passe lille P mens hun var på jobb - så vi brukte likesågodt dagen der borte ;-) Kjempekoselig, P er så herlig og glad hele tiden at det er en fryd å passe han!! 

Det er morsomt å være på slike ''events'' hvor det er boder og stander over alt med folk som vil gi deg ting. Jeg fikk epler og havregrøt av Grete Rohde, uten at de prøvde verve meg til noe som helst. I tillegg måtte jeg gå å få tak i en buff for sofie på NKnett sin stand (hvorfor vet jeg ikke, men det får vel være hennes greie at hun liker buffer). Vi har altså bare kost oss idag:-) Det er veldig morsomt å se på boder hvor folk selger ting de har laget, det er så mye sjel i sånt. 

Altså hahah, jeg ser for meg den eldre damen som solgte disse tørke seg med dem hjemme. 


Idag gadd jeg ikke pynte meg i det hele tatt, det skulle være komfertabelt nok til å gå rundt i en gymsal i mange timer og samtidig ikke joggedress.
dette gjelder sånn hjemme hos oss!! MORMOR <3

Nå skal jeg kjappe meg i dusjen og gjøre meg klar, så er det jentekveld! JEG GLEDER MEG SÅNN! 

 • 23.09.2017, 09:00

Utdanningsdirektoratet, nå har dere søren meg tråkket over streken


HVORFOR MÅ DERE VÆRE SÅ JÆVLA PROVOSERENDE?? Alt som handler om kroppspress og slikt går inn på meg i hverdagen, og det er ikke rart med bakrunnen jeg har. Jeg har vært BODD på sykehus i nesten ett år, og jeg klandrer samfunnet for det. Ja, jeg tør si at det er på grunn av det presset som er i dagens samfunn at jeg ble syk. Man skal være tynn, og bare tynn er sjelden nok. Man skal være flink på skolen - ja, man skal ha master for å komme seg noen sted i livet, man skal trene og løpe mila mens man trener seg til stor rumpe - helst hver dag - og spise sunt, man skal bake kaker med fibermel, uten sukker og man skal gi alt for å være perfekt for alle andre. HVORFOR støtter man dette? DERE støtter det, ved å gå inn å lese blogger som fronter dette, ved å legge dere på trenden. Hva gjør vi mot barna våre? Nå har ikke jeg barn enda, men det er nesten slik at jeg ikke vil ha noen heller om det er dette de skal fødes inn i. 

Jeg vet så alt for godt hva en kalori er, og jeg vet antageligvis fasiten på hele matteboka til ungdomsskolen hvis dette er pensum. ALTSÅ hva er verden kommet til? HVORFOR skal vi i det hele tatt sette disse tankene i hodet på ungdommer? Tror dere virkelig ikke de sliter nok fra før? Lag heller en oppgave på hvor mange måneder man kan telle kalorier inn og ut før man ender opp på galehuset. For man blir syk i hodet sitt. Jeg har vært veldig syk i hodet mitt, det er ingen skam for meg å si det nå - men tror dere virkelig en 14åring rekker ut og sier de trenger hjelp dersom det går så langt? Nå sier jeg ikke at EN oppgave i en nasjonal prøve vil skape spiseforstyrrelser til alle ungdommer i Norge, men la nå for søren ungdommen være. Er det ikke LANGT flere ting dere kan lage oppgaver om? 

Nå har dere igjen tråkket over min grense, og jeg er forbanna glad for at jeg ikke stemte blått i valget, for å gi min stemme til dette er det siste jeg vil. Jeg kan si dere de to hovedgrunnene til at jeg stemte rødgrønt i år - UTDANNING OG MILJØ. Jeg rakker som jeg har poengtert før ikke ned på de som støtter regjeringa, for den er nok fin den. Men jeg synes at Herr. utdanningsminister har dummet seg ut atter en gang. LA BARN VÆRE BARN. I fjor var jeg sint for at dere ikke lar barnehagebarna være barn, i år er jeg sint for at dere ikke lar skolebarna være barn. Jeg skulle virkelig ønske du, Torbjørn røe isaksen, visste hvordan det er å slite med kropp og selvfølelse for så å bli presset fra alle kanter til å lære seg fuckings kaloritelling. Da er du dømt. Lykke til med å få fraværet ned om det er slik du fører linja. Nå skal jeg kose meg med godteri og ignorere alt tull om hvordan jeg forbrenner det, så skal jeg hoppe tau og løpe på skogstur fordi jeg ønsker det og ikke fordi jeg blir drevet at en skål smågodt. 

 • 22.09.2017, 20:22

Dette gjør meg lykkelig


ER det virkelig september? SLUTTEN AV SEPTEMBER? Til vanlig er det snø her allerede tenker jeg. Men det er kanskje jeg som husker feil? Nå har jeg ikke bodd her på to år, og der jeg har bodd har det iallefall ikke vært noe snø i september - men jeg har liksom sett for meg at det var det her. Da jeg reiste hit på mandag tenkte jeg det kom til å bli en iskald uke, spesielt siden det var kaldt i Trondheim. Men her er det jammen lite kulde! Idag gikk jeg og Lucas hjem fra barnehagen, og det var så deilig!! Ingenting er bedre enn det, jeg ELSKER å være ute i naturen når det er fint vær. Når det ikke er det er en helt annen historie.. Jeg snudde faktisk utdanningsmål på grunn av dette, men det er vel noe jeg kan fortelle mer om en annen gang, om noen skulle lure..

Jeg har ellers hatt en super dag, jeg fikk vært noen timer hos Sofie og kost med lillemann før jeg tilbragte resten av kvelden her hjemme. Jeg er som sagt latterlig trøtt om dagen, og klarte faktisk å sovne en time på sofaen i sittende posisjon når jeg egentlig hadde planer om å gå å handle litt. Vel, jeg og Andrea tar turen nå på kveldinga før vi skal ha sushi her hjemme. Sushi og sushi, sushi tilpasset sånne som jeg som ikke liker konsistensen av rå fisk og må ha skalldyr istedet. Det blir nok uansett veldig godt! Nå fikk jeg nettopp servert champagne på siden her, så da har vi visst lagt standaren for kvelden - haha. (ps. husk at jeg er 23 år og alkohol er very illegal for alle som er under 18, spesielt aktuelt nå i disse helgetider). 

HÅPER DERE HAR EN SUPER KVELD! 

 • 22.09.2017, 17:23

6 store kriterier for å være en god blogger i mine øyne.


1. Dette er virkelig numero uno - unngå clickbait(!!)- en god blogger trenger ikke clickbates, de faste følgerne som er der fordi de er interesserte i deg og din hverdag vil lese bloggen din uansett hvilke overskrifter du har, og om du har de i CAPSLOCK eller i vanlig størrelse. Det er ingenting som er mer irriterende enn å lese en overskrift som er over the top triggende/interessant for så å måtte lese igjennom et innlegg som bare er vrøvl og ikke henger sammen med overskriften at all. Misvisende overskrifter gjør at lesere føler seg lurt, og det er kanskje en god måte å få klikk på - men det skaper ikke en følgerskare.

 

2. Ikke sett opp en fasade. Fasader er det verste jeg vet, fordi det er utrolig vanskelig å være seg selv med mennesker som setter opp fasader. Man blir påvirket av det man leser, og man sammenligner seg med det man leser. Er du lei deg en dag for at det er rotete hjemme og du har vært for sliten til å gjøre noe med det enda? Skriv det, ikke skriv det - bare ikke post fake-ass innlegg på innlegg med hvor strøkent det er. Da er du med på å skape et press i samfunnet som er unødvendig for de fleste. 

 

3... Vær ærlig. Jeg elsker bloggere som er åpne og ærlige, og dette har jeg vært veldig på fra starten av. Det er viktig for meg å kunne være åpen om ting som er ekkelt å snakke om - dette var en barriere jeg selv brøt da jeg startet å skrive om anoreksien og dagene hvor alt var kjipt. Følelsene mine har vært tilstede på bloggen, åpne for alle siden dag en, og det er derfor jeg har en leserskare som ikke er stor - men den er der, og det er dere, de samme menneskene for det meste som har lest bloggen helt fra start. (som forresten nå er 6 år siden, hvor gikk tiden?). Dette er noe jeg er utrolig stolt av, og for meg er det bedre enn noe annet. Men dette punktet har restriksjoner også - det er ikke alt man trenger dele. Hvor mange ganger for dag du har sex med kjæresten, eller om du har vært dårlig i magen hele dagen er vel ting man helst vil og med fordel kan holde for seg selv - men de tingene som lesere kan kjenne seg igjen i er ofte det som er deiligst å lese om. Alt man kjenner seg igjen i.

 

4. Gode, lettleste innlegg, fine bilder - det er en selvfølge. Her er ett punkt jeg selv ofte failer på. Jeg er en ekspert på å skrive laaange innlegg hvor jeg enten babler om meningene mine eller om dagen min. Jeg har til hverdags ikke så mye spennende jeg gjør. så da blir det slik. Jeg elsker å ha bloggen som hobby, i hverdagen, men hovedsaklig er det deilig å ha den for å kunne skrive ut dersom man har noe på hjertet. Da blir det ikke helt sånn at man trenger mange følere eller at bloggen skal være på noe toppliste. 

5...Jeg tror dette også krever et eget punkt - at man blogger fordi man liker å blogge, og ikke for å tjene penger.Det er så lett å lese forskjell på en blogger som skriver for å få klikk, og en blogger som skriver fordi det er det de elsker å gjøre. Jeg kan ærlig si at det er sistnevnte jeg returnerer til hver eneste dag. Ja, jeg leser blogger hver eneste dag - faste - de få jeg vet om som skriver godt, er morsomme og som deler fordi de liker å dele. 

 

6 OG SISTE: VÆR DEG SELV!! Dette er kanskje i samme tråd som punkt 2/3, men det er virkelig essensielt for min del, for at jeg skal ville følge en blogg. Jeg leser kun blogger som er skrevet av mennesker som gir av seg selv, som ikke gir av annonsørene sine eller et oppdiktet perfekt fasadeliv - så klart er det greit å trykke inn på slike, misunne litt, lure litt på hvorfor ditt liv ikke er slik - men det er ikke disse bloggene jeg MÅ klikke meg inn på hver dag for å få med meg siste morsomme utsagt. Det er ikke disse menneskene jeg klikker ''load'' på først på snapchatstorylinja, og det er ikke dem jeg liker bildene til på instagram. Jeg liker mennsker som er genuine og seg selv, både i virkeligheten og i bloggverdenen :-) 

SMIL OG VÆR GLAD SÅ VIL VERDEN SMILE MED DEG

 

 • 22.09.2017, 12:09

Dette kan da umulig være sunt


Okei, i all verden(??) for tredje dag på rad har jeg greid å sove i tolv timer i strekk. Er det mulig? Hver dag setter jeg alarm på til 10:00, slik at jeg skal ha ett ''sikkerhetsnett'' dersom jeg plutselig ikke våkner, og dermed ikke sover bort dagen. Når jeg er her hjemme kan jeg på en måte sove så lenge jeg vil, men regner ikke med å sove lengre enn ti timer, spesielt siden jeg til vanlig sover mellom 6 og 7.. vel, uansett - det er jeg som absolutt skal slumre meg over den alarmen, og den neste, og den neste.. det kan jeg aldri gjøre hjemme, der er jeg så redd for å forsove meg at jeg ofte våkner både tre og fire ganger iløpet av natten for å sjekke at alarmen er på og at jeg ikke har forsovet meg. Men det er jo deilig å få sovet ut da, det kan jeg være helt sikker på at jeg gjør nå iallefall. 

Idag er det fredag og jeg har egentlig lite på planen, jeg må få vært litt mer med Sofie tenker jeg, så kanskje dedikere litt mer tid til ungene. I morgen skal vi ha jentekveld, noe jeg gleder meg så mye til. Som jeg har sagt før er det SÅ deilig å være hjemme med jentene mine, det er et høydepunkt med Bodø. 
Det er bare tre kvelder igjen her, i all verden? hvor går tiden? Det skal bli veldig deilig å komme hjem til A og rutiner igjen, men jeg skal uansett nyte resten av helga pg tida med søtnosene her :-)Ja, så da var det altså helg - og deilig er det!

 • 21.09.2017, 22:46

Og dagene gikkHei og hopp! (dette må være den mest skrevne innledningshilsenen på bloggen min? det faller liksom bare veldig naturlig, haha). Idag sov jeg (alt for) lenge og tok dagen ekstremt med ro fram til jeg plutselig stressa på slutten. Sånn blir det når man har litt på planen og utsetter det til langt på dag - jeg dro en kjapp til til Sofie og lillepuddingen før jeg ble hentet av bestekompisen min her hjemme. Jeg har enda ikke vært å titta i leiligheta hans enda jeg har sagt jeg skulle det i noe sånt som et halv år, så nå var det virkelig på tide. Hver eneste gang jeg er hjemme blir liksom alt så travelt, så det blir til at jeg sjelden klarer holde avtalene jeg lager meg. DA har jeg dårlig samvittighet helt til jeg plutselig klarer få det til. Idag fikk jeg vært litt med alle og porsjonert meg ut litt - nå høres det ut som jeg er en forferdelig viktig person som må gi min verdifulle tid til alle, men det er helt ærlig bare jeg som er somlemaker og sover mye/lager meg for mange avtaler iløpet av dagen. 

Jeg kom hjem ikveld og fikk gått en tur på City nord med lillesøstra mi siden hun spurte meg igår og jeg ikke hadde tid da. Jeg trodde hun skulle handle noe - men nånei. Det endte opp med at bare jeg handlet .. uff. Og jeg som skal være forsiktig med penger. Vel, jeg fikk iallefall handlet noe jeg trenger, vi har nemlig mappeeksamen om to måneder hvor jeg skal levere inn en brodert brosje. ALTSÅ?? jeg er forferdelig dårlig på håndarbeid, når jeg bodde på sykehuset skulle jeg liksom bli så god på strikking og sying og alt slikt, men jeg endte opp med to mini-skappelgensere og en haug stygge babysokker.. jeg har innsett at det ikke er min sterke side. Men jeg må allikevel ha et produkt å levere, så da er jeg nesten nødt til å starte opp, hvis ikke ligger jeg rimelig tynt ann.


haha, ser jeg litt ut som IT-klovnen på dette bildet eller er det bare meg?? Jeg tenkte først det var et fint bilde, men det blir bare mer creepy jo mer jeg titter.


Uansett, dagen idag har vært fin. Nå er det snart helg, og jeg ser skikkelig fram til det. Det blir en venninnehelg hvor jeg har litt av hvert på planen, så helga kan bare komme! :)
 

 • 21.09.2017, 01:12

Enda en isdate


God kveld ;-) Nå sitter jeg å slapper av som jeg sjelden slapper av - til vanlig hjemme i Trondheim klarer jeg liksom aldri få roen over meg, jeg blir veldig rastløs av å gå en dag uten å være på jobb/rydde/være ute å handle etc - men her kan jeg sove til 12 (som jeg gjorde idag, det var 10 timer det..) og bare slappe av resten av dagen uten å føle jeg MÅ gjøre noe. Jeg kjenner jeg savner kjæresten min veldig da, allerede etter to to dager.. er det teit? Det er så koselig å være her på besøk,men jeg kjenner alltid noe mangler. Han er liksom en del av meg som er vanskelig å være uten. Det lover vel bare godt det tenker jeg. Men da blir det enda finere å sees igjen om en uke.

Idag har uansett vært en like fin dag som i går - jeg stod opp sent, tok en laang dusj (som var ekstra deilig idag, vet ikke helt hvorfor men) og dro til Sofie for å være med henne og Britt som var der, og lille P så klart ♥ Han blir særriøst finere og søtere og mer sjarmerende for hver gang jeg er her, som om han ikke var cute nok når han kom til!! åh, jeg må innrømme jeg blir litt babysyk. Så tenker jeg på alt vi ikke har på stell og at jeg fortsatt har noen år igjen med studier, og da roer det seg brått. Vi satt å skravla i noen timer, og jeg kjenner det er så godt å bare være med bestevenninene mine. Jeg er faktisk så glad jeg har dem, de er uten tvil de beste venninnene man kan ønske seg. En dag skal jeg finne opp en transportmaskin som tar dem til meg på under 5 minutter. Det hadde vært drømmen.

Etter å ha vært der ble jeg hentet og kom hjem til alle de små der hos oss - jeg skulle egentlig med niesa mi på ballett, men hun var ikke helt i form, så da tok jeg likegreit med alle tre på City Nord for å dra i lekeskipet og spise is. Det er liksom min greie det, de vil alltid dra på City Nord med tante Lena ♥ små engelene mine!!

Nå sitter jeg bare å slapper av, jeg kjenner det at jeg ''må'' sitte oppe litt sent hver gang jeg har fri fordi jeg kan - noe som er en tankegang jeg burde kutte ut med en gang. En drøm jeg har er jo å kunne stå opp tidlig å gjøre noe produktivt i hverdagen når jeg har fri, og da må det egentlig inn en slags døgnrytme som gjelder alle dager og ikke bare når jeg har fri. Det er vanskelig når man jobber deltid og går skole deltid, da er det liksom ingen rutine på noe som helst - så da må man bare lage det selv. Og der hadde jeg bablet meg igjennom en hel bloggpost, som vanlig.. jeg har liksom sjelden så mye på hjertet til hverdags egentlig, men jeg er ekstremt god på å bable ivei. Jeg skal la dere som leser leve livet videre, så skal jeg prøve komme med noe litt bedre imorgen ;-) God natt!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits