• 28.09.2014, 18:20

Bildedryss; 40årsdag med hippietema del 2


Og enda litt flere bilder fra gårsdagens fest;


Jeg og min svigerbror - akkruat her tror jeg han lærte meg om vinsmaking (han er vinsmaker og jobber for vinmonopolet, så spennende!)

Velkomstdrinker in the making

Søssa og alex <3Finnbiffgryte, det besteee som fins!<3

 • 28.09.2014, 14:04

Bildedryss; 40årsdag med hippietema!

Min søster til venstre og bestevenninna henne gjennom 30 år til høyre! Deres kjære i midten, min svigerbror med lua og wenche sin ektemann med parykk:DMy beautiful sister!

Middagen vi fikk servert var variert og godt - ris, gulrot/kålsalat, kyllingbiter, grønnsaker, finnbiffgryte og vårruller :D

Meg, svigerbror og søster <3

Kaaaker!


Kjempekoselig bursdag <3 Flere bilder kommer senere idag:-)

 • 26.09.2014, 13:37

Bildedryss Elvelangs 2014 del 2


Her kommer de gjenstående bildene fra Elvelangs igår;


Nyydelig musikk langs hele turen nesten!

Herlige damer som gav min kjære pepperkake og lot han blåse såpebobler - det var nesten som han ikke ville fortsette turen, men heller bli igje på denne posten.. haha:D


Så var turen over for vår del - det var ganske kaldt så egentlig var det greit. Til neste år blir det hele løypa

 • 26.09.2014, 09:26

Bildedryss Elvelangs 2014Klar daddus?

Ikke lite oppmøte, som forventet -- dette er bare halvparten av køen vi så da vi kom kjørende mot maskinisten før start igår kveld..

Hiv akt!

Gullbarnet mitt ,fins ikke finere

And there were hoorsesMasse morsomme innslag langs hele veie - her var først ut (utenom et orkester som stod langs starten) - sååå skjønne og flinke!

Flammeblåser..........''Dadda, e de der dragemenneska!!'' - gullkort fra barnemunn, gotta løw. haha, i lyset fra hodelykten på hodet til min kjære nevø visstet pusten min ganske så godt. Fikk fort stempel som dragemenneske jeg og...... ''KAN DU OG SPRUT ILD!''


Vel - så kom vi til en vei full av girlander og pynt - pepperkaker og frukt og alt mulig rart. Vi fikk ikke gått så langt før lillemann måtte hjem å legge seg, men jeg slenger ut resten av bildene litt utover dagen; når det blir så mange er det greit å dele opp.

Så det koselig ut sa du?:-D

 • 25.09.2014, 09:33

Froyo heaven


Åh, frossen yoghurt er det beste som fins.. nå for en stund siden utvidet de utvalget her i Bodø på 7/11 slik at de nå har fire smaker og en hel hylle av topping og tilbehør. Det kan såklart ikke måle seg med froyo eller yoghurtheaven i Oslo - men det kommer seg. Nå mangler bare fler smaker og kanskje litt frukt og bær til topping :-D Igår var vi å kjøpte herlige yoghurtiser med blandingssmaker, nam!! Perfekt for meg som ikke kan spise så mye vanlig is på grunn av veldig høyt laktoseinnhold - skulle som sagt bare ønske det kom enda flere smaker..

Idag er det elvelangs, og jeg planlegger å ta turen med Ask - tror det blir en herlig kveld:-) Hva gjør dere idag?

 • 24.09.2014, 17:51

BRR


Åh, imorgest da jeg våknet av det _1_varmegrad ute. Tenk at det har snudd fra over 20 til 1 grad på under to uker.. åh. Vel, det er tross alt bare 3 måneder til jul, så det var vel egentlig på tide. Solen har iallefall vært oppe i hele dag og gjort dagen litt mer behagelig. Jeg har fått vært på en gruppe som kalles kunst og utrykksterapi som handler om å utrykke følelser og tanker gjennom litt kreative metoder - kan kanskje vise dere noe jeg har laget litt senere i uka om dere vil.. (ikke forvent dere noe ala picasso fordeom) ..
Idag skal vi ut å nyte solen og den friske vinden litt til - så er jeg veldig klar for morgendagen og helga. I morgen tar meg med meg min kjære Ask Leander og går elvelangs (skal huske å ta masse bilder så dere får se - det er et nydelig arrangement her i Bodø) Og i helga skal jeg være hjemme. Min storesøster og hennes bestevenninne skal feire 40 årsdag med hippietema - så dit skal jeg på lørdag..haha, må begynne å planlegge antrekk, uff.. noen som har tips?Vel, nå skal jeg kaste meg ut i sola - vi preikast:-)

 • 23.09.2014, 07:53

Lykkedag


Åh, dere aner ikke hvor fin søndagen var.. Jeg var i gledesrus da jeg gikk til sengs den kvelden - herregud så deilig å ha en skikkelig opp-dag etter en ellers kjedelig uke. Jeg var hjemme fra formiddagen av, startet dagen med å slappe av med mine kjære hjemme, få unna litt greier som har ligget å slengt der borte før jeg og mamma tok turen til nordsia og tilbake hvor vi på tilbaketuren hentet Nora og Sofie -så dro vi på Ghandi og spiste middag. Det å være med bestevenninnene mine er det beste jeg vet, roen jeg får over meg og muligheten til å sette alt annet til side for noen timer er uuvurdelig. Etter en (herlig)middag på Ghandi spaserte vi i iskald soldag hjem til meg med en varm kaffe i hånda - så tok vi alle sammen turen til storesøstra mi og mine to skatter der borte. Alle mine beste samlet på et sted, ville aldri at kvelden skulle ta slutt.


- Indisk antrekk for en Indisk aften -
åh, gullet mitt.

 • 21.09.2014, 18:22

OOTDCardigan, Skjerf,Skinntights  OG verdens deiligste tskjorte fra Cubus - haha. Eneste jeg hadde på meg igår som IKKE var fra cubus var Hunterstøvlene som måtte trosse det forferdelige regnet ute - (grunnen til at jeg ikke tok bilder UTE var at det regnet såppass at jeg tror kameraet ville druknet)


Hva synes dere? :-) Personlig tror jeg dette er min nye skjerffavoritt! Så fine farger:-D

 • 21.09.2014, 10:22

HELT VILT BESØK

Haha, det var ikke helt planlagt at begge to skulle se ut som de kom rett fra savannen, men slik ble det. Følte meg litt utenfor med min normale genser..

Kjære lille <3


God morgen dere :) I går tilbragte jeg formiddagen på City Nord og ettermiddagen hjemme hos oss - det regnet noe helt forferdelig og jeg orket nesten ikke gå fram og tilbake mellom butikken og hjemme for det var så kjipt ute. Det ble alikevell en lys aften, mine herlige bestevenninner hadde fri fra skole og jobb og kom for å besøke - nå ser jeg ikke dem så ofte som jeg vil siden jeg er på avdelinga på dagene, Nora jobber hver dag og Sofie fortsatt bor i Narvik - så de helgene vi får møttes alle tre er hellige. I tillegg fikk jeg vært med min kjære lille Lucas samtidig, og da ble kvelden en virkelig høydare.

Idag skal jeg tilbringe hele dagen hjemme, ta litt sol og slappe av før vi jentene skal ha middag på Ghandi Indisk restaurant - favoritten til Sofie som de ikke har i Narvik :D Hurra, for en fin søndag det blir <3 Oppdaterer litt ikveld:-)

 • 19.09.2014, 16:00

FAV PANTS
Måå bare tipse dere om denne buksa; jeg skrev jo litt om den her om dagen da jeg kjøpte den - men herreguuud det er den beste buksa jeg NOEN GANG har hatt. Har brukt den (litt iallefall) hver dag siden jeg kjøpte den .. om det så har vært med en gang jeg stod opp eller når jeg kom hjem og tok av meg dagens ''uteantrekk'' - denne funker som en skikkelig kosebukse. Også går det så klart ann å bruke den ute og - den er jo råkult mønster på :-D Denne med en hvit eller brun litt sid skjorte over er supert i mine øyne:-D Buksen er fra Byoung (og er kke sponset, haha, vil bare dere skal vite om den uansett)

Heihå, snakkes ikveld :)

 • 17.09.2014, 22:03

turtle neck tuesday


//Ankelboots- HM, Skinntights fra Cubus, høyhalset genser i kjempedeilig stoff fra Cubus og Kåpe fra Only.

Hva synes du?:-) (se bort fra de elendige bildene, kameraet slo seg vrang igår.. heldigvis er det fikset nå!)

 • 17.09.2014, 17:51

Wednesday shopdrop

Leppomonade fra Carmex med farge, Hårstrikk fra Glitter, clipsøredobber fra Glitter og spenner fra glitter.Alt garnet er fra husfliden

God kveld i stua! I dag har vært en skikkelig travel dag, og jeg er egentlig helt utkjørt.. Men tenkte alikevell å vise dere mine miniinnkjøp fra igår - jeg har lenge manglet en del småpjusk som hårstrikk, leppomonade (æsj, sprukne lepper er så typisk kaldvær..) og spenner. Igår var vi å trasket litt i byen, og jeg fikk heldigvis handlet litt av det jeg trengte. Idag skal vi også en snartur til byen for å prøve litt og slikt, så skal jeg ta kveld med et smil - jeg er dødssliten! Idag har jeg hatt en del timer her og der og ting har egentlig gått i ett, så det skal bli magisk å treffe puta ikveld.  Tenkte svippe innom med en antrekkspost fra igår litt senere - det er en stund siden jeg har hatt. Ønsker dere en fin Onsdag:-)

 • 16.09.2014, 21:59

Strål med de rette fargene


Det å velge rette farger til seg selv er en vanskelig nøtt. Når man først har knekt den går ting som regel rett - man finner ut hva man kler og hva man ikke kler og sminker/kler seg derretter. Men før man finner dette ut trengs det ofte litt prøving og feiling. Det er noen grunnregler som ofte har litt å si, så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om dette. Det er veldig ofte man ser en kjendis med nydelig hårfarge (for eksempel) og tenker at det var nydelig på henne - da blir det nydelig på meg og! Vel, slik er det veldig sjelden, om man ikke da er født med de samme opprinnelige fargetonene i hår og hud som denne kjendisen.

De fleste har vel hørt om fargesirkelen? Man har primærfarger, sekundærfarger og komplimentærfarger. Denne kan brukes også i sminkeverdenen for å finne ut hvilke toner man kler og ikke kler. Hovedregelen er at man skal gå på tvers av sirkelen fra sin egne fargetone (ofte på øyne) for å finne fargen man selv kler.

1.Lyst hår og grå øyne kler som oftest litt enten eller - marineblå får øynene til å skinne mens litt dusere farger som pastellrosa, beige og lys lilla vil gi et nydelig utrykk.2. Lyst hår og blå øyne går nesten i det samme - men der kan man gjerne kjøre enda litt mørkere toner for at fargene skal skille seg litt ut og ikke gå i ett med dine naturlige farger. Til blå øyne er det nydelig med gulltoner, men også mørk brun og til og med sort kan framheve øynene på en fantastisk måte. ferskenfarger er som regel en herlig tone til huden!3. Lyst hår og brune øyne; Har du dette misunner jeg deg virkelig. Veldig få blir født med så blandede pigmenter - som regel er både øynene og håret lyst eller både øynene og håret mørkt. De som har mørkt hår og blå øyne, eller lyst hår og brune synes jeg er så heldige! Vel, de med brune øyne kan ofte slå seg litt mer løs enn de med lysere farger -til brun passer det meste. De aller fineste fargene til lyst hår og brune øyne er nok allikevell lilla, gjerne med litt skimmer og dybde. Rosatoner er også nydelig!

4. Rødlig hår og grønne øyne; Også en litt mer unormal kombinasjon, men åh så vakkert. Jeg elsker kombinasjonen av farger, og har alltid ønsket at jeg var naturlig rødhåret. Det eneste minuset er vel kanskje om man har et overlass av fregner i tillegg.. men litt er herlig det og. Til denne kombinasjonen er det kjempefint med lysegrønt (ja, faktisk!) selv om øynene er grønne. Om man vil kjøre litt sikrere er brunt i alle nyanser nydelig, og om man vil slå seg litt løs er det kjempefint med sort øyenskygge og.5. Mørkt hår og brune øyne; åh, heldig. Til dette passer _alt!_ Aller finest er allikvell duse pastelltoner, favorittene mine er lys lilla, lys rosa og lys blå til og med. Gulltoner slår også ofte ann, og ekstra fint er det med shimmer i!

6. Mørkerødt hår og brune øyne; Denne kombinasjonen naturlig tror jeg aldri jeg har kommet over noen som har. Men allikevell; om dere fins kan dere bruke mørke grønntoner og kirsebærfarger. Burgunder er også en nydelig farge!7. Brunt hår og grønne øyne; Nå nærmer vi oss meg her! Min naturlige hårfarge er litt sånn mellomblond, litt kommunefarge. Jeg liker å tro den er nesten lys brun; jeg vet iallefall at jeg kler fargene til denne kategorien. Her er det aller finest med dype lillatoner, jordfarger og til og med ferskenfarger. Personlig kler jeg veldig godt de fleste farger når det kommer til klær, men aller best liker jeg duse pasteller og knallharde neontoner. all in eller ikke i det hele tatt!8. Mørkt hår og blå øyne; åh, heldige folk.. dette er faktisk det fineste jeg vet. Personer med disse fargene kler som regel dype sjokoladefarger på sminken - gjerne litt gyldne kombinasjoner. En blanding av gull og mørk brun  vil få øynene til å skinne!
Vel, slik var det. Var det interessante tips? :- )


Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

 • 16.09.2014, 15:47

NewinsAnkelboots fra HM - litt billigere enn de på vanlige skobutikker. Sikkert litt dårligere kvalitet og, men det får så være. Hårspennen med skinnsløyfe er også derfra, samt hårstrikket. (fantastisk å ha nå om høsten og mot vinteren, sliter mye mindre på håret og ser ganske fresht ut)
Skjerf fra Cubus i nydelig pastell.
Håroljen fra naturalworld og 3minute-kuren fra aussie er også fra Cubus. Favorittene mine blandt de litt billigere hårproduktene.


HØYHALSEDE GENSRE! åh, favorittene mine om høsten. Det å ha noe i halsen er nesten obligatorisk for meg.. enten er det høy hals eller skjerf. Disse er så deilige! De to tynne genserne i sort og grå er fra Cubus og den sorte i pusestoff er fra Gina tricot.Jeg eeelsker som dere sikkert har skjønt fine stoffer - og fløyelsstoff er noe av det beste jeg vet. Det kombinert med ministropp-trenden som er igang og en pastelltonet høst var denne toppen fra Cubus midt i blinken for meg. Ser for meg at den blir kjempefin med en høylivsbukse i beige og et smykke til!
Buksen med mønster er en i skikkelig mykt stoff - verdens beste kosebukse. Den er fra byoung og fins i 3 andre print - denne er den beste buksa jeg noen gang har prøvd. Jeg må innrømme at jeg har tilbragt 80% av tiden fra lørdag til idag i denne buksen......... (ja, æsj, men herregud den er umulig å velge bort om morgenen.. tror jeg må kjøpe de andre mønstrene og..)
 

Idag har vært en lang dag - det samme med igår. Jeg tilbragte 7(!) timer på glattkjøringsbane og er fortsatt peisst. Det blir en rolig ettermiddag -- sola skinner og jeg har fått nytt den litt allerede. Jeg skal en tur for å kjøpe litt nødvendige greier, så skal jeg lese og sove. Rett og slett!
Hva gjør dere idag? :-)

 • 14.09.2014, 18:18

Søndagsmoro

 • Category: Q&A

Hvem var din favoritt-spice girl?
Emma - jeg elsket alltid de blonde. For eksempel boble i powerpuff-girls og chloe i spion-trioen..Min alltime favoritt er torneroe, og drømmen har alltid vært å være som henne.. haha. På en god andreplass kom allid rødhårede!

Hva var din favoritt-tegneserie som born?
Nemi! Alltid, stlll is, har faktisk alle eksemplarene som noen gang er kommer ut. *STOLT*

Støtter du et fotballag?
Gjør jo det - er oppfostra på liverpool og glimt, men må innrømme jeg har gått klitt bort fra pappas favoritter. Jeg støtter fortsatt glimt - de er jo bylaget vårt, men jeg holder en knapp på Rosenborg i Norge, Liverpool i england og Brasil + Argentina i verdenstoppen.

Hva har du på deg?
Nå har jeg på meg min nye utrooolig deilige buke fra Byoung (om jeg har gått med siden jeg kjøpte den) og en singlet med en ull-cardigan over. SÅ deilig.

Favorittspill?
Åh, SPILL <3  Elsker de fleste spill - spesielt de jeg kan briljere i. QUiz-pill som Alias, QUiz, Trivial pursuite etc og noen få brettspill som stigespillet og risk!

Hva er din verste vane?
åh, det er mye... tror den verste er at jeg tvinner penner mellom fingrene så endene tapper borti bordet om hverandre når jeg tenker hardt. Om jeg ikke har penn tripper jeg neglene i bordet slik som man gjør når man er utålmodig.. jeg skjønner godt det er irriterende iallefall..

Det verste hotellet du noengang har bodd på?
Når vi var på Norgesmesterskap med drillinga i tønsberg for noen år sida måtte vi tilbringe en natt i Oslo på tur hjem - da måtte vi ta det billigste og letteste tilgjengelige og det ble til at vi sov på noe som kalles et HOSPITS. Det er hakket over vandrehjem - noe som vistes. Det føltes ut som vi hadde vandret inn i en amerikansk gangterfilm og skulle sove i ghettoen. Uff,. det blir ikke igjen altså.

Favoritt-frokostblanding?
Da jeg var lita ELSKET jeg frokostblanding - da spesielt ''professor'' ala weetosringer og ''kaninbæsj'' ala nesquick. Begge i sjokolade så klart... Nå er jeg begynt å få teften for vita hjertegod sin blanding med blåbær!

Om du skulle forføre en spesiell elsker, hvordan musikk ville du satt på?
Tror det måtte blitt noe rolig ala stay with me (sam) eller this years love.

Noen gang tatt syre?
Haha, nååånei.. Tror ikke engang jeg kjenner noen som har gjort det. Har prøvd røyk et par ganger og brukt snus i noen år - men det er så langt jeg rekker som badgirl. Kids, don't do drugs.

Når var siste gangen du sprang så fort du kunne?
åh, det husker jeg ikke du.. Må ha vært når noe alvorlig skjedde en eller annen gang - jeg springer sjelden, og når jeg først gjør det er det laaangt fra fort.

Hvem er den mest berømte personen du noensinne har møtt?
Hm.. det må være Tone damli eller Linnea myhre da. En gang satt jeg på trikken med han som spiller pelle i hotell cæsar da, om det tells..

Ville du tatt ei øl med kanye west?
Er vel egentlig ikke så interressert i Kanye West, og takler ikke øl - så det skulle jeg isåfall hatt betalt for.

Om du fikk velge besteforeldrene dine, hvem skulle det vært?
Haha, jeg ville valgt de jeg har hatt. Ingen over, ingen ved siden. Om jeg måtte velge et ekstrapar hadde det blitt hellstrøm og Sossen krogh (Astrid Anker Hansen <3)

(Spørsmålene er lånt fra flottste Mariell)

 • 13.09.2014, 19:18

Regntungt


Åh, idag har det vært så kjipt vær.. skikkelig helomvending fra sommerværet vi hadde før i uken.. Kjenner jeg blir skikkelig trøtt og tung i hodet når været snur så fort! Uansett - tenkte bare stikke innom med litt kjipe regnbilder (håper dere har bedre vær enn oss) og ønske dere god lørdag! Idag har jeg tilbragt dagen hjemme med mine kjære, også har jeg og Andrea vært på handletur (tenkte vise dere kjøpene litt utpå dagen i morgen - har planer om en tur hjem da og så det blir etter det. Har kjøpt så mye fint!)

Nå er det klart for Skal vi danse på tv, før det blir tiiidlig kveld og klar for morgendagen. Nyt helga - både dere som sitter inne og dere som er ute:)

 • 12.09.2014, 19:55

Shopping is my favourite cardio

Verdens diggeste cardigan fra Cubus

//en av skobutikkene på Oslo city
Bukse Carlings
I dag har dagen gått så fort - jeg har strikket en heeel del, sovet en masse (endelig får jeg til å sove - og da går det i et sett.. i går sov jeg faktisk både mellom frokost og lunsj og lunsj og middag.. haha, og fortsatt er jeg trøtt som et dovendyr..) Ellers har jeg og ei vennnne vært på City nord og fått handlet masse høstnytt - jeg ELSKER å handle høstklær, det er den beste tiden av året å shoppe på. Stooore ullgensere, skjerf i duse farger, høyhalsede gensere.. det er så meg! Endelig er det slutt på magetopper og minimalt med sminke - no skå e skinna!
Vel, jeg tenkte vise dere litt innkjøo eter at jeg har vært på siste runde i morgen. Ellers er jeg startet på en ny bok som dere ser på bildet over - måtte bare kjøpe den når den var så billig. Fin start. gleder meg til å lese videre :-) Nå er det Idol på skjermen - så dere får ha ei fin helg :)

 • 11.09.2014, 16:49

Verdens diggeste genser


Forrige uke kjøpte jeg denne genseren på HM, de hadde flere farger og jeg klarte nesten ikke la være kjøpe alle sammen. FOR en deilig pusegenser, perfekt for høsten!! Vel, jeg skulle ikke skrive et helt innlegg om en genser - ville bare tipse dere som liker svære, deilige gensere om at denne fins.
I dag har jeg ikke gjort noe spesielt annet enn å strikke - jeg har fått blitt ferdig med flere strikkeprosjekter mens jeg har vært her, og det føles så merkelig å si det.. jeg hadde aldri trodd jeg var en person som ville sette meg ned med strikketøy (sånn, ever..) Men slik er det blitt! Hurra.
Til mitt neste prosjekt har jeg kjøpt inn litt garn;Nydelig, nydelig farge :)
Vel, vi skrives senere, så skal gamlemor på strikkern igjen!

 • 10.09.2014, 19:44

Hairfresh


Åh, for en deilig formiddag jeg hadde idag. Som overskrifta røper har jeg tilbragt dagen i frisørstolen hos min kjære Nora på Bohem frisør i Bodø for å friske opp litt på fargen. Nå er mitt hår en god blanding av lyse striper og egen hårfarge slik at ettervekst ser ganske naturlig ut - men det er alikevel godt å få litt striper helt i toppen og. Nå er det faktisk nesten et halvt år siden jeg var sist.. det trengtes, for sjela og. Man føler seg så fresh og fin etter å ha gjort små endringer på utseendet! Her er resultatet fra idag;

Jeg er strålende fornøyd som alltid - kan skrive under på at Nora er en av Bodøs flinkeste frisører (og resten av dem finner du også på Bohem;) )

Hva synes du? :)

 • 07.09.2014, 22:17

Jobbsliten til festklar på fem minutter!
Vi har vel alle vært der hvor vi har stått slitne og trøtte etter en lang fredagsvakt på jobb og fått telefon fra gjengen om å skyndte deg bli klar for å dra på byen med dem? Vel, jeg har iallefall det - og om man bare har noen lure triks på lager går det fra hverdagssminke til partyklar på bare fem minutter (om du er litt dreven)

Her har jeg sminket meg slik jeg ville gjort på en helt vanlig skoledag i fjor; litt foundation, lys brun øyenskygge, dipliner og mascara. easy as that.


Med meg i veska har jeg som regel alltid en liten sminkepung med ting jeg trenger for å freshe opp - i tillegg til tingene på bildet under. Det er altså børste til skyggelegging av ansiktet, et ganske mørkt solpudder, en hvit forlengende mascara, øyenskygge i sort og hvit (evt mørk farge og lys farge) en concealer, vippetang og dipliner.

Når jeg kun har foundation på huden er det ganske lett å legge skygger til - en halvveis og litt fort versjon av contouring. På bildet under viser jeg hvor jeg legger pudderet (under kinnbeina og på halsen) og hvor jeg legger concealeren (over urenheter og under øynene)


Etterpå er det på tide å freshe opp øynene. Jeg elsker å bruke sort øyenskygge til å sote øynene - det kler de fleste uansett øyenfarge og det går kjempefort når man får det inn i hånden. Man har basen fra før av, så det sorte trenger man bare legge i globallinjen og duse ut oppover. Den hvite skyggen legger jeg på lokkene og rett under brynene for å løfte blikket.


Så siste hånd på verket; Vipper. Jeg elsker Loreal sitt hvite vippeforlengende serum - det har jeg brukt i mange år og det funker så bra. Jeg bruker som regel vippetanga på vippene (mens jeg har på mascaraen jeg har hatt hele dagen) og påfører rett og slett den hvite utenpå for så å kjøre enda et lag med sort over. Da blir vippene lange og fyldige og holder seg hele kvelden.


Et lag lipgloss i nudetone - så er looken perfekt.

Til slutt kan jeg tipse om to ting jeg alltid har med meg når jeg drar steder; hårspray og tynnstrømpebukse. På Cubus selger de i miniesker som er perfekte til å ha i veska, så om man plutselig skal bli med noen ut og låne kjole har man alltid en strømpebukse med seg. Eventuelt om man har på seg en fra før av har man i tilfelle den revner - så til mitt andre tips; om du sprayer et lag hårspray over strømpebuksen vil det funke som lim for den, og den vil ikke revne så lett iløpet av kvelden. Hurra!

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no


Håper dere likte innlegget :-) ( Stem gjerne på meg før 24.00 idag på http://www.trendsettersearch.no/from-everyday-to-party/1124/ )

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits