• 30.09.2013, 14:03

85 dager til.....
Salig blanding av egne bilder og weheartitbilder

.... La høsten passere fort ♥

 • 29.09.2013, 17:18

Favorittblogger
- Tcmn // Liker at hun er ærlig om ting, og ikke prøver vise livet sitt som mer perfekt enn det er som jeg merker flere bloggere ofte gjør. Den nye hårfargen er så nydelig!

- Maddepaddee // RÅ jente med rå stil

- Ericamohn // Fantastisk skjønn jente, som virker som et utrolig godt forbilde for små lesere - hun fremmer en sunn livsstil med venner og kafebesøk flere ganger i uka, samtidig som hun har fantastisk stil - og jenta er ikke gammel heller! Thumbs up

- Sisteplass // Trenger vel ikke si så mye her.. Mer genial humor er vanskelig å finne.- Kristina Anderssen //

- KristineWeber //  
Begge fremmer et sunt forhold til mat og trening - med utskjeielser og masser god inspirasjon. Andersen har syke mål med treningen, og trener for å få størst mulig rompe (skinny is the new NO) og Weber har fantastisk sunne, gode oppskrifter på lager hver dag!- Julianyland // Blogger om litt av hvert, ofte bloggevents hun får være med på med Blandt annet Andreabadendyck og Glenn henriksen, kjempemorsomt å følge med på:)

- Kristine // Jeg har fulgt Kristine i flere år -hun er sinnsykt oppfinnsom, et utrolig godt forbilde og har et fantastisk humør. Helt klart en favoritt!!
- Fitnesshardy // De mest spennende oppskrifter og svenskehandler. Visste dere at han oppfant mikroproteinbrownien?

- Marenviks // Blogger åpent om sitt liv med anoreksi, både oppturer og nedturer. Hun er utrolig ærlig i innleggene sine, og hun tar fantastisk fine bilder.Her finner jeg alltid middagsinspirasjon.
- Fotballfrue // Oppskrifter, klær, baby, bryllup, events.. er det noe denne dama ikke kan?

Passionforvintage // Herlig fine bakster, kaker og annet - skikkelig inspirerende!

- Annicaommat // Fantastisk gode middagstips, oppdaterer ofte!

- Frutimian // Også herlige middags/dessertoppskrifter daglig. Hun kjører ofte ukesmenyer og, som gir inspirasjon til mandagshandling etc.Lifewithoutanorexia // Svensk blogger som skriver på engelsk om sin ''road to recovery''. Kjempeinspirerende, og ikke minst MOTIVERENDE! Hun skriver mye om diverse vanskelige tanker etc som ofte kommer med det å skulle bli frisk, og tar opp vanskelige temaer samtidig som hun fremmer sunne valg og viser at det ER mulig å bli frisk.

- Liseliten // Blogger om en vanskelig hverdag, utrolig flink å skrive.Liiitt treningsblogger....... Egentlig skal jeg holde meg litt unna kost-og treningsblogger - men jeg mener disse fremmer SUNNE valg - ikke anorektiske tanker.

Lone norås; SÅ sterk, en fysikk jeg ville dødd for.

Astasamanta; Nydelig jente, gode oppskrifter og en dynge motivasjon!

Jaquline dahlstrøm; Åh, motivasjon!!Kristinesolhaug; Fremmer et sunt forhold til kosthold og trening der hun viser både sunne og usunne sider av seg selv - og viser sin fantastiske fysikk samt et herlig humør. Blir faktisk GLAD av å lese bloggen, for utstrålingen er fantastisk!

// Lisakrahm; Blogger om både mote og kosthold, elsker denne bloggen - og jenta er helt herlig!

Annneliaaland; Herlige oppskrifter, finner alltid frokostfavoritter her!Carolinemaria // SÅ nydelig jente, kjempeflink å ta bilder og har antageligvis den ryddigste og fineste bloggen jeg vet.

- Glennhenriksen // Jeg har fulgt glenn i mange år - han var jo høøøyt på topplisten for noen år siden. Nå er han klatret opp igjen etter paradise, og det er vel fortjent plass. Han viser stilig herremote, og blogger om sin spennende hverdag i flybransjen. Også er han jo som sukker for øyet!

Chickalou; SÅ pen jente! Alltid strålende glad, med kjempefine anntrekk.

- Lindastuhaug // Oppskriftene er mange, gode og lette å følge. I love!- Fitliving // Sunn, motiverende og strålende jente med kjempefysikk

- Vilblifrisk // En av mine favoritter som har slitt med spiseforstyrrelser og blogger om sin kamp for å bli frisk. Hun viser ofte masse gode oppskrifter, og masse informasjon om forskjellig mat, hvorfor ditt og datt er sunt og samtidig om sin hverdag. Hun er anonym, så det ble et av de mange deilige matbildene!
- Bakekona // Regner med de fleste har vært innom her et par ganger? Hun må jo snart være kjent for pannekaketårnene sine!
Masse gode tips til iherbvarer, masse gode smakskombinasjoner og litt familieliv.

- Yasi -// Må være tidenes best kjente med iherb. Jeg er sikker på at jenta har prøvd ut hele sortementet!

og til slutt; Passionforbaking. Dette sier seg vel selv? Hun er SÅ flink med baking, et stort forbilde! Jeg kikker alltid inn her når jeg skal bake til bursdager, dåper, julen etc.


Leser du noen av disse?:-D
Ooog, har noen noen flere tips til gode blogger?


 • 28.09.2013, 20:41

Tidenes feelgood-sang


Denne er såå skjønn! Den er i det nye Sh'bam programmet, og er min store dansefavoritt. Får alltid et skikkelig energikick når refrenget kommer, og sangen gjør meg rett å slett glad!
Liker train generellt, de har laget mye bra de siste årene:- D
Liker ikke heeeelt begynnelsen, det blir litt for texas for meg - men hør hele sangen om dere ikke har hørt den!

Ellers driver jeg å oppdaterer meg på musikkfronten, jeg ligger skikkelig etter........ Noen som har gode anbefalinger? (av dere som likt som meg har tidenes kjedeligste lørdagskveld) Jeg liker det meste! • 27.09.2013, 14:39

2000tallet - da verden ble glutenintollerant.


En ting som irriterer meg grenseløst er når jeg er med en person som ikke kan spise kake fordi de er allergiske mot gluten, men som samtidig kan spise denne speltbunnen på pizzaen, det grove brødet og fiskekaker i mengder. Det er en ting å faktisk være glutenallergisk og unngå ting som gjør at man blir fysisk dårlig - og det er en ting å la være å spise hvete fordi det ikke er mye av næringsstoffer i kornet.
Jeg respekterer virkelig de som har kuttet gluten til fordel for andre mer næringsrike meltyper, men som ikke er fanatiske og ikke kan unne seg en kake iblandt. Eller de som holder seg unna karbohydrater, og derfor lar være å spise det.  Det jeg synes er forferdelig trist er personer som lyver på seg en allergi man ser rett gjennom.

Jeg synes ikke det er noe galt i å spise hvete, og jeg synes hvetefrykten verden har tatt til seg er bare dum. De har spist brød siden middelalderen og før både i Norge og resten av verden, så hvorfor i all verden skal plutselig noen finne ut at det er farlig og skape angst i verden NÅ? Jeg synes flere og flere plutselig er glutenintollerante.............................


Hva synes du? 

 • 27.09.2013, 09:28

Favorittsted....


Dere aner ikke. Hele natten har gått i hosteanfall og halspastiller. Har spist så mye halspastiller at tunga mi er hoven. Hadde på alarm halv 9, en halvtime før legetimen min (hater å vente..), men jeg fikk så klart ikke sovet så lenge. Klokken 6 var det opp å styrte bisolvonvann før jeg entret dusjen kun for å få varmen i meg. Tror jeg har dusjet minst tre ganger om dagen de siste ukene ...... Iallfall la jeg meg for å lese litt, vekket mamma, så dro vi til legen. Og her sitter jeg, for på toppen av en drittmorgen hadde jeg såklart klart å se feil tidspunkt på legetimen, og jeg har ikke time før 0940. Jeg sitter altså her å hoster ihjel de stakkars andre på venterommet. Fin start på helga! Håper virkelig legen kan gi meg noe sterkere enn det jeg har nå, slik at jeg i det minste kan sove meg gjennom grusomheten. På tross av et skikkelig negativt og trøttskrevet innlegg ønsker jeg dere alle en fin fredag, og ikke minst en herlig helg. Influensakisses

 • 24.09.2013, 19:00

Dagens reddende engler


Etter en mildt sagt hard natt med legevakten, hoste som gikk over i oppkast (værsegod for det bildet) og flere timers gråt av slitsomhet har fakisk ikke dagen idag vært så ille.

Siden jeg endelig fikk sove rundt 5 i morgest har jeg sovet i nesten hele dag ( og vært våken hver andre time for å tisse, hoste opp et hav slim og spise). Hodet mitt er langt fra like slitent som det har vært, og jeg krysser virkelig fingrene for at forkjølelsen begynner å slippe.
Tingene som har hjulpet meg overleve dagen på denne måten var for det første å starte dagen med et laangt bad i glovarmt vann, Bisolvon hostetabletter, å la melkeprodukter være, doc, nyeste Nemi  og ikke minst;

FANTAZEROIS

Nå skal jeg lage litt middag før jeg fortsetter to timer søvn- en time oppe - to timers søvnrytmen gjennom kvelden. Masse hvile og mat - så regner jeg med å bli raskt i form igjen.
Håper deres tirsdag har vært fiin!

 • 24.09.2013, 03:17

Rett på legevakta


Nå kan jeg virkelig ikke sette ord på hvor ufattelig lei og sliten jeg er. Etter en dag med den verste hostingen og slimoppbyggingen i halsen på lange tider var mamma veldig klar på at vi skulle avgårde på legevakta i sted. Jeg er så sliten og lei at jeg tenkte ting ihvertfall ikke kunne bli verre - så da dro vi da. Desverre var det ikke mye de kunne gjøre annet enn å sjekke at ting var ok ellers i kroppen, og la meg puste inn saltvann (haha, uff..)
Jeg var helt fra meg der jeg satt, når jeg tenker tilbake blir jeg rett å sett flau. Hikstet og gråt, ikke fordi jeg hadde vondt, men fordi jeg var så sinnsykt sliten og kun ville sove. Vi dro hjem og jeg gikk rett og la meg, og slapp den forferdelige plagen fram til nå. Nå sitter jeg her, like ille og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Har behandlingstime i morgen tidlig, men det er no way at jeg kommer meg dit,, Det blir tredje time på rad avlyst pga sykdom. fml.


Dette  bildet er fra haloween i fjor. Her ser jeg faktisk 10 ganger bedre ut enn jeg gjør at the moment.


Jaja, skulle bare inn å spre litt negativitet. Regner meg å komme tilbake sterkere i morgen, kanskje mer positiv (gud, vær så snill............) Etter forhåpentligvis et par timers søvn.

Godnatt til dere som fortsatt sprader oppe!

 • 22.09.2013, 21:55

Når du vandrer alene i mørket.....


Uansett om man er på vei hjem fra byen en sen lørdagskveld, på vei til eller fra butikken for godishandling til kvelden eller rett å slett drar fra en venn alene er det alltid viktig å være litt føre-var på skrekkelige situasjoner. Jeg har selv familiemedlemmer som har blitt opplevd overgrep på vei hjem fra byen - og dette var på fullt opplyst hovedvei.
I Norge har vi desverre for tiden ekstremt mye overgrep på nattetid. Vi hører stadig om jenter som forsvinner, knivstikk og andre overgrep. Her i Bodø hadde vi forrige vinter rapporter om voldtekter hver helg en periode, da jenter hadde vært på vei hjem fra byen lørdags-natt og blitt forgrepet seg på.

Jeg synes dette er DRITSKUMMELT, og det har jeg alltid gjort. Om jeg er ute å går har jeg ofte noia om jeg ser en annen person, uansett hvor langt unna den er og hvor lite jeg ser den. Uansett om det er kvinner eller menn, norsk eller utenlandsk - jeg klarer alltid å innbille meg at denne personen kan være farlig for meg. Spesielt om det er lite andre folk ute, lite biler og mørkt.
Jeg har etter mange år med frykt funnet meg et par ting jeg alltid tar meg selv i å gjøre om slike situasjoner skjer - og jeg har aldri skjedd noe med, så da kanskje det er triksene som funker?

Iallefall, her har dere mine topp triks for å unngå å bli overfalt;

1. Lat som du snakker i telefonen.
Ja, hvem vil vel angripe noen som kanskje snakker med pappa-politi - som kan skrike i telefonen, og spores til der man er fortere enn svint? En overfallsmann kan aldri vite hva man sier i telefonen, og de kan da aldri vite om man forteller personen i telefonen hvor man er, at man ser en mistenkelig person etc. Da blir forhåpentligvis overgriperen nervøs for å gjøre noe å venter på neste offer som kanskje ikke er i telefonen og ikke kan skape problemer.

2. Lat som du bor i huset du går forbi
Om noen kommer mot deg og er skikkelig skummel, og du merker at personen ser ekstra mye på deg etc kan det være en god ide å late som man bor i et hus rett ved, å gå inn i innkjørselen mot døra.
Hvem tør vel voldta noen rett utenfor deres eget hus - hvor om de skriker kanskje foreldrene som sover med vindu åpent hører?

3. Lat som om du ser noen bak personen og vink til dem
. eventuelt til et vindu i et hus i nærheten. Da vil en mulig overgriper tro dere blir sett og ikke tørre gjøre deg noe.

4. og sist;
Lat som om du er en gutt. Dette er noen jeg også tar meg i å gjøre ofte, for eksempel gikk jeg nettopp til butikken og gikk forbi noen mistenkelige mørkhudede menn som bor i et asyl rett ved huset vårt. De stod å hang i et hjørne på veien, og så skikkelig på meg da jeg kom gående. Min løsning ble da å tenken at jeg med joggebuksen og min svære canada goose godt kunne gå for å være gutt. Jeg gikk på den mest gutteaktige måten og trakk hetta godt over ansiktet.
(det var når jeg kom litt lengre bort jeg desverre fant ut jeg hadde faila litt i og med at jeg hadde på meg ballerinasko med diamanter. jaja, bedre lykke neste gang)


Har dere noen smarte tips for hva man kan gjøre når man er ute å går alene? :)

 • 22.09.2013, 09:11

Gotta love the fall♥Gresskarpai
♥Bokkvelder
♥Fotografi
♥Enorme skjerf
♥Once upon a time
♥Turgåing i skogen
♥Fargerik natur
♥teppekos
♥Kyllingsuppe
♥Duftlys♥Megastrikkegensere
♥Varm kakao med marshmallows
♥Båltenning
♥Filmkvelder
♥Pusesokker♥The vampire diaries
♥Halloween
♥Burgunder og sennepsfarger

CAN'T WAIT!
Åh, flere som digger høsten?:)

 • 21.09.2013, 13:51

Forever ill


Jeg er offisielt piss-lei. Hvem enn som er med osterasperen i Halsen min om nettene, slutt med det! Idag må jeg dessverre rapportere at eneste aktivitet har vært butikken for å få tak i halsdrops, for så å bøtte innpå med kakao og te, dusje meg varm og leseleselese. Regner med resten av dagen blir like kjedelig, selv om jeg egentlig har lyst å dra på kino. Jaja, vi får se.

 • 19.09.2013, 19:58

Torsdagsvirrvarr


God dag igjen :- D Siden forrige innlegg ble litt sentimentalt tenkte jeg å kjøre et litt mer normalt innlegg og.
Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye, jeg er fortsatt syk - så planene om elvelangs utgikk desverre. Jeg fikk pittelitt penger inn på kontoen i dag, så jeg har vært å kikket litt i butikker (og latt være å kjøpe, det er virkelig sparetid nå!) og jeg har lest bøker, og ikke minst bakt enda en ostekake. Jeg er så avhengig, og baker tydeligvis en annenhver dag nå. Jaja, det får så være.. Rart det der, hvordan man henger seg opp i det når man finner noe man liker ekstra godt. Ellers enn det har jeg egentlig kun vært en tur til søstra mi med mamma og hilst på lillebabyen, og nå sover Ask til oss (bortsett fra at han er hyper og gjør alt annet enn å sove)
Jeg så det var en svææær mengde mennesker som skulle gå elvelangs - SÅ kjipt å gå glipp.. /:  Det skulle blandt annet være hengt opp lys langs hele veien, spøkelsesshow, fyrverkeri, sangshow etc.. Åh, det får bli neste år. Får passe på å ta c-vitaminene mine fram til da!

I kveld er det torsdag kveld fra nydalen, så det er duket for ordentlig tv-kveld her i stua. Jeg skal ta ting heeelt rolig, og rett å slett håpe på å bli friskere til helgen.

Hvordan har deres torsdag vært?:)

 • 18.09.2013, 10:45

Kake til frokost


..Veldig godt alternativ til den vanlige havregrøten!
Dette er kjempesunt, bunnen er kun havregryn og sukrin, mens ostemassen er minikeso blandet med sukkerfri-geleblanding. Altså havregrøt- ingredienser (untatt geleen), bare laget til på en litt annerledes måte.
NAM!
Iallefall - jeg har ligget våken og hostet i hele natt. Jeg er fortsatt syk, så det ble verken skole nå på morgenen - og antageligvis ikke shbamtimen jeg hadde tenkt meg på. Jeg skal heldigvis en tur til legen litt senere, så kanskje jeg resept på noe hostestillende etc. Nå sitter jeg å ser litt tv mens jeg spiser min frokost, men ser for meg det er tilbake i senga asap. Jeg vil egentlig kun sove når jeg er i dårlig form..Jeg håper uansett å bli bedre  - søsteren min har nemlig bursdag idag og vi er bedt dit for å feire. Jeg vil ikke smitte lillebabyen, så om jeg fortsatt er like dårlig må det droppes.. Ellers er det noe som heter elvelangs her i Bodø i morgen, noe jeg virkelig håper å få vært med på. *krysserfingreneforåblifriskfort*

Ønsker dere en herlig onsdag - kun 3 dager til helg! • 17.09.2013, 21:28

Mildt sagt forbannet.


Uff, jeg virkelig må få dette ut. Jeg sitter her med mamma og venter på charterfeber og ylvis, så vi har på nyhetene på tv2. Plutselig dukker det opp bilde av en ung, nydelig amerikansk jente på skjermen etterfulgt av en gråtende mor. Den skjønne 12åringen hadde nemlig tatt livet av seg selv etter flere år med mobbing. Slike ting går virkelig inn på meg - at noen skal bli plaget så hardt at de velger å ikke leve mer.
Hva får en person til å gå løs og mobbe noen som allerede ligger nede? Det er som regel alltid de stille, uten venner og stakkarslige som blir hakket på. Er det en måte å heve sin egen selvtillit uten å frykte å få noe slengt tilbake? Blir man kul om man er slem mot andre?

Jeg vet godt hvordan det er å bli plaget, hakket på og jeg har vært der hvor jeg ikke har klart stå imot. Jeg kan innrømme at jeg flere ganger har grått meg i søvn i fortvilelse, og gjennom ungdomsskolen gruet jeg meg til neste dag fordi jeg visste det kunne oppstå hendelser som ville være ekle og pinlige for meg. Jeg har et nært familiemedlem som ble mobbet så mye at det var en tomme fra selvmord. Dette var spesielt hardt for meg, og jeg ville gjort alt for at personen skulle unngå det. Men det som er, er at vi som oftest ikke kan se det. Mobbingen skjer veldig ofte anonymt, eller på steder hvor det ikke blir åpenlyst for de rundt.
 
Herregud så irriterende at noen klarer å rakke ned på noen på den måten. Setter det seg ikke på samvittigheten?
Om man plager noen hver dag, og personen en dag gjør noe så drastisk som å ta selvmord - er det bare å ruske det vekk og tenke det ikke var din skyld? eller setter slikt seg på samvittigheten? Om det gjør det, hvorfor fortsetter man å plage andre? Konsekvensene er så fæle at jeg nesten må gråte ved tanken.

Jeg er nå en sterk person som alltid står opp for de jeg ser blir plaget, og jeg blir forbannet på personene som gjør det uansett hvor godt jeg liker de, eller hvor nært de står meg. Også uansett hvor lite godt jeg kjenner den som blir plaget, eller om jeg ikke liker personen. Jeg håper de fleste av dere også tenker sånn, og jeg håper virkelig de som går rundt og nærer seg selv på å trykke ned andre starter å se hvor ille det kan gå.Tanker?

 • 17.09.2013, 11:58

Change of plans..


Idag våket jeg sent, som igår. Det eneste som skiller gårdagen og idag er at jeg nå gjorde det fordi jeg lå våken hele natten og prøvde å puste igjennom den ekstreme halsvonden jeg har dratt på meg. Jeg vet ikke helt om det er på grunn av mitt ekstremt lave immunforsvar eller om jeg rett å slett har vært for mye ute uten skjerf - men jeg er beat. Har en liten mistanke om at jeg kjørte litt hardt på dansinga igår, og det går så klart kun utover meg selv. Nå kommer jeg meg mest sannsynlig ikke på noe trening, eller noe som helst egentlig idag.
snakk om bjørnetjeneste. Får være inne å prøve bli frisk, lese litt og kanskje ta et varmt bad i håp om å bli bedre til i morgen, da er det shbam igjen, og jeg vil ikke gå glipp!


Varm kakao og speltlomper med kanel og sukrin - verdens beste bli-friskkosematJeg tror vi skal passe Ask idag, og jeg tenker jeg kommer til å bruke dagen til litt arbeid med motivasjonstavlen min og kanskje litt baking.
Så dagen blir ikke helt bortkastet til tross sykdom!

Så, hvordan er deres tirsdag?:)

 • 16.09.2013, 22:13

Ukeplan og supersunn lasagnemiddag!

 • Category: MATJeg synes alltid ting går litt lettere når man har en plan på de. Nå har jeg utarbeidet en plan på både trening og middag for hele uken, det gjør det mye lettere å vite at man har fått inn de forskjellige treningstypene man vil ha gjort, få trent de forskjellige musklene og få handlet inn til middager. Man sparer mye tid!
Dette er iallefall min ukesplan. Til vanlig ville jeg hatt mer laks og fisk, men jeg fikk rett å slett ikke plass til det. Når jeg lager middag til meg selv må jeg som regel bruke samme tingene to dager på rad siden jeg spiser middag alene, og alltid har rester dagen etter som jeg ikke vil kaste bort.

Dagens trening var altså shbam; med nytt program som var kjempegøy som de alltid er! Vi kjørte litt ekstra glam-faktor og slo av lyset og på diskolys. Håh, jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg digger shbam!
Dagens mat ble da lasagne etter fotballfrues oppskrift, veldig enkelt og greit - man steker karbonadedeig med opphakket løk og tomatpure, legger det i bunnen på en ildfast form, legger et lag squash-skiver (skivet med ostehøvel og stekt i salt og pepper), et lag cottage cheese - samme om igjen og topper med revet ost. Kjempegodt!Mm, det var like godt som det ser ut:-D


Kvelden går til total avslapning med isfolket-bok,tv og tetris battle. Jeg er så avhengig! Håper dere har hatt en fin ukesstart:)

 • 16.09.2013, 14:45

Nystart


Åh, etterlengtet mandag igjen!
Idag stråler sola her i nord, og energien er på topp. Jeg sov kjempelenge idag, noe jeg tror kommer av en slitsom helg med lite søvn. Nå er helgens utskjeielser, tull og fanterier ute av systemet og jeg er på en ny start. Denne uka består for min del av mye møter, timer og skole. Jeg skal prøve å få lagt inn litt moderat trening (øve meg litt på trening som ikke ødelegger kroppen)
og følge min faste strukturerte matplan.
Jeg skal også få ferdig motivasjonstavla mi, og teste ut nye oppskrifter jeg har funnet. Jeg har virkelig troen på denne uka, og jeg håper jeg kommer godt igjennom med målene mine.Idag går dagen til lekser og shbam som start. Skikkelig god start siden det er min favorittaktivitet! Hva gjør dere idag?:-D

 • 15.09.2013, 11:30

Helgeeeprat


Oh, what a weekend.
Fredag dro vi som sagt ut for å spise Indisk, noe som var rett å slett dritskummelt for min del. Heldigvis har jeg superstøttende venner, så det gjorde ting masse lettere.

I går stod jeg opp supertidlig og var på butikken for handling av vipper og vin. Mesteparten av dagen gikk til derretter til farging av ettervekst og litt småting, før det bar avgårde på vors med bestejentene. For en gangs skyld GLEDET jeg meg - til tross for veldig dårlig vær og en smådårlig form. Vi satt hele gjengen til Sofie og spilte mitt nye brettspill mens vi drakk og vorset. Det var superkoselig, og ikke en gang tenkte jeg at jeg ville hjem!
Vi kom oss også på byen, og jeg hadde en kjempeherlig kveld for en gangs skyld. HURRA!
Ikke før klokken halv 7 imorgest vandret jeg bakfull gjennom byen på tur hjem, gud hvor lenge det er siden jeg har vært hjemme senere enn 1!

/sry kvaliteten på bildene - glemte desverreee kameraet..

Uansett, idag er formen ekstremt dårlig. Jeg våknet helt dehydrert, druknet meg selv i 5 glass vann før jeg trasket svimmel hjemover. Vel hjemme har jeg prøvd sove litt, prøvd spise litt og bare slappet av, men jeg er kvalm og trøtt med hodepine. Jaja, det var verdt det! .....Men det blir nok en stund til neste gang.

Idag er altså planen kun å bli bedre i formen. Muligens tar jeg meg en liten tur ut, det pleier funke på hangovers for min del.
Håper dere har hatt en fin helg!

 • 13.09.2013, 17:44

Superscary friday 13th


Hoiholloi!
Idag har vært rimelig grei, jeg har brukt dagen på diverse legetimer, blodprøver etc. Blodprøver er noe av det verste jeg vet. Passer bra med datoen å skulle måtte gjøre noe av det verste man vet, eller? Idag er været stygt og grått, så det passer og til dagen.
For å toppe det hele, siden det er fredag og hele vennegjengen er hjemme på besøk i Bodø skal jeg ta enda et fryktsteg på denne skumle dagen.
I sted fikk jeg forespørsel i venninnegruppa vår på facebook om å dra på restaurant hele gjengen. For tre uker siden hadde jeg sagt nei på flekken, (noe jeg forsåvidt gjorde..) - men idag sier jeg JA.
Det er noe av det skumleste jeg vet å skulle spise ute, men tanken på å sitte hjemme mens venninnegjengen er ute å koser seg er rett å slett uakseptabelt. Om jeg aldri prøver ut tingene jeg er redd for, vil jeg jo ikke bli noe mindre redd for dem. Jeg skal altså dra på restaurant med mine verdensbesteherligevenninner som et slag i trynet til alle ekle sykdomstanker. 1-0 til friske delen!

Noen som vil gjette hva vi skal spise?
Hint:..Klarte rett å slett ikke dy meg. tror dere de hadde tatt det vondt om jeg steppet opp slik?


Ha en fin fredag! Ønsker dere en ulykkesfri dag :)

 • 12.09.2013, 18:52

Those little thingsNoen dager er jeg veldig flink å se hvor feil alt er, og hvor kjipt livet er. Jeg prøver alltid å øve meg på å se hvor heldig jeg faktisk er, og det å virkelig se de positive tingene i en kjip hverdag. Det er jo faktisk mye bra rundt de fleste, men det er få som ser disse små tingene. Idag har jeg vandret rundt og prøvd å ta inn over meg hvor heldig jeg er for at jeg kan.
Jeg har også kjøpt inn litt forskjellig for pengene jeg ikke har, blandt annet hårfarge, nytt undertøy og litt forskjellig materiale til et prosjekt jeg starter på i morgen. Slike ting løfter hverdagen litt.

Jaja. I morgen er det endelig helg - og jeg er helt klar for den. Minde planer er diverse legetimer etc i morgen, og så en real bytur + tilhørende jentevorspiel og alt annet som hører med. Og vet dere hva? Jeg kan for en gangs skyld si jeg gleder meg. I en hverdag hvor jeg er mye alene og gjør veldig lite, er en lørdag hvor jeg kan slippe alle hemninger og kose meg, være med mine herligste venner og drite i alt som omhandler sykdom veldig veldig velkommen.

Har dere hatt en fin torsdag?
I morgen svarer jeg på spørsmålene fra spørsmålsrunden forresten, så er det noe dere lurer på så er nå tidspunktet å komme med det på.

 • 11.09.2013, 15:02

Frisk tross syk!


God morgen, eller nærmere ettermiddag. Jeg hadde planer om å skrive tidligere, men ting gikk litt inn i hverandre i morgentimene - så bloggen ble spart til nå.

Jeg hadde en hard natt. Etter å først ha ligget våken med magesmerter til rundt 0400, fikk jeg sovet en time før jeg våknet av hjertebank og kaldsvetting klokken 7. Jeg visste at jeg skulle opp om en time, for så å dra på skolen klokken 9. Jeg kjente på kroppen at den absolutt ikke var klar for å dra ut av huset, og jeg kjempet mot trangen til å bli liggende. Hadde det vært opp til syksiden hadde jeg blitt liggende i sengen idag, det hadde vært en såkalt trassdag i livet.En sånn dag jeg starter med å erklære null verdi i . Jeg jobbet sterkt mot følelsen av å ville være hjemme, og kom meg opp. Jeg tok et par smertestilllende for magen og hodet, før jeg spiste en god frokost, sminket meg og kom meg på skolen.  *superproooud!*


så trøtt.


Nå er følelsen så mye bedre. Jeg er opplagt, energisk og har planer om en herlig onsdag med blandt annet venninnemøting og dansetime på treningssenteret. YES!
Planene mine idag er også å være snill med meg selv, å gjøre ting som pleier både sinn og kropp. Jeg skal blandt annet sette av tid til kryssord, lese bøker, fikse på de rotete notatene jeg tok i dag og litt kropppleie. Jeg er alt for dårlig på å se at jeg fortjener å gjøre bra ting for meg selv iblandt, og er alt for god til å finne ting som er selvdestruktivt for å heller straffe meg for det jeg gjør dumt. Dette er noe jeg må klare forandre, og jeg starter idag med full motivasjon.Håper dere har hatt en fin onsdag til nå, og at dere ikke er alt for skolelei allerede. KUN TRE DAGER TIL HELG!:-D

//spørsmålsrunde her<<

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits