• 31.08.2015, 22:19

#BGFE


Igår var det hjemmekamp for Bodø - Glimt, og jeg var så heldig å vinne billetter i en radiokonkurranse på radio3 tippelaget forrige uke - så da dro jeg med meg Andrea for å se kamp. Tar henne støtt og stadig med på handballkamper, men jeg må innrømme at jeg har vært sløv på fotballfronten i år. Jeg har angret omtrent hver søndag jeg ikke har dratt for å se laget vårt som stadig klatrer på tabellen. Av de siste 8 kampene har de kun tapt EN, noe som er kult i og med at de har slått både Rosenborg, Start og Vålerenga som er noen av Norges topplag. SÅ KULT at både BHK og BG utmerker seg på landsbasis!! Glimt hadde også en sur start på sesongen og lå laangt nede på tabellen, og nå ligger de sørenmeg på 7plass. Igår vant de også 3-1 med 2 mål heeelt i slutten. Kongestemning!


Jeg hadde tatt med meg litt lite klær, men pappa var som alltid til unnsetning. Jobben hans var før sponsorer på Glimt, så pappa har dratt meg med på utallige kamper kledd i helgul drakt oppigjennom årene.. Da jeg var lita husker jeg at jeg var dødsforelska i Trond Olsen og ''Ludde'' .. haha. I går måtte jeg nøye meg med en låsssenter-jakke i full refleks, noe også de som stod vakt på kampen var.. ikke akkurat det mest anonyme man man kle seg i. Det hjalp heller ikke at Andrea valgte ta på seg sin KNALL rosa Moods of Norway-regnjakke.. haha, sister goals!

Dårlig vær som raskt snudde (etter at glimt gikk i ledelse, så klart;) )

#HEIAHEIA

 • 31.08.2015, 19:50

Taco-night


Hei og hopp! Det ble dårlig med updates igår da dagen igrunn gikk fort unna og vi var ute av huset omtrent hele dagen. Siden pappa hadde bursdag forrige uke, men på dagen sin var på hytta og pusset opp tok vi en minifeiring igår med taco og jordbær med sukker og melk til dessert. Desverre er jo jeg allergisk mot jordbær og i tillegg laktoseintollerant, så det ble lite dessert.. SÅ kjipt, for jordbær har alltid vært noe av det beste jeg vet. sucks! Uansett spiste vi til vi rullet av taco og Lucas fikk leke med hundene - alle tre er så snille når det kommer til han:) Etterpå tok jeg og Andrea turen på Glimtkamp hvor det ble seier (7 seiere av 8 kamper i det siste - #sobest) før vi dro hjem og jeg ble sittende hele natten med redigering av bilder etc fra helgen.
MMMMKoser seg hos moffa :)
''vent må bare ta ned håret'' .. det er som dere ser heller ikke fullt før det renner over..I dag stod jeg opp så sent som 15(!).. Jeg fikk omtrent sjokk da jeg så på klokka, men konkluderer med at det kommer av søvnmangel og mye som har skjedd i helga. Dagen har gått til litt mailarbeid og slikt i forbindelse med flyttingen min, så nå skal jeg endelig ta på meg sminke å ta turen på City nord med Andrea for litt kikking:- )

Dropper innom med litt bilder fra glimtkampen når vi kommer tilbake;)

 • 30.08.2015, 13:54

Edruhelg


Yas, den første på lenge - kjenner egentlig det kanskje var like greit etter en hard parkenhelg. Hovedgrunnen til at jeg holdt meg edru denne helga var hovedsaklig allergireaksjonen jeg fikk på tirsdag som fortsatt sitter godt i og jeg prøver få bukt med. Ikke like gøy å feste med full betennelse i ansiktet! Allikevel måtte jeg jo en snartur ut igår siden Kristoffer har bursdag idag - så jeg dro på vorset hans igår og hang med de chilleste personene jeg vet om. Gøy var det, alkohol eller ikke! Ellers har jeg brukt både fredag og lørdagskvelden på to forskjellige utesteder som har kjørt event med Red Bull og en kjent DJ som jeg har tatt bilder for. Det er en av de beste DJ-ene jeg har hørt, så det var kjipt å ikke kunne ''go full out'' å danse til heftige beats.. menmen. Tenker jeg viser dere noen bilder litt senere :- )

hahah, Når ingen er hjemme og Ask skal ta bilder for meg.. like gøy hver gang. Han ELSKER å få lov til å prøve kamera - kanskje noe han har etter sin mamma? Viste dere forresten at Storesøstra mi flere år er kåret til en av landets beste fotografer? SÅ KULT ER DET!

Nå skal jeg snart til Pappa å spise taco - taco er omtrent det verste jeg vet, men hva gjør man ikke for folket <3 Etter det er det klart for glimtkamp - HEIA GLIMT!

 • 29.08.2015, 12:19

Dette er ikke greit?!


Greit nok at jeg ofte pusher på om å følge meg på ulike andre kanaler - jeg har omtrent et sosialt media for hvert av mine personlighetstrekk. Ergo - søt og romantisk i pastelltoner på weheartit, ironisk og småfrekk på twitter, morsom og uhøytidelig på snapchat, personlig og narsissistisk på instagram og en helt normal på facebook. Jeg tilpasser meg litt etter hvilke følgere jeg har - det er ikke sikkert hun som sitter på sykehuset på tvangsforing og klamrer seg til bloggpostene jeg har skrevet om spiseforstyrrelser ville syntes det var like bra om jeg postet små-mobbingsfilmer av vennene mine (typ snapchat-storyen min) her på bloggen, det kan hende ihun som sitter å skakkler av hvor stygg jeg var med skabb i trynet på snapstory ikke ville syntes det var like gøy å følge min overfiltrerte instagramkonto -

Men det er akkurat derfor jeg har forskjellige sider av meg selv i forskellige kanaler. Nå er det slik at jeg har postet snapchat-brukernavnet mitt på instagram og sagt folk kan følge meg der samt åpnet kontoen for offentligheten, noe som betyr at alle mine instagramfølgere kan adde meg - også de jeg ikke nødvendigvis har så mye til gode for også. Det er ingen personer jeg misliker eller bitcher mot til vanlig, jeg tror ikke jeg har mislikt en jente siden jeg var fjorten. Jeg prøver være snill mot alle, men det er en ting som jeg aldri klarer takle på en fin måte; nemlig ekle gutter som legger meg til på snapchat og spammer meg med diverse bilder jeg helst ville vært foruten å se. I det siste har fler og fler lagt meg til og haglet meg ned med beskjeder som rett å slett gjør meg kvalm - typ; ''netflix&chill?'' ''du skulle vært her'' (med bilde av dusjen sin) ''mmmm kom hit å få massasje''
ETC og jeg særriøst gir meg over. Det er så hæslig! Hvem legger til folk man ikke kjenner og skriver sånt?? Greit at mange kanskje føler de kan være litt mer forward mot meg når jeg deler snakkevideoer og slikt som jeg gjør, men fy fader - DE NESTE SOM SENDER MEG BILDER AV TISSEN SIN BLOKKERER JEG TVERT.

Jeg kan ikke kontrollere hvem som følger meg diverse steder - grunnen til at jeg har det ''åpent'' er på grunn av dere blogglesere som jeg føler ikke skal trenge be om å følge meg. Desverre kan jeg ikke filtrere ut fuckboys og pedofile griser, så jeg kan bare si det først som sist - send meg noe grisete og det er nulltoleranse. æsj er det!

 

Det var dagens utbrudd og kom etter at jeg våknet til 5 forskjellige morgenbrød på snapchatsjekkinga mi. Thanks for ruining my breakfast.

 • 28.08.2015, 18:56

The adidas life


Haha, da jeg og Andrea skulle til byen igår hadde jeg på meg tights og hoodie - og siden det er veldig lite fint med en tightsrumpe blandt folk spurte jeg om jeg kunne låne en lang t-skjorte av henne. Plutselig bryter hun ut i latter idet jeg tar på meg tskjorta - den matcha nemlig tightsen med et svært adidasmerke på seg. haha! Vi fant ut at vi skulle gjøre en greie av denne matchingen, og siden Andrea har både Sekk og sko i samme merket kjørte vi helmatch og gikk ut for å ta bilder. Skikkelig reklame for Adidas iallefall! Kan forsikre dere om at jeg ikke under noen omstendigheter ville gått rundt sånn i byen - men for noen bilder var det gøy :- )Haha, hva tror dere? Skal vi gjøre helmatch til det nye? off..

Og bare for å understreke; #ikkesponset #noad

 • 28.08.2015, 12:18

Morning babes
God morgen til dere - er dagen fin så langt? regner med mange sitter på skolebenken å sliter nå, men hold ut - bare noen timer til helg! (er det mulig?? føler det var helg igår)
For min del er morgenen mindre god - jeg er trøtt og sliten, samtidig som jeg hadde et allergisk utbrudd på tirsdag som gjorde at huden min i ansiktet har blitt skikkelig betent. Det er ikke så ille at det ser grusomt ut, det  verste er at det svir noe helt forferdelig .. får bare holde ut og håpe det går over.

ellers var jeg og A en snartur i byen igår, nye høstklær er kommet i butikkene og da er det farlig for meg å gå rundt å kikke. ''Heldigvis' hadde jeg ikke satt over penger, men det ble lagt av et par ting jeg skal dra å se på idag. Egentlig trenger jeg jo ikke noe nytt - reiser jo om bare 2 måneder og har stappfullt allerede. Vel, vi får se. Om det ikke er revolusjonerende hvordan de sitter på skal jeg nok klare holde meg unna kjøp idag.

Nå skal jeg prøve sminke over grusomheten før jeg tar trasketuren bort på butikken ; - ) Ønsker dere en god helg - så kommer litt tullete antrekksbilder fra igår om litt!

 • 27.08.2015, 14:56

KORT HÅR
Åh, hvordan kan det være så trist (men samtidig deilig) å fjerne de ekle pister-hårene fra manken? Jeg har aldri hatt hår kortere enn nedfor brystene, så det er skikkelig rart å nå ha det til skuldrene. Har leeenge vurdert å bare fjerne det, for det spiser seg opp og vil aldri vokse seg langt og tykt uten - så igår tok jeg saksa fatt og fjerna halvparten. Rart - men det er bare hår og vokser ut igjen.

HVA SYNES DU?

 • 26.08.2015, 13:04

Bildene som ikke kom på bloggen del 2


Og jeg har såklart flere på lager ja. Here you go;


hahaha hva gir du meg. Dette er nok favoritten fra denne delen.Jah. Hvilket er din favoritt blandt helgas blinkskudd?

 • 25.08.2015, 16:41

Bildene som ikke kom på bloggen


Men som skal få en sjanse alikevell. Etter en heftig photosession med Andrea sitter jeg omtrent alltid igjen med et godt knippe grusomme bilder - som jeg alltid tar vare på og ler meg til magekramper av ved senere anledninger. Vel, dere fortjener og litt magevondt og jeg har en ganske høy terskel på å drite ut meg selv her på bloggen  - så her har dere del en av to gode håndfuller photofails fra de siste dagene;

Tror dette må være favoritten. Se stramminga i halsen da, hahahha.

'' det blir kult om du snurrer rundt, Lena'' Yas.............Vel, man kan ikke si jeg ikke er et ordetlig sjarmtroll til tider.
Og wait - det er mer! kikk innom litt senere for muligens verre forevigheter.

 • 25.08.2015, 12:29

Shitty morning


OK - om du blir raskt påvirket av negativitet og vil holde dagen fin og positiv only - SNU!!  Denne posten er av de sjeldne, dagen min er startet (eventuelt fortsatt - jeg har nemlig ikke sovet noe spesielt). Her er det sol, varmt og nydelig - men jeg er allikevel trøtt, sur og generellt verdenshatende. Jeg har til og med merket jeg har vært irritert på personene som har sendt meg snapchats iløpet av morgenen, rett og slett fordi de har sendt snaps. hahah, off, må bare le av meg selv.

Både søndag og igår var harde dager, jeg merker godt kroppen tåler dårlig en hel helg med fest, til tross for hvor morsomt jeg har hatt det. Søndag kom jeg omtrent ikke av badegulvet, igår kjentes hodet mitt ut som det skulle implodere hele dagen og idag har huden min gjort opprør.. det svir og kjennes ut som jeg har betennelse i omtrent hele ansiktet og overkroppen. Dermed har det blitt kaffe og ansiktsmaske inne i sola mens regninger har stått på agendaen. (er det rart dagen er dårlig? haha)

Nå sitter jeg og leser igjennom alle bloglovin-postene som har kommet iløpet av helga - når man går flere dager uten å være på pc hoper det seg raskt opp og jeg hater å gå glipp av ting, så dagen min kommer til å bestå av omtrent 350+ (etter at jeg nå er kommet igjennom rundt 150) bloggposter. Når formen blir litt bedre er det rydding på planen, det har hopet seg opp i kleshauger både på soverommet, i trappa, på begge badene og klesrommet mitt er i tillegg et kaos. Hurra for partyhelg og dårlig tid samt dårlig planlegging av antrekk.

Ja, det var mye negativt i en post. Nå lover jeg at neste post jeg skriver skal være like full av glede som denne er av sutring. Håper UANSETT dere har en herlig dag! ♡

 • 24.08.2015, 18:15

Hold back the river


åååh, så hekta jeg er på den sangen. Hvor fin er den ikke??

Uansett; tenkte slenge ut noen antrekksbilder fra en chill søndagskveld i varmebodø. Som vanlig er det flinke lillesøstra mi som har knipsa - er så heldig, hun stiller alltid opp på det meste. Love you Andlud!


Håper mandagen er fin!

 • 24.08.2015, 13:14

ALMOST THERE


God morgen dere! Eller, morgen og morgen.. jeg var (som vanlig..) sent oppe etter en lang natt - jeg var jo egentlig helt peisst etter Parkenhelga, og så dårlig igår at jeg ikke engang kom med på kinoen jeg hadde gledet meg sånn til.. Vel, filmen varte 2,5 timer - og når man har så vondt i hodet som jeg hadde er ikke det helt ideellt. Det kommer sikkert flere sjanser til tross for at den bare ble visst en gang på kinoen her. Vel, uansett var planen å få kommet seg tidlig i seng og ladet opp til ny uke, men det var helt til jeg fant ut jeg skulle få gjort unna alt forarbeid når det gjelder visum til USA. Jeg satt altså oppe i natt og fylte ut skjema etter skjema, booket time til ambassaden i Oslo, fikset flybilletter og hotell for en dagstur - så da er det i allefall i orden! Da mangler bare selve turen til ambassaden og betaling av flybillett, så er jeg i mål med ting som skal gjøres før avreise om to måneder. WOAH, så deilig!Småtrist å tenke på at det bare er 2 måneder igjen i fine byen min.. heldigvis er nok ikke Sunshine state så ille det heller!


Ellers reiser Sofie i dag, så jeg skal bruke dagen litt med henne. I tillegg har pappa bursdag, så det blir nok en snartur dit og. En dag fylt med koselige ting altså!
Men først skal jeg få fikset fjeset og dratt meg på legetime;) Vi skrives!

 • 23.08.2015, 17:35

I ettertid


hahaha, måtte virkelig le da jeg stod opp imorgest og så meg i speilet.. får ikke sove uten å ha håret i strikk, og vel .. her ser dere alkoholpåvirkede- Lenas løsning. Fancy!

Idag er en hard dag kjenner jeg, jeg som er vant til å dra ut lørdagskvelder og KUN lørdagsKVELDER har nå tilbrakt en hel helg i konsant brisen-tilværelse. Gøy, men spesielt igår morgest kjente jeg det stritta veeeldig mot å skulle finne fram drikken igjen. Vel, jeg har hatt en HERLIG helg som jeg ikke ville gått glipp av for noe. I natt var både jeg, Sofie og Kristoffer ganske ferdige, så det ble tiidlig hjem etter en tur på byen etter festivalen, og det er jeg glad for idag. Det er kjempevær ute, noe som igrunn ikke er ideellt når man er så sliten, men jeg skal ikke klage - dårligværet kommer tidsnok. Vet dere, idag er det faktisk akkurat 9 uker til jeg flytter! tida går så fort.

Planene for dagen er å være litt med Sofie før hun reiser tilbake til Narvik, så skal jeg og Kristoffer på kino å se straight outta compton, noe jeg gleder meg veldig til;) Får bare håpe formen tar seg litt opp til da!
Håper helga deres har vært fin:)


 • 23.08.2015, 13:34

PARKENFESTIVALEN


Noen bilder fra fredagsvors og en herlig solfylt helg;


Måtte låne noen bilder av  parkenfestivalen og Ole Lekang fra selve festivalen da jeg ikke fikk tatt med kamera inn (like greit, jeg koste jeg en haaug uten å ha oppe verken telefon eller kamera under de beste konsertene. Har ingen bilder fra fredag kveld, men fikk stjålet noen fra den absolutt beste konserten - som avsluttet hele greia. Røyksopp leverte!! Beste konserten jeg har vært på til dags dato. Kred!

Rett og slett magisk. Har ikke ord! Det er nesten så jeg vurderer reise hjem parkenhelga til neste år.


 • 22.08.2015, 11:54

Beach p2
Enda litt bilder fra en nydelig sommerkveld :)

 • 21.08.2015, 16:49

@thebeach
Noen bilder fra kveldiga igår :) For øyeblikket er jeg forhåpentligvis på Matoma-konsert i sola - så jeg håper dere har en fin helg dere og:)

 • 21.08.2015, 10:14

Hårfresh


God morgen mine søte! I dag er jeg oppe tidlig og klar for festival. Sola stråler og det er virkelig duket i vår fine by. Tror vi starter rundt 12 -13 så jeg skal kaste meg rundt dusje/fikse meg og spise frokost - så rekker jeg kanskje å henge meg på i 2-tida. Livet som treg.. Vel, uansett - igår var jeg til frisøren og fikk tatt etterveksten - vi la inn litt flere striper enn vi pleier, så akkurat nå er jeg blondere enn på lenge. Men jeg er superfornøyd! Ellers gjorde vi som alltid; striping og korrigering. Men denne gangen fikk jeg olaplex i blandinga, så håret er myykt og godt! Jeg har som vanlig vært på Bohem til flinke Christina :- )

Ellers var jeg og Andrea for å ta bilder på stranda igår kveld, og lyset ble så fint! Tenker slenge ut litt bilder senere - men nå skal jeg igang med de siste forberedelser, så vi skrives;- )

 • 20.08.2015, 10:38

strolling
Noen bilder fra gårsdagens havnetur med bestieee! Nå er det stress her, jeg har frisørtime om et kvarter - så vi skrives;- )

 • 19.08.2015, 13:12

Fine dager


Åh, vi har det så nydelig her nord nå -sommeren er endelig kommet! Og det passer helt suverent da det til helgen er Bodøs omtrent største happening iløpet av et år; nemlig parkenfestivalen. Den er faktisk så stor her at den begge siste år har blitt utsolgt på timer, enda ingen artister har vært sluppet ved billettsalg. SYKT! De siste ukene har folk vært helt besatt på å skaffe seg billett, så det går billetter til over dobbel pris på salgssider osv.. Heldigvis fikk jeg billett av min kjære søster og samboer i julegave - så har vi fått tak i billetter til begge mine best buds, så nå er jeg temmelig gira! Det er vel ikke en helt ''wow''artistliste, men det er flere jeg gleder meg masse til og har troen på at blir kongestemning (spesielt nå i finværet. åhh) Blandt annet spiller Lars vaular, Matoma,røyksopp og dandy warhols. og Band og horses! Men jeg tror jeg gleder meg aller mest til The Cardigans. På fredag avslutter Cardigans og på lørdag avslutter Røyksopp, så det kan da bare bli bra.

Ellers; siden sist har familien kommet hjem fra syden - jeg hadde to deilige uker alene, men kjente jeg savnet å våkne til lille Lucas hver dag. Familien borte bra - familien hjemme best;- ) Nå må jeg bli vant til det da - Lucas er startet i barnehagen, Andrea på skolen og jeg flytter om kun litt over 2 måneder.. tiden flyr!

Slenger med noen bilder fra soldagen i går - så stikker jeg ut i sola igjen :- ) Skrives!

 • 06.08.2015, 12:27

THE BEST MAKEUP


Jeg må bare få komme med noen sminkeanbefalninger til dere - disse er mitt hjerte så nært og har over de siste årene blitt produkter jeg ikke klarer meg uten(!) Noen er dyre, men samtlige utrolig drøye i bruk og verdt hver krone.

Til ansiktet; Jeg bruker ikke primer til daglig, ei heller concealer - foundationen jeg har er såppass bra og dekkende at det ikke trengs - men når jeg drar ut på lørdager og vet sminken skal sitte fint til utpå natta bruker jeg som regel begge i tillegg. Da er den beste concealeren jeg har testet MAC PRO LONGWEAR i lyseste tone. (dess lysere, dess bedre dekkevne) og den beste primeren er Smashbox photo finish. Den på bildet er en av to jeg har - denne legger seg kjempefint i porer, men den andre er gjennomsiktig og gjør at sminken legger seg som en drøm på huden. Helt til forrige uke har jeg vært fast forbruker av MAC STUDIO FIX foundation, men så gikk jeg til innkjøp av ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR, og det har vært det absolutt beste produktetkjøpet noen gang. Begge er ganske fete og dekkende i konsistens, så det passer nok best for de med fet hudtype. Har hørt en del si at double wear kan tørke ut huden om man har litt tørre parter fra før, men på meg har den vært knallgod. Mange synes PRO LONGWEAR -foundationen er best, og for min del var den og knallgod, men den luktet så merkelig at jeg ikke klarte bruke den..


Til øynene er jeg helt avhengig av at øyenskygger ikke skal være shimmer i, og det er ofte et problem da de fleste merker kun har skygger/paletter med skimmer.. i tillegg er de fleste merker som er litt lavere pris på veldig dårlig pigmentert.. MEN jeg sverger til øyenskyggene fra MAC - og de jeg har prøvd fra Chanel er også fantastiske. Man finner både godt utvalg i matte farger, i tillegg til at begge merkene er kjempegodt pigmenterte. Jeg bruker som regel duse rosatoner, lillatoner og bruntoner både til hverdags og fest - bare at når jeg skal ut bruker jeg som regel en veldig mørk brun/sort skygge over. Ellers er jeg kjempefan av mascaraene til Dior - for øyeblikket bruker jeg en vannfast pappa kjøpte meg på taxfree. Dette er typen jeg til vanlig bruker (bare at den ikke er vannfast) - men tror jammen jeg kommer til å fortsette med denne videre og til tross for at den er litt vanskeligere å få av. Den gir herlige buer som holder hele dagen! Ellers vil jeg gjerne anbefale TALL DARK AND HANDSOME fra The Balm, tror aldri jeg har fått finere vipper av noen mascara.
Ellers bruker jeg settingspray fra NYX og solpudder fra Sensai. Dette pudderet har jeg brukt siden ungdomsskolen, og jeg ELSKER det. Absolutt det beste! Jeg bruker som regel ikke solpudder i hele ansiktet, men heller til litt lett kontouring under haka og langs kinnbena.

Ellers enn det sverger jeg til leppestiftene til MAC, Instant lip perfector fra Clarins (type dem som alltid er på tilbud på taxfree) og brynprodukter fra anastasia.

Hva er dine favoritter? :- )Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits