• 31.08.2014, 18:49

Verdens herligste lille
Åh, gleden da jeg kom hjem her om dagen til verdens blideste lille mjucasmin :) Nå er jeg skikkelig klissete i praten for en gangs skyld, men det er fordi jeg har vanskelig for å beskrive følelsene jeg har for mine kjære tantebarn - de betyr rett og slett alt for meg. Synes denne videoen A tok var så søt at jg bare måtte poste <3

 • 30.08.2014, 19:40

A walk in around the block captured


Åh, dere aner ikke hvor nydelig det er rundt her - det er en herlig sti som er så deilig å trå langs i solskinnet. Idag tok jeg med kameraet på gåtur og fikk fanget litt av den vakre veien:) Her er det nok av blomster, natur og til og med pyntet opp med fontene og benker! Så fint. Dette i kombinasjon med herlige American authors på øret gjorde en helt herlig tur for både kropp og sinn. Nå har jeg vært en tur hjemme, så jeg skal hoppe i koseklær, fjerne sminke og gjøre meg klar for tvkveld med skal vi danse og alt <3
Hva gjør dere idag?:-)

 • 29.08.2014, 17:32

Jeg har jammen strikket en jakke

 • Category: DIY


Haha, trodde aldri dagen skulle komme at jeg faktisk ble ferdig med mitt uendelige prosjekt som jeg egentlig aldri har hatt noe oppskrift på.... Men der var den, nå mangler bare midjebånd og litt blonder og innsying av noen tråder så er mitt første store strikkeprosjekt ferdiiig. Tror ikke jeg kommer til å bruke denne, men det er veldig kult å ha laget noe selv. Kan si jeg har lært mye av dette første prosjektet, for nå er jeg i gang med et par nye greier som jeg tror blir kjempebra :-D


Liker dere å strikke? Er det litt gammelhobby?

 • 28.08.2014, 21:15

Her og nå


Jeg lovte jo å oppdatere dere litt på hvordan ting går etter noen dager i stillhet fra denne siden - og da kan jeg si det går helt greit. Jeg har mye bra rundt meg både av instanser og familie, og jeg er veldig heldig. Jeg kjenner det er hardt å være mye borte fra Lucas, jeg har jo vært med han nesten hver dag (og natt) siden han ble født.. Jeg savner Ask og Eden Linnea og, men jeg får jo møtt dem ganske ofte. Ellers har jeg funnet roen i småting som jeg ikke gjør ellers - strikking, tegning, skriving,film.. og ikke minst mine normale aktiviteter som kryssord og bøker. Det er ganske godt å endelig ha litt ro til å gjøre sllke ting! Jeg satser på å få ordenltig med energi tilbake, så kommer kanskje ordentlig konsentrasjon så jeg får satt meg ned å lest sykepleiebøkene før nyttår - det hadde vært deilig å være litt forberedt. Vet ikke om jeg har fortalt dere at jeg har planer om å ta sykepleien nett og samlingsbasert til neste år? Endelig kommer jeg i gang med noe jeg virkelig vil, og det skal bli så godt å komme videre i livet.
Har forresten også fått hentet kameraet, og vi har noen nydelige dager i vente - så det kommer nok noen fine naturbilder de neste dagene:) Håper dere har det fint!

 • 28.08.2014, 15:47

Newins


Hei dere! Nå begynner det å bli noen dager siden jeg har skrevet noe, og hovedgrunnen til det er egentlig at det har vært mye på gang i hodet de siste dagene. Jeg har egentlig bare strikket og slappet av, ligget laangt unna pcen utenom min gjennomgang av bloglovin på kveldstid - og det er så godt iblandt. Uansett tenkte jeg komme med en liten oppdatering i kveld:-) Nå poppet jeg egentlig bare innom for å vise dere noen fine ting jeg har handlet den siste uka;


Jakke fra Vivikes

Tegnelokk fra Søstrene greene og notatok fra Clas ohlson. Fant ut at det var lurt å skrive ned avtaler etc for hånd da mobilen plutselig døde og jeg mista alt.. teknologi..

Varmeflaske fra Nille

Skål og sminkepung fra Nille (ja, faktisk - de har så mye fint inne nå! og til en så billig penge:) )

Jakke fra Cubus

Håper dere har det fint, så skrives vi før dere vet ordet av det:

 • 24.08.2014, 11:26

Sunday funday


Eller ikke.. solen stråler og jeg sitter inne med forkjølelse. Nå er jeg skikkelig lei og krysser fingrene for at de bedrer seg betraktelig til imorgen så jeg kan starte uka fresht. Jeg er helt uvitende om mine planer for uka, har ikke engang giddet sjekke notatboka etter avtaler.. føler liksom søndagen må holdes helliig for slikt. Dagen idag går altså til tilfriskning, strikking på en jakke jeg har holdt på med i måneder med stooore tidsavbrudd (satser på å bli ferdig iløpet av dagen, så viser jeg dere i morgen :)) kryssord og muligens et lite tantebesøk (selv om jeg ikke helt vet om jeg tør det, det siste jeg vil er at mine så skal bli smitta..)
Ellers kanskje det blir litt film. Igår så jeg to, fikk endelig sett ferdig wolf of wallstreet og må si jeg er dypt skuffa.. alle har sagt den er så latterlig god, og jeg sitter her og føler jeg kunne brukt de tre timene på så mange andre ting. Er rett å slett kvalm av leonardo - noe jeg ikke trodde var mulig. Må innrømme jeg kke synes han var så attraktiv etter å ha sett gilbert grape-filmen for noen år siden, men dette tok kaka.. jaja. Ellers har jeg sett ten years (som også var ganske dårlig) og Justin biebers ''Believe'' som ikke kunne måle seg med første filmen. haha, for et positivt innlegg.. kanskje jeg bare skulle bli filmkritiker?

Jaja, ville bare svinge innom nå mens jeg har lite å gjøre. I dag har forresten pappa bursdag - så gratulerer til han. tør ikke engang si hvor gammel han blir i frykt for sure miner (slik man ofte får av den eldgamle garde. neida, ilu papps)
Håper dere får en fin slutt på helga:)

 • 22.08.2014, 23:46

Friday night


Hei søtnoser :) Her ligger jeg - klar til å entre drømmeland klokken halv 12 på en fredag.. mens resten av byen er på parkenfestivalen (som jeg forresten hører godt i vinduet end jeg er en km unna) Fikk så lyst å klikke innom for å fortelle at jeg har det helt fint utenom en liten forkjølelse som gjør eg slapp og sliten men som forhåpentligvis snart går over. Idag har jeg altså slappet mye av, sett litt wolf of wallstreet (tror dette er 5 gang jeg prøver meg på den - denne gangen skal jeg få sett hele ila morgendagen.. har rundt 1, 5 time igjen så det er vel ikke helt umulig!)
I morgen blir en rolig lørdag etterfugt av en rolig søndag.God tid til å bli frisk altså.

Ellers fant jeg en så fin tekst her om dagen som passet så godt i min situasjon at jeg planlegger å skrive den ned å henge opp på veggen her - den går sånn;
The difficult roads often leeds to a beautiful places.

God natt da dere:-) ha ei strålende helg:)

 • 22.08.2014, 09:29

step by step daily make-up routine


Jeg kan ikke skryte på meg verken gylden hudfarge, plettfri hud eller mørke hår hvor de helst bør være mørke. Det er heller motsatt - og nå om dagen har jeg faktisk det verste utbruddet av betennelse i ansiktet jeg har hatt på lenge.. Jeg reagerer på ulike typer mat, og er forferdelig dårlig på å holde meg unna (eks laktose, jordbær og sitrus) som jeg får latterlige ekle sårbetennelser når jeg spiser. Er også allergisk mot nøtter, men det er litt farligere reaksjoner som kommer med den allergien, så der er jeg ganske forsiktig. i tillegg til betennelser i huset sliter jeg også helt sykt med fet hud og store porer etter å ikke ha renset godt nok når jeg var i kviseperioden.. vel, takk gud for at det finnes hudsminke selv om den idag ikke dekket så alt for mye)
Her er iallefall sånn ca min sminkerutine i bilder for de som er interresserte;Helt fresh og nyvåknet. Herlig herlig.


Produktene jeg bruker er som regel smashbox sin primer (ø.t) foundation fra Loreal i fargen nude, matt pudder fra Sensai i farge 602, en bruk bronzer til kontouring fra loreal (iblandt bruker jeg en litt mørkere matt øyenskygge) og en blush i dyp rosafarge fra lancome. Børstene er fra Isadora begge to, den ene er egentlig en kroppsbørste, men jeg synes den funker supert til fjeset.


Først; primer og foundation. Det påfører jeg som regel med fingrene, da blender det best inn i mine enorme porer.

Så kjører jeg på med et lag matt pudder (i ca samme tone som foundationen, for å avmatte glansen litt) og kontourerer kinnbeina, ved tinnngene, på hver side av nesen. Så bruker jeg en lys shimmerøyenskygge til å highligte øverst på kinnbeina, i kløften på overleppa og på midten av nesen samt under brynene.Av skygger varierer jeg veldig mye, men de jeg bruker mest er de over; favoritten er den i midten nederst fra Isadora - den er godt brukt som dere ser. Desverre selger de den ikke mer, så jeg tvikholder på deg jeg har. Den er så fin, helt matt og i alle nyanser av brunfarge. Ellers er det sensai sin plummefargede, en plummefarget fra Chanel, en matt mørk brun og sort i en pakett som jeg bruker på både bryn og globallinje fra dior og en shimmeraktig brun fra VS. Børstene jeg bruker er litt fra over alt, men favoritten er en fra make up store.


Først påfører jeg et lag helt lys beige (nesten eggehvit) farge over hele lokket, før jeg bruker en lys brun opp litt forbi globallinjen.


Jeg påfører så en veldig mørk brunfarge (matt) langs globallinjen og litt ovenfor som jeg blender inn før jeg til slutt lager en ganske sterk sort linje akkurat i globallinjen (sterkest ute mot kanten og blendet innover slik visst over) Etterpå highligter jeg med lys beige med litt shimmer i midt på lokket og under øyenbrynet. Etter det legger jeg en mørk brun dipliner langs hele vippelinjen og påfører matt brun øyenskygge på bryna mens jeg venter på at den skal tørke. (kan vise ved en senere anledning)
Til øyne og bryn bruker jeg produktene over; Dipliner fra Isadora i dark brown, vippetang fra Shiseido, Brynblyanter fra HM (sjeldent i bruk, om jeg bruker bruker jeg mest den i blonde for å tegne inn steder hvor skyggen ikke vil feste seg) Mascaraen jeg bruker er favoritten av billigmerker; Jeg har brukt denne og diorshow blackout om hverandre i mange år og synes de er like bra egentlig. Velger ut fra hvor hvordan økonomien ser ut når jeg kjøper. Denne billige fra Isadora har supertykk børste og passer perfekt til å bruke over en hvit forlengende underlagsmascara (slik den over, som er fra Loreal. her bruker jeg kun den hvite delen da jeg synes den sorte siden er elendig)


Etter jeg har hatt på dipliner bøyer jeg vippene masse, det gir en enorm forskjell fra om jeg ikke gjør det;


Venstre øye er vippene brukt vippetang på, høyre er ikke.


Så påfører jeg den hvite mascaraen og lar den sitte til den tørker før jeg påfører den sorte fra Isadora.ta . daaah!

Vel, var det nyttig? :)

 • 21.08.2014, 15:35

OOTD ..... y.daySko; primark, Topp HM, Bukse Carlings, jakke fra BikBok.


haha, gårsdagens antrekk var vel ikke helt det jeg vil kalle min stil - rett å slett noe jeg kastet på meg for å løpe på City nord med Andrea. Tror jeg kan telle på en hånd hvor ofte jeg har brukt en topp som viser magen .. menmen. Tror heller aldri jeg har postet så mange fjortissbilder i et innlegg - men følte liksom antrekket var litt mer peace og kisskiss enn normale poseringer. Haha... Uansett, vi tilbragdte kvelden på shopping hvor jeg fant meg en jakke jeg har lett leeenge etter - så sa kortet mitt stopp. Hadde visst blitt trukket for et eller annet på nettgiroen idag, så da var det fritt for nå. Regner med jeg snart får inn litt, har ventet en stund på lønning nå.Jeg setter av en del penger hver måned på sparekonto, så har jeg en liten sum jeg kan bruke på mat, hjelpe litt til her hjemme og klær/sminke om jeg har noe til overs etter det viktigste. Å ha litt penger på kontoen i tilfelle det plutselig skjer noe er alltid lurt, om man setter av litt hver måned blir det til slutt en fin sum som man ikke kommer til å angre på at man har spart opp.

Haha, nå ble dette mer en leksjonspost enn det det egentlig skulle være; en antrekkspost.

Håper dere har det fint:-)

 • 20.08.2014, 15:13

I woke up like this


.... helt forferdelig form. Hele familien har gått rundt å snufsa i ei uke nå, og idag var det min tur. Tror jeg har spraya nesespray rundt 5 ganger idag, noe som igjen har gjort at jeg har fått latterlig vondt i hodet. Ikke akkurat den beste timingen, menmen. Regner med jeg må være ganske i ro de neste dagene så da gjør det kanskje ikke så mye. Idag har jeg derfor slappet av med kryssord helt til nå - samt fått tatt bilder til et sminkeinnlegg der jeg viser steg for steg i min daglige sminkerutine etter etterspørsel. Jeg har også fått kjørt litt, så da har jeg igrunn allerede hatt en halvveis godkjent dag. Litt mer står igjen; jeg skal få av meg kosedrakten (som jeg spradet rundt på Nordlands største kjøpesenter i i sta, jeg eier virkelig ikke skam i livet. En av de kjipe tingene med å ha City nord rett over gata - jeg orker sjelden fikse meg før jeg går bortover)


Vel, uansett skal jeg få gjort ferdig innlegget om sminke, vært innom å få fikset noen økonomiske greier (åh, så voksen) og få funnet fram et antrekk som er forkjølelses og folkevennlig før jeg setter kursen mot city nord på shopping for noen siste småting jeg trenger til de neste månedene.

Hva gjør dere idag? :-)

 • 19.08.2014, 22:33

BØRN SNÆPSNÆP


Herregud for en harry overskrift........ men den beskriver dagen min ganske godt sånn alt idag. Først og fremst; Børn er forkortelsen for BØRNING, og da kan dere jo gjette hvor jeg tilbragte ettermiddagen? Joda, sal 1 på framkino. Jeg ble med Sofie og typen for å se den nye norske bilfilmen med Jenny skavlan og Otto Jespersen - egentlig hovedgrunnene til at jeg ble med. Det var en haug andre norske kjendiser med (blandt annet Sven Nordin som er prikk lik en blond versjon av pappa!! så vet dere det.) Jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente - etter hva jeg har erfart er Norske filmen enten helt rævva, eller kjempegode. Denne var egentlig ingen av delene, en film jeg lo en del av, men antageligvis ikke ville sett igjen. Det var tøffe biler, morsomme replikker og en lur setting.. men det jeg ble mest imponert av er måten filmen viste fram Norges natur på - fy søren, når de filma over det vakre landskapet fra luften med Mari boinemusikk fikk jeg nesten tårer i øynene. Om filmen blir oversatt til Engelsk og kommer ut der en gang kommer den nok til å bli en hit, våre vakre landskap er jo noe av det vi er kjent for. haha,nå skal jeg ikke skravle om naturen et helt innlegg - det var andre ting som var kule med filmen og. Alltid når jeg har sett kule bilfilmer blir jeg sittende igjen med en ekstrem lyst til å råne i kroppen.. haha, dette var inget unntak. Det er noe med stilige biler, hiphopmusikk med heerlig rytme og en kul setting som virkelig slår ann for meg - dette er også grunnen til at jeg digger fast and the furious:p Vel, min rånelyst gikk bort da jeg kom på hvilken bil jeg faktisk kommer til å kjøre det neste året.... (nederst i innlegget...)

Vel, snæpsnæp er vel et kult tillaget ord for det å klippe seg. Det har jeg nemlig også gjort idag, selv så klart, da jeg har alt utstyr og ikke orker gå til frisøren for det. Ellers har jeg vasket (det kom vel neppe som noen overraskelse.. vi begynner å gå fri for steder å vaske nå ....)


Nå skal ikke jeg skryte på meg verken tjukt eller langt hår - men etter en runde klipp og slettetang er det mykt som silke, en kjempegod følelse å ha det nyklipt altså!


og her er min kjære lille trultemor. Hun er lite egnet til råning som dere kanskje ser.. Men så kjører jeg også som en bestemor, så vi er egentlig en veldig god match.

Vel, det var dagen. I morgen er siste dagen hjemme på ei stund, så vi får se hvordan jeg tilbringer den. Mest sannsynligvis med småsnuskene. Nå er det klart for min vanlige kveldsrutine - helt perfekt, HIMYM og en lang lesestund på senga. Håper dere har det fint:)

Andre som har sett Børning? Hva synes dere?

 • 18.08.2014, 22:33

New bedding


Hei dere! Nå ble det litt lenge imellom innleggene her, rett å slett fordi jeg har vært på vei å duppe av hver gang jeg har satt med ned med pcen idag. Har derfor gjort kun produktive ting rundt i huset - blandt annet skiftet på senga til mitt nye herlige sengetøy, støvsugd, vasket og litt annet. Jeg har fått skvisa inn litt selvpleie og - en minihandletur og en laaang varm dusj med påfølgende hudpleie. Det trengtes virkelig, følte meg som en uteligger .. Vel, uansett har det vært en rolig mandag. Jeg sov lenge for første gang på uker, tror jeg må ha tatt igjen for alle timer tapt søvn - for i natt sov jeg faktisk 11 timer (!) i tillegg til å sovne av hver gang har satt meg rolig en plass. Ellers er det så deilig med mandag første skoleuke - da starter alle høstens programmer på tv og jeg elsker det. I kveld har jeg sett IDOL og det nye- jenta allerede, så står favorittprogrammet helt perfekt og how i met your mother på programmet. Skikkelig latiskveld! Haha, så dere forresten Idol? På slutten gikk jeg på kjøkkenet, og Andrea bare; LENA DU ER PÅ TV!! .. haha, da var et bilde jeg hadde postet på instagram i sommer plutselig på tv. (det var en konkurranse idol hadde hvor man kunne vinne finalebilletter)


haha, med ullet på stell .. husker dette, det var perioden jeg prøvde gå uten slettetanga for å spare håret. Så ut som en sau døgnet rundt..

Ellers er noen bilder av mitt herlige nye sengetrekk fra Kid - det beste som fins er å legge seg nydusjet med nybarberte legger i helt rent sengetøy, åh :)

Idag kom også Sofie hjem med typen i kofferten, så jeg gleder meg til å få bli kjent med han som har kapra ei av ( to) verdens beste jente. Vi skal på kino imorgen å se filmen BØRNING, noen som har sett den? haha, ser for meg en skikkelig klein actionkomedie, slik de fleste norske filmer er.. men skal ikke dømme før jeg har sett den:D

 • 17.08.2014, 21:00

Når ble andres meninger viktigere enn våre verdier i livet?


Her til dagen leste jeg noe som gjorde meg veldig trist - det var på et eller annet forum at en ung jente hadde opprettet en tråd om at hun gruet seg slik til første skoledag fordi hun følte seg stygg. At hun hadde sett klasselisten og følte alle jentene hun hadde kommet i klassen til var så vakre i forhold til henne. Denne jenta lette etter tips til å skulke dagen.. første skoledag, en dag man ligge søvnløs før, plukke ut antrekk og glede seg til.. Tenk at noe slikt som så dårlig selvfølelse skal komme i veien for dette. Jeg mener det er samfunnets feil at slike ting skjer - vi har aldri vært mer overfladiske og opptatte av utseendet enn vi er nå om dagen. Vi diskuterer andres utseende, kropper og klær i fleng uten å engang tenke over de andre kvalitetene en person har som godhet, pågangsmot og suksess. Kvinner som ikke har gjort en døyt annet i livet enn å poste bilder av seg selv på instagram og være pene er mer kjente enn kvinner som har kjempet for Norge i krig, vært med å styre landet som vi er så glad i, ledet fredsorganisasjoner og andre herlige ting.

Jeg synes det er så feil fokus for tiden , og det gjør vondt at det skal være slik. Mange mener det samme - men når sjansen byr seg til å rake ned på andre for å få seg selv til å føle seg hakket bedre er det få som kan stå imot. Driven mot å få likes på dine kommentarer fra andre som også liker være småfrekke på internaett er for stor, og da har man ført videre en veldig dårlig holdning. Jeg har lest uendelig mange tråder om kjente bloggere - og en ting som aller oftest blir diskutert der er kropp. Hvor kraftig en jente er - hvor tykke ben hun har eller hvor lite hun spiser. Andre spekulasjoner rundt livene deres og fæle ryktespredninger. Når jeg ser en jente som er hakket mer formfull enn idealet tenker jeg ofteat jeg gjerne skulle sett slik ut. Også leser jeg kommentarene om jenta og tenker at jeg ikke vil ha slike rettet mot meg. Jeg skal være ærlig - jeg ers om alle andre livredd for andres meninger. Det er det som trykker mest. Jeg tenker ofte på det - når jeg sminker meg, kler meg, tar bilder til Instagram - hvordan vil andre se dette? Vil de like det?

Jeg poster ofte bilder på instagram, mange av mine kjære, mange av fine ting rundt meg og mange av meg selv. Jeg tenker at det kanskje virker litt overfladisk iblandt - og at jeg kanskje virker selvsentrert. Som om jeg synes jeg selv er helt nydelig, eller at jeg skryter hemningsløst av min fint opprette seng.. Men sannheten er jo at jeg elsker å bli likt. Jeg liker meg selv dårlig utseendemessig, men det hjelper på når andre liker bilder. Det tror jeg det gjør for de fleste egentlig og jeg tror det er litt av grunnen til at vi er så opptatte av utseende som vi er. Men ting har tatt litt av - og om ting fortsetter i denne retningen tror jeg ikke vi har mange verdier igjen etter hvert. Jeg liker å se på meg selv som en god person, og jeg prøver tenke at jeg er smart og snill. det er det viktigste for meg, og det er kvaliteter jeg setter høyt hos andre og. Jeg prøver ofte å tenke at det ikke spiller så stor rolle hva andre synes om hvordan jeg kler meg, om jeg sminker meg før jeg går på butikken eller om jeg har et rotete rom den dagen - men allikevell gnager det i hodet. Og jeg skulle ønske det ikke var slik.. Jeg håper virkelig verden forandrer seg snart og vi starter se de viktigste tingene igjen. Jeg vil gjerne at mitt kommende barn skal vokse opp i en verden der det spiller større rolle hva du gjør enn hvordan du ser ut..Jeg hadde egentlig tenkt å la være poste dette bildet fordi jeg følte meg så stygg uten sminke ute i ødemarka på en søndag. Men herregud - jeg var på en nydelig gåtur med de fineste personene i livet mitt; hvem søren bryr seg om at jeg gikk i blå plusjbukse og svær hettegenser? Hvilken rolle spilte de tusen betennelsene i pannea mi for hvor fin turen ble? Nei jeg tenkte ikke over det der og da - og da skal jeg jammen ikke tenke over det etterpå heller.

Det var dagens utblåsning. God søndag:-)

 • 16.08.2014, 21:30

tid for lørdagskooos


Nå blir det kos uten kims her da - men uansett kvalitetskos :) Jeg bestemte meg for å ta helga hjemme, siden ikke noen av vennene kunne/ville dra ut ville det blitt en bortkastet tur uansett. VI får mange sjanser senere - kanskje jeg til og med er litt bedre i formen da. Idag ble det dermed familiekos som så mange andre lørdager - jeg og mamma var på shopping til stua, så fant jeg resten av gjengen på city nord og plukket med meg lilleprinsen hjem hvor vi hadde photoshoot (neders i innlegget) også etter at han var dratt dro A på kino så jeg og mama passet lille Lucas :)


Se de fine blomstene vi kjøpte til stua da:) Herlige farger!


Og nysofaen med nye puter i :-D Egentlig er skriftputer ganske harry etter min mening, men denne funka greit. Om det blir for ille får vi bare snu den:)

Så, noen bilder fra min og lille Ask Leander sin photoshoot;

haha, tenk at han faktisk tok bildene av meg! Ikke verst for en 4-åring;)

Nå blir det filmkos og avslapning - jeg fikk ikke gjort meg ferdig oppe idag så jeg fortsetter like gjerne i morgen. Perfekt siden jeg kommer til å være uthvilt og ikke fyllesyk:D
Vel, noen som har filmtips?:-)

 • 16.08.2014, 17:24

flirty skirty

// Skjorte Cubus, hatt fra Bikbok, Skjørt Cubus og tights fra Cubus.

Hei dere :-D Tenkte bare droppe innom med noen antrekkbilder for dagen nå i farta - jeg er akkurat kommet hjem fra handletur med Mamma, vi har fått splitter ny sofa så vi har vært å handlet inn litt nytt til stua som passer til den nye fargen. Var også så heldig å få meg nytt sengesett - så nå skal jeg opp å vaske og rydde litt oppe så det blir deilig å legge seg ikveld. Er enda litt usikker på om jeg skal på byen - det er siste helga mi hjemme på ei stund så jeg har veldig lyst å dra ut samtidig med at jeg går på litt medisiner som gjør at jeg ikke kan drikke spesielt mye og ingen av venninnene mine er i ut-modus idag.. Men mulig jeg tar turen med Kristoffer om jeg finner energien om litt. Hopper innom litt senere med noen flere bilder fra dagen :)

 • 15.08.2014, 21:28

GREAT GHANDI


Æsj, idag reiste Sofie hjem til Narvik.. Hun kommer tilbake til uka, men dette var siste helga vi hadde sjansen til å dra ut på byen sammen hele gjengen på leeenge-  noe vi ikke har gjort så mye av i sommer:-/ Menmen, det kommer vel andre muligheter i framtiden. Uansett fant vi ut at vi måtte gjøre et eller annet før hun dro - så da dro jeg, Sofi og Nora på favorittrestauranten hennes og spiste Indisk kylling. Det er så godt!


ahh, tandoori chicken er det beste som fins!
Fine jenta mi:)Ellers idag har jeg vært på handletur med min storesøster og hennes kusine før vi henta Ask og Eden og dro hjem til dem - der ble vi sittende å slappe av en stund,og jeg fikk brukt klippekunskapene mine litt på kusina hennes.


haha, se den herlige drakten jeg fant til Eden Linnea på Cubus da! lillebjørn :) Eller som Ask sier - lille Ananasen vår <3Nå er det fredag kveld og jeg er veeeldig klar for å dumpe i sofaen med en film. Går visst både magic mike og what to expect when expecting på tv - men det blir no førstnevnte til tross for at jeg har sett den rundt 10 ganger... blir vel aldri helt mett på en strippende Tatum, eller hva? Uansett - Hurra for helg:-) • 15.08.2014, 19:32

Hey friday! OOTD

Haremsbuksebukse og dressjakke fra Cubus og magetopp/genser fra HM:)

Hei og hopp dere! Nå kom jeg akkurat inn døra etter en lang dag - skriver et litt mer utfyllende innlegg etterpå da batteriet akkurat er i ferd med å gå tomt her på pcen! :-) Snakkes om litt!

 • 13.08.2014, 22:17

Newins fra Oslo


Lovte dere jo et innlegg med innkjøpene mine fra helga - så her kommer det;


Shorts fra en vintagebutikk på Grünerløkka:)


Denne fant jeg på Fretex, faktisk! Elsker silketopper, og elsker denne fargen:)


Blazer fra Sorbet på Oslo s.

Topp fra HM


To nye herligheter til skohylla - ene paret fra HM og det andre fra en vintagebutikk på Grünerløkka.


To nye bøker jeg fikk av pappa på Gardermoen - kjøpte så klart tre, men har startet lese den ene så den ligger i senga:-) (det var forresten av forfatteren som har skrevet en av favorittseriene mine; crossfire. Den boken jeg leser nå heter seven years to sin)


Hurraaa - jeg ELSKER sjokolade. Desverre kan jeg spise det veldig lite og sjeldent i og med at jeg har laktoseintolleranse, men en bit her og der skader aldri. Er litt skuffet over at jeg ikke fant milka sin med Oreo, den er best :-(


Bh fra HM, Rensesett fra Clinique - dette har jeg testet noen dager nå , og det virker som det funker på huden min - endelig!
solpudder fra Sensai (det beste jeg vet - har brukt det i mange år nå!)
Og en leppefarge fra Clarins som jeg fant på duty-freen på gardermoen:)

ååh, elsker å komme hjem med litt mat til klesrommet :- D Nå har jeg handlet mest på salg, så det har ikke gått så mye penger på shopping på turen - altså har jeg gjort en del røverkjøp!

Hva synes dere? :-)

 • 13.08.2014, 19:17

OOTD


/skjørt fra Hm, bluse fra Cubus og smykke fra bikbok.

Idag har vært en grei dag. Jeg har fått unnagjort mesteparten av ærender minus et par jeg skal løpe ut å gjøre nå - ellers har dagen gått til Lucas og min nye bok for det meste:) Har også fått tatt bilder av innkjøpene fra Oslo - så de kommer i et innlegg om ei lita stund!

Har dere en fin Onsdag?:)

 • 13.08.2014, 11:43

Hverdagslig
God morgen dere! Halvveis i uka, tenk det. I dag er jeg (takk gud) litt mer energisk enn jeg har vært de siste dagene - har endelig fått hentet meg litt inn på både søvn og hvile etter Osloturen. Dagene har gått litt i ett med leger,kjøretimer, familie og slikt siden vi kom hjem - men igår sa kroppen stopp og jeg kom meg nesten ikke ut døra annet enn noen småturer med Ask og mamma. Vel, det er godt vær og jeg skal få unna dagens gjøremål før dagen står fri og åpen. Tenkte ta litt bilder av tingene jeg kjøpte i Oslo når jeg kommmer hjem om noen timer så dere får sett det :) Ønsker dere en herlig dag :)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits