• 31.08.2013, 22:08

Verdens diggeste lørdagsmiddag.

 • Category: MAT

Og dette er faktisk, tro det eller ei - kun kjempesunt for kroppen!
Rødt kjøtt inneholder vitaminB, og jern - som mange får for lite av. Selv mener jeg rådet om å ikke spise rødt kjøtt er helt teit, på samme måte som mettet fett og poteter. ALT MED MÅTE!
Altså, dette er indrefilet av okse, noe av det møreste kjøttet du finner. Det er en av favorittmåltidene mine, det har det alltid vært. I dag stod jeg for middagen, og biff med pommes frites var høyt på ønskelisten til familien. Dermed kjørte jeg igang med tillaging.


Dette er rimelig enkelt og - og tar veldig lite tid.
Jeg startet med å kutte opp halvt om halvt med poteter og kålrot i strimler, la de på et bakepapir og krydret med pommes friteskrydder før jeg satte de løverst  i ovnen på 225 grader (først varmluft, så vanlig ovnfunksjon på 200 grader etter noen minutter)

Mens potetene var i ovnen kuttet jeg indrefiler i strimler. Disse stekte jeg på høy varme til de fikk herlig biff-farge før jeg krydret med grillkrydder. Etter å ha stekt kjøttet stekte jeg en boks champignon i panna hvor kraften og krydderet var igjen.

Servert med salat, tyttebærsyltetøy og peppersaus var dette perfekt lørdagsmiddag.

Noen som føler seg inspirert? Dette er like mye hverdagsmåltid - selv om det føles preeeetty damn usunt.
Håper dere har hatt og fortsetter å ha en herlig lørdagskveld:) Her er the voice på tven og vi koser oss nesten ihjel.

 • 31.08.2013, 15:58

Kjernesunt mellommåltid som egentlig burde kalles dessert.Og jeg slår på koselørdagstromma igjen. Idag er rett å slett en skikkelig kosedag for min skyld!
Ettersom vi skal ha tidenes biffmiddag ikveld, og jeg har handlet inn mengder sjokolade og iskrem følte jeg mellommåltidet måtte være litt sunt. Jeg hadde ikke egentlig lyst på noe spesielt sunt, så da måtte jeg gjøre så det føltes litt mer usunt. Det jeg aller mest hadde lyst på var sjokolade, og siden det er gloovarmt her idag måtte det også være kaldt. Valget stod mellom smoothie og sjokoshake - og da var valget enkelt.
MMm, skikkelig kremete god konsistens.
Dette smakte faktisk bedre enn vanlig sjokolademilkshake, og til og med lillesøster likte det - så da sier jeg meg fornøyd.

Dette er rett å slett frosne bananskiver blendet sammen med skummet melk og sukkerfritt kakaopulver. Det trengtes ingen søtning, bananen er så søt i seg selv.
Anbefales virkelig! Det metter til og med - og hva er vel bedre enn det?:)

Nå er jeg på vei til butikken med mamma for å handle inn til biffmiddag. Vi dropper kinoen idag og legger den til i morgen siden vi får besøk av lillegullet i natt, og allikvell har planlagt kosemiddag og gamenight med BRETTSPILL! Veldig koselig å finne på litt med familien, det styrker båndet litt.

Hva gjør dere idag? :) Flere som har testet ut bananis? :)

 • 31.08.2013, 12:00

Hurra for lørdag!


Selv om jeg i grunnen har fri de fleste dager, går det igjen i meg at jeg setter litt ekstra pris på det når helgen slår inn og spesielt da lørdag. Tror de fleste forbinder lørdag med noe godt - eksempelvis festing, fri, tvkvelder, datenights, lørdagsgodteri, byturer .. ja, assorsiasjonene er mange. For meg er også lørdag en sånn skikkelig kosedag, så jeg prøver som regel å få så mye godt ut av den som mulig, og legge til side hverdagssysler som kanskje er stressende eller som jeg har mindre lyst til å gjøre til fordel for kosegreier.

Jeg startet dagen så sent som 9(!) Våknet egentlig 7, men tvang meg til å sove litt ekstra. Legger meg tross alt klokken 0200 om kveldene, så det burde virkelig være på sin plass å sove litt lengre enn diverse bestemødre etc på en lørdag.
Idag står litt av hvert på planene - jeg skal en tur på city nord (haha, som vanlig..) , prøve å få vært litt med Ask Leander, dra på kino å se demonenes by med lillesøster og prøve på hjemmelaget pizza eller noe annet godt til familien i kveld. Ellers er det tv-kveld på planen for denne frøkna - sånn blir det nok til jeg blir litt friskere i fisken.
Ellers SKAL jeg idag få hatt en oppryddning og kaste-runde med det der klesrommet mitt. Det er alt for mye der som aldri blir brukt og tar opp plass. Da er det rett å slett bedre at de får et nytt hjem, for de fortjener jo å bli brukt litt i blandt.

Skriver nok litt etter byturen - så until then
Ha en fantastisk fin lørdag - og utnytt den til det fulleste! :)

 • 30.08.2013, 23:14

I come bearing gifts.


Og ikke bare gaver - selvlagde gaver!
Ikke bare er det mer spesielt å gi vekk noe selvlagt, det er både billigere og litt mer personlig enn kjøpte greier. (kommer så klart ann på hva du kjøper, men dere skjønner poenget.)
Nå de siste ukene føler jeg bursdagene kommer hakk i hæl etter hverandre. Først var det lille Eden Linnea som ble født for 2 uker siden, så var det pappas 50-årsdag (stordag!) og idag min bestekompis Kristoffers 20årsdag. Alle disse er jo relativt store dager, så gaver er på sin plass! Ettersom jeg nettopp kom hjem og er rimelig nesten blakk passet det perfekt med litt hjemmelaget glede til mine nærmeste.
Først planla jeg Harry Potter-kake da dette er Kristoffers absolutte interessefelt. Så tiden ikke strakk til, så ble til med HP-bursdagskort og fotballkake til den juventusgale!


Den ble heldigvis godt tatt imot av bursdagsbarnet, og senere av gjestene også! score.


Pappas gave ble enda mer selvlagt. Vet ikke helt hvor jeg kom på å male, eller ihvertfall å male et tre - men hovedsaken er at fargene passer inn i stua hos pappa.
Han og ble glad!


Ellers var ble jeg i bursdagen til kristoffer noen timer. Han skulle ha fest, men jeg er ikke helt på det med alkohol i og med at jeg er ganske dårlig i formen og i tillegg ikke vil risikere tukling med matplanen nå i begynnelsen. Vi satt å snakket i noen timer vi få som var der, så kom det litt fler gjester mot kvelden, og jeg ble da hentet når de begynte å komme litt i slaget.
Vel hjemme var det første jeg gjorde å fjerne sminken, er blitt så vant til å gå uten at jeg hadde abstinenser etter 2 timer med et lite lag på huden. Haha, tror jeg egentlig trives best sminkeløs, det blir nok stilen fremover.

Hvordan har dere tilbragt fredagskvelden?:)

 • 29.08.2013, 22:09

Høstklar
Nå er vi jammenmeg nær de kalde fargerike dager.
Mange vil antageligvis være misfornøyd med hvor fort sommeren har gått, og være bitre til høstens ankomst. På tross av at jeg hutrer ved mindre enn 20 grader, og blir lettere mørkedeprimert er jeg svært glad i høsten, akkurat slik som jeg er glad i de andre årstidene. Jeg er positiv til alle fire, og mener noe fint kommer med hver av dem. Selv om vi fremover kommer til å møte lange, kalde måneder med skolearbeid og stressfulle hverdager går vi også imøte de herlige kveldene under pleddet med fyr i ovnen, kakao i koppen og den nyeste hoel-boka på armen.
Lange turer i den friskeste lufta og de herligste farger, og ikke minst advent og juletider etterhvert.
Man kan si så mye man vil, men høsten forblir i mine øyne en herlig forventningsfull årstid.

for dere skeptikere, tenk dere godt om og ta til dere dette; Sommeren ville ikke vært like spesiell uten vinteren.

 • 29.08.2013, 09:58

Those rainy days


God morgen alle morgenfugler der ute!
Idag startet jeg dagen kl 0800, hele to timer senere enn igår. (nå må jeg si at jeg presset meg våken til 2330 igår, før jeg lå lys våken og vridde meg til 0230 og dermed våknet 0730 klar for dagen med manko på søvn) Uansett er det en forbedring, og etter noen dager vil forhåpentligvis døgnrytmen være mer 2400- 1000 eks.
Jeg fant uansett ut at det var greit nok å stå opp tidlig idag da jeg har en del å ta meg til. Helt fri har jeg, men planene ligger klare. Jeg er oppe, har kost meg med frokost, 7himmel på skjermen og en laaang varm dusj. Nå skal jeg først smårydde og fikse litt ting her hjemme frem til lunsj før jeg farter til byen i regnet for å finne tak i litt jeg ikke fikk tak på ila min lille shoppingrunde i går.

Etter byen har jeg lovet min kjære lillesøster taco til middag, og det står så klart jeg som elsker matlaging for. Etter dette blir det en tur innom city nord for litt småting der og - også kommer min kjære nevø som jeg ikke har sett på hele 10(!) dager hit i ettermiddag. Klarer nesten ikke vente, har savnet han dypt!
Kvelden går ellers til avslapning og tv-titting Elsker at alle kjære gamle programmene starter opp om høsten - Bonderomantikk, hotell cæsar, the voice, torsdag kveld fra nydalen osv. Det gir smålig barndomsminner fra gode fredagskvelder med familien med brettspill og idolkurt brækende fra TVen.

Igår gikk dagen til litt forskjellig - kom meg aldri til byen, men fikk dratt innom å passet lillebabyen en stund på formiddagen mens søsteren min fikk gjort en del ærender - hun er så skjønn og myk og lita at jeg smelter bare jeg tenker på henne. Vet jeg kommer til å få verdens fineste lille prinsesse å ta meg på shoppingrunder i fremtiden!  Ellers var jeg innom en del butikker, blandt annet Europris for å kjøpe notatbok og briller. Har funnet ut at jeg er lei av å lete etter mine, og mitt elendige syn er mer plagsomt enn jeg tror. Spesielt i timene på skolen hvor foreleseren ofte har powerpoint og jeg sitter langt bak. Europris har sykt billige briller, som passer perfekt til meg som ikke gidder bruke en formue når jeg igrunnen egentlig eier merkebriller til flere tusen. Ellers var jeg innom City nord og fikk tak i støvler, noe som sårt trengs når man bor i en grå by som Bodø.


Huff, dere skjønner at støvler er nødvendig ja?


Ellers, angående sykdom og sånt som jeg vet en del lurer på - Jeg har nå tatt til meg hjelp og føler tiden der har vært veldig god for meg. Motivasjonen er bedre enn før, og jeg håper ting blir lettere etterhvert som jeg forhåpentligvis blir bedre. Har fått kostliste som jeg prøver å følge til punkt og prikke, men det er hardt. Jeg skulle også virkelig ønske jeg kunne starte innleggene mine med å inspirere med energisk ettertreningsglede - men akkurat nå er det uaktuelt å trene for meg. Det er også vanskelig da jeg får veldig dårlig samvittighet av å ikke gjøre det, og føler alle tenker på meg som ekstremt lat, og ingen kanskje ser grunnen til at jeg må la være. Det er spesielt hardt og se andre poste bilder av at de har unnagjort morgenkardioen, sprunget opp på keiservarden eller perset i knebøy - når jeg nesten ikke kan være ute å gå engang. Jeg har så klart kun meg selv å takke, og jeg må bare godta at det er enten å sitte meg skyld og latskapsfølelse eller en enda verre konsekvens. Noen ganger ser man ikke hvor ille ting har blitt før det blir slengt i trynet på en - noe jeg har fått føle på siste uken.
Det jeg håper er at folk rundt meg forstår og ikke tenker på meg som mislykket fordi jeg ikke trener, eller fordi jeg må legge på meg noe av det jeg har vært så flink å tatt av. (slik jeg føler folk gjør.. så klart bryr personer seg mer om seg selv og sine ting enn hvorhvidt jeg trener eller ikke - men tankene er fortsatt der,, og veldig harde.
Det eneste jeg må få til å tenke er at ting som er bra for andre, kanskje ikke er bra for meg - uansett hvor absurd det høres ut.


Uff, nå ble det dystert.
Jeg satser på en fin torsdag og prøver å se det positive i den - jeg har en fin dag forran meg til tross for småproblematikk og regnvær. Jeg har tross alt en herlig familie jeg skal tilbringe dagen og kvelden med.
Nå kom jeg faktisk på at mamma inviterte meg på kafè ikveld for å høre på en eller annen professor. Kanskje det også blir en del av dagen!
Håper dere utnytter denne fine dagen uansett hvordan den ser ut, prøv å søk ut det positive:)

 • 28.08.2013, 08:36

Morning glory


God morgen:) Den siste uken har jeg ved hjelp av grytidlige avtaler og innsovningstabletter om kvelden innarbeidet meg en veldig A4-døgnrytme. Det er helt sykt for meg som er vant til å sove fra 0200 til 1100 å faktisk kjenne på det å være trøtt klokka 10, og ihvertfall å våkne av meg selv klokken 6. Idag er min første dag hjemme på en uke, og jeg må si det var ekstremt deilig å sove i sin egen seng (selv om det trengtes litt tilvenning! haha) Uansett, idag er en ny dag på universitetet  og jeg er så klart strålende klar. Fra 0600 til nå har jeg fått ryddet badet og kjøkkenet, gått igjennom morgenrutinene, spist god frokost og fått slappet av med et nye blader. Det er en ganske deilig start på dagen å slippe stress. I tillegg driver jeg prosjekt null-sminke for å prøve å fikse huden litt, den har gått helt amokkano av mye sminke og lite pusting i det siste.

Ellers er jeg ferdig på skolen 11 i dag, så regner meg jeg får litt ut av dagen ellers og. Hovedplanene er å ta en runde i byen på utkikk etter litt romgreier samt nye sko som jeg trenger sårt. Jeg skal også få til en liten tur til lille babyniesa som jeg da ikke har fått sett på over en uke, og også kjære Ask Leander, gud hvor jeg har savnet pjokken!!
Jepp, tror det var det. I kveld satser jeg på å prøve holde litt lengre våken, nå som jeg egentlig ikke har noe å gjøre om dagene unntatt onsdag er det lite poeng i å våkne 6 om morgenen.

Nå titter sola frem fra grå skyer her, så jeg satser på at det er et tegn på en god dag i vente. Håper dere får en strålende lillelørdag!

 • 23.08.2013, 18:52

FILMTIPS


Hadde egentlig ingen planer om å blogge idag, men da jeg fant ut at jeg har litt tid å slå ihjel før kvelden, og jeg i tillegg har hatt litt fritid idag til å henge litt på viaplay - så måtte jeg bare inn å tipse dere om denne herlige filmen. Jeg er egentlig ikke fan av filmer for tiden da jeg har litt dårlig konsentrasjon, så det går som regel i serier. I tillegg har jeg sett så mange bra filmer at få nye kan måle seg - men denne gjorde virkelig det. Vet ikke om det er fordi det er lenge siden jeg har sett en hel ny film, men jeg elsket virkelig denne. På slutten rant tårene som bare det, først av hvor trist det ble, så av hvor rørt jeg ble.

Filmen heter da the odd life of Timothy Green, og handler om et ektepar som ikke kan få barn - så får de timothy. Mer sier jeg ikke i frykt for å spoile - for dere bør virkelig ta en titt på denne!Ellers håper jeg dere har en fin fredag og en god start på helga. Regner med mange er slitne etter første skoleuke, noe som er veldig forståelig! Dere får bruke helgen til å ta dere inn igjen:)

 • 22.08.2013, 17:42

Småpausing, sterkere tilbake!


Hei og hopp:-D Ville bare meddele at jeg fortsatt er i live, selv om jeg ikke har gitt noen livstegn på bloggen på et par dager. Det kommer av at jeg har tatt noen tak for endring i mitt liv som vil være positivt ang skole, jobb også videre - så akkurat nå går det for det meste i det. Da har jeg ikke så veldig mye å dele, - men når ting faller på plass lover jeg en mye sterkere tilbakekomst med nye oppskrifter, nye syn på livet og blandt annet sminke og hårinnlegg som jeg har lovet i lang tid.

Håper dere ikke glemmer meg fordeom jeg ikke oppdaterer på noen dager.. Er fortsatt innom å titter på mine venner når jeg får opphold i tidsklemma mi - og jeg ser at statistikken er høy her og selv om et er noen dager siden sist. Da kan jeg fortelle de som faktisk følger med at det antageligvis kommer til å gå rundt 5-6 dager før bloggingen kan prioriteres.. But i look forward til å oppdatere dere på uka!

Suss og puss

 • 19.08.2013, 23:23

Fadderperioden presents; NATTFOTBALL


Jadda, jeg hadde egentlig lagt planene klare for dagen idag allerede igår - jeg skulle stå opp, spise frokost - dra ut å handle inn til skolestart onsdag og dra på SHBAM og Body balance. Dette gikk da ut da jeg fant ut at det var idag nattfotballen jeg hadde meldt meg på med faddergreiene på universitetet skulle være. Da måtte jeg bare legge om planene, og innkjøpene ble nytt treningstøy mens treningstimene ble byttet ut med fotball. Da jeg kom dit forsto jeg hva dette var - det var nemlig en drikkegreie. Det hadde jeg ikke trodd, så jeg hadde ikke tatt med meg noe å drikke (og, jeg drikker ikke engang i helgene for tiden,da drikker jeg iallefall ikke på en mandag...) Jeg spilte altså en kamp med fadderene mine samt noen i klassen (det ble uavgjort......) før jeg satt ei stund sammen med ei på jobben min (den eneste personen jeg kjenner på hele uin.. eller, kjenner godt nok til å henge med altså) Etter noen timer var alle ganske borte, mens jeg var klink edru. Fant ut at det var lite gøy, og ditchet da våre siste kamper for å dra hjem.

 

Haha, hoi polloi var visst lagnavnet. random much?

Og her er et veldig fint bilde av meg som under ekstrem edru kjedsomhet i et hav av drunkies.


Jeg må være tidenes kjedeligste student... Det hadde vært så gøy å være med på ting - jeg tror fadderukene er noe av det i livet som virkelig er verdt å få med seg. Og det å kunne bli kjent med mange - sier seg selv at det kan komme mye nye bekjentskaper på et sted hvor mange kjenner ingen. Jeg skulle virkelig ønske jeg var frisk og kunne (klare) å være med på ting - men slik er det desverre ikke.. Det å feste tar sånn på både fysisk og psykisk at det funker dårlig. Får heller satse på å bli frisk  så fort som mulig også leve ut ungdomsårene fullt ut etterpå.

Jaja, vi prøver å være positive å se fremover her! I morgen er min siste offesielle sommerferiedag (selv om jeg har fri 6 dager i uken resten av året...)
Dagen skal brukes til det idag egentlig skulle brukes til - jeg bortsett fra at det blir styrkeøkt fremfor shbam og body balance, samt at jeg muligens skal prøve å få meg med noen friends på kino.

Hvordan har deres dag vært?:)

 • 18.08.2013, 18:29

En halvveis sunn og halvveis usunn søndagsstart!


Yo-ho! Idag våknet jeg seent etter en deilig natts søvn. Idag er jeg verken Hangover eller sliten, så da er søndagen klar til å utnyttes!
Dagens ble startet på en usunn måte med fint frøhorn med banan, noe som var det beste jeg visste før. Etter et halvt år med fint brød som nei-mat nummer en fant jeg ut at jeg skulle utfordre meg selv litt, det er tross alt helg! Da ble det altså kongefrokost på meg. Etter denne frokosten kan dere tro energien var i skyene, så da tok jeg en kvikk løpetur i favoritt-treningsklærne etterfulgt av litt tøying i Hagen. Digg! Idag vet jeg ikke helt hva som står på planen ellers, det er nydelig vær, men jeg har smålyst å dra på kino... (A)
Hva gjør dere denne søndagen?:)

 • 16.08.2013, 14:42

Tgif!


Jepp, fredag,sol og jeg er klar for 5timers jobb mens andre koser seg på parkenfestivalen i finværet! Fikk dessverre ikke billett i år, men er kanskje greit nok. Jeg tjener jo penger istedet for å bruke opp det lille jeg har, så noe positivt kommer ut av det. Dessuten ser jeg fram til en herlig kosekveld med film før det er tidlig kveld og opp på jobb i morgen og. Til nå idag har jeg egentlig ikke gjort noe som helst utenom å flytte meg fra senga til verandaen for kvalitetstid med den altfor sjeldne sola og det nye shapeup som lå i posten imorgest. #love .

Håper dere får en fantastisk start på helga!

 • 15.08.2013, 18:27

DYRISK

Idag trengte jeg være litt kattedyr.
Nå byttes leoparddrakten ut med min kjære nye 2xu, og jeg er klar for trenings. Som dere ser har jeg allerede på meg treningsbh, noe jeg da for å poengtere ikke har hatt på meg før idag - tok den på da jeg kom hjem fordi jeg hadde ekstremt vondt i ryggen.

Hva synes dere?:) Er selv litt usikker på denne drakten, har hatt den i noen år nå og brukt den typ 2 ganger før idag. Den er kanskje litt much? Jeg vet ikkee..
God torsdag! Helg imorgen:D

 • 14.08.2013, 21:51

Benksliter, igjen


Åh, idag var det skolestart. Altså, det var velkomst til elevene, noen starter skoleåret allerede i morgen - mens andre (som undertegnede for ekseempel) ikke starter før om en uke. Jeg tar som jeg sikkert har skrevet før et årsstudium i Internasjonale Relasjoner, for de som ikke vet hva det er kan det vel forklares med utenrikspolitikk, fredsorganisasjoner som FN og avtaler mellom land. Jeg synes slikt er kjempespennende, og jeg gleder meg allerede til å dukke i bøkene. Jeg har kun 4 timer skole i uken, som er lagt på onsdag morgen - så jeg har altså resten av uka fri. I min situasjon er det veldig godt med mye fri, men sånn etterhvert som ting går bedre regner jeg med å prøve skaffe meg en til jobb, det blir litt lite med de vaktene jeg har nå.

Ihvertfall stod jeg opp kl 9 idag, noe som føltes helt forferdelig. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med døgnrytmen i år, det deiligste jeg vet er jo å sitte våken halve natten og starte dagen når andre lunsjer. Min dag blir på en måte den samme, bare litt utsatt.. Det at jeg må opp tidlig EN dag i uka gjør at jeg antageligvis må gjøre døgning en gang i uken til et rituale.Hahah. Eventuelt forandre det når jeg får meg dagjobb, om jeg gjør det.

Iallefall, idag startet vi med velkomst ute i sola, som varte rundt en time. Der var det informasjon, sang og litt annet. Etterpå gikk vi til våre fakulitet hvor vi satt i 2 (!) timer å hørte på diverse om de forskjellige ressursene skolen har. (eksempelvis et eeeeeeeeevig langt innlegg om fronter og studentweb ......... som jeg holdt på å sovne av, en foreleser som sammenlignet samfunnsvitenskap med musikk og ole ivars. JA, just det. Og helsetjeneste etc).
Etterpå fikk fadderene ordet, forklarte litt om hva de gjør - før vi ble delt i grupper ut fra hvordan emner vi tar. Vi var så lite som tar mitt fag at vi ble slått sammen med statsvitenskap, og vi var fortsatt mye i undertall ift de andre gruppene. (oh what a fun year.....)
Etter en times vandring rundt på skolen med fadderene var jeg evig lei og stakk hjem. De andre fikk info om vors med fadderene, og skal antageligvis på blikjent-fest i kveld. Jeg følte ikke jeg orket, i tillegg til at jeg har typ 200 kr på kortet frem til lørdag. Satser på å heller dra på hollywoodfest på fredag, siden jeg ikke skal på parken eller noe. Det er jo greit å bli litt kjent med noen, og delta litt selv om jeg er sosialt retarded for tida.

 
Ubestemsom på om jeg er fornøyd eller ikke.

Ellers savner jeg Sofie ekstremt, selv om hun var hjemme forrige helg. Gleder meg masse til neste frihelg da jeg skal ta turen til Narvik å sjekke ut leiligheta hennes!

Har dere startet på skolen? Isåfall, hvilket emne eller linje?:) 

 • 11.08.2013, 21:20

Kyss meg for faen i helvete!


Uff, Synes nesten det er litt ekkelt å skrive overskrften.. Jeg er ikke fan av bannord, og bruker det veldig lite - derfor var det passe flaut når jeg stod der med blussrøde kinn da jeg skulle bestille kinobiletter ista. Jeg har nemlig vært på kino med Nora, Britt og Sofie å sett denne nye norske filmen. Den var egentlig ganske underholdende, selv om den (som norske ungdomsfilmer alltid er.....) var passe ekstremklein.
Sitter som regel alltid å prøver å forstå hvordan noen kan være slik som de ungdommene på norske filmer ofte er - om hvordan det er mulig å ikke fatte hvor spilt det ser ut liksom.. Haha, filmen var veldig spesiell, men som sagt var den underholdende. Jeg ble faktisk litt småbetatt av historien, og kjente jeg ble litt rørt på visse tidspunkt (nå skal jeg ikke avsløre noeee..). Uansett en film verdt å se!
Kristoffer Joner var og med i filmen, sykt rart å se han i noe som ikke faller under skrekk-kategorien. Han er merkelig, men en  fantastisk skuespiller!
Jeg ville egentlig se grown ups 2, men tror jeg legger det til ut i uka. (selv om den ble råååslakta av kritikerne i VG) - men er glad det ble denne idag. Den passa til en kinosøndag med gjengen!Hmm.. Likte han her bedre og bedre jo mer jeg så på filmen! Mot slutten fant jeg han absolutt hunky.Ellers idag har jeg kun vært på sykehuset en tur for å besøke søstra og babyen. Har heller ikke vært dårlig idag, da jeg på vors bestemte meg for å la drikken ligge for kvelden. Jeg var liksom ikke helt i humør,så da ble det edrukveld:) Etter en liten tur på byen (som forsåvidt sugde) dro jeg hjem og så film til laaaangt på natt. Helt ok helg!

 Har noen andre sett denne, eller grown ups 2? Isåfall, hva synes dere?:D

 • 10.08.2013, 20:55

GOING OUT


Åh, for en herlig lørdag dette har vært. I går kom Sofie hjem, så vi tilbragte kvelden der å så pirates of the carribean (les. snakket i flere timer mens filmen spilte i bakrunnen). Det var herlig å se henne igjen, selv om hun kun har bodd borte to uker! I morgest stod vi opp tidlig å gjorde noe vi ikke har gjort på evigheter - nemlig shoppingtur i byen! Vi er som regel kun der om vi skal på kino, polet, etc.. Men idag trengte sofie nytt undertøy så da brukte vi muligheten. Det har vært nydelig vær i hele dag, så det var deilig å få seg turen! Etter byen var jeg en tur på sykehuset å småsusset litt på min kjære nye tantebaby før jeg dro hjem for å fikse meg.
Først av alt lagde jeg tidenes middag;


Kyllingfilet, blomkålris (risfrykt...... imorgen blir det vanlig ris altså.) bernaisesaus og salat! Maagisk godt iallefall:D


Nå har jeg fått på meg nykjolen fra Bikbok og er klar for en heidundrende kveld med jentene! Håper dere har en flott lørdag:)

 • 08.08.2013, 18:37

HURRA!


Først og fremst vil jeg beklage for at jeg ikke har skrevet noe de siste dagene. Det er rett å slett fordi det har skjedd ekstremt lite på denne kanten! På tirsdag var planen treningsøkt med en gang jeg stod opp, men da jeg presterte å reise meg litt for fort for et still-asleep-blodsukker endte det med at jeg deisa i veggen for så å smelle i gulvet med hodet først. Resultatet var da en opphovna skulder, hofte og knekt fortann. Halleluja! Treningen gikk ut til fordel for sofa-synessyndpåsegselv- viaplaysurfing.
På onsdag var jeg litt bedre i skuldra, men fortsatt ikke god nok til å trene ordentlig. Det ble dermed en gåtur og litt småshopping.......... (det er ekstremt lite å gjøre her, spesielt når ingen av vennene er hjemme..)

Her er da meg i et nøtteskall. Det er faktisk bare 2 uker siden sist jeg presterte å tryne i bakken å bli sofaslakt - tror jeg i hemmelighet er han der fettern til donald.I dag var planen også å starte dagen med en økt - noe jeg hadde gledet meg ekstremt til da jeg så for meg at jeg skulle få hentet min nye treningstights jeg har bestilt i posten og få gjennomført en ordentlig styrkeøkt. Planen idag ble også avbrytt - men denne gangen var grunnen mer heldig. Klokka 9 i morgest var det nemlig full ståhei her hjemme - Jeg var blitt tante igjen!
Storesøsteren min fødte altså ei lita prinsesse som heter Eden Linnèa - spesielt men veldig fint. Hennes andre barn heter jo Ask Leander, så de matcher på en måte. Veldig fine navn synes jeg, og jeg liker at det ikke er så mange andre som heter det. Iallefall har dagen gått til sykehusbesøk for å møte vårt superherlige nye familiemedlem! Jeg er superglad i henne allerede, og gleder meg masse til å oppleve oppveksten hennes <3

I kveld blir rolig den og, før det imorgen braker løs. Sofie kommer hjem fra Narvik, så på lørdag skal vi ut på livet! Blir veldig godt å få henne hjem en tur, regner med vi finner på noe gøy i morgen og. Jeg har veldig lyst å se grown ups 2 på kino, så regner med vi gjør det!
Som sagt er dagene mine lite innholdsrike nå i ferien, men jeg skal prøve å oppdatere litt oftere. Er det noen ting dere ønsker av innlegg annet enn hverdagsliv? Jeg har allerede planlagt sminke-innlegg og en liten guide på noen saker og ting, så skal prøve å få presset inn litt etter litt:)


Hva gjør dere på denne torsdagen? Tenk, i morgen er det helg!

 • 05.08.2013, 11:17

Ukesstart!


Hei og hopp og god mandag:-D Jeg synes nesten hver dag er mandag eller fredag for tiden, de to er liksom plutselig der uansett - det går så fort mellom hver! Føles som i overigår jeg startet ny uke forrige gang.. -

Jaja, uansett elsker jeg mandager - ny start, nye planer og en ny sjanse til å få gjort ting man ikke har fått gjort før. Denne uken har jeg helt fri, så jeg har kun lagt litt småplaner. Tenker å få trent litt hver dag, oppbygd meg en solid brunfarge, få handlet inn klær og skolesaker til skolestart (wææ, snart!), prøve ut nye oppskrifter og nye siste del av ferien. Ellers tror jeg det blir en tur på besøk til bestevenninna i Narvik til helga, også blir jeg tante for fjerde gang på fredag. Denne gangen til ei lita jente -jeg storgleder meg!

Dagen min har startet rolig med herlig speltlompepizzafrokost og blogglesing. Nå Skal jeg se litt true blood før jeg starter å fikse meg for å dra på handletur med mamma og lillesøster. (såfremt hun klarer stå opp....) Ellers står kun en SHBAM-time på planen i kveldinga. Det er en evighet siden jeg har vært på time, rett å slett fordi alle vaktene mine på jobb har blitt lagt til dagene når shbam er.. Er veldig spent på nytt program som antageligvis er igang!Siden jeg antageligvis får litt tid til overs idag tenkte jeg å muligens lage en videoblogg eller produktanbefaling eller lignende til bloggen. Noen ønsker?:)

Håper dere får en herlig ukesstart - Gå inn i uka med positive tanker så skal dere se den blir super:)

 • 04.08.2013, 23:56

Min sommer rEcap


Tenkte at siden det er sommerkonkurranse her på blogg.no, skader det jo ikke å delta.
Ikke det at jeg har så spennende sommerminner fra i år - jeg har tross alt nesten bare vært hjemme. Vi skulle egentlig til syden, meg, Sofie og Nora - hadde planlagt alt og var minutter fra å bestille, men det krasjet selvfølgelig med Sofies flytting. Utrolig kjipt, spesielt siden vi allerede hadde sagt fra på jobb at det var da vi skulle ta ferie, så vi ikke fikk dratt senere heller.. Det ble til hjemmesommerferie da, så det ut som.
Jeg bestemte meg så for at det ikke skulle skje - at jeg >TRENGTE å komme meg bort litt - så jeg booket flybilett til Sandefjord, til min kjære bror og nevø.
Dermed ble det en herlig uke i 30+ grader i den vakre lille havnebyen. Nesten bedre enn syden!

  
Dagene i Sandefjord gikk fort - og jeg fikk gjort masse koselig - som å grille x antall dager, gå lange oppdagelsesturer i byen, spise is på havna i solnedgangen, grille meg (til jeg ble hummer..)
å oppleve enda en dag i Sommerland i Bø! Fikk også hatt masse herlig tid med nevøen min, som jeg ser alt for lite.

Da jeg kom hjem fant vi jentene ut at vi MÅTTE ha oss en liten jenteferie - uansett. Da tok vi spontant bussen til Skellefteå for en helg med festing, soling og shopping.
Heller ikke denne turen ble helt som vi hadde sett for oss da halve skellefteå hadde tatt ferie og det var halvveis til spøkelsesby - i tillegg til at været aldri klarte helt å bestemme seg - og
det var lite uteliv for de under 20..
Men det ble uansett en koooselig tur, all tid tilbragt med bestejentene er herlig.Ellers enn disse to småturene har jeg kun vært hjemme. Men jeg har fått gjort mye herlig gøy hjemme og!
For eksempel dro vi å så på VGlista når den var i Bodø;

Har feiret flere bursdager, og vært med å bake å planlegge frem mot disse!


Blandt annet min kjære nevø Ask Leanders, som vi feiret for kun en uke siden
Og Britt sin, som vi feiret i starten av ferien med grilling og kos, kun venninnegjengen på landet

Har også tatt meg lange herlige gåturer i det fantastiske været vi som regel har hatt.

Uansett om  det ikke ble noen langferie i år - har jeg hatt en superfin sommer. Jeg har hatt lange late dager, lest x-antall bøker, grillet x-antall timer i sola, løst masse kryssord, shoppet til både jeg og pengeboka har droppet og fått gjort ting jeg ikke får gjort på hverdager.
Til neste år blir det nok en mer innoldsrik sommer i forhold til reise - men jeg er ikke bitter for hvordan denne har blitt tilbragt!
Nå er jeg ekstremt reloaded og klar for skoleoppstart om noen uker. Om noen dager blir jeg tante for 4. gang, denne gangen til ei lita prinsesse. Gleder meg supermye til å tilbringe masse tid med henne fremover! -

#Ferieminner

Hvordan har deres sommer vært?:)

 • 03.08.2013, 12:11

Verdens herligste kosemellommåltid på hete dager.En kombo av mine tre frukt og bærfavoritter.
Dette er så magisk godt, og trenger egentlig ingenting ekstra. Men jeg tar meg raskt i å strø over med sukrin, eller pynte på med en kule sjokoladeis.
Uansett - fantastisk godt og meget sunt.
Hoihoihoi.


Har spist dette hver dag i hele sommer. Overkonsumert på vannmelon, jordbær og de store herlige blåbærene som selges i butikkene. Gruer meg ekstremt til vintersesongen da disse ikke fins i butikken..
Får vel bare fortsette å nyte så lenge det varer:)

Hvilke frukter og bær er dine favoritter?:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits