• 31.07.2015, 12:00

Den siste uken


Hei dere! Nå har det (igjen..) gått noen dager (nesten en uke, grøss...) siden sist oppdatering. Dagene har gått i ett og jeg har i grunn brukt tiden på familie og venner i tillegg til å få skjerpet inn på søvnrutinene. Både i går og forgårs la jeg meg før 12 - og var oppe før 11. HVEM ville noen gang trodd det om meg? Det er så deilig å være uthvilt.
Skulle ønske jeg hadde fått tatt noen bilder i helgen - hadde det så gøy. Lørdagen var jeg i byen for første gang på evigheter og fant meg både en ny sort kjole (kan man ha for mange?) og en vinrød topp jeg brukte på byen. Jeg og Sofie dro så på tidenes morsomste vorspiel før vi tok turen ut - og jeg endte til og med opp på nach! DET er ulikt meg det.
Pleier som regel kave meg hjem (lure meg unna og ta taxi i skjul) mens vennene mine drar på nach. Uansett, knallmorsom kveld! Søndag og mandag gikk litt i ett med fullt pakkekaos her hjemme for et par i min familie som er så heldige å reiser vekk fra kulden og til syden.. vel, jeg trøster meg med at jeg får et helt år med varme om kun kort tid. Ellers er jo Sofie her hver dag, og vi skal i dåp til lille Noah på søndag, så det er ingen krise å være i Bodø heller.

Tirsdag og onsdag brukte jeg til full rydding og vasking her hjemme, jeg elsker å ha det ryddig rundt meg. Vi pleier ha det ganske rent, men med en liten en i huset er det ofte barneleker utover gulvet - så det å ikke snuble i dem for en gangs skyld er magisk. Onsdag kveld var været helt nydelig, så jeg og bestekompisen min tok en lang kjøretur - det er så herlig å bare kjøre rundt med musikken på, når sola begynner gå ned og utsikten fra Bodø utover havet er så fin som den er. På torsdag hadde jeg meldt meg frivillig til å hjelpe til på Freeze fashion affair som er et dødskult mote/kunstshow her i Bodø. Skulle ønske jeg hadde med kamera her og - men jeg hadde neppe fått tid til å ta noen bilder uansett. Satser på at de tok noen bilder jeg kan stjele senere;- )

I dag har jeg lite på agendaen - mulig jeg tar en tur i solariumet, kanskje en tur innom Pappa og inn for å henge litt med mormor. Sofie er en snartur i Narvik for å ha en eksamen, så hun kommer tilbake i kveld en gang. Mulig vi finner på noe lurt da. Ellers er det helg igjen -TENK DET DA.(ser nå at jeg muligens bør gå å gre håret..haha)

Off, gjorde noe forferdelig fyfy i min verden i går - da jeg kom hjem fra Freeze var jeg så stuptrøtt at jeg gikk rett å la meg, med sminke og alt. Det kan jeg fint angre på idag.. Vel, en dag er vel ikke så farlig, dessuten har jeg nettopp kjøpt en ny foundation som sitter som et SKUDD - dermed var ikke puta dekket med det da jeg våknet imorgest heller. Må forresten få anbefale den - det er den BESTE foundationen jeg har prøvd, til og med NÅ - over 24 timer etter påføring sitter den fint. Det er altså Estee Lauder sin double wear - knalldyr, men totally worth it.


Svipper innom litt senere med et litt lurere innlegg - ville bare oppdatere dere fra siste uka :- )

 • 25.07.2015, 21:12

10 FUNFACTS


Tenkte jeg kunne underholde dere som holder dere hjemme ikveld med litt FUNFACTS - det er jo alltids gøy - right? Jeg tviler veldig sterkt på at så mange vet følgende;
1. Jeg velger alltid den underste tallerkenen eller skålen i skapet - rett å slett fordi de ellers ikke blir brukt og jeg nesten synes litt synd i dem. Haha, søsteren min mobber meg for dette konstant.. men det gir litt mening, eller? Vi er jo bare 3 voksne som bor her - Lucas har egne barnetallerkner, så vi får jo aldri brukt alle tallerkene i skapet på en gang. Og når vi tar ut av oppvasken plasserer vi jo disse på topp igjen, slik at de underste faktisk aldri blir brukt. Vel, jeg bruker dem, og jeg vedder for at om tallerkener kunne snakke hadde de lovprist meg!

2.Jeg er livredd skrekkfilmer og unngår dette for alle kostnader. Til og med om verdens kjekkeste gutt hadde invitert meg på filmkveld og det hadde ligget ann til skikkelig ''krøll deg sammen og bli passet på'' stemning hadde jeg ikke blitt med. Ikke sjans! Nå har jeg da en ganske lumsk bestevenninne som oppigjennom årene har lurt meg med på det meste. For eksempel skulle vi en gang se en ''Norsk dramafilm'' som kaltes skjult - som handlet om en skjult familiehemmelighet. Det gikk to minutter før jeg snudde meg fra tven og gav henne et veldig sint blikk før jeg satte plugger i ørene og la meg til å sove.


3.- Og litt i samme gate; jeg blir ikke redd av realistiske skrekkfilmer. Neida - ting som faktisk KAN skje skremmer meg ikke det spor. Ånder, demoner, og overnaturlige saker skremmer bortimot livet av meg. Og da trenger det ikke være så ille filmer heller; jeg var nemlig livredd for å i det hele tatt logge på en pc i 3 år etter å ha sett ''Scary movie 2'' og det ansiktet på hun jenta dukket opp over alt i form av linker til ''maze game''. grøsser enda av tanken. (og nå vet jeg ikke om jeg tør gå å legge meg i kveld..)

4. Jeg har en del forskjellige allergier, samt intoleranse for laktose - allikevel får jeg til tider så lyst på disse tingene at jeg gir søren og gomler i meg uten like. Akkurat laktosen er ikke et så stort problem - der kan jeg enten ta laktasetabletter som jeg som regel har liggende i skapet (litt OT men fy de er dyre!) og om så jeg ikke tar tabletter er det verste som skjer litt vondt i magen. Når jeg derimot finner ut at jeg skal spise fruktsalat som søsteren min har laget til på sommeren - fyllt med både jordbær og appelsin som jeg er veldig allergisk mot.. eller finner ut jeg skal spise av yoghurtdelen på yoghurtnøtter (noe som skjer rimelig ofte) ender jeg som oftest opp med både opphovnet hals og betennelser i hele ansiktet og overkroppen. hjølp..


Ghad. burde ikke være lov å produsere noe så innmari godt..


5.Jeg har spilt spillet ''bubble witch saga'' på facebook HVER dag i ca 2 år. Jeg ligger ganske langt foran alle andre vennene for å si det sånn..


6. Jeg har psycho-god hukommelse og kan huske akkurat hvor og når jeg for eksempel leste noe til tross for at det er flere år siden. Om noen nevner ordet akropolis dukker hele 2kapittel i historieboka opp i hodet mitt - Ikke rart jeg hadde toppkarakterer i lesefag gjennom hele ungdomstiden. Desverre har denne egenskapen gått utover andre ting - jeg har for eksempel elendige matematikk-kunnskaper, og jeg er elendig på formler av alle slag.. Men hey, jeg husker iallefall navnet på alle elevene som delte epler i matteboka fra barneskolen.


nerdy nerdy.

7. Jeg er LIVREDD veps og måser. Jeg mener, jeg blir helt nervøs hver gang de er i nærheten.. Går jeg forbi et hus hvor det sitter en måse på taket faller jeg helt ut av setninger og blir gående å følge med på den for at den ikke plutselig skal angripe meg. Går jeg alene tar jeg som regel tak i en hundekjeksblomst langs veien og holder slik at jeg kan vifte den i lufta om de kommer.. haha. Et av mine største mareritt er at det skal forville seg en måse inn på rommet mitt når jeg har vinduet på vidt gap og skal sove.. tenk så forferdelig å plutselig få en rabiat måse inn i et lite rom som skal prøve komme seg ut igjen.. får helt panikk bare ved tanken.


Som Eden linnea alltid sier; DOMME MÅSE.

8.Jeg er omtrent den snilleste du finner - det sier jeg deg, det er sjelden jeg snakker stygt om noen. Spesielt ikke jenter. Når det er sagt er det veldig ofte jeg bruker sarkasme og ironi, og kan fort komme med småfrekke kommentarer når jeg er sammen med gutter - kanskje fordi jeg tenker at de tåler det litt bedre? Noen ganger skjønner ikke alle helt at jeg bare tuller og jeg må si ifra, men som regel går det fint. Sofie og Kristoffer er også blitt ganske hardhudet for sarkasmekommentarene mine iløpet av årene - og de er nok de eneste jeg snakker stygt om - bare at det er til dem og fordi de vet jeg bare erter.


Nerdy nerdy, girl next door.

9. Jeg drikker det samme omtrent hver gang jeg drar ut - en spesiell vin blandet med sprite. Nå har jeg en leverskade som gjør at jeg ikke kan drikke så ofte - og godt er i grunnen det, for den følelsen av iiiskald spritevin i på en lørdagskveld er uuvurdelig. (og for dere under 18 - den er uuvurdelig først etter man er gammel nok. prøv alkoholfritt)


Himmelen.  og nei, ikke alkoholiker.

10. Jeg er ekstremt selvironisk og bryr meg fint lite om hva folk tror eller synes - derfor orker jeg egentlig ikke bry meg om noen kommer med et rykte om noe jeg har gjort eller sagt, i blandt jatter med på det også. Jeg er ganske opptatt av å fremme et naturlig bilde på ting, og ønsker virkelig at verden skal være mer uten filter. Om for eksempel noen tar et grusomt bilde av meg er det gjerne jeg selv om poster det - jeg vet jo at jeg ikke ser slik ut til vanlig, og vil heller at folk kan få seg en god latter av det sammen med meg. Det er også viktig å vise en slik holdning til de rundt meg som jeg vet har litt vanskelig for å poste bilder (til tross for at de er nydelige) fordi de har dårlig selvtillit etc - det er liksom ikke så stor fare uansett hva folk synes.
SÅ - var det FUN facts, eller er det bare jeg som synes det?

 • 25.07.2015, 10:25

Brown eyes


FOR EN FIN LITEN NEVØ JEG HAR!! Jeg absolutt elsker brune øyne, og Ask Leander har de fineste jeg vet. Aner ikke hvor mange ganger iløpet av livet jeg har prøvd meg på forskjellige mørke linser for å få ha slike selv.. Men nå har jeg igrunn gitt litt opp og tar til takke med mine blågulgrønne. Måtte bare poste disse, synes de var så fine :D

Hvilken øyenfarge har du, og hvilken liker du best? :- )


 • 24.07.2015, 21:21

Todays


Hei dere! Aner dere hvor godt det var å legge seg igår etter døgningen? Det gjør alltid hele den crappy, trøtte dagen verdt det. Hadde det vært litt mindre farlig for kroppen hadde jeg nok døgna annenhver dag.. haha. Vel, uansett - dagen igår gikk fint unna med først barnepass med mamma mens søsteren min var til frisøren (noe jeg virkelig må få satt av tid til nå snart jeg og!) og senere en film med Nora og Sofie (og lille Noah, så klart;--) Vi så 50 shades of grey - igjen, jeg tror både den og magic mike er filmer jeg kan se om og om igjen uten å bli lei. Ikke det at den er så bra, men jeg blir sittende å sikle etter en egen Christian Grey. Er du der ute - ta kontakt(!!)

I dag stod jeg opp i rimelig grei tid til meg å være, så jeg startet dagen med å trille Lucas for å kjøpe litt greier til imorgen så Andrea fikk hvilt seg litt. Tror det er gull å få litt småfri iblandt for jenter med småbarn.. det er nok mer slitsomt enn de fleste kan tenke seg. Etterpå dro jeg og Sofie til byen for å møte Nora og kikke å litt ting vi kunne kjøpe til Noahs dåp som er litt over en uke til (ghad, what to wear! er det som stresser i hodet mitt konstant) før jeg tok turen enda en gang til byen med Andrea. Jeg er noen dager fra å få penger på konto - så det er egentlig bare pining å gå i butikker.. Men det er vel god trening på det og. Denne familien trenger å lære seg å se, ikke kjøpe iblandt :')

Vel, her er uansett noen bilder av dagens kledning;


 • 24.07.2015, 19:21

Bodø from above


Vi var jo å tok bilder fra favorittutestedet mitt som har åpnet uteservering i 9etasje her om dagen.. og da måtte vi selvfølgelig ta turen opp i Bodø høyeste bygning som ligger rett ved siden av og. Her er altså fra 17 etasje på Scandic havet som ble åpnet i fjor. I 17 etasje ligger da en restaurant hvor man kan ta turen opp for middag eller lunsj/kaker eller drikke uavhengig av om man bor på hotellet eller ikke :- D Jeg har enda ikke testet middag ute her, men det er absolutt noe jeg har planer om.'

FINT, er det ikke? lille havnebyen min ♥


Har du vært på ny-hotellet i Bodø før? :- )

 • 24.07.2015, 09:20

Beautiful


Måtte bare vise dere noen bilder fra siste uka - det har vært så fiiint!! Uheldigvis er det bare nitrist og regn-overskya nå. Heldige familien min som reiser til 30 grader og sol..

 • 23.07.2015, 22:25

OOTD YDAY


Særriøst verdens mest behagelige klær. Buksen er ganske gammel og genseren rimelig ny - begge fra Vero Moda. Jakken kjøpte jeg nettopp på salg på Gina Tricot - superfornøyd med kjøpet, den er PERFEKT å ha på seg når man skal ut på sommeren. Så lun at man ikke fryser - og så lite vinteraktig av utseende at man kan gå rundt i byen med den midt på sommeren. Nå skal det sies at den ble litt varm å ha i solsteika igår - men føler jeg må ha noe over om jeg går med kun gensere.. haha, merkelig.

 • 23.07.2015, 18:50

OH THE VIEW


SJEKK den utsikten da! Jeg tror jeg har nevnt før at når jeg drar ut på lørdager, drar jeg omtrent alltid på sydøst. Det er absolutt mitt favorittsted å dra ut på - alltid best stemning, dansing og alt. Jeg tror aldri jeg har vært der på dagtid før, til tross for at de serverer både lunsj og middagsretter - så da var det på tide at vi kom oss en tur i går. Jeg har fra før av vært på en liten sniktur på den nyåpnede takterrassen deres i øverste etasje - men ikke i slikt vær som i dag. Gud bedre for et fint sted!! Jeg og Sofie har iallefall klart hvor vi tar neste pre-vors ;-) Takterrassen er bare åpen til 21 da, noe jeg tror er veldig lurt da folk ikke er kjent for å være på sine smarteste platå når klokka passerer 12 på lørdagsnettene. Iallefall veldig, veldig fint på en soldag som denne;-)


Nå er jeg fortsatt på gang med våkendøgnet mitt - bare et par timer til så kan jeg endelig ta kveld og sove til imorgen. Fint å plutselig våkne til helg - føler uken har rast forbi i stormfart. I dag har jeg egentlig ikke gjort annet enn å forsøke holde meg våken, fikset litt blogggreier  og vært med mamma for å passe småttisene. Tok forresten noen helt herlige bilder av Ask Leander her om dagen, han er så fin!! Lille prinsen min ♥ Viser dere litt senere :-) Ellers forhåndsposter jeg outfitpost fra igår slik at dere har noe å se på mens jeg er i drømmeeeland - så skrives vi i morgen :-)


 • 23.07.2015, 13:23

ANSWERS PT 2

 • Category: Q&A

Har du vært innlagt i Bodø for spiseforstrrelser? Isåfall - vil du si noe om hvordan det var der? (skal kanskje dit selv)
Kan du fortelle litt om hvordan det var å være innlagt?
Jeg var innlagt på Regionalt Senter for spiseforstyrrelser til sammen 6 måneder iøpet av 2014. Mesteparten av året året jeg ble 20 altså. Jeg kan starte med å si at jeg er uendelig takknemlig til det stedet - jeg tror neppe jeg hadde vært der jeg er i dag uten dem. Det er ikke engang sikkert jeg hadde vært i live. Når man kommer ganske langt under der man bør ligge vektmessig skjer det noe i hodet - det er nesten som det er kiloer tatt vekk fra hjernemassen og. Det høres veldig rart ut, men jeg kan nesten ikke huske noe av det som skjedde da jeg var på mitt laveste vektmessig - det er som om noen har visket det vekk fra hukommelsen. Første gang jeg kom til stedet var for å gi det en sjanse - en prøveuke. Jeg var som sagt helt borte i hodet, og til tross for at alt av prøver viste at kroppen min var på vei å ta kveld nektet jeg å innse det og dro derfra med erfaringen. Etter omtrent 2 måneder gikk jeg på en skikkelig smell og innså at jeg måtte inn, for jeg hadde absolutt null kontroll på hva sykdommen gjorde med meg. Det er skikkelig vondt å tenke på hvor mye dritt jeg har latt den stakkars kroppen min gå igjennom.

Vel, da jeg ble lagt inn ble det en lang innleggelse, en av grunnene var pga jeg hadde sommerferien hjemme. Nå bor jo jeg i Bodø - så det å ha familien her gjorde at månedene gikk greit sånn sett - men det var allikevel en boble jeg var inni sammen med medpasientene mine, de ansatte, legene og behandlerne. MEN jeg tror ikke tankene mine kunne kommet på rett spor og holdt seg der uten. Det er et opplegg hver dag på avdelinga, man får oppfølging døgnet rundt - det er ikke slik at man ser en instagramkonto som drikker spirulina til middag og trener crossfit hver dag og er etterlatt til seg selv og å finne ut middag hjemme; Man blir påvirket av miljø, internett etc - MEN man får snakket om det, forklart hvorfor det ikke er bra, hva som er normalt, hvorfor man har behovet for å forandre seg/hva man trenger sykdommen til. Uansett - det er til tider utrolig tøft, det var mange ganger jeg var på vei ut døra for å dra hjem å fortsette mitt crappy syke regime; MEN OM MAN BLIR OG STÅR I DET ER DET SÅ VERDT DET. Og i tillegg, personene som arbeider på avdelingen her i Bodø er fantastiske. De har så mye kunnskap og er der på godt og vondt. Hver og en er GULL(!!) (Om noen av dere noen gang leser dette er jeg dere evig takknemlig og kommer aldri til å angre på at jeg lot dere hjelpe meg)Og hvilken behandling du fikk etter du ble utskrevet?
Etter jeg ble skrevet ut har jeg gått til Psykolog omtrent hver uke, samt har jeg vært jevnlig til legen for å sjekke hvordan ting står til i kroppen. Ellers er jeg og Pappa med i en multifamiliegruppe hvor flere familier samles og de får lære litt om hva en spiseforstyrrelse er og hvordan man kan hjelpe samt dele erfaringer og gode svar. Jeg vet dette har hjulpet pappa masse, og jeg synes det er veldig godt at han får vite slike ting som jeg synes er småekkelt å snakke om.

Hvilken BMI må man opp i og hvor mye mat må man spise?
Målet om man har en lengre innleggelse er å komme opp på normal BMI hvor kroppslige og mentale funksjoner fungerer igjen. Det blir laget individuelle planer for alle på mat og aktivitet ut fra hvor mye man går opp på ukentlige veiinger. Må legge til at meningen ikke er at man skal skyte til værs vektmessig, hodet skal følge med. Det er også sunn og god mat de har der, normal husmannskost. Har hørt skrekkhistorier fra andre steder hvor hovedfokuset har vært å få folk opp i vekt og samtidig ikke gitt nok støtte mentalt til dette - jeg tror det da er mye lettere å falle tilbake.


off.. egentlig har jeg en streng regel på at jeg ikke deler bilder av meg fra denne tiden - men i akkurat denne settingen er det vel det eneste passende. Her er jeg altså på vei fra byen lykkelig uvitende om at kroppen var på vei å takke for seg. Heldigvis ser jeg tilbake med skrekk, aldri mer skal jeg se slik ut.

Har du fortsatt noen planer å gå til universitetet eller college?
Jeg skal nok gå Universitetet når jeg kommer hjem, men akkurat hva vet jeg ikke enda.. Men som sagt heller det mot markedsføring/journalistikk:-)

Liker du katter mye?
Det er nesten så jeg ikke tør skrive dette - nå kommer jeg sikkert til å bli lagt for hat av alle mine lesere ..... men jeg liker ikke dyr. Altså, det er ikke sånn at jeg noen gang ville gjort noe slemt mot et dyr - og jeg koser gjerne med kattunger når jeg treffer dem; Men det er absolutt ikke en interesse for meg. Tror det skal mye til før jeg går hen å skaffer meg et dyr..

Dette er forresten av en hundene til pappa. Dem liker jeg litt!

Other than romance novels & Norsk literature, hva slags bøker liker du de meste?
Åh, den er lett. Jeg ELSKER krim! Aller mest liker jeg Amerikanske/Engelske forfattere - favorittene er Lee Child og Gillyan flynn.

Hva slags film liker du best?
håhå, folk ler alltid av meg når jeg sier det - men jeg er en sucker for fast and the furious. Det har alltid vært favorittene mine.. Ellers er  jeg veldig glad i ekte-filmene til disney; for eksempel maleficent og Harry Potter. Magi er fint!! Også elsker jeg filmer hvor Channing tatum er med. hoj!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på :-) Litt senere kommer noen fiiiine bilder jeg tok fra mildt sagt høye locations i sola igår;-)

 • 23.07.2015, 08:25

ANSWERS

 • Category: Q&A

Off, bedre sent enn aldri - eller hæ? Jeg lovte jo poste svarene på spørsmålrunden igår - men plutselig var jeg 5 episoder ute i nyeste sesong av Keeping up with the Kardashians. Til tross for at det er tidenes søppelserie har jeg nok sett alle episodene minst 3 ganger .. ghad. Det er virkelig min guilty pleasure!
Uansett - Nå er jeg på døgneren for andre gang denne uka, så jeg skal få gjort ferdig noen innlegg som skal postes mens jeg ligger i dvale fra senere idag. Når jeg først går rundt sover jeg som regel 14-15 timer etterpå, og det må være noe av det beste jeg vet. Haha, den følelsen av å legge seg etter en hel dag med å tviholde seg våken er helt magisk.

Vel, SPØRSMÅL DERE!  Siden jeg har en slags tekstdiare og aldri klarer slutte når jeg først begynner tror jeg det lureste er å dele opp svarene i to innlegg - så DEL 1 Here we go;


Hvor leter du for å finne inspirasjon?
Spørs litt hva slags inspirasjon - men hovedsaklig finner jeg det meste inspirasjon via Instagram og Weheartit. Har prøvd bruke pinsterest, men blir til at jeg aldri åpner det.. Ellers pleier jeg gå inn på diverse salgssider på nettet hvor de har inspirasjonskollager - enten det er lookbooks på online klesbutikker, eller interiørbutikker med tilhørende blogger. Liker også veldig godt å surfe ebay - om jeg ser noe jeg liker er det så lett å få tak i og!

Leser du noen blogger fast?
Åh du, det skal jeg looove deg! Jeg tilbringer omtrent halve dagen på bloglovin, pleier sitte å kikke innom bloggene jeg følger til alle måltider. haha - og om kvelden går jeg igjennom alt jeg ikke har rukket iløpet av dagen. Bloglovin tror jeg er den mest geniale siden oppfunnet. Jeg følger vel noe sånt som 1-200 blogger der... men det er mange som er uaktive, og som jeg for det meste trykker ''mark as read'' bare fordi overskriften ikke var spennende nok, De bloggene jeg alltid ''sparer til slutt'' fordi jeg liker så godt er Kristine Ullebø, Caroline Berg Eriksen, Sophie Elise, Norske Hemmeligheter, KK og Consuming,  ellers er noen favoritter også Anna Edwin, Anniken Jørgensen, Madelein Pedersen og Kristine Weber. Sistnevnte har jeg lest fast i flere år sammen med Caroline berg og Sophie elise sine blogger. Før likte jeg også veldig godt Eirin Kristiansen, men føler det blir litt for upersonlig til tider, liker aller best blogger som kan skrive rett fram uten så forferdelig mye filter. I det siste har jeg også lest utrolig mye Orlando/disneyworld blogger.. haha, kanskje ikke så rart? *gledermeg*


Syns du det å tenke på fremtiden er skummelt eller spennende?
Åh, det er ganske skummelt. Men samtidig deilig.
Nå skal det jo skje store ting i livet mitt om få måneder, det har ikke helt gått opp for meg at jeg skal flytte helt alene nesten SÅ langt bort - til et land jeg aldri har vært i, og mennesker jeg aldri har møtt. Det kommer ikke til å være en kjent sjel der når jeg først ankommer.. Når jeg tenker på DET blir jeg skremt, men prøver la de tankene ligge litt til dagene før jeg reiser.. Bedre å bare hoppe ut i det enn at jeg plutselig skulle finne på å backe ut av hele greia fordi jeg er skremt liksom. Men ja - langt unna livet jeg er vant til med familien rundt meg 24/7.
Haha,  - Vet du (litt utenom MEN relevant)...  - Min aller største frykt noen sinne har faktisk vært at sola skal dø bort. Det er jo ikke noen hemmelighet at det kommer til å skje, men tanken på at alt, alle menneskene og hele jorden skal bare slutte å eksistere skremmer vettet av meg. Jeg lukker alltid ørene med en gang noen snakker om det, får helt frysninger.

Hvordan går det med deg nå? Høres ut som det går bedre siden du skal til orlando, håper virkelig det!
Haha, jeg visste dette kom til å komme - hvordan kunne det ikke det? Jeg har hele tiden blogget veldig åpent om hvordan livet mitt har vært de siste årene, men i det siste har jeg bevisst latt være.. Kanskje fordi jeg føler det er noe jeg vil legge litt bak meg, jeg vet egentlig ikke. Jeg har vært så feig å slette en haug innlegg på bloggen som jeg føler egentlig er feil av meg å slette. Jeg vet mange mange har fått hjelp av å lese mine erfaringer på godt og vondt, og jeg har fått utrolig mye skryt for åpenhet - men det ble litt mye. Jeg ble gående å tenke på om framtidige sjefer etc kunne komme til å lese her inne og dømme meg ut fra det, at nye personer som aldri ville drømt om at jeg har vært innlagt på sykehus i et halvt år i min beste ungdomstid finner ut av det.. Jeg trenger virkelig at folk kjenner meg for MEG og ikke hun som blogget om anoreksi. SÅ jeg må få sagt at jeg er virkelig lei meg for at jeg ikke skriver om slikt så mye mer - jeg vet mange leste bloggen min hovedsaklig på grunn av disse innleggene.. Kanskje en dag jeg får meg til å publisere innleggene igjen. UANSETT - svar på spørsmålet ditt (jeg er mester i å bable meg bort..) Jeg har det ganske greit. Noen dager er virkelig harde, men andre er helt fantastiske. Jeg har dager hvor jeg virkelig sliter med å få i meg det jeg burde, og jeg har dager der jeg spiser alt uten å tenke over det. Jeg har dager der jeg går fjellturer med venninnene mine fordi jeg elsker å gjøre slike koselige ting, og jeg har dager hvor jeg drar meg på treningssenter og trener kun fordi jeg føler meg grusom. Heldigvis er det fler av de gode dagene, og jeg må få si at Orlando-turen er noe av det som holder ting gående. Jeg har noe å se fram til, og alt går rett vest om jeg begynner å tulle nå. Og i tillegg - hvilket forbilde hadde jeg vært da? Tusen takk for at du spurte, og at du bryr deg ♥

Kommer du til å fortsette å blogge fra Orlando?
Ja, ja JA!! Noe av det jeg gleder meg aller mest til ved å reise til Orlando er å få blogge hjem til venner og familien om hvordan ting er der. Jeg ELSKER å blogge, jeg ELSKER å ta bilder og jeg kan ikke se for meg å slutte med det første. Jeg ser for meg at det blir travle dager, og at det antageligvis ikke blir så lett å blogge så ofte som jeg ønsker - men jeg skal virkelig legge inn et ekstragir for at bloggen skal holde standaren! HÅPER DERE VIL FORTSETTE Å FØLGE MEG ♥

Hva er planen din når du kommer tilbake til Norge igjen?
Vet du - det har jeg ikke tenkt så veldig mye på.. Nå har jeg jo startet på to studier som har vært feil for meg, så jeg tror det blir greit med et år utenlands hvor jeg kanskje kan finne ut hva jeg virkelig vil. Men jeg holder en liten knapp på mediebransjen - jeg elsker som sagt både å skrive samt å ta bilder til tekstene mine, så det å kunne jobbe med det ville vært fantastisk. Jeg tenker jeg muligens vil gå markedsføring/journalistikk når jeg kommer hjem :- )


Har du vaert til Nordkapp, Finnmark, eller Bergen (& the far west of Norway?)?
Jeg har vært de fleste steder i Norge egentlig - enten på gjennomkjøring eller på snarvisitt. Tror det eneste stedet jeg kommer på hvor jeg ikke har vært (av storbyer) er Trondheim (må komme meg dit en tur asaaap) Nordkapp er jeg usikker på om jeg har vært - iallefall har vi vært veldig i nærheten, stemoren min er opprinnelig samisk og har familie i en dal laaangt oppi nord som kalles Tamokdalen. Der reiste vi til en sommer, og samme sommer kjørte vi videre det korte stykket inn i finnland helt i toppen av Norge - da kjørte vi iallefall igjennom Finnmark! Bergen har jeg tilbragt en sommer i da en av pappas gamle kjærester var derfra. Var ganske ung, men husker det som om det var i går! ENORME snegler over alt, Fisketorget og delfy-land oppsummerer turen vår ganske fint. Vestnorge har jeg og vært en del i da samboeren til Pappa(nå) kommer fra Karmøy, et sted like utenfor Stavanger. Jeg skulle gjerne vært der mer og utforsket området rundt - jeg har kjempelyst å reise for å se ordentlig Norske historiske steder som Gudbrandsdalen, Valdres og Dovrefjell. Jeg har lest så mange gamle Norske bøker med disse stedene i at de er på topp på to-go listen min i Norge!


Del 2 kommer om ikke lenge ;- )

 • 22.07.2015, 12:14

Sommer for en dag


Åh, for dere som bor i Bodø - har dere sett værmeldinga framover eller?? Det er så kjipt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg holder virkelig fast på tanken om at jeg kommer til å savne kulde og regn når jeg svetter halvt ihjel i Florida - Men akkurat nå er det nesten ikke tålelig. Hva gjør man når det er så kjipt vær? Sommeren handler jo om å sole seg, bade, dra på fisketur og spise is på brygga. Vel, AKKURAT idag har vi sol som titter fram bak skyer og rundt 19 grader i skyggen. Ikke så ille altså - Ask er på besøk og får både bade og hoppe på trampolina her, så ingen lider noen nød på mormorbesøk. Haha. Jeg skal snart ta turen ut å utnytte været, det blir ifølge værmeldingen en stund til neste gang.. (Anbefaler alle å gå på Accuweather.com om dere skal sjekke været, her kan man se en hel måned fram i tid! Jeg har alltid bare brukt yr.no jeg, men aldri mer det:-) )Kvelden igår gikk unna til filmtitting, jeg har hatt 22jump street på pcen i over et år, og jeg får ikke til å slette filmer/serier før jeg har sett de - problemet er bare at jeg ser film ekstremt sjelden, så da hoper det seg opp og tar all plassen på pcen. Igår fikk jeg endelig sett den, og jeez for en herlig film! Jeg ELSKER filmer med Channing Tatum, det er egentlig det eneste som skal til for at jeg er med på filmkvelder. I 22 Jump street er det en haug andre morsomme skuespillere, så den måtte jo bli bra. 1 filmen er en av mine favoritter fra før, så forventningene var rimelig høye - og ble innfridd! Morgenen min har gått til å surfe Orlando-sider (visste dere at det fins et sted der man kan dra for å se ''ordentlige'' havfruer? haha, en drøm for fantastifreaks som meg!!) Ellers har jeg gjort unna litt mail og innboksjobb som jeg ellers har vært rimelig sløv på i det siste.. Vel, nå skal sola nytes - så vi skrives senere.Forresten - siden det ble filmkveld igår tar jeg spørsmålsrunden ikveld i stedet - så dere har altså resten av dagen på å spørre dersom det er noe dere vil få med svaret på:- )

 • 20.07.2015, 20:20

Spørsmålsrunde!

 • Category: Q&A

Nå er det en goood stund siden jeg har kjørt spørsmålsrunde her - og siden det har blitt etterspurt og jeg har en del  nye lesere tenker jeg det kan være fint å ha en nå.

Så - er det noe du lurer på, enten om Orlando-reisen min, livet generellt, favoritter innenfor alle mulige kategorier - FYR LØS! Svarer i morgen kveld :- )

Eventuelt kan jeg senere ha en runde hvor f.eks Andrea svarer på spørsmål - er det interressant? :-)

 • 20.07.2015, 14:49

TURISTER


Må bare få starte med å si at jeg er fullt klar over at det har blitt lite blogg i det siste - hovedsaklig er grunnen til det at jeg bevisst har holdt meg unna fordi ting ikke har vært rosenrødt konstant. Jeg har hatt herlige dager med mine beste venner og familie -  og jeg har hatt dager hvor humøret har vært på bunn og jeg ikke har villet gå ut døra engang. Sånn er vel hverdagen for de fleste - men er det noe som ikke frister på en slik dag er det å skrive en post til alle følgerne som muligens har en super dag man ikke vil dra negativitet inn i. Samtidig kunne jeg skrevet på de dagene jeg har vært i hundreogti og kost meg med de rundt, men det har gått sånn i ett at det har vært null sjans til å skrive. Vel, nå er jeg inne i bloggmodus igjen etter min lange pause - så nå blir det litt av hvert framover. Mamma og de reiser til syden snart - jeg har valgt å ikke bli med fordi jeg vil spare mest mulig til jeg flytter, samt at noen må bør være hjemme med mormor ♥ - dessuten er det ikke helt ''ferie'' for meg å dra til syden med 3 småbarn, haha: p

Vel, uansett - i helga var egentlig planen å dra ut; men det ble fort dårlig med det da jeg innså halve Bodø var på ferie eller festival. Dermed fant jeg ut at jeg heller skulle være våken rundt å få fiksa døgnrytmen; dermed brukte jeg natten på å følge med på the Kardashians og surfe nettet. Igår morgest fant vi ut at vi skulle kjøre en langtur, dermed endte vi opp på veien mot saltdal (haha, what..) Vi var så uheldige å havne BAK tivoliet på vei fra Bodø, og det kjørte i sånn ca 10 km i timen helt til de fant ut de skulle slippe andre forbi ..... Så turen til gikk litt saktere enn planlagt. Men hell i uhell - Radioprogrammet P3 sendte regionssendingen sin med ''Raae og Osnes'' akkurat de timene vi kjørte, så det ble en morsom tur allikvell. Anbefaler virkelig å høre på P3 mellom 12 og 14 på lørdager/søndager for de som liker god humor - jeg ler meg kanakas hver gang.

Vel, uansett endte vi opp på saltdal turistsenter hvor vi spiste skikkelig gammeldags husmannsbuffet med laks, saltkjøtt, jegergryte, poteter ogsåvidere.  Angrer smått på at jeg ikke kjøpte kyllingburger siden det er favoritten - men vi skal vel sikkert dit flere ganger.. Ellers vandret vi rundt senteret og fikk tatt en del bilder før vi vendte nesa hjemover. Både jeg og Lucas sov (ikke overraskende) igjennom hele turen, og da vi kom hjem hadde jeg så vondt i ryggen at jeg gikk rett i seng (da var klokka 19 på kvelden - og jeg våkna igjen nå for en time siden, ergo 17 timer søvn!!) Tror muligens planen min om å fikse døgnrytmen gikk litt i vasken nå, men skal ikke ta sorgene på forskudd.

Dette ble en litt lang post, men sånn blir det når det er en stund siden sist. Nå skal jeg imidlertid holde opp og heller vise dere bilder fra turen;
hahaha, RUBBIIIISH''Lena, løp ut dit å pose!!''

hahahah søta.

Hurra - nå skal jeg pitle meg på butikken før det er full ryddingz her hjemme - blir fort opphopning når man tilbringer en uke som laat..

Ønsker dere en fin ukesstart!! (forhåpentligvis med finere vær enn her i B-town..)

 • 06.07.2015, 18:10

Long gone


Hoooj. plutselig var det gått nesten to uker siden forrige post - og det er egentlig helt greit. Har hatt herlige uker med hjemvendte besties og skjønne familien. Kjenner jeg må nyte det, snart (vel, om noen måneder) er det lenge til jeg ser dem igjen. Må få kost meg så mye som mulig med livets beste personer.

For å oppsummere uken - forrige lørdag stilte jeg som skriver for en stor hundeutstilling her i Bodø som stemoren min var med å arrangere. Hun deltok også med to av våre hunder (vi har tre, og stemoren min jobber 2 uker på, 4 uker av -jobb og reiser rundt på utstillinger og konkurranser med hundene når de er hjemme) Jeg var med å dømte jaktklasse - ergo fuglehunder o.l. Nå er jeg litt mer klok på det, selv om det ikke akkurat er noe jeg kunne gjort på heltid er det en opplevelse det og! Dessuten ble vi vartet opp med godis, frukt, kaffe og brus gjennom hele dagen i tillegg til at jeg fikk med meg en vinflaske og kopp hjem. Not bad at all!

Litt bilder fra siste uka;


Den minste av hundene - såå fin!


haha, daddy cool svikter ikke. Når lillemor fryser er han right there med jakke til meeeg.

ååh, sommer ER is og vannmelon. Jeg tuller ikke, jeg spiser antageligvis mer is enn samtlige av dere til sammen.. Er ikke glad i potetgull og godteri, men is.. herregud jeg er svak for det.<3

Jeg har vært på byen både forrige og denne lørdagen, begge gangene helt herlige. Det å dra ut om sommeren er det beste jeg vet! Ellers har egentlig uka gått til full relaxation. Deilig. Sola skinner ute, og jeg har aninger om at det er siste dagen med varme og sol på ei stund - så nå skal det nytes ;-)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits