• 01.08.2014, 00:22

Greenback boogie


Åh, dere for en dag. Den har egentlig vært dritkjedelig - men nå mot slutten ser jeg at jeg burde disponert tiden litt bedre da det plutselig var hundre ting som skulle vært gjort. Jeg startet dagen skikkelig rolig med å sove lengre enn jeg har gjort på leeenge - så tok jeg det ekstremt rolig helt til i ettermiddag. Hele foriddagen gikk altså til True blood, suits og Gillian Flynn.. åh. Menmen, det er jo ferie?
Etter middag dro jeg bortover til Sofie med Nora som hadde ryddet opp i klær og funnet masse greier vi fikk velge fritt blandt - hurra ropte klesrommet, ånei ropte mamma.. hun synes det begynner å hope seg opp litt for mye.. Men det blir jo bare slik iblandt. Har funnet ut jeg skal ha en liten opprydning og gi mesteparten til fretex i næreste framtid:-) Eventuelt har de jo røde kors etc som også er gode formål, mye bedre enn å kaste.
I kveld har jeg fått gjort mye ellers; blandt annet har jeg bestilt Oslotur til meg og Andrea neste uke. Mamma sa seg så snill å passe Lucas i noen dager, så da tar vi en søskenferie :) Perfekt å komme seg litt vekk,hadde jo håpet å fått en tur til varmen - men det får bli når Norge blir kaldt og kjipt. Ellers har jeg fått planlagt mer for morgendagen, Da skal Ask ha sin bursdag og jeg skal stå med jordklodekake ele formiddagen.. haha, bra det er det beste jeg vet å styre med :-)huh, nå skal jeg treffe senga med et dunk! Ønsker dere ei fin natt:)

// I morgen trekker jeg forresten vinneren av konkurransen min - om du ikke har meldt deg på enda gjør du det HER :) Vil dere ha vinneren på film, eller bare som et vanlig innlegg?:-)

 • 30.07.2014, 23:20

todays
Hei og opp dere:-)  Tenkte jeg måtte inn å forrtelle litt om min (ikke så interessante, men tolerable) dag idag! Lesere liker oppdateringer, selv om det ikke egentlig er så spennende oppdateringer, er det ikke slik?
Vel, idag startet dagen min på den beste og eneste måten ulig for en fin dag; kaffe på senga før frokost og oppdatering på alle mulige fronter - så var dagen igang. Jeg var ute på en kjøretur før jeg dro på handletur - jeg har nemlig lovet Ask å lage han en jungelkake til fredag når han skal ha barnebursdag. Jeg har en ide, og idag har jeg fått handlet inn tilkaken og formet små ville dyr av marsipan og fondant. Kjenner jeg har savnet å bake og pynte på kaker - det er lenge siden jeg har gjort. Gleder meg til å få ferdig kaken og se reaksjonen på fredag! Ellers har jeg slappet av og gjort litt ting her hjemme - og nå er min faste kveldsserierutine igang - kongsvik, helt perfekt (haha, kleeeineste serien noen gang!) og How i met your mother før lesetid på senga - så er enda en dag gått. I morgen er har jeg ingen verdens planer - men håper å få gjort noe med Sofie og Nora ila kvelden:-)Håper dere har hatt en fin Onsdag - nå er vi halvveis til helg! :) Husk konurransen, påmeldingsfrist til fredag:-)

 • 29.07.2014, 17:38

Bursdag!


Idag er det fire år siden verdens herligste gull kom til verden lille hjertet mitt ♥ Vi har tilbragt formiddagen på besøk hos en liten en som har fått både kake på senga, massemasse dyrefigurer (det han ønsket seg) og en haug gode ønsker på degen. Strålende fornøyd altså!Gratulerer til tantegullet <3


Nå venter Sofie og Nora på meg - så jeg skal komme meg bortover så blir det kos i sola og filmkveld på planen:-)
Husk konkurransen hvor du kan vinne treningstøy HER :)

 • 28.07.2014, 10:41

FavorittrommetDa Andrea fikk Lucas flyttet hun ned og jeg overtok hele overetasjen. Det betydde at jeg hadde to soverom tilgjengelig - perfekt for meg som har opphopninger av klær og pyntegreier. Når man jobber i klesbutikk er det vanskelig å unngå å sitte med en uhorvelig mengde klær etterhvert da man som regel får lyst på noe nytt hver gang man er på jobb.. Vel, da jeg pusset opp oppe ble mitt forhenværende også oppusset; og ble dermed et eget rom til tingene mine. Her inne har jeg full kontroll, og det er mitt favorittrom i huset :D Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder siden jeg fikk ryddet litt igår:-)

Hva synes du?:-)

 • 27.07.2014, 21:26

Vinn valgfritt treningstøy!


Hei og hopp dere :-) Nå har det seg slik at en venn av meg her i Bodø har åpnet en nettbutikk hvor han selger treningsklær og litt kosttilskudd etc. Butikken heter Bodøsport og han velger ut hvilke merker han skal ta inn selv - ergo han tar inn litt av hvert, mye som ikke selges i de vanlige butikkene her rundt. Her fins merker som Better Bodies, Asics, Adidas, Kari traa, Nike, Reebok og mange fler :-D
I samarbeid med min venn fant vi ut at vi skulle kjøre en konkurranse her på bloggen hvor dere kan vinne valgfritt klesplagg fra siden (makspris 1000)

Her har jeg funnet noen av mine favoritter;For å delta gjør du så enkelt som dette;

♥ Lik Bodøsport på facebook HER

♥ Kopier link til plagget du vil vinne (det finner du her) og lim inn i en kommentar under dette innlegget sammen med epostadresse:-)

Vinneren trekker jeg på fredag:-) Lykke til! (en fordel er også om dere velger noe som er inne, da vil det ta mye kortere tid å få plagget:-)

//i samarbeid med Bodosport.no

 • 27.07.2014, 12:17

STRESS FREE ZONE
Igår brukte jeg dagen effektivt - istedet for å la dagen gå til vininnhandling og fiksing av ut-på-byen-looken fant jeg ut jeg skulle ta en skikkelig rengjøring oppe før høsten. I og med at Sofie er i Narvik og Nora antageligvis tilbringer kvelden med kjæresten ble det en pausehelg på oss. Godt er det egentlig; for min eksplosjon av en betennelse har enda ikke forsvunnet fra fjeset mitt slik jeg hadde håpet den skulle før helgen. Da er det bare å satse på at det skjer noe ila uka.. Det er mye gøy som skjer; Filmkvelder, Ask har bursdag og en del andre greier - så jeg håper å slippe bruke plaster og greier da.. det ser så alt for dumt ut. Idag tilbringer vi dagen på beste måte med min kjære familie <3

 • 26.07.2014, 22:37

Kosekveld


Hei og hopp! Idag har jeg gjort alt annet enn å ligge på latsiden; jeg har nemlig hatt storrengjøring oppe; både loftstua, klesrommet, badet og rommet mitt.Har fått tatt litt bilder som jeg tenkte slenge ut imorgen, så dere får litt underholdning på denne for tiden veldig kjedelige bloggen :-) uansett, SÅ HERLIG å få det rent og fint:) Ellers enn det har Eden Linnea vært innom en tur - ellers har jeg bare kost meg med familien. Nå er det tid for lørdagsgodt og filmen ryktet går ..Hvordan tilbringer dere lørdagskvelden?:-)

 • 25.07.2014, 19:48

Landlig idyll


Nå i sommer har mange familiemedlemmer vendt hjem til Nord - de fleste bor rundt Trondheim og Oslo - så hver sommer når folk vender nesen oppover samles som regel familien der hvor de har sitt utspring; I koddvåg i Saltstrømmen. Det sier nok de fleste av dere lite, men det er altså et lite sted rundt en halvtime utenfor Bodø - rett ved den sterke malstrømmen som vi er verdenskjent for (kommer ikke over hvor kult det er). Vi hadde med oss Lucas, dermed ble vi ikke så lenge; men koselig var det:-)


Åh, er så herlig å komme seg ut i vakker nordnorsk natur (Prøv å ikke tenk på meg som en ellerannen naturfreak nå). Ikveld tar vi livet med ro her hjemme, tror det blir filmkveld og muligens noe mat bestilt. Jeg har hovnet opp til tuuusen i ansiktet og fått noe betennelser som jeg tror kommer av noen medisiner jeg er startet på (men som så klart kan være noe helt annet og) Så om det ikke roer seg før imorgen blir det en helt rolig helg. Sofie er reist til Narvik for helga (æsj, jeg liker veldig dårlig at hun er ute å flyr nå..) og det er bare jeg og Nora igjen her. Om jeg blir bedre tipper jeg vi tar turen ut imorgen - om ikke blir det dobbel (og kanskje trippel) filmkveld:)

Håper dere har det fint:-)

 • 24.07.2014, 22:17

Tips for et sunt hår


Nå er jo ikke mitt hår det aller sunneste - noe som kommer av langvarig næringsmangel og underernæring. Men jeg HAR hatt langt og tjukt hår - og jeg har både jobbet i frisørsalong og gått frisørlinje - så jeg har noen tips å komme meg allikevell. Dette blir en litt mer overfladisk post enn de jeg vanligvis skriver; men det må vel til det og?

Som mange vet trenger håret vitaminer og mineraler for å holde seg sterkt og sunt. Dette er spesielt Vitamin B som pleier både hår, hud og negler. Om man ikke får i seg nok B-vitamin gjennom kosten kan en god ide være å ta B-vitamin som tilskudd. Dette gjorde jeg i lang tid - tablettene fås kjøpt i de fleste dagligvarekjeder, og det eneste negative med dem er at de smaker slik kraftfor til hester lukter. Men det er vel bare å lukke nesa og svelge ivei:-)

FETT HÅR:
Nå har jeg aldri vært plaget med fett hår - heller motsatt; Men jeg har hatt flere venninner som har måttet dusje hver morgen (og noen har til og med måtte dusje om kvelden og) - akkurat dette kan faktisk ha motsatt effekt om man bruker shampoo og balsam hver gang. Balsam kan fort gjøre håret tungt og fett i store mengder, mens enkelte sjampoer kan øke talgproduksjonen i hodebunnen og dermed gjøre håret enda mer fett. Om du sliter med fett hår anbefaler jeg å kjøpe en ordentlig sjampo (fra en frisørsalong, eksempelvis har kerstase en kjempegod til dette formålet) og prøve vaske håret kun 1-2 ganger i uken. Ellers anbefaler jeg å minske litt på balsambruken og heller ta en kur i ny og ne. (man skal selvfølgelig dusje så ofte man vil fordeom)
Et kjerringråd mot fett hår skal visstnok være å vaske håret med grønnsåpe en stund - dette er et råd jeg på ingen måte stiller meg bak da det er svært skadelig for huden og antageligvis for håret og - men det kan jo ligge noe i det for de som har prøvd. Det er veldig sterke kjemikalier i slike produkter, så jeg kan se hvordan det kanskje kan funke (men samtidig ødelegge håret på andre måter..)

SKADET HÅR:
Ikke bruk for mye produkter; det mest skadelige du kan gjøre mot et hår som er slitt er å bruke varmeprodukter på det. Legg unna slette/krølltanga for en stund og la håret lufttørke etter dusjen. Prøv å bruke balsam etter hver hårvask for å lukke hårstråene etter sjamponering. Ikke gre håret mens det er vått - og kjøp en god hårkur. (denne kan du gjerne sove med om håret er veldig tørt) Jeg anbefaler sebastian penetraitt på det sterkeste. I tillegg har jeg personlig god erfaring med maroccanoil (jeg er antageligvis ikke den eneste) som jeg har i håret etter hver dusj - mens det er vått og lar det lufttørke. Et annet tips for å bekjempe slitt og skadet hår er å øke veskeinntaket :-) Vann er tingen!

TØRT HÅR:
Mange lager hårkurer selv av eksempelvis egg, forskjellige oljer (olivenolje og mandelolje skal visst være best) Jeg har selv prøvd dette - og håret mitt stinket oliven i 5 dager og nektet gå tilbake til normalt. Jeg kan dermed ikke stå helt bak dette tipset - men det er mange som anbefaler det. Til noen hårtyper funker det nok godt - til mitt brusete puddelhår - ikke så mye. Det lureste man kan gjøre er å kjøpe en god kur med masse fuktighet og kure det mye og ofte. Ellers hjelper det å spise mer fett - avokado, egg og nøtter er fantastiske kilder til sunt og glansfullt hår.

FLASS:
Dette slet jeg utrolig mye med da jeg var mindre.. Husker vi prøvde head and shoulders i alle varianter og hva enn ikke.. Men til slutt var det bare en ting som funket; Å spise nok fett til at huden ikke tørket ut, og samtidig bruke en god shampoo fra frisøren ment på dette. Jeg brukte da en fra Kerstase da disse er veldig gode på hudproblemer i hodeskallen.
Et kjerringråd mot flass er å gni olivenolje i hodebunnen; Igjen tror jeg dette gjør håret litt fett - men det kan være verdt et forsøk.


Ellers er gode råd for håret å få nok veske om dagene - nok næring til kroppen og håret vil skinne:-)

Håper tipsene kan være til hjelp:-)

 • 23.07.2014, 22:50

You decide

 • Category: Q&A

Hei og hopp - i mangel på fantasi og en utrolig kjedelig hverdag trenger jeg litt påfyll av blogginspirasjon. Hva er da lurere enn å høre hva dere faktisk ØNSKER?
Jeg kan kjøre en spørsmålrunde, filme en video, skrive om et tema, vise dere en oppskrift - hva enn dere vil:) Sleng inn en kommentar, så vil jeg gjøre mitt beste for å oppfylle deres ønsker! • 22.07.2014, 17:32

Wonderful days

(Kjole fra fretex, veske og sko fra Primark)
.. Denne varmen tar aldri slutt slik det ser ut - men jeg er blitt såppass vant til den nå at det egentlig ikke gjør noe. Idag kjøpte mamma oss airconditionannlegg til å ha i stua, så da er det bare herlig. Nettene er ille, men de er jo tross alt kortere enn dagene uansett. Idag våknet jeg tidlere enn jeg har gjort ellers i det siste - en god start på det jeg håper kan bli en normal døgnrytme. Det har blitt nok en lat dag med unntak av en liten tur på City Nord med lillegull - jeg var innom rundt alle butikkene, men fant ikke ET plagg.. Det er forsåvidt bankkortet veldig glad for. Idag kjører jeg også tidenes billigeste antrekk - den ene tingen jeg har funnet av min smak på fretex. (nå har jeg bare vært der en gang, men tror nok det kan bli flere:D Miljøvennlig er det!) Har samlet opp en pose klær jeg tenkte gi til butikken også - så er ukens gjerning gjort:)
Ikveld satser jeg på å få hat litt kvalitetstid med jentene - de har lite tid til overs nå som begge jobber om dagen.

Hva gjør dere idag?:-)

 • 21.07.2014, 22:08

Hverdagskos
Det blir aldri kaldere her ser det ut som..  *bankibordet*. Det har vært meldt regn 2-3 dager fremover i flere dager nå - men plutselig våkner jeg av at sengen koker i solsteken fra vinduet uansett. Værgudene har vært rause i år :- D Dagen idag har gått til.. vet, veldig lite. Hele formiddagen har jeg tilbragt på verandaen med boka mi (som er umulig å legge fra seg) før jeg og mamma fant ut vi måtte gjøre ett eller annet - og dermed tok vi med Lucas og dro på beøk til storesøstra mi og mine små engler der ♥ De hadde badet heleee dagen og var slitne og kosete begge to - da er det ekstra hyggelig å være på besøk:)

Ikveld blir det bare rolig - skal prøve å få sett litt på favorittseriene jeg har samlet meg opp nye episoder fra (som jeg ikke har fått tid til å se enda til tross for å ha hatt e noe slikt som tre uker!)
Hva gjør dere ikveld?:-)

 • 20.07.2014, 16:33

Sunny sunday


//high waist pants fra Bikbok//Kimono fra Cubus (egentlig til sene morninger) //sko Primark
 
Åh, for et herlig vær vi har idag! Jeg kom over fyllesykekula for noen timer siden - etter det har jeg bare kost meg. Lest massemasse,gått tur med lille Lucas og rett og slett hatt en skikkelig slappissøndag. Antrekket for dagen må være det mest behagelige jeg noen gang har brukt - kimonoen er så lett og ledig i sola :D  Planene for ikveld er egentlig bare å fortsette slik jeg har gjort til nå - lade opp til ei ny uke rett og slett. Tenkte kanskje jeg skulle dra med meg Andrea på peppes å teste de nye menyene - noen som har prøvd?:D
Ønsker dere en herlig søndag videre:)

 • 20.07.2014, 12:47

Again and again(sorry elendig iphonebilde)

Igår var jeg på byen. Igjen. Begynner å bli en dårlig vane.... fra nå av skal jeg ta det rolig ei stund tror jeg, spesielt når det er så stekende hett her - søndagene er liiiite morsomme når hodet banker og sola svir i øynene. haha, klaging <3
Jeg hadde det uansett gøy igår, og det er det viktiste, eller hur? Alle kvelder med bestevenninnene er gull verdt, det er så herlig å ha dem hjemme. I dag er som sagt en dårlig dag for formens del, så den skal tilbringes med den nyeste boka og en liten tur med Lucas i første omgang.
Hva gjør dere idag? :)

 • 14.07.2014, 21:50

Beautiful north


Jeg følte jeg måtte holde løfte mitt om bilder - dette er en salig blanding av bilder jeg og paps har tatt med kameraet hans, og jeg har redigert litt på. Han er ganske ofte på tur med hurtigbåten på grunn av jobben, og landskapet man får se fra båten er så nydelig. Jeg elsker, rett og slett elsker naturbilder. Spesielt de tatt her i Nordnorge!
Idag har jeg fått gjort en del, samtidig som jeg har gjort veldig lite. Har hatt et par timer behandling, ellers vært ute og gjort småærend samt vært hjemme med familien. Det har vært varmerekord her - varmeste dagen på 42 år ifølge AN. gud hjelpes - jeg har holdt på svette til døde minst 50 ganger. Nå kjenner jeg (håper det ikke er veeeldig feil å si) at jeg er litt lei av sydenvarme her. Det er liksom ingen steder å kjøle seg ned - og det tar på hode og kropp. Jaja, er visst meldt regn fra imorgen - så får iallefall en liten pause. Igår gikk det rett vest med Argentina, men jeg er fornøyd med Messi-kåringen. Det var et lite plaster på såret.. Denne uken har jeg litt på planen hver dag - så da går forhåpentligvis uka fort unna. Håper jeg får pressa inn noen filmkvelder med the girls og:) Noen som har sett noen gode filmer dere kan anbefale i det siste? :)

Nå er det tid for litt mer koking. Vi snakkes;)

 • 13.07.2014, 16:44

ut på tut


Guud for en herlig kveld jeg hadde igår! For første gang på evigheter fikk jeg dratt ut med Sofie - eneste som mangla var Nora så ville kvelden vært perfekt. Været var varmt hele natta - byen var full av festglade mennesker og livet var rett og slett herlig. Idag har formen vært relativt dårlig, men den er på vei oppover kjenner jeg. Snart er det klart for VM-finale i solparken med Kristoffer - det har jeg gledet meg til lenge:) HEIA ARGENTINA!Ellers titter jeg innom ikveld med litt bilder jeg har tatt i det siste:-)
Har dere hatt ei fin helg?:)

 • 12.07.2014, 11:34

Gøy på landet
Hei og hopp! Jeg og pappa (og våre tre bamsehunder) fant ut vi skulle ta turen til huset vårt på Arnøya i helga  - hvert år er det fiskefestival her, så da pleier vi ta turen. Det er et så nydelig sted, får alltid roen i kroppen når jeg kommer hit. Denne gangen har ikke vært noe unntak! Desverre reiser jeg hjem idag i og med at jeg har venninneplaner lagt for kvelden - men det blir jammen ikke lenge til jeg tar turen igjen. Igår kjørte vi tidlig fra Bodø, så var vi fremme her rundt 5tiden - da fikk vi vært litt med familie som også er her og grillet litt før vi satte oss ned på altanen og nøt kveldssola. VI fant så ut at vi skulle dra ned på brygga hvor de har festivalfest om kvelden for å se hvordan ting lå ann - å joda; masse mennesker som alltid:) Idag er det Konkurranser (ergo fiskekonkurranser, men også isoporkasting, fiskesnørekasting etc) så vi skal ned å få vært litt med før jeg reiser:)

Skrives ikved:-)

 • 07.07.2014, 20:27

Idyll


..Herre så deilig vi har det her om dagen! Det er så varmt at det nesten er slitsomt.. Eller, ikke bare nesten - det er UMULIG å sove om natten da det er rundt 30 grader konstant.. Det var vel rundt 40 grader i sola både idag og igår - så jeg og Sofie har tilbragt dagene i Geitvågen for å få litt farge. Åh, elsker når dagene er varme.. Har fått brukt både badedrakt og bikini, noe jeg aldri i livet hadde sett for meg å ha noe som helst lyst til i sommer. Heldigvis har jeg ei herlig bestevenninne som drar meg med uansett. Ikke bare har hun fått meg med ut i sola - hun har fått meg ned i vannet! Ja, vi har nemlig BADA både idag og igår.. hurra :D

Har dere det fint? Hørte at det skulle regne på sørlandet - men at det skulle bli bra ila uka der og:D

 • 04.07.2014, 02:00

This is 40


Haha, må bare tipse dere om en film jeg, Sofie og Nora så ikveld - nemlig This is 40. Det er favorittskuespillerne mine som spiller - jeg ELSKER Leslie Mann, hun er absolutt den beste kvinnelige skuespilleren jeg vet. Hun spiller nesten alltid den litt sidestilte kona som prøver veldig hardt å være kul og ung. hahah. Ellers er Melissa Mccarthy også med (Dere vet, Sookie fra Girlmore girls ..? haha, så morsom hun og!) Og Paul Rudd ikke minst. Elsker komedier med masse kjente skuespillere! Det er ofte de morsomste. I det siste har jeg sett en del gode komedier; Bad Neighbours, The other woman, This means war.. for eksempel. Jeg vil anbefale alle sammen! Neste på lista er 22 Jump street ;-)Idag har jeg altså kun slappet av og vært på jentekveld. Har vært i litt slapp form de siste dagene, så håper det tar seg opp nå mot helga.. I morgen kommer litt familie på besøk, så det blir tidlig opp (Kanskje greit nok med døgnrytmen jeg har nå som går ut på å legge meg når andre står opp..) Ellers har jeg en del ting jeg gjerne vil skrive litt om her - myyye stoff i hodet; Men det må sorteres og jeg må finne en måte å formulere meg rett på. Litt tid og litt ro så skal vi nok få til noe. Håper dere har det fint :)
 • 01.07.2014, 09:04

Banankake til hverdagen :)


Vanligvis når vi kjøper litt for mange bananer (som vi som regel gjør) blir det ofte liggende noen nærmest sorte bananer på benken ila noen dager. Jeg hater å kaste mat og lager som regel resteoppskrifter så ofte jeg kan - bananer som er overmodne pleier jeg som regel enten lage smoothie av, eller å fryse ned.  Nå er det slik at fryseren vår er full av frosne bananer, så denne gangen ville jeg teste noe annet. Ettersom jeg ndettopp hadde laget skikkelig sukkerboller fant jeg ut t jeg kunne lage en sunn versjon og heller spise til lunsj - så da søkte jeg etter litt oppskrifter på banankaker og gjore litt endringer slik at den passet til ingrediensene jeg hade i husl Denne ble faktisk bedre enn bollene jeg laget (for ja, jeg har smakt på begge:D) og det er jo egetlig greit i og med at dette ikke var regnet som kosemat men som et ordentlig måltid :D Bananene er så søte i seg selv at det tregs veldig lite søtning, og vi var fri for både havremel og hvetemel - så da ble de plutselig glutenfrie og.1/2 kopp melk
1 kopp toro lyt glutenfritt mel
1 egg og en eggehvitte
1 ts bakepulver
1,5 overmoden banan
1 ss kesam
2 ts steviastrø /eventuelt steviadråper i clear (regner med det er godt med karamell eller vanilje og:-D)
1 scoop bakepro og 1 scoop proteinpulver med vaniljesmak (eventuelt litt mer mel/havremel/speltmel - den blir da ikke glutenfri, men antageligvis veldig god)
+ 2 ts kakao til halve røren


Start med å blande de tørre ingrediensee i en bolle og de våte (ergo melk, egg, kesm og stevia) i en. bland begge godt før du mikser sammen - så hakker du bananene i små biter og har i røren. Etterpå heller du halve røre i en annen bolle og tilsetter kakaoen. Smør en brødform og hell først i den lyse blandingen før du heller sjokolademiksen som en stripe langst midten. Stekes i ovnen på 175 grader i rundt 30-40 minutter (se ann hvor bløt den er mot slutten)

Ta ut og server med vaniljeis eller vaniljekesam og litt bær :)


Best når den er varm. Håper dere tester ut oppskriften

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits