• 31.07.2013, 20:26

Hurra for taco-onsdag!Hvem sier taco er helgemat? Små endringer og tacoen passer like godt på onsdag som lørdag!
Dette er da noe de fleste har fått med seg, og ikke helt det nye, men jeg skriver det fordeom:)

Jeg bytter ut hvetelefsene med enten grovere variant eller speltlomper, krydrer på med enorme mengder grønnsaker, bruker karbonadedeig istedet for kjøttdeig og kesam istedet for rømme.
Smaker helt likt og er mye sunnere:)
Jeg ble som alltid stapp mett av dette, men dessert må uansett til.


Når Ask hadde bursdag bakte jeg eple og sjokolademuffins. Jeg reagerer ganske kraftig på både sukker og hvetemel, derfor er det ugunstig å spise vanlige kaker osv når jeg er ute. Holder det til når jeg er hjemme og kan være dårlig så mye jeg vil og spiser det kun en sjelden gang. <3sukker (A)
Jeg bakte dermed altså egne muffins og tok med. Jeg bruker denne kakemiksen, og lager med 2 egg, 100g kesam ( istedet for olje) , 1 ss fiberhusk og 1 dl vann.
Jeg blander også i egne ingredienser ettersom hvilken smak jeg vil ha. Med denne miksen har jeg laget både vaniljemuffins med sjokoladebiter, gulrotkake med frosting av philadelphiaost og sukrinmelis,
eplekake, krydderkake, banankake, blåbærmuffins og sjokolademuffins. Den er fantatisk god, og jeg anbefaler den virkelig om man allikvell skal bake noe godt.
Denne gangen klarte jeg ikke bestemme meg for om jeg ville ha sjokolademuffins eller eplemuffins. Dermed ble det halvt om halvt. Halve røren tilsatte jeg eplebiter og masse kanel, og resten tilsatte jeg sukkerfritt sjokoladepulver. Resultatet ble meget bra, og jeg har spist disse nesten hver kveld med vaniljeis til. Helt magisk godt!


Ellers har jeg hatt en rolig dag. Solen har tittet fram og tilbake hele dagen, og jeg har nytt strålene når de har truffet.
Håper dere har hatt en fiin dag! Tenk, vi har halvveis i uka allerede. Wow!

 • 30.07.2013, 16:40

Let us be grateful to the people who make us happy; they are the charming gardeners who make our souls blossomHei og god tirsdag:-D  Dette er offesielt starten på min uke, og den har til nå vært veldig fin.
Det ble alt for sent igår kveld, rart hvordan alt plutselig blir mer interressant enn senga i de sene nattetimer? haha..
Iallefall stod jeg opp seeent, spiste herlige speltlompepizzaer (som er blitt en vane til frokost, hoi..) smatt på bikinien og la meg på altanen med boka mi. Der ble jeg liggende i nøyaktig 4 kapitler før jeg fant ut at jeg måtte finne på noe annet før jeg fikk heteslag. Jeg småfikset meg og trasket bort til kjøpesenteret som ligger utenfor døren min. Hadde tidenes window-shopping da jeg er helt blakk - men fikk masse ideer til hva augustlønna skal gå til. Utenom skoleutstyr da.......
Nå er en herlig skål vannmelon inntatt og jeg er klar til ukens første treningsøkt. Ben og mage står på planen, og det skal bli deilig å få testet ut om jeg fortsatt har noe styrke igjen i labbene.

Til antrekket;
Ja, jeg kjører gammel-damefrisyre idag og!
Ellers veldig enkelt og bare tredd over bikinien.
Sko og veske fra primark.
Basic -topp fra Cubus (disse er sååå deilige å gå med, elsker dem!)
skjørt fra Indiska
Hårpynt fra accesorize
Og ring fra Glitter.

Simple simple!

Nå skal jeg løpe avgårde!
Hva gjør dere på denne fine tirsdagen?:)

 • 29.07.2013, 23:02

Hei mandag!


Ny uke - nye muligheter, er det ikke det man sier?
Min ukesstart har egentlig ikke vært så spennende - jeg stod opp sent, satt i sofaen og ventet på at klokken skulle bli 16 så jeg kunne dra på jobb, så dro jeg på jobb - og nå sitter jeg her å tar det rolig.
Har fri helt lørdag nå, så resten av uken skal bestå av masse spennende! Har tenkt å prøve ut en del baking (noe jeg har fått sykt interesse for de siste dagene..) trening, romdekorering, bøker og filmer
Det som er ekstra positivt er jo en hel uke hvor bloggingen kan ha litt mer fokus!.
I morgen er det meldt 24 grader her, altså skikkelig varmt. Har planer om å trene litt, men akkurat det kommer ann på hvor varmt det blir. Muligheten er alternativ trening, som også er kjempefint og bra.Må desverre skuffe med speil-outfitbilder idag. Hadde rett å slett ikke fotograf - og været var verst.
Orket rett å slett ikke dusje håret idag, og la meg med bursdagsfrisyre - altså ble det en litt rotete frisyre som møtte meg i speilet i morgest. Heldigvis er det lettlettlett å gjøre en stil ut av bustehår - så da ble det en blanding av romantisk, gammeldags stil og bohem/saltvannshår på hodet. Da måtte klærne stå i stil, så jeg valgte duse farger, og en enkel genser.
Både buksen og genseren er fra hennes og mauritz.
Håper dere har hatt en fin ukesstart:)

 • 28.07.2013, 19:09

Bursdag til verdens skjønneste pirat!


Idag har vi feiret bursdagen til min kjære nevø Ask Leander. Vi hadde leid piratrom på et sted som kalles lekedilla, og der feiret vi med venninner av søsteren min og deres barn. Det var kjempemorsomt (og slitsomt........) Ellers hadde pappaen hans bakt en råååstilig piratkake, og søsteren min gelekake også hadde en venninne av henne med pavlova (Gluten og laktosefri - lucky mee!!:D)
Nevøen min har skikkelig piratdilla, så det ble en skikkelig morsom dag for han.
Hurra hurra!
Byttet til shorts og singlet med en gang jeg kom hjem. Solen STEKER her - så nå skal jeg ut å trø en liten tur, før det blir filmsøndag og tidlig kveld på frøkna. Sov ikke i natt, men må bare holde meg oppe å prøve å fikse døgnrytmen litt. Noen som har noen gode filmer å anbefale? Er i  komedie/romantikkhumør! Tror jeg må kjøpe meg viaplay .......... (sett ut både amerikans og norsk netflix .......)


 • 26.07.2013, 18:48

I felt my lungs inflate with the onrush of scenery?air, mountains, trees, people. I thought, "This is what it is to be happy''
//Basic-Genser fra Cubus
Veske og sko fra Primark
Skjørt og hårsløyfe fra Gina tricot
Solbriller fra Bikbok.

Det har vært en nydelig dag. Idag har det ikke vært verken for varmt eller for kaldt, og jeg har hatt fri til å gjøre det jeg vil, så da har jeg fått unna all rydding og vasking jeg hadde utsatt her hjemme. Har fått organisert walkin-rommet mitt (som var sykt rotete..), ryddet soverommet og vasket på badet. Har også gått en herlig tur med lillesøsteren min, som forresten har tatt bildene. Nå skal jeg ut å kjøpe bursdagsgave til nevøen min, noe godt til i kveld og litt middagstilbehør. I kveld går tiden til mine bestevenninner - vi skal se film siden det er siste kvelden til Sofie i Bodø, hun flytter som sagt til Narvik i morgen
Blir noen timer der før jeg tiltar filmkroken her hjemme og tar tidlig kveld før jobb imorgen. Er meldt nydelig vær hele helgen, håper dere har det hos dere og:-)

 • 25.07.2013, 22:13

Fargerik matdag og århundrets fineste innkjøp.


Det visse seg at jeg igår hadde en type endagers omgangssyke. Ikke for å
gjøre noen utilpass - men alt jeg fikk i meg kom opp igjen. Det ble dermed en skikkelig colakveld med småspising av salt og grillkrydder - og en laang natt med magesmerter og våkenhet.

Da jeg våknet idag var jeg mye, mye bedre. Formen var slapp etter lite matinntak - så det har blitt en deload dag. Musklene er også ekstreeemt stive etter forrige styrkeøkt, så det var godt å slappe av i solen.
Ettersom jeg ikke klarer ligge i ro en hel dag uten å bli ekstremt rastløs - og ikke orket trening ble det til en liten shopping/kikkerunde. Selv om jeg er totalt blakk, helt til neste måned..
Resultatet ble et helt nydelig skjørt. Jeg bruker som regel ikke skjørt, og har noen få jeg ikke engang har brukt. Skjørt er ikke, og har aldri vært helt min ting. Men idet jeg så dette på Gina tricot, var det som om jeg hadde funnet sjelevennen min. Alt var så meg, stoffet, lengden, fargen, snittet.. Åh, tenk å bli forelsket i et skjørt. Det var på salg, og dermed var det tre stk igjen. Som vanlig er jeg ekstremt uheldig med hvilke størrelser som er igjen, så av de tre var det to igjen i large og et i small. Selv om det satt litt løst i midjen, måtte jeg kjøpe det allikevell. Så kom jeg på noe; Jeg kan bruke det som motivasjon og mål. At det skjørtet skal sitte bra på! God ide, eller? Har jo en meeengde klær, en del har jeg måtte gi bort fordi de er alt for store, mens noen tviholder jeg på i håp om at de en gang skal passe. Det er lite morsomt når alle klær henger på kroppen, og det i seg selv er god motivasjon for å spise.


99 kr for verdens fineste skjørt.. Rart jeg er fornøyd?:-D

Når vi snakker om å spise - siden jeg fikk i meg så lite igår var kroppen helt utsultet idag. Har hatt ekstremttilfelle av bunnløs mage - og har gått å småspist i heleee dag. Spiste først speltlompepizzaer til frokost (noe jeg er begynt å gjøre daglig, dårlig uvane med pizza til frokost?) - så lagde jeg en svær vannmelonskål. Etter å ha ligget i solen en stund måtte jeg ha litt til, så da ble det en skål jordbær med melk.
Så når jeg kom hjem fra shoppingturen min skulle jeg lage middag. Hadde egentlig gledet meg syyykt til å lage ovnsbakt laks idag, men siden jeg hadde så mye kyllingfilet jeg måtte bruke opp før det gikk ut på dato stekte jeg opp alt. Tenkte lenge på hva jeg skulle ha til, og siden jeg har laget kyllingsalat alt for ofte ble det til wokgrønnsaker og nudler!
Lagde en svææææær skål, så det blir nok ikke laks imorgen heller...... Satser på lørdag!
Hadde aldri smakt wokblandingen før - men den var faktisk ganske god! Bortsett fra minimaisene, hater minimais...Nå har jeg nettopp gafla i meg litt sunt kveldssnacks. Prøver å holde disse småspisingene mine ganske sunne - og craver som regel enten bær eller grønnsaker når jeg har lyst på noe. Vet ikke om det er sykdommen som gjør det - eller jeg selv som har vent meg sånn til å elske kaninmat...
Uansett - gulrot, agurk og paprika og kesam med holidaydipmix. Keeepin' it real.

Nå er jeg for første gang idag ikke ikke-sulten. Skal uansett spise is og bær til sex og singelliv - ingen kveld uten...... Det må til når jeg spiser så mager mat om dagen. Isen er redningen! //og middagstilbehøret, så klart.

Håper dere har hatt en herlig torsdag! Tenk, i morgen er det helt. Oi som tiden flyr!
Hva lager dere når dere er fysen på noe godt?:)

 • 25.07.2013, 02:07

Solskinnsdag med grilling og VG- lista!


Idag startet jeg dagen rimelig sent. Hadde planlagt en treningsøkt før jeg skulle til pappa halv 4, men da jeg våknet og praktisk talt fikk heteslag av å gå ut i gangen droppet jeg det til fordel for et par soltimer på verandaen. Vi har så mye stygt vær her i Bodø, så når solen faktisk stråler slik den gjorde idag må man nesten utnytte det. Dessuten er det å trene i 30+grader noe av det verste jeg vet..

Etter å praktisk talt ha svettet bort på verandaen klarte jeg ikke mer, og gikk inn for å fikse meg litt. Tiden gikk fort og plutselig var pappa der. Vi dro til han å grillet, før jeg spurtet avsted til byen for vg-listakonsert med Sofie og Nora. Det var syyykt mye folk der, så vi så lite.. Skulle antagelgvis dratt tidligere, så vi kunne kommet litt nærme scena. Det var uansett koselig å bare stå der å høre musikken i finværet - det gav liksom ekstra stemning. Mot slutten ble det litt kjølig, og jeg ble litt småkvalm - så jeg dro hjem for en filmkveld med meg selv.

Uansett - en veldig fin dag. I morgen er det meldt like varmt - så regner med dagen imorgen blir rimelig lik idag. Uansett skal finværet nytes!
Sorry for uredigerte bilder. Pcen har funnet ut at den ikke har nok minne til å ha to nedlastninger på harddisken i tillegg til å lagre bildene fra picasa.
Note to self; Kjøp ny ram, asap...Hvordan har deres dag vært?:-)

 • 24.07.2013, 22:25

Dagens


//poster innlegg om dagen om en liten stund. Denne dagen har vært ekstremt full av opplevelser, men samtidig ikke.
Topp,shorts og solbriller fra bikbok. Jakke fra Cubus. Caps fra urban //thehundreds.

 • 23.07.2013, 00:43

Things i love.


// gå uten sminke, med store treningsklær.

Disney.

vannmelon, jordbær, blåbær og is.

Late dager på stranda i strålende solskinn.

Uttesting av oppskrifter - matlaging og baking
Sitte våken hele natta og sove hele dagen.

Shopping.

sex og singelliv. .........og serier generelltTyggis.

Bøker.

Julen og alt som hører til.
Nyttårsaften

Nicholas Sparks.Eventyr og tårelykkelige slutter.
Kryssord.

Trening.

Posititive personer som smiler uansett.

Familen og vennene mine.
.....Blandt annet. Iblandt er det fint å tenke på disse tingene, spesielt om man har en dårlig dag.
Når mine dager går nedover tenker jeg på hvor fint jeg egentlig har det. Uansett om dagsformen på dagen er forferdelig - vet jeg at jeg er en telefonsamtale unna verdens beste personer. En gåtur unna en endorfinøkende treningsøkt. En film unna gråtende romansetårer.
Jeg råder alle til å sette opp en liste over ting man liker og minne seg selv på det når det negative begynner å hope seg opp.

//ichoosetobehappy.


Hva elsker du?:)

 • 21.07.2013, 14:07

Rockin'summer
//Shorts primark
Topp Cubus
Solbriller bikbok
Jakke Urban
Pengebok med uglemotiv fra accesorize.

Synes denne stilen var skikkelig laidback og samtidig sommeraktig. En shorts med pynt, en laidback jakke og solbriller i ufikset hår. (ja, jeg ser fakitsk sånn ut om jeg ikke føner og sletter håret etter jeg har dusja. Sau you said?..
Det eneste jeg føler mangler her er en skikkelig knallfarga accezorie. Kunne virkelig tenkt meg en neongul miniveske over skuldra! Får kikke litt etter en. Noen som vet om?:D
Uansett-
Veldig greit - en look som praktisk talt gjør seg selv.

 • 20.07.2013, 12:07

Yesterday i wore'//Genser Cubus
Bukse Bikbok
Mobildeksel fra Cubus - kommer i flere farger og design!

Blir ofte litt kaldt å trø rundt på jobb i genser - da er det greit med en god ulljakke.
Denne kjøpte jeg på kappahl for type 2 år siden.
Ooog mitt nye favorittsmykke - en ugle i helg maagiske farger fra accesorize!

Hva synes dere?:) Hadde goood tid om morgenen og fikk til og med krøllet håret før jobb - i tillegg til sminke og frokost - Det er heeelt atypisk meg iallefall!

 • 19.07.2013, 15:12

Sverigeturen!


Tenkte jeg skulle skrive litt om turen jeg var på til skellefteå i helga. Dro dit med Sofie og Nora, som en erstatning for sydenturen vi egentlig hadde planlagt - og bare for å få en jentetur sammen. Planen var å ta en skikkelig festhelg i sverige med søte svensker og late stranddager. Dette ble ikke helt som forventet - for sola tittet kun fram et par ganger og alle svenskene hadde dratt til byske på strandparty denne helga. Vi dro ut en snartur på fredag på det eneste stedet hvor det var 18års aldersgrense (en sportsbar rett utenfor hotellet vårt. Eller, ikke utenfor engang, den lå i frokostsalen vår....) Etterhvert som kvelden gikk kom det en del svensker som fortalte mye om hvor flaue de var for livet og at det var fordi mesteparten var på ferie og at det pleide være skikkelig bra der. Jeg og nora ble aldri ordentlig fulle, og dro heller å la oss tidlig. Sofie derimot dro med noen fauskefolk til campingen og var der og drakk seg igjennom natta. Hun hadde tydeligvis fått bacardi til frokost fikk vi høre dagen etter! Jeg er ganske glad jeg ikke ble med, er absolutt ikke glad i verken nach eller å drikke rundt. Men jeg er glad hun koste seg!

Lørdagen hadde vi planlagt å ta den HELT ut - det skulle visst masse folk ut på baren og livet skulle ifølge svenskene være på topp. Dette var da siste dagen vår der, og vi skulle ta bussen kl 12 neste dag, så vi måtte regulere litt etter det. Når jeg våknet på lørdagsmorgen fikk jeg en positiv overasskelse - (stopp og lese og lukk øynene om dere ikke vil ha for mye personlig info) Jeg fikk min første mens på nesten et år. (dette kommer av at jeg er begynt på ppiller med østtrogen som skal få den til å komme, så det er ikke naturlig (enda...den SKAL tilbake naturlig og!)  slik at jeg ikke skal utvikle ostoporose (eller hvordan det enn staves). Jeg var overlykkelig - den har vært HØYT savnet. Jeg husket imidlertidig ikke hvordan det er å ha mensen, og det endte med at jeg ble liggende uten å orke stå opp av senga resten av kvelden. Jeg klarte altså ikke bli med ut - og sofie var dårlig etter dagen før. (stakkars Nora som hadde gleda seg sånn til å dra ut å ha det skikkelig gøy... sorry!! - de dro en snartur over til baren etter at vi hadde sittet i sengen med noen glass vin og bare kost oss vi tre hele kvelden. (fant ut at vinen døyvet smertene litt - og gjorde at jeg i tillegg fikk sove bedre og kost meg med jentene - så det funket greit å bare slappe av med litt)
De kom tilbake etter 5 minutter, og vi alle la oss tidlig. Neste morgen var det opp og innom butikken for skikkelig svenskehandlel av matvarer før vi dro. (de har så mye mer og bedre i sverige - blandt annet er de myeeee lengre forran oss i bruken av stevia i produkter. Hadde ikke hatt noe imot en svensk matbutikk her!)

Altså ble ikke Sverigeturen helt slik vi hadde håpet,, men jeg koste meg iallefall masse. Bare det å være sammen med venninnene mine og trø rundt i byen, shoppe, sole oss på kaia, spise på restauranter og bare slappe av gjør godt for kropp og sjel. Vi tar igjen festinga når alle er i god form - her hjemme har vi jo kjentfolk og bra steder å feste på nå når vi har fri:)


Her er jeg hvert år nesten med familien. Kjenner denne kaia som min egen bukselomme - er nyyydelig fint å sitte her på varme sommerdager!


123 - hotellfroookost! Kunne betalt for å bo på hotell hele tiden kun for frokostens del:D
På vei ut - ikke heeelt ved våre edru fem.Plutselig ble det heteflom i byen og vi måtte inn å skifte til shorts. Det ble såklart overskyet med en gang vi kom ut igjen. Snakk om skiftende vær.... Forrvirrede sverige.såååå klar for 9 timer buss....
Uansett en fin ferie! (: Har dere vært i sverige i år? :)

 • 18.07.2013, 20:30

Svenske köttbullar och ''potatisgradd'' the healty way!


Da jeg var i sverige var det kun en ting jeg hadde lyst på. Hver plass vi dro for å spise, så jeg etter svenske kjøttboller og potetmos med tyttebærsyltetøy på menyen - men INGEN hadde det. Den eneste gangen jeg fant det var da vi stod å ventet på bussen tilbake til Bodø, og sofie skulle kjøpe burger på nærmeste ''bussgatekjøkkenet''. Da hadde jeg såklart spist meg stappmett på frokost - skikkelig typisk.. Dermed var det ikke spørsmål om hva jeg skulle lage til middag på mandag - ettersom jeg hadde crava det hele helga. Coop hadde tilbud på alle kjøttboller osv, og jeg fant kjempesunne av reinkjøtt - men tenkte at siden jeg allikvell hadde karbonadedeig i fryseren og kjøpt inn onos tyttebærsyltetøy i sverige kunne jeg like så greit lage det selv på en supersunn måte!

Egentlig skulle jeg lage potetmos til kjøttbollene, men ettersom jeg rett å slett ikke gadd koke de (det tar eeevigheter....) og jeg allikevell har hatt lyst å teste ut blomkålmos i en evighet ble det det som ble tilbehøret.
Det og toro fløtesaus, da jeg ikke orket kjøpe inn ingredienser til saus.. denne er så enkel, man blander bare pulveret i vann. Ikke direkte sunt, men det fikk opp kaloriverdigheten på måltidet litt, noe som passer meg godt:) Neste gang!:)


looking good, eh'?
Det var det!! :-D


ingredienser:

Kjøttboller:
400 g karbonadedeig
noen skiver oppkuttet gul løk
persille
salt og pepper
hvitløkskrydder


Blomkålmos:
1 blomkålhode delt opp i bunter (ikke bruk stilken)
kesam eller piiiittelitt melk
salt og pepper

Mos karbonadedeig sammen med finkuttet løk og bland inn krydderet. Form til kjøttboller og stek i panne. (jeg stekte også champignong sammen med)

Kok blomkålet lenge (den skal bli ooordentlig ihjelkokt) og la den renne seg helt tørr for vann. Etterpå moser du den sammen med kesam til den får potetmosaktig konsistens og smak til med salt og pepper.

verre var det ikke. Server med fløtesaus og tyttebærsyltetøy - deilig å være norsk i sverige. Eller svensk i norge. Eller hva enn dette blir.

 • 16.07.2013, 22:58

disabled but.


Jeg var kommet meg godt igang med uka - ei uke som skulle bli fyllt med trening, jobb hver dag og masse overskudd etter en lang ferie. Så, etter en kveld jobb stod jeg opp i morgest klar for tidligvakt. Jeg stod opp av senga, så er det siste jeg husker at mamma stod å ropte på meg og jeg våkna til liv. Jeg lå altså å sprella i undertøyet på gulvet etter å ha besvimt med et dunk. Konsekvensene ble skade på rumpe, albue og hode - og jeg kunne ikke dra på jobb (som jeg faktisk hadde gledet meg ekstremt til idag.. ). Har dermed sittet lenket til sofaen (eller, ligget da det gjør alt for vondt å sitte) i hele dag, og bare kjedet vettet av meg. Jeg hadde gledet meg sånn til å få trent etter jobb idag og - men det gikk selvfølgelig ut det og. Formen er den samme, og jeg håper alt jeg har på at jeg klarer å gå og komme meg på jobb i morgen.


//feriebilde,Jeg tenker iallefall å gjøre litt opp for tiden jeg har lagt bloggen i bokrommet de siste ukene, og skrive noen innlegg om feriene mine - har nemlig hatt en herlig uke i sandefjord og en suuuper helg i sverige! tenkte også å skrive litt om innkjøpene og diverse lure matretter jeg har laget til i det siste,  nå som jeg likevel er lenket her. Håper det er fornøyelig!

Uff, for en start på uka. Jeg er nok tidenes ulykkesfugl!
Håper virkelig deres ukesstart har vært bedre:)

 • 08.07.2013, 18:47

Shopping i tønsberg, herlig middag og lat sommerdag.


Idag skulle vi egentlig på stranda, men ettersom været startet overskyet bestemte vi oss for å kjøre inn til tønsberg istedet. Jeg skulle ha en caps fra the hundreds som de kun har der - så da dro vi da. Da vi kom fram gikk vi litt i forskjellige butikker, og jeg fikk handla litt stilige klær (De hadde desverre bare capsen igjen i rød, og jeg ville ha blå - så det ble en annen.. ) Tenker jeg viser dere innkjøpene i morgen!
Da vi kom hjem strålte sola, og jeg som fikk litt lite timer søvn i natt sovnet så klart på solsengen. Etter noen timer og ekstremt vondt i hodet bestemte jeg meg for å gå meg en liten tur i sola. Gikk innom vita og handlet litt der, før jeg tok en vei rundt sandefjord så jeg fikk sett mest mulig. Har jo bare to dager igjen her, må utnyttes!


Haha, postet dette på instagram og var på vei ut. Plutselig la jeg merke til at jeg hadde glemt maskara.


ooog klar tl offentlig visning.


Dagens anntrekk ble favorittshortsen fra primark, solbriller fra bikbok,verdens deiligste lange topp fra cubus og jakke fra urban.
Og sauehode som resultat av ''ikke orke å slette håret ettter føning igår..''

Etter jeg kom hjem hadde de andre spist middag, så jeg varmet opp restemiddag fra igår. Dette er noe av det beste jeg vet og har spist:


Grillet marinert indrefilet av svin, grillet champignon og løk og grønnsaksblanding. NAM!


Nå ligger jeg egentlig her stappmett og bare sjekker bloggverden. Skal slutte å døse og komme meg opp så vi kan gå en tur langs brygga her, kanskje jeg får kjøpt meg en shave ice. (Det har vært et mål for meg å kjøpe minst en shave ice mens jeg er her - fordi det er noe jeg forbinder med ferie , det er noe av det beste jeg vet og det er stappa med sukker. Mitt sykdomsfulle hode sier altså NEI, men jeg skal nok stå imot. Håper bare på å bli litt mindre mett først.)
Ellers har jeg planer om å slappe av når vi kommer hjem ikveld. Ny episode av true blood -og sistefilmen av harry potter ++++ vannmelon, jordbær og blåbærkos står på menyen. DIGGMEDFERIE!
Håper dere har hatt en fin ukesstart;)

 • 06.07.2013, 22:51

SOMMERLAND I BØ!


Hej og hopp - håper dere alle har hatt en fin lørdag! Det har iallefall jeg. Startet dagen ekstremt tidlig etter lite søvn (som vanlig.....) - så kjørte vi til Bø. Det ligger rundt 1, 5 timer herifra, så vi måtte kjøre tidlig for å komme dit tidligst mulig. Jeg har vært der et par ganger før, og husker hvor artig det har vært! Derfor gledet jeg meg veldig til å dra dit. Det var litt kjølig bris til å starte med, og jeg var såppass trøtt at jeg ble liggende i sola et par timer mens de andre testet ut vannskliene. Etter en liten avslumring i steiken fant jeg ut at jeg måtte prøve ut minst et basseng selv om jeg frøs litt  (Tror jeg har pådratt meg forkjølelse.. i tillegg til den idiotiske pollenallergien - farvell til de få timene nattesøvn jeg vanligvis får....) Jeg gikk da utti et sånt strømbasseng som gikk i en sirkel rundt der jeg sola meg - men fikk meg ikke til å dukke overkroppen under. Gikk altså runden rundt  i vannet før jeg skyndta meg opp å la meg i sola igjen. Da gikk det ikke mange minutter før de andre kom - og vi gikk for å få oss litt is. Etterpå ble det myeee varmere - og jeg la meg i sola mens de andre tok flere sklier. Etter hvert ble det ekstremt varmt og jeg bestemte meg for å teste ut vannet igjen. Det var iskaldt nå og, men denne gangen svømte jeg rundt! (hallelujah, svømte en gang iløpet av dagen på badelandet!)

Både jeg og nevøen min var rimelig svidde rundt 4, så da gikk vi for å spise før de lekte litt  i lekeland - så kjørte vi til sandefjord igjen. Jeg var dritsliten og heeelt stekt og brent -  så når vi endelig var hjemme rundt 1930 stupte jeg i badekaret og ble der i en time. Det var helt magisk! Etterpå har jeg kun slappet av, smurt meg i tonnevis med bodylotion og aloe vera og nå skal jeg ta fatt på en film før det blir tidlig kveld. Vet ikke helt hva vi skal i morgen, men tror det var snakk om en strand eller noe. Håper bare ikke jeg er så brent fortsatt..
Iallefall har jeg det superherlig her nede! Håper dere har det fint i ferien dere og:DHar iallefall fått tidenes skille - så bare det går fra rødt til brunt er jeg redda! Heh..


Husk spørsmålsrunden - lar den gå til jeg kommer hjem herfra:)

 • 05.07.2013, 21:57

update!


Åh, jeg nyter ferien. Fra jeg kom hit på tirsdag har det vært dårlig vær, så tiden har gått til å lese bøkene mine, se film, litt shopping og oppdagelsesturer her i sandefjord (Takk gud for Urban!!) Hadde kun pakket sommerklær, så første dagen måtte jeg innse at værgudene ville gi meg en lekse på hvor dumt dette var. Dermed måtte jeg til innkjøp av strikkejakke og hoodies! Men det er egentlig bare greit, vi har jo alltid dårlig vær i Bodø, så sommerklær trenger jeg ikke der.  Ellers har jeg kost med masse med broren min og min kjære nevø (som det er så alt for lenge mellom gangene jeg ser!! Han begynte å le da jeg forklarte at jeg og pappa var søsken - fordi han syntes vi så like gamle ut. WTF? Jeg er 19, han er 38 - noeeee henger lite på greip. Menmen, vi får håpe det er han som ser ung ut da! )
Greide forresten å huske på alt av kameraledning, minnekort, lader også videre - men glemte selve kameraet i Bodø. Typisk.. Får heller huske på det når jeg reiser til sverige på torsdag - da regner jeg med bildene blir litt mer spennende også! Her har jeg egentlig ikke sittet så mye på pcen og sånt uansett, tar liksom helt ferie her. Er ekstremt godt å få slappet av og fått en pause fra alt der hjemme.

Idag har det vært strålende sol og jeg har ligget på verandaen i hele dag bortsett fra et par turer til sentrum. Det er veldig nært, så var deilig å trø i varmen. Ellers har jeg allerede fått tidenes bikiniskille som jeg regner med blir enda tydeligere før jeg kommer hjem -nå er det nemlig meldt rundt 20 - 25 grader og strålende sol resten av turen min! SÅ DEILIG!  I morgen drar vi til sommerland i Bø, noe jeg har gledet meg veldig til. Badeland er så gøy!!
Lar spørsmålrunden gå noen dager til - så om det er noe dere lurer på, smell ivei:) • 01.07.2013, 19:56

FLOWER POWER


 

Hei og hopp!
Idag har vi hatt strålende sol her, og jeg har utnyttet det til det fulle! Kun ligget å slappet av i solsteiken - utenom et par små trøturer. Er veldig deilig å ta seg fri fra trening noen dager, men blir så sykt rastløs - så da blir det som oftest noen småturer. Iallefall har jeg kost meg masse - fått litt farge og spist blåbær og jordbær i hele dag. Det er favoritten!

Nå sitter jeg med hårkur i håret og ansiktsmaske på. Kvelden skal gå til pakking og megselvtid med mine herlige bøker. Også er det jo mandag; sex og singelliv på tv og true blood på pcen;-D
I morgen reiser jeg - ser skikkelig fram til det! Blir mange dager med skikkelig avslapning på sørlandet! Ellers enn det har jeg vel ikke så mye å si.

Hvordan har deres mandag vært?:)
Ps. husk spørsmålsrunden HER- går til fredag:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits