• 24.06.2015, 09:40

Midsummer night's dreamSkjørt og genser fra Bikbok, hårpynt fra Cubus og jakke fra only.

Vi fant en så fin plass for å ta bilder igår da vi kjørte hjem fra st.hans-feiringen, så da måtte vi bare stoppe å benytte sjansen i sommersola. Det ville nok ikke væt like fint om det var vinter, men nå på sommeren er det perfekt. Da har jeg enda et sted å lure med meg Andrea til de gangene vi skal ta antrekksbilder - woho. haha, det er vel få som kan bli så opprømte av ''locations'' som bloggere... huff. Vel, her ser dere iallefall hvordan jeg kledte meg for å feire solas vending. Jeg hadde egentlig en nydelig kjole jeg skulle bruke, men for de som bor i Bodø skjønner dere nok hvorfor jeg valgte bort den.. her er nemlig vinden nådeløs. Vel, dette funka uansett greit til tross for småkald kuling.

Ps - angående tittelen på innlegget; har noen av dere sett filmatiseringen av en midtsommernatts drøm av Shakespeare? Altså, en ganske gammel film med Michelle Pfeiffer blandt annet.. om ikke er det en klassiker som bør sees;-) Det høres jo veldig romatisk ut, men det er i hovedsak en komedie - samme som det orginale stykket. haha!I dag er planen å få dratt en tur på handling om det blir mulighet for det, også skal jeg få rensa bort litt vinterklær fra skapet - også håper jeg å få til treningsøkta jeg jo planla i går som aldri ble noe av.
Har dere onsdagsplaner? :-)

 • 23.06.2015, 21:05

Bildedryss fra St.hans feiring


For en koselig St.hans-aften det har vært :-) Og deilig å vite at sola er på vei å snu - vi har jo tross alt mange solværsdager til gode (satser vi på) og det skal bli godt når sola endelig slutter å lyse natten lang.. Vel, det er tradisjon å dra å se på bål i vår familie; så da gjorde vi det idag og. Det er flere steder i Bodø de tenner bål idag, men vi dro til Bodøsjøen - slik som mange andre av Bodøfolket. Her kunne man grille og kjøpe både kaker og grøt - og stemningen toppet seg virkelig da sola tittet fram. Deilig.


I dag hadde jeg egentlig planlagt å dra å trene, men jeg er så trøtt at jeg nesten stuper. Jeg skal derfor bytte ut treningsplanene med et laangt bad og tidlig køying, det trengs virkelig idag. I morgen skal jeg opp å hente Sofie og mammaen som kommer fra syden - gleder meg sånn til å få henne hjem for sommeren :- )
Jess, dette blogginnlegget har nå tatt rundt 1,5 time å lage fordi nettet er så forferdelig tregt - så jeg logger av å satser på at det blir bedre utover kvelden så jeg får delt litt antrekksbilder fra idag :) Håper dere har hatt en fin feiring dere og!

 • 23.06.2015, 03:48

Dette irriterer meg


Gud, klokka er halv 4 på natta og jeg får ikke sove. Jeg blar meg nedover facebook, kikker innom gruppene jeg er medlem i og ender opp i en av promoteringsgruppene for blogger - og hva ser jeg? jo, innlegg etter innlegg med triste overskrifter som omhandler temaer man virkelig ikke kødder med, og temaer som ikke burde ''nyttiggjøres'' seg av på måten jeg ser det gjør. Jenter som skriver om psykiske problemer, voldsepisoder og andre oppsiktsvekkende ting med et følgende '' gå inn på innlegget for å lese hva som skjedde.. '' eller '' du finner navnet på personen som skadet meg om du trykker deg inn'' (altså; akkurat disse setningene er produkter av min fantasi, for å prøve vise dere hva jeg mener med det jeg skriver her.

Jeg synes det oftere og oftere dukker opp ekstreme titler på blogginnlegg, spesielt på facebook - for å lokke inn folk og få flere lesere. Jo, folk vil lese om voldtekter, folk som er alene og triste, hva man spiser (eller ikke spiser) og andre tabubelagte ting - men å bruke sånt for å komme seg opp og fram i bloggverdenen er forkastelig. ALL ÆRE til de som vil 'komme ut' med sine problemer for kjente og kjære, hjelpe andre som er i samme situasjon som føler seg alene og gjøre tabubelagte temaer lettere å snakke om og tolerere i dagens samfunn, for tro meg; det trengs. MEN FOR GUDS SKYLD; ikke bruk det for å promotere deg selv.

Det er ingen hemmelighet at å være blogger er et attraktivt yrke, på godt og vondt. Mange dømmer bloggere fordi de har denne drømmejobben hvor de synlig gjør veldig lite og lever et herlig, godt betalt liv - og det er klart det er noe mange higer etter. Man vil bli kjent, og det er et hav blogger der ute som hver dag skriver for å nå ut og få bloggen sin mot toppen, for det er der man må være for å leve av dette. Men å bruke egne problemer og vanskelige tema kun for å nå dit; fy skam seg. Jeg lover dere en ting; innlegget deres vil muligens bli lest. Av mange. Du kan få mange tusen treff, og bloggen vil fly til tops.. for et par dager. Det er nemlig ikke så lett å holde seg på toppen, og da må dere fortsette å skrive ubehagelige ting for å bli der oppe, siden det var dette som gjorde bloggen i utgangspunktet. Også får du kanskje noen treff på de neste innleggene før folk går leie, og fortsetter lese de som jobber steinhardt for bloggen sin, uten å bruke skitne knep for det.

Dette hørtes muligens kjempeslemt ut, og det hørtes ikke egentlig ut som meg i det hele tatt - jeg er som regel snill som dagen er lang, og slenger veldig sjelden med leppa om ting.. men dette er noe som har irritert meg i lang stund, og jeg kjenner virkelig det må ut. Og heldig som jeg er, så har jeg en blogg jeg kan skrive fra meg frustrasjonen på.
MEN - jeg skal ikke dele dette innlegget med en dramatisk tittel og lure folk inn her, jeg skal ikke promotere for å tjene lesere på innlegg som overgår dagens outfit og hverdagsbilder. Nei, det er ikke ofte lengre jeg kommer med personlige tekster her, men dette må ut.


Og nå er jeg blid igjen.  Ferdig med saken, puh!

 • 19.06.2015, 10:20

Fun in the sun


Jeg lovte dere jo litt bilder fra dagen i går - jeg kjedet meg litt på ettermiddagen, så jeg tok turen til storesøstra mi hvor Andrea allerede var med Lucas. De er som oftest å finne sammen, det er veldig greit for ungene å få leke sammen. Til vanlig er også favoritt''mommooo'' sammen med (les;mamma), men i går var hun desverre syk hjemme. Stakkars ♥
Det var så fint vær at vi tuslet bort på lekeplassen så de fikk slå seg litt løs. Blir helt rørt over hvor gode venner de er, og ikke minst for en god storebror Ask Leander er for både Eden Linnea og Lucas (selv om Lucas er fetter blir han behandlet som en lillebror, ntåh ♥)
Jeg ble ikke så alt for lenge,  det var litt kjølig og jeg hadde latt jakken ligge hjemme - så jeg kjørte så avgårde for å møte Britt på jobb ;)

Her er altså litt bilder;Ingen tvil om hvem jeg kommer til å savne mest når jeg reiser.. heldigvis er det fortsatt flere måneder til, og de skal nytes til det fulle med alle mine tre hjerteskatter som bor her i Bodø ♥


Nå er det snart klart for sommeravslutning i barnehagen til Ask Leander og Eden Linnea - dit tar vi turen hele gjengen. Så koselig når de steller istand! Ellers idag har jeg ikke lagt planer helt enda.. tenk(!) at det er fredag igjen, allerede - det føles ut som helga endte igår. Jaja, helg er min favoritt, så den kan bare komme :-)

 • 18.06.2015, 19:04

Morning stroll


God dag dere :-) Her har det vært så fint fra morgen til kveld - som sagt var jeg oppe med sola imorgest og begge har strålt siden. hehe, neida - jeg har vært ganske trøtt - men sola har strålt nok for oss begge. Det eneste kjipe er at det har vært litt vind, men sånn er det å bo i Bodø. Bergen er kjent for regnet sitt, vi bør være kjent for vinden vår. Jeg får bare omfavne den - kommer nok til å savna noen kjølige briser når jeg svetter ihjel i Florida. Vel, dagen startet uansett på en kjempekoselig måte - Andrea hadde fått pakke i posten og skulle trille tur til butikken for å hente den, så da slo jeg med like så godt sammen med dem. Lucas elsker å sitte i vogna å gå tur - jeg går mest med han på kjøpesenteret, men han er heldigvis like glad i det. Han pleier løpe ut i gangen, klatre opp i vogna og rope på daddaen for å trille tur. hahah, skjønner nå at jeg kanskje burde gå litt mer med han og avlaste Andrea litt, hun går mye tur med han i marka ;-)Nå er jeg inne å har en pause mens telefonen lader - den er helt ubrukelig og vil kun lade om den er avslått.. må få byttet den ut asap. Ellers har jeg nå brukt omtrent en time på dette blogginnlegget fordi nettet har vært så tregt, så jeg gjetter at de høyere makter vil ha meg ut for å nyte sola. Nyte sola skal jeg, men det blir nok heller den vi har over senga på gjesterommet;-) Sofie er i syden denne uka, så jeg vil ikke være helt albino i forhold når hun returnerer til uka. haha - ellers skal jeg ta tiiidlig kveld idag, kjenner det blir godt med en lang nattesøvn.

Hopper innom med litt bilder fra dagen idag enten i kveld eller i morgen tidlig - vi har tilbragt dagen på lekeplass med barna ;--)

Har dere hatt en fin dag? Er det fint vær ellers i Norge? :)
 • 18.06.2015, 08:46

Greek Vibes
Åh, denne todelte drakten kom i posten til Andrea i går - men den var alt for kort i shortsen til henne, så da gikk den magisk til meg. Heldig med den, snilleste søssa ♥ Forresten - om dere handler på Ebay; Kjøp minst to strl større enn du bruker. Modellene til de fleste plagg er fra Kina og rundt der og nærmere 1.50 høye.. Uansett; drakten her gir meg skikkelig Hellas-vibber! Når jeg ser den tenker jeg med en gang på hvite sandstrender langs santorini. Det er kanskje fargene? Vel, uansett - jeg kommer nok ikke til å gå rundt i denne her hjemme, det er det enda litt for kaldt for.. I går var det akkurat varmt nok i sola - men når skyggen og vinden kom var det iiiskaldt. Kanskje den havner i kofferten til Florida? :-)


Nå er det kjempetidlig her - men jeg har vært oppe siden før 6! Jeg har forsåvidt ikke bedrevet tiden med noe nyttig, bare ligget på sofaen å lest gjennom blogger. Natt til igår sov jeg kjempedårlig; så etter kurset i går kveld var jeg peisst og rakk bare kaste i meg en fjordlandmiddag før jeg stupte i seng.. allikevel ble klokka rundt 2 da jeg endelig falt i søvn - og jammen skulle jeg ikke få sove lenge heller. Irritende! Det er lite vits å stå opp tidlig når man blir gående rundt som en zombie resten av dagen.. vel, får bare legge meg tidlig i kveld og håpe komme inn i en slags rytme.

Uansett ønsker jeg dere en super torsdag (er det torsdag allerede?! snart helg jo!) med masse sol, det ser det ut som Bodø er så heldig å få idag iallefall:-)

 
 • 17.06.2015, 19:40

My favourite place to stay in Oslo


                                                                                                                                                                                           Inneholder annonselenke


Jeg har reist en del iløpet av årene - for det meste da jeg gikk på drilling og vi reiste på konkurranser rundt i Norge, men også når jeg ble eldre og begynte reise alene. Jeg har bodd på en haug hoteller i blandt annet Spania, Tyrkia, Hellas, England, Sverige og ikke minst Norge. De siste årene har det oftest blitt småturer til Oslo for diverse - enten mellomlanding før jeg har dratt til familien i Sandefjord, eller i forbindelse med studier/jobb.. og noen turer kun for shoppingen sin del. Man kan ikke legge skjul på at handlemulighetene er en del større i hovedstaden enn i lille Bodø-byen.. haha.
Vel, de siste to årene har alle mine Osloturer endt på samme hotell - det er blitt min absolutte favoritt. Det trumfer de andre stedene jeg har bodd både på service, beliggenhet og ikke minst hotellfrokost (for den er ofte med å bestemme hva jeg synes om hoteller- haha..) Mitt favoritthotell ligger midt mellom Oslo S og slottet - Vandrer man langs Karl Johan og går inn gaten mellom Freiautsalgsbutikken og Deli de Luca kommer man rett til hotellet. Det er veldig nært byen og transporten, samtidig som det ikke er HELT oppi det. Ergo, om man ikke er i Oslo for å feste på kvelden går det fint ann å få nattero på dette hotellet. Hotellet jeg snakker om er Best Western Bondeheimen ;-)

Hver gang jeg ankommer blir jeg møtt av samme superhyggelige mannen - det er som jeg har fått med meg to menn som jobber i  resepsjonen, og begge er så hyggelige! Jeg føler meg alltid velkommen. Vegg i vegg ligger kafeen/restauraten kaffistova hvor det blir servert frokost for de som sover på hotellet. Ellers på dagen kan man spise både lunsj og middag her, og få rabattert pris om man bor på Bondeheimen. Hurra!Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er at Hotels.com har en konkurranse på gang hvor man kan vinne et reisegavekort på hotell om man skriver et innlegg om sitt favoritthotell fra deres sider (og alle hotellene jeg har bodd på fins der - jeg har sjekka!) Dermed er dette et helt ærlig innlegg hvor jeg rett og slett skryter av MIN personlige favoritt. Som en del av konkurransen kan også en av leserne vinne et reisegavekort på samme beløp - alt dere trenger gjøre er å fortelle hvilket hotell som er deres favoritt i kommentarfeltet. Gjerne link til siden deres hos hotell.com ;-)

#Hotell2015sommer

SÅ; HVA ER DET BESTE HOTELLET DU HAR BODD PÅ?

 • 17.06.2015, 13:32

NYTT KAMERAUTSTYR


Hurra for nytt kamera! Jeg har jo snakket om å kjøpe et eget Canon - speilreflekskamera i evigheter. Fra før av har jeg kun et Sony digitalkamera, et gammelt Nikon og et Canon digitalkamera som alle er greie til sitt bruk, men skal jeg blogge må jeg ha et ordentlig et. Jeg har brukt pappa sitt Canon Eos 550 i nesten et år nå og har vært ganske fornøyd med det - det har 18mp og mange funksjoner og det er alt jeg krever.. men det har kun vært til låns, og når jeg reiser til Florida er det nok lurt med et eget et i bagasjen.

I forgårs kom jeg over et knalltilbud på elkjøp som jeg ikke kunne stå over - både kamerahus og standarobjektiv til litt under 2000 kr. Shit! Jeg sprang og fikk tak i med en gang, og er nå stolt eier av et Canon 1200D. Det er en ganske gammel versjon, men igår fikk jeg tak i et supert objektiv hos en hyggelig kar (som også slengte med et polariseringsfilter) så nå føler jeg jeg har det jeg trenger for nå. Etter hvert tenker jeg å få tak i et stativ og en selvutløser - men for øyeblikket er ikke det noe jeg har kjempebruk for (har jo søssa som fotograferer når jeg trenger ♥ )


Bilde tatt med orginal-linsen til kameraet -


Bilde tatt med 1.8 objektivet -  se så fint den fokuserer! Åh, i love. Det eneste dummer er at man ikke kan zoome, men det blir man fort vant til.

Her er øverste bilde tatt uten polariseringsfilter og nederste tatt med - som dere ser blir det litt blåskjær med filteret, noe jeg tror blir nydelig om jeg skal ta bilder ved sjøen. Så fornøyd!


Ellers ser dere at jeg har gått til innkjøp av en slik tegnebok for voksne.. haha, de har vært så populære at jeg måtte teste ut jeg og. De skal jo være typ ''mindfullnessbøker'' - og det ser jeg ikke helt for min del, men jeg går inn i en egen verden når jeg sitter å fargelegger og klarer holde meg konsentrert om det i lengre tid enn for eksempel når jeg leser. Merker også at når jeg blir stressa eller det skjer mye rundt meg at jeg oftere fargelegger utfor osv.. haha, må bare prøve å overse det.


Jess, det var dagens glade. I morgest våknet jeg av en utrolig kvalme - så jeg tviler på at dagen idag går til noe brukbart. Jeg skal på et kurs i kveld, så jeg håper å bli mindre kvalm til den tid..


Andre som har testet fargeleggingsbøker for voksne? :-)


 • 15.06.2015, 21:34

RABARBRAPAI
Hei! før idag lovte jeg dere oppskrift og fremgangsmåte på den herlige rabarbrapaien jeg og Andrea lagde igår - så here it goes;


- du trenger
PAIDEIG;
♥ 6dl hvetemel
♥ 1dl sukker
♥ 190 g smør i terninger
♥ 2ts bakepulver

Rabarbrafyll;
♥ 2 ss potetmel
1dl sukker
♥ 500g rabarbraStart med å elte sammen paideigen. Det gjøres enklest ved å blande alle ingrediensene i en eltemaskin og elte i 5 minutter. Imens kan du renske rabarbraen og kutte den i terninger.
Sukker og potetmel blandes før du vender det inn i rabarbraterningene.

Kna deigen og kjevle den ut - legg så i paiform. Det har ikke så mye å si om den ikke blir helt glatt - smaken er den samme:-)

Hell så rabarbrafyllet i den utstekte paideigen -Om du får noe deig igjen kan du lage strimler for å lage ''lokk'' slik vi gjorde - nå var deigen vår veldig smuldrete og det ble et mindre bloggvennlig resultat - men det påvirket ikke smaken det grann!

Stekes i 35-45 minutter avhengig av hvor sterk ovnen din er. Nederste rist på 200 grader.

Kjøl ned og server med enten vaniljesaus eller is  -eller spis den som den er. Personlig synes jeg den er best etter en natt i kjøleskapet, men det ser man selv :-)

 • 15.06.2015, 10:03

Saturday night fun/creds til mamma som stilte som fotograf igår. Bildene ble da abslutt ikke så ille til å være tatt av en dame med omtrent null kompetanse innenfor noen slags teknologi??

Åh, igår gikk unna så raskt at jeg ikke hadde sjans å få skrevet - Altså, jeg hadde det ikke travelt eller noe; men jeg var rett å slett kjempetrøtt og sliten.. Sov som sagt under 3 timer natt til lørdag, og etter en natt med masse dans og moro i tillegg til å sove utrolig dårlig med alkohol i blodet slo alt tilbake på meg igår. Vel, det var uansett verdt det - kvelden var en sånn jeg gjerne skulle hatt om igjen. Vi startet rolig her bare jeg og Britt før vi dro til hotellrommet til en venn. Han bodde på det nye hotellet, Scandic havet - og dere aaner ikke hvor fint det er! Er nesten så jeg kjøper meg et rom bare for å få våkne til den utsikten en morgnen. Skulle ønske jeg hadde tatt med kamera så dere kunne fått sett bilder, det er klart det fineste hotellet jeg har vært på i Norge. Bodøcred ♥ Etterpå var det videre på favorittutestedet mitt hvor jeg fant x antall kjente fjes og en heidundrende stemning! Åh, elsker å være ute når det er sånn.

Meeeeeeeeeeeeen så kom dagen derpå.
Jeg stod opp etter en elendig søvn og tilbragte dagen på sofaen og på en (lengre) kjøretur med Andrea. Etter en hel dag uten å gjøre noe fant jeg og A ut av vi skulle bake rabarbrapai! Den blee så god - tok også bilder av hele prosessen som jeg tenkte poste senere ikveld/imorgen : -)


 • 13.06.2015, 18:46

Kameraekspert??
Hoi - her har dere gårdagens antrekk. Hadde ikke peiling på at jeg hadde denne blusen - det er nesten flaut å ha så mye klær at man ikke har brukt halvparten. Fy, fra nå av skal jeg kjøpe KUN ting jeg vet jeg kommer til å bruke - og gå ordentlig igjennom klesskapet og selge/bytte/gi bort det som bare tar plass.
Denne blusen blir nok en av tingene jeg kvitter meg med - den ser vedlig fin ut på bildene, men uten skjerf og jakke over følte jeg meg som ei ordentlig nonne. Det kan ha litt med at jeg abslutt måtte kneppe igjen kragen, men uansett.

Det jeg skulle fram til med innlegget - viser til overskriften - er at jeg trenger hjelp! Dere som er gode på kamera/objektiver - hvilket er best? Nå snakker jeg ikke Canon Mark III her - det må være et kamera jeg har råd til. Siden jeg reiser i oktober og planlegger å dokumentere hele året mitt i Florida trenger jeg et godt kamera. Jeg må gi pappa sitt tilbake, og ha et godt et selv. Jeg trenger nok (utfra hva jeg har hørt) et objektiv med vidvinkel i tillegg.. og jeg trenger et kamera som har minst 18 mp - siden jeg ikke kan gå ned på det nå som det er det jeg har hatt det siste året. Og jeg er mest glad i Canon, men dere har kanskje gode erfaringer med andre merker? Jeg er helt lost i en verden jeg har omtrent null peiling på, så fyr løs!!

 • 13.06.2015, 14:40

sparesparespare


Hei dere! God lørdag - det er det iallefall her. Regner med de fleste har det bra godt akkurat nå - ifølge snapchat og instagram er de fleste ferdige med skolen for i år (og noen ferdige med videregående for alltid - SÅ DEILIG!) Her har det gått skikkelig tregt idag - jeg fikk så absolutt ikke sove i natt, tror siste gang jeg kikket på klokka før jeg endelig sovnet var rundt 0800.. også var det noen oppvåkninger før jeg ikke gadd mer og stod opp i 12tiden.. Hadde jo håpet på mer søvn siden jeg har planer om å dra ut på byen i kveld, men det får bare være. Kanskje jeg er så heldig å få sove litt iløpet av formiddagen nå. En ting jeg gleder meg skikkelig til når det kommer til å flytte til USA er at det faktisk er mørkt om natta hele året.. det er tapt å prøve sove når sola lyser igjennom øyelokkene - alle nordlenninger forstår denne.Vel, igår var som sagt jeg om mamma på markedsdager på City nord - selv om det var skikkelig mye salg har jeg vært veldig sparsommelig. Jeg satser på å ha litt oppspart når jeg reiser i oktober - jeg får jo lønning der, men det er absolutt ikke feil å ha litt oppspart. Det er også derfor jeg ikke reiser på noen ferie denne sommerferien.. om jeg så gjør det blir det veldig spontant. Mamma og de skal til syden, så de har handlet inn masse fine sydenklær; men det unner jeg dem virkelig. Fine familien min ❤ Mamma har til og med tilbydt seg å legge ut for at jeg skal få være med dem når de reiser - men jeg takker nei til det og blir heller hjemme med vennene mine. Det trenger jeg før jeg skal være borte fra dem i et helt år..

Vel, nok babling. Nå skal jeg legge meg i sola og prøve sove litt før jeg hopper i dusjen og gjør meg klar for kvelden. Det føles ut som evigheter siden jeg har tatt turen ut, så det blir nok bra. Jeg ønsker dere uansett en herlig kveld, så skal jeg prøve titte innom iløpet av kvelden og ❤

 • 12.06.2015, 13:11

Rolig fredagsmorgen


haha, da har jeg endelig kavet meg opp (vel, det er noen timer siden nå - men det ble likevel sent idag. Sent i seng betyr sent opp) Men nå er jeg iallefall oppe, har fått i meg kaffe og er rede til å gripe dagen. Jeg har ingen planer utenom å gå igjennom klesskapet og få ut ting jeg ikke har bruk for i sommer, så må jeg en tur på senteret, men ellers er dagen åpen. Litt deilig er det og, selv om dagene flyr raskere avgårde om man har noe spesielt på ordenen.
haha, ser hesten til Lucas snek seg med her..


off, jeg har en dum ting jeg alltid gjør; når jeg er på biblioteket finner jeg alt for mange bøker jeg vil lese, så ender jeg opp med flere enn jeg klarer lese iløpet av dagene man får låne de. Nå er siste frist for å levere tilbake på mandag, så da blir det stresslesing av siste boka her. Den var igrunn ikke så spennende, men man kan ikke bare slutte å lese midt i en bok synes jeg ..


Vel, nå ser jeg at resten av gjengen er ute på tur - så tror jeg skal komme meg i sminken og bli med dem. Håper dere får en fin fredag og at alle som har eksamen står med glans!

 • 11.06.2015, 12:09

TEA TREE FRA BODY SHOP

Uff, som jeg kviet meg for å poste dette. Dette er det første bildet jeg har lagt ut helt sminkefri - noengang. Jeg skal ikke sitte her å skrive stygge ting om jeg selv, men jeg kan si at jeg absolutt ikke er komfortabel med sånt, først og fremst fordi jeg som regel ikke har plettfri hud. Da jeg var i tenårene plages jeg mye med huden som resulterte i store porer, og til og med et par arr. Så klart er dette bedre på sommeret når jeg er brun, og det synes ikke med foundation og hudsminke på - men det er jo lite gøy om jeg vil la huden hvile litt for eksempel. I det siste har jeg også hatt mye allergiutslett - som dere ser i panna mi har jeg et par sår etter sist utslett.. Jeg får disse når jeg spiser ting jeg ikke tåler - jeg er en sucker for jordbær, men tåler det ikke i det hele tatt og får virkelig kjenne på det når jeg er ''ulydig'' og spiser det fordeom.

Vel, for rundt en uke siden fant jeg ut at jeg måtte prøve noe nytt - og etter å ha hørt masse bra om tea-tree produktene til Body shop er det de som nå er mottatt i posten og testes ut. Sov med produktene i natt, og så faktisk forskjell da jeg våknet! Er det mulig, eller er det hjernen min som spiller meg et puss? Haha, gleder meg iallefall til å fortsette med produktene å se hva som skjer. Det er verdt et forsøk :-) Så, nå ser dere huden min før - så legger jeg ut et bilde senere om jeg ser forbedring. haha, dette innlegget er forresten ikke sponset på noen måte for de som lurte - bare meg som vil teste ut et velomtalt produkt for alles gode!


Har noen andre prøvd tea-tree serien? jeg er så spent! Resultater? :)

 • 10.06.2015, 08:24

KAFFEMILKSHAKE
God morgen! I går ble det for sent for en oppdatering, da jeg kom hjem fra en relativt kort runde på senteret var middag (ugh, sent..)  førsteprioritet også ble jeg sittende med en del regninger og mailarbeid fram til klokka slo midnatt.. da tenkte jeg det var bedre å dele innlegg i dag, så man kan titte på til frokost :-)
Uansett - hver gang jeg skal innom senteret her er det ett ønske som går igjen i hjemmet; de vil ha kaffemilkshake fra Java kaffebar. Haha, jeg lover - husstanden min er avhengig! Til og med barna har elsket det når de ved tider har fått smakt.. Heldigvis liker de den vanlige milkshaken best. Vel, uansett - i går var de stengt av da jeg skulle handle til mamma, så da fant jeg ut at jeg skulle kjøpe inn iskrem og lage selv - det er jo så enkelt!

Her er altså bilder og forklaring - Idiotsikker - på hvordan man lager kaffemilkshake selv;Start med vaniljeis, melk og espresso/et par ss tillaget pulverkaffe.


Så er vi igang -


En liten kopp kruttsterk espresso.. - også en skvett melk oppi for å gjøre den litt mindre varm så isen slipper smelte så fort. Eventuelt sett til siden/i kjøleskapet til den blir lunken.


På to glass brukte jeg hele den hvite delen av tress-isen (!) Neste gang kjøper jeg nok en 2liter med kun vanilje - ser ikke for meg at det blir spesielt populært med jordbærsmak på kaffemilkshaken..


Først den lunkede espressoblandingen i mikseren - om du er veldig glad i søtt kan det være lurt å tilsette et par skjeer brunt sukker i blandingen. Dette er ikke nødvendig da vaniljeisen er ganske søt - men om man ikke er så glad i sterk kaffesmak blir den mildere med sukker.


Fyll oppi og voila! Billigere, enklere (enn å sette seg i bilen å kjøre på kaffehuset) og akkurat like godt :-) (ifølge mams iallefall)Hadde jeg hatt en flaske sjokoladesaus hadde jeg laget svirler i glassene på forhånd for å gjøre de enda mer bloggvennlige - men idag ble det au natural ;-) Kanskje like greit!
Personlig er jeg så uheldig at jeg ikke kan drikke disse herlighetene - men lager ofte mine egne versjoner med soyais, havreis eller iblandt probiotisk yoghurt og isbiter. Og innimellom kjører jeg på med laktasetabletter og har the real deal. MMMmmums.

Liker du kaffemilkshake? :-)

 • 09.06.2015, 19:25

Hårfin hos Bohemhahah, farget øyenbrynene igår - fargen har ikke helt gått av huden enda ..huff.
Åh, det er lite som slår følelsen av å nettopp ha vært til frisøren. Helt klart en av de deiligste tingene jeg vet! I dag har jeg tilbragt dagen på Bohem frisør her i Bodø hvor flinkeste lærling Christina har stripet etterveksten min. Har gjort akkurat det samme som jeg har gjort de siste to årene - blir rett å slett aldri lei denne fargen. Veltrengt var det, etterveksten min begynte å bli nokså lang - nå er jeg heelt sommerklar! Det er første gang på to år jeg går til en annen enn Nora og, men siden hun er hjemme med lille Noah og håret mitt ikke kunne vente ble det testing av ny frisør - og jammen ble jeg strålende fornøyd! Og det beste var at hele behandlingen var til halv pris. Anbefales virkelig!

Nå har jeg vært hjemme og latet meg en liten stund - straks bærer det på senteret for noen små (men nødvendige) innkjøp. Stikkord er hårnåler, strikk, truser og ansiktsservietter. Ghad, så kjedelig. Men det må gjøres! Senere viser jeg dere litt spennende jeg fikk i posten igår :-)

 • 07.06.2015, 09:14

I'm moving to Florida!


åååh, så glad jeg er! Jeg har vært helt fraværende på bloggen et par uker nå, hovedsaklig fordi pappa har hatt speilrefleksen (som han har all rett til, da det faktisk er hans.. håh, må få ræva i gir å kjøpe eget så fort som mulig) - Det har skjedd en del i det siste som jeg like så greit kan dele først som sist :-)

For omtrent en måned siden satt jeg å svirra rundt på internett på mitt vanlige sett - og plutselig dukket det opp en reklame for et byrå som ansatte personer til Disney World fra forskjellige steder omkring i verden. Jeg har egentlig aldri satt meg inn i selve Walt Disney World selv om jeg flere ganger har ønsket å dra dit - så jeg ble mildt sagt overveldet over hva som befinner seg i byen Orlando i Florida. Disney er virkelig enormt - og de har en egen del som kalles Epcot hvor de blandt annet har forskjellige nasjonaliteter representert. Og i denne delen er også lille Norge representert ved en attraksjon, en kafe og en restaurant. Her arbeider folk som har reist fra Norge - og det er nettopp dette jeg skal gjøre fra Oktober i år! HURRA! Jeg har alltid ønsket å besøke USA, og nå får jeg ikke bare besøkt drømmelandet - jeg får BO der et helt år!! ER SÅ STOKED!

(Bilder fra weheartit)

Åh, jeg kan nesten ikke troo det! Tenk, lille meg i store Amerika, uten familie eller venner (iallefall til å begynne med) Det blir så klart forferdelig å reise fra mine kjære små her hjemme, men de har lovet å komme på besøk - og vi får heller skype hver dag ;)
Det er masse som må ordnes før avreise - både visum og forsikring og andre småting, men jobben er min og plass er reservert til 26 oktober i år. Bare 140 dager til! (la det gå fooort)
Oppretter herved en egen kategori her på bloggen i anledning oppholdet - kommer så klart til å ta dere med på hverdagen min der borte!

SPENNENDE? YAS

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits