• 30.06.2014, 23:02

Bollebakst og gjensynsglede


Igårkveld bestemte jeg meg for å være skikkelig husmorgod mot min slitne familie. De dro ut - og jeg vasket huset og bakte boller. Hurra! Jeg har jo skrevet et innlegg med verdens beste oller før - disse kunne ikke helt måle seg i og med at jeg brukte bollemikse til regl - men gjorde fortsatt mine egne små twister på de for å få de litt mindre gjennomsnittlige.

Jeg brukte rett å slett bollemiksen, en poset tørrgjær for fin bakst (denne funker så bra på boller!) smør og vann. Så eltet jeg de i bakemaskin en goood stund før lot deigen heve som anvist på pakken. Så rullet jeg ut 12 boller på vanlig måte til et stekebrett, og delte reste av deigen i to - den ene tilsatte jeg sjokoladebiter og den andre rosiner. Jeg lot de så stå å heve e stund over varmt vann i vasken (dette gjør at det går myee fortere) og penslet dermed med en blanding av egg og melis (egenkomponert?:D) 
Resultatet ble en haaaug herlige boller!Ellers kom Sofie hjem sent igårkveld - hun skal være hjemme hele sommeren, takk gud for det. Endelig er vi tre bestevenninner samlet for sommeren <3 Snart kommer Britt og Lisa også på sommerferie fra militæret, så da blir det masse morsomme kvelder kan jeg se for meg. I dag var det også heerlig vær - så jeg tok med meg Lucas i vogna og dro bort for å sitte på verandaen med mine to flotte piker mens vi fikk catchet up på den siste tiden. Så koselig! Etterhvert våknet Lucas også, så da fikk de møtt han igjen og - det er vel rundt 2-3 mnd siden sist, så det var morsomt å se :) Ellers fikk jeg gave hos begge to (tenk for noen skjønne venner jeg har, er alt for heldig:) ) Hos Sofie fikk jeg favorittsnusen min fra sverige (den er uten nikotin og tobakk - perfekt for en som har slutta med de helsefarlige greiene) og fra ora fikk jeg e herlig fin neglelakk, en cola og isbiter - så koselig sommergave. Nå skal vi straks få bestilt sydentur til oss jentene - det ser jeg for meg kan bli herlig.

Nå sitter jeg her i kosedressen min og har tv-kveld. Mandager er favoritten - det er kommet ny episode av True blood, og det er humorkveld på tv-orge. Kongsvik og Helt perfekt - de morsomste programmene jeg vet om. Om en liten stund kommer en oppskrift jeg laget på slump her om dagen - Banankake/brød nemlig. Den er faktisk type frokostsunn - uten gluten, med masse proteiner og kun søtet med banan. Har egentlig sagt jeg aldri skal poste sunnifiserte oppskrifter - men herregud, dette er en hverdagsdessert med futt i:)
Ønsker dere ei fin uke! (forresten; veldig koiselig at så mange har adda meg på snapchat siden igjen <3Dere får sende en snap i ny og ned så jeg får dere som  favorittter da;))

 • 29.06.2014, 17:47

Newin og hurralørdag


.. Det er vel neppe noen overraskelse at jeg var på byen i går, og er i elendig form idag? Føler det er deja-vu hver søndag.. Vel, sånn blir det når man bor i en så spennende by. (hehe) Jeg fikk ikke tatt noe spesielt med bilder igår, så da får dere nøye dere med elendige telefonbilder fra helga istedet..


 Igår hadde vi Ask Leander på besøk - så når sola strålte og han gikk på dørsken i kjedsomhet bestemte jeg meg for å ta han med på City Nord for å få tak i Bikii. Denne digga han, og da ble det. Egentlig skal jeg ikke bruke så mye penger fremover, men bikini kan alltids være greit å ha. Dessuten var den på salg.
Dere aner forresten ikke for et galehuset det er her hjemme iblandt..  Igår kom Ask inn og gav meg ei kongle. Så sier jeg; åh, takk du.. hva skal jeg med denne? 'Den er så du skal skrubbe deg i badekaret  med!!'' haha, søtnos. Ellers skjønte min gamle mamma ingeting da hun plutselig ble spamma med meldinger fra lillesøster hvor det stod ''motherlode'''. Andrea ville selvfølgelig ha penger.....


//skjørt gina tricot, Blazer Cubus, Veske primark, body fra Bikbok.
Her er da mitt antrekk for gårsdagen. Før noen bemerker hvor sykt tacky det er å vise så mye kløft så må jeg bare forsvare det med at det er første gang jeg har tilstedeværende pupper på 3 år. Jeg vil gjerne vise de fram.  De som vil kan forresten legge meg til på snapchat. (lenaludvigsen)Også husker jeg ikke å mye mer. Var på vors til i ett tiden med folk jeg vanligvis ikke er med, så dro jeg på byen og var med andre jeg vanligvis ikke er med. (alle vennene mine er borte.)
Våknet i 6tida etter rundt 2 timer søvn, og da var det full sol inn vinduet og umulig å sove mer.Dermed er dette et godt bilde av meg idag. Har bare ligget i sola på verandaen og sittet inne på pcen i hele dag..... å er jeg produktiv og rydder/baker boller og skal se serier. Hurraaa.
I natt kommer Sofie hjem, sola skal skinne hele uka og vi får mange, mange plussgrader her nord. Deilig.
Har dere hatt ei fin helg?:-)

 • 27.06.2014, 10:32

Konsertkveld

// Sko og veske - primark, Tights og solbriller -  Cubus, Singlet - Bikbok)

Hei dere! Igår var en nydelig dag her i Bodø, for første gang på flere uker tittet sola fram, og det passet perfekt siden det skulle være Summer Jam på torget her - en konsert med Mobb deep fra US - veldig kjent i Hip-hop-sjangeren, med støtte av Equicez (som synger sangen ''barnslig'' f.eks, tipper maange har hørt på denne i sin shitkidperiode. ja, vi har alle vært der..) og Nordnorges stoltheter; RSP og Thomax:)


(Bilde: Thomas Svendsen v/Svedsen_t @instagram)

(Bilde: Ådne Torsvik v/aadnee @instagram)

Idag er formen veldig god -jeg tok et glass vin og var støttekontakt (HE HE) for min kjære bestevenn Kristoffer (som forresten tok meg med på konserten - hvor sykt snilt er ikke det? Tør påstå jeg har den beste vennen i verden. Ihvertfall i Norge) Han skulle på jobb idag, og jeg prøver holde alkoholen til en dag i uka - som regel lørdag, så da ble det sånn. Uansett var det rått, og jeg elsker sjangeren. Så chill.

Idag skinner sola igjen - da jeg våkna skulle man tro jeg hadde havnet i en slags overgangsalder.. heldivis var det bare sola som hadde varmet opp rommet til 110 grader. Da orket jeg rett å slett ikke ligge mer, og stod opp til tross for bare noen timer søvn. Har noen småplaner idag, ellers skal jeg bare lade opp til morgendagen. Ellers kommer Sofie hjem på søndag - gud hvor jeg gleder meg. Da er sommeren igang!!

 

  Her er noen sanger fra gårsdagen dere kanskje kjenner igjen.   

Ellers får dere ha en flott dag :)

 • 23.06.2014, 21:59

Midsummer dreamIdag gikk alle verdens planer i dass. Hadde jo en superromantisk midtsommerdrøm i hodet, hvor jeg på magisk sett skulle ri inn i en eller annen solnedgang på en strand med mr.right. (ja, nå ser jeg for meg sluttscenen fra tre nøtter til Askepott.)
Vel, kanskje ikke helt det som stod i hodet mitt - men jeg hadde faktisk planlagt en lang kjøretur med familien hvor vi skulle kikke oss ut et perfekt st.hansbålsted (vi har så mange her i Bodø), kikke på alle som feiret og etterhvert stelle istand rekekveld til søster. Vel, jeg er og blir veldig tett i hodet, og dermed har senga igrunn fristet mest. Og her faller vi for fristelser.. Vel, jeg kan iallefall trøste meg med at True blood endelig kom ut idag. Siste sesong, gud hvor trist det er når serier spiller på siste noter. Jaja, positivt hode avler positiv opplevelse - jeg skal ikke tenke på at dette er slutten.

Og ja; jeg har plutselig fått meg litt ass.

 • 23.06.2014, 11:54

Visste du at..

 • Category: Q&A

Jeg elsker kryssord og kjøper se og hør kun for kryssordets (og tv-guidens) del

Jeg leste min første Harry Potter -bok da jeg var 7,reste av serien fulgte tett på. Var tidenes lesehest (eller. enhjørning kan vi vel kalle det?) fra tidlig av.

Får helt fnatt av lange sokker.. dette gjelder også om jeg ser andre gå med det .. for min del kunne hele verdens befolkning kledd seg i kun hvite ankelsokker :D Har flere ting som gjør meg helt rar i hodet - som når dorullen henger feil vei, om man bruker feil fat/glass til mat som det er meningen skal være på spesielt fat/glass og når klær ligger på gulvet..
Tråkker alltid på komlokk med tallet 40 på - venninnegjengen hadde en ide om at disse ga lykke mens resten betydde ulykke.. (dette var når vi var typ 8..)
redd rødhårede damer

Er veldig lite fan av å bruke mobilen, og har alltid vært den som ikke har ønsket seg ny telefon, har liksom ikke følt jeg trengte det. Har jo alltid hatt en som var mer enn brukbar..

Har alltid vært sykt guttegal, og oppkalte faktisk kattungene mine etter de fire kjekkeste guttene i klassen da jeg gikk på barneskolen.

fortsatt er veldig god venn med min første forelskelse - som skjedde da jeg var 14. Ellers har jeg faktisk aldri hatt en kjæreste - en jeg kaller ofte de jeg har ''styrt på med'' for ekser.

Var skikkelig englebarn da jeg var lita, og det verste jeg gjorde var å rømme ut vinduet om natten (men dette skjedde ganske ofte) Heldigvis har jeg aldri vært noe shitkid som har røyket, tatt dop eller drukket spesielt mye da. LIker faktisk ikke smaken av alkohol og når jeg drikker blander jeg ut vinen (som det må være) med sprite..)

Mine favorittfilmer har alltid vært guttefilmer - Star wars, Fast and the furious, HP, Transformers, alt med Vin diesel, fight club, etc.. Men må inrømme jeg alltid gråter av filmer som the notebook,  the vow etc.

Jeg har vært liiivredd overnaturlige ting hele mitt liv . Tror det bunner i en ekstrem frykt for Malefika i favorittfilmen Tornerose - eller det at mormor skremte meg med en dorullnisse da jeg var 3.. Uansett er paranormalt og fiktive skumle personer no go for meg. Nekter som regel dra på filmkveld etc med venner om vi i det hele tatt nærmer oss sjangerene skrekk/&thriller

Sov in mammas seng til jeg var 13, noe som er pretty weird og sykt. Men tror det bunner i min frykt for malefika det og.

 Det beste jeg kan få servert er grønnsaker,, aller helst kokte - Jeg har faktisk opplevd flere ganger at huden mi har bltt oransje etter å ha hatt en gulrotperiode

liker ikke taco, og det har jeg igrunn aldri gjort.. Husker jeg som lita alltid hatet tacokvelder, og ble superskuffet om jeg skulle i bursdag hvor det ble servert. Haha, alle vennene mine har alltid syntes det har vært en snål greie..

det verste jeg vet er frukt og vann. Jeg spiser aldri frukt, og må tvinge i meg vann. Egentlig ganske synd da dette er viktig for kroppen..

Jeg er forferdelig vinglete - jeg kan stå på butikker i flere timer for å velge et produkt - og som regel ender det med at jeg ikke kjøper noe som helst..

Jeg går aldri med smykker, ringer, klokker etc.. noen ganger ved spesielle anledninger - men ringer klarer jeg uansett ikke.

Jeg er eneste i familien som har puddelhode.Noeee du ikke visste? :-)

Ikveld er det midtsommer eller, St hans om du vil. Sola skinner, jeg er nedsyltet i forkjølelseog livet er kjipt - men jeg føler fortsatt for å dra ut å finne blomsterkrans i Cubushagen for så å feire kvelden med familie, kanskje vi til og med finner oss et bål å se på. Kanskje det skjer noe maagisk ... er ikke midtsommer en slik kveld? :)

 • 22.06.2014, 12:10

Forfriskende sommerfavoritt
Godmorron allihopan!  Idag våknet jeg til fuglesang og strålende sol inn vinduet - klokken 6 i morgest. . Aller best hadde det vært om dette skjedde litt senere på dagen, men jeg skal ikke klage. Idag ser det ut som om været er helt grei her nord, kanskje sommeren er rundt hjørnet? :)
I alle år har sommeren for meg vært solstol på verandaen med en stoor skål hageblåbær, vannmelon og jordbær. For ei stnd siden fant jeg til min store fortvilelse ut at jeg er allergisk mot jordbær, noe som gjør sommerfavoritte umulig. Dermed har jeg måtte finne en ny favoritt; og etter en del prøving og feiling har jeg den! Vannmeloniiis!


Dette lager man så enkelt som at man tar en vannmelonbit - så crispy og rød som mulig....


Skjærer ut innholdet (jeg synes det er enklest med isskje)


Heller i en blender sammen med en ts vaniliesukker - nå er jo vannmelon i seg selv veldig søtt, så det trengs igrunn ikke noe ekstra - men jeg liker å ha litt vaniljeessens på:)


Så heller man det i isformer (kan også lage isbiter!)


Naaam.


Og blir et noe til overs kan man ha i litt isbiter og blende litt ekstra - så får man en herlig vannmelonsmoothie!Ellers er dette en halvgod morgen - jeg våknet uten hangover i og med at jeg faktisk aldri kom meg ut i går selv om det var på planen. I grunnen er jeg glad for det, jeg har nemlig pådratt meg tidenes forkjølelse.. æsj. Menmen, vi får gjøre edt beste ut av det å håpe på tilfriskning straks. Idag står det rydding, vasking og solarium på hovedplanen - så får vi se om det blir tid til noe annet:)

 • 19.06.2014, 21:55

Klar, ferdig - Sommer!


Eller, i teorien iallefall. I dag har vi hatt pittelitt sol for første gang denne uka, men fortsatt er det iskaldt. Tror jammen vi brukte opp sommeren vår på ei uke i begynnelsen av juni.. Vel, uansett hvordan været er så er det nå sommer. Jeg har tatt en pause i behandling og det kjennes egentlig veldig godt akkurat nå - det ble litt mye å stå i mot slutten. Det blir godt å være hjemme, få vært med venner og se hva det egentlig er jeg står i ting for. Så stiller jeg med ny giv og motivasjon til høsten - da gjeldar det :)

Ellers enn det kan jeg si jeg er dødssliten idag. Har endelig fått en litt normal søvnrytme inn, så nå blir det vel ikke en så veldig lang torsdagkveld videre før jeg treffer puta. Helga står klar med hva enn den måtte bringe - klarer ikke helt bestemme meg for om jeg vil ut eller om jeg vil være hjemme med søtnosene jeg har savnet sånn. Tenk at jeg har vært hjemmefra i nesten to måneder.. Det føles jammen ikke sånn. Og tenk at jeg har skrevet sånn.. 4 ganger på bloggen ila de to månedene.. skjønner ikke at dere fortsatt er innom og kikker engang:- o men takknemlig for det er jeg - og nå lover jeg at ting blir bedre. Sommer, venner hjemme og forhåpentligvis en del som skjer.

Slenger med litt bilder fra den siste tiden;

Lucas var så heldig å få UGGS i Australiagave <3 (de er heldigvis ikke av ekte sau.. da tror jeg nok ikke verken mamma eller tantee ville vært spesielt glad)
Et spetakkel for pollenallergien.. men for en fiiiin blomst!
.. Flere som har tatt ferie? Skal dere noe spesielt? Jeg er nysgjerrig, jeg savner å høre fra dere alle som oftest kommenterer :)

 • 13.06.2014, 22:30

Tårevått


Åh, gud så godt det er med små kvelder med litt positivitet. I kveld var jeg og min kjære lillesøster på premieren på filmen ''The fault in our stars'' som de fleste sikkert har hørt om. Vet om utrolig mange som har lest boka av John Green - den var vel blandt bestselgerne i USA og ikke uten grunn heller. Jeg har lest 4 bøker av John Green - og denne var den eneste jeg faktisk lå å gråt mens jeg leste. Enda verre var det nå på kinoen - når plutselig det triste fikk et ansikt, man så følelsene i hendelsene og ikke miiinst fikk den nitriste filmmusikken i bakrunn. Jeg er vant til at filmer som er basert på bøker jeg har lest som regel suger fordi bøker alltid er hundre ganger bedre, så jeg har som regel styrt unna filmer om jeg har lest boka.. Men gud - i dette tilfellet vil jeg faktisk si filmen kunne måle seg, og kanskje til og med at den var bedre. Absolutt en film verdt å se, hørtes ut som hele salen var med på tårene.Ellers drar jeg hjem en tur fra imorgen til søndag- og jeg gleder meg virkelig. Kjenner det trengs veldig med en rolig familiekveld akkurat nå (Så der er akkurat det det blir, festing og tull blir det nok av om noen uker når min kjære Nora tar ferie og Sofie kommer hjem <3)

Har dere det bra? Flere som har sett TFIOS Idag? Hva synes dere?

 • 09.06.2014, 15:51

HjemmehelgHjemmehelg 🌻☀+🍷+👪👶= 💜 (fra Instagram - skjørt fra Bikbok, jakke fra GT og topp fra bikbok)

Lørdag morgen etter frokost tok jeg turen hjem for å ligge over til søndag. Det var utrolig godt å komme litt ut av avdelingen her, og få sett litt venner igjen. Jeg dro ut uten å drikke spesielt, men koste meg fordeom. Både lørdag og søndag gikk ellers til mine kjære hjemme <3 Det har vært ei fin helg til tross smådårlig vær, og nå er jeg klar for ei ny uke. Kjenner jeg er utrolig lei av å ha søndag nå - slik det føles når det er flere helligdager på rad. Menmen, neste uke er det sommerferie og da skal jeg hjem. Det blir veldig rart, men samtidig veldig godt. Håper dere har hatt ei fin helg, og at dere får ei solfylt og deilig uke :)


 • 04.06.2014, 21:21

Rolig onsdag


Heisann dere:- ) Har dere det fint? Er det varmt rundt om i Norge?

Her er det type tropeklima.. tror jeg svetter bort - hver natt føler jeg at overgangsalderen er igang.. Men herregud, man skal ikke klage! Håper bare det holder seg i hele sommeren.

Idag har vært en utrolig rolig dag her, men likevel med diverse spenningsmomenter. Finn Skårderud har vært og holdt kurs om mentalisering for personalet på sykehuset. Det har dermed skjedd veldig lite, men jeg fikk faktisk truffet han. Det var utrolig spennende, for jeg har lenge lurt på hvordan han var i virkeligheten. Om han var streng, sur, veldig alvorlig.. han skriver jo utrolig godt, og jeg har lest mye artikler av han - han er liksom ekspert på spiseforstyrrelser i mine øyne, så jeg kjente jeg måtte holde igjen på spørsmålene jeg hadde.. tenk å være en dag i det hodet altså. Jeg er jo veldig interressert i temaet og leser mye stoff om spiseforstyrrelser - for det første fordi det gagner meg personlig (altså; jeg føler jeg kjenner meg selv bedre og får en større oversikt over hvorfor jeg tenker som jeg tenker, hvilke måter min hjerne skiller seg fra normale personers hjerne på og ja, rett å slett at ting jeg føler er helt absurde å tenke faktisk går igjen blandt pasienter)

Akkurat det med mentalisering tror jeg at hele Norge egentlig burde hatt opplæring i - å lære hvordan man selv tenker, hvordan andre tenker, hvordan man best kan oppfatte hva andre tenker og ja.. rett å slett å tenke på tanker. Jeg synes det er forferdelig spennende, og mye av det er så nytt. Jeg føler det er en verden av informasjon å hente fra temaet, og jeg tror mange mange sykepleiere etc får mye ut av kursing om det. Jeg skulle gjerne sendt mamma og pappa på et sånt kurs liksom - og kanskje vennene mine i tillegg..haha.

Uansett; Han var utrolig grei, og jeg sitter igjen med et godt inntrykk.. jeg tror helsenorge burde være glade de har personer som kan forske på ting og gjøre mennesker med opplyst på emner som få tenker spesielt over. Ellers tror jeg mange som er syke selv har godt av å få mer informasjon rundt sykdommen - da kan det være lettere å kjenne seg selv å hva man bør jobbe med. Jeg anbefaler veldig boken sterk/svak til både pårørene og syke - har faktisk planlagt å la mamma lese den og, i håp om at hun skal forstå litt mer hva det er jeg sliter med og hva hun kan gjøre/si for at det ikke skal tas negativt etc.

Ellers har vi hatt en solfyllt uke. I går kjørte vi ned til breivika (bystranden) her i Bodø hvor det var flust av folk som grillet, spilte volleyball og til og med badet. Det var nydelig sol som speilte seg i vannet - rett å slett idyll. Det er vanskelig å være sur på slike dager - det gir rett å slett ro i sjela med litt nydelig natur (haha, med fare for å høres litt cheeeeky ut) som bare gjør meg litt lykkerligere til sinns. Det er vanskelig å holde sutretrynet på når sola visker det vekk.
Nå i kveldinga har jeg vært en tur til mine kjæreste små, noe som var helt herlig. Blir nesten forelska hver gang jeg ser dem. Spesielt når Ask Leander forteller om at han ser at Eden elsker meg som hun elsker han, og at han og gjør det. Hjertet mitt smelter. Nå skal jeg sove, og det blir nok med et lite smil om munnen til tross for at visse ting er kjipe.

Her er noen bilder fra de siste dagene;Mitt alt-snuppiduppNy favorittdrakt - SÅ god å gå i og ikke så verst i utseende heller. Kjøpt på vivikes:)

Håper dere har der fint, og at dere koser dere i varmen


 • 02.06.2014, 23:29

Malificent


Da jeg var lita var favorittfilmen min Tornerose. Gud, hvor jeg elsket den filmen.. Tipper jeg så den rundt 5 ganger i uken til jeg var 10.. Jeg elsker fortsatt animasjonsfilmen til Disney - og jeg har til og med planlagt å døpe min førstefødte pike Aurora! Det var ikke imidlertid ikke kun herlige stunder med denne filmen - for selv om Prinsesse Aurora var min favoritt i hele verden, var også Malifika mitt største mareritt. Jeg sov faktisk ikke alene før jeg var rundt 13 eller 14 - kun fordi jeg var sikker på at hun skjulte seg i mørke hjørner eller under senga. -

Uansett, da jeg i vinter fikk vite at de skulle lage en nyversjon av Tornerose - fra en litt annen vinkel, ble jeg i ekstase. Jeg har ventet og ventet - og på Onsdag var det endelig tid for å dra på kino å se filmen.Intrykket jeg sitter igjen med er at det rett og slett var vel brukte penger. Jeg kikket ikke på telefonen en gang ila filmen, og det er ganske uvanlig når det gjelder meg. Spennende, superbra twist fra den orginale og hej - hvilken film blir IKKE bra med Angelina Jolie?


Ble liksom ikke helt like redd av henne denne gangen - nydeligere alv kunne de ikke funnet. Synes det er ekstra morsomt at de plutselig måtte gi minstedatteren hennes en rolle i filmen da hun var med mamma på sett - og var det eneste barnet som ikke var redd for karakteren. Skjønn unge og!!Sånn ellers er dagene lange og harde. Slik ting er nå er det en heltidsjobb å bare komme gjennom dagen - så jeg spiller egentlig på det. Her i Bodø har sommeren nesten slått inn for fullt, med alt vondt og godt den bringer. Jeg sover med vinduet ut mot en skog - noe som er ekstremt kjipt for oss pollenallergikere. Bjørkepollen er helt vill her nå som sommeren er i sving.. Ellers er det også en eller annen fugl som har lagt reir utenfor vinduet, så nattesøvnen er lite tilstede.. æsj. Men herregud - litt positivitet oppi alt dette; De fleste av dere har snart sommerferie fra skole og studier!! Noen som har noen morsomme planer?

Her er hovedplanene å ta lappen(hahah, som jeg nå fortsetter på etter 3 års pause....), en tur til tr.heim/sverige, noen svipper på hytta og ellers bare være hjemme med mine kjære jenter <3 Tror det er muligheter for en liten festivaltur og!

 

Håper dere har det bra <3

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits