• 28.06.2013, 18:15

Bursdagsfeiring og siste innspurt før ferie!


Herregud så sliten jeg er. Våknet nettopp etter å ha døst av på sofaen en time etter jobb - en time sårt trengt. Denne uken har vært sykt stressende, har vært sosial og jobbet om hverandre - altså først 6 timer på jobb onsdagskveld, søvnløs natt etter alt for mye sene kvelder i det siste - opp og på jobb fra 10 til fire- uten et sekunds nattesøvn - og rett i bursdag på festvåg (3mil fra byen) igår kveld - hjemme rundt 1 inatt, og opp og på jobb imorgest og. Er igrunn ikke rart jeg er sliten med så lite søvn! Har heldigvis ikke kjent noe til det mens jeg har vært på jobb eller i bursdag, det har kommer før og etter så da er jeg fornøyd med det. IMorgen er siste vakta mi før jeg tar 2 uker ferie - først til sandefjord på besøk til min bror og nevo, så en helgetur til sverige med jentene. Gleder meg!

Igår var kjempeherlig, vi grillet i steiksol før vi så film og spiste kake til seent om kvelden. Tok litt bilder;Startet med litt vannpipe på badgirlsn, (ikke jeg, selvfølgelig..)


Tidenes nerd som spilte mujaffa mens vi ventet på maten.


Hver gang jeg ser på dette bildet tenker jeg på den der reklamesangen '' grille grille grille '' til rema eller noe.hahah


Masse heerlig grillmat! Spiste oss stappa hele gjengen. Før vi gikk løs på kaken og rullet hjem.


Steeeeeeeeeeeeeeeiksol.


De hadde bakt en heerlig pavlovakake som så fantastisk ut!


Og jeg hadde bakt en litt sunnere kake i gave; Sjokoladekake fra funksjonell mat med oljen erstattet med kesam og sukkerfri vaniljekrem inni. Var herlig god synes jeg - og fikk god respons fra alle!:)


Looking good, eh?


Film og kake; vi så life of PI. Det var en ganske god film - men kanskje ikke helt min type. Datt ut mer enn en gang. Kan vel også være for at jeg var så latterlig trøtt.


Nyyydelig lys å kjøre hjem i iallefall!

Nå skal jeg skifte til treningstøy og løpe avgårde for en snaar økt. Har mye å gjøre - skal få trent, farget håret, laget mat og dusjet føør klokken er 20 (da starter en the wedding singer på tv2bliss:D)
Vi snakkes!:)

 • 25.06.2013, 12:48

En tur på sirkus..


Igår bestemte vi oss for å dra på sirkus med Ask, for at han skulle få oppleve det, siden mamma fikk gratisbilletter dit uansett. Når vi var små var noe av det morsomste vi visste å få dra på sirkus å se på. Har ikke fått med meg noe av styret rundt sirkus og misshanding av dyr osv, så tenkte ikke over akkurat dette før vi kom dit å fikk se folk som demonstrerte mot og gav ut lapper utenfor. Ble sittende å tenke mer på dette iløpet av sirkusturen, og fant ut at jeg er ganske imot sirkus jeg også. Selv om jeg vet sirkus Merano er snille mot dyrene, gir de nok mat også-videre synes jeg ikke det er greit å trene opp dyr til å underholde på den måten. Disse dyrene er jo de samme som har vært med siden jeg var lita, så de er jo blitt vant til det og vil nok mest sannsynlig ha det bedre slik de har det nå enn om de skulle bli sluppet ut. Det er på en måte det eneste de kjenner til. Når man derimot aler opp dyr til prestere slik blir det helt feil.

Tror det er mange som synes dette er feil. Det vistes veldig godt på publikum, det var liksom veldig lite folk der i forhold til hva det har vært før. Mest barn med foreldre liksom.  Tror nok ikke de har så mange år igjen før de finner ut at de ikke tjener noe på å ha sirkuset i det hele tatt, så kanskje det kommer til neste år - men neppe noe etter det.
Er litt skremmende å tenke på hva som skjer med disse dyrene når det avsluttes og de ikke tjener på å ha sirkus mer, men det er vel bare å se.
Jeg synes iallefall ikke i det hele tatt det var like morsomt å være på sirkus som da jeg var lita, høy musikk, kjedelige mellomnummer (mest for de minste barna) og laaaange opptredenes fra turnere osv. Greit det er veldig imponerende, men om det er underholdende er en helt annen sak.. Ble liksom sittende å vente på at det skulle være over.
.

Avsluttet kvelden med besøk av Sofie og en mindre god film. Vi så '' so undercover'' med Miley cyrus, ikke helt min type film. Klarer ikke sette henne i annet perspektiv enn disney channel, så når hun plutselig står der med pistol og banker opp folk blir det litt unreal og teit i mine øyne. Helt OK film, bare ikke min type.
Uansett koselig med filmkveld! Regner med det blir ett par fremover:)

Nå stod jeg nettopp opp - superlaazy morgen. Ask er her, så jeg planlegger egentlig bare å kose meg med han idag. Har sykt vondt i rumpa etter gårsdagens trening, så tror det blir treningsfri idag - med mindre jeg er bedre til i ettermiddag. Muligens blir det bare hjemmedag med filmer og serier - har trossalt fullt stress fra i morgen av. Jobb hver dag i tillegg til bursdag på landet på torsdag og ut på byen på lørdag - så er det to dager til jeg reiser til sandefjord. Gleder meg uendelig mye! Når jeg kommer hjem har vi funnet ut av vi reiser en helg til Sverige, jeg, Nora og Sofie - så det blir helt herlig det og. Men da er det greit å få slappet av så mye som mulig først, vil ikke risikere å ende opp helt utbrent:)
Hva gjør dere denne fine tirsdagen? Noen som vil opplyse meg mer om slike sirkus-dyreplageri-greier? Er veldig intressert i å vite mer, det er faktisk sykt hvor lite jeg er inne i det der.

 • 24.06.2013, 02:25

Utradisjonell feiring av St.hansEn skikkelig mannsporsjon av dette. grillet svinefilet med gorgenzolasaus og champingnon. Det var overrskende godt, untatt pommes fritesen og thousand island dressingen. Neste gang skal velger jeg nok bakt potet istedet!


Verdens fineste mamma uten tvil.
Ikke så veldig brukbart bilde - men mamma synes det var så flaut å ta bilder mens andre folk så på. haha, skjønner forsåvidt det. Hun er heller ikke så flink med kameriaet, som jeg sikkert har nevnt en million ganger.


Da vi kjørte hjem fant vi ut hvor alle sankthansfeirerne gjemte seg.

Ekstremt rolig dag.  Dro på restaurant med mamma og Andrea, dro hjem og slappet litt av for så å dra på besøk å se film. Vi så filmen crash, er år og dag siden jeg har sett den før. Kjente det var bra å se den igjen - det er jo en helt utrolig film. Blir så rørt av den! Har du ikke sett den anbefales det på det sterkeste.

I morgen er planene soleklare; Jeg skal få til litt trening, rydding av resterente rot oppe, dra på sirkus med familien og ha filmkveld med min kjære bestevenninne som er kommet hjem fra syden <3

Hvordan har dere tilbragt St.hans? Bål og grilling, eller normaldag?:)

 • 23.06.2013, 18:42

>> going ooout
God søndag og st.hansaften! Noen som feirer med grilling å bål og sånt idag?
Min søndag har egentlig gått til bare roligheter - startet dagen seent, og har fått gjort unna mye (bl. annet romrydding, loftrydding, et laaangt bad også videre også videre.)
Har også fått kjørt en tur langs nordsiden for å se om vi fant ut hvor det var mest folk som dro for å se sankthansbål.Det var relativt lite biler i hele byen, så tror folk har gitt opp st.hans her litt. (kanskje for kaldt..?)
Nå sitter jeg her ferdigordnet og skal ut med mamma og lillesøster å spise middag. Regner med vi drar på orion restaurant, (SÅ god mat de har der!) Skummelt, men veldig koselig.
Etterpå skal jeg på filmkveld med verdens søteste - så skriver vel sannsynligvis når jeg kommer hjem ikveld!

Hvordan feirer dere st.hans? :)

 • 22.06.2013, 12:47

En sånn dag.


Iblandt har jeg dager der ting blir snudd helt på hodet. Jeg har mine rutiner, og skjer det forandringer i disse rutinene blir hele dagen helt rar! Dette var tilfellet i dag da jeg våknet tiidlig av masse roping i stua. Svigerbroren min skulle male stua, og dermed måtte egentlig alle være borte. Jeg fikk mast meg til  å være på loftet siden jeg skal på jobb senere, og trenger tilgang til alle tingene mine for å få ordnet meg osv.
Iallefall startet dagen mye tidligere enn planlagt, jeg fikk ikke morgenkaffen min da jeg måtte ta med mat opp med en gang. Siden jeg ikke har tilgang på fryseren, kasseroller , stekeplater, kjøleskapet osv blir også lunsjen før jobb ekstremt rar - pleier jo å lage omelett eller pannekaker og sånt.. Måtte altså gå til butikken å handle inn skyr og blåbær - det jeg pleide spise hvis jeg hadde glemt lunsj på skolen.

Iallefall sitter jeg nå her på loftet, og ting er helt rart. Vet ikke hvordan dagen blir videre, vet ikke når han er ferdig å male - vet ikke om jeg får vært hjemme å fikset meg etter jobb, vet heller ikke om vi skal ut på byen idag, så er egentlig rett å slett blank. Har en masse ting jeg kunne fått gjort nå på morgenen siden jeg er så tidlig oppe i forhold til når jeg skal på jobb - men jeg er så satt ut av rutinene at ingenting går. Hater dessuten å stresse når jeg vet det er noe jeg skal. Skulle egentlig fått ryddet, laget noen spennende blogginnlegg osv - istedet er jeg blitt sittende her å surfe nelly, planlegge sørlandsturen min, fikset i spotify, blitt kjent med nypcen, sett disneyfilmer (haha, beste som fins!)

Idag er altså ingen planer satt. Det eneste jeg vet er at jeg skal på jobb om noen timer, ellers er alt blankt.

Noen andre som føler ting blir rare hvis de kommer ut av rutinene?

 • 21.06.2013, 20:27

Pengebruk, hårfarging og fredagstrøst!


 

Idag etter trening farget jeg håret litt lysere. Vises det?:-D Ble ganske fornøyd selv, deilig å få det litt lyrsere på toppen. Har jo hatt det veldig ''ombre'' til nå, men nå er det altså enda tydeligere striper på toppen. Synes det er greit med litt forandring iallefall! Skal farge over det med en asketone i morgen for å være sikker på at det ikke sitter noe gult i!:)
Fikk også dratt meg bortover å kjøpt ny pc. Det trengtes VIRKELIG, min klarer seg ikke uten ledning engang..
Kjøpte en de hadde på tilbud på elkjøp da jeg er ekstremt fattig for tiden, og i tillegg egentlig kun trenger den til hverdagslige ting uansett. Skal bli gøy å få den opp å kjøre!Ellers var jeg så heldig å fikk to svææære poser filmer gratis av en kompis idag - DET BETYR  FILMKVEEELD! Og helg + filmkveld + tilbud på smågodt på coop obs= Ekstremkos.
Må jo trøste meg selv litt for de ekle eksamenskarakterene!

Håper dere både har hatt, og får en fin fredag:)

 • 21.06.2013, 13:51

Morning glory!


God morgen, eller skal jeg si formiddag? Haha.. Ble seeen kveld på meg i natt,til tross for at jeg var i seng før 1. Lå å vridde meg og var enten for varm eller for frysen hele natta. Var også helt tørr i munnen, og tett i nesa pga pollenallergien min, og da var det umulig å sove. Klokken halv 6 stod jeg opp å drakk iskakao før jeg prøvde å legge meg igjen, tror faktisk klokka ble nærmere 7 før jeg sovnet. Hadde på vekkeklokka kl 11, siden jeg har en del å gjøre idag - i tillegg til at eksamenskarakterene for skriftligen ble lagt ut. Våknet en god stund før 11, og har siden da egentlig vært lys våken. Angående eksamen kan jeg ikke si jeg er spesielt fornøyd, hadde forventet mye bedre. Menmen, hva kan man gjøre? Glad jeg stod iallefall, aldri mer.

Nå har jeg vært en tur på trening der jeg egentlig kun kjørte små oppstrammingsøvelser på mage og rumpe og trasket meg en tur på mølle med boka mi i hånda. En veldig rolig økt - noe som egentlig var helt greit lite søvn innabords. Nå sitter jeg hjemme med en god porsjon havregrøt med kanel, sukrin, frosne bringebær og eplesyltetøy.
Skal straks farge håret litt og hoppe i dusjen, før jeg ordner meg og får gjort unna alt på dagsplanen. Skal få tatt sol, kjøpt ny pc og fikset en del andre slike småting, så da er det veldig greit med fri!

Igår bestemte jeg meg for å reise å besøke broren og nevøen min lengre ned i landet. Jeg reiser altså til sandefjord om 10 dager, gleder meg utrolig mye til å se de igjen og få være med dem en hel uke! :) Blir veldig deilig å komme seg bort, og komme litt til varmen! Før det har jeg en del vakter på jobb, så satser på at tiden går fort:)


Skriver nok litt om dagen og innkjøpene senere - så til da; Ha en flott fredag!

 • 19.06.2013, 19:59

New in v2


Ohh, lønningsdager er kjipe på kortet mitt. Tror nesten hodet mitt går rett i ''kjøp alt du kan finne-modus'' med en gang det kommer penger inn! Huff.. Jaja, har iallefall tråkket rundt på senteret idag og sett på alt og ingenting. Det er jo sommersalg i mange butikker, men jeg fant ikke så mye jeg ville ha. Det meste er antageligvis gått allerede, og de få fine tingene jeg fant var ingen av mine størrelser igjen i.. Menmen, fant iallefall noen få ting;Kjole 349,- (30%rabatt, org 499,- VILA
Topp 199,- Bikbok
''The fault in our stars'' av John Green, 129 på Ark (har hørt SÅ mye bra om denne, måtte bare kjøpe den selv om jeg har tidenes bokkø her hjemme!)
Bleiking, hårfarge og mascara fra Cubus.  (Skal legge flere striper i håret, og farger alltid over etterpå for å slippe fargen disse bleikingene gir. Har de også i myyye kortere enn man skal, for dette er antageligvis det mest skadelige som fins for håret)

I morgen blir det innkjøp av ny pc! Grugleder meg til å bruke så mye penger, men gleder meg til å endelig få en ny pc.
Skal kjøpe en packhard bell easynote som de har på tilbud på elkjøp. Noen som har erfaringer med de? For meg holder det egentlig at den klarer å holde seg påslått uten ledning...

Idag var planen egentlig treningsøkt. Jeg har til nå stått opp ekstremt tidlig og vært til legen, hvor jeg tok blodprøve også-videre. Sykt spent på resultatene, håper virkelig de er like gode som sist:)
Ellers har jeg egentlig bare spist og sovet etter legetimen og byvandringen min. Føler ikke for noe trening idag, så det blir nok en liten tur innom butikken på jakt etter noe godt til kvelden og en tur innom solariumet med solpass jeg fikk i posten som kompasjon for det ødelagt solariumet jeg tok sist gang jeg var der.

Hva synes dere om innkjøpene?:) Tror jeg er fornøyd, samtidig som jeg hater å nesten ha brukt opp lønna mi som skal vare en måned på to dager (inkl pcen..)

Ha en fortsatt fin lillelørdag!

 • 18.06.2013, 11:07

New in!


Var på bikbok-salg her om dagen - og da fikk jeg

jammen med meg noen herligheter til syykt lav pris!
Tror jeg betalte 200 for begge to:)


Såå fine! Har hatt lyst på disse en evighet, så passet meg perfekt at de var på salg;)


Ellers er jeg skikkelig blakk. I morgen får jeg lønning, men den er minimal da jeg jobbet sykt lite i mai - i tillegg til at jeg har en del som står på innkjøpslista. Blandt annet ferie, datamaskin og en ordentlig treningstights. Uff, enda en fattig måned.. Får bare prøve å få jobbet masse nå i juni og juli:)

Hva synes dere om innkjøpene? Har du vært på sommersalg enda?:)

 • 16.06.2013, 21:38

Ikke helt min dag..


God kveld! Håper dere alle har hatt en herlig helg - det har iallefall jeg.Har hatt fri og virkelig koset meg mycke! Det startet med karakterutdelingen på fredag, fortsatte med sen kveld på meg - opp sent, fikk trent og gjort unna alle ting som skal gjøres igår på dagen før jeg på kvelden ordnet meg for å dra ut med mine kjære venninner. Sofie reiste til Tyrkia idag, så vi fant ut vi skulle ta oss en tur på byen. Vi søkte etter vors i maaange timer, og konkluderte til slutt med at denne byen har lagt seg i dvale. Rundt klokken 11 endte vi opp med å være her da vi ikke orket lete mer. Vi satt her og koste oss før vi dro på byen i 1 tida. Da var det massemasse folk der, både kjente og ukjente - og det ble en veldig koselig kveld:) Jeg stilte edru da jeg ikke orket tanken på alkohol igår, og jeg likevell hadde det morsomt ute!
Kroppen min reagerer så ekkelt på alkohol, så med mindre det skjer noe spesielt prøver jeg å unngå det (som jeg sikkert har fortalt en rekke ganger før.. haha!)

 


Jeg ble sittende oppe leeeenge i går - til rundt halv 6. Det som er så deilig med sommer er at man kan bestemme selv om man vil legge seg tidlig eller være oppe. Jeg elsker å være oppe om natta, har alltid elsket det - og det å sove lenge. Så idag stod jeg ikke opp før rundt 11. Startet dagen rooolig i sofaen med mamma - for å klargjøre for en herlig beinøkt litt senere. Planene endret seg fort da jeg skulle opp å lage lunsj, og falt i bakken på kjøkkenet. Får sånne besvimelsesannfall iblandt, har fått det siden jeg var lita. Iblandt er det pga lavt blodsukker - og iblandt er det pga jeg reiser meg for fort. Iallefall gikk dette fallet ganske hardt for seg, og jeg endte meg å praktisk talt knuse hoftebeinet i gulvet. Ettersom jeg nesten ikke klarer å gå, måtte dermed treningen gå ut.. Prøvde meg på en liten gåtur i formiddag, men kjente det gikk dårlig - så bestemte meg for å gå å ta litt trøstesol. Burde selvfølgelig tenkt to ganger med tanke på morgenens hell. Kom inn, betalte for det dyreste solariumet og la meg klar til å grille.. Så funket selvfølgelig ikke solsengen! TYPISK. og helt typisk at jeg er blakk fram til onsdag - og det var mine siste kroner..
Fant i tillegg ut at jeg må til tannlegen i morgen. DET SUGER.


Lagde forresten denne herligheten her om dagen! En dobbel 0 blåbær med en pinne i, lagt i fryseren i noen timer: YOGHURTIIIS!


.....

Men det fins positive ting med dagen og; Jeg har fått slappet masse av, sett serier, løst kryssord, lest bok og bare hatt det deilig. Får tenkte på det som en oppladning, og at hofta er klar til trening i morgen! Ellers kommer jo den nye sesongen av true blood idag - det har jeg venta på leeenge!
*gleder meg som en liten unge på julaaaften*
Det skal altså kvelden gå til. Skal spise iskrem og frukt og kose meg med filmer og serier.

Snakkes i morgen!

Har dere hatt en fin søndag?:)

 • 15.06.2013, 15:50

Lets take a walk down memory lane


 

 
                          


  

                                        


Noen ting du husker og savner? :-)
 • 15.06.2013, 01:32

Ferdig med 13-års skolegang! Karakterutdeling i bilder:)Ingrid, Benedicte og Meg ♥ Følte meg så teit uten bunad, desverre passet den ikke i år. Da ble det lang kjole istedet! Heldigvis var det flere som ikke hadde bunad på:)


Noen fra klassen til sofie. Britt, Karina, Lisa, Bodil. Sofie og Silje ♥


Klassen! Wii


Fine fine jentene i klassen min! Benedicte, Tone, Maja, Martine, Camilla, Mathilde, Stine og Siri ♥

Meg og min kjære bestevenninne gjennom 17 år. ♥ Love you, gjennom tykt og tynt!


Danselinja andreåret danset en råstilig riverdance!


FIneste Lisa!


Den andre klassen der mine kjære bestevenner går på scenen for å få karakterer


♥ Fine Anna og Aiste fra klassen


3 timer fravær. #soproud


Tusen takk for et herlig år ST3S ♥

 • 14.06.2013, 01:30

Feiring på peppes!


13 års skolegang, og hele gjengen bestod muntlig med over 4 i karakter! Nå gjenstår bare å få tilbake karakter på skriftlige, og at Nora tar fagprøven for frisør så er året gjort for oss alle!
Så deilig, og så utrolig rart. Nå ser jeg fram til en herlig sommer med masse avslapning, kos, jobb og kvalitetstid med gode venner før alle drar til sitt.


Lisa og britt bestilte en ellerannen med kylling som så SYKT god ut .. Synd jeg verken kan spise hvetemel eller nøtter - og dermed ikke kunne smake:( Fikk alle løkbitene deres iallefall!
Jeg og sofie bestilte en pizza på deling - halve hver med hver vår smak. Hun måtte tåle glutenfri bunn, men tror ikke det gjorde noe. På hennes del hadde hun noe som het ''hot shot'' som var med pepperoni, bacon og ett eller annet annet , mens jeg valgte en spesial der jeg kunne velge 6 ingredienser. Ble såklart kylling, ananas, champingong, paprika, jalapenos og ost:D
Knallgodt!
Var også så lur at jeg bestilte meg en sidesalat med ruccola og agurk og vanlig grønn salat. Synes salat til pizza er perfekt, og da fikk jeg jammen dagens grønnsaker og:D


Fiiine Britt og Lisa! Bestevenner igjennom hele ungdomsskola og vidergående <3


Meg og Sofie, min aller beste venninne siden vi var _2_ år. Tenk så mange år! Og tenk at hun skal flytte til en annen by nå..
Regner med jeg blir mye å se på narvikbussen i år!Måtte bare ta bilde av Sofies dessert og - det er jo obligatorisk med oreo-dream på peppes! Prøver å være litt forsiktig med fløte, og reagerer en del på kjeksen i oreoen så turte ikke bestille meg en selv. Hadde også laget superdeilig ''paradisehotelfinaledessert'' til meg, sofie og Nora hjemme;Eldorados sjokoladepudding og vaniljesaus. Enkelt, sunnere og kjempegodt!

Så nå har altså sofie og nora vært her å sett paradise - jeg er strålende fornøyd med at fineste vant! Skulle egentlig ønske favorittjenta vant, men siden han gjorde det var  det like bra. Synes det var veldig søtt av både Tina og Sander , det de gjorde - hadde ærlig talt ikke trodd det om noen av dem:)
Håper jeg ikke spoiler noe nå.

Nå skal jeg ta kveld, håper på en solfull dag i morgen også:) Så er det jo endelig helg! :) Hvordan har deres torsdag vært?:)

 • 13.06.2013, 13:02

Eksamensantrekk!
Tok flere bilder - men dette ble det eneste som gikk ann å bruke. For en gangs skyld holdt ikke lillesøsters fotoevner mål........
Dere ser iallefall antrekket - kaller dette '' om du ikke kan faget du skal eksamineres ut - se iallefall ut som du kan det!''
Hvor ''smartpeople'' er det ikke å kombinere hvit skjorte med sort blazer og bukse? haha.. Fikk iallefall selvtillit nok av å gå kledd som tidenes buisnesswomen - kanskje det var det som hjalp meg til 5-ern? ;) heheh. Førsteinntrykk er alt!

Alle plaggene er fra Cubus, og jeg må bare få skryte av blazeren. Den passer til absolutt ALT - er kort og har perfekt passform. Helt klart et av mine favorittplagg!
Buksen er Zoe strech for de som lurer, (ekstremt behaglig å ha på) og skjorten er også i strechstoff. Hater å føle meg inneklemt i klærne, og dette ville sannsynligvis irritert meg under en eksamen. Altså;  classy yet comfy er stikkordene! :-D

Hva synes du?:) Hva ville du kledd på deg til en muntlig eksamen?

 • 13.06.2013, 06:36

Oppe med sola!


Igår la jeg meg klokken 2, etter å ha stressspist og sett noen episoder paradise og bladd igjennom alle sosiale medier etter jobb. Vi hadde big smile day - og syykt mye å gjøre, dessuten hadde vi åpent en time lengre. Etter 2 døgn med 2-timers intervaller på søvn, muntlig eksamen og 6 timer i full rush på jobb sier det seg selv at jeg var dødssliten igår kveld. Allikevell våknet jeg klokken kvart over 5 i morgest - rommet var dødsvarmt, og halsen var helt tørr. For de av dere som sliter med kraftig pollenallergi skjønner dere antageligvis hva jeg mener - når temperaturen ute stiger og lufta blir fyllt av blomstersperm. Da er ikke en morgen lett for en allergiker! Var uansett ikke annet å gjøre enn å stå opp og poppe en uskyldig allergitablett
. Skulle så lage meg min morgenkaffe - men selvfølgelig var vi fri for melk. I kaffen må jeg ha enten skummet, eller ekstra lett melk - annen melk skummer ikke like bra og lager ikke samme konsistensen.

Måtte derfor dra på meg skoene og gå veien bort til shell for å få tak i melk. Heldigvis skinner sola ute, så var behagelig gåtur, selv om jeg var dødstrøtt. Da jeg kom til shell, fant jeg ut at de kun hadde lettmelk og helmelk - og det funker dårlig. Dermed gikk jeg skuffet hjem. Klokken er nå litt over 6, og jeg har enda ikke fått kaffen min. Kjenner hvert organ i kroppen min trenger den - så vurderer kraftig å gå til esso for å finne en. Alternativet er å vente til klokken er 7 - da åpner kiwi rett her borte. Der vet jeg helt sikkert at de har det iallefall!

Idag har jeg lagt hele dagen i planer. Nå skal jeg drikke kaffen min for så å gå en frisk morgentur i sola å få levert en bok jeg har lånt hos ei dame. Etter det skal jeg lage tidenes frokost - og legge meg ute i sola og sove noen timer (det er nemlig meldt sooool!)
Etter det skal jeg ta meg en tur på trening og kjøre legday (auch, har fortsatt vondt etter lørdag......) og dusje, fikse meg før jeg skal ut med venninnegjengen å feire bestått eksamen på hele gjengen! Tror vi skal på peppes, er ikke over gjennomsnittet glad i pizza og skulle vel egentlig ønske turen gikk til Orion eller egon - men whatever. Så lenge jeg er med gjengen min får det funke det og ♥

Ellers skal iallefall jeg, Nora og Sofie se finalen på paradise sammen ikveld. Krysser fingrene på at enten Isabell eller Sander vinner - de har jo vært mine favoritter hele veien!:D
Uansett veldig deilig med fri.. ♥

Hva skal dere idag?:-)

 • 12.06.2013, 14:09

HURRA!


ÅH, IDAG ER DEN DEILIGSTE DAGEN PÅ LENGE! Etter 48 timer øving til matte muntligeksamen var jeg idag i ilden. Følte det gikk greit på del 1, og ganske greit på del 2 - bortsett fra en liten greie jeg klumsa veldig med. Var fritnervøs, flytta alle tusjene som var på whiteboarden til pulten jeg hadde tingene mine på uten å selv merke det, så skjønte ingenting da det ikke var noen tusj å skrive med.. haha. Ellers greide jeg selvfølgelig å velte vannglasset jeg fikk tildelt over alle bøkene mine - noe som selvfølgelig er typisk..

MEN - JEG FIKK 5! For en herlig følelse å få 5 i et fag som alltid har vært det jeg har vært verst i! Og å gå ut av skolen idag - og vite at det er sommerferie fra nå av er også helt herlig!
Nå er det kun avslutning i kulturhuset med utdeling av karakterkort på fredag , og å få resultatene på skriftligeksamen den 21 igjen av påbyggningsåret. Har praktisk talt sommerferie nå da, siden edt ikke er mer arbeid å gjøre og jeg ikke må møte opp mer på skolen. HERREEGUD SÅ DEILIG!

I dag er det big smile day på jobb - så jeg skal være der i kveld. Det blir nok ikke vanskelig å være big smile etter en slik eksamenskarakter!

Håper dere får en fantastisk onsdag hele gjengen!

 • 10.06.2013, 13:04

''Endelig'' trukket opp i eksamen, trøsten ble sunne skoleboller!


Uff, det verste som kunne skjedd skjedde. Jeg ble trukket opp i MATTE muntlig.Var så bombesikker på at jeg kom til å komme opp i norsk, så forferdelsen var stor da jeg stod under mattekandidatene..Hadde ikke engang tenkt tanken! Matte er det faget jeg alltid har vært dårlig i, har liksom hatt 5 og 6 i alle fag - untatt matte der jeg har ligget rundt 3 i alle år. I tillegg kom jeg opp i Lineære funksjoner, noe som suger enda mer. Jeg gjør alt annet enn å øve nå - men får vel sette meg ned straks. Har imidlertidig bakt sunne boller som motivasjon, som jeg fant på bloggen til Kristine Weber. Hun er så flink med oppskrifter, og det er rett å slett morsomt å lage! Videre planer for dagen er dermed egentlig kun lesing. Tenkte å ta en liten pause for solarium, og en liten pause før paradise hotel i kveld - ellers KUN pugging. Nå skal jeg en tur å handle inn tyggis og iste - fant nemlig ut at vi ikke hadde noe å drikke - og det er no way at jeg drikker vann til så herlige skoleboller.Oppskrift her.
Brukte denne oppskriften, men byttet ut halvparten av mandelmelet med kokosmel og sløyfet Hi-maiz (da jeg ikke hadde dette) og brukte istedet en skje bakepro og en skje fiberhusk.
Grunnen til at mine ble litt svarte er rett å slett at jeg glemte de av mens jeg leste og de stod noen minutter for lenge. Hadde heldigvis lite å si på smaken:DMulig jeg oppdaterer, men blir nok smålig kjedelige innlegg fram til onsdag..
Wish me luck!

 • 09.06.2013, 23:36

Emoøndag i bilderStartet dagen med å rydde på rommet og feste de der veggklistremerkene opp. Fant ut at jeg trenger flere, dette ble jo magert.Gikk inn på badet for å skifte til chillklær, siden treningsstudioet hadde stengt (?) og treningstightsen var unødvendig. Fant ut at skillet mitt var nesten vekke, da måtte jeg skyndte meg til sola.


For som dere ser, har vi den ikke her naturlig om dagen.. Grått og kjedelig.
Å gå de 20 meterne til solstudioet blir så mye lettere når jeg kan høre på verdens fineste sang. Ser dere hvilken det er?

Hello my dear!


Før - Bleik.


Loading....................her stekte jeg til blandt annet sommartider, jenter av di derre og summer paradise. Latet som jeg var ute i den virkelige sola en varm sommerdag. Føltes nesten real!

Og BOM: TAN! (bildet er så absolutt ikke redigert mørkere.........)


Fortsatt grått drittvær =


Lei seg for været. Men! Litt farge fikk jeg iallefall? Dette bildet er faktisk ikke redigert. Synd fregnene tar opp hele ansiktet.


Skyndtet meg hjem for å se burlesque, som tydeligvis begynte en halvtime tidligere enn jeg hadde trodd. Gjorde ikke noe, for jeg ble sittende på pcen istedet. Filmer jeg har sett før er visst ikke like morsomme. Med unntak fra the notebook, barnefilmer, fast and the furious og never say never så klart. De gråter jeg av uansett.Lagde meg så en stor bolle bær.Som jeg dynka i sjokoladeis.


Nå skal jeg sette på Safe haven før jeg tar kveld. I morgen er det tidlig opp for å sjekke om jeg kommer opp i noe. Det BØR jeg altså gjøre!
God natt:-D


 • 09.06.2013, 19:30

Tidenes luksusmiddag


Nå er det jo sånn at jeg lager dette.. sånn .. minst tre ganger i uken, det er vel det det går mest i på siden av speltlompepizza. Men still - det er så utrolig godt at jeg bare MÅ tipse om det igjen.


Ovnsbakt sei (løk, seifilet , sitronsaft, salt,pepper, gastromat, persillekrydder og laurbergblad i folie bakes i ovnen på 200 grader i 20 minutter)
Kokt grønnsaksblanding (Så enkelt, SÅ GODT!)
og poteter kokt til de ikke er harde, for så å kuttes opp å stekes med grillkrydder:DHer med et godt lag kesam med sukrin over = søtt passer PERFEKT til masse krydder , fisk og poteter:)

Dette er faktisk helt ærlig noe av det beste jeg vet - kanskje etter versjonen med laks isteden for sei - men dere fatter. Ville valgt dette over restaurantmat any day!
Og dette er kun herlige sunne råvarer, som hver og en gir bare positiv næring til kroppen!

Og jeg synes ikke det er noe galt med å poste matbilder på internett. Det var en debatt om det for en stund siden, der noen mente det var et tegn på noe rart å gjøre det - men jeg synes bare det er bra å lage god mat og være stolt av den, og ville vise den fram - og ihvertfall det å inspirere andre til sunne gode matretter (for det er jo mest det det går i når folk poster)
Hva mener dere?

 • 09.06.2013, 12:27

..Og enda en søndag lik seg selv.


Jærra, ble en tur ut med Nora igår kveld. Det tok sykt lang tid før vi fant vorspiel, alle skulle i bursdag i går nemlig! Vi skulle på byen, så da var det lite folk som ikke allerede var på vei i bursdag. Velvel, rundt klokken 10 kom vi igang, og jeg var som vanlig i godt humør etter et par glass vin. Det er veldig greit å ikke tåle så mye, da blir det ikke så stor påkjenning for kroppen - alkohol er så dårlig for kroppen, så når det bare trengs et par glass for å komme i rett humør er jo det greit. Pleier jo å dra ut uten å drikke, fordi jeg egentlig ikke er spesielt glad i å bli full,har det like gøy uten og hater formen på søndager. MEN iblandt er det veldig gøy å bare slå seg helt ut med vennene.

Hadde med meg kameraet og skulle ta bilder, men ble rett å slett dårlig med det. Vi dro på byen, der var det mange - men lite kjentfolk. Etter flere timer med dansing fant vi ut vi skulle ta kveld, så da ble jeg hentet og kjørt hjem. Var sjeleglad for at jeg lagde en ekstra porsjon middag som jeg kunne spise da jeg kom hjem, synes det er så mye bedre enn junkfood ute. Da blir jeg mindre dårlig dagen derpå også! I tillegg drakk jeg litt vann og melk - for det er viktig for kroppen å få inn god næring etter å ha blitt brutt ned sånn. Dessuten slipper man bli så sykt dehydrert, som egentlig er hovedårsaken til hangovers! Visste dere det?:)


Møtte på fine frøkner i køen til uteplassen her i Bodø!


Idag stod jeg opp etter litt få timer søvn. Er ikke så dårlig som jeg pleier å være, men kjenner formen ikke er på topp - både etter i går kveld og etter de to dagene med hard beintrening jeg har hatt. Er rimelig sliten, og har ganske vondt i nakken og rumpa (haha..) så vurderer å la dette bli en hviledag - selv om motivasjonen er på topp. Det blir mest sannsynligvis en liten gåtur for å få opp energien og få litt frisk luft - det er ganske grått ute, så da passer det godt til dagsformen. Ellers er jeg som vanlig litt overmotivert på rydding og fiksing, og kommer mest sannsynligvis til å rydde og vaske rommene og huset som jeg finner ut jeg skal gjøre hver søndag.. haha, weird.


Dette oppsummerer vel dagsformen på alle måter.


Ikveld blir det filmkveld med mine to beste, Burlesque går på tv3 - og det er syykt lenge siden jeg har sett den! Ellers tror jeg det blir tidlig kveld, må jo opp tidlig i morgen for å dra å sjekke om jeg blir trukket opp.. Nå er det altså på tide!

Hvordan har deres helg vært? Har dere tatt det med ro, eller vært på farta?:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits