• 25.05.2015, 22:01

Ready for a weekend in Oslo


Hei søtinger! Nå begynner det å bli noen dager siden jeg har skrevet noe, av den enkle grunn at pappa reiste på hytta og dro kamera med seg. Er så kjipt å poste innlegg uten freshe nye bilder.. Vel, nå har jeg jo alltids noen bilder fra telefonen som funker greit, så det blir nok litt rabling her de neste dagene og.

Over til en annen ting - Jeg skal til Oslo på fredag, desverre ikke på findingsfestivalen( :--( ) Men på noen andre greier på lørdag - så derfor lurte jeg på om jeg hadde noen lesere borti der som har lyst å henge litt på enten fredag eller tirsdag? :- D Kommer ganske tidlig på fredag og har ingenting å gjøre før lørdag.. kjipt å vandre rundt alene. Etter jeg er ferdig på lørdag reiser jeg på besøk til broren min litt utenfor hovedstaden - men tirsdag er det tilbake for litt shopping før turen går hjem til Bodø. wih, blir godt å komme litt bort kjenner jeg!

Nå er det klart for finaleuke på paradise, jeg har gledet meg leeenge til dette - haha. Programmet er min guilty pleasure number 1. Krysser fingrene for at Pierre kommer inn igjen - eventuelt Audun. Klart mine favoritter! Også Martine og Elin då. Følger dere med? og hvem heier dere isåfall på? :-D

Klemz

 • 21.05.2015, 17:56

KAKEFEST


Nå får dere siste rest av bildene fra 17 mai; etter vi hadde vært å sett borgertoget var vi invitert på middag til søsteren min hvor svogern (verdens beste kokk, som jeg har sagt utallige ganger) hadde stått på og laget oss favorittmaten til alle; biffff. NAM! Han hadde også bakt både pavlova og eplekake og laget is (uten laktose, yeeey!) selv. Min kake ble selvfølgelig tatt med, men som dere ser hadde jeg det litt travelt på morgenen så det gikk litt utover det estetiske.. vel, den var like god uansett!

Da vi kom hjem på kvelden var det omtrent rett i seng på hele gjengen - stappmette og utrolig slitne. MEN EN HERLIG DAG!!
Hadde dere en fin feiring? :-)

 • 21.05.2015, 10:32

Bildedryss fra 17.mai - borgertog og isfestBunadskledte piker -

BESTE SOM FINS


Bodøs stooolthet

Måtte snikfotograftere gammellæreren min også, så flinke!

Uten denne tror jeg faktisk jeg ville fryst til døde. Vi stod på samme sted i 40 minutter før jeg og Sofie måtte gå - haha, vi så ikke engang ferdig toget. Dumme vind!


BHK - stjerner gikk såklart også i tooogetUtenom at det var ganske kaldt var det en veldig fin formiddag. Vi så ikke hele toget, men vi så mer enn nok - og vi fikk trasket rundt i Norges fineste (eller - 2.fineste?) festdrakt en hel dag. I liiike! Får håpe det kommer en eller annen konfirmasjon eller dåp iløpet av de neste månedene så det ikke blir et helt år til neste gang. Elsker å bruke bunaden! Jeg fikk min av mine besteforeldre som nå er døde, så den betyr ganske mye for meg. Å vite at bestemor har lagt masse arbeid i den er fint å tenke på ♥

Hvilken bunad synes dere er finest? :-)

 • 20.05.2015, 16:39

Middag for de late

 • Category: MAT

Uups. Dagens middagsløsning ble kjempekjapp og enkel - rett og slett posemiks med amerikansk gryterett. Vi hadde en pakke karbonadedeig vi egentlig skulle bruke til taco som går ut på dato i dag, men tacoen måtte bli en annen dag; så da måtte så klart karbonadedeigen brukes til noe annet. Vanligvis ville jeg laget karbonader og bruke til hamburgere, men det er jeg så lei av at det ikke var noe alternativ idag. Etter et kjapt kikk i skapet fant jeg en blanding til amerikansk gryte, samt litt løk, paprika og mais i kjøleskapet - YAS iz perfect.So simple. Må innrømme at jeg er en sucker for enkle løsninger - her går det veldig ofte i frosne kyllingretter fra findus, fiskegrateng fra first price og middager fra fjordland. Haha, offf... heldigvis er det meste på markedet nå gode løsninger, og med en salat til siden er det meste det samme som hjemmelaget. Slår et slag for ferdigmat, det er så absolutt ingenting galt i.

En av grunnene til at det ble litt travelt idag er at det er storkamp for BHK - og jeg skal så klart dra å se. Det er solgt en haug billetter og jeg tipper det blir vill stemning i hallen, noe som er så gøy! Jeg drar med Kristoffer, så skal jeg prøve å få oppdatert på resultatet i kveld:-)

 • 20.05.2015, 12:16

Vaffelonalistisk nasjonaldagFineste Britt :-)


Åh, nam. Ingenting er vel mer 17.mai enn nystekte vafler!

Og jeg lyver ikke når jeg sier at mammaen til sofie lager det BESTE syltetøyet i verden. Det første jeg spurte om da jeg ble invitert på vafler dagen før var '' ååh, har dere hjemmelaget syltetøøy?''Fine fine Sofie som har (etter min mening) Norges fineste bunad ;-)MMmmmmmm. Delish!

Flere som vaflet seg på nasjonaldagen? ;-)

 • 20.05.2015, 08:44

17. MAI Pt. 1

 Fine min ♥


Antrekk før bunad. Superglam!


Haha, tro det eller ei - men min 17.mai startet allerede kl 7 om morgenen - jeg falt i søvn på sofaen da jeg kom hjem fra byen på natta, og ble vekket av verdens skjønneste lille Lucas. Da fristet det ikke å sove mer, og jeg startet dagen. Vi gikk oss en liten tur med vogna siden været var tipp-topp - så gikk morgenen til fiksning og besøk av resten av gjengen som skulle i Barnehagen å for kaker og lek. Jeg ble ikke med siden jeg hadde planer om å dra på vaffelbesøk til Sofie før borgertoget, så min formiddag gikk heller til bunadspåkledning og å ferdiggjøre en kake jeg hadde bakt dagen før.

Jeg vet bildene kommer litt sent - men bedre å spre de litt utover uken når jeg tross alt har så mange; tenk, bildene fra BARE 17 mai var så mange at jeg må ta de i 4 omganger. Haha, hoi. Vaffelbesøk og borgertog-kikking kommer i morgen ♥

 • 19.05.2015, 21:50

balsam for sjelen


Åh, dere aaaner ikke hvor merkelig dag dette har vært. Omtrent klokken halv 3(!) våknet jeg opp med tidenes hodepine. Har hatt tett hals og slimete nese siden 16 mai, og det var absolutt ikke bedre i dag. Tror ikke jeg hadde våknet engang om det ikke hadde vært for at sola strålte inn og laget badstu på rommet mitt.. Vel, jeg stod opp og hadde lite lyst å gjøre noe som helst - samtidig som det ikke helt lot seg gjøre. (Har dere prøvd å late dere når sola er på sitt meste?? det er forferdelig slitsomt, og jeg vil påstå umulig. om man da ikke ligger på en eller annen solstol med bikinien på da)

Mamma og de dro ut på tur, så da grep jeg muligheten til å shine hjemmet! Deilig og avslappende for sinnet.


Disse ble med hjem fra biblioteket igår - gleeeder meg. Nå har jeg lest mye krim i det siste, da blir det godt med litt lettlest romantiiikk.

Nå er middagen på tur (sent, eg vet) mens jeg blogger og gomler blåbær. (eller hagebær, er det det disse egentlig heter?)

Også gleder jeg meg til paradise hotel da. SEMIFINALEUKE ER SÅ SPENNENDE!! Tror faktisk episoden i går var den beste til nå denne sesongen. Satt her å lo høyt mesteparten av de 40 minuttene det stod på. Hoihoi.

 • 19.05.2015, 13:26

16 MAI FEIRING


Etter flere års tradisjon med fest dagen før 17 mai - og ikke minst lørdag og strålende sol ble det klart feiring på lørdag. Vi startet bare oss jentene på grillings til Sofie før vi tok turen på byen. Både jeg og Sofie sluttet å drikke rundt 12 og tok taxt hjem allerede før byen stengte - så vi var begge i grei form på 17.mai. Kjenner vi er litt for gamle for nachpiel og har det bedre på et par glass vin enn en flaske sprit, som man kanskje kunne finne på innta i russetiden. Er så glad for hver dag jeg har med mine kjære vakre piker ♥
Haha, genialt at sola falt akkurat slik at det så ut som vinen spratt opp av flaska.. Bodø-effekten;-)
Haha, så skikkelig forelska ut her. Bestie ♥

En så koselig 16.mai. Er så glad i jentene mine! Nå manglet det jo et par her - men ei feiret på motsatt side av landet og ei var hjemme med nyfødt liten. Vi får heller satse på å bli fulltallig til neste år:-)

 • 18.05.2015, 13:20

RSP OG THOMAX FOR BODØGLIMT


De fleste fikk vel med seg at 16 mai i år var en real fotballfestdag - spesielt her i Bodø. Laget vårt har gjort det (vel, la oss ikke pynte på det) pretty bad denne sesongen - og på lørdag var det duket for oppgjør i nord. De skulle møte Tromsø på hjemmebane, og når to byer som praktisk talt er naboer og rivaler er det klart det blir en stor happening.
Vi var iallefall kjempeheldige med været - noe som selvfølgelig lover godt for stemninga. Iblandt Bodøs fotballentusiaster er også Rappe-stolthetene våre Thomax og RSP samt kråkesølv - så da ble det iallefall god stemning da de sa ja til å ha gratiskonsert på torget som oppladning før den store kampen.


1916 gjengen møtte opp for å overdøve Tromsøværingene som hadde reist hit og satte opp et realt show med gul røyk og greier -
Og hele Bodøs hovedgågate var fylt til randen av folk.-Haha, fanklubben til Glimt A.K.A 1916 tok helt av. De hadde drukket siden tidlig på dagen, og det fikk vi andre merke veldig på. Prøvde gå inn i gruppa for å få kontakt med bestekompissen min (med grønn caps på bildet) men ble HELT oversett. Fikk vite senere at han hadde vært ganske wasted, så jeg lar den passere (selv om jeg var ganske pissed i etterkant)
Og vel; vi VANT mot TIL og sikret årets første 3-poenger - noe som selvfølgelig endte i ellevill stemning på byen samme kveld. Hurra!

 • 18.05.2015, 09:05

OVERLOADHoly macarooony, for en helg det har vært! ALT har gått i 1000km/t (unntatt når jeg har kjørt bil da, da har det gått ganske sakte. just sayin', for you Onkel politi.)
Jeg har ikke fått satt meg ned for å blogge et sekund, noe som er kjipt siden det har skjedd så mye. Vel, jeg har uansett gått rundt med kamera på meg; til og med på vorspiel den 16 hadde jeg kamera på lur. Jeg har altså en HAUG med fine bilder å vise dere! Tenkte spre de i litt forskjellige innlegg siden det er så himla mange, og prøve få litt system i det. Gleder meg til å viiiise dere - spesielt vår superkoselige 17 mai feiring ( for jeg har virkelig kost meg glugg ihjel, noe jeg håper samtlige av dere har og!)

Nå er jeg så fullstendig utslitt at det er natt på meg - regner med de fleste har tatt kveldinga nå etter en lang dag, så jeg tidsinnstiller innlegget til i morgen tidlig - det er altså God morgen til dere fra meg når dere leser dette;-)
Yes - first thing i morgen starter jeg med bildesortering og slikt. Har forresten et kjempemorsomt prosjekt jeg tenkte få igang her, but i'll tell you more laaater - spennande!

 • 14.05.2015, 14:18

Bildedryss; glamorøs aften med hollywoodfrue Maria Montazoni, datteren Sara og Erlend elias


Lovte dere jo å slenge ut noen bilder fra gårsdagens nattåpent; så da gjør vi det.
 
Erlend elias som konfransier for kvelden; han hadde også hatt med seg damene på forskjellige greier rundt i byen de siste dagene og de viste film fra dette på storskjerm.De syntes visst det var ekstra morsomt å se saltstrømmen fra ribb-båt - men again; who would'nt? :-)

Også hadde de en liten ''talkshow-session'' hvor de snakket om litt som hadde skjedd de siste dagene i Bodø.
Og en haug autografsignering.


Stappfullt!Et dame kom også opp med gave til dem - noe det virket som de satte stor pris på.
Jess. Det var det - da er jeg på sminkern og vender nesen mot stormen bibliotek for litt lesing med Sof. Ønsker dere en deilig fridag!

 • 13.05.2015, 22:23

Cafedate


Så koselig å ha jentene samlet, om så bare for en liten stund

I dag bråvåkna jeg av full action på telefonen hvor jentegjengen var i full gang med å planlegge city-nord tur - og siden jeg da lå å sov ble det planlagt å dra å vekke meg etc. Da jeg trøtt i øynene så dette fikk jeg skikkelig panikk og var oppe i lynfart for å rekke bort så jeg slapp oppvekking av frøknene. Nora hadde med seg lillemann - har ikke sett han siden uka han ble født (utenom på snapchat) - og det var så koselig, han er blitt så stor!! Det er så rart å tenke på hvor fort tiden faktisk går, det føles ut som i går jeg satt barnevakt for min eldste nevø her i Bodø, og han blir faktisk 5 i sommer! Ghad.Vel, Britt hadde litt tid før hun skulle på jobb, og Sofie er jo også her i Bodø nå - så da ble det en kjapp kaffe før Britt måtte forlate. Etter det gikk vi oss en real kikketur i butikker før vi called it a day og dro hjem. Etter en stund kom Sofie hit en tur for Handballkamp på sumo (som gikk dårlig, kjipt .. heldigvis ny sjanse neste uke på hjemmebane - DET MÅ BLI SEIER!)  Før vi dro bort på nattåpent på City nord for å se på selveste Erlend elias og Maria Montezoni (svensk hollywoodfrue) med datteren. Gøy! FIkk tatt en del bilder, så slenger de ut iløpet morgendagen:-) Ellers er jeg nå dødssliten på sofaen, klar for fiskegratengmiddag og paradise hotel. SO GLAMOUROUS. haha..Me preikast.

 • 12.05.2015, 19:49

REGNTUNGT


Åh, er det muulig å få litt findager her? Er så lei av grått og regn. Vel, dagene går unna og snart er det sommer - det er meldt en knallsommer her i Bodø, så man får vel bare smøre seg med tålmodighet. I dag har gått fort unna - jeg startet dagen litt stressa da jeg våknet 20 minutter før en kaffedate - men fikk heldigvis pusha det en time så det ble tid til dusj og fiksing. Å dukke opp på City nord med brokkolihår og null sminke hadde nok vært heller upopulært.. Vel, jeg kom meg på cafe, med kamera i veska og alt. Desverre var jeg så stressa at jeg glemte selve minnekortet hjemme, så null bilder desverre..
Etterpå kom jeg hjem, fikk hevet inn en rask lunsj og kjørte A ut for å fikse noe før jeg igjen tok turen på City Nord - Verdens beste Sofie kom hjem idag og skal være hjemme helt til etter 17.mai - så herlig!! Gleder meg til 16.maifeiring med the gang ♥
Vi har lagt småplaner for hele uka, så det blir godt. I dag drar vi en tur på trening, blir godt med en gammel treningspartner med. I morgen er det klart for første finalekamp for BHK - den spilles ikke her, så vi ser den på SUMO før vi tar turen på nattåpent på City nord hvor selveste Maria fra svenske hollywoodfruer skal holde show. Haha.. Personlig vet jeg ikke helt hva jeg synes om henne - får vel dannet et inntrykk i morgen. Men Erlend elias skal være konfransier - så da kan det ikke bli annet enn bra. Digger han(!)


Sofie ble selvfølgelig tatt for tyveri.. typisk. Neida - Vår kjære Britt er Nokasbabe ;-)

Vel, det var litt fra dagen. Nå er det klart for en treningsøkt og spennende episode av Paradise hotel (selv om jeg trykket meg inn på en spoilerlink og vet hvem som sjekker inn ikveld.. typisk meg.)

God tirsdag! ♥

 • 12.05.2015, 10:29

Green dressKjole fra B-young, belte fra Moods of Norway og dressjakke fra Cubus.

Da jeg var i byen forrige uke og tuslet på leting etter noe å bruke i konfirmasjonen på søndag holdt jeg nesten på å gi opp (hvorfor er det BARE sommerkjoler med blomstermønster i butikkene for tiden? Craving simplicity!) kom jeg plutselig over denne herligheten av en kjole på et salgsstativ på B-young. Jeg elsker denne fargen, og tror det må være min favoritt på siden av pastell-gul. Desverre var det bare en igjen, og den var i et par strl for stor .. Jeg følte allikevel at den ville være perfekt - så da kjøpte jeg den uansett om jeg så ut som en grønn potetsekk til å begynne med. Heldigvis trengtes bare et belte i livet til for å gjøre det til et kanonfint antrekk!

Likte du kjolen? :-)

 

 • 11.05.2015, 16:10

Bildedryss; Konfirmasjon


I går var vi som sagt i konfirmasjon til en nær venn av familien, som også søstra mi er fadder til. Jeg fikk knipset noen bilder av både kaker og våre små herligheter - som alle var med. (åh, for et slit med småbarn som løper rundt alle andre steder enn der man skal oppholde seg..) 

Her er iallefall noen av bildene;


Genialt med aktivitetsbord til barna!


Made by me ;-)


Dadda sin prins ♥


''Se Lucas - Bil!''Kjempekoselig dag ♥

 • 11.05.2015, 11:50

Yesterdays


 
Bukse og jakke HM - Veske Lindex - Merinogenser Cubus.

Et par bilder til fra kampen igår pluss gårsdagens antrekk. Når man skal sitte et par timer på harde benker må man kle seg comfy, men til tross lot jeg joggisen ligge hjemme. Måtte fikse håret i ei fei igår morgest siden vi skulle rett i konfirmasjon etter kampen - rakk bare hjem å skifte om til kjole før vi var ute av døra igjen.
I dag er dagen akkurat startet her, jeg har enda ikke lagt planer heller. Skal prøve å få tatt meg en runde i solariumet, også drar jeg nok en tur ned på biblioteket med boka jeg lånte her om dagen - den var tjukk, men gikk utrolig fort! Jeg snakker nå om Boktyven, for de som ikke fikk meg seg posten her om dagen. Anbefales virkelig!
I morgen kommer Sofie og blir helt til over 17.mai - gleder meg til å få bestie hjem ♥

Hva er deres planer for i dag - og for uka som kommer, om dere har lagt noen enda? :)

 • 11.05.2015, 02:10

Hurra for BHK! (Bildedryss)


Hei dere! Og beklager for lite oppdateringer igjennom helgen - den har vært en smule travel til tross for at jeg ikke har vært ute. På fredag var jeg til en venn og lagde kyllingtaco og så film, SÅ koselig! På lørdag lagde jeg kake til en konfirmasjon jeg skulle i i dag - og så gullruten. haha, jeg er klar over at det for det meste er 10- og 40+ som ser på det - men det må da være lov. Makan til koselig program!!

I dag var vi som sagt i konfirmasjon, men før det tok jeg og A turen på handballkamp. Det er jo sluttspill, og herrelaget her i Bodø har vært rågode hele sesongen. Det er så gøy å være på handballkamp, spesielt her hvor det som regel er godt trykk i publikum og mye liv i salen. Også er det så klart gøy at spillerne dunker inn gode mål hele tiden, og vinner stort sett alle kampene.

Mål etter mål -


.. og selveste Kapteinen avslutta med et magisk mål - videre til finale mot Elverum! #stoltbodøværing.Gratulerer til BHK - og kjipt for fotballglimt som på sin side ikke kom så godt ut hverken idag eller resten av kampene denne sesongen.. får bare håpe det snur for dem på lørdag!Og med det peace-er jeg ut. Har heldigvis tatt et par bedre outfitbilder enn dette, men tenkte spare de til i morgen i stedet. Har også en haug bilder fra konfirmasjonen jeg var i i dag som trenger redigeres litt før de er klare - men det skal vi nok få til. Sjekk innom iløpet av morgendagen :-) God natt fra stua!

 • 09.05.2015, 14:17

SUNSET 
En nydelig dag her i Bodø fra formiddag til kveld ♥I dag er det lørdag igjen, tenk det! Føles bare som et par dager siden sist.. vel, godt er det iallefall. Denne lørdagen blir rolig for min del - Siden jeg skal i konfirmasjon i morgen, og det tross alt er den store festdagen neste lørdag (16 mai) trenger jeg en liten oppladnigshelg. Jeg bruker derfor dagen på å se serier, rydde og ikke minst bake en kake til morgendagen. Kanskje dere vil se senere?

Mine planer for dagen er altså ikke mye å skryte av. Jeg håper vi får til et par runder scrabble her hjemme etter Lucas har lagt seg i kveld, ellers bare tv-tid. Deilige lørdag!

Hva gjør dere idag? :-)

 • 07.05.2015, 00:39

ALLERGISK REAKSJON


I går kveld bestemte jeg meg for å lage en skikkelig kose-fruktsalat med kun favoritten mine - jeg er allergisk mot sitrus og intollerant mot banan i større mengder så de prøver jeg holde meg unna; men det fins jo så mye annet godt. I alle år har favorittene mine vært ferske blåbær de store hagebærtypene som fins i beger i butikken) Bringebær, vannmelon og jordbær. i fjor ble mango føyet til lista også - også er jeg så klart glad i epler (kun gule) og pære. Vel, for to år siden skjedde det noe kjempekjipt; Jeg spiste en skål fruktfavorittblanding og reagerte noe helt forferdelig på det - da snakker jeg hovenhet i hele fjeset, røde og våte øyne og hele pakka. Vi fant etterpå ut at jeg er kryssallergisk mot både nøtter (dette visste jeg om fra før) og også JORDBÆR. Dere kan jo tro for en kjip nyhet det er å få høre at man ikke kan spise noe man elsker mer.

Vel, jeg har hele tiden spist jordbærsyltetøy og behandlede jordbærprodukter uten problem - jordbærsmak på yoghurt etc. Etter å ha lest et tips på internett om å fjerne frøene i jordbærene (de jeg reagerer på, de små grønne) Fant jeg igår ut at jeg skulle teste dette i fruktsalaten. Det bugner jo av friske jordbær i batt utikkene nå, og familien her hjemme har lurt inn fristende belgisk-jordbærlukt over hele uka nå - så jeg måtte prøve.


Vel, fruktsalaten var nydelig og jeg koste meg glugg ihjel igår. Noe helt annet var det da jeg våknet imorgest med mandler på størrelse med golfballer, opphovnede øyne og kløende utslett over begge skuldrene. Fikk streng beskjed om å ikke finne på å prøve slikt igjen; og det kommer jeg neppe til å gjøre heller. Så grusomt! Er veldig glad for at det ikke ble verre - har opplevd en skikkelig allergisk reaksjon EN gang før da jeg fikk i meg et eller annet sjokoladepålegg med nøtter i; det er noe jeg ikke vil oppleve igjen for å si det sånt. Nå krysser jeg bare fingre og tær for at utseendet mitt blir normalt til imorgen, for sånn her nekter jeg se ut. haha.
Som dere kanskje skjønner har jeg derfor prøvd holde meg litt i skjul idag - gjort kjedelige, men deilige ting som å ta sol og ta et laaangt bad har vært hovedinnholdet i dagen
min. Også tok jeg meg en tur på BHK -kamp, mutters alene.. haha, elsker jo å være på kamp - og jeg og Kristoffer hadde egentlig planlagt å dra, men så måtte han til Narvik med jobben.. Jeg satte meg ned med sumoen, og etter halvt spilt kamp innså jeg hvor teit det var å sitte hjemme når kampen faktisk foregikk 100 meter fra huset mitt - så da var det bortover å kikke. Heldigvis seier idag og, og ny kamp på søndag! Da skal jeg ''desverre' i konfirmasjon, men skal nok finne en måte å få sett uansett:-)

 • 05.05.2015, 20:35

RETRO
Da vi var på Sølvsuper rehabliteringssenter på besøk til mormor igår knipset jeg som sagt noen bilder av stedet. Synes det var så kult, spesielt den lille stua hvor hvor man kunne sette seg ned for å lese avisa eller finne seg en bok i bokhylla. Virker som et så koselig sted å være!

Nå er det kveldet her, og jeg har i grunn ikke gjort en døyt idag - med god samvittighet. Noen dager er rett og slett ment for å være late, og da blir det sånn. Jeg hadde egentlig planlagt ei treningsøkt nå på kveldingen - men kjenner det butter så veldig imot når det kommer til dagsform at jeg heller lar være i dag. Hadde det vært for et halvt år siden hadde jeg nok tvunget meg selv bort og hatt en grusom økt jeg ikke fikk noe spesielt positivt ut av; men jeg har lært meg at trening skal være lysbetont, gi energi og glede og være noe man gleder seg til. Dermed blir det fri idag og trening en dag jeg har lyst :-)

Hvordan har deres dag vært? :)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits