• 31.05.2013, 23:48

Summer paradise


Gud så deilig det er å være ferdig med denne dagen. Vi hadde som jeg har fortalt før eksamen i nynorsk idag, som resten av 3klassene i norge. For min del gikk det rett vest, og jeg håper rett å slett jeg ikke stryker. Blir overlykkelig for en 3er, og det skal godt være til å være meg - som som regel glir inn i depressive perioder av å få 4 på vanlige prøver. Iallefall, grunnen til at jeg tror det gikk ille var at jeg for det første valgte feil oppgave, IGJEN. Visste på forhånd at en av oppgavene kom til å måtte handle om språkdebatten, siden det faktisk i år er 100 år siden både Camilla collett og Ivar aasen ble født. Hadde derfor lest meg godt opp på dette, og glemt helt av det at jeg ikke kan nynorsk grammatikk. Angrer dypt på at jeg ikke lånte meg en nynorskbok for uken.. Ellers var det kun en oppgave som handlet om språkdebatten, og den kom i en sjanger jeg var veldig usikker på i forhold til de andre, men siden jeg følte det var mest stoff der, valgte jeg den. Ser i etterkant at jeg burde valgt tolkning av novelle, da dette er det jeg er ordentlig dreven på og har valgt på samtlige hovedmål og bokmålstentamener.. Gjorde denne feilen på hovedmål-eksamen og, og fant ut at jeg skulle teste ut det å skrive essay, selv om det er tolkning jeg KAN, og jeg faktisk hadde lest boken utdraget var fra. I dag ble jeg også dødsdårlig, vi satt i en gymsal med 4 andre klasser i stekvarme, jeg holdt på å kaste opp å sovne om hverandre, og klokken 1 måtte jeg bare levere. Gjort er gjort, ferdig er jeg iallefall med skriftlige eksamener. KUN MUNTLIG IGJEN; DEN GLEDER JEG MEG FAKTISK TIL! Satser på å komme opp på mandag:)

 


   
Ellers har vi hatt steksol hele uken. Har solt meg, spist is og grillet.
Idag var jeg på jobb, kan si så mye som at jeg hater å være blakk når cubus finner ut de skal slenge ut tidenes fineste sommermote i butikken.
I morgen er det også meldt steksol, men jeg står på jobb hele dagen.. Må innrømme slike dager er tunge, spesielt når jeg vet resten av vennene er å bader og soler seg! Etter jobb imorgen regner jeg med vi tar turen ut på byen, det er lenge siden, og det er ekstra kos når det er fint vær:)


Nå skal jeg se litt serie og spise is før jeg tar kveld iallefall! Dere får ha en fantastisk helg:)

 • 29.05.2013, 11:18

Koseligste helga på lenge!


Jeg og pappa kjørte på hytta på lørdag, og ble der til søndag. Det var bare vi to, og hunden vår Ailo, og det var kjempekoselig å få litt pappa/dattertid - er alt for lite sammen med pappa. Vi bor jo til mamma, så det er ikke ofte vi er der borte. Jeg kjørte dit, og han passet Ailo som satt i baksetet. På veien stoppet vi å kjøpte inn taco til lørdagskvelden, og torskefilet og grønnsaker til søndag (JEEJ; jeg fikk ønsket mitt!)
Når vi kom frem gikk tiden fort til det ble kveld, og jeg som egentlig skulle lese til eksamen ble sittende å se resten av pitch perfect - som jeg har startet på 5 ganger og aldri fått sett ferdig. Vi lagde taco og koste oss, før jeg tok kveld rimelig tidlig - (MED VARMEPUTE, åh barndomsminner!)
På søndag stod vi begge opp tidlig. Solen skinte, og jeg fant ut jeg måtte utforske barndomsøya mi siden det er så lenge siden jeg har vært der. Alt var som det alltid har vært, men det var en utrolig deilig følelse å traske rundt der. Gikk meg en lang tur rundt der jeg pleide leke i barndommen, en tur i skogen og en tur innom kirkegården for å besøke graven til mine kjære besteforeldre. Alt var bare utrolig deilig, stillheten, varmen, skogen.. Det er vanskelig å beskrive. Skulle ønske jeg kunne sende dere den friske luften med små preg av kumøkk og saltvannsbris - helt ren fra eksos. Da ville dere skjønt det! Det var iallefall deilig å komme seg vekk. Når ettermiddagen kom og vi hadde laget deilig torskemiddag kjørte jeg oss hjem i sola. Vi kjørte innom valnesfjorden å plukket opp vår nye hund også - den er så fin! :)
Slenger med litt bilder;

Er det rart jeg elsker dette stedet? Blir nok mye hit i sommer, wii!

 • 28.05.2013, 22:11

Grilltirsdag!


Puuh, idag hadde vi første av tre eksamener! Var dødsnervøs, læreren vår har gått on and on om hvor mange påbygg-elever som stryker på norsk hovedmål-eksamen, og at vi ellers bør være forberedte på dårlige karaterer. Av denne grunn er jeg veldig usikker på min egen prestasjon, men satser på å ikke stryke iallefall! Satt ut tiden og skrev så godt jeg kunne, så satser på at det går greit. Veldig deilig å være ferdig med den iallefall! Nå er det nynorsk på fredag, som jeg gruer meg ganske mye til, i og med at jeg sliter med nynorsk. Men skal låne meg en nynorsk-bok og bli litt vant til det, så får vi se.

Idag var det iallefall knallsol, som det har vært hele uka. Vi bestemte oss for å grille etter skolen, - det ble litt utsatt, så det ble kveldsgrilling. Like herlig koselig uansett!

Isbergsalat, mais, jordbær, agurk og vannmelon. Grillspyd med kyllingfilet, champinon, squash, jordbær og agurk:)

 
Imorgen er det vanlig skole, en av våre siste vanlige dager før sommeren. Det er meldt knallvær fram til helga, så vi satser på litt soling mens vi øver til eksamen.
:)
Hvordan har deres tirsdag vært? Hører været er snudd helt og dere har sol på sørlandet og?:- D Deilig!!

 • 25.05.2013, 20:21

Outfit; CRAZY FOR PINK
Elsker dager hvor sola skinner og jeg kan fylle håret med blomster og kroppen med farger uten at noen ser rart på meg. Denne type stil må være en av mine favoritter - ELSKER å kle meg i søte klær på sommeren!
Denne buksa er også en av mine favoritter, selvfølgelig fra Cubus - og den er faktisk sammen med alle de andre fargebuksene våre på tilbud nå:- D
Ellers er toppen fra Cubus, den har jeg både i hvit, grønn og svart. Peplumtopper er noe som passer meg veldig godt for tiden - den framhever de formene jeg egentlig ikke har for tiden. Haha.. Men iallefall skikkelig behagelig antrekk samtidig som det er pyntet. Buksene er praktisk talt superstrech og toppen er behagelig bomull:)

Dette var imidlertidig antrekket fra torsdag når sola stod høyt her. Når dere leser dette sitter jeg på hytta, borte fra all kommunikasjon og leser til eksamen, FORHÅPENTLIGVIS i solskinn! :)
Hva synes du?:)


 • 25.05.2013, 13:53

Klar for hytta!


Nå, etter mange mange helger med forsøk på å komme oss avgårde på hytta tar vi turen idag. Vi har hytte på ei øy et stykke utenfor Bodø, så vi må kjøre rundt 1, 5 timer for å kommer til fergekaia - før det tar rundt en halvtime med båt. Hytta vår, som egentlig er et hus er verdens koseligste sted å være. Jeg har ikke fått vært her på snart to år, og kjenner virkelig jeg savner det. Forbinder det med lykke i barndommen å være på hytta, kose meg med cartoon network (noe jeg antageligvis ikke blir å gjøre nå), slappe helt av, gå på den ene butikken som er det før den stenger klokken 3 på dagen, dra på en av gårdene som er der å se på dyr - savner lukten, essensen av hele øya er fantastisk. Dessuten har jeg jo eksamen på tirsdag, så det er veldig godt å komme seg litt vekk når jeg har såppass mye å forberede uansett!

Jeg skal kjøre, så pappa og onkel sitter på. Lillesøsteren min skulle egentlig være med sammen med kjæresten, men de ombestemte seg i siste øyeblikk, så da blir det bare meg og pappa i vår side av huset. Tante og onkel har andre halvdel av huset og skal være der, gleder meg masse til å få vært litt sammen med dem og! Vi kjører litt før så vi rekker innom butikken for å handle inn til helga, så er det straka vegen. Elsker å kjøre strekningen mellom her og til fergekaia, veiene er så greie! Inne i Bodø er det jo omkjøringsrot overalt for tiden, og alt er helt kaos ang trafikk.. huff.

Ellers har jeg lovet pappa å hjelpe han ta opp poteter, så krysser fingrene for skikkelig barndomsminnemiddag i morgen med nyopptatte poteter, gulrøtter og kokt torsk! Har hatt lyst på det i flere daager nå.. (kall meg merkelig, skal man på øyhytte så er det bondekost som teller!) - og taco ikveld om jeg får overtalt dem (A).
Så regner jeg med helga går til masse pugging på stilsjangre og tidsepoker, moderat lesing av min kjære isfolket-bokserie og litt i min nye bok ''Jane eyre''- (har hørt SÅ mye positivt om denne boken,og gleder meg til å se om den holder til forventningene!) Tar også med meg pcen- uten nett såklart.  Har noen filmer og serier på pcen i tilfelle jeg får lyst å kikke litt, og har tatt med meg joggeskoene i håp om at været taler for et par joggeturer rundt øya.


Måtte ta meg en snartur ut imorges for å sjekke elkjøp etter ny pc, ta sol og litt småinnhandling. Ble til denne tøffe bhen fra gina tricot og en liiiten stekepanne (INGEN FLERE MISLYKKEDE PANCAKES på denne frøkna! Ellers ble det en ekstra boks yoghurtnøtter siden jeg spiste opp den ander igår.. er så hekta.


Pakka med meg litt av hvert - nyttige bøker, mindre nyttige bøker, treningsklær, massemasse hudprodukter som jeg skal skjemmevekk huden med, cottage cheese, potetgull, lomper, proteinpulver, tyggis .ja, som dere ser er jeg godt rusta!:)
Skal ta masse bilder og lover en kjempeoppdatering på søndag!:) Håper dere får en fantastisk helg, uansett hva dere skal gjøre.
hehe, hva skal dere gjøre?


 • 24.05.2013, 16:11

Outfit; Grungy midsummer


 


Wii, endelig helg! Denne fredagen var skikkelig hard å stå opp på, men kom meg opp og i klærne og rakk skolen med kjempegodt humør etter nesten-løpetur dit. Blir så energisk når sola skinner at det er sykt! Idag var det nydelig sol fra morgen av, men etter skolen (selvfølgelig..) har det bare blitt verre og verre, og nå silregner det.. Vi følger altså etter dere på sørlandet! Håper på bedre vær i morgen og i overimorgen:)

Idag følte jeg for å være sommerlig, men samtidig ikke så sommerlig som jeg var igår. Da ble det en sort blomstertopp fra bikbok, rotete hairdo med overnattenflette i luggen, skinntights fra bikbok og sort skjorte med gjennomsiktig rygg  fra Cubus - supplementert med verdens søteste sko svarte småsko med diamantblomster på tuppen jeg kjøpte i London. Det ble en litt grungy look, med messy hair og en svart vri - men allikevell veldig sommeraktig. Passet veldig greit til dagen - vi gikk jo nemlig fra blomster og sol til grått og regn idag. *muligens synsk*

Hva synes du?:)

 • 22.05.2013, 21:31

Stortrives i varmen


Vi har skikkelig hotflash-dager her i nord for tiden! Heldigvis får vi også litt sommer for en gangs skyld, og det midt i mai! Desverre for min del byttes forkjølelse og influensa ut med pollenallergi, og jeg er like tett året rundt. På sommeren er det vel egentlig verst sånn sett, fordi jeg i tillegg blir knusktørr i halsen. Da er det jammen godt å det finnes is!
Idag har jeg bare kost meg, vi hadde det smålig overskyet på morgenen mens vi var på skolen, så jeg gjorde unna dagens treningsøkt i fritimene - så hadde jeg hele ettermiddagen fri til å late meg i solen. - gjett om jeg har gjort det!
I morgen er det også meldt strålende sol - men da befinner jeg meg på jobb hele ettermiddagen, så håper virkelig godværet holder seg til helga. Da skal jeg kjøre til hytta med pappa og lillesøster, noe jeg gleder meg masse til. Er så deilig med fri! Når det skal sies, kommer helga mi egentlig mest til å gå til norsk gramatikk/ sjangertrening før hovedmåleksamen på tirsdag. Skal også få øvd til nynorskeksamen som jeg har neste fredag, og prøve å få inn litt fra andre fag siden opptrekkingen til muntlig starter første mandag i juni. Håper jeg kommer opp på mandag, da har jeg nemlig sommerferie fra onsdag etter eksamen! Det hadde vært helt ideelt for meg å komme opp i muntlig historie på mandag. hihi! Får bare krysse fingrene. Det eneste jeg egentlig ikke vil opp i er matte muntlig og naturfag, ellers er resten rimelig greit.


Klarte finne fram et bilde jeg faktisk ikke ser ut som en spinkel stokk på. nesten iallefall - dette blir dagens sommerbilde av meg iallefall. haha
Har ikke stor nok tro på kroppen til å legge ut bikinibilder og sånt - men når kiloene starter å komme på, og selvtilliten øker lover jeg en superbikinioverdose av en sterk sunn kropp på bloggen! heldige dere......................HEHE.Og jeg elsker følelsen blomstene våre gir meg.

haha, ser at litt neglelakk kanskje er på sin plass for tiden!
Å kunne gå rundt barbeint på plenen er så herlig. I sommer skal jeg få meg hengekøye, og lage meg skikkelig kosehjørne i hagen!


Mamma har veldig rar, men samtidig veldig søt pynt ute som dere ser. Her er pippene på terrassen!
Dagens verdensbestemiddag; Biff med kålfries, sopp, bernaisesaus og salat. Ekstremt sommermat, nå fremover håper jeg det satses på grilling her hjemme! Har så lyst å prøve ut grillet kjøtt med frukttilbehør som stekt vannmelon og eplespid. NAM!!Ble inntatt her, i steiksola:-D PERFEKT SETTING!
Har sett at det regner på sørlandet, håper dere har det fint allikvell. Regner med sommeren kommer skikkelig hos dere og snart, antageligvis når skuren når hit..

Har dere hatt en fin dag? :)

 • 22.05.2013, 08:35

Summer love


Åh som jeg har kost meg de siste dagene! Bøker i sola, is og bær i tonnevis og bare avslapning har vært i fokus i det supre været vi har. Om noen dager starter jeg eksamensoppkjøret, så får bare kose meg mens jeg kan!

 • 20.05.2013, 12:45

De siste, herlige dagene


Åh, nå har det altså gått i ett her siden 16. Har hatt noen fantastiske fridager, hvor solen har strålt og humøret stått i stil. Tenkte å prøve å oppsummere dagene litt med bilder, for det blir vanskelig å forklare ordentlig - alt har gått i ett samtidig som det har vært de roligste, deiligste dagene. Har gjort alt, men samtidig ingenting.
Her har dere iallefall 17 mai's bilder;Bakte pavlova på egen hånd - så stolt! Stod faktisk opp klokken halv 9 på selveste nasjonaldagen og smelte sammen denne. I BAKRUS!Denne kan jeg bare ta halve æren for - hadde nemlig bestilt en glutenfri browniepakke fra iherb sist. Denne fikk jeg nå prøvd ut - og den smakte FANTASTISK!
I tillegg slapp jeg jo å ligge halvdød på sofaen resten av dagen. Har heldigvis fortsatt rester i kjøleskapet jeg kan mumse på, denne skal helt klart bestilles igjen!
Mamma måtte såklart ha bilder av sin lille rødruss. HAHA - slik ser jeg ut etter å ha festet en hel natt - ikke fjernet sminken og etter å ha svettet meg ihjel i 17maitog.

 

Vi fikk turnet litt fra oss da vi ventet på at toget skulle gå;

GØY!

Ellers var jeg på tivoli på kvelden, og tok et par karuseller. Kjente jeg var i elendig form etter gårsdagen, så det ble en tur i spykoppen og en tur i en svær, helt forferdelig karusell jeg aldri skal ta igjen. Et slags pariserhjul som gikk fort rundt, og samtidig hadde vogner festet på seg som snurret rundt. uff!! Har faktisk blåmerker fra topp til tå etter tivolituren..

Lørdag og igår gikk vel egentlig ut på det samme, jeg hadde fri - løste kryssord og leste bøker i steiksola. Med tonnevis av frosne bær og iskrem - det BESTE som fins i varmen!
Ellers har jeg egentlig bare gått småturer til butikkene, øvelseskjørt masse med pappa og sett serier og filmer.

Idag stod jeg opp rimelig tidlig,men samtidig senere enn vanlig. la meg tidlig igår og - men var sliten så fikk faktisk sovet rundt 9 timer (!) det er myyye for meg - pleier å sove rundt 7.
Rundt halv 10 var jeg oppe og hoppet imorgen, våknet litt til og tok meg en gåtur i dagens steksol. Hadde en bok jeg skulle få hente hos ei dame, så da var det veldig deilig å få gått seg en liten tur. Det var sykt deilig å gå i sola, veldig varmt selv om det var litt for mye vind. Nå har sola gjemt seg bak skyene, men jeg håper den kommer tilbake fort!
Hadde store planer om å ta tak på harry potterserien igjen mens jeg grilla meg litt idag. Ser for meg planene for dagen er å få trent litt, få kjørt litt og bare kose meg på den siste fridagen.
 
Har dere hatt en fin pinsehelg - og hva gjør dere idag?:)

 • 16.05.2013, 09:32

I'm back


Hei og hopp! Nå er det en stund siden jeg har skrevet, og grunnen til det er rett å slett at jeg trengte en pause, hatt mye skole, jobb og russetid - og i tillegg ligget med influensa! Men nå er jeg Ca tilbake for vanlige updates. Ser mange fortsatt har vært inne å kikket, og det er utrolig koselig å se:-D nå er jeg ferdig med alle prøver for i år, har kun mine tre eksamener igjen! Takk gud for det. Kom heldigvis opp i nynorsk (Matte var alternativet) så er ekstremt fornøyd med det! Eller har jeg den siste uken;

Blitt enda lysere i håret..

Vært på tivoli og kost meg med venner og familie ..

Og spist et tonn iskrem samt godt mat:)

Idag er det 16, og her stråler sola! Planene for dagen er kakebaking, tivolitur og skikkelig avslutning På russetida i kveld! Bra dag altså:-D

HVa gjør dere idag?:)

 • 09.05.2013, 21:18

Idag har jeeg..

Vært syk. Ligget inne og vært sur fordi alle andre får kose seg i den strålende sola og 20 gradene vi hadde idag. Gått til den eneste åpne butikken og kjøpt rådyr mat. vært lei meg for mitt mistede kort som gjorde at jeg ikke kunne blakke meg helt på den dyre søndagsbutikken. Gjort kryssord og lest. Ligget litt mer på sofaen. Lagt meg ute på verandaen på et pledd med blad, helt til plutselig vinden kom etter 10 minutter. spist. spist litt mer. farget håret mørkere, OG lysere. Jadda, enda mer ombrefarge! Nå er det veldig tydelig iallefall.
Blitt lei av å være inne. Trosset sykdommen og gått til sofie i sola. Gått til russecampen. vært der i ti minutt. frøset. gått hjem, angret og håpet på at jeg ikke ligger syk imorgen og.

Det oppsummerte vel bra! Nå er det heldigvis straks paradise, og jeg skal gå løs på isskåla mi og være litt mer emo for at jeg ikke får være med på kveldens fest. KANSKJE i morgen, IHVERTFALL på lørdag. God natt søtiser! KissezZ

 • 09.05.2013, 10:00

'' I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.''


Nå som jeg ligger hjemme syk allikvell, bruker jeg like så godt tiden på å få lest litt igjennom pensum. De som kjenner meg vet hvor viktig det er for meg å prestere godt, spesielt på skolen - og der har jeg falt pittelitt ut i det siste pga sykdom og dårlig konsentrasjon. Men nå som jeg allikvell må være her inne, er det en gylden mulighet for å få tatt igjen litt. Det er jeg sjeleglad for - for da kan jeg få det unna og møte ekstremt forberedt til de tre eksamene jeg skal opp i om et par uker. Dette gjelder jo faktisk resten av livet - og da føler jeg det er på sin plass i gi en skikkelig innsats.

Har forresten forandret på søkene mine på universitetet. Har kun søkt årsstudier, fordi jeg vil jobbe et år mens jeg finner ut hva jeg vil gjøre etterpå. Har etter alle disse årene enda ikke funnet ut hva jeg vil! Det er så mye å velge mellom, helt til nå har jeg jo hatt lyst å studere jus, men jeg er ikke helt sikker enda.. Jeg har lyst å reise, oppleve verden med jobben min. Jeg vil være sikker på at det jeg velger er noe jeg blir lykkelig med å gjøre, og at det er noe som gir meg noe ekstra.
Jeg hadde statsvitenskap som førsteprioritet - men nå har jeg byttet den til internasjonal politikk. Dette er noe som opptar meg mye, og jeg elsker å lese om nato, fn og allianser/kriger i verden. Har også satt journalistikk som 2.valg!
Mitt største mål er uansett vei å bli lykkelig med det jeg gjør. Jeg vil tjene penger på det, og samtidig elske det over alt på jord. Det er ihvertfall verdt å jobbe knallhardt for!

Nå er det altså bare å holde målet om gode eksamener i sikte, så ordner ting seg. Blir nervøs bare av å tenke på det!
Take every chance. Drop every fear.


Har dere spesielle mål i livet? fortell meg om dem!! Sånt er så spennende, og det er iallefall spennende å bli kjent med dere:D

 • 08.05.2013, 22:49

myskväll!


Måtte bare innom å friste dere litt;
Akkurat nå er jeg faktisk veldig fornøyd med å være syk-russ. Akkurat nå føles dette mye bedre for kroppen enn å dra ut å herpe opp enda mer med roping og dansing.
Selv om jeg håper å bli fort frisk så jeg får vært med på det sosiale, er jo kun litt over en uke igjen! wææ.


En litt sunnere variant med blåbær , bringebær , jordbær og easy-is fra henning olsen. Dette er solklart favoritten, og når jeg er syk er den som en drøm for halsen min!
#iloveEllers har jeg startet på ''a royal affair'' 3 ganger idag, er kommet til rundt 6 minutter. Haha, faller helt ut, så tror jeg skal kjøre på med noe litt mer komedie, eventuelt en serie. Også må jeg jo få med meg min daglige sex og singelliv om en halvtime!

Hva gjør dere ikveld?:) • 08.05.2013, 12:28

Blueberryvanilla - start


Det er en ting som aldri kan slås for min del - nemlig kombinasjonen av blåbær og vanilje.Vanilje er noe av det beste jeg vet, elsker duften, smaken og rett å slett alt med vanilje.  Selv om jeg er syk idag og ikke har spesielt lyst på annet enn iskrem og grønnsaker - var jeg ikke for syk for min planlagte skolelunsj;


Skyr vanilje med blåbær


Blandet sammen og servert med et dryss kanel, costume og funlight med vannmelonsmak ♥


Åh, jeg er i himmelen nå altså! Bortsett fra at jeg fortsatt er fælt syk og solen stråler ute.. Var en snartur på butikken ista og fikk tak i tyggis - men har tydeligvis mistet kortet mitt, så fikk ikke tak i iskremen jeg ville ha.. Satser på å finne det iløpet av dagen, så jeg får meg is! De eneste planene jeg har idag er ellers å se film og serier og lese. Har også fått hentelapp om pakkene mine fra iherb;

Skal altså få mamma til å kjøre meg å hente disse - om jeg husker rett inneholder de MASSE godt som jeg var fri for. gledermeg!
Hva gjør dere idag? Har dere sol?♥

 • 08.05.2013, 03:14

Influensasmittet!


Det er så ekstremt typisk meg å få influensa rett før jeg har fri. Dette er jo egentlig ikke rart med mitt immunforsvar for tiden, men at det alltid skal komme rett før ferie er jo bare helt teit. Har måttet bytte bort vakta mi på jobb i morgen, og sendt melding om at jeg ikke kommer på skolen i morgen heller. Det suger , for jeg har jo bare 4 timer, og 2 av dem er en prøve jeg er helt klar for å ta! Nå blir den utsatt, og jeg vil jo igrunn bli ferdig med det. Ellers var jeg jo helt klar for å være litt russ disse 4 dagene jeg egentlig hadde verken skole eller jobb - men nå ser det ut som det må legges på hylla. Til og med treningen jeg var så godt i gang med igjen må utsettes til jeg er frisk. Altså, kommer antageligvis til å bli frisk rett før eksamensoppkjøret, ''så herlig''.

Nå får jeg iallefall ikke sove. Etter å ha prøvd i to timer måtte jeg rett stå opp å lage meg isbitmelk med kakaopulver i blenderen.Det var det nærmeste jeg kom iskrem - noe som egentlig er det eneste jeg har lyst på. I morgen blir det en tur ut av huset - nemlig for å skaffe iskrem.
Ellers får jeg bare ligge her å håpe på å bli frisk. Det verste med å være syk er så kjedelig det er! Man har ikke energi til å gjøre noe som helst, men kjeder seg fortsatt ihjel. Det blir dessuten hardt å  se alle mine medruss kose  seg hele langhelgen mens jeg ligger inne ..Det positive er jo iallefall at jeg kan spamme ned bloggen.
uff.

Nå skal jeg prøve å sove igjen - eventuelt se gossip girl. Nattinatt!

 • 07.05.2013, 11:39

Raspejern i halsen og njet buzzer!


God morgen:- ) Det er vel strengt tatt ikke morgen lengre nå, men for meg som stod opp for en halvtime siden er det det. I går på skolen fikk jeg i løpet av dagen vite at jeg hadde fri i både gymmen og norsken - det i tillegg til fritimer gjør at jeg kun har to timer på skolen og ikke starter før 2! Helt greit for meg;)
I går kveld hadde jeg jo planlagt å komme i gang med treningen igjen, og hadde gledet meg maasse til det. Men så kom beskjeden om at jeg måtte på jobb - så da utgikk det. Istedet planla jeg treningsøkt nå på morgenen i dag, siden jeg allikvell ikke startet før sent på skolen - og gjerne ville ha kvelden fri til russegreier. Da jeg stod på jobb igår frøs jeg halvt til døde, og jeg kjente bare halsen ble mer og vond samtidig som hodet ble ekkelt og tungt. Jeg skjønte allerede da at både trening og russefeiring kom til å måtte vike i dag.


Jeg kom uansett hjem, laget middag mens jeg så paradise før jeg stupte i seng. Lå våken i smerte til halv 3, da stod jeg opp og spiste vannis før jeg la meg igjen. Etter hvert sovnet jeg - men da jeg våknet i morgest var formen verst. Det er så TYPISK meg å bli syk i russetiden! Spesielt siden det kun er i morgen igjen med full dag før jeg har fri fra både jobb og skole helt til søndag. PISS SIER JEG BARE.

Nå skal jeg se litt once upon a time, mens jeg slapper av å håper formen blir bedre så jeg får kommet igang. Er ikke glad i å sitte inne, og synes jeg har gjort det litt for mye i det siste. Sånn blir det nesten når man har fucka opp kroppen sin litt for mye, og sitter igjen med tidenes dårligste immunforsvar. Håper sånn på å bli bedre fort.. savner å feste i russecampen:- (
Iallefall; noen som vet om man blir bedre av å spise iskrem når man har halsbetennelse? det er nemlig det jeg har mest lyst til å vie dagen min til, men samtidig er jeg livredd for å bli verre av det.åh ben and jerrys drømmer..... litt off topic, men smakte forresten den nye blondie core isen igår. Den stemte IKKE med forventningene mine. Hadde selvfølgelig ikke lest verken a det var en ''core'' eller at denne var av karamell(noe av det verste jeg vet) så det var vel kanskje ikke rart. Favoritten er og forblir half baked. skulle gjerne hatt den nå altsååå..
.Ellers skal jeg prøve å få fikset et ordentlig innlegg, enten der jeg viser dere favoritten min blandt neglelakker - samt noen gode tips / eller favorittene mine i klesrommet.


Håper dere har en flott dag, og at dere slipper ligge syke i mai:)

 • 05.05.2013, 17:07

Only know you love her when you let her go.


Åh, denne sangen treffer meg midt i hjerterota. Den er helt nydelig, og teksten er jo så sann som man får det. Er det ikke sånn at vi savner vinteren og ski, grill og påske når det er sommer - og når vinteren kommer klager vi over hvor kaldt det er og hvor klare vi er for sommer?
Eller omvent. Og når vi er på ferie har vi hjemlengsel, og når vi er hjemme vil vi bare vekk. Man vil alltid ha det man ikke har, når det ikke er der. Jeg tror vi mennesker generellt burde fokusere på ting som er bra og positivt i hverdagen - istedet for å kun lengte etter ting som kommer.
Dagens visdomsleksjon er dermed; nyt dagene til det fulle! Man vet aldri når ting tar slutt:)

                       

Flere som er helt forelsket i denne sangen? :) Ha en fortreffelig fin søndagskveld ♥

 • 05.05.2013, 12:46

Tidenes broilerruss.


Vi startet ganske sent igår, kun jeg, Sofie og Nora. Jeg brukte en evighet i dusjen og på å fikse meg, så var der rundt 10. Vi bestemte oss for å bare vorse vi tre, vi har det alltid så koselig og vi skulle jo komme oss i campen så fort som mulig! Ettersom drinkene gikk ned (Merk, jeg trengte aaabsolutt ikke mye for å innta godformen igår.. huff.) ble vi mer og mer varme i trøya, og plutselig var vi verdens sterkeste! Dette måtte selvfølgelig foreviges, så vårt lille vors ble til en formbilde- photoshoot; 


Shikkely sterk...................................

 

Hallais fitnessbarbie! (her med nytt rapunzelhår, veldig fint forresten!)Dette er da det siste bildet jeg husker skikkelig å ha vært med på. Etter dette var det straka vegen opp!
Dette er da bildene jeg grede å få knipset iløpet av festen. Her skulle jeg få bilde av presidentens plutselige strippeshow.. Vet ikke om det var dårlig reaksjonsevne eller sakte lukketid på kamera som gjorde at jeg misslyktes. Satser på sistnevnte....


Og ettersom min form ble bedre og bedre, ble bildene verre og verre. Disse kan jeg ikke engang huske at jeg har tatt.:
Hurra for fotografen!


ja, altså var min kveld gøy. Kom skikkelig i slaget, og har danset føttene av meg - bokstavelig talt. Husker lite, spesielt ikke hvordan eller når jeg kom hjem - men det er vel sånn russetiden skal være. Neste gang skal jeg prøve på litt bedre bilder iallefall!
Idag er formen relativt god, bortsett fra litt hodepine og trøtthet. Har vært verre før for å si det sånn! Nå skal jeg gå meg en tur, klarne hodet pittelitt og få tak i tyggis. Etterpå skal jeg slappe totalt av, og derretter finne ut planene for kvelden.


Hvordan var deres lørdagskveld?:)

 • 04.05.2013, 12:27

Lørdagsmorgen på skolebenken!


Mens dere lå å sov søtt i deres senger, var jeg oppe så tidlig som 7 i morgest.Jeg hadde nemlig tentamen i Nynorsk! Oh yes, akkurat hvordan jeg vil tilbringe lørdagen. Nå er jeg heldigvis ferdeig med det, og kan feste villt i kveld.  La meg rundt 1 i går, og det angret jeg virkelig på da jeg stod opp! Ask er på besøk til oss, og da kunne ikke mamma kjøre meg til skolen, dermed måtte jeg opp ekstra tidlig for å få tid til kaffe og småforberedelser. Trasket til skolen med japanerøyne og buksa halvveis på. ( ikke russebuksa - den fikk vike til fordel for joggebuksa idag. No way at jeg sitter flere timer å skriver nynorsk i trang ekkel bukse..)
Selv om jeg var dødstrøtt gikk det helt OK tror jeg iallefall.


Meg i morgest.

Det var dagens fæle; nå kommer det gode. Idag har jeg fri resten av dagen, og får slappet av, fikset meg ordentlig, trent og rett å slett kost meg før jeg skal ut med russegjengen i kveld. Kjente det var kjipt å være inne i går da jeg så alle snapsene på telefon i morgest - men angret ikke da mine klassekamerater som også hadde misset forskjellige tentamener trappet opp med tidenes hangover idag. HAHA SUCKS TO BE YOU LIKSOM.

Er meldt sol, men den er ikke tittet frem enda. Dermed skal jeg prøve å sove litt og håpe den er oppe når jeg står opp.
Ellers blogges vi senere:)

Flere som har måttet ta tentamen når alle andre har fri? uff..


 • 03.05.2013, 19:18

Sliten russ!


Uff, Igår kjente jeg virkelig jeg ikke burde dratt bortover.. Foten var heelt på tryne, så ble til at jeg satt mesteparten av kvelden. Det var sol, men når natten la seg la det opp til høljvær - som jeg og min ekstremt vonde fot måtte gå hjem i. Dette førte da til at jeg idag har vært full av forkjølelsessymptomer. Ettersom jeg også har NYNORSKTENTAMEN i morgen (ja, på lørdag.. oppsamling) Og jeg er såppass dårlig tror jeg det blir hviledag i dag - til tross for at det er fredag. Men hvem vet - det er så morsomt å være der borte at om været snur, kanskje man finner meg der ikveld også. Hah. Her har dere noen bilder fra i går kveld;


Haha, jeg har på sminke altsååå..


Another glansbilde fra min side. Stine var fin i det minste


SØP BK
Som dere ser er det vanskelig å få til ordentlige bilder i en stappfull buss - stappfull av superfull russ. hahah. Dette er iallefall det jeg fikk tatt av bilder igår!

I kveld er jeg som sagt peisst, så det er blitt avslapning fram til nå. Har spist en fantastisk middag - ovnsbakt TORSK! Var litt skeptisk da jeg lagde dette, (På samme måte som laksen jeg pleier å lage) - Men det var helt fantastisk godt, og nå er jeg stappmett. Ser sykt godt ut eller?
Ellers har jeg vært på butikken å kjøpt meg verdens deiligste is - så det blir hard konkurranse for mine medruss i det å få meg ut i kveld.
Kvelden min går nok mest sannsynlig til tentamensforberedelser og tidlig kveld for å ta igjen en ukes søvnunderskudd (les; Yoghurtis, nytt på nytt, masse episoder av vampire diaries jeg ikke har fått sett, boklesing og ekstremkos...) Så er jeg klar til full fyr i morgen kveld! HEJ!


Hva gjør dere i kveld?:-D


Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits