• 30.04.2015, 15:18

NEW INS


God morgen! Eller, må vel si formiddag? Ettermiddag? På gamlehjem og slikt spiser de jo som regel middag i etttiden, så da er det vel ettermiddag etter det.. haha. sjukt! I ett-tiden er jeg som regel godt igang med frokosten. Vel, idag har jeg vært oppe siden 9, selv om jeg ikke har fått sjansen til å skrive her før nå. Jeg bråvåknet av en glimtbil som var ute for å promotere kampen som skal spilles idag.. Der og da var jeg superirritert - men nå er jeg egentlig glad for både å ha kommet meg opp i normal tid og for at de er så flinke å prøve samle byen.
Haha, sminking er utsatt til etter solariumet... Dere får bare takle et mindre glamorøst bloggtryne idag.

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt - har fått sett litt serier jeg har glemt av i det siste og vi har hatt besøk av søster litt. Planene for dagen til nå er solarium og muligens litt trening. Før var favoritt-gruppetimen min på Stamina noe som kalles SHBAM - Om noen har lest bloggen lenge tror jeg dere husker jeg babla om det ganske ofte. Vel, det er en morsommer utgave av Zumba som jeg ikke har fått vært med på på en evighet. Jeg sjekka timeplanen igår og fant ut at ei av favoritttrenerne mine der borte kjører det idag, så mulighetene er absolutt der for at jeg tar turen ikveld. Ellers kanskje jeg gjør mine søte russevenner en tjeneste å kjører litt utover kvelden. Det er så rart at det er russetid, føler meg så alt for gammel. Nå er det jo hele 3 år siden jeg var russ for første gang.. grøss.

Igår var jeg forresten i byen og kikket litt i butikker, det er så mye fint for tiden! Spesielt på Bikbok og HM var det stappfullt av vår/sommerinspirerte klær. Digger det! Det ble bare to plagg med meg hjem igår - falt helt for en kjole i favorittgrønnfargen min som var på salg. Desverre var det bare en strl igjen som var alt for stor - men det er vel ikke verre enn å bruke belte på? Ellers kjøpte jeg en joggebukse med blonder på som jeg har hatt lyst på en evighet. Perfekt for meg som går med joggis konstant, nå kan jeg gjøre det uten å føle meg helt som en boms.

Fiine, eller hva? Ser for meg at kjolen blir perfekt den kommende konfirmasjon og dåpstiden :-D


Nå skal jeg løpe i sola - va snakkes :-)

 • 29.04.2015, 15:09

SUNNY


Mine bønner er hørt - sommeren kjennes virkelig nær nå! Kan være det at sola gjør huset til en skikkelig badstu og vinden ikke slipper inn - men jeg er i sommermodus. Vet jo atdet ikke kan være mer enn 5 grader ute, men sola skinner og det er nok for meg. Tenk så heldig russen er om de får godvær igjennom mai!
I dag har jeg hatt lat-dag helt fram til nå, så da er planen fremover å dra en kjapp tur til byen for å se etter noen småting, slappe av - KANSKJE komme meg på trening (har trent bein to dager på rad, og kjenner det ganske godt for å si det sånn.. så muligheten for at det utgår idag er heller stor)  Uansett om det blir trening eller ikke - videre er planen for kvelden å dra med Kristoffer å se på russerevy! Husker godt når vi hadde revy da jeg var russ - tenk at det er tre år siden? Tiden går så alt for fort. For 3 år siden satt jeg faktisk på flyet til Oslo for å dra på Tryvann. Håper virkelig dere som er russ i år tar turen dit; det er det råeste jeg noen gang har vært med på.Hva skal dere idag? :-) Flere som har soool?

 • 29.04.2015, 01:09

Pollen-hell og snart sommer!


Ghad, nå er tiden her for tett nese og rennende øyne. Vent - det har det jo nettopp vært med en vinter full av influensa? Vel, for meg er det nesespray og øyendråper året rundt. I fjor tok jeg sprøyte før allergisesongen - men det glemte jeg helt av i år. KRISE. Man bør som regel ta den tidlig - så tidlig som i februar for at den skal ha noen effekt. Æsj.. Da blir det allergitabletter i år og. Vel, det er vel egentlig det eneste negative jeg kan trekke fram når det kommer til årstiden - kjenner virkelig sommeren er på vei, og det er så DEILIG! Jeg er sikker på at jeg har nevnt det omtrent hvert innlegg jeg har postet i det siste, men jeg gleder meg virkelig sånn til sommeren. Sommernetter på byen, varme dager i Geitvågen (et badested et stykke fra byen som vi alltid bruker for det det er verdt om sommeren), Vin og spill på verandaen med besties (som kommer hjem allerede i juni <3) , Trilleturer med Nora og nye babyen, familieferie og bare glede!

aah, Puerto Rico....savner dette(!)

 
HVEM ANDRE GLEDER SEG Til SOMMER? Og er det andre som sliter like mye med allergi? :-(


 • 25.04.2015, 20:18

MY SATURDAY...Består av nammis 1..


Nammis 2...


 Og som sjåfør for mine kjære. Veldig rolig kveld altså - no alcohol for me.

Ellers er stikkord for kvelden film, tvserier, bok og tiiidlig kveld! Lade opp til ny uke :-)

Hva er deres planer for ikveld? :-)

 • 25.04.2015, 13:45

hasjtag sotired
Hei! Nå har det gått  noen dager siden forrige oppdatering, og det er jeg veldig lei for.. Har desverre hatt kjempetravle dager med noe som har skjedd konstant - så har ikke hatt tid til det. Igår da jeg kom hjem var jeg slått ut i flere timer - jeg var så sur og trøtt, og det fikk virkelig mamma kjenne på.. heldigvis er det lett å si at man er sliten, så forstår den andre det og vi unngår at noen blir lei seg.Da jeg kom hjem igår var det altså rett på sofaen med boka mi - så deilig å få tankene inn i noen andres fiksjonære verden for en stund. Jeg ble nettopp ferdig med boka ''Bitterfitte'' om noen husker at jeg fortalte om den; Vel, den anbefales ikke. Jeg tvang meg igjennom sidene og leste egentlig bare for bli ferdig. (Kan aldri bare slutte å lese en bok midt inni..) Den var ekstremt feministisk, og rett og slett kjedelig og trangsynt. Usj, skal aldri velge bøker etter tittel mer.


Reklame

Har dere forresten smakt den nye Extra-tyggisen?? Det er jo ikke noe hemmelighet at jeg er gumgirl nummer 1 her i byen, det vet iallefall butikkselgerne.. haha, så flaut det var første gang en litt overpratsom fyr på nærbutikken spurte mamma hvor hun hadde gjort av tyggisdatra si. ghaD! Men helt ærlig - det er som nikotin for meg.. Får angst om jeg ikke har flere pakker liggende rundt i huset i tilfelle jeg går fri.. haha dette høres jo helt sykt ut. Men det er jo igrunn det. Jaja, poenget mitt var at OM det fins flere tyggiselskere der ute og dere ikke har testet den nye extraen - DO IT!! Jeg har hatt flere favoritter av disse småpakkene oppigjennom årene, men de alle har blitt tatt av markedet :( Noen som husker den lysegrønne pakken? Vannmelon? åh, savn. Jeg har egentlig vært mest glad i stimorol senses, men denne funker som bare det (!!)


I dag er det strålende sol ute, formen er stigende og jeg har akkurat startet dagen. Nå skal jeg prøve få vaska litt inni bilen, så skal jeg ta turen til søstra mi og co før jeg og mamma (og fler?) skal på senteret en tur. En veldig rolig lørdag altså. I Kveld tror jeg også det blir rolig; Kanskje jeg kjører litt på vennene mine som skal på x-russefest, men hodet mitt sier klart at det ikke er gira på vinkveld for min del.

Hva skal dere idag? :-)

 • 22.04.2015, 09:20

SLÆKKIS


Herre.min.gud for en lat dag jeg hadde igår. Jeg lå særriøst på sofaen å surfta pcen hele dagen. Også spiste jeg da, mens jeg satt på pcen (men da flyttet jeg meg i det minste til kjøkkenet) - ellers kjørte jeg bilen min til solariumet hvor jeg og Andrea sola oss i en liten halvtime.. nevnte jeg at jeg stod opp rundt 12 også? Ghad, blir nesten flau. Men vent - det blir verre.

Planene for dagen var vasking og trening. To ting, så små og så hverdagslige - allikevel så umulig å få gjennomført. Haha, jeg kom i nærheten av vasking; men kun på badet nede (og planen var å vaske hele loftetasjen. wow.) På kvelden var det tid for trening; jeg drar som regel så sent at maskinene er ledige. Vel, problemene startet da Mamma hadde tatt favoritttreningsstightsene mine til vask og jeg måtte finne fram en gammel en.. Når man er vant til å gå med 2xu-tightser på trening er det en latterlig nedtur å prøve seg i type spinoff fra vanlig kleskjede. (MÅ huske å spandere på meg flere tightser for å unngå at dette skjer igjen), Vel, jeg dro bortover og var klar for oppvarming på mølla. Problemet var bare at lokalet var stappfullt, jeg følte meg som ei stappa pølse uten former i tightsen og det var stekende hett. Like fort ut som jeg kom inn - så jeg dro hjem, skiftet til Kari traa undertøysbuksa mi og en hoodie for å prøve skjule rompa litt og kjørte til et annet senter - der fant jeg fort ut at å trene i undertøy er som å gå naken, så det ble ikke lange tiden jeg tilbragte der heller.

Jaja, vi alle har vel dager som det iblandt? Satser virkelig på at dagen idag blir bedre, jeg har ihvertfall planene klare. FORRESTEN var jeg også innom Cubus en tur igår - alle mine gamle kollegababes var på jobb og det er alltid like herlig å se dem. Var big-smile day med tilbud så måtte såklart slå til. Desverre er det lite jeg liker i noen butikker for tiden, så det ble med en kosedress og en søt shorts til i sommer. (Nå har jeg omtrent 6 slike kosedresser i forskjellige farger.. avhenigig sa du?)Elsker pastelltoner i gulfargen! Åh. Brun hud + pastell = finest. Gleder meg til å bo i denne på hytta i sommer!

Hva gjør dere idag? Flere som har hatt ekstremt late dager? :-)

 • 21.04.2015, 15:38

All day i dream about summer


Sko Adidas, Jakke fra paintyourwagon  , Tights fra Cubus , Bhtopp fra Bikbok

Her skal jeg innrømme at jeg har lånt både jakke og sko av Andrea - Når hun kjøper klær bestiller hun ofte fra skikkelig kule sider online og får derretter klær som ikke alle andre har - i motsetning til meg som helst går i butikker hvor jeg kan prøve på først og ender opp lik som hele Bodø. . haha, vel - fint for meg at jeg får låne litt iblandt (!)
Her er jo været på langt nær godt nok for slike antrekk, og jeg tror nok heller ikke jeg hadde tort å gå slik rundt i byen på shopping for eksempel - men absolutt kult om man er på gåtur med venninnene, evenutelt for pikniker i parken.Her er det langt på dag og vi har akkurat vaska og rydda en masse her hjemme. Nå skal jeg kjøre bort å få litt farge på kroppen før vi tar turen ned til sentrum.
Hva gjør dere idag? :-)

 • 21.04.2015, 09:32

MorgenstundHei og god morgen fra sofaen! Her nytes dagens første kaffe i rolig tempo med dagens nyheter og mailsjekking, en helt normal morgen i min hverdag.åh, igår presterte jeg å kutte meg sånn da jeg skulle dele et rundstykke.. det slutta nettopp å blø (!) og er så vondt! Nå må jeg gå rundt med plaster på fingern. Ingenting ser dummere ut enn plaster på fingern.. Er i tillegg så ''redd'' blod, blir helt dårlig og om det er andres blod besvimer jeg som regel. Uff.. der har dere grunnen til at jeg slutta på sykepleien.Senere idag kommer noen antrekksbilder fra igår - var å kjøpte meg en sånn herme-versjon av Calvin Klein undertøyet som de hadde på Bikbok. Veldig likt, bare at det står '' All day i dream about summer'' istedet. Og det passer jo perfekt til meg - jeg som snakker om den der sommeren i hvert eneste blogginnlegg for tiden.. Her har dere forresten et bilde av settet;Ble råkult med Andreas nye dongerijakke over - neppe noe jeg kommer til å gå i ute (ihvertfall ikke før gradestokken nærmer seg 30, om den gjør det i år) men veldig kul å ha.

Ellers tenkte jeg vise dere noen av favorittinstagram-kontoene mine i en post litt senere. Kanskje finner dere litt inspirasjon til nye brukere å følge? :-)
Nå er det klart for bytur på meg og frøken fjong, så vi bloggast senere!

 • 20.04.2015, 11:02

Swag; on.

Tights cubus - Sko Adidas, Genser (?) Capser fra UrbanGod morgen allihopen! Fin mandag? Her er det skikkelig grått og trist, og jeg kjenner sommeren er langt unna enda til min store fortvilelse.. Så igår at omtrent alle byene på sørlandet hadde knallvær igår, og det gjør bare at jeg får lyst å flytte med en gang. Her i gården har jeg nettopp dratt meg opp av senga - er så trøtt! Det ble veldig sent igår kveld da jeg satt og surfa nettet, verste er at jeg ikke gjorde noe spesielt spennende heller.. tiden flyr sånn om natten.
Vel, grunnen til at jeg dro meg opp av senga er at jeg skal i et møte nå straks; om ikke hadde nok sovegenet i meg protestert veldig og blitt liggende til iallefall 12. Det er kanskje greit å få med seg dagen uansett. Jeg fikk heldigvis fiksa bilen igår uten å trenge skifte dekk - Pappa hadde en sånn kul greie som tetta hullet i dekket mitt lett som bare det. Perfekt - så slapp jeg det. Uheldigvis er det ikke lenge før sommerdekkene må være på uansett, så skifting må jeg nok belage meg på snart uansett..

Jeg kjenner egentlig formen ikke helt er på topp, enten om det er fordi jeg er trøtt eller syk - men om det løfter seg er planene for dagen vasking på loftet. Har jo flyttet om og romstert der oppe hele uka, drøsset en haug støv over gulvene føler jeg. Ellers satser jeg på at dagen blir fin tross gråvær!

Hva gjør dere idag? :-)

 • 19.04.2015, 16:09

Night with the besties...Ikke helt top notch kvalitet, men det får duge.

God morgen! Eller ettermiddag blir det vel. Dette innlegget skulle egentlig kommet mye tidligere da jeg faktisk har vært våken siden 10 imorgest.. Men får skylde på at vi har hatt besøk i hele dag og jeg har hatt en forferdelig vinhodepine. (Har forresten hørt at de skal lage vin man ikke blir dårlig av dagen derpå - oh joy.) Dagen frem til nå har altså gått til å ligge på sofaen å kose meg alle smågullene mine samt en liten gåtur imorgest. Det hjelper alltid litt på med frisk luft!

Ellers var kvelden igår fin - det var overraskende varmt ute, og det er så deilig. Gleder meg til sene, varme sommernetter. Jeg dro ut med Kristoffer og Britt og hadde en helaften på byen. Greide til og med å holde meg fra å spamme snapstory hele natta (win) selv om det ble et par kleine bilder. Til dere som følger meg må jeg bare få sagt at jeg er utrolig flau av tornerosebildet jeg la ut da jeg kom hjem inatt.. uheldigvis hadde det fått over 200 visninger da jeg våkna, så orket ikke engang å slette det. Vel, gjort er gjort.

Idag er planene videre å slappe av, bytte dekk på bilen (grøss. Har forresten punktert et forhjul. føler meg nesten handicappet mens jeg venter på at pappa skal komme å hjelpe meg. Tror ikke jeg kunne sett for meg å ikke ha bil mer) Også skal jeg og Andrea ut på et lite eventyr, kanskje få tatt litt antrekksbilder om været holder seg.

Hvordan har deres helg vært? :-)

 • 18.04.2015, 19:06

All striped everythAng.


Kjole HER , Veske Primark, Jakke HER, skinntights fra Gina Tricot og hatt fra HM.


 Hei igjen dere! Nå er jeg nesten nettopp kommet hjem fra en lang kikketur på senteret med Pappa, Andrea og Lucas. Lille er så alt for søt der han vandrer rundt i sine små adidassko - smelter helt hver gang. Jeg fikk min etterlengtede kaffe, fikk handlet vipper og kjørebriller (er så fæl å glemme brillene inne når jeg skal ut å kjøre - så nå har jeg noen som skal ligge konstant i bilen.) Og nå er jeg straks klar for dusj og fiks før kvelden starter. Har noen få ærend jeg må kjøre først, men det går vel raskt. Storgleder meg til å få dansa ut frustrasjonen over å ha vært hjemme så mye i det siste :-D

 • 18.04.2015, 13:20

LAZY MORNING AND HAIRTALK


Off, ser nå at den etterveksten min virkelig trenger en oppfriskning.. Det som er så deilig med å ikke ha mørkt hår lengre er at jeg kan la det gå evigheter mellom frisørturene - Jeg legger kun striper hver gang, så jeg har min farge med lyse striper. da jeg farget håret mørkt fikk jeg alltid lysere ettervekst som igjen fikk det til å se ut som jeg var skalla i sterkt lys... den kjipe siden ved å ha nordisk kommunefarget hår.. Det er en del som har lurt på hvordan jeg har fått den grålige tonen på håret; jeg legger kun  striper og farger over med en minicolorasjon i asketone for å fjerne gulskjær, så bruker jeg en shampoo med lilla pigmenter i. Favorittshampoen som også lukter magisk HER.
Du får kjøpt den i de fleste frisørsalonger som fører merket.

I dag skinner solen her i B-town og jeg er akkurat igang med dagen. Det ble seen kveld i går, jeg hentet Andrea hos en venninne og kjørte samtidig noen venner til byen - så da var det plutselig gått noen timer. Ellers var det skikkelig Tv-kveld med The Voice hvor en venn av meg gikk videre fra duellen sin - Gratulerer så mye Ola!! Du er råflink.
Etterpå så jeg og mamma vårt felles favorittprogram - Nytt på nytt (haha, old much?) hvor Jenny Skavlan gjestet. Har alltid digga henne, kul dame. Så senkveld og the Kardashians til sent på natt.. (Jeg er så avhengig av det dumme livet til Kim og gjengen.. må nesten bare le. I fjor mobba jeg A hver dag fordi hun MÅTTE se det..)

Vel, som sagt skinner solen og jeg skal ta fatt på dagen. Planen er å dra med familien på CIty Nord for å kikke litt og forhåpentligvis ta en vel trengt kopp kaffe. Etterpå er det fiksing, soling og vorsing for alle penga - ikveld blir det byen :-)
Hva er deres planer for kvelden? :-)

 • 16.04.2015, 09:54

Sleep, books and teatime


God morgen mine søte! Har dere en fin morgen? Jeg er  akkurat stått opp og endelig føler jeg meg i litt bedre form. Det har vært et par dager hvor jeg har kjent meg skikkelig uggen konstant - lurer på om jeg kan ha hatt matforgiftning eller lignende. Vel, skal ikke gå i detaljer; oppsummerer heller de siste dagene i bilder;


Her ble mesteparten av gårsdagen min blitt tilbragt..

Mine to nye boklån på butikken - Har lest litt Nicholas Sparks før, og han er jo den mest romantiske forfatteren noen sinne, derfor vet jeg i grunn allerede at jeogg kommer til å like denne. *håpløs romantiker*.
Jeg er startet å lese litt i ''Bitterfitte'' igår - haha, jeg kom forresten på noe morsomt å fortelle dere;  Ettersom jeg har hatt noen veldig søvnløse netter i det siste fant jeg i går ut at jeg måtte ha noe å sove på. Problemet er bare at når det har gått en liten halvtime døser jeg helt ut og sover gjerne 12 timer i strekk.. Vel, i går ''morgest'' våkna jeg helt i ørska med fjeset klistret i boka og mobilen i hånda. Måtte unnskylde meg til en venn av meg jeg sovna fra samtalen med.. Og som han sa; Ingenting er vel bedre enn å våkne med hodet i ei Bitterfitte. Trodde jeg skulle le meg forderva.
Jeg har som sagt gjort klart ''klesrommet'' mitt for Andrea som skal flytte inn og ha det som soverom. SÅ rart å se det tomt etter å ha brukt det selv i over et år..
Ettersom jeg har vært i dårlig form har mesteparten av dagene blitt tilbragt inne. Jeg måtte avlyse noen avtaler og fikk ikke engang dratt på handballkamp som jeg jo synes er veldig kjipt. Heldigvis vant Bodøgutta og er klare for semifinale i sluttspillet!
Jeg var også borte på nye stamina en tur både i forgårs og igår for å teste formen  - men øktene ble ikke på langt nær noe å skryte av. Må nesten bare respektere formen og heller ta det når kroppen er helt frisk for det tror jeg.

I dag har jeg enda ikke lagt noen planer - men jeg satser på å få meg en tur ut i det minste. Kanskje litt solarium, som jeg har utsatt i flere uker nå..

Fortsatt god torsdag - bare to små dager til helg:-D

 • 15.04.2015, 10:22

SUNSETB-town at it's bestNydelig solnedgang oppe på turisthytta i Bodø for et par kvelder siden!

haha, måtte såklart ta et bilde av kjære babyen min.. Men ble fort stoppa av Andrea som syntes dette var forferdelig harry av meg. Måtte le litt.. det er jo igrunn det.

I dag er hovedplanene flytting av saker og ting på loftet samt litt vasking - A flytter rom opp og jeg har måtte flyttet klærne mine fra klesrommet inn i en bod. Det er fortsatt et walk in closet - bare i miniversjon.. jaja, hun må vel få ha et rom hun og! Lucas er blitt så stor nå at det er på tide han får eget rom nede. Tenk så fort tiden har gått!
Senere idag planlegger jeg litt solarium, handballkamp og muligens en treningsøkt. Hverdagen er deilig :-)

 • 14.04.2015, 23:50

NEED A VACAY


Åh, som jeg lengter etter varme. Eller nye oppdagelser. Er egentlig bare veldig lei av Bodø for øyeblikket! Men tror igrunn ikke en Oslo eller Trondheimtur ville lettet på trykket.. her trengs noe ordentlig; New York, LA, Florida, Rhodos, Paris.. åh, det er så mange fine steder jeg vil oppleve. I GÅR HELST. Vurderer virkelig å bare hoppe på en restplassreise så fort som mulig! Desverre er de fleste vennene mine opptatt med skole og jobb, så ting begrenes jo litt.. Får heller drømme litt til.

 

aarrghhhh som jeg trenger dette nå.. Disse bildene er fra sist jeg var utenlands - i Puerto Rico i fjor desember.. begynner bli en stund siden altså :-(

Om du fikk reise hvor du ville - hvor ville det vært? *søker inspirasjon*
 

 • 13.04.2015, 14:48

By night
Måtte bare dele disse bildene fra igår kveld - Jeg ventet på at A skulle bli ferdig i solarium før jeg skulle hente henne, og siden regnet meldte opphold i noen minutter brukte jeg tiden på å fange det nydelige kveldslyset nede i havna på kamera. Denne årstiden er så fin!


I dag stod jeg opp ganske sent, har ligget på underskudd søvnmessig hele helga - så trengte det nok. ''Morgenen'' har vært treg til nå; har kun sjekket litt mail og betalt noen regninger. Nå skal jeg starte igang dagen - på planen ligger en real rydding oppe (hoi, jeg har virkelig klart å rote på rommet de siste dagene.. når jeg har hastverk er jeg veldig fæl til å slenge fra meg..) Også skal jeg få levert noen bøker jeg har lest ferdig nede på Stormen. Noen som har noen nye boktips? Har en liten plan om boktyven - den skal visst være kjempebra utfra det jeg har hørt.
Ellers er det trening og paradise på planen i kveld. Ukesrutiner er gode å ha!


Ønsker dere ei fin uke:)

 • 12.04.2015, 22:29

Outfit of the day + GOT SESONGPREMIERE
- Cashmeregenser fra Cubus - strømpebukser i grå fra Cubus.
Shortsen kjøpte på fretex for en god stund siden - elsker å være å kikke der. Har kun vært der et par ganger, men har hver gang funnet noen nydelige plagg. Tipptopptommelopp for gjenbruk! Strømpebuksen er i ull og passer perfekt for dager som dette - ikke så kaldt, men en forferdelig vind. Typisk B-town altså.

Nå er kvelden her og jeg har inntatt kosestillinga. Nå skal det serieres (nytt ord - bruk det for alt det er verdt!) hele natten lang. I natt er jo premieren på Game of thrones nye sesong - jeg har gledet meg i mange måneder! Da jeg begynte å se serien etter hundre års masing fra Kristoffer i fjor gikk det en uke fra jeg startet første episode til jeg hadde sett ut alle 4 sesongene. . det er over 30 timer på en uke det, ikke verst til å være ei som ikke klarer konsentrere seg i mer enn en halvtime om gangen. whoi!

Flere som skal sitte oppe og se inatt? Gleder seg? :-D

 • 12.04.2015, 19:19

Just another rainy sunday afternoon
For en skikkelig gråsøndag dette har vært! Det har vært umåtelig deilig å ikke være fyllesyk, allikevell kjente jeg det rykket i dansefoten her jeg lå utstrakt på sofaen å scrollet Snapstoryene til alle vennene som var ute å hadde det gøy.. menmen, neste helg! Jeg får bare trøste meg med at jeg hadde en kjempefin dag med familiebursdag i stedet. I dag stod jeg oppp rimelig tidlig og tok en liten tur i regnet - så bare koste jeg meg med lillemann her hjemme før jeg tok med Andrea på småærender. Jeg bakte jo en enorm kake til Mamma som ikke engang ble halvspist - så siden jeg allikevell skulle til Nora med et fat som var hennes tok jeg likesågreit med noen stykker til dem. Håper de faller i smak!
Vi kjørte å tok litt bilder - Jeg har testet ut noen nye innstillinger på kamera, ser dere det? :) Personlig synes jeg lyset ble mye bedre iallefall! Som alltid er det flinkeste Andrea som har tatt alle bildene over.

Vi tok så turen på sykehuset for å besøke Mormor, hun har vært litt syk i påska og har ligget på hjerteovervåkning - heldigvis ser det ut til å gå bedre. Sterke flotte dama - 90 år, blind og sterk som en okse. Tror den dama kan stå gjennom det meste..

Nå er det handballkamp på skjermen før turen går ut igjen. Har noen ting jeg må fikse - så da passer det perfekt å kjøre Andrea for å ta sol og plukke henne opp etterpå. De har bygget nytt friskhus her, og Brun og blidsenteret som ligger omtrent rett utenfor døren er stengt.. og vi må dermed helt utenfor byen for å få tatt sol. Stress! Etterpå er det tv-kveld på meg (ja, igjen..) Søndag er favorittdagen når det kommer til tv - Over bakkar og berg, neste sommer OG helt perfekt? Himmelen.

Håper dere har en fin kveld! Kommer litt antrekksbilder om en stund:-)

 • 12.04.2015, 09:26

Oh the light


Da vi kjørte hjem fra bursdag igår fant vi ut at det var helt perfekt lys for outfitbilder. Jeg hadde så klart glemt at jeg bytta fra finbukse til joggis så fort jeg kom fra Nora - og det blåste såppass mye at ingen av bildene ble spesielt bra. Haha, men vi var på et sted med nydelig utsikt - og som sagt var lyset så perfekt at jeg bare må vise dere uansett. Bodø kan være så fint (!!) selv om det blåser litt for mye for min (og bloggbildene mines..) skyld.

I dag er planene tur med fammen. Krysser fingrene for fint vær! Søndag er så fin turdag. Senere tenkte jeg stelle i stand et sminkeinnlegg - begynner å bli en stund siden sist nå:)

 • 11.04.2015, 20:59

Fantastisk lørdag!


- Cakes for the best mum -

''Daddadaddadadda, se på meg!! ikke ta bilder nååå..''' - ''' HEI ASK, SLAPP AV, JEG SER DEG''

On point med chilleklær i bursdag.. heldigvis er det lov når det er bare nærmeste familie :-)

For en herlig lørdag det har vært! Jeg startet dagen tidlig med å stå opp for å gå bort å kikke på modellene som ble valgt ut av selveste Donna Ioanna på City Nord - vinneren fra Bodø er faktisk ei som jobber med Britt og jeg har vært ute med - heldige hun! Vel fortjent er det, nydelig jente med flotte trekk!
Etterpå tok jeg turen til Nora hvor det var fullt hus med både hele lille familien, meg, Britt, Sofie - Line, den andre bestevenninna til Nora og typen hennes. Kjempekoselig med så mange i den lille leiligheta! Jeg og Sofie var så frekke at vi ble der for å kikke i noen timer før jeg tok turen hjem for å hente kakene jeg bakte igår - (Som dere ser på bildene over - sjokoladekake og eplekake. De ble så godt motatt! Fikk til og med et '' MMM, DELICIOUS! '' av Ask. haha. er det interressant med oppskrift senere kanskje??)
Så kjørte jeg bort til Storesøstra og familien hvor mamma, Lucas og Andrea allerede ventet. Vi spiste den beste middagen som fins - Indrefilet med sopp og stekte poteter. NAM.

Nå er det klart for rolig lørdag her hjemme, det er så lenge siden jeg har tilbragt en lørdag hjemme at det virkelig er på tide. Må ta en liten pause fra Alkoholen.. Jeg har så sjelden vært hjemme på lørdager at jeg ikke engang er kjent med tv-programmene som pleier å gå.. derfor setter jeg sikkert på en film eller noe.

Hva gjør dere i kveld? :-)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits