• 30.04.2014, 19:00

Changes


 Først av alt må jeg si tusen takk for alle fine kommentarer - her, på instagram og på facebook. Det er så godt å vite ikke bare at familien min støtter meg så mye de kan - men også at bekjente, kjente og ukjente faktisk skriver gode ord og backer meg opp. Det hjelper og gir motivasjonen et høykick - jeg må jo nesten klare dette nå. <3 Jeg setter så stor pris på dere alle sammen. Tusen hjertelig takk.

Tenkte jeg kunne slenge inn noen bilder fra igår og idag;Egentlig smålig skummelt.. vel, bygget på siden her er inspirert av en Fransk stormannsborg fra leenge siden. Det er et av de eldste byggene i Bodø. Vet ikke om det gjør det ekstra fint, eller ekstra skummelt..

Bildene over er fra igår. Som dere ser hadde vi nyydelig vær- jeg tilbragte litt tid på terassen i sola i håp om å bli litt brun. Det er så deilig - men så blir det så syykt klamt om natta..
Idag har ting vært annerledes - jeg våkna nemlig til dette;


Tenk at været kan skfite så fort.. synes nesten litt synd på de som starter russetiden idag..:-/

Purple hair i don't care liksom

Har vel egentlig ikke så mye å skrive om. Jeg gjør ikke så fryktelig mye her - litt lesing, litt scrapbooking, et strikkeprosjekt.. vel ja. Nå har jeg tatt en lang dusj, smurt meg inn i all verdens kremer og sitter med maska på klar til filmmaraton. Tenker at siden jeg har med meg kamera hit og det er så nydelig natur ute at det blir en minifotoblogg mens jeg er her..Kanskje det hadde vært noe?
Håper dere har det fint :) (og at dere som er russ får en herlig start på russetida).. og om det er noen som ikke har det så bra; her er et bilde av meg med ufattelig stor nese. Håper det kan lette humøret.<3

 • 28.04.2014, 17:31

HOVE14


Kanskje en litt misledende overskrift - jeg skal nemlig ikke på Hove (som jeg vet) - men jeg har utrolig lyst å dra. Det har jeg igrunn alltid hatt, men det har alltid vært noe som har stått i veien. (venninner på ferie, problemer hjemme, økonomi ikke minst..) I år planla jeg, Nora og Sofie å dra; men igjen var økonomien noe flere av oss hadde problemer med. Siden jeg er sykemeldt er det ikke mye penger jeg har i besittelse, og selv om man kan finne billetter til rimelige priser er blir det en del når man skal ta med reisen fra Bodø og overnatting etc. Jeg tenkte da iallefall å gjøre et lite forsøk på å vinne blogg.no sin konkurranse om å bli blogger på Hove. Ergo - skrive et innlegg og tagge #HOVEBLOGG14 . Det skader aldri prøve:-)

Jeg har aldri vært på Hove, men det har alltid vært et ønske. Sol, festivalklær, herlig musikk og masse folk i god stemning er noe som tiltaler meg i høyeste grad. Å få dra på Hove i år - og se noen av mine favoritter, og kanskje til og med få snakke med de høres helt uvirkelig ut. Blandt årets artister er mine store favoritter Imagine dragoons, M.I.A, Azealia Banks, Lars Vaular, Kaveh, John newman og Foster the people. Jeg ville hatt noe å glede meg til under tiden jeg skal være innlagt - jeg kunne forberedt meg ved å finne festivalantrekk, lære alle mulige tekster utenom og ha noe å se fram til. I tillegg innebærer premien å kunne blogge derfra - blogging er jo en såppass stor glede for meg at det er et stort pluss å ha noe slikt å skrive om!


/ikkemittbilde


ææh, blogg.no - send meg på HOVE!! :D

 • 26.04.2014, 21:28

FOGGY
.. Har jeg fortalt dere hvor digg denne buksa er å gå i? Er som en joggebukse.. bare at den ser litt bedre ut:-D

Idag har vært en helt grei lørdag - jeg hadde egentlig lovet noen venner bli med på X- RUSSEFEST som ca hele byen skal på.. men jeg velger tilbringe helga hjemme av forskjellige grunner. Vi har hatt besøk av lilleprinsen og prinsessa (og søstra og svogeren min) så det har vært fullt hus i hele dag. Ellers har jeg og Andrea vært en tur på City nord, hvor jeg gjorde mitt flaueste kjøp på mange måneder.. Idet vi gikk forbi et vindu så jeg en shorts på ei utstillingsdukke i vinduet som var AKKURAT slik jeg har vært på leting etter. Jeg utbrøt så klart at ' DEN SKAL JEG HA!' og Andrea bare så rart på meg. Da jeg kikka på butikkskiltet skjønte jeg hvorfor  - det var nemlig barnebutikken WOW som solgte den........ Shortsen var veldig fin på, men å kjøpe den var utrolig nedverdigende. Aldri mer sier jeg dere. Som bøtemiddel gikk jeg på jobb å kjøpte en herregenser i XL som jeg kan chille i. Så jevnes det dagen ut.

Nå sitter jeg egentlig bare her å snapper med alle som er på vei på russefest.. Hurra for det.. kjenner jeg gjerne skulle vært ute når jeg ser det. Kan trøste meg med at jeg nok er mer blid for å ha latt være i morgen tidlig. (med mindre alle snakker om hvor latterlig rått det var, så klart). Ellers er været grått og trist idag, og det er meldt slik ut uka.. hurra.
Vel, har ikke så mye mer å komme med igrunn..  Håper dere har en fin helg, dere som er inne her å leser ♥ Men jeg må si at jeg blir litt mindre bloggmotivert når dere kun er inne og ikke kommenterer (uten å virke sur på noen måte) - Så jeg lurte litt på om det er noe dere vil jeg skal skrive om (som kanskje kan gi litt respons? føler jeg skriver litt til en vegg, selv om jeg ser lesertallet er stabilt hver dag..)

Jeg er uansett veldig glad for at dere er inne her til tross for at jeg ikke har den mest gøyale hverdagen å skrive om

 • 25.04.2014, 21:46

SMERTE


Gud for en blandet dag dette har vært. Vet ikke helt hvordan jeg ellers skal forklare det.. vel, for å utdype;
Jeg hadde jo som sagt tannlegetime i morgest klokka kvart over 8. Greit nok, jeg sover lite til vanlig - men før tannlegetimer sover jeg ikke i det hele tatt. Denne natta var intet unntak, og etter jeg hadde lurka meg i seng rundt 3 i natt ble jeg liggende å ha skikkelig angst for denne tannlegetimen. Det førte til at blæra mi på magisk vis var full hvert 5 minutt, at nesesprayen slutta funke og at det aldri ble kaldt i rommet uansett hvor åpent vinduet stod.. Vel, jeg kom meg iallefall til tannlegen og håpte på å sovne der og sove igjennom hele greia. Men desverre - det var en forferdelig time. Dette er ikke tannlegen sin skyld for de som tror det - hun var kjempegrei og prøvde roe meg i omtrent en halvtime før hun starta.. Men så plutselig ville ikke bedøvelsen funke mens jeg borra, og vel, alt ble feil. Jeg traska hjem klar for å sove litt  og DA satte bedøvelsen inn. Da jeg kom inn hjemme gikk den ut -å herrejesus så vondt jeg har hatt i hele dag. Tror en nerve er truffet..........
Dette førte til at jeg ikke har klart sove. Ikke engang i solarium. Så ødela det lunsjen min, for på fredager lager jeg alltid en skikkelig luksusvri på min vanlige lunsj.. vel, den er ikke like god når å bevege kjeven gir meg frysninger i hele kroppen. Velvel, jeg har nå kommet meg igjennom dagen på sett og vis, selv om det kanskje har vært litt kjipt til tider.

Men hallo - vi fokuserer på det positive som alltid. Selv om ting har vært litt kjipt, har det jo skjedd ting som er dobbelt herlige. Gode ting meg fredag 25 april;


SOL og supervarmt - så varmt at jeg og Lucas fikk trilla lang tur i tynne vårklær..


tilbud på favorittisen på Eurospar;Og en mulig ny favoritt...

Andrea har vært på salongen hos Nora å fått fiksa håret (etter å ha hatt lyst i eeevigheter)

(fra instagrammen til Nora; Norajohanne_ )

JEG HAR YOGHURTNØTTER

Hellstrøm skal gjeste nytt på nytt .... (og har vært der nå når jeg endelig får posta, haha, han var teit.. sry, elsker deg fordeom)
.......... Og vel, det er nok for en fin dag ❤ Hvprdan har deres dag vært?:-)

 • 24.04.2014, 21:58

VIPPEFIN


Vel, for andre gang idag blogger jeg om noe ganske overfladisk - noe som kanskje egentlig er litt uvanlig for min blogg.. Vel, jeg er jo tross alt jente og liker føle meg fin (vel, noen ganger iallefall) og det letter jo kanskje joggebukse og hettegenserlooken litt med lange, tykke vipper. Dette betyr at jeg som går uten sminke 80% av fritida (untatt når jeg tar bloggbilder og går på kafe)
Som dere sikkert har fått med dere er FITFAGER søstra til bestevenninna mi. Vi har kjent hverandre hele livet og hun er som en ekstrasøster for meg (og ja, jeg synes det er veldig kjipt å lese på hennes blogg når hun alltid tuller og er ironisk og til tross det får helt forferdelige kommentarer fordi folk ikke forstår det.. men det er en annen sak)
Iallefall har hun alltid vært veldig flink med hår, hud og sminke (hun har gått hudpleie og diverse, så hun er god på produkter etc) og har alltid dollet med meg og Sofie. Nå har hun en liten minibedrift (haha, kanskje ikke helt det - men nesten) hvor hun legger vippeextenicons. Jeg er så heldig å ha fått lagt på et par ganger som gave og et par ganger til mindre pris enn folk vanligvis betaler (Hun er ganske billig i forhold til salonger etc da). Denne gangen fikk jeg vipper i 20årsdagsgave, så jeg fikk satt på nye igår da jeg besøkte Sofie før hun dro hjem til Narvik.


haha, prøv å fokuser på vippene og ikke på brynene .. (som jeg nappet med en gang jeg lasta inn disse bildene på pcen og fikk se hvordan jeg så ut... x) )
Jeg synes det er veldig deilig å ha vipper på. Mine er veldig lange naturlig, men de er også helt hvite nesten - og utrolig tynne.. derfor må jeg alltid bruke ganske tykk maskara for å ikke se helt naken ut i fjeset. Jeg har extencions i lengde 11 til 14 (de lengste helt ytterst er 14 mens de innerste er 11). Om du bor i Narvik eller Bodø anbefaler jeg virkelig Lotte til å legge på - hun er kjempeflink og jeg blir like fornøyd hver gang :-) Hun har lagt på ca hele familien min, og mange av vennene mine som jeg har skrytt av henne til - og alle er har vært kjempefornøyde.
Vippeextencions sitter som regel på rundt 3 uker, lengre om du er forsiktig med de og bruker vann til å vaske etc - kortere om du gnur mye og bruker sminkefjerner.

Om dere ønsker teste det ut er jeg sikker på at dere kan finne på en god løsning med Lotte:-) Bare skriv til henne på facebook (Lotte Cornelia ninja Fagerheim)

Nå tar jeg natta før tannlegen imorgen - kommer nok til å gråte bort både vipper og øyne. Tipper jeg må hydreres etter timen.. (ja, jeg gråter MYE til tannlegen. jeg er livredd.)

 • 24.04.2014, 17:57

Stressfullt og solfyllt


Jesus, det er jammen ikke ofte dagene mine er fylte - men de dagene jeg har litt jeg skulle ha gjort blir som regel sykt stressende og jeg får dåårlig tid. Idag er en sånn dag - selv om det egentlig ikke var planlagt sånn. På planen i morgest stod en ting; en journalistikkstudent hadde spurt om å bruke meg til et portrettintervjuv - og når folk spør om slikt sier jeg veldig ofte ja. Dermed tror jeg journalistikklærerne på UIN begynner bli ganske lei lese om meg.. haha. Uansett,  jeg våkna tidlig og fant ut jeg hadde en del tid før jeg skulle møte henne på kafe - så da dro jeg ut for å handle litt inn til loftet. Har funnet ut at jeg skal endre litt på stilen der oppe nå før sommeren, så da trengtes litt nytt. Tida gikk  kjempefort og jeg ble ikke ferdig med innkjøpsrunden jeg hadde planlagt før møtet.. Dermed er jeg bare en kjapp tur innom hjemme nå før jeg må tilbake. (har ellers litt småærend som må gjøres før helga i tillegg)

Nå kjenner jeg øynene holder på gli igjen her jeg sitter, men allikevell må jeg straks komme meg ut å få gjort ferdig dagen. Skal prøve få lagt meg litt tidlig i kveld, har nemlig tannlegetime tiiidlig imorgen .. grøss. Vel, jeg tenkte bare oppdatere dere litt på dagen. :-)

Her får dere noen bilder av dagens antrekk;

hahaha, sjekk afroen! Virker faktisk som håret mitt har blitt VILLERE etter at jeg slutta bruke slettetanga så ofte.. får håpe det i det minste blir sunt og flott etterhvert.Heheh, ingen dag uten sjokovanilje:-D

Gårsdagens bok er utlest og byttet ut med en av flinke John Green sine - jeg har kun lest looking for Alaska og the fault in our stars før, så nå står de tre bøkene som er litt mindre kjent for tur. Håper de kan måle seg!

Herregud, nå kjenner jeg øyelokkene er på vei ned konstant.. er det flere som blir helt latterlig trøtte når det er fint vær ute? Trodde det var meningen sol skulle gi energi:-(
Får løpe så resten av tingene jeg skulle ha gjort blir gjort!  Vi skrives om litt:-)Med fare for å være veldig klein rosablogger; Kisskiss

 • 23.04.2014, 12:38

IRRITERENDE


God morgen god morgen! Midt i uka dere, tenk det. Idag er jeg ekstremt trøtt - fikk nemlig kun 3 timers søvn. (Og idag tror jeg faktisk jeg hadde klart sove lengre om jeg hadde muligheten.. da er det bra kjipt å måtte dra seg opp klokka 7!)
For noen år siden startet jeg på billappen. Jeg hadde kjøretimer, tok teorien og skulle ta glattkjøringa - så ble ting på trynet og det stoppa opp. Da jeg endelig hadde på plass litt konsentrasjon og tid til å fortsette hadde jeg plutselig ingen penger.. Da jeg fikk resten av lappen i bursdagsgave ble jeg strålende glad - så kom jeg på at teoriprøven kun er gyldig 3 år fra man har tatt den. Vel - etter å ha vært å betalt inn alt det siste var det igrunn bare å ta den på nytt igjen, selv om jeg bestod med glans sist (nevnte jeg at det er utrolig kjipt?) Derfor planla jeg å ta den nå når de åpna første dag etter påske. Jeg satte i hele går å leste teoriboka (med unntak for en liten time på kafe med ei venninne) til tross for strålende sol ute. I hele natt satt jeg på teoritentamen.no og tok tester.. så dro jeg meg opp klokka sju for å pirke litt før jeg gikk bort for å ta den igjen. I det jeg stod for å betale spør dama i disken meg hva jeg egentlig gjør der - teorien min var jo gyldig til februar til neste år... visste særriøst ikke om jeg skulle gråte eller le, så trøtt var jeg. Vel, da slipper jeg i det minste den - det er jo positivt. Det negative er at jeg er helt zombie og egentlig bør sove litt, men jeg helst vil prøve unngå sove på dagen. Dermed blir det til at jeg må finne ting som kan holde meg våken.
Hurra for ei morsom bok. Den var liksom ikke noe mindre kjedelig nå enn for noen år siden.


Heldigvis er det litt koseligere å lese med et lite jungeldyr på siden:)

Idag er teoriboka skifta ut med ei litt mer spennende bok. (Nei, nå juger jeg. denne er ekstremt mye mer spennende - denne boka anbefaler jeg faktisk på det sterkeste! - er på siste kapittel, det er ei tjukk bok, men med store bokstaver så den er veldig lettlest og spennende) og så klart en svær kopp oppvekkende sjokovanilje.Idag er altså planen klar; jeg må holde meg våken. Jeg tenker en tur i sola, en tur i falskssola, en minimal handletur og en tur innom Sofie som reiser i morgen. Der er hennes fantastiske kjendissøster FITFAGER klar for å sette på meg nye vipper som jeg er så heldig å få i bursdagsgave. Ikke helt uheldig å ha ekstrastoresøster som kan skjønnhetspleie:-)

Hva skal dere idag?:)

 • 22.04.2014, 11:50

Ukesstart
Hei og hopp, der var påska overfor denne gang. Jeg har kost meg med venninnene mine og fått slappet av en god del. Jeg har vært på restaurant, hatt påskeegg (med ekte sjokolade, og ikke noe proteinbartull), drukket mengder champagne og lest masse. Nå er ferien over, og selv om jeg ikke gjør noe spesielt om dagene kjenner jeg ting blir litt annerledes med en gang hverdagen setter inn. Denne uken har jeg litt som skal unna, har noen fine ting på planen så har litt å se fram mot - men fortsatt er det mesteparten av kjedelige dager.. Jeg klarer egentlig ikke bestemme meg helt for hvilket humør jeg er i i dag, men det kommer nok fram når dagen går ordentlig igang. Jeg skal iallefall prøve å starte uka med mest mulig positivitet!
Hva med dere? :-) Noen som har spennende planer for uka?

 • 21.04.2014, 00:58

All your perfct imperfections


Må bare starte innlegget med å dele denne herlige sangen sikkert alle har hørt - men jeg er helt lost i den uansett.

.. Det er når jeg hører slike sanger jeg skulle ønske jeg hadde noen jeg kunne forbinde med de. Eller quote fra på insta og faktisk tenke at det er ment til en person.. åh.


Igår hadde jeg den morsomste kvelden på leeeenge. Vi startet på vors til bare herlige folk og kjørte både kortleker og superkleine 'jeg har aldri'. Jeg tror det ligger i korta (haha, ordspill) at jeg skal bli så full som overhodet mulig - jeg er nemlig den som alltid ender opp med bånnski og konger og sånt på sånne drikkeleker.. Jaja - igår var intet unntak og jeg kom sppass i siget at jeg fant ut det ville være morsomt å tulle litt med Nora. Jeg tok derfor veska hennes (som er hvit pels på) og satt med den på fanget og strøk den som en katt - for å se reaksjonen hennes når hun merka det. Problemet var bare at hun aldri merka det - men det gjorde alle andre. Så nå tror altså alle som var på vors igår at jeg er ei gal veskekosejente. haha så flaaaaut.-

Vi dro på et utested som de fleste her i Bodø ser på som nummer 1 blandt utesteder. Her er det 20årsgrense, så har aldri vært der før - men dette blir nok det nye stedet å tilbringe lørdagskveldene på :-D Jeg og Nora fikk dansa ut alt vi har gått å holdt inne de triste månedene etter at det gamle stedet hvor de hadde dansegulv etc stengte.
Velvel, dagen idag var ikke like bra som gårsdagen - jeg har vært så latterlig dårlig at alle søndagsplanene utgikk. Uansett var det verdt det:-D


Æsj fy søren, se huden da. Dagene etter jeg har drkket gjør alltid huden min opprør.. Skal prøve ut en liten greie for å prøve få den litt bedre nå. (kommer forresten til å skrive eget innlegg ang det en dag i nærmeste framtid:-)


Helt nydelig vær har det iallefall vært. Jeg hr gått to miniturer, en for å vekke Sofie og en for å kjøpe røyk til mamma - resten av dagen har jeg tilbragt inne på mammas mørke, kalde soverom. åh, jeg burde ha dårlig samvittighet for å ha kasta bort en så fin dag - men neeh.

Haha, kommer til å bli drept for dette bildet.. heldigvis så ikke jeg ut som en vandrende regnbue her heller. Sry sof.

Og dette er vel igrunn ganske beskrivende; meg i et nøtteskall. Denne gangen tror jeg det blir lenge til neste gang..Må bare takke alle for komentarene på forrige innlegg og - det er noe jeg er veldig hønemor på .. Jeg vet så alt for godt hvor lett det er å bli manisk på å skulle kun sunne ting - og til slutt ikke klare unne seg ting som er mindre sunne. (alt er relativt, husk det!) Ieg er så redd for at noen skal havne der jeg har vært - og forsåvidt fortsatt er inni hodet. Det er et helt jævlig sted å være - og har man låst seg til at matvarer er greit /ikke greit er det utrolig vanskelig å komme ut av det. Nå skal jeg ikke bable mer, selv om det er godt mulig jeg skriver mer om temaet senere .... Jeg har en teoriprøve å lese på, så nå tar jeg kveld - håper dere har nytt påska <3 (forresten; sorry for latterlig dårlige mobilbilder i det siste. Skal bli flinkere å ha ed kamera:D

 • 19.04.2014, 12:03

Hvor sunn er du?


Jeg vet det er skrevet opp og ned og bort og fram om dette temaet i det siste, både på blogger, forumer, aviser og egentlig de fleste andre steder og. Til og med jeg har skreet om det før - men jeg følte virkelig jeg må få luftet tankene litt nå og, og det er jo hva jeg har min kjære blogg til.Hehe litt speltkkpmpe med karbonadedeig. #suntågått. Nøt

Etter noen år med sykdom sitter jeg på en god del erfaringer og bekjentskap innenfor ''sykemiljøet''. Når man blogger om noe så privat, og noe som så mange sliter med i det skjulte er det bare å  forvente at noen av leserne tar kontakt, eller at man ved andre måter kommer i kontakt med noen som ikke har det så bra. Iløpet av de siste årene har jeg sett utallige tilfeller av jenter med anoreksi, bulimi, ortoreksi og alle mulige blandinger av disse. Jeg har fulgt prosessen til mange som prøver bli bedre, som har innsett at dette ikke er et liv de vil ha-   og det er jo fantatisk. Problemet er bare at veldig mange av disse personene har mistet kontakten med det normale liv de fleste mennesker lever. De har mistet seg selv i sykdomsforløpet. og vet ikke helt hvordan livet er på den andre siden lengre.

Her om dagen snakka jeg med ei jente som hadde slitt med anoreksi i mange år. Hun var veldig undervektig, og hun hadde utrolig mange restriksjoner ang mat. Hun hadde så lest om den fantastiske bananjenta som er så mye omtalt i media for tiden (bare søk henne opp, jeg orker ikke linke engang i og med at jeg synes siden hennes og livsstilen er helt latterlig)  og funnet ut at hun kunne føle seg trygg og spise mer om hun la om livsstilen sin til vegansk. Argumentene hennes for at dette var greit var at hun nå klarte spise mengden kalorier man bør innnta for å kunne øke vekten når hun hadde et kosthold som bestod av disse sunne, naturlige matvarene. Hun hadde noen matvarer hun var redd for i dette veganske kostholdet, men det gikk greit og hun prøvde nye ting! Alt var strålende og fantastisk.

Jeg kjente faktisk panikken spre seg i kroppen for hennes skyld. Om jeg går så langt som å kalle anoreksi en livsstil - og poengterer at det er en svært usunn livsstil (til tross for at noen spiser kun kylling, brokkoli, tran og epler) så er det fortsatt ej tvang som ligger under. Om man bytter til en livsstil som kan være litt sunnere fordi man faktisk får energien kroppen trenger betyr det ikke at det er bra. Man vil aldri bli frisk fra en restriktiv spiseforstyrrelse med å flytte restriksjonene. Jeg har også hørt om mange anorektikere som finner tilbake treningsglede og finner ut at om de spiser rent nok og godt nok til å bygge muskler uten å legge på seg så mye fett på kroppen kan de delta i bikini-fitnesskonkurranser og da har de en legit grunn for å fortsette spise ting som i deres øyne er trygge. Vel, da spør jeg dere som er blitt friske på muskelbyggingsdiett; Hvor sunt er det å måtte stå over påskefrokost med familien fordi man selv har helt egen chiagrøt som skal spises rett før trening? Hvor sunt er det å følge et kosthold hvor sjokolade er fienden mens questbars er hellige?

Nå sier ikke jeg det er dårlig å spise sunne matvarer. Om man er frisk i hodet fra før av har man ingenting å tape på å velge kyllig over grandis til middag noen dager, eller å bestille salat på restaurant med vennene sine - om man velger det selv er det null stress. Men om du har en liten basill på hjernen som forteller deg at grandis er farlig, og at du kommer til å øke noe annet enn muskelmassen ved å spise det selv om du egentlig har lyst - da er det skurrende i mine øyne.

For å sitere ei veldig smart jente jeg kjenner; Pizza, brus og chips hver dag er ikke noe kroppen trenger. Men det er ikke chiafrø med mandelmelk heller.

Vær så snill å ikke lur dere selv. Jeg har selv vært der hvor jeg klarte fint å spise mengder cottage cheese, iskrem uten sukker,laks,  questbars og skyr. Selv om jeg fikk i meg næringsstoffene kroppen trengte, ville jeg bare lurt meg selv om jeg dermed trodde jeg var frisk. Å bli bedre handler om å ikke limitere seg til et utvalg matvarer. Det handler om å ikke frykte noen. Om man vil ha potetgull er det like lite sunt å nekte seg det som å spise det. Om man spiser 20 bananer om dagen klarer man seg nok kalorimessig, men det er fortsatt veldig forstyrret tankegang. Man blir rett å slett ikke frisk ved å ikke gjøre ting man synes er ubehagelig. Det er ingen quick fix.Her ser dere to bilder - to forskjellige spisemønster. Ingen av dem spesielt sunne. Å gå fra en obsession til en annen er å stå på stedet hvil.
Gjerne fortell meg hvor sunn du er nå når du har økt vekta med 10 kg og skal stille i fitnesskonkurranse. Fortell meg hvor bra det er for kroppen med ordentlig næring som kokosfett, rawfood og en haug proteiner. Fortell meg hvordan  du er sunnere enn mammaen min på 60 som spiser is hver dag og spanderer restaurant på familien sin for å glede seg selv og oss ofte.

Jeg kommer ikke til å kjøpe det.

Nei uff, nå ble det mye utblåsning av tanker her. Jeg har planer for kvelden - så jeg får komme meg i dagens gjøremål. I kveld er det ut med mine beste venninner. Jeg skal nyte en flaske champgane, til tross for at den er full av sukker som kroppen ikke har noe nytte av. Jeg skal ut å kose meg med vennene mine, så får du sitte å kose deg med grønnsakstavene og mager kesamen din.

 • 18.04.2014, 12:50

Reiseguide London
I  vinterferien i fjor tok jeg og Caroline turen til London. Det var ganske spontant egentlig, tror vi bestilte en (utrolig!) billig tur rundt 3 uker før vi reiste. Det lønner seg som oftest å finne pakkereiser til London på forskjellige reisesider - det er et av stedene du kan få billigst weekend fly+hotellreiser.
Jeg har alltid drømt om å reise til London, og på tidspunktet vi dro var faktisk planen å studere der til høsten. (Det ble ikke noe av da jeg feiga ut noe helt sinnsykt da vi satt på bussen fra flyplassen og så hvor stor og skummel London faktisk var)

Jeg vet mange bestiller Londonturer til sommeren - så jeg tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg med tips fra meg for en best mulig utnyttelse av en kort tur. Det kan være greit for de som ikke har vært der før, det er som sagt en enorm by med tusenvis av ting man egentlig vil ha med seg - men skal man kun være en weekend er det greit å vite hva man iallefall MÅ få med seg av severdigheter.Bo: Jeg og Caroline kjøpte jo billigste pakkereisen vi fant - men til tross det endte vi opp på et veldig bra hotell. Hotellet lå ganske gjemt innimellom et nabolag, og taxisjåføren brukte vel rundt en halvtime på å finne fram til døra.. Et øyeblikk trodde vi vi hadde blitt lurt og at dette hotellet ikke fantes..:p Vel, hotellet het iallefall Princes square serviced appartments og var (som dere ser på navnet) egentlig et leilighetshotell. Rommene var veldig fine og personalet var greie. På rommet var det vannkoker, komfyr, kjøleskap - vel, et kjøkken. Det var en enorm seng som var utrolig god å ligge i, og vi hadde badekar og tv og slike ting og. Hotellet lå ganske greit til, det var ikke langt til bayswater-underground-stasjonen (som vi etterhvert brukte veldig ofte) og det var mye restauranter i kvartalene rundt.
Mat:
Vi hadde som sagt kjøkken på hotellet, så vi spiste som regel frokost der. På kveldene prøvde vi ut litt av restaurantene hor enn vi var den dagen (London er FULLT av gode restauranter og kafeer, så her fikk vi bare testet 1% av alle vi gjerne skulle testet.. tid:-(
Iallefall fikk vi gode inntrykk av hvor vi var -  de første dagene holdt vi oss i nærområdet og spiste på en helt fantastisk pizzarestaurant som het la bella italia og lå rett rundt hjørnet fra hotellet. Jeg var allerede da ganske snever på hva jeg valgte å spise - men her hadde de gode alternativer, blandt annet en pollo chicken som var en grov bunn med mase kyllingbiter og salat. De hadde utrolig mye godt på menyen, og hadde jeg vært frisk da vi dro skulle jeg testet ut mye herfra. Lokalet var skikkelig italiensk stil og personalet var superhjelpsomme og hyggelige!
Vi spiste ogåså en obligatorisk maccern-middag (de fleste vet vel hvordan det er, så det gidder jeg ikke forklare engang) og de andre dagene tok vi inne i byen og på westfieldsenteret (som ble favorittstedet etter noen dager) Jeg husker ikke helt navnet på restauranten vi spiste på på westfield - men de hadde utrolig god mat der! Så god at vi spiste der 3 dager på rad. (Det lå i øverste etasje, eneste restauranten på toppen av senteret).
Den siste dagen tilbragte vi på sea life og London eye - så da valgte vi en kinesisk wok-restaurant som lå rett ved sea life. (i samme bygning, bare mer mot London Brigde) Her hadde de mye wokgreier, og smaken var helt ok på maten. Det var lite folk og det tok veldig lang tid å få maten..

Ellers var vi innom et par kafeer, det er iallefall obligatorisk i London. Helt nydelig interiør på de fleste steder, og helt nydelig kaffe. (Engelske barister - kom til Norge!!)
Hadde jeg vært frisk hadde vi nok prøvd ut en av de tusen småvognene som solgte nutella waffels og crepes og iskrem langs gatene også..-Shopping:


London er som de fleste vet en skikkelig shoppeby. Det er hundrevis av store butikker, og tusenvis av små perler. Billigere klær enn i Norge er det og - så er bør man slå seg løs når man først er der. Vi tilbragte en av våre første dager i Oxford street - som har alt. Men intrykket vi satt igjen med var at det var alt for mye folk til å kunne handle i fred. Vi var på Primark først - og jeg er glad vi fra så tidlig som vi gjorde. Selv om det var mindre folk der enn på ettermiddagen ar det fortsatt enormt med folk. Vi stod i kø i rundt en time til prøverommene og ihvertfall en halvtime for å komme til kassa.. til tross for at de hadde 10 kasser! Men utvalget var enormt - de hadde klær fra a til å, interiør, vesker, sko.. ja, til og med godteri! Og det til minimale priser. Tror vi handla rundt 3-4 poser hver der, og det kom vel ikke over tusenlappen for noen av oss. En slitsom tur var det da.. Ellers var vi innom de fleste andre store butikker - niketown, body shop,

Men det ble som sagt veldig slitsomt med så mye folk, lite utvalg ettersom timene gikk og de ansatte ikke hadde tid til å verken rydde eller fylle på.. Men de neste dagene oppdaget vi WESTFIELD som er et av Englands største kjøpesenter. Det lå i motsatt retning fra hotellet vårt, men kun to stopp unna med undergrounden. Her hadde de alle de samme butikkene, med større utvalg, mindre folk og personale som faktisk hadde tid til å hjelpe kundene. Her trivdes vi så godt at vi la resten av shoppingen til her! Er man i London bør man ta en tur på oxford street for å ha gjort det - men legg storshoppingen til westfield, så sparer du tid og finner antageligvis bedre kupp enn i storgata. Inne på Westfield er det også en del restauranter og kafeer om man vi slappe litt av. Her hadde de også frozen yoghurt-bar på midten av senteret - der kjøpte vi en helt maagisk god yoghurtis med masse forskjellig topping:D

Noen steder vi hadde lyst å dra til som vi ikke rakk var Victorias secret og camden market.. Veldig kjipt - men det tar vi neste Londontur.

Jeg tror jeg brukte til sammen 3000 på shopping og mat i London. (så brukte jeg vel 2000 på taxfreeen) og kom hjem med helt nytt klesskap og godteri/sminke for et år. Så når turen var så billig kom det ikke opp i mer enn litt under 10000 for en opplevelse for livet!
Opplevelser:

Her er det man skulle hatt uendelig med tid.. Det var så mye vi ikke fikk tid til!! Jeg skulle sett universitetene, gått på biblioteket, hatt piknik i Hyde park, stått foran det blå døra i Notting Hill, vært på musikal (aller helst lion king..) Harry potter- world og mye annet.. Men vi fikk tid til det vi fikk tid til, og jeg vil virkelig anbefale å sette av tid til disse tingene om man er i London;

1. Madame toussauds
SÅ gøy! Vi dro veldig tidlig og kjøpte en billett som innehold inngang til sea life og London eye i tillegg til inngangen på voksmuseeumet. Ved å gjøre dette sparte vi noe sånt som 600 kroner - et slikt billetttilbud gjelder om for 2 dager så om man skal innom disse tingene er det veldig greit å kjøpe en slik billett istedet for å kjøpe separat. Jeg tror ogå vi sparte tid i køer da vi kunne gå i en sånn innløselseskø istedet for kjøpe-køene. På tidspunktet vi var i London var desverre London dungeon stengt - om ikke hadde denne og vært med på billetten. (egentlig er jeg nesten glad det var det, jeg ble livredd bare av å gå i skremselskjelleren på madame toussaunds.. Vi stod i kø veldig lenge for å komme inn, til tross for at vi kom tidlig om morgenen. Heldigvis har de mye kø-underholdning, så det ble ikke så ille å vente. Vel inne kan man gå rundt å se på alle de forskjellige voksdukkene, ta bilder med dem og kjøpe suvernirer. (eks ta bilde med seg selv og bieber og få det på nøkkelringer, kjøleskapsmagneter osv). Ellers kan man kjøre en tur gjennom tiden i en slags rollercoaster inne (altså, man setter seg i en liten bil om kjører rundt og tar deg med gjennom rom som inneholder verden gjennom tidsperioder. Man kjører og får oppleve sultenød, pester, hitler med makt og engelske tepartys med de høyt stilte i byen. De har ogå lukter og lyder som gjør hele opplevelsen morsom!

Ellers kan man gå ned i kjelleren hvor de har laget til en skikkelig skrekktur. Man går igjennom rom hvor de har skuespillere som skremmer deg, griper tak i deg og hyler.. Det er dekket med spindelvev og ekkel musikk og viser de verste morderne igjennom tidene. Skikkelig skikkelig ekkelt - jeg begynte faktisk å gråte mens jeg var der nede. Men for all del, jeg ville nok angra om jeg ikke hadde gått ned!
De har også mye for barn - mye disneygreier man kan se på og slikt. Dette styrte vi litt unna for å bruke tiden best mulig. Men vi tok turen inn i en gigatisk kinosal hvor vi så film i 4d. Altså lukt, følelser, og ja.. Hele taket var plutselig en skjerm og vi var fanget inni filmen. Vi fikk sprtua vann i fjeset og ble dunka i ryggen av setestolene.. Helt rått var det! Anbefaler VIRKELIG å ta turen på voksmuseeumet om man er i London.

2. Sea world. Dette ligger rett ved London eye, og er forsåvidt et greit sted. Jeg angrer ikke på at vi dro, men ville nok ikke dratt igjen. Veldig kult med haier og sånt som svømte over hodet og på 1 meters avstand - men jeg tror dette ville passet bedre for mindre barn..

3. London eye. Man bare MÅ opp her - det er en opplevelse å få ta turen over London og vitne den fantastiske byen fra karuselltur!Komme seg rundt:
Allerede den første dagen prøvde vi ut veldig vanskelige transportmidler. Vi testet ut busstur til oxford street, taxitur fra flyplassen og rett å slett gåtur. Alle disse ble veldig vanskelige, selv om man bør prøve ut en av disse 2etg bussene er det langt fra den enkleste/billigste transportmåten. 2 dag fant vi ut vi kunne ta undergrounden - og etterpå gjorde vi kun det. Vi tok til og med Underground til flyplassen på hjemturen! Det er underground-stopp over hele London, og de har flere ruter som er veldig godt forklart på underground-kart med forskjellige farger og tydelige overganger. Man kan kjøpe seg et kort som gjelder for en hel dag - da kan man ta så mye man vil iløpet av dagen, og prisen er ikke så ille.Randome ting vi gjorde som man bare må gjøre:Ta bilde med (eller i) en rød telefonkiosk

Ta bilde foran London tower, aller helst på London Brigde

Kysse pave benedict..


TIPS:
Når vi reiste var det mye kaldere enn vi hadde trodd. Vi begge endte opp med en helt forferdelig halsbetennelse og feber mens vi var der nede, noe som gjorde hele opplevelsen litt kjip.. i hadde også med alt for lite varme klær,og måtte allerede første dag handle inn masse ullgensere og skjerf på primark for å ikke fryse forferva.

2. Dra på westfield for shopping - så mye roligere, mindre utplukkede butikker og generellt et fint sted å shoppe.

3. Ta underground over buss og taxi, så sparer du mye tid og penger.

4. Planlegg - før vi dro leste jeg maaange blogginnlegg med guider til London, gjorde meg kjent via google smaps, laget liste over ting vi måtte få med oss - butikker vi måtte besøke osv..

5. Om du skal noe spesielt - dra >TIDLIG!  mindre folk (men fortsatt mye folk sett sammenlignet med Norge)

6. Reis med lite i Kofferten. Du kommer til å reise hjem med mye mer enn du kom med (jeg hadde vel rundt 10 kg overvekt..)


Vel, det var vel det jeg kunne komme med. Håper du som reiser får en flott tur:-)
//andre som har gode Londontips å legge til?

 • 18.04.2014, 00:44

Gandhi Indisk


Hver gang Sofie kommer til Bodø er det alltid mas om at vi skal dra på Gandhi - en Indisk restaurant her.. I Narvik har de nemlig ganske snevert utvalg på restauranter, ingen Indiske faktisk - å hun er alltid rask med å få oss med når hun kommer hjem. Nå er ikke jeg å superglad i Indisk restaurantmat, men kylling generellt er en favoritt og bare å være med jentene gjør at det lett er verdt pengene uansett <3 Idag har jeg altså kjørt skikkelig søndag. (flere som føler det blir slik når butikkene holdes stengt..?)

Noen bilder;
Vanligvis er jeg mest glad i chicken curry, men idag ble det tandoori. kan ikke si jeg digga sausen, den smakte litt for mye tomat for en tomathater - men de andre bytta gjerne løken sin mot sausen min så da var det greit. Tror faktisk stekt løk er noe av det beste jeg vet..

Lisa og Sofie hadde og tandoori, mens Nora ville ta noe litt utenom det vanlige og valgte noe lamgreier som i følge hennee var veldig salt, men godt!<3


Etter restaurantbesøket kom mamma og henta meg så dro vi innom til storesøstra, svogeren og mine små søte i nyhuset deres. Det er blitt så fint der!! Jeg er mektig sjalu..

1. Nydeligste englene mine:) 2. Maria har kjøpt seg den fineste lampa jeg noen gang har sett med fjær på.. åh, jeg vil flytte for meg selv! 3. De hadde laget påskeegg, og  Ask hadde navngitt en liten kyllingfamilie under. Etter hva han beskrev var dette da mamma, pappa, LUCAS og Eden, han selv og jeg lå i et av eggene i treet. Haha.. fantasti :)Måtte bare vise enda et bilde av lampa.. gud hvor fin den er!

Nå sitter jeg og titter litt på tv før jeg skal ta turen i seng. Håper dere har hatt en fin dag:-)

 • 17.04.2014, 10:42

Velværekveld med jentene


God morgen :-) (eller, det er vel kanskje ikke morgen nå? jaja, vi sier det - det er jo påskeferie)

Jeg og Sofie kjøpte hverandre inngang på velværeavdelinga her i Bodø i bursdagsaver, så fant vi ut at vi skulle ta turen i går da vi ikke hadde noe spesielt  ta oss til uansett og Sofie først er hjemme. Det var altså jeg, Nora og Sofie som dro - og vi hadde det helt herlig. Kjente jeg var i drømmeland minst 3 ganger iløpet av turen - og det er godt for en søvnløs sjel. Om du sliter med søvnen anbefaler jeg en tur på velværeavdeling altså!
Av oss var det kun Nora som hadde vært her før, så jeg og sofie visste ikke helt hva vi kom til, og var vel litt småskuffa i starten før vi hadde testet alle badsstuene.. Vi startet hele oppholdet med noen glass vin ute i boblebad på terrassen med noen kompiser som også var der før vi gikk inn og hadde badsstu-tid resten av kvelden. Overraskende mange som legger vorspiels til her altså! Vi var ikke i alle badsstuene, men de vi tok turen i var veldig deilige.


Bilder tatt fra siden til spektrum velvære. Tror ikke det ville vært spesielt populært for verken kameraet mitt eller menneskene rundt å ta det med inn...
Iblandt badsstuene var det en med infrarødt lys som skal lindre muskelskader, en med aromaterapi (ergo duft og musikk.. litt som mindfullnessrom?) , finsk sauna dampbad, en som skifta farge på lysene, en saltvannskabin og bare helt normal. Vi var kun i de varme og testet - men tipper de kalde er deilige på sommeren. Det var også aromadusj, isgrotte, fotbad og boblebad inne.


Dette er det nærmeste dere noen gang kommer porno her på bloggen. nyt det. og ja, #thatass er et passende ord for min kjære bestis.Forresten - for oss med latterlig dårlig hud er sånne varme badsstuer både forferdelig og godt på en gang. Følte absolutt alle underjordiske kviser og ulumskheter var på vei ut.. lite fint. Men det er vel bedre at de kommer ut enn at de blir der.....


I dag er jeg skikkelig slått ut. Hele huset er egentlig på vei inn i influensabølgen - til og med lille Lucas har blitt syk:-/ Jeg skal derfor prøve slappe litt av med teorilesing og litt serier før det bærer en snartur på Indisk restaurant med jentene ikveld. Kjenner jeg egentlig ikke er helt i form, men en liten tur før kvelden skader nok ikke.

Hva skal dere idag? Har dere velværeavdeling der dere bor?:)

 • 16.04.2014, 11:36

Bursdagsfeiring på en tirsdag


Igår hadde som sagt Sofie bursdag, så kvelden gikk til feiring.  Vi lot henne være med familien osv på dagen, så dro vi bortover i tide til paradise hotel. (vi kan jo ikke gå glipp av det bare fordi vi feirer..) Vi var altså der og så paradise, Sofie fikk åpne gaver og slappet litt av før vi dro på et utested som heter topp 13 her i Bodø. Den ligger i 13 etg på SAS hotellet i byen.Jeg har aldri vært der før, men det var veldig fint der! Absolutt et sted jeg kan se for meg å dra en gang vi skal ut. Igår var det jo tirsdag og mange har ikke starta påskeferien enda, så det var snevert med folk.. Men jeg drakk ikke uansett, og  vi dro med Mammaen til sofie som hadde lovet bli med ut når hun ble 20 s det var egentlig like greit.
Måtte jo bare fange øyeblikket hvor hun bestilte sin første 20-årsdrikk på byen. (selv om mammaen betalte den.. haha)

Fiiine. Glemte helt av blitsen på kameraet i første omgang, så bildene ble litt mindre gode..

<3 fine jenta mi. (se utsikten i bakrunnen, så fint!!)Jeg dro hjem i 12tiden siden jeg sover litt lite for tiden og sånt - men vi tar det igjen på lørdag. Idag skal jeg kun nyte påska og slappe av - så skal vi på velvære ikveld:-)

 • 15.04.2014, 17:33

Bursdager i hutt og hei


Haha, april er en skikkelig bursdagsmåned i min krets. både jeg, stebror, barndomsvenninner, sofie mamma og enda flere er ordentlig værunger og det er alltid en eller annen feiring som legges til påska hvert år. I dag har kjæreste bestevenninna mi bursdag; nå kan vi alle dra på de morsomme stedene utibodø (les; alle steder som ikke er en kafe med minimalt av plass). I dag skal jeg bortover til Sofie å feire litt - først skal vi se paradise hotel og slikt, så drar vi med Mammaen hennes og drar på en uteplass på toppen av sashotellet her i byen.
Må egentlig raska på, ville bare hoppe innom å skrive litt :D
Slenger med noen bilder av min herlige bestevenninne gjennom 19 år <3Gratulerer så masse beste Sofus <3

 • 14.04.2014, 17:19

Fiskeboller i hvitsaus

 • Category: MAT

Jeg utfordrer meg mer og mer på å lage mat på vanlig måte - altså ikke bytte ut ditt og datt, spise litt blandingsprodukter av kjøtt, fisk eller bruke oppskrifter jeg finner på andre steder enn fitnessblogger og slankesider. Nå er jo det veldig vanskelig å begynnelsen, men det føles greit når jeg lager mat til hele familien. Jeg vil jo ikke at de skal måtte spise smakløse middager med masse rare ingredienser.
ift middager har jeg noen farseprodukter jeg synes er greie, så jobber jeg egentlig ut fra dem. Eksempler på det er kylling/kalkunpølser, fiskekaker etc .. så igår fant jeg ut jeg skulle lage fiskeboller i hvit saus til hele famiien. Normalt er hvit saus noe jeg ville tuklet en del med for å få så lite skummel som mulig - men når poteter, grønnsaker og fiskeboller er mager mat skriker ikke spiseforstyrrelsen like høyt om jeg lager en mer normal saus til.. Dermed gjorde jeg det lettere for meg selv og brukte toro sin ferdigpose for hvit saus.

Jeg kokte opp 3 dl kraft (den fiskebollene lå i) og 4 dl melk og sausmiksen og kokte opp. Etterpå slo jeg ned plata og tilsatte fiskebollene og en god del karri. Kokte så potet og gulrøtter sammen før jeg hadde litt ekstra brokkoliblanding til. Så enkelt og så utrolig godt - dette elsket Mamma og de:-)Jeg vet ting som saus, farseprodukter osv kan være skummelt for noen som sliter litt med mat og innhold - men dette er en veldig mager rett (til og med om man har med masse saus) samtidig som det er veldig sunt - så om dette er en utfordring synes jeg du skal slå til :-)


Idag er egentlig veldig travelt. Jeg har vært våken siden tidlig i morgest og vært til blandt annet ernæringsfysiologen og på kjøresenteret med pappa for å ordne noen greier - jeg er nemlig igang med lappen for andre gang (siden det er godt over tre år siden jeg tok teorien må jeg ta den på nytt...) og dagene går litt til det og. Idag har jeg derfor også lest en del, tenkte jeg skulle gå bort å ta den onsdag morgen om jeg ikke er fyllesyk (vi skal nemlig feire sofies 20årsdag i morgen)
Nå skal jeg en snartur ut å handle inn litt greier - så vi snakkes senere:-)

 • 12.04.2014, 23:30

Backattack


Neida, jeg skal absolutt ikke komme med noe sykt treningsinnlegg.. heller motsatt.

Jeg tok meg som sagt noen dager fri fra bloggen - dette var igrunnen egentlig fordi jeg tilbragte noen dager på avdelingen jeg var på sånn type prøveuke på ifjor. En slik uke er egentlig for å finne ut om en innleggelse er på sin plass ved å se om man er motivert for å få en slik type hjelp. Sist jeg var der var jeg på mitt verste og så egentlig ikke selv at jeg var sykere enn jeg selv trodde. I og med at jeg bare sånn halvveis gikk inn for å bli bedre fordi jeg egentlig ikke trodde jeg hadde det så ille var en lengre innleggelse noe jeg på det tidspunktet lukket helt ut etter oppholdet. Denne gangen var det jeg selv som tok intiativ å fikk behandleren min til å søke om opphold fordi ting har gått litt skeis i det siste og jeg ser at jeg ikke helt får til selv. Denne gangen gikk mye bedre enn sist psykisk og jeg kjenner jeg er mer motivert for endring, derfor har jeg sagt ja til å være der i et lengre opphold. Jeg vet ikke helt når dette blir, men jeg er veldig  glad for det. Det er utrolig vanskelig, og det er utrolig vanskelig å se på hvor fucka jeg har gjort ting for meg selv.. Hadde jeg visst at dette kom til å skje for to år siden hadde jeg gjort alt i min makt for å ikke havne her. Veien er så lang og vond å tenke på, og den skremmer meg veldig. Jeg gruer meg til å stå i det rett og slett, men jeg ser at det må til. Jeg kan ikke fortsette på denne måten hvor ting egentlig bare står på stedet hvil på alle aspekter av livet mitt. Det er ikke å leve. Jeg må ta tak, og jeg vet jeg ikke klarer det alene, nettopp fordi veien er så alt for vanskelig og lang. Som jeg sa til en eller annen her om dagen; Jeg skulle ønske jeg kunne hoppet over prosessen og våknet frisk i morgen. Jeg gruer meg ikke til å nå fysisk sunn kropp - jeg gruer meg til det jeg må stå i for å komme dit. Tankekaos, opprør fra lille basill på hjernen og andre vanskelige følelser. Men det er verdt er forsøk.
Grunnen til at jeg ikke nevnte dette her før er egentlig bare det at jeg var så veldig usikker på om det var dette som kunne være løsningen for min del. Så vet dere det.

I går kom jeg altså hjem til min søte familius igjen. Her har det vært liv med besøk av de andre småttisene og storesøstra mi fra torsdag til fredag siden de flytter inn i nytt hus, så jeg kom hjem til fullt hus. Lucas har fått seg en fæl hoste, så det er helt forferdelig å være hjemme å måtte høre på at lille elsklingen har det vondt.. det er desverre ikke mye annet å gjøre enn å pleie han og vente på at ting blir bedre:-/ Jeg er ganske sliten etter uka, så det har blitt rolig både igår og idag. Planen idag var egentlig filmkveld med venninnene, men det blir imoren istedet da jeg er helt utslitt etter 5timers shoppetur med pappa og Andrea. Tenkte egentlig bare hoppe innom og forklare mitt fravær og samtidig vise dere dagens fangst;

 


Litt nye bøøker.. (alle tre jeg ikke har lest av John Green og Idas dans - har hørt denne er veldig god) og litt mascarararaa


Denne skal jeg fylle ut for lillemann så han kan vite alt fra første latter (som forresten var igår, av tanteraringen) til første tur på byen (som seff og blir med tante)

Litt nye te og kaffekopper og en ny tee...

Ellers handla vi litt til Andrea, litt påskeegggodt også videre..


Haha, må bare vise dere dette. Jeg skulle være grei å ta flaskene til Lucas av koking. Plutselig er snapchatten min full av sånne her..........Mobbing på høyt plan:-(Jeppjepp.. mer hadde ho itje å sei. Håper dere har ei fin helg

 • 10.04.2014, 10:07

Gratulerer med dagen Mamma <3


Et innlegg dedikert til verdens fineste dame. Mamma har til tross for egne problemer stått i både mine søstres og mine egne problemer i alle år - og det står respekt av. Det kreves utrolig mye når et familiemedlem er sykt, og det er en enorm påkjenning å skulle stå på sidelinjen og prøve hjelpe. Nå skal jeg ikke uttale meg så mye angående de andre i familien - men disse to årene hvor jeg har vært veldig syk har Mamma vært der for meg på en bedre måte enn de fleste. Hun har prøvd forstå, og hun har prøvd kjøpe inn mat jeg liker - hun har reist med meg til syden for å få en pause fra hverdagen, hun har hørt på meg når jeg har forklart hvordan ting er vanskelig ... og ja, jeg er utrolig glad for at hun er den hun er <3 Vi har så klart hatt våre konflikter - men når en person er syk med helt merkelige tanker  som egentlig ikke gir mening for noen andre enn seg selv skal det godt gjøres at en person står i det. Så klart har mamma blitt sint og frustrert over mine rare vaner - men jeg vet jo at det er fordi hun har vært redd. Og jeg vet at alle gangene hun har kjefta, vi har krangla og hun har sagt ting som jeg har oppfattet feil - at det har vært fordi hun er så glad i meg.

Mamma er også ufattelig snill mot de andre i familien. Hver dag er hun inne å hjelper mommo som er blind, hun hjelper Andrea ufattelig mye med Lucas, hun passer Ask Leander flere netter når storesøstra mi og svogeren har mye på planen- og hun drar bort å passer Eden Linnea om det skulle trengs. Samtidig har hun et hus alene, hun får alt til å gå rundt på tross av at kroppen hennes iblandt gjør ting veldig vanskelig. Det står så stor respekt av, og jeg fatter egentlig ikke hvordan hun gjør det.

Elsker deg så masse Mammaen min!

 • 08.04.2014, 22:45

miniupdate


Heisann, følte bare jeg måtte hoppe inn for å fortelle jeg lever... om noen lurte på mitt lille fravær fra bloggen de siste dagene er det fordi jeg prøver være så lite som mulig på nett og fokusere på meg selv litt mer. Kjenner ordentlig på hvordan det er å slappe av å gjøre andre jeg liker, uten de konstante påkjenninger nettet gir (ANBEFALES, hodet mitt er gått fra vrak til zen på to dager) Ingen blogger, ingen instagram og minimalt med facebook. An og Vg får en liten plass på tidsskjemaet, men det tar jo ikke lang tid. Ellers går det i filmer, bøker, kryssord og bare ting jeg liker å pusle med. Håper dere har det fint <3

 • 06.04.2014, 15:44

Bildedryss fra 20årsdagen
Takk til alle som gjorde det til
sånn en fin kveld

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits