• 30.04.2013, 15:07

Lang fjelltur!Kjempekoselig tur, selv om vi ble gående å vasse i gjørme hele tiden.. Det var deilig vær mesteparten av tiden selv om det blåste litt mye på toppen. Men altså - jeg er veldig glad for å være hjemme nå! Er dødssliten, turen tok rundt 4 timer, så det er vel egentlig ikke så rart! Da er dagens trening i boks - og jeg skal nå slappe litt av før kvelden. Må opp igjen om ikke så lenge for å rekke polet, å få kjøpt inn noen småting, dusje og fikse meg. Vi starter ganske tidlig, så da er det greit å være rask. Oppdaterer før jeg drar ut:-) Har også kameraet på lading, så blir massemasse bilder fra ikveld! Håper også på fint vær, hehh.

Er du russ, og skal du feire ikveld?:)

 • 30.04.2013, 12:00

Oppskrift på verdens beste ovnsbakte laks

Du trenger;

Skriver opp både vanlige ingredienser, og litt sunnifiserte.. Vet at ikke alle har sukrin og sånt, så da er det greit å gjøre dette på den vanlige måten. Det er en supersunn rett uansett om du velger å ha vanlig sukker i rømmen altså! (:

♥ Laksefilet naturell, uten skinn
♥ Sitronsaft
♥ en halv/ eller litt mindre løk
♥ Krydder; Salt, pepper, gastromat, persille og et laurbergblad (Dette gir en smakshimmel altså!!)
♥ En liten klatt smør om ønskelig
♥ En skål mager kesam eller rømme etc
♥ 2-3 SS sukrin /sukker
♥ En bit sølvfolie
♥ Frossen grønnsaksblanding av valg; her har jeg brukt blomkål, gulrot og brokkoliblanding. Pleier å bruke amerikansk blanding - frosne erter passer PERFEKT til dette måltidet!
♥ (og en bakt potet passer også perfekt inn her, min er på siden og rakk kke bli med på bildet)

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. (sett inn den bakte poteten hvis du skal ha det - dette pleier å ta en stund å steke så rundt 1 time før du starter med laksen, ut fra hvor stor den er)

Skjær løken i tynne ringer, og del de opp så det blir ''halvmåner'' og legg som en seng midt på sølvfolien. Legg laksefileten over og sprut sitronsaft over før du krydrer med salt, pepper, MASSE gastromat og persille. snu den så og gjør akkurat det samme på andre siden. (ja, det blir mye krydder - men LOVER det er godt) Legg så en pitteliten klatt smør på toppen og fest laurbergbladet på den før du bretter sammen folien rundt laksen.
Sett så inn i ovnen, her skal den være i 20-25 minutter - så mens kan du lage grønnsakene og sukkerkesamen (Som kun er kesam og sukrin blandet sammen - det gir en fanatstisk god smak med litt søthet til fisk! passer også til andre fiskemiddager - som fiskekaker, torsk, stekt sei - you name it:)

 • 29.04.2013, 23:43

Beauty in simplicity

Iblandt elsker jeg virkelig denne byen, den er så enkel og liten - alle kjenner alle liksom. (selv om det ikke er heeelt realitet, Bodø er jo relativt stort sånn sett, om man teller med distrikter og sånt..men dere skjønner tegninga!) Nå har jeg vært en tur til Nora og sett paradise, og jeg er offesielt over sander. GUD SÅ HEIT han patrick var!
Nå burde jeg egentlig vært i seng, sov jo nesten ikke i natt.. Men ingen kveld uten bærkos og sex og singelliv, det er så obligatorisk:- ) I morgen skal vi på tur, har desverre liten tro på fint vær - så får vel bare ruste meg opp. Ellers blir det oppladning til kvelden imorgen! Håh.

Hvordan har deres kveld vært? :)


 • 29.04.2013, 16:24

Thank god it's monday!


Wii, starten på en ny uke er så god når den stråler inn! Her har vi hatt sol siden i morgest, og jeg har faktisk fått gått til å fra skolen i min nye (tynnee..) vårjakke - UTEN Å FRYSE!! det skal godt gjøres når det er meg altså! Jeg pleier å hate mandager, men denne har vært skikkelig fin til nå - på tross av at jeg ikke fikk sove i natt og måtte stå opp å lage meg grønnsaksblanding klokken 3. (weird craving, i know..)
Iallefall, selv uten mye søvn inatt har jeg vært strålende blid! Har brukt mesteparten av skoledagen til å øve til historieprøven vi hadde sistetimen, og det er så deilig å være ferdig med det. Nå er det kun på lørdag jeg har tentamen, ellers er det over ei uke til neste prøve! Passer såå godt med at det er første mai i morgen. Gleder meg forresten helt villt! I morgen skal vi på tur med gymmen, så vi slipper vanlige fag og er antageligvis ferdig før 2 (JESS). så da får jeg masse tid å ordne og styre før vi russer mai inn med dåp i morgen kveld! Etter at Sofie sydde buksa mi, og jeg har fått på merkene kjenner jeg jeg gleder meg til å ta den på! Selv om jeg husker hvor mye jeg hatet den skitne blå, allerede etter de to dagene på tryvann i fjor..

I dag er humøret på topp, så jeg kjenner det blir en god styrkeøkt litt senere! Hadde egentlig planer om en skikkelig jentekveld med paradise, farging av hår og bryn og fiksing før morgendagen, med Nora og Sofie - men Sofie hadde andre planer, så får se om det blir noe av.. Uansett har jeg planer om en videre herlig mandag:)

 

Random; gleder meg litt i (føler selv) overkant mye til paradise hotell for tiden. Er nok blitt avhengig ja! Men irriterer meg grønn over at sander røk, han er jo så fin:(


Hva gjør dere i dag?:-D

 • 28.04.2013, 16:12

Dere er helt herlige!


Først og fremt må jeg si hvor glad jeg er for at jeg har så fantastiske venner som jeg har. Også dere som leser bloggen, tilbakemeldingene på innlegget jeg skrev igår var fantastisk gode å lese - jeg har blitt rørt praktisk talt til tårer over hvor støttende og flotte dere er, tusen hjertelig takk! Det er så godt å vite at jeg har støtte i ryggen - til og med dere som velger å stå anonyme. Fikk også masse kommentarer fra folk som sliter med det samme selv - og da er det godt å vite at man kan stå igjennom det sammen! Da kommer jeg til å skrive litt om akkurat dette fremover,  i tillegg til min vanlige blogging:)

Igår var en fin dag med trening, jobb og kosekveld hos min kjære bestevenninne med filmen '' de urørlige'' eller intouchables som de fleste kjenner den som. Den har fått sykt gode omtaler og er kalt årets feel-good film. Jeg synes da ikke den holdt helt til forventningene, og sleit med å følge med å bli så tatt opp av filmen fordi den var ganske forutsigbar.. Men den ligger sikkert i andres smak:) Hadde uansett en flott innekveld med min kjære venninne, godt å få ladet opp nå, er jo kun tre dager til russetiden!
Leide også filmen ''Amour'', har hørt SÅ mye bra om den, så skal prøve å få sett den i dag:)

Ellers idag har det vært fantastisk deilig vær. Jeg tok derfor turen til Sofie da jeg stod opp, hvor jeg fikk henta russebuksa mi som hun har sydd inn! Den var ikke noe fin på når jeg fikk den, hadde bestilt helt feil strl og den satt rett og slett som en pose rundt beina. Nå er den fin og stram - så takk til den flinke syersken min! Nå har jeg kommet hjem og fått strøket på merker (Eller, det er kun et par stjerner og etternavnet mitt, siden jeg hadde så masse på buksa i fjor synes jeg det er finere med en enkel i år). Sofie har også etternavnet sitt og stjerner, og vi har i tillegg kjøpt oss samme jakke - så vi blir tvillinger! .. litt flaut, men det er vel greit frem til hun flytter, haha. Skal vise dere jakken og litt annet nytt jeg har kjøpt - samt hvordan russebuksa og klærne ble på litt senere:)

Idag har jeg egentlig litt dårligere tid enn jeg skulle hatt -har en stor prøve i historie i morgen som kommer til å avgjøre standpunktkarakteren min. Siden jeg har fått kun 5 og 6 i historie er dette mitt sterkeste fag, og jeg vil jo gjerne ha sekseren! Men kapitlene vi har prøve om er veldig vanskelig, så må nok sette av goood tid. Ellers skal jeg få ryddet opp på både klesrommet mitt og soverommet - samt vasket litt. Regner med vi blir å starte her en del nå i russetiden, så da er det greit å ha det litt presentabelt!
Også må jeg jo få sett den filmen da..

Hva gjør dere på denne fine søndagen?:) Har fått med meg at solen stråler flere steder i Norge, håper virkelig dere får utnyttet det til det fulle!

 • 24.04.2013, 11:41

Ståk-uka dag 3 - STYGGDAG!


Uff, jeg har nok fått like lite søvn som resten av russen idag, selv om jeg ikke var med på nattens fest. Kom på skolen idag, og har aldri sett så slitne personer! Hele skolen stanket i tillegg sprit. Men det er vel sånn det skal være? :) Vi hadde bare to timer på skolen, så fikk dermed ikke sett halve klassen - men mange fra resten av skolen, og jøss som de så ut! haha.
MItt ''kostyme'' kunne altså ikke måle seg, uansett hvor stygg jeg følte meg da jeg fikset meg i morgest. Mitt ble liksom bare veldig søtt i forhold.

Da får jeg heller gjør opp for dagens søthet ved å være skikkelig drøy på pimp and hoe imorgen:)


Synes egentlig nesten sminken ble litt kul! hah.. Men som dere ser, se andre tok den iallefall helt ut:-)


Nå skal jeg ta igjen noen timer søvn før jeg hopper meg på trening - det er så deilig med fri!
 • 24.04.2013, 00:13

Ståk-uka dag 2 - EMODAG


Idag var det dag to av det vi her i Bodø kaller ''ståkuka'',som altså er uka før russetida som vi feirer ved å kle i en stil hver dag den uka.
I år er det i rekkefølge; Kjønnsbyttedag, emodag, styggdag, pimp n' hoe og grilldress.
Klassen vår fant ut at ingen orket kle seg i det andre kjønns klær i går, siden vi hadde tentamen og kun skulle sitte på klasserommet hele dagen. (Det er antageligvis veldig ubehagelig for gutter å sitte i slimfitbukser /skjørt/kjoler i mange timer.. Men i dag skulle vi altså slå til. Jeg skulle på jobb rett etter skolen, så fikk ikke tatt den helt ut som jeg hadde planlagt (Siden det ville vært litt teit av meg å trappe opp på big smile day på jobb med tidenes syteanntrekk). Det ble uansett en lang svart genser med svart tettsittende bukse, ''søt'' hårfrisyre og store briller. Uten styrke så klart.
I klassen var det mange som hadde tentamen idag, så det var bare tre andre som hadde kledd seg ut.. Slenger ut noen bilder;Haha, så støgg. Skal aldri bli emo i stilen.Iallefall var det mange som hadde kledd seg ut av de andre tredjeklassene, så det ble en deppa skoledag uansett. I morgen er det styggdag - fordi i kveld er det styggfest på et utested her i byen hvor man skal kle seg så stygt som mulig, og det er ikke lov å skifte klær /fjerne sminke før man drar på skolen i morgen. Ettersom jeg var på jobb til så sent orker ikke jeg dra dit, men får se om jeg ikke trapper opp som en stygging allikvell! Blir morsomt å se hvor mange som er dårlige i formen, og hvor stygge de er etter en høljenatt på rall med styggklær. haha!

Har dere ''ståkuke'' på deres skole?:)

 • 23.04.2013, 00:09

Bodø russerevy 2013 - bilder!


Nå starter russetiden om kun en uke - så da er det bare å forberede seg på masse russeoppdateringer fra denne siden! Jeg var jo russ i fjor og, russepresident til og med - så er egentlig godt ferdig med alle russegreiene. Det er nok litt morsommere å være rødruss, og i tillegg kunne gjøre ting uten å stresse seg ihjel i 17 dager. Å skal være sjef er absolutt ikke barebare!! I år kommer jeg til å ta ting mye roligere, og være med når jeg vil være med. Har jo mye eksamener fremover, og setter de litt over russestresset. Men litt blir det!

I kveld var det russerevy laget av rødrussen på de to vgsskolene i byen. Det var et greit show, med mye morsomme innslag der de tok for seg politiske og morsomme ting om byen vår. Blandt annet sirkus eliassen, eldrebølgens gangam style, byggeprosjektet på kaia, stamina HOT og fitnesshysteri, kleine russegreier, sanger, koftemafiaen også vidre også vidre!
Jeg fikk tatt noen bilder og en film, men orker ikke laste opp filmen i kveld - så poster den kanskje i morgen:)


Først en tur på kafe så Sofie kunne få seg noe å spise, og det så JAMMEN godt ut!


Sirkus eliassenshow. De var OVERRASKENDE gode å synge!

 
Koftemafiaen og Glimtguttene


Sang og dans på slutten! koselig og flott sang;)


Antrekksbildet ble speiltatt idag da jeg og lillesøster krangler. (Jeg krangler, og er ekstremt sta.)

Ready for may!Vet ikke helt hva jeg synes om russerevyen i år kontra den vi hadde i fjor. Denne var morsom, og jeg lo mye iallefall! For første gang i år kjenner jeg at jeg smågleder meg litt til å løpe løpsk i mai!

Er du russ i år?:) Har dere hatt revy? • 22.04.2013, 14:07

Piss-mandag.


Jeg våknet smått, og skulle sjekke hvor lenge jeg hadde igjen å sove før jeg måtte opp for ordnings. Hadde planlagt hva jeg skulle ta på, og siden vi skulle ha tentamen + kjønnsskiftedag på skolen passet det perfekt med bare joggebukse og hoodie. Vi måtte møte opp mye tidligere enn vanlige mandager som starter 10, så idag skulle jeg altså være på skolen kvart på 9, senest.
Når jeg regner en halvtime på å gå, en halvtime på ordning + kaffe - fikk jeg at jeg måtte ha på vekkeklokka klokken halv 8 i morgest.
Jeg så altså på klokka, og skvatt opp til synet av at den var 0835(!). Det var 10 minutter til jeg måtte være i klasserommet, og jeg var helt uforberedt på dagen. Altså, ingen tid for kaffe - noe som vraker dagen min totalt. Ekstremt stress om morgenen som ødelegger enda mer - i tillegg til at jeg sprang gal rundt i huset på leting etter genseren jeg skulle ha på. Fikk mamma til å kjøre meg, og rakk akkurat å komme inn før fristen. Vi fikk utdelt oppgaven, og det var gresk for meg. Hadde jeg bare fått øvet litt mer i går, eller fått litt tid å våkne på/ Fått næring i kroppen hadde jeg nok klart å ihvertfall konsentrere meg litt.. Men den gang ei - hele tentamen gikk rett vest.

Dette er dermed utbestemt til å bli en drittdag. I tillegg er jeg på randen til spysjuka kjenner jeg, sammen med resten av familien. Hadde egentlig planlagt trening og litt diverse idag, men får se om det blir noe av. I første omgang skal jeg iallefall sove litt, kanskje jeg våkner i et bedre humør. Jaja, ikke alle dager kan være gode. Håper iallefall dere har en fin mandag!:)Håper virkelig dette er tilfellet idag og.

 • 21.04.2013, 12:04

Latterlig god morgen!
Hahah, så dårlig humor på meg idag. Idag skal det for min del hardpugges til mattetentamen imorgen, så en lite morsom dag altså. Skal også få sett litt film. Håper dere får en flott og innholdsrik søndag!
 • 20.04.2013, 20:00

Dagens handel!:-- )
Blomstershorts; 149,- , blomsterbukse 299,- , Blomsterhårbånd 69,- , sko 129,- *
Alt fra Hennes og Mauritz.
Angret sånn i fjor på at jeg ikke kjøpte meg slike sko - så i år er jeg tidlig ute! :)
Ellers kan dere se jeg planlegger skikkelig blomstersommer!Hettegenser 299, paljetttopp 99,- og skinntights 149,-
Fra BikbokTskjorte 149,- , Smykke 149,- bukse 299,- Cubus


Skjerf 49,- Body lotion(VERDENS BESTE!!) 89,- steviadråper (english toffee, fra life) 99,-


Kortbukse fra kappahl 199,-. Vurderer å returnere denne da jeg fant den buksen fra hennes og mauritz. Tror ikke jeg trenger to blomsterbukser! Det eneste er at denne er en kortbukse, og sterkere i fargene - og det likte jeg litt. Så vi får seee..Ooog litt babyklær til min prinsesse-niese som kommer i august. ELSKER å endelig kunne kjøpe jenteklær:)
Begge fra Cubus, og koster 79,- pr stk!


Hva synes du?:)

 • 20.04.2013, 17:49

Lørdagsoutfit; laidback chiC!
Vans-caps fra Urban, Bukse fra Cubus, Jakke fra Primark og Skjerf + hvit genser fra Cubus;)


Tycks?:)

 • 20.04.2013, 10:10

En fin lørdagsstart!Denne er så fin synes jeg. Bildet er fra weheartit. Jeg står på mitt vanlige; Gjør hva du vil, så lenge det gjør det lykkelig. Det er ditt liv, Vi det til gode ting som betyr noe - det er ikke sikkert man får morgendagen til det.


Denne lørdagen har jeg som sagt fri fra jobb - og da går tiden til mine nærmeste idag. Nå sitter jeg og Ask Leander og kikker på en eller annen sjørøver jake på disney junior. Gud så godt det var å få hjem min hjertesten!! Etterpå skal jeg fikse meg klar og dra til byen med min lillesøster på jakt etter nye herligheter til klesrommet. Etter dette blir det trenings, før en skikkelig chillkveld med film! ilovesaturdays!

Kjøpte inn noen nye greier på jobb igår - vi har fått inn så syykt mye fint, helt i min stil! Viser dere dette og det jeg finner i byen litt senere idag:) Har også planlagt et kult anntrekk for byen, så får blogge om det hvis det blir så kult som jeg håper på.

Håper dere får en flott lørdag, uansett hva dere skal!:)

 • 19.04.2013, 15:07

TGIF! Fri, antrekk og rolighelg


Hehe, selv om jeg tok helg igår, er det fortsatt like spesielt med fredag! Denne har blitt tilbragt på en herlig måte - Jeg stod opp, drakk min obligatoriske morgenkaffe, sjekket igjennom alt av sosiale medier - før jeg tok turen for en morgenøkt og en liten halvtime solarium. Etter dette var energien på topp - men allikevell har jeg bare chilla totalt. Lagde meg herlig havregrynsgrøt i typisk meg- stil ( Prøvde egentlig på mikrokake - men det gikk helt skeis.. ) Med kanel, sukrin, stevia karamell og eplemos:) NAM!!!
Fikk ikke tatt noe bilde, men den så noe slik ut;Nå har jeg ordnet meg klar for jobb. Det er så deilig å ha så mye tid før - så jeg har tid til både trening, ordentlig mat og fiksing!
Fikk også lønning idag, så regner med det blir noen småinnkjøp på jobb.. (A) Hvis jeg bare finner den der kodebrikken til nettbanken da.


Dagens antrekk er skikkelig sommerlig og enkelt; Topp fra Bikbok og Bukse fra Cubus. Dette er da den mest behagelige buksen som fins, i skikkelig stretch og med høyt liv. Deilig å vandre rundt i!Haha, måtte bare..
Ellers går kvelden til film og kos alene. Idag kommer min kjære nevø hjem fra to uker i Frankrike - så han skal sove her i natt. I morgen har jeg fri og skal på shoppings med lillesøster! :) Hva gjør dere i helgen?

 • 19.04.2013, 13:42

Summerlove


Åh, gud som jeg gleder meg til sommeren. Det er så godt at det er under to måneder til vi tar ferie fra skolen - og er ferdige med 13 års skolegang. Den dagen jeg er ferdig med siste eksamen, gud hvor lykkelig jeg skal være!


Har på følelsen at sommer'13 blir best!

Her er noen av grunnene til at jeg ELSKER sommeren:

♥   Lange, lyse netter man kan tilbringe på hvilken måte man vil.

♥   Være oppe lengee hver dag - og sove ekstremt lenge dagen etterpå. Eventuelt i sola, eller skjule trøtte øyne bak sesongens kuleste solbriller!

♥  Dra på stranda

♥  Jogge i shorts og topp - lett og luftig i sola, ute i skogen:) mm

♥  Gå i småsko

♥  Dra på ferie! Uansett hvor, det er så godt å komme seg vekk. Sverige, festivaler, syden - alt er perfekt!

♥  Tilbringe alle dagene med venner og familie

♥  slippe tanker rundt lekser og stress

♥  Kunne være mye mer spontan

♥  blomsterduft - hva er vel bedre enn å sitte ute å kjenne den varme sommerluften med frisk duft av nyutsprugne blomster?:)

♥  Nye flotte sommerfrisyrer, blomster i håret og fruktige farger på sminken!

♥  Grillparty - åh, grilling hører så sommeren til!

♥  Lange gåturer med flotte venner, kanskje til stranda?:)

♥  Hytteturer - enten det er med familie eller venner er det ingenting som er koseligere enn varme soldager på hytta langt vekk fra byen!

♥  Brunfarge

♥  ekstreminntak av is, blåbær, jordbær og vannmelon - Elsker sommersesongens herlige frukter og bær!

♥  Lese bøker i hengekøye i hagen.

♥  Lage til eget kosehjørne i sola - med puter, tepper og høy sommermusikk i sola!

♥  Spille fotball, eller annen sport ute - det er så mye gøyere å være aktiv ute! Spesielt slike sporter som fotball er jo så deilig i varmen!

♥ Kunne bruke kjole og shorts

♥ Kunne dra hjem fra byen uten å fryse til døde


++ Massemasse mer! ♥
Satt sammen en et lite bilde med bilder jeg forbinder med sommeren. Alle bildene er fra weheartit - perfekt for sommerinspirasjon! ♥


Hva forbinder du med sommeren? Flere som gleder seg?:)

 • 18.04.2013, 20:01

Etter en herlig styrkeøkt - med en herlig spatorsdag!


WONDERFUL THURSDAY er en god beskrivelse av idag. Det er ikke til å sette ord på hvor deilig det er med fri og ingen planer! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra trening, og som sagt fikk musklene endelig kjørt seg litt igjen etter en uke med kun kondisjon. Kjenner ryggen er i masse bedre form, så da kjører vi på! Hadde det fortsatt vært ille, hadde jeg ventet - men det føltes som klarsignal da jeg ikke har måtte ta hånden bak for å støtte igjennom hele dagen:) SÅ DEILIG!


Klar for kvelden :)


Nå sitter jeg da som et slakt i sofaen. Har tatt en laaaang varm dusj, med alle forskjellige deilige duftsåper og skrubber jeg kunne finne i skapene. Etterpå stod egenpleie på tur - da har jeg altså smurt hele kroppen inn i babyolje blandet med bodylotion (Funker fantastisk, huden blir så utrolig myk og får masse fuktighet av oljen!) , renset fjeset godt med sitrusduftende skum, renset med en god exfoliat og nå sitter jeg med varmende ansiktsmaske. SÅ DEILIG! Håret er godt plassert i en håndduk med både hårolje og leave-in-kur ( Har jeg fortalt at det er lurt å legge en håndduk rundt mens kurer funker - for da trekker håret til seg mer av næringen i kuren?:) ) 


Noen av dagens produkter; Bodybutter duo for både tørr og normal hud (vanilje) fra Body shop
Ansiktsskum fra Garnier (Bruker alltid dette til å fjerne sminken osv - SÅ deilig lukt!)
Porerenser fra Mary kay - ELSKER hud og håndproduktene fra mk, de funker så bra! Huden min har aldri tatt seg bedre ut:)
Redken extreme, leave in kur som skal redde slitte tupper:) Funker nok ikke helt til det, men forebygger godt!
Orofluido, hårolje i samme rang som maroccanoil. Jeg liker denne bedre, fordi den rett å slett lukter 10 ganger bedre (JA, det er mulig!)
og oljeregulerende fuktighetskrem fra mary kay:)

Vil også STERKT anbefale denne;

Deiligste ansiktsmasken i verden!! :)


Planen er nå å lage igang en god middag, og slappe av med boken min og oppdatere meg på favorittbloggene, og så klart de i min venneliste. Dere har sikkert lagt merke til at jeg ofte kommenterer til dere jeg er venn med - leser igjennom alle bloggene nedover sine nye innlegg, og elsker å legge igjen kommentarer når jeg først er der:) Dere er så flotte og flinke hele gjengen! :) Ellers har jeg jo fri i morgen, så da kan jeg drøye den litt lengre i kveld. Da står torsdag kveld fra nydalen, paradise hotel og sex og singelliv på programmet iløpet av kvelden også:) Imorgen starter dagen med morgentrim, som er noe av det beste jeg vet (ENERGII!!!)- før jobb klokken 4. Så kommer min kjære hjertesten hjem fra frankrike i morgen og skal ligge her, så gleder meg fantastisk mye til helgekos!

Håper dere har hatt og fortsatt har en fantastisk flott torsdag!:)

 • 18.04.2013, 15:10

En godt mottatt tidlig helg!


Åh, for en fantastisk følelse det er å ta helg! Spesielt når det er på en torsdag *GLIS*
Vi har lesedag i morgen, så derfor fikk vi fri. Dette betyr jo så klart at jeg har en masse arbeid å gjøre hjemme gjennom helgen da vi har en del å gjøre på skolen neste uke //innleveringer, to tentamener og litt forskjellige oppgaver. Dermed går helgen min til dette.. men det er iallefall deilig å kunne være hjemme å gjøre ting, å kunne stå opp i eget tempo og velge selv når man skal ta tak i ting.
I dag er jeg rimelig trøtt, så nå blir det noen timer avslapning før trening. Har planlagt en styrkeøkt idag, noe jeg har utsatt grunnet en vond rygg og jeg gleder meg ekstremt til å få igang igjen:D Ingenting er bedre enn følelsen av å løfte tungt og leke sterk! Hahah.. Elsker uansett de dagene jeg kan ta ting helt med ro og velge selv når og hva jeg vil gjøre - det er så fritt og stressless:)
Da jeg kom hjem fant jeg til min store glede et nytt se og hør, et nytt kryssordhefte og det nyeste shapeup i postkassa! Dermed blir det deilig nettløs chilling i noen timer nå.
Ellers har jeg kun jobb i morgen, så resten av helga går til pugging og avslapning. Sofie drar til Narvik, og da orker jeg ikke dra ut heller. Trenger å slappe av, og trenger å jobbe med skoleting - så kanskje jeg får lagt inn litt småshopping og trening i tillegg. Deilig! Dessuten starter jo russetiden sånn smått neste uke med ståkuka (Utkledningsdager) på skolen, og 1mai uka etter.. da er det greit å få ladet opp! Husker fra i fjor hvor stressende det er, og hvor lite søvn man får iløpet av denne tiden.Dessuten er påbyggning mye hardere enn frisørlinja, og eksamene er rett rundt hjørnet, så her er det bare å klargjøre for en stormperiode.
Heldigvis er det stille etter stormen, med en gang denne perioden med eksamener er over tar vi ferie. DET ER IKKE LENGE TIL! Talte idag at det er 30+/- skoledager igjen til ferien. wii!Må bare slenge med et bilde av min daglige kveldsmat. Klarer meg ikke uten bærblanding om kvelden!! I det siste har jeg brukt sukrinmelis istedet for vanlig sukrin, noe som er herlig godt sammen med blåbærsmaken:) I tillegg har jeg over yoplait vanilje + kanel, smaken er HIMMELSK!!
Frister?:DHva gjør dere idag? Er det flere som stresser om dagen?:)

 • 17.04.2013, 20:23

Onsdagslykke!


Hei igjen - og sorry for at det er litt lite oppdateringer fra denne kanten om dagen. Det er rett å slett fordi jeg har nuuull dødtid, noe som forsåvidt passer meg bra ellers! På mandag var jeg til Sofie og feiret bursdagen hennes på venninnevis med paradise og en HELT rolig kveld - også helt i min stil:) Sov ca ingenting natten fra mandag til tirsdag, så var det stress fordi jeg plutselig måtte på jobb etter skolen.. Men det er egentlig helt greit, for jeg trenger virkelig penger mot sommeren.. Spesielt med tanke på alt det fine vi har fått inn!! (!!!!)


Må bare vise dere mitt fantastiske mellommåltid fra her om dagen; Skyr blåbær og vanilje med blåbær blandet oppii! Jeg pakker altså blåbær i skyren mens jeg spiser den, smaker helt heeerlig sammen med de her store bærene man får kjøpt på butikken:) NAM!!


Verdens søteste bursdagsjente på aktivitetsdagen!I dag har vært en flott dag - Det har vært sol og regn om hverandre, og ganske grei tempratur, noe som betyr at snøen drar sin vei! LYKKE!:) Igår og idag har jeg da trasket ute på asfalt med mine fantastiske knallfargede free-run :) eg gillar!
Idag startet jeg dagen sent etter å ha fått sovet godt ut. Dro til legen for å få svar på noen blodprøver, og alt så bare bra ut- så jeg er kjempelettet! etter det var det en snartur på skolen før en time SHBAM og en liten 20minutter i kreftboksen... Prosjekt tanforsummer er offesielt igang!Og på jobb igår ble det selvsagt gjort et innkjøp; som den chilleren jeg er passet denne buksa meg fantastisk! Og sokkene var herlig deilige i sånn pusestoff!

SNART SOMMER!!
Hva gjør dere på denne fine onsdagen?:)

 • 15.04.2013, 23:36

Henger meg på moten; OMBRE BABY!
Jeg har leenge tenkt på å få håret mitt lysere - mer min naturlige farge med lyse striper. Da jeg har farget håret mitt svart, rødt, brunt, lilla og mørkebrunt x antall ganger er det så mye røde pigmenter i håret at jeg må ta det gradvis - Derfor valgte jeg å kjøre litt på med ombre-farge i første omgang. Nå blir det mye enklere når jeg skal få det lysere, litt nærmere sommeren. Derfor orker jeg heller ikke farge etterveksten, siden jeg skal ha håret lysere uansett:) Ble uansett veldig fornøyd med fargen, og likte den rødlige tonen på det lyse!
Nå skal det jo sies at de to øveste bildene er redigert ganske mye for å få frem skillet mellom lyst og mørkt - det er absolutt ikke SÅ rødt.. haha - Men de bildene under er mer rette i fargen!

Hva synes du? :) • 15.04.2013, 13:36

Aktivitetsdag med frøken 19årsdag!


God morgen:) Eller, burde vel si god formiddag, for klokken er jo snart to..! Her har jeg vært oppe siden 8, og vært på aktivitetsdag på skolen. Det var satt opp til fotball, volleyball og håndballturneringer , de som ville kunne gå skitur (Noe som sikkert ikke skjedde iogm at snøen nesten har smeltet og regnet vekk her) , noen kunne ta turen opp på ett fjell i nærheten og de som ville kunne være med på forskjellige aktiviteter i hallen der turneringene var. Det var blandt annet selvforsvarskurs, bryting, klatring og kanonball å velge mellom. Jeg trådte opp klokken halv 10 med Sofie, og vi hadde ikke peiling på hva vi skulle gjøre. Vi fant ut at ingen var spesielt strenge på det og at opplegget var litt løst, så vi ble sittende på tribunen å prate til de tok fravær - så gikk vi. haha - simpel skoledag.Idag har også min fantastiske bestevenninne gjennom 17 år bursdag! Gratulerer så masse med dagen verdens beste jente:)
(gaaammelt bilde, haha!)Jeg bestemte meg så for å gjøre unna dagens trening tidlig, noe jeg elsker å få gjort. Det er deilig med en frisk start på dagen, så da ble det en tur på mølla idag og! Tenkte å spare styrken til i morgen da jeg er litt stiv etter lørdagen:)
Nå har jeg altså hele mandagen forran meg - så planene er ikke helt spikret enda. Skal iallefall få tatt sol, farget håret og få dratt en tur på besøk i kveld:) Har også eksamensforberedelser i norsken og et prosjekt vi skal fremføre i morgen, så det blir vel mest sannsynlig litt lekse også. og once upon a time såklart..Slenger med en liten mandagsquote; Uansett hva uken din bringer av utfordringer - husk dette;)Hvordan starter dere den nye uka? :)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits