• 20.03.2015, 19:00

out farming


HeiHei dere! Idag klarte jeg som sagt på magisk vis å vikle meg ut av senga tidlig nok til å bli med resten av gjengen på 4H-gården! Er vel ikke helt min stil å styre med dyr, men Lucas synes det er så gøy der - i tillegg til at det er en fjøs med dyr i er det også en lekestue hvor man kan leke med leker og andre barn. Vi var her hele tiden da vi var små - mamma fant til og med bilde av oss i et fotoalbum der (fra rundt 1997/98) så det er kjempekoselig å kunne dra dit nå!Noen hadde laget til fastelavensris - vet ikke om det var barna eller de som jobbet der (vil nok tro en god blanding) og det gir iallefall barndomsminner! Håper virkelig dette er en tradisjon barnehager og skoler holder enda :)


På gården kan barna også forlate smokkene sine! Lucas er nok ikke helt klar for det enda, men det er ikke lenge igjen.. gud hvor fort tiden går!Alt i alt en kjempekoselig dag :) Ellers er det rolig fredag her - vi skal en tur på butikken også skal vi ha familiekveld med scrabble og The Voice! SÅ deilig med slike kvelden iblandt. I morgen er det party ;)

Ønsker dere alle en herlig helg!

 • 20.03.2015, 11:28

STAND UP MED ØRJAN BURØE OG LARS BERRUM


I går tok jeg og en venn av meg spontant turen ned på sydøst her i Bodø for å se Stand-up show med Lars Berrum og Ørjan Burøe. Jeg visste ikke hvem Lars var fra før - men har fulgt Ørjan på både snapchat og instagram en stund, og synes jo han er kjempemorsom. Følger så klart også Marna (komikerfrue) som er kona hans (regner med de fleste av mine lesere vet hvem DET er?). Jeg har aldri vært på stand-up show før - kun sett på tv (og da har jeg veldig veldig sjeldent syntes det var spesielt morsomt) så jeg var heller skeptisk og veldig redd for at det skulle bli klein stemning og at jeg ikke kom til å le.. men den gang ei - fy søren så gøy! Fikk virkelig trent magemusklene i løpet av kvelden. I går var det 20-års grense på showet - men det er enda et show på lørdag med 18års aldersgrense - ANBEFALER VIRKELIG Å DRA!


Haha, herlig kvalitet på bildene, jeg vet.. Desverre var ikke lyset inne på sydøst helt innstilt etter mitt kamera og iso-instilling gjorde lukkertiden kjempetreig - så disse to ble de beste bildene.. vel, bedre enn ingenting!I dag var jeg tidlig opp for en gangs skyld - allerede klokka 9! Dette kommer seg. Det dumme er bare at det nå er helg og det som regel er de som tuller med rytmen uansett.. Nå tror jeg de kler seg opp for å dra på gård her - jeg er muligens inkludert i de planene, så skal hoppe opp og kle på meg. Håper dere har en fin fredag!

 • 19.03.2015, 12:06

FAILED PICTURES


Når man er blogger er halvparten av jobben bilder -. gjerne av seg selv i antrekk, mens man utfører dagens gjøremål.. vel, dere skjønner tegninga. For å få til et par gode bilder må man som regel ta nok til å ha noen å velge i; det er så kjipt å komme hjem å se at kameraet er fullt av ubrukelige bilder når man har brukt lang tid på å finne steder og lys nok. Vel, uansett ender man som gjerne opp med noen gode bilder.. men også en del bilder som aldri burde se dagens lys.

HHoppebilder er en klassisk feilfelle. Jeg har ikke tall på hvor mange bilder jeg har fra dårlige satser og vonde landinger. Eller Når Andrea sier noe morsomt og jeg går inn i min 'teite søster'' rolle.. eller når lyset blir feil og jeg blir sint. Eller når bildene rett og slett blir tatt et sekund for tidlig..


Satsing er helt klart favoritten blandt dårlige bilder. Noen hoppebilder ender også opp som noe som kan minne om supermannimitasjoner.

Men det største problemet er som regel at det sjelden er fint nok vær til å ta antrekkbilder her i B-town. Selv om bildene som postes ser ut som vi har det idyllisk og fint er sannheten at det nesten alltid er skikkelig sur vind - noe som gjør at bustehåret blir enda mer bustete, ansiktsutrykket blir en blanding av stenansikt og en anspent gås - eller sola treffer øynene og viser fram den oransje fargen som fins innerst. Som jeg forresten avskyr.
Nesten litt synd at disse herlige bildene oftest slettes før de engang når redigeringsprogrammet.. jeg vet iallefall jeg får meg en god latter når jeg ser dem.

 • 18.03.2015, 22:51

Todays


Hei dere! I dag har vært en sånn middels innholdsrik dag - jeg hadde en del planer som ikke ble gjennomført, men ingenting som er krise å la vente. Jeg hadde store planer om å stå opp tidlig å dra på gård med Mamma og Lucas siden A var til frisøren (håret hennes ble så fint forresten!!) og vi skulle være hjemme. Jeg var ikke i seng før rundt 4 i natt, og enda da tok det rundt en time før jeg sov - så da sier det seg vel selv hva som skjedde da alarmen gikk av klokka 9? joda, to timers slumring på meg. haha.. da jeg stod opp hadde de allerede vært der borte. Jaja, neste gang. Jeg fikk i allefall vært litt til nytte og hentet A i byen før vi tok turen på City nord. Mamma var supersnill og handlet både klær og blader til meg. Jeg er alt for heldig iblandt..

Noen bilder fra idag;
Snille snille mamma - fikk både skjorte, et par kjoler og en genser..

i tillegg til favorittbladene! Åh mami <3

Etter shoppingturen satte jeg meg ned å så handballkamp på nett - Bodø spilte mot Haslum og vant - og er dermed i finalen neste Onsdag!! Er så kult at de er så gode, fra lille Bodø liksom. Neste Onsdag kommer Sofie hjem, så da skal jeg dra henne med på finalen!
Jeg hadde egentlig planlagt en liten treningstur idag og, men ettersom telefonen min nekter å ta til seg strøm (?) ble det dårlig med det.. får prøve igjen i morgen.

Nå er det Paradise på skjermen før jeg tar tidlig kveld og håper på å komme meg opp i normal tid i morgen:)

 • 18.03.2015, 12:04

Min første gang..

 • Category: Q&A

Ser så mange bloggere har kjørt et innlegg om sine første erfaringer med diverse - så tenkte jeg kunne prøve meg på et jeg og. Nå føles det jo som evigheter siden alle mine jomfruopplevelser, men noe kommer jeg vel på. Oppsummert er vel riktig omtale for alle mine første ganger at det er utrolig kleint å fortelle om.. Men mer kleint, mer morsomt?

MITT FØRSTE KYSS
MItt ALLER første kyss hendte i barnehagen, i baksetet på bilen til pappa mens han var inne å arbeidet med låsene på huset. Jeg og barnehagekjæresten min. Mitt første ordentlige kyss (med tunge og varighet over 2 sekunder) skjedde bak huset til pappa etter skolen i tredje klasse. Jeg var nettopp blitt sammen med (etter mitt syn) klassens kjekkeste og vi var sykt kleine og måtte gjemme oss bak en vegg for at ikke de andre vi var med skulle se. haha!MIN FØRSTE KJÆRESTE;
Den er enkel, for jeg har nemlig ikke hatt noen ordentlig kjæreste. Altså, jeg har vært temmelig nær en haug ganger, men backer alltid når ting blir særriøst. Det er min store last! Jeg hadde derimot et ganske intimt vennskap som varte over mange år - jeg tror jeg vil se på det som det nærmeste jeg har kommet et forhold. Jeg tør si med sikkerhet at jeg var ordentlig glad i denne personen, det er jeg fortsatt og kommer nok alltid til å ha smålig med følelser for han. kliss.

MIN FØRSTE SYKKELTUR;
Denne er ikke sjans i havet for at jeg husker, jeg var jo miniknøtt. MEN jeg kan jo fortelle om en periode jeg elsket fare og fart og syklet rundt på en sykkel uten spesielt gode bremser på hytta - syklet ned en kjempebratt bakke mot havet og plutselig funka ikke bremsene. HELDIGVIS stod svogern min nederst i bakken og fanga meg opp før jeg var utfor kaia. Det var en skikkelig nær døden-opplevelse, får frysninger bare jeg tenker på det idag.
 
MITT FØRSTE MØTE MED ALKOHOL;
Åh, denne er så klein. SÅ klein. Vi var en litt rebelsk gjeng som starta med ting litt tidligere enn andre jenter - antageligvis for å leke kule. Det var vel egentlig Lisa og Britt som kom fra utpå landet og forvandlet oss til bad-girls. Første gangen jeg var dritings var en gang jeg og Sofie tok en pære-sprit fra moren til Sofie og drakk oss sanseløse på burger king. (vi drakk så klart uten at noen så det) og det hele endte med at vi begge lå halvsvimt midt i veien ved huset til pappa. Ghad så flaut. Tror dette var en mandag..
Etter det var sprit det morsomste vi visste og det ble en del slush med 60% i iløpet av det året. Husker vi til og med hadde med oss denne slushblandinga på svømming med skolen.. blodharry.
MITT FØRSTE MØTE MED TANTE RØD;
Dette husker jeg også ganske godt - jeg tror jeg løy om at jeg hadde mensen i rundt et år før jeg faktisk fikk den. Det var ei i gjengen som fikk den kjempetidlig og jeg var helt fra meg for at jeg ikke hadde fått den! Så, endelig på 17 mai - da jeg kom hjem fra drilltog i min hvite uniform var den der. Visste ikke om jeg skulle gråte eller le.. Den dagen ble det finkjole på tivoli.


heh, tror vi stopper der. Vil du dele noen av dine firsts med meg? :)

 • 16.03.2015, 21:34

Bildedryss; fjellturSjekk utsikten!


Fine Brit 
Som sagt; en herlig tur og en nydelig by :-) Inviterer herved alle blogglesere rundt om i Norge til å komme på besøk hit til Bodø, så skal jeg personlig vise dere for en fin by vi har!

 • 16.03.2015, 17:05

UT PÅ TUR


ååh, kudos til Britt for å ha dratt meg med på tur idag! Helt nydelig vær, litt for kaldt for min smak - men skal søren ikke klage. NÅ ER DET SNART SOMMER DERE!
Vi tok med oss lille ayra og dro opp på Keiservarden som har helt fantastisk utsikt over Bodø. Deilig! Men var ganske greit å komme inn og under pleddet også. Nå skal turen gå til mine kjære tantebarn før jeg gjennomfører resten av planene for dagen. Mye som skjer - da blir det ekstra godt å krype opp i sofaen med Paradise hotel ikveld. haha, uff.. blir allitd like avhengig av søppeltv <3.

Hva gjør dere denne fine mandagen?:-)

 • 15.03.2015, 22:12

SPORTY SPICE


//tights 2XU, Overtrekksgenser fra Frank Shorter HER , Sko fra Nike HER 

 • 15.03.2015, 18:12

SUNday


Åh, idag har det vært så deilig vær dere! Jeg fant ut at istedet for å dra ut på byen igår kjørte jeg heller litt på mine svært påvirkede venner - noe jeg var veldig glad for idag når jeg våknet uten trang for 5 paracet og 10 liter vann. I og med at det ble sen kveld på meg ble det også seen morgen - jeg tror ikke jeg var oppe før i 12-tiden.. grøss. Søtfamilien min hadde da kjørt turen til saltstrømmen for å la lille løpe litt rundt - så når vi kom tilbake var Andrea sprek nok til å bli med meg på tur også! HURRA. Det er så deilig å være ute når været er fint! Blir bare i dårlig humør når det er dårlig vær, noe det har vært litt for mye av i det siste.. heldigvis skal det holde seg fint iallefall til onsdag.

Tok noen flere, litt sprekere bilder også - tenkte lage et lite apekattinnlegg litt senere ikveld! haha.

Resten av dagen tilbringes på sofaen med tv og iiiis. PERFEKT SØNDAG! 

 • 13.03.2015, 19:16

FRIDAY 13TH
Hejhejhallå! Første ''ordentlige'' posten på omtrent ei uke, hva i all verden kommer man med da? Jeg har gjort fint lite de siste dagene, stått opp, lest en masse i herlige Jane Austen-romanen min, vært på trening og kost meg glugg ihjel med min super-guilty pleasure paradise hotel. Synes det var skikkelig kjipt at han Kevin gikk ut på torsdag (sorry for spoiler) - han var jo så kjekk! Litt for høy på pæra, men helt innafor utseendemessig. Og det er jo utseendet som spiller hovedrollen når man skal SE på noen på tv. Hadde vært noe helt annet paradise hotel hadde vært et radioprogram, da hadde jeg nok vært kvalm til margen av hele fyren. Men hei - bloggen min var ikke ment som en paradiseblogg, så stopper der. I helga er planene utenom det vanlige - jeg blir hjemme og tar igjen for min todagers forrige helg. Det er ei fra Bodø som skal være med på the voice idag, så vi skal stue oss fast og heie her hjemme. Hun er visst eldst i The voice og, haha.

Hva gjør dere idag? :-)

 • 13.03.2015, 13:18

Crazysnaps PT2
1. Iblandt snur jeg kameraet og bare BOM hvetebolle. 2.Humor. dårlig. 3. Tror Andrea er en av de jeg snapper mest.. og aller mest sladrer jeg på mamma.
4. Og er snill tante på tur på butikken. haha. 5. Kan særriøst ikke huske å ha tatt dette bildet.. tror jeg fortsatt må ha vært full etter lørdagen. Fint jeg i det minste gikk til butikken da. 6. Def helt enig. 7.Def wtf. 8. Bejb <3 9. Fornøyd og svett.

Og jeg er (til andres skrekk og gru) flink til å lagre alt jeg synes er morsomt også.

1. Typisk Andrea å sendte slike.. 2. THE FLU. 3. Sannheten. 4. Våkner ALLTID med smokk i munnen, tør ikke sove på sofaen mer når småungene er i hus. 5. Vet ikke helt..
6. Meg i et nøtteskall.  7. hahaha herregud så slem jeg er som poster det der. Der får du igjen for at du sa jeg lignet på pappa og mamma. 8. Andrea er stolt av søstra si. 9. Alltid ja.

ADD LENALUDVIGSEN på snap og meld med meg :-D
 

 • 13.03.2015, 00:18

CRAZYSNAP PT1


Haha, må vel følge trenden å vise dere noen av de herlige snapchat-øyeblikkene jeg har lagret på telefonen..


1. fyllekula endte opp på bowling! Heldigvis var det ikke lenge før vi var tilbake på vintur. 2.Med Britt 3.Bestieeee 4,5,6,7,8,9 BESTIES (ps. elsker siste bilde. dRAMMdrikken.


1. Veldig kreativt. Vi var på vei til fifty shades og grey om dere ikke skjønte kodene mine.. 2. På kino. alltid like fotogen. 3. sier seg selv.. 4. K.jenner kan bare legge seg. Hello duckface. 5.Skulle på joggetur, endte opp med å gomle yoghurt. 6. Midt i influensaen fant jeg ut jeg måtte på city nord.. i kari traa-drakten. flaut. 7. GHANDI BEST.
8. heh.. 9. #Pinkhairidon'tcare

Haha, er så alt for flink å oppdatere snapchat.. spesielt på fylla. Uff.. Om noen vil være venn min der er navnet Lenaludvigsen :)
 

 • 08.03.2015, 16:30

bloggangst


Fins det noe som heter det? I så fall tror jeg definitivt det er noe jeg har denne uken. Har tenkt så mye på at jeg ikke har prestert å skrive en eneste gang, men da har jeg bare fått enda mindre lyst å skrive noe. Grunnen er så klein og kjip at jeg nesten ikke tør skrive det; Jeg har nemlig vært syk. Wow, what a surprise. Jeg tenker som oftest at snørrtrynet mitt er noe dere ikke vil verken se eller lese om, så dermed blir det stille på bloggfronten de dagene jeg ligger nedsylta i influensa. Og det blir jo desverre litt for ofte; slik går det når man har fucka opp immunforsvaret sitt så til de grader. (moral; aldri slutt å spis, rett og slett)

Vel, jeg ble sånn høvelig frisk til slutt - planen var å bli frisk til Onsdag siden Sofie kom hjem og BHK skulle spille kamp; men den gang ei. Jeg måtte fint belage meg på et par dager til i senga. I julegave i år fikk jeg konsertbilletter til Tungtvann i nye Sinus av Kristoffer, og denne konserten skulle være på fredag, derfor MÅTTE jeg bli frisk. Helt frisk ble jeg aldri, men Tungtvann ble det. (Og det var både rått og verdt det). Ettersom Sofie har vært hjemme måtte vi ut i går også; men det kunne egentlig vært det samme i og med at jeg mista alle venninnene med en gang vi dro fra vorset. Kvelden var sykt gøy, og jeg endte rutinert opp hjemme i egen seng. (les; sofa helt til jeg ble slått i fjeset av Lucas i morgest) Men jeg kjenner det ganske i kroppen idag. Tror jeg er for gammel for to-dagers, rett og slett.

 
Ettersom kameraet har vært det siste jeg har tenkt på denne helga får dere en salig blanding mobilbilder. hoihoi.


Godt oppsummert; må lære meg å drikke. Eventuelt ikke drikke.

I dag tror jeg jeg har planer med venninnene. Om de lever..

 • 02.03.2015, 15:01

BLINK GUM


Produktomtale

Det er så gøy å få teste ut nye produkter, spesielt når det er ting som passer meg så godt. Forrige uke fikk jeg tre pakker BLINK -tyggis i forskjellige smaker i posten og jeg har drøyet det helt til idag med å teste, rett å slett fordi jeg har ligget langflat i dvale hele helga. Influensa tar virkelig på! Men uansett, jeg har endelig fått tid til å teste.
Som dere vet elsker jeg tyggis, har konstant tyggis i munnen (Andrea bemerker alt for ofte at tyggisen min er i veien på bilder hvor jeg helt har glemt jeg har det engang)
Mine vanlige favoritter er stimorol senses i flere varianter - men etter at de byttet ut Berry Party i en random jordbærsmak OG i fjor fjernet min andre favoritt (den blå, om noen husker?) har jeg gått litt mer på andre varianter..

Først av alt; Pakkene er freshe i fargene som dere ser. Skikkelig innbydende, og et kult design. Enkle å åpne, eneste negative er kanskje at de tar litt mer plass i lomma/veska enn en vanlig extra-pakke.


Smakene blink kommer med er ikke helt nyskapende, men de er nok sikre vinnere hos de fleste. Spearmint, Peppermint og strawberry. Et pluss er at de alle er sukkerfrie og antageligvis bare bra for tennene. (Har jeg fortalt dere at en av grunnene til at mine tenner er så bra som de er etter lang tid med dårlig ernæring og sykdom er at jeg har tygd tyggis mellom måltider (og pusset tennene morgen og kveld, så klart) Og les; IMELLOM MÅLTIDER; ikke i stedet for måltider.


Måtte bare ta et par bilder, fargene var så spreke og fine :- )Og som sagt; enkle og greie å åpne. Tror ikke det stod utenpå hvor mange biter det er i hver (mulig jeg overså noe mens jeg ivrig slet av plasten) Men med en rask overtelling ser det ut som det er 12 stk i en pakke. Alltid bra med partall, spesielt for oss som må ha to for at smaken skal holde seg.

Etter å ha smakt falt dommen slik;

1. Jordbær - KJEMPEGOD! Denne passet supert til min gane. Langvarig smak og ikke minst søt farge på selve bitene. Minner veldig om en favoritt jeg pleier kjøpe i utlandet på ferie. blinkskudd der altså!


2. Spearmint; Kan ikke si den falt helt i smak hos meg fra start - veldig sterk smak. Men etterhvert som smaken roet seg litt var den ganske god. Frisk! Alle som liker de litt sterkere extravariantene kommer nok til å like disse og. 


3. Peppermint; alt for sterk for min del; måtte ta den ut ganske fort.. men så skal det sies at jeg nedsyltet i influensa og de fleste smaker er litt sterke om dagen. Skal teste igjen når jeg blir litt bedre i smaksløkene - men tror nok allikvell ikke det blir kjøp av denne.Oppsummert; en toppkarakter, en middels og en som ikke passet helt til meg.

Veldig gøy å teste da!

Andre som har smakt disse? :)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits