• 31.03.2014, 11:35

Reality check.


Okei, igår kveld var en helt forferdelig kveld. Gjorde egentlig ingenting galt - men hodet mitt var på en latterlig negativ plass. Jeg nekter å la dumme negative tanker ha kontrollen over meg - og jeg starter dermed (som mange andre) denne mandagen med blanke ark. POSITIVITET!
Jeg starter dagen med å gjøre noe som er bra for meg.
Ett eller annet meningsfyllt, hvis ikke havner jeg i grøfta for sure.
Det skal Ikke være trening,selv om hodet mitt skriker at det vil det. Jeg vet nok det ikke er friske Lena som vil dit. Selv om halve bloggnorge starter dagen med 5mila så skal jeg ikke. De kan få gjøre som de vil, om de skal løpe 5 mil er ikke de i tilfriskningsprosessen fra alvorlig undervekt. huskhuskhusk det.

Denne uka har jeg mange ting å se fram til, på lørdag blir jeg 20, jeg skal på kino, på date (ja, jøss!) få fiksa på manken hos den ene av mine favorittjenter - og den andre kommer også hjem til helga. Lord sørseth ruller på skjermen hver kveld fram til helga, og det er egentlig mer enn nok. Alle odds er på min side, da gjelder det bare å fokusere. Jeg håper dere følger i fotsporene og gjør uken til deres. (og ikke bli lurt imorgen!!)Idag er det kun hilsen fra friske Lenalud

 • 30.03.2014, 19:21

Drowning soul
//hva synes du?

 • 29.03.2014, 20:52

Girl with boyfriend

Herregud som jeg elsker boyfriendbuksa mi fra Cubus. Det er den deiligste buksa jeg noen gang har hatt ved siden av vanlige joggebukser. Lurt kjøp - perfekt til vårvær:)Idag har vært en veldig fin dag - våknet grytidlig som vanlig, til skikkelig regn på vinduet.. trøtt som jeg var innbilte jeg meg med en gang at denne dagen ble skikkelig kjp - men da jeg kom ned og hele gjengen inkludert Ask Leander var i full lek i stua kjente jeg at jeg igrunn var i fin form til tross lite søvn. Plutselig klarnet været opp og hele tilværelsen ble løftet ti hakk - det er så deilig med sol, og helt utrolig hva det gjør med humøret!

Etter noen timers oppdatering på blogger, nyheter og litt lesing i vindenes skygge (som har tatt seg skikkelig opp jo lengre ut i den jeg kommer) tok jeg med meg Ask Leander ut en tur. Vi gikk innom litt forskjellige butikker og endte opp på Wimpy hvor han fikk seg barnemeny som han brukte evigheter på å spise på grunn av en eller annen film som gikk på siden.. heldigvis hadde jeg full underholdning i snapchat så det var igrunn ganske greit.
Vi gikk rundt litt til på City nord før jeg bestemte at vi skulle hjem - mengden folk økte nemlig plutselig så mye at vi praktisk talt gikk på noen uansett hvor vi gikk.
Vel hjemme ble det lek og moro før jeg tok fatt på forkledet og bakte litt. Det begynner å bli en stund siden sist - men gud som jeg har savnet det. Jeg rett og slett elsker baking, det er terapi for sjelen!


...hurrahurra, tumblrinspirert - noen som vil ha oppskrift?

Hadde vel egentlig trodd dagen kom til å gå skikkelig sakte i og med at jeg ikke hadde noen egentlige planer - så jeg hadde i hodet mitt tenkt å få inn litt solarium og badekarspa, men plutselig var det kveld og sent og her sitter jeg. Nå er det akkurat en uke til jeg er 20, og jeg skal lade opp heeele uka:-)

Hva gjør dere idag?:)

Oi - kom forresten på at jeg idag gikk gjennom bilder på pcen og fant ut at jeg egentlig har vært mye ute å reist de siste årene. Ettersom jeg har masse minner og bilder - hva tror dere om et par innlegg reiseguider?:)

 • 28.03.2014, 21:40

LE MED MEG


Det er fredagskveld og jeg har ingenting spesielt på planen utenom tv og pc i heeele kveld - så da tenkte jeg poste et litt postivt innlegg! Har jo blitt en salig blading i det siste, så nå baner jeg veien for litt latter.
Her kommer nemlig en god dose Lenispenis-humor:

Først litt e-cards;


Tar ikke meg selv så høytidelig, og synes som regel kødding ang tynnhet osv er ganske så moro..


Og litt romantikk må til..Guttehumor på topp..Og favorittene; PARADISE HOTEL-GAGS. (flirer forsåvidt høyt hvert program og. for det meste av ting Audun sier, han er helt genial. Aurora har også sine gode kommentarer med etikken sin. Christer har jeg og begynt å le en del med.. og han der Mats ler jeg bare av. stakkars fyr) (og btw -for dere som følger med; når de lagde et stort nummer ut av at det var _2_ lorder på hotellet.. trodde jeg skulle pisse på meg. det er så random at det i det hele tatt er EN der..


Og det som alltid får meg til å le uansett; NEMIHUMOR. (om du noen gang leser dette Lise, jeg digger deg.Så noen litt mer personlige;


...Andrea synes jeg har dårlig humor iblandt da.

...hahahha. Ler særriøst høyt av disse. Er også veldig flink å le når noen poster bilder av vennene mine som ligner på dyr eller kjendiser - eller animerte figurer, som dette;..Eller rett å slett når folk tar bilder av random personer på gata og sammenligner de med folk jeg kjenner.
 


Ellers har dagen vært veldig fin. Sola har strååålt i hele dag - så mye at det har vært umulig å være inne i huset til tross for snø ute(!). Jeg har egentlig ikke gjort så mye annet enn å chille med Lucas og gå noen turer. Lite spennende igrunn.

Hva har du gjort idag, og ikke minst
Hvordan er din humor?:-D Noen som liker samme greiene - eller er jeg helt på jordet?
Ha en flott fredag søtinger:)

 • 28.03.2014, 15:08

SISTE


Okei, jeg LOVER dette blir de siste..
Dette er heldigvis egentlig bare tiloverskøddebilder. De er nok litt mer morsomme enn de ''særriøse'' frøkenbildene.

Haha, når jeg og Andrea tar bilder, enten det er med tema eller til outfitposter her på bloggen ender det alltid opp med ''herregud du e så rar, oppfør dæ'' fordi jeg veldig lett blir litt veldig usærriøs.
Har sikkert 200 bilder av meg som sjegler eller planker eller andre merkelige ting når jeg egentlig skal ta antrekkbilder. hahah, så at Julia nyland hadde en greie på bloggen hvor hun postet ''failed'' bilder, kanskje det er noe jeg og burde gjort?

Idag er det helg - og helga skal nyyytes. Siste helga som 19, siste helga med et dødskjedelig utvalg utestedet å gå ut på - siste helga på leeenge jeg kommer til  å ta det med ro. TROR planene er familiekos og kino med Kristoffer - men oppdaterer underveis:-)

Hva skal dere i heljja?

 • 27.03.2014, 23:39

Hairdo og solstråle


Heisann hoppsann:-)
idag starta dagen tiidlig for min del, Andrea vekket meg rundt halv 9 for å få unna noen greier vi hadde planlagt (som bare ble tull og utsatt...). Greit å stå opp tidlig uansett hvor lite søvn det ble - dagen idag ble nemlig ganske travel. Skal være modell for Nora på jobben hennes, så da avtalte vi jeg skulle komme idag så vi kunne prøve ut noen oppsett osv. Lenge siden jeg har sett Nora (eller, i forhold til hvor kort det pleier gå mellom gangene vi møtes) så vi hadde mye catching up å gjøre. Ikke helt feil å sitte i stolen med kaffe å bli pjuska i håret på en torsdag.
Før jeg var til salongen satt jeg barnevakt for storesøstra mi som skulle ut på ærender. Lille Eden Linnea har vært syk ei lita stund, så da må hun være hjemme.. :-/ Uansett veldig glad jeg får være litt med henne:)


Nora har verdens råeste sleevetatovering. Hun er så heldig som kan ha det og kle det! Jeg er litt for uskyldig i utseendet for tatoveringer..:(
Tenk å være så glad til tross for potte tett hals og nese, feber og bare uff.. Skjønneste jenta mi som jeg er så glad i:)

I morgen er det helg dere, gud hvor deilig det blir. (hurra for siste helg som 19!) Den skal tilbringes på en heeeelt rolig måte.
Har dere planer?:-)

 • 27.03.2014, 16:30

Pictures pt.3


...og enda en bunke. Siste batch imorgen.

 • 27.03.2014, 09:42

Pictures pt 2


Heisannsveisann blomsterpike!

Det var litt morsomt med disse bildegreiene. Hva synes dere? Elsker bildet hvor jeg ligner på peter pittelpytt. Klarer dere se hvilket?....

 • 26.03.2014, 18:24

fcz eyez


Enda en batch av bildene Andrea tok igår.. Elsker kontrastene fargene i blomsterpynten og øynene.
Hva synes du?:)

 • 25.03.2014, 21:56

Photos pt.1


Dagen idag har hatt mye mindre timer enn jeg skulle ønsket - og det føles egentlig som den har gått i ett. Jeg våknet grytidlig til å være meg, sola skar inn i huden fra vinduet og jeg fikk startet dagen på den beste måten. Familien tok turen ut for noen ærend mens jeg fikk gjort unna litt hjemme - så hadde jeg og Andrea en liten fotoshoot som dere ser noen av bildene fra over. Har enda flere på lager, men har igrunn fortsatt dårlig tid, og er midt i Paradise-kikking, (hahah måtte le da jeg så gårsdagens nye gjest. Programmet ble plutselig fem ganger mer underholdende om mulig. Hadde også latterkick fordi det plutselig var to LORDER der inne, haha herrejesus) Ellers idag har vi vært på handletur og tatt en runde sol.

Har dere hatt en grei tirsdag?:-)


 • 23.03.2014, 19:24

Verdens enkleste pastarett

 • Category: MATJeg har fått Andrea ti å teste ut nye matretter hun ikke er vant til. Hun har før vært vedig ensidig i matveien, så jeg innfører sakte men sikkert nye ting; Til nå har hun fått testet ut både havregrøt, havrepannekaker og forskjelige skyr med musli. Til middag igår lagde jeg henne noe av det beste jeg vet; Pasta med kylling. Dette er en rett som er sykt god og tar vedig kort tid. Krydderkombinasjonen til kyllingen er samme som jeg ALLTID bruker -  til ovnsbakt laks, omelett .. ja, alt! (altså, veldig god:))
Denne retten er herig med pinjekjerner og, det har som rege jeg i når jeg spiser det selv, men jeg innfører litt og litt til Andrea:P  Ellers har jeg ofte i hvitøksfedd når jeg steker kyllingen og litt paprika sammen med på slutten.Oppskrift pasta&kylling;

1 Kyllingfilet
Sitronsaft
Salt
Pepper
Gastromat
persillekrydder

Amerikansk grønnsaksblanding
Pasta

Kok pasta som anvist med salt i vannet. Når det nærmer seg slutt på koketiden tilsetter du litt amerikansk grønnsaksblanding (eller andre ting du iker - jeg liker godt kombinasjonen av erter og pasta.
Del kyllingfileten i biter og stek i litt smør og sitronsaft. Når de begynner ta farge krydrer du med salt, pepper, gastromat og persille.
TADAA! :-)

 • 23.03.2014, 11:44

Happy farmers


Hei og hopp:-) Har dere det fint? Og ikke minst; har dere hatt ei fin helg?
Jeg for min del har hatt ei skikkelig rolig helg, for første gang på leeenge.. Ask har vært til oss hele helga, og det tar virkelig på med en treåring og en 2måneders baby i huset samtidig. Fra fredag til lørdag sov jeg veldig lite, så gikk rundt som en zombie og avlyste dermed alle planer om å dra på byen på kvelden. Igår var det akkurat 2 uker til jeg er 20, så hvorfor ikke bare spare seg til da? :D (selv om Sofie mest sannsynigvis kommer hjem neste helg og det blir en tur ut da...)

Uansett; Da jeg stod opp igår tok jeg med meg Ask å åpen gård. Er egentlig veldig lite fan av gårdsdyr, gårdslukt og kalde gårder - men jeg elsker tross alt nevøen min og da gjør man ting som de liker.
Tante var veldig skeptisk, men Ask både strøyk på sauer og holdt høns! Haha..


Haha, Ask fikk seg en vaffelkake - som virkelig kan tåle navnet kake. Har aldri sett en så svær vaffelplate i mitt liv!!Etter vi kom hjem slappa vi bare av - jeg tok litt solarium og sovnet (som vanlig) før jeg tibragte kvelden med Andrea. Fikk endelig kobla pcen til tven her nede (det har kun funket oppe før) så vi fikk oss en skikkelig viaplay-kveld. Veldig deilig med rolig kveld!

Nå er Andrea gått ut å tur med Lucas og jeg, mamma og Ask skal ta oss en tur ut vi og:-) Senere idag kommer en herlig middagsoppskrift; følg med:-D

 • 21.03.2014, 19:49

11 questions

 • Category: Q&A

the 11 questions game! answer these 11 questions in the comments or on your own blog, and tell other people to take it too. kind of like FUN chainmail.
1. if you could only eat one thing for the rest of your life, what would it be?
Om det ikke hadde noe å si for kroppen - enten brokkoliblanding eller yoghurtis med brownies

2. travel the world with the same people for the rest of your life or live in the same house until you die?
Reise med de samme menneskene, no doubt! Det er nok drømmen å leve resten av livet på reisefot med min nærmeste familie + Sofie, Nora og Caroline3. one thing you wish were healthy?
SJOKOLADE!! ikke tvil engang:-) Jeg er verdens svakeste for sjokkis.Disse er min ultimate svakhet blandt alle sjokolader i verden..


4. rain four days a week all year or never again see a cherry blossom?
Tror aldri jeg har sett en slik blomst på ordentlig, så skulle nok klart meg uten - selv om de er utrolig vakre. Hadde spørsmålet dreid seg om hestehover eller roser hadde nok svaret blitt mye vanskeligere.
5. your favorite blog?
Hmm.. jeg har egentlig mange. Men jeg synes generellt bloggere som er flinke på foto er best - samtidig må det være litt personlig og variert. Valget står mellom Kristine Weber, Fotballfrue, Passion4baking og Maren Viks:-)6. that movie that you see when you?re home alone for the weekend and you make hot chocolate and eat pizza or toast for dinner?
Vel, nå er jo dette noe jeg egentlig kun ville gjort i tankene - men det høres helt magisk deilig ut. Fimen måtte blitt new years eve eller dirty dancing7. the last thing you do before you go to sleep?
Før jeg går til sengs drikker jeg alltid en kopp kakao, og før jeg sovner leser jeg alltid i hvordan enn bok jeg holder på med!8. why is your best friend your best friend?
Da jeg var 2 år var jeg relativt utadvendt unge. En dag i barnehagen var huskene fulle, og jeg ville huske. Jeg spurte dermed ei helt random jente fra en annen avdeling om vi kunne huske sammen. Etter det har vi holdt sammen i tykt og tynt - gjennom 18 år. Jeg elsker deg over alt på jord kjære bestevenninna mi

9. biggest guilty pleasure?
Vel, Justin biebers sanger fra hans første år som poppis, Paradise hotel og rosablogger kommer ganske høyt på lista iallefall!10. a life without fruit or never having curtains?
Spiser veldig lite frukt, tror faktisk ikke jeg har spist frukt på et halvt år nesten.. Gardiner trekker jeg alltid for, hater tanken på at noen skal kikke inn - så valget er lett der og!


Bare for å illustrere hvor skummelt det er å ikke ha gardiner.. selv om kanskje denne dekorasjonen gjorde virkningen litt mindre.

11. if you could add a bodypart, what would it be and where would you have it?
Haha, øøh.. jeg skjønte ikke helt spørsmålet. En ekstra del liksom?
Kanskje en innebygd yoghurtisdispenser så jeg kunne spist yoghurtis hvor enn jeg gikk?


Nå vil jeg dere skal ta utfordringen og svare på disse 11 spørsmålene dere og - enten i kommentarfetet eller på deres egen blogg!
Ellers vil jeg bare fortelle at jeg er med på Linda sin giveaway - Linda er en av favorittinspirasjonene mine når det kommer til matlaging og sunn baking. Hun er helt rå på sunne versjoner av ting, og en skikkelig matkunstner!
Dere finner mer informasjon om konkurransen på hennes blogg:-)

#lindastuhauggiveaway

 • 20.03.2014, 21:36

Offesiell lykkedag.


Idag er det lite som tyder på at dagen er noen lykkedag sett fra utsiden - her er det full storm og det er umulig å bevege seg ute. Jeg fikk fakitsk streng beskjed av Kristoffer om at jeg ikke fikk lov å tre ut døra uten bly i skoene! Haha, vel, to små turer på butikken har det blitt allikevell. Heldige meg som har nordlands største kjøpesenter rett utenfor innkjørselen :-)
Ellers idag har jeg bare slappet av. Fant en haug gamle oppskriftshefter (fra gamle allers og sånt) som bestemoren min har hatt. Hun døde for noen år siden, men jeg husker henne veldig godt. Hun lagde ALLTID kaker til vi kom på hytta, hun løste alltid kryssord og hun var ei helt herlig dame. Jeg føler meg litt for knyttet til disse gamle oppskriftene til å kaste de, så idag lagde jeg en utklippsbok med oppskriftene i. Ellers har jeg våget meg inn til mormor for litt sol :-)

Så; over til overskriften. Lykkedagen ligger det egentlig ikke så mye bak enda - den ble opprettet i fjor av FN og det er satt et mål om en lykkeligere verden i 2015. Om noen år ligger det sikkert mer i selve lykkedagen - da har den fått noen år å vokse på. Uansett er jeg en sucker for fine dager, så jeg bruker anledningen til å tenke over hva jeg har å være lykkelig over.


Jeg har verdens fineste små nevøer og nieser som jeg elsker over alt på jord. (her mangler mine to små i sandefjord)
Har verdens herligste lillesøster som gjør hverdagen min utrolig gøy - til tross for at jeg har det ganske asosialt og jævlig til tider.
Har også helt herlige foreldre som vil mitt beste.


Jeg har nydelige blogglesere som skriver til meg hver dag, som skriver de støtter meg - kommer med herlige ord og bare er fantastiske. Dere betyr så mye for meg!

Så det jeg tenker veldig lite over, som jeg egentlig tar for gitt; Jeg bor i verdens beste land, har råd til mat og ekstremt mange privilegier som mange ikke har. Jeg har stemmerett, gratis utdanning og alle verdens muligheter foran meg.

Er ikke det noe å være takknemlig for, så vet ikke jeg. Ha en herlig torsdag <3


Hva er du lykkelig for? Vil du dele det med meg?:) • 19.03.2014, 13:13

smådeppz.
Igår kom familien hjem, noe som var ganske godt - selv om jeg har hatt noen herlige dager for meg selv her hjemme var det godt å få hjem lillebabyen. Det blir så stille i et stort hus alene.. Jeg har brukt dagene alene på å rense huset helt, har vasket alt fra gulv til tak og kost meg. Noen synes kanskje det er litt rart, men jeg finner stor glede i å rydde å vaske, men kun når jeg er alene. Skulle ønske jeg kunne si jeg ordnet for familien slik at de skulle bli glade til hjemkomsten, men helt ærlig gjør jeg mest slikt for egen del. Jaja, det er jo en bonus at de blir glade da.

I dag har ikke vært like fin, iallefall ikke til nå. Det er så mange kontraster i dagen - solen stråler, Andrea og mamma var i herlig humør, jeg har fått lagt herlige planer for tiden framover og alt ligger til rette for en fin dag. Allikvell ; jeg sov kun noen timer inatt, jeg gikk i bitende kulde til psykologen min hvor jeg hadde siste time med akkurat henne - hun skal nemlig slutte, så jeg får en ny, og det er skremmende. Jeg hater også farvel, så jeg hadde egentlig mest lyst å bli hjemme.
Vel, jeg skal prøve gjøre dagen positiv uansett. Det handler om å fokusere på det gode og glemme det negative. Kanskje min nye behandler er minst like god som min gamle? Det blir slitsomt å skulle åpne seg helt for en ny person, men det er vel ikke så mange valg.

Håper dere har en fin onsdag - tenk, vi er midt i uka allerede! Tida går aalt for fort..
(forresten - siden det er så mange som lurer; NEI, det er ikke kalorier i sjokovaniljekaffen min... den er laget på aroma, så nei. Men jeg bruker putte melk i den, så da blir det litt uansett. Rett og slett fordi livet er for kort for kaffe uten melk.)

 • 17.03.2014, 12:12

Morning gloryÅh, for en fiiin dag det er. Jeg våkna for rundt en time sia, uthvilt som bare det. Som sagt er mamma og Andrea i Trondheim, så jeg låner senga til mamma som er nede (haha, livredd loftet når jeg er alene..) og den er så latterlig god! Sover som en prinsesse der. Var relativt lenge våken i natt, så da ble det soving til langt på dag og. Ute skinner solen, og jeg har fått dagens dose frisk luft og sol på en kort morgentur - så har jeg spist herlig frokost mens jeg har oppdatert meg på blogger og aviser. Nå nyter jeg en kopp av min helt nye te - jeg tror jeg har funnet en ny favoritt! Har blåbærmuffinssmaken og, men den liker jeg igrunn ikke så godt..  Men denne var herlig. Som godteri!
Åh, kjenner blogglysten er der når livet smiler. Jeg er langt fra deppa om dagen, og det er veldig deilig. Jeg har masse å se fram til fremover (blandt annet blir både jeg og bestevenninna 20 om kun noen uker!) Og nå kommer snart sommer og sol og ja.. åh :-D Regner med dere liker noen få positive innslag og - det er kanskje ikke så gøy å konstant lese negativ halvhjertede blogginnlegg.. Men vel - jeg skal bli flinkere:-) Har også kommet på en gøy greie med Andrea - Siden hun elsker ta bilder og har et råbra kamera til mange tusen osv så skal jeg leke modell for henne og vi skal ta litt forskjellige kule bilder som hun kan redigere osv framover. Det er så gøy, for da har vi begge noe å fylle tiden litt med!

Idag skal jeg vaske og rydde her hjemme. Også skal jeg ta sol - og bare slappe av ellers. Åh, deilig deilig.

Hva gjør dere idag?:-)

 • 16.03.2014, 15:35

Fyllekula


Igår dro jeg ut med Kristoffer. Veldig lenge siden vi har dratt ut sammen, så det var veldig gøy! Vi hang bare til han med noen venninner før vi dro på Kafka (som egentlig er en kafe..)
Dette ble nok en av de siste gangene jeg drar dit på en stund siden jeg blir 20 om to uker og Kafka egentlig ikke er helt mitt type sted. Det er kun der det er 18-årsgrense her i byen for tiden, så da blir det der..
Jeg hadde planlagt å kun drikke flaska mi med vin, men utover kvelden bestilte plutselig Kristoffer x-antall cavaflasker på byen som vi delte - og jeg blir helt ødelagt av Cava. Det var egentlig mest yngre folk på kafka, spesielt ift Kristoffer som blir 21. så vi følte oss litt som et gammelt ektepar som bare satt der og stirra på alle.. haha.

Idag er ting litt annerledes. Våkna grytidlig med den verste hodepinen noen sinne - og for første gang på en uke er det nydelig vær ute. Ikke bare gjør det at det er tropenatt her inne og ekstra kokende for ei med fyllesjuka - det gir meg latterlig dårlig samvittighet for å sitte inne. Vurderte å gå en tur ista, men hodet og kroppen nektet meg å reise meg fra sofaen. Håper virkelig formen blir bedre etter hvert!
Mamma og Andrea er reist til Trondheim en tur med Lucas, så jeg har huset for meg selv en liten stund. Er utrolig deilig å få vært litt emo, danse litt i undertøyet og synge for full hals og ja..bare gjøre som jeg vil.
Har planer om litt husvask nå da - (og dette er faktisk noe jeg liker, så jeg gjør det for min egen del) før resten av kvelden går til de 10 filmene jeg har planer om å kikke på:-)
Dette er særriøst den beste kaffen som finnes. Jeg går rundt å gleder meg dagen lang til å nyte en kopp av denne herligheten! (med masse søtning i, nammissss)

Dagens antrekk - hurra for verdens deiligste drakt fra Cubus

..og sjekk det deilige været! Uff.. jeg burde vært ute..

Menmen, huset trenger pleie det og - så vi snakkes:-)

 • 15.03.2014, 18:28

Beef and blowjob


...Minus blowjob da. Og delte biffen med mamma og Andrea, så enda ingen superkjekkas på meg. Uansett en fin fredag med god middag. Vi pleier egentlig ha biff hver fredag nesten, så det var nok bare tilfeldighet at bb-dagen var på en fredag i år:P Selv om mamma og Andrea nok så humoren i å lage familiemiddag med det akkurat igår.Da jeg våknet idag var det helt hvitt ute. Det er helt sykt hvordan været forandrer seg her - for bare noen dager siden holdt huset på å rives av stormen ''Kyrre'' (haha, lol..) mens idag er det skikkelig kvikklusnj og skitur-vær. Vel, vi har ikke vært på skitur helt enda, men vi har vært ute. I morgest tok jeg og Andrea med oss Lucas til byen og gikk å så litt i butikiker - veldig deilig å gjøre en lørdag, til tross for ekstrem mengde folk.


Nå har jeg tatt sol og dusja, så skal straks gå i fiksinga til kvelden. Det blir nemlig ut idag og - som hver helg.. Blir nok å angre i morgen, men i dag er i dag, og i morgen er i morgen! (åh, gi meg jul og blåfjell:/)
Ser for meg at det blir et megaproblem å finne outfit for kvelden, så bør komme meg igang. Hejoghopp.


 • 14.03.2014, 19:47

BLOGGERS DO IT BETTER


...Og jeg som hadde shoppestopp. Vel, det funka ikke. Får se på innkjøpene min som en tidlig bursdagsgave.
Idag har vært en sykt fin dag fra jeg stod opp til nå, til tross for full snøstorm ute. Tror det har noe å gjøre med at jeg sov rimelig greit i natt, og at jeg har GJORT ting idag - selv om det var alene.
Jeg tilbragte iallefall mange timer nede i byen, og der fikk jeg med meg noen herligheter;


Haha, måtte rett og slett bare.

Massemasse billig og fint til loftet mitt fra søstrene grene, OG TILBUD PÅ TYGGIS PÅ ICA, Hurra!!
Bestilte også noen kjoler på Nelly igår;

++ Kjøpte en shorts fra Bikbok i herlig fint stoff, noen par nye sko og en klein genser fra Carlings.


Hylla ble glad for nye tilskudd!

Ellers gadd jeg faktisk ikke slette manken idag, Om jeg ikke skal spare økonomien kan jeg i det minste spare håret litt. Slettetangstopp i en uke fra NÅ. (bortsett fra imorgen om jeg bestemmer meg for å dra ut....)
Jepp - som sagt er humøret på topp. Jeg er småtrøtt nå, men veldig klar for NORSKE TALENTER; NYTT PÅ NYTT OG SENERE FILMKVELD.

Dagens ekstra glade;Hihi, hurra!! Beste som fins!
Har dere en fin start på helga? :)

 • 12.03.2014, 14:53

Regn til snø
I dag var det et ordenltig ork å komme seg opp av senga. De siste dagene har jeg vært følt meg som bunnslam - helt jævlig altså. Som jeg har sagt før har jeg mine perioder, og disse dagene er en av dem. Ute regner det og er grått, og det hjelper heller ikke på. Har liksom ikke lyst eller ork til noen ting. Æsj, håper det snur snart.
- Stryk, nå sner det. Mye. Skitur til helga?Vel, hadde jeg ikke hatt time til behandleren min i morgest er jeg usikker på om jeg hadde vært oppe av senga i det hele tatt nå. Da jeg våknet hadde jeg så lite lyst å dra, men etter litt krangling med meg selv fant jeg ut av at jeg måtte dra og få ut litt av de siste dagenes negativitet. Visste egentlig ikke hvordan jeg skulle få fram noe, det vet jeg sjeldent - og hver gang jeg sitter og venter tenker jeg at det egentlig ikke er vits gå inn fordi jeg ikke har noe å ta opp. Og plutselig har jeg prata hull i hodet på psykologen til vi er på overtid .. Skjer hver bidige gang. Er som om dørstokken til rommet er en barriere jeg krysser -.plutselig har jeg hele verden på hjertet.
Vel, fint er det.

Nå er jeg hjemme og har inntatt min vanlige frokost. Har fått helt hangup på eggerøre, så har spist det sikkert i en måned. På tide å forandre?
Idag vet jeg ikke helt hva planen er. Hadde egentlig tenkt å gå litt på City Nord med Andrea og dra med Kristoffer på kino, men Andrea er dårlig og Kristoffer skal se CL - så det blir vel bare meg og mine ting på planen idag.


Litt søte er de da. Gjør meg igrunn lite å henge her hjemme.

Har et se og hør med kryssord på bordet og en haug filmer på pcen, så noe blir det vel ut av dagen.
Kanksje jeg baker ett eller annet.

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits