Skrevet: 24.03.2013 10:38 ©Lena Ludvigsen


Ja, dere hørte rett. Det er altså ikke ofte jeg drikker alkohol på lørdager, det går mest i å være ute edru med venner eller være hjemme. De gangene jeg faktisk drikker er det liksom helt borte eller ingenting. I går fant vi ut vi skulle ta turen ut, det var så lenge siden vi hadde vært på byen, og det er jo ferie. Long story short; Vi endte opp på hjemmefest/vors som aldri sluttet, jeg fikk konsumert 2 glass hvitvin (!) og 2 energidrikker - før jeg som vanlig hoppa på de første som skulle dra hjem. Snakk om å savne å være hjemme når man griper første mulighet til å komme seg vekk. Ikke det at det var kjedelig, men jeg føler nesten jeg er for gammel til å være ute for tiden. Jeg er jo langt fra det, men jeg er så lei. I tillegg er det SÅ kaldt ute, det er liiiiite gøy, og langt bedre å sitte hjemme.  Et resultat av lite mat gjennom dagen og ekstremt lite søvn gjennom uka(uff, er i en skikkelig sleeplessperiode) endte jeg da opp hjemme foran tven rundt halv 2, og her ble jeg sittende til rundt 5..
Jaja, iallefall, til tross for mitt minimale inntak er jeg iallefall supertrøtt og dårlig i dag. Rett å slett skummelt hvor lite kroppen tåler i blandt, og hvor mye det har å si hvordan dagsformen er.
Hadde planlagt trening,men har visst fjernet timene jeg skulle på mens jeg var ute i går, så da vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at denne dagen skal gå til mat, gossip girl, boklesing og til slutt film med jentorna. når de til slutt står opp.

Slenger med et ikke fult så nydelig bilde, har man en ærlig blogg får man jammen meg vise sitt fulle jeg. Haha, ordspill.
Her er da meg idag:oh little miss perfect.

Nå er det jammen meg gossip girl! SNAKKES


hits