• 27.02.2015, 16:27

Fint


Måtte bare dele disse bildene fra kjøreturen vår her om dagen - Andrea er så flink :-)
I dag ligger jeg langstrak på sofaen etter rundt 12 timers søvn - er nedsylta i influensa (som jeg håper ikke er svineinfluensa.. har forsåvidt hatt det før i tillegg til å ha tatt vaksine uka etter, da kan man vel ikke få det??) Feber, slim, hodepine og alt som hører med! hadde egentlig planlagt ting for kvelden, og ikke minst for i morgen kveld - men sjansene er vel heller små for at det går som planlagt. Skal uansett kjøre Andrea til byen og til ei venninne, så dagen blir ikke heelt kjedelig til tross. I dag er det også finale i mitt dansecrew - heier så klart på fingern og absence og gleder meg til en skikkelig sofakveld. Må huske å kjøpe is også.. spiste særriøst en hel boks i går kveld - slik blir det når man ikke har lyst på annet.

Haha, tror setningen jeg har hørt mest de siste dagene er; '' du er jo alltid syk!'', og det er jo igrunn helt sant.. hurra for immunforsvaret. Vel, idag har jeg gjort et helt kryssordblad, sett på våre norske skihelter på TV og drukket en liter julebrus. Hva gjør dere idag? :-)

 • 26.02.2015, 22:23

PICTURES

Noen av bildene fra photoshooten idag - shit så mange det ble! Vanskelig å velge ut noen da alle er så like.. vel, #bloggproblems .. Andrea har tatt alle bildene for de som lurte :-)
Ellers har jeg på meg sko fra topshop, verdens særriøst deiligste tightsdongeri fra Cubus, favoritt-tskjorten og skinnjakke fra samme sted.


Hva synes du? :)

 • 26.02.2015, 17:56

Pink hair i don't care


Haha, idag har vært en skikkelig altogingenting-dag - Jeg tilbragte morgenen i total ørske ettersom jeg våkna og sovna igjen rundt 15 ganger i natt. Kjennes ut som hodet mitt skal eksplodere! På formiddagen var hodet litt bedre, og lyset ute var så bra at jeg og Andrea fant ut vi skulle kjøre til et sted litt utenfor byen å ta litt bilder. Vi har planlagt noen dager å fikse opp for å være med på en konkurranse side2 har hvor man kan vinne billetter til Nicki minaj! Har så lyst å reise bort en tur med søss - så krysser fingrene. Har allerede postet et skikkelig weird-face bilde på instagram (Lenaludvigsen om du vil inn å se) og planlegger poste et til fra selve shooten litt utpå kvelden. Vi har enda en liten ide til bidrag vi skal prøve få til ila helga - er så gøy med små prosjekt når vi allikevell har litt tid til overs.

Nå skal jeg løpe en tur på City nord (med rosa hår, hoj.. får ha på hetta) Også skal jeg få posta noen bilder fra shooten iløpet av kvelden. Gøy!

 • 25.02.2015, 23:59

Mommo 90 år!


I dag fylte min nydelige mormor hele 90 år gammel! Håper vi får mange fler :)
Da jeg var lita var jeg alltid med mormor - hun ble desverre blind da jeg var bare 6, så hun har ikke fått sett alle sine kjære barnebarn og oldebarn vokse opp - men hun har jammen hørt oss. Det beste jeg visste da jeg var lita var å være inne til mormor, sove i storsengen med henne - høre lydbøker med historier fra krigen og ikke minst gaffle i meg startkjeks med enten grâddeost eller gomme.. haha, good times.
Var litt for sen inn, så kakene vi hadde bestilt til moms var halvspiste - ikke helt heldig for bloggbildene, men det tyder vel bare på at gjestene var fornøyde :-)


Fineste :)Fikk kun tatt en liten snarvisitt innom med gaven hennes idag - hun fikk noen kremer og det beste hun vet; SJOKOLADE! haha. Tror huset var fullt av folk hele dagen, så hun og mamma manglet iallefall ikke selskap.


Sånn ellers enn det har jeg gjort veldig lite spennende. Tok med Lucas en tur på senteret for å gi Andrea en liten pause, så i løpet av ettermiddagen kjeda jeg meg faktisk så mye at jeg tok bilen å kjørte meg en laaang tur uten mål og mening. Eller, var innom europris da - men det hadde vel ikke noen mening det heller. Etterpå var det fortsatt en del timer til akseptabel leggetid, så jeg tok turen på trening. Vel, so much for lillelørdag!

I morgen har jeg heller ingen planer, men noe må da dukke opp. Det er i det minste bloggerne på tv!

 • 25.02.2015, 13:31

To nye favoritter


Det er så sjelden jeg tar meg tiden til å teste nye ting - jeg er kronisk redd for alt nytt.. Men i går ble det hele TO produktnyheter med i handlevogna (var også litt lettere fordi det var mammas handlevogn....) Men jeg er så positivt overrasket at jeg bare må dele med dere.Først ut var nye Fun light med Mango og lime - jeg er ALT for glad i brus har har i flere år drukket det til alle måltider (fyfy) Og jeg må innrømme at jeg ikke takler smaken av vann. (har vann smak..?)
Alternativet har derfor blitt saft. Nå drikker jeg alltid saft til frokost, og det er en god start. Mye bedre enn Cola light i alle fall.. Til nå har det vært A som har kjøpt inn sin favoritt; fruktfest, men jeg er helt ærlig dritlei. Derfor var det perfekt at jeg faktisk likte denne bedre!Og nummer to; jeg er og blir tyggisjente (med unntak av de ukene i året jeg ligger med influensa, da er jeg DOCjente) Kjøper veldig veldig sjelden pastiller, men etter at ei venninne lette byen rundt etter disse måtte jeg sjekke hva fuzzet var rundt - og de var jo faktisk utrolig gode! Blir nok ikke å kjøpe de så ofte, men nå vet jeg iallefall at de fins. Nam :-DI dag skinner sola for første gang på leeenge - og jeg ligger fortsatt i Kari traa drakten på sofaen.. for dårlig altså. Tok en medisin i går som gjorde at jeg (for første gang på en uke) fikk sove - og den slo meg ut i hele 12 timer. Kunne sikkert sovet enda lengre og om jeg fikk sjansen.. Men må jo på en eller annen måte utnytte været. Mormor har også bursdag i dag og blir hele 90 år - så vi skal nok inn til henne å feire litt iløpet av dagen. Eller har jeg småplaner om å ta med meg lille på trilletur. Må bare hoppe i sminkingen først..

Har du smakt noen av de nye produktene som er kommet i år? :-)

 • 25.02.2015, 00:29

BEEN TO HEAVEN


Himmelen er kanskje en liten overdrivelse - men ikke langt unna.... fare for å høres skikkelig nerd ut - å titte igjennom hylle etter hylle med kjente og kjære bøker - og oppdage nye som fanger oppmerksomheten er så herlig. En hver bok er som et annet univers, man kan drømme seg bort til et helt annet sted, og en helt annen tid. Jeg ELSKER det.

Å gå rundt å kikke random på ting burde særriøst vært en jobb. Da hadde det nok vært drømmejobben - samt en jobb jeg hadde mestret så alt for godt, haha.En gammel, romantisk og dyp klassiker - og en skikkelig lett underholdningsbok fra nyere tid. wohoj!

Ellers - ingen superplanlagt antrekk eller kule locationbilder i dag - jeg har tilbragt dagen som privatsjåfør fra start til slutt. Først brukte jeg morgenen og formiddagen på mammas ærender, så over i Andreas i løpet av kvelden. Mens Andrea var på et møte i Unge stormen tok jeg turen rundt på biblioteket, og fant meg litt nytt lesestoff! Jeg har kanskje ikke sagt det, men jeg er sluttet på sykepleien for nå. Det var ikke helt for meg, jeg vet ikke om det var selve studiet eller at det var nettbasert - men dett var mer kjipt enn det var gøy; og slik skal det ikke være. Jeg tar en liten stund fri og vier til behandling og selvransakelse etter hva jeg faktisk VIL ende opp som - så starter jeg når jeg er klar for det. No shame!

Nå skal jeg ta tidlig kveld - mormor blir hele 90(!) år i morgen og vi skal feire superdama. Da trenger jeg plenty energi.
Hva har dere gjort i dag?

 • 23.02.2015, 19:00

>TODAYS

Skinntights fra Gina Tricot, Skinnjakke fra Cubus, stripet genser også fra Cubus og sko fra topshop.

Hei dere! I dag har vært en travel, men samtidig veldig lite travel dag - jeg har vært ute omtrent siden jeg stod opp - selv om jeg egentlig ikke hadde adre planer enn legetime i morges. Jeg hadde egentlig planer om å gå, men så hadde A også legetime og jeg bestemte meg for å være grei søster å kjøre henne. Får ikke sagt nok hvor deilig det er å kunne kjøre selv!! Etter lunsj tok vi en snartur til byen hvor jeg fikk kjøpt noen kopper jeg har siklet etter siden jeg oppdaget de på ei eller annens instagramkonto.. SÅ søte!Etter byturen ville ingen av oss heeelt ta turen hjem, vi kjørte derfor til et sted litt utenfor byen bare for å få en liten tur. Nå er vi hjemme og slitne - men jeg føler jeg må en tur på nabosenteret her hos oss, så kanskje jeg tar meg en liten halvtime solarium; kjenner kroppen begynner savne å være litt brun.

Håper dere har en fin mandag - mange av dere har vel vinterferie nå, eller? :) Hvordan tilbringer dere ferien?

 • 23.02.2015, 09:13

GOOD READ


//Reklame

Hvem elsker vel ikke rolige morgener på sofaen, med frokosten i fanget og kaffekoppen til siden med herlig lesestoff til siden? I know i dooo...

Til tross for at dette er et reklameinnlegg er det noe jeg står hundre prosent inne for - jeg har nemlig abonnert på Det Nye i flere år - først på Shape up, så ble jeg mindre interressert i trening og kosthold og byttet om til det vanlige DET NYE. Fikk kjempegod service da jeg ringte og spurte om jeg kunne bytte over fra det ene bladet til det andre i abonnementet mitt :-)
Begynner å bli en liten haug nå - liker å ta vare på blader så jeg kan kikke etter inspirasjon, klippe, lime - ja, dere skjønner.

Det Nye er det eneste bladet jeg orker abonnere på - det er det eneste jeg leser (forutenom tegneserien Nemi og mammas ''Se og hør'' - grunnen til det er rett å slett at jeg synes innholdet alltid er godt og variert. Det er liksom noe for alle og en hver - i de fleste andre blader er det mest reklamebilder og slikt, mens i Det nye er det gode reportasjer, skjønnhet, mote, kosthold, trening, bloggere - ja, noe for en hver smak. I mitt tilfelle liker jeg best å se på bilder av streetfashion og ''hjemme hos'' motebloggere - innlegg; og så klart er skjønnhetsdelen en fin del. I Denne månedens utgave falt spesielt sidene som omhandlet sminkenyheter i smak - jeg får lyst å teste alt!Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu?s for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven) - altså sparer man en del på få tilsendt bladene i posten. (i tillegg til at det så klart er deilig å slippe gå innom butikken - å få bladet i postkassa er alltid et høydepunkt her i gården. For hele familien!)


Dette er noe jeg virkelig anbefaler for de av dere som liker å lese blader, så mye enklere :-)

 • 22.02.2015, 19:36

Sunday walkSkinntights Cubus, turtleneck-topp fra Nelly, jakke fra Gina tricot (SÅ deilig og kosete)


For en nydelig dag det har vært idag, til tross for at jeg har vært kraftig redusert halve dagen. Igår var det råbra ute, selv om det tok en stund før kvelden kom ordentlig igang. Må innrømme at jeg husker lite fra de sene timer - men det er vel en del av det morsomme og? haha. Eneste som er kjipt er at jeg alltid spammer mystory på snap med merkelige greier når jeg drikker (det kan vel flere kjenne seg igjen i? - heldigvis fins det en sletteknapp der og.

I dag startet jeg dagen med besøk her hjemme, før jeg (etterhvert som jeg ble edru) tok meg en deilig tur i frisk luft med søstra mi og kjørte henne til byen - så kjørte jeg rundt byen noen ganger og dro hjem for å kose meg med lillelu - så hentet jeg henne igjen og har sittet her siden. Skikkelig lat søndag med andre ord.. men det er så deilig!
I morgen starter uka med et brak, jeg har planer gjennom hele uka - så får vi se om jeg ikke tar turen til Narvik til helga. Kjenner jeg savner bestisen litt for mye..

Håper dere har hatt ei fin helg :-)

 • 21.02.2015, 15:25

MIN bil


haha, tenk så deilig å kunne si det da! Og bare to uker etter oppkjøringa.. hurra så glad jeg er! Dette var et skikkelig impulskjøp, og jeg som ikke kan noe som helst om biler fikk heldigvis masse hjelp fra pappa. Verdens snilleste :)

De siste dagene har det vært stille fra denne fronten, for det første fordi jeg har vært ganske syk de siste ukene og for det andre fordi det har vært mye møtegreier og sånt på planen. Også etter at jeg fikk bilen på torsdag har det blitt en del kjøring - Mamma var så søt å sponse bensin så da var det bare ut å kjøre lillemor.


''Just casually posing with my car....''


I dag er planen å hive nedpå noen flasker vin, kjenner der virkelig trengs etter noen asosiale og kjedelige uker med influensa. Skal dra med Britt, og satser på å se en haug folk på byen ikveld - været er greit og stemninga er ladet. Men først skal jeg ha noen skikkelig etterlengtede timer på puta!

Her er forresten gårsdagens (og forsåvidt dagens ...) antrekk. Må si jeg gleder meg skikkelig til å få på en kjole og se litt ordentlig ut nå!


Alt er latterlig deilig (som i føles deilig, tror nok ikke dette er en helt deilig look - men who cares) Og alt er fra Cubus. Kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker pastell!


Hva skal dere i kveld? :)

 • 17.02.2015, 19:11

50 Spørsmål og svar

 • Category: Q&A

Siden jeg er syk og har fint lite å skrive om tenkte jeg kopiere en haug bloggere å svare på femti spørsmål her! Kanskje noen finner litt underholdning i det?

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 

Øhm.. telles kryssord? Om ikke var det noen adresser jeg fylte ut på konvolutter i bilen i går.. spennande.

2. Hva har du alltid i vesken? 

Har sjelden veske utenom på byen - om jeg skal ta med en veske når jeg skal noe er det hovedsaklig for å kunne ta med kamera. Når jeg har med min lille er det som regel lommebok, tyggis, lipgloss/lypsyl og husnøkler, i blandt småpenger.

3. Hva bestiller du på kafé? 

Som regel sort kaffe, i blandt kylling foccacia om vi skal ha lunsj. Det er det beste jeg veet!4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 

Er som regel innom side2, blogg.no (oftest.. haha) , Avisa Nordland, mailen min, bloglovin og twitter. (innenfor bloglovin kommer en haug blogger og inn)

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?

Ringer vel sjelden noen når jeg er i dårlig humør, er redd for at det skal smitte over. Jeg sover eller går tur til det går over.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?

Har en haug, og alle er rosa (mamma kjøper alltid inn og har alltid bare forventet at jeg vil ha rosa)

7. Kan du bytte olje på bilen? 

Må i alle fall lære meg det nå som jeg har fått en bil som trenger oljepeiling ofte.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 

Har hatt en haug dyr, sånn helt særriøst. Men  har sjelden vært spesielt glad i dyr, det har som regel vært familien som har fått og hatt. Men jeg har hatt en haug katter, fisker (neontetra formerer seg noe helt sykt, visste dere det?) et par hunder, minihamstre .-. og nå har vi tre hunder.9. Har du noen piercinger? 

Har kun en - i navlen faktisk. Har hatt den i så mange år at jeg ikke kan tenke meg å ta den ut, den er liksom en del av meg. Det de fleste synes er spesielt er at jeg ikke har hull i ørene.

10. Norge på sitt beste?

På sensommeren, ingen tvil. Ingenting er som en solnedgang i varm temperatur med venner i slutten av sommerferien.
11. Hva gjør deg lei deg?

Jeg blir lei meg når andre har det kjipt, pleier stikke hodet litt i sanden når jeg tenker meg om.. er liksom ikke noe jeg vil tenke på. Synes også det er grusomt å tenke på at sola skal dø og hva som skjer etter det.. prøver ikke tenke på det da. Ellers gjør ensomme gamle, syke barn og tiggere meg veldig trist.

12. Hva gjør deg glad? 

Blir veldig glad av å gå tur i sommersol med fuglekvitter og blomster rundt meg. Kan ikke helt forklare følelsen, men merker jeg ofte smiler litt for meg selv når jeg er på disse turene.

13. Hva er drømmejobben din? 

Jeg vil veldig gjerne ha en jobb hvor jeg får reise og møte mennensker. Det aller kuleste hadde vært å være skuespiller og bosatt i NY - men den drømmen er nok langt unna.

14. Abonnerer du på et ukeblad?

DEt NYE -
så vurderer jeg å abonnere på Nemi som er favoritttegneserien min. Det er vel ikke helt et ukeblad man..


15. Hva var det siste du kjøpte? 

Herregud, det var en bil.. har ikke gått opp for meg helt enda.

16. Liker du kinesisk mat?

Nei, har aldri gjort det heller - det blir litt for merkelig konsistens og salt smak. Er mye mer glad i Indisk!
17. Når var du i kirken sist? 

Nå bør jeg i grunn skjemmes.. det må ha når Eden ble døpt for et og et halvt år siden..

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 

Fikk roser fra Zalando på lørdag - slik de sendte ut til alle som hadde deltatt på blog awards i år, men det at Sjefen hadde skrevet på personlig kort gjorde det veldig spesielt. Tusen takk for det :) Ble så glad!

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 

Opp til flere ganger - da jeg var mindre løp venninna mi i et glassdør og vi ble henta i ambulanse. Etterpå var jeg med Andrea når hun var ganske langt på vei og hadde noen plager - så ble jeg banket opp og sendt på sykehuset for noen  år siden. Ellers har jeg et par venninner som har vært pretty close to pumping.

20. Hva er det rareste du har spist?

Øøh.. Blåskjell? Vi var på telttur og pappa plukket blåskjell som vi grillet og spiste. Har i ettertid hørt at dette kunne vært giftig... heldigvis var det ikke det! Har når jeg tenker over det faktisk aldri smakt sushi, og tviler på at jeg kommer til å spise det heller..

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 

Bruker egentlig veldig lite tid - når man lager seg en rutine over mange år går det bare fortere og fortere å utføre den. Kanskje 10 minutter maks! Men om man regner på frokost, mailsjekking og kaffe er vi fort oppe i et par timer...

22. Banner du ofte?

Hadde jeg vært ekte nordlenning om ikke? Haha, banner en del, men det er aldri meningen. Prøver legge det av meg, forferdelig stygt..

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?

Off.. de gangene jeg har campet i telt har alle vært grusomme etter hva jeg husker - har helt teltangst. Det lengste må kanskje ha vært telturen hvor vi spiste blåskjell - tror det var to netter. Haha,jeg må fortelle dere om en morsom gang jeg og Sofie skulle sove i telt i hagen hennes - så når det ble mørkt hørte vi en dame som kisset på katten sin.. vi ble livredde og pakket sammen for å sove inne i stedet. haha så pinglete

24. Hvor mange søsken har du? 

Har to halvsøsken (men ser på de som helsøsken da) som er 18 og 20 år eldre enn meg - Og Andrea som er mitt eneste søsken aka født av mamma og pappa. Så har jeg en stebror da (eller, det heter kanskje ikke det når mamma fortsatt lever og pappa og samboeren ikke er gift..?)

26. Hvor mange steder har du bodd? 

Har bodd her i mammahuset siden jeg var ett - pappa bygde faktisk huset da. Før det bodde vi i Løpsmarka rett utenfor byen.
Pappa har flyttet mye etter at foreldrene mine skilte seg - tror han har bodd rundt 3 stedet rundt i byen.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 

Øøh. feil person å spørre.. Skulle det vært noe må det nok være rumpa som dukket opp da jeg la på meg litt. Den var savna skal jeg si dere!28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?

Er nok minst fornøyd med leggene, har gått på tåspissene siden jeg var lita så har enorme muskler i leggene som ser veldig merkelige ut i forhold til pinglelårene mine.

29. Er det viktig å feire bursdager? 

Ja, synes alle fortjener litt ekstra oppmerksomhet en gang i året. Bursdager er noe av det morsomste jeg vet - hva er vel bedre enn en unnskyldning til å spise kake og drikke haugevis av vin?30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?

Pleide samle så sykt før - hadde en skikkelig hangup på fuglen tweety i looney tunes, og eide masse klær med dette motivet.. det ville for meg være forferdelig å kaste  min kjære pip, så ble like så godt en horder. Nå er alt (takk gud) borte.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 

At jeg får så latterlig dårlig samvittighet de dagene jeg ikke blogger.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 

Drikker ikke vann. Om det ikke regnes med fun light saft? Det drikker jeg et stort glass med hver morgen til frokost.Har alltid hatet smaken av vann (selv om det egentlig ikke smaker noe) Bør kanskje starte med det.

33. Når legger du deg om kvelden? 

Har kroniske søvnproblemer, så det varierer noe sykt. Prøver som regel å være i seng før 1-2, men sovner sjelden før 6 tida uansett. (dette gjelder også de dagene jeg presser meg opp klokka 8 eller døgner. Men det går bra, for jeg er som regel oppe og hopper før 10 uansett.

34. Favorittfag på skolen?

Lett - på ungdomsskolen var det mat og helse, fordi vi egentlig aldri var i timene og læreren ikke la merke til at vi var borte.. elsket også gym og svømming.
På design og håndverk var det programfag som var favoritten og på frisør var det frisørfag. Påbyggningsåret var jeg gal etter historie, noe jeg tror jeg fortsatt er. (det er sykt interressant med gamle kriger, Aten, Roma, Demoktrati o.l

35. Potetgull eller smågodt? 

Sjokolade i smågodt, lett. Synd jeg ikke tåler annen sjokolade enn non stop og litt av troikaen.. men spiser det som regel uansett og ender opp ufattelig dårlig - men tror jeg synes det er verdt det. Min absolutt favoritt er yoghurtis da.
36. Siste filmen du så? 

Fifty Shades Of Grey. Så så jeg halve Magic mike her til dagen.

37. Det mest romantiske du har gjort? 

Har i grunn aldri vært i noe spesielt romantiske forhold så det spørsmålet må jeg bare skippe.

38. Den perfekte vertinnegaven er? 

Vin eller sjampis!

39. Hva stod det på den siste SMSen du fikk? 

Det var saldomelding det.. alt for lite for øyeblikket.

40. Har du vært i avisen? 

Jepp, en haug ganger. Må virke helt sykt PRkåt for de som leser avisen ofte.

41. Et sitat du liker? 

Det er så mange, klarer ikke velge. Som regel de alle andre liker.. 

42. Hvilken farge liker du best på neglene?

Liker best å ha de nesten hudfarget med litt rosaskjær i.

43. Hvem er forbildet ditt? 

Tror ikke jeg har noen for øyeblikket. Trist å si men..

44. Er du forfengelig? 

Er i grunn veldig lite forfengelig. Går på butikken (som er nærmeste oss ergo nordlands største kjøpesenter) omtrent hver morgen i daffeklær, null sminke og dott i håret. Det flaueste som fins er det, men kjenner jeg bryr meg fint lite. Skal jeg noe spesielt pynter jeg meg som alle andre!

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 

Det må være å reise til New york med venninnene! En gang. Ellers vil jeg gjerne gå skole i utlandet.

46. Har du vært gift eller forlovet? 

Haha, jeg som ikke har hatt en romantisk kjæreste engang. Tror ikke det du.

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 

Klær, lett. Har en del vesker og sko, men om jeg skal ut på shopping er det sjelden de to jeg er på utkikk etter..

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 

Hmm.. føler kanskje jeg er litt begge deler - halvparten av vennene mine er i forhold og noen skal til og med ha barn - mens noen drikker hver helg og er helt gale. Jeg er kjedelig iblandt og partygirl iblandt - så litt gammel og litt ung.

49. Hvilke uvaner har du? 

Det er i grunn veldig mye - jeg er nesten alltid sen med å komme i gang med ting, utsetter ting til siste slutt og tar store avgjørelser uten å egentlig tenke over de først.

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?

Skal hutre meg på butikken å handle tyggis og halspastiller - har ligget syk i en uke, og nå når det endelig letter litt er det plutselig omgangssyka som slår inn. Huff for en flaks..

Håper dere har det fint :-)

 • 14.02.2015, 18:58

Sick chick


Oi, shit - jeg har jo en blogg.. Har hatt en snikende dårlig samvitthet for null oppdateringer her inne gjennom uka - det har såklart vært en grunn til det da, men allikevel. Er helt slått ut av influesa, noe som passer meg skikkelig dårlig denne helga. Sofie er hjemme, og vi hadde store planer om å dra ut - noe jeg har gledet meg til i evigheter. Hun er jo nesten aldri hjemme på grunn av sin travle skolehverdag i Narvik, så det er veldig kjipt å ikke få utnyttet lørdagen nå som hun endelig er her. Heldigvis er det ikke mange helgene til jeg drar på helgevisitt til Narvik, så får bare telle ned og holde meg frisk.

De siste dagene har hatt litt innhold til tross sykdom - På onsdag var jeg og Sofie på Håndballkamp (Som jeg forresten synes er så gøy å se på, det er så mye mer liv enn på en fotballkamp - i tillegg til at det faktisk scores en del.) BHK er skikkelig gode på landsbasis og ligger på toppen i tabellen, så Bodø noe å være stolte av altså. På torsdag bestilte vi Indisk take-away og dro for å se bloggerne i nyleiligheten til Nora - (som er SÅ fin!) og i går dro jeg og Sofie på Kino. Egentlig hadde jo jeg og Andrea kjøpt billetter i November, men Andrea var så syk at hun ikke maktet dra, så da overtok Sofie biletten. Jeg skjønner ikke folk som syntes den var dårlig - jeg har jo lest bøkene, og eneste jeg kan utsette noe på er at mye handling fra boka manglet, som det for så vidt alltid gjør når man filmatiserer en bok..Må si jeg har funnet meg en ny hollywood-crush også, åh karakteren Christian Grey..

I kveld blir det altså en veldig rolig kveld, ingen verken valentines eller partylørdag feires her. Alle gir settes inn for å bli frisk!


Haha, ser helt livløs ut i øynene.. Dette antrekket har jeg forresten gått rundt i i tre dager straight. Æsj. Men har dusja ofte da. Slik blir det når det er eneste varmekilden i en frossen kropp. Skulle nesten tro jeg var på vei på afterski..
Forresten - første dag med finvær her på lenge - SJEKK himmelen!! Åh.. fin.

Håper dere har en flott lørdagskveld og holder dere friske og raske :)

 • 10.02.2015, 08:36

Ein vinterdag i Bodø


På søndag tok jeg litt bilder gjennom hele dagen - vi hadde så nydelig vær her! Etter stormen kommer finværet - Det er vel kanskje ikke helt fint vær som i sol og sommer, men åh for en nydelig himmel og snøfall vi har hatt. FINT FRA MORNGEN TIL KVELD ALTSÅ - her er det bare å komme flyttende. :-)

 • 09.02.2015, 19:54

Oppskrift; Oreo dream cake


Hei dere! I kveld skal dere få oppskriften på verdens enkleste (og muligens beste?) kake - Jeg vil si den er ganske idiotsikker, både når det kommer til det å lage den og det å servere den - de fleste digger den. Eneste er at den er ekstremt mektig, men det stopper vel ikke oss!Du trenger;
Lag 1;
1, 5 pk knuste oreokjeks
100 g Smør

Lag 2;
1 pk (200 gr) Philadelphia kremost (jeg brukte lett i et forsøk på å gjøre kaken litt mindre mektig)
2,5 dl Melis
1 pk kremfløte (ca 3 dl)

Lag 3;
1 Pk freia sjokolademousse med melkesjokolade
2 dl melk
0,5 pk knuste oreokjeks (resten)
Eventuelt sjokoladesausBUNNEN:
knus opp oreokjeksene så godt som mulig, smelt smør og bland godt sammen Hell i en smurt kakeform og press ned med en gaffel. Fordel slik at hele bunnen er dekt -
Sett i kjøleskapet mens du lager neste lag.

KREMLAG:
Pisk kremfløten til den blir en tyktflytende krem, miks sammen kremost og melis i en annen bolle. Bland sammen og smør et lag over kjeksbunnen. Sett inn i kjøleskapet mens du lager siste lag.

SJOKOLADEMOUSSE:
Pisk sammen melk og sjokolademousse til det blir en mousse, bre den over kaken og sett inn i kjøleskapet igjen. Knus resten av oreokjeksene og strø omkring på toppen - avslutt med en haug sjokoladesaus og sett inn i kjøleskapet til den skal nytes -
Easy as that :-)

Har du noen gang laget Oreokake?

 • 09.02.2015, 09:15

Bildedryss; morsdag 15'


Herlig dag med finfine mennesker ♥ Elsker dere familien min

 • 08.02.2015, 19:14

Roolig søndag
Åh, for en ekstremt lat søndag det har vært.. Ask sov her i natt og, men da jeg stod opp (rundt 6 timer for sent for å lage mamma morsdagsfrokost..) var han allerede dratt hjem.. Uff, må fikse døgnrytmen min nå altså. Det er så deilig med søndager uten fyllesyke! Jeg og mamma har bare tatt det med ro i hele formiddag uten småbarn i huset - jeg har fått bakt både gulrotkake, eplekake og cookies (riktignok ferdigmiks fra manuela - men det er vel lov iblandt det og?)
Ettermiddagen har vi tilbragt hos min storesøster, hele gjengen var der for kake og feiring. Kjenner på at det er ganske kjipt å være den eneste som ikke har fått blomster idag.. menmen!  Har tatt en haug bilder jeg slenger ut litt senere :-)

 • 07.02.2015, 10:40

PHOTO FAIL


Som dere kanskje har fått med dere er det skikkelig storm her i Bodø - det skal i alle fall bli det. Alle næravisene har det siste døgnet vært fyllt til randen av artikler om ekstremværet OLE som kommer til Bodø i helga (og ødelegger alle vinplaner jeg måtte ha...) De har til og med evakuert ei lita øy utenfor byen.. må bare le, vi er så vant til dårlig vær at det antageligvis ikke blir krise uansett. Husker så godt da jeg og mamma var i Puerto Rico i fjor og de meldte årets verste storm, alle beboerne holdt seg inne og tok helt av mens vi gikk rundt og handlet som om ingenting - deres storm tilsvarte jo bare litt Bodøbris! haha. Nå sporet jeg litt av her; det jeg egentlig skulle snakke om var min og Andreas fantastiske bloggbilde-runde i går. Andrea tar de fleste bildene av meg her på bloggen, hun er en knallfotograf og jeg er så heldig sånn sett - men i blandt kan ikke engang hun trylle bildene fine, ihvertfall ikke når jeg finner ut at ''stormen blir en dritkul effekt på outfitbildene!!'' - vi prøvde, men måtte gi opp etter 5 mildt sagt merkelige bilder.. Som dere ser over. Holdt på å sette kaffen i halsen da jeg kom inn og skulle titte på bildene, jommen reflekterte de OLEværet fint.

I dag tenkte jeg vi skulle prøve å få kjørt ned på kaia å få tatt litt bilder av uværet, er skikkelig stilig å se når havet spruter over moloen! Om bare mamma tør la meg ut å kjøre med bilen .. vet hun er litt redd for at vi skal blåse av veien. Sjansen er vel mindre for det enn at jeg vannplaner ut i havet, men det går alltids ann å prøve.

HÅPER DERE HAR EN FIN LØRDAG, og at dere likte mine ikke så bloggvennlige stormbilder.

 • 06.02.2015, 21:13

Antrekk de Janvier

//Bukse og Genser fra Cubus

I hvertfall et halvt antrekk - dette kompagnert med Hunterstøvler og vinterjakke ble dagens vandreantrekk. Det blåser opp til storm her og man må bare verne seg - kan si så mye som at det allerede er speilglatt ute og jeg har ligget langflat i søla omtrent 4 ganger i dag. Huh.. Dette antrekket er i alle fall skikkelig min stil. Elsker rødt, elsker striper, elsker komfort.. og dette er veldig komfortabelt - nesten som å vandre rundt i joggis. haha. - stoorgleder meg til å kunne bruke dette med skinnjakke og småsko:)

 • 06.02.2015, 18:13

Status; langflatHei og hopp! Her er sofaen invadert og jeg er alt for klar for helg. Vi har besøk av min lille kjekkas for helgen, så nå blir det ikke bedre. I dag har det ikke skjedd så alt for mye  - jeg har fått vært min daglige tur på butikk-kikking, en tur i barnehagen å hentet barna og ellers en hel del medikament-regning her hjemme. PUH. Det er med god samvittighet jeg tar helg! På planen for resten av kvelden står det joggis og tv-kveld - Jeg må bare en tur innom City nord å prøve et par ting jeg har lagt av, også må jeg handle inn yoghurtnøtter - så blir kvelden perfekt.  (eller, skulle vel helst hatt mine sofus og norus her, men det får bli senere)

Har forresten både antrekksbilder, oppskrift og noen skikkelig  FAIL - bilder på lager - så kikk innom senere og :-)

 • 06.02.2015, 09:15

Spring flingI går fikk jeg gjort det jeg liker best; handlet inn klær til vårgarderoben!! Så mye nydelig pastell og herlige stoffer i vårnyhetene i butikk. Er det rart å si jeg er så fornøyd at jeg bare vil legge meg ned å kose med med klærne i de neste dagene? haha, babyene mine. Nå har jeg både skinnjakke, nye bukser, Cardigans, kimono, basics og til og med et par nye kjoler. Som sagt; storfornøyd.
Ellers har dagen gått til fint lite - jeg og mamma var oppe kl 0730 (!!!) idag fordi begge skulle tidlig til legen.. Jeg var stupings og husker sånn ca nadas av hva han sa.. også sovna jeg på sofaen med en gang vi kom inn døra hjemme og sov helt til 12. Sløkkis.. Og der var døgnet mitt på ville veier igjen. Menmen - stormhelga skal, brukes til å snu på det, og neste uke er jeg forhåpentligvis helt inni skolerutine.

Håper dere har det fint :-)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits