• 28.02.2014, 20:20

GOT A NEW BOYFRIEND


....Vel, nesten iallefall.

    
 
//Jakke bikbok, genser Carlings, sko primark. BUKSE FRA CUBUS <3


Idag tok jeg og Andrea oss e eevig lang tur på City nord mens mammma passet Lucas. Deilig med litt søstertid. Har handlet maaasse saker - vil dere se?:-D

God helg skjønningene

 • 28.02.2014, 11:03

Gårsdagen


Heisann:-) Igår ble det jammen ikke noe innlegg, rett å slett fordi jeg ikke orket skrive noe. Tror det eneste jeg gjorde på pcen igår var å sjekke mail og lese bloglovin-lista mi.

For tiden er jeg på et veldig ustødig platå - midt mellom ''vil bli bedre, babysyk, savn etter venner og skole'' - og ''det er ikke vits å prøve engang''
Som sagt før - det er utrolig vanskelig å skulle bli bedre, og man må holde oppe motivasjonen konstant. Det hjelper ikke gjøre hele ''blibedre'' greia EN dag og falle tilbake på noe den neste - da er man like langt. Og det er egentlig slik det er for meg. Noen dager går kjempefint og andre går rett vest. Men det er vel slik det er for de fleste?

Anyhow - Igår stod jeg opp og grilla litt før jeg møtte ei venninne på kafe. Hun er en fantastisk flink skribent som skriver diverse innlegg og artikler til forskjellige aviser her i Bodø. Hun har en artikkelserie som tar for seg forskjellige versjoner av skam i bladet EKKO. (for de som ikke vet hva ekko er, det er et blad satt sammen av mange interressante fagtekster rundt psykisk helse og slikt Dette får rusmisbrukere som prøver bli bedre lov å stå ute å selge til sitt formål - veldig fint opplegg)
Vi snakket litt om min situasjon, og hva jeg tenker om akkurat det med skam knyttet til personlige erfaringer og samtidig generellt i forhold til spiseforstyrrelser. Vi snakket også en del om hvor opptatt samfunnet er blitt av å vise seg som perfekte, og i hvor stor grad vi bygger lykken på hva andre synes om oss. Jeg tror det blir en kjempeinteressant sak:-)

Dere kan lese mer av Karianne her;

Brødskiver
Kunsten å klemme til
Speilvendt selvangivelse
(noen av hennes verk)

Skal se om jeg får postet litt av artikkelen her når den gis ut:-)
/Har sikkert postet dette før, men det oppsummerer liksom dagen igår i stemning. Litt mørk, men samditig med vakre punkter.

Nå er det helg og jeg har no plans. Kanskje det blir en tur på kino? Idag skal jeg sjekke ut litt klesbutikker.


 • 27.02.2014, 01:28

ERRE HER'E ÆR PARTY?
Min dag oppsummert. Sovna i solariumet og ble halvt gris. Leste ut denne fanasisk fine boka.
Tro det eller ei; til tross for verdens lateste dag med no happenings; den har vært fin.

 • 25.02.2014, 20:36

Tannlege og birthdaywoman


Først og fremst; Gratulerer med dagen til verdens finese dame - min kjære mormor. Jeg velger skrive birthdaywoman istede for girl, for hun er så mye som 89 år i dag. Tror hun ville tatt det som en fornærmelse å bli kalt jente.. Uansett - Min mormor er ei utrolig dame. Hun er 89 år, bor alene, strikker tepper og sokker til oss alle - og dette mens hun er helt blind.  Jeg synes det er sykt.

Jeg stod opp tidlig i morges for å rekke gjøre ferdig en kake til besøket hun skulle få på formiddagen idag. Det ble en bløtkake med vaniljekrem, friske jordbær og kiwi.

(bilde av meg og mormor fra jula i år)

Etterpå var det rett til tannlegen for å borre en enorm grop i en tann. Jeg var livredd. Det var en gang en fylling, og den falt ut for lenge siden og har vært et latterlig plagsomt hull siden.
ÅH SÅ GODT Å FÅ VEKK! Har enda et hull å borre i, men det var lite og vi valgte ta det imorgen så jeg slapp bli bedøvd i hele munnen.I hele dag har vi hatt besøk av storesøsteren min og barna hennes + kjæresten mens vi har feiret mormor. Helt utorlig hvor sliten man blir av tre smårollinger i et hus!
Det blir desverre lite selfies idag, rett å slett fordi jeg har sett slik ut mesteparten av dagen;

hahaha. herrejesus.


Nå er det tid for kakekrigen og paradise hotel. Kun jeg som synes han der chris (partyfyren) og han marius (som forresten var på hotell cæsar) er latterlig kjekke?
Ønsker dere en fin kveld, paradise eller ikke:-D

 • 23.02.2014, 14:06

Selfieoverload


Ok, lol overskrift. Men måtte nesten advare dere før dere trykket dere inn; for å bevise min latterlige tilstand i natt må jeg nesten slenge med bilder fra hele min selfie-shoot i natt. Først på badegulvet, så i senga. Herregud, noen må gi meg telefonlås.. Det verste må ha vært de ti snap-ene jeg sendte Sofie med bilder av ikke-eksisterende pupper og teksten ' nytt silikon, you like?''
ghad.
Jaja, igår startet dagen fint - nydelig vær for et par spaserturer;

Jeg tok solarium og kom meg i ordninga, så dro jeg og Nora på vors.

Vi hadde det ikke spesielt gøy egentlig, Bodø er veldig kjedelig for tiden. Uansett; da jeg kom hjem kom jeg på at jeg ikke hadde tatt outfitbilde. Så, dritiings inn på badet og få tatt det.

Ettersom snapsene rullet inn ble jeg liggende på det varme badegulvet å le for meg selv. Har ingen grenser for hva jeg finner på å sende folk når jeg er berusa. Her er et utdrag;

Ja. Jeg er flau.
-


Rett før jeg la meg igår tok jeg og et selfie, og la meg til å sove med håret ute av strikket jeg vanligvis har det i, med løsvipper på og ekstra lipgloss i håp om å våkne som en prinsesse. Vel, det skjedde ikke. Jeg våknet til gjenklistrede øyne etter 3 timers søvn - klokka 6. Vippene lå på nattbordet og håret stod til alle kanter. Bedre lykke neste gang.
Latterlig trøtt var jeg på vei inn i dvalen igjen da jeg kjapt tittet ut vinduet. BOM. Årvåken. Vi hadde ti meter snø.Idag er jeg dårlig.

 • 21.02.2014, 23:21

Dagen i bildereg har bakt boilar med rusinar


gått enten 3 eller 4 turer, jeg er fortsatt i finværståke


Bakt brownies for gøys skyld


kjøpt den nye yoghurtisen med blåbær. (OG SPIST AV DEN)


Lest, lest og lest.

Smurt sjokoladestinkende ansiktsmaske i trynet og gjort meg klar for filmkveld med Lucas i vugga på siden av meg.


Vel, fin start på helga. I morgen skal jeg på byen med Nora, hurra:)
Hvordan har deres fredag vært?

 • 20.02.2014, 20:06

Pink details


Idag var en veldig fin dag igrunn. Våknet opp til svære stråler av sol som lyste opp rommet, og følte der og da dagen kom til å bli fin.
Mamma og Andrea hadde litt å gjøre, så jeg tok Lucas i vogna å trillet en lang tur. Utrolig deilig når vi har så fint vær! Ellers var vi innom City Nord å fikk handlet inn litt smågreier. Jeg kjøpte inn til et nytt prosjekt jeg har startet på - (som forøvrig er hemmelig til jeg er ferdig) og litt andre greier som jeg eeegentlig ikke trenger.

Etterpå har jeg igrunn bare slappet av her hjemme. Tenk, imorgen er det helg. Dagene går så fort for tiden!
Jaja, måtte bare innom med en liten update. Nå er det tid for bakekrigen (Heiaaa Ben - alltid de fine <3) og en svææær kopp eple/kanelte. Himmelen.

Har dere hatt en fin torsdag?:-)

 • 19.02.2014, 20:44

Vaskeonsdag


Dagen idag har vært veldig fin. Dagen igår gikk i berg og dalbaner, men jeg smilte da jeg sovnet - og smilet fortsatte gjennom dagen i dag. Jeg har fått unna masse idag, har fått vasket og ryddet hele loftet mitt så er igrunn veldig fornøyd.Nå er det bakekrigen med mamma og Andrea. Er blitt en rutine her i huset, haha.
Ellers skal jeg bruke kvelden på min nye bok og litt serier. Hurra for lilelørdag:-)

/ har fått en del spørsmål om hvordan det går med Andrea og Lucas, og om det er mulig med en spørsmålsrunde. Jeg tror ikke det blir spørsmålsrunde, men har planer om å skrive et lite innlegg om det, så hvis det er noe spesielt dere lurer på; skriv det i kommentar så skal jeg prøve få det med:)

 • 18.02.2014, 20:24

Litt opp og litt nedDagen idag startet som sagt veldig bra. Utover det har den egentlig bare gått nedover uten at jeg vil gå mer inn på det.

Jeg brukte min normale rømning fra problemene og dro på shopping for meg selv. Der fikk jeg tak i litt ting som i det minste gjorde meg en smule blidere.  Smykke fra Gina Tricot, Cardigan fra Vivikes,
to bøker fra det store mammutsalget til ARK. Vin til neste gang jeg skal ut og litt kjøkkenredskaper;
Jepp. Jeg orker egentlig ikke skrive mer - jeg hadde tenkt til det, men ting ble plutselig veldig vanskelig her. Håper dere i det minste har en fin tirsdag, så snakkes vi i morgen

 • 18.02.2014, 13:14

Så lettet


Det føles særriøst som en 1000 kgs byrde er lettet fra skuldrene mine idag.
Jeg har alltid vært livredd tannlegen, som mange andre - men min frykt har gjort det til at etter siste vanlige 'under 18år tannpleietime'' har jeg utsatt og utsatt å ta en ny sjekk. To år altså, og iløpet av de to årene har gamle falske fyllinger falt ut, jeg har merket tannbiter har falt ut, jeg har tygd enorme mengder tyggis så tennene var mildt sagt fucked. Hver gang jeg har tatt motet til meg å ringt har det vært opptatt - så slik har det gått i to år.
For noen uker siden tok de fakitsk telefonen, og da tenkte jeg det stod ekstremt ille til. Jeg var sikker på at tennene mine var ødelagt til tusen, jeg kjente hull med tunga og var sikker på at jeg kom til å ende opp med gebiss og tannlegeregning på mange hundre tusen.

Idag var jeg til tannlegen. Jeg kom såvidt inn døra før tårene rant og livshistorien min var ute. Jeg fortalte alt fra anoreksi til tyggisavhengighet til 2 kanner kaffe og flere liter lightbrus om dagen. Jeg skjemtes, og jeg var livende redd. Men vet dere - for det første hadde jeg truffet gullduen ift tannlege - dette var ei jeg aldri har hatt før, men hun var fantastisk god. Jeg følte meg trygg, og etter en liten samtale hadde hun roet nervene mine 10 hakk.
Jeg fant ut at ting aboslutt ikke var så ille som jeg hadde trodd, og at alt kom til å bli fint bare vi fikk borret et par hull og jeg tar litt fluor. I tillegg hadde jeg visst 75% rabatt på tannbehandlinger ut året siden jeg blir 20 i år, så det var enda en lettelse.
Jeg lå våken over dette i hele natt - det er kanskje vanskelig for noen som ikke er like redd å forstå redselen, men det var helt jævlig. Da jeg kom fra tannlegen sovnet jeg nesten i bilen til pappa, og tok en lang blund på sofaen da jeg kom inn. herregud for en deilig følelse.


Dette ble en herlig fin tirsdag.

 • 18.02.2014, 11:11

Oppskrift; litt sunnere morgenpannekaker1 egg
1/2 most banan
2 ts sukrin
1 SS kesam (mager om du vil)
2 dl hvetemel (ja, vanlig hvetemel)
litt melk til passe konsistens (skal være litt tykk)
 
Bland sammen egg og sukrin til eggedosis, bland så inn melet og kesamen - spe på med melk til vanlig pannekakerørekonsistens (ganske flytende) så moser du inn bananen. Det blir da en ganske tykk røre, så pannekakene blir små og tykke istedet for store og tynne. om du vil kan du blande inn litt sammalt mel/havremel/havregryn for litt grovere versjon)

Her har jeg servert de med litt bananer på toppen og litt agavesirup
(og en bringebærsmoothie til siden! perfekt start på dagen)

 • 17.02.2014, 22:28

Fineste diktet


When you are old and grey and full of sleep, 
And nodding by the fire, take down this book,
And slowly read,
and dream of the soft look Your eyes had once,
and of their shadows deep;

 How many loved your moments of glad grace,
And loved your beauty with love false or true,
But one man loved the pilgrim soul in you,
And loved the sorrows of your changing face;

And bending down beside the glowing bars,
Murmur, a little sadly,
how Love fled And paced upon the mountains overhead And hid his face amid a crowd of stars.

 

Det er få dikt som kan få meg til å gråte. Men dette gjør det.

 • 17.02.2014, 17:27

Ukesstart


Startet dagen med et par enorme kopper kaffe og litt tantekos før jeg fikset meg litt og dro på City nord.Trådde rundt en liten stund, men det eneste nye og interessante på hele senteret var mammutsalget til Ark..

Slappet av noen tmer på kafe......Med en kjempesnill kompis:-)

.. Det eneste negative med dagen idag er at det har regnet. Men jeg tror jorden trengte det uansett. Nå blir det grønt og fint

Ellers har jeg kikket en del på studier og sånt. litt planlegging av fremtiden.
Nå skal jeg løpe bort å møte Caroline før jeg skal ta enda en kikk på mammutsalget. Ikveld blir det rolig kveld med serier mens jeg lader opp til noe jeg har gruet meg til i mange måneder. TANNLEGEN.


har dere hatt en fin start på uka?:-)

 • 17.02.2014, 11:38

I want this....what do you want?

 • 16.02.2014, 21:09

sundaylove


I dag har jeg;
-Hengt med Lucas i hele natt
-Sovet megalenge
-Hengt med Andrea og Lucas i hele dag
- Trillet tur
- Tatt en evig lang dusj
- Laget bananpannekaker og smoothe til Andrea
- Sett massemasse tv
... rett å slett molljkost meg. • 15.02.2014, 18:23

Miserabel


Hurra for omgangssyken. Idag er det eneste hodet mitt vil å snuble rundt i høye hæler og paljettkjole, mens det er akkurat det kroppen vil minst.
I hele går og natt lå jeg sjuk, så sliten kan man mildt si jeg er. Idag har formen vært pittelitt bedre, men er fortsatt skikkelig uggen.
Idag har jeg altså kun tilbragt dagen med nydeligste Lucas og Andrea (som også er syk:/)
Koselig, selv om det nok hadde vært ti ganger bedre om vi hadde vært friske.

Velvel, det blir altså rolig kveld på meg - hva med dere?

Forresten, som dere ser har jeg fikset litt på designet. Endret header osv. Men jeg sliter litt med pikslene - skulle gjerne hatt hele bloggen litt bredere og fått bildene opp i 800px/900px istedet for 700. Noen som kan hjelpe?

 • 14.02.2014, 17:40

vælenæjns


Dagen idag har blitt tilbragt med mamma og Lucas på City nord. Fikk handla inn litt småting, et smykke og en jakke. Og en flakse champagne, sånn i tilfelle.
Jepp. det var min dag.

  

Dere vet når man har døgna, og har en sånn skikkelig ekkel følelse i hele kroppen? Sånn har jeg nå. Skal derfor crashe på sofaen med ei bok - før jeg skal feire singellivet med romantisk komedie og yoghurtis med brownies all to myself.

Hvordan tilbringer dere valentines?:-) Noen som har opplevd søte kjæresteklissgreier? eg vil gjerne hørra

 • 13.02.2014, 19:13

#selfieElsker de bildene som ikke blir bra når vi skal prøve oss på outfitbilder. De blir undercover best.
 

Idag har vært en ganske fin dag egentlig. Jeg sov ikke i natt, men fikk lest en hel bok - så da gjør det ikke så mye. Denne het fuglehotellet, og var etter min mening ikke så bra som den skulle være. forsiden var full av terningkast 6, og sitater fra kritikere som elsket hvor jordnær og fin den var. Vel - jeg gråt ikke. Og skal en bok være vakker i mine øyne skal jeg gråte minst en gang.
Det fineste som kom fram i boka var dette;Brukte morgenen på å passe min kjære lille Lucas, og trippet så pent og pyntelig ut i sola. Eller, jeg dro på City nord da - men ute av huset var jeg iallefall mens finværet var.
Tror det er meldt fint resten av uka, så har mange sjanser til å vandre i naturen.
Har lagt av alt for mye klær da, det er vel det negative med dagen. Men så trenger jeg litt vårklær da, så egentlig greit. For de som kjenner meg vet dere at jeg er ekstremt svak for pastellfarger, og fine stoffer. Det er ikke så mye av det for tiden, men jeg er veldig glad i hampton-looken, så da er ikke butikkene trygge for meg for øyeblikket heller.
Ellers er dette mitt bidrat til meg selv angående morgendagen. Det er helg, og snart påske. Og alle andre feirer valentinsdag.
Derfor spanderte jeg rett og slett knallgule roser på meg selv.

 • 12.02.2014, 13:24

The last few days


Jeg føler meg megablessed om dagen. Sliter mye med dårlig syn på meg selv, og er mye lei meg. Det går utover litt av hvert - både blogging, humør, mat og aktivitet.. Men altså, når dere gir meg kommentarer som jeg får løftes alt ti hakk. Dere er alt for gode. Dette høres kanskje veldig teit ut, men igår da jeg var lei meg postet jeg et bilde på instagram - (av meg selv, lol) og når likes og kommentarer rullet inn løftet det faktisk dagen ti hakk. Er det veldig shallow?
Iallefall - dere er veldig gode. Og jeg får mye trøst i de gode ordene deres.

Tenkte jeg kunne vise litt bilder fra de siste dagene. Vi har hatt både morsdag og ukesstart - og her har vi hatt noen nydelige dager værmessig og.


På morsdagen kjøpte Andrea nydelige roser til mamma..

Mens jeg lagde frokost og bakte kake.

Visstnok en sunn kake, men still en gulrotkake.Jeg tok dette bildet på en av mine gåturer denne uken. Nydelig vær, og et forferdelig fint motiv.

Og på en litt senere gåtur. Jeg tror jeg er forelsket i Nord-Norge.

Idag er det også herlig vær ute. Jeg har sovet forferdelig dårlig, men satser på en fin dag uansett.
Håper dere har det fint <3

 • 11.02.2014, 11:39

Brownies for valentines
Her til dagen fant jeg ut jeg skulle glede Andrea litt, og når den eneste kaken hun liker er brownies så falt valget på det.
Stekte en hel kake og formet et hjerte som jeg serverte henne  - og tenkte at det i grunn kunne passe bra å poste oppskriften nå som valentines nærmer seg. Hva er ikke søtere enn å lage kjæresten et slikt?
Siden Andrea er mer melkesjokolade-jente valgte jeg å bruke oboypulver i tillegg til bakekakaoen i røren. Det ble veldig populært-)

Oppskrift;

3 egg
3 dl sukker
4 ss vaniljesukker
3 dl hvetemel
150g smeltet smør
2 ss bakekakao
3 ss Oboy


Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland så inn smøret og resten av tørrvarene. Rør ti røren er glatt og hell i bakeform. (jeg brukte en rund 22cm)
Inn midt i ovnen på 180 grader i 20-30 minutter. (den skal være seeeig inni, så ikke for lenge)

Serveres med friske bær og melisdryss:-))
Bon appetit;)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits