• 08.02.2013, 12:00

Video - Store krøller med slettetang!
                    Dette er  så mye enklere, raskere og bedre for håret enn å stå med en krølltang i flere timer på badet. Dessuten synes jeg det er lettere å fåfine krøller, og kontrollere fallet selv;)

Hadde desverre litt problemer med redigeringen da jeg fikk nytt redigeringsprogram igår, men om det blir ønsker om flere filmer lover jeg forbedring!
                                        Hva synes dere?:)

  • 08.02.2013, 07:24

åh, helloo fridaay!


God morgen til alle andre morgenfugler der ute! Tenkte jeg like så godt kunne hoppe innom, har nemlig litt ekstra tid før skolen idag i og med at det er såppass kaldt ute at tråturen blir byttet ut med mamadrosjen (Som flere dager denne uka..)

Idag er det endelig fredag, og om nøyaktig 13 timer tar jeg helg. Før det blir det noen timer skole, og noen timer på jobb. Kjenner det er veldig deilig å ha fulle dager, og liker egentlig å jobbe fredager - men det er litt trist å gå glipp av idol (haha, for et problem). Men regner med det sendes på zumo, så det er vel egentlig et veldig lite problem?:) I kveld kan jeg drøye klokka så lenge jeg vil, for i morgen har jeg nemlig FRi (som dere sikkert skjønte når jeg skrev jeg tar helg om 13 timer.. jaja, er kanskje i grunnen litt for trøtt og svimmel til å blogge på morningen)
Helga kommer nok mest sannsynlig til å gå like fort som alltid, og jeg kommer til å lure på hvor den ble av på søndagskvelden,- men denne gangen gjør det ikke så mye. Når mandag kommer r det nemlig bare en uke til jeg reiser, så tiden kan gå så fort den vil!

Ellers skal jeg syte litt om noe jeg ikke har gjort før her på bloggen; jeg HATER(!) å sminke meg på morningen. Det er noe av det kjedeligste som fins. Hadde jeg ikke skullet på jobb idag, hadde det lett blitt droppet til fordel for å lese en bok. Har forresten kjøpt hele serien Isfolket nå, gleeeeder meg sånn til å fortsette å lese. Serien er så SYKT spennende!
Fikk forresten laget den hårfilmen igår- og den postes klokken 12 idag;)

Nå skal jeg pugge litt til en prøve vi har første time, i DIALEKTER (øøøøøøøøøøøh.. dårlig)
Snakkes senere, og ha en fantastisk fredag enten du skal jobbe, studere, trene eller bare ligge hjemme;)

  • 07.02.2013, 15:27

Sunny thursday and coffee love


Enda en dag nærmere helg! Idag skal jeg på jobb, så blir nok ikke mer blogging før jeg kommer hjem. Etter jobb skal jeg og min kjære søster kjøre å hente hele serien av bøkene jeg leser - Isfolket - skal bli så godt å slippe å låne en og en bok:D Tenk, imorgen er det fredag. SÅ HERLIG!
Har forresten laget en liten film jeg tenkte å poste i kveld eller i morgen (alt ettersom hvor lang tid den tar å redigere) hvor jeg viser hvordan man krøller håret med slettetang;) Så bare keep updated:-D  Until then; kos dere massemasse ♥

  • 06.02.2013, 14:06

Lei...


Og takk Gud for det. Solen skinner her i nord, og alt later til at det blir en fin onsdag:)

  • 04.02.2013, 08:44

Frustrerende start på uken.


Hei og hopp! Det er mandag og en ny uke er herved igang. Ble litt kickstart for min del, da jeg stod opp 3 timer for tidlig. Stod nemlig opp klokken 8, i tro om å ha kjempegod tid før skolen som starter klokken 10 på mandager. Gikk rett på badet, fikset meg helt ferdig og kvikknet til fort. Så ønsket jeg at de første to rettslære-timene skulle være filmtimer, og tenkte på om han hadde sagt noe om det. Da kom jeg på at læreren sa vi hadde studietimer denne mandagen. JEG BEGYNNER NEMLIG 12! Bannet lavt for meg selv på badet, men snudde det om til positivitet. Nå er jeg klar for å stå opp tidlig resten av uka, og edt blir ikke pangstart i morgen. Jeg får tid til å se ferdig resten av filmen jeg begynte på i går kveld, og til og med den nye episoden av once upon a time.

Vurderte en treningsøkt, men da jeg har fikset meg til skolen - OG skal på flere timer i kveld tror jeg jeg lukker dette litt ute. Kanskje en omvei til skolen?
Nå skal jeg iallefall se ferdig filmen min, nyte en morgenkaffe og øve på Historiefremføringa vi har idag. (som om det kommer til å skje..)


trøtt rosapanter.


Ønsker dere en riktig fin mandag, og ikke minst uke!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits