• 31.01.2015, 21:18

Going out


Kjolen er fra Nelly :)

Nå tar jeg turen på Vors med mine beste bestevenner (utenom den gravide og den bortflyttede) - HEJDÅ  og ha en herlig kveld!

 • 31.01.2015, 14:03

SATURDAY


Hej og hopp! Idag er det jammen meg lørdag igjen - føles som om ukene raser forbi. Jeg har enda ikke kommet ordentlig i gang med lesingen - det har vært så mye på planen uka som har vært (som også er grunnen til minimalt med blogging). Denne uka er det også mye som skjer -  Sier ikke så mye om det nå, men kan fortelle litt når uka er over :-)

I dag er planen årets første tur på byen (om vi ser bort fra nyttårsaften) - Jeg har jo vurdert å dra ut hver lørdag i det siste, men enten har det vært været som har gjort opprør, eller så har formen vært dårlig fra før. I dag er det iskaldt ute, men sola titter fram og gjør det levelig. Jeg er i ganske dårlig form, litt forkjølelsesvirus og hoven i halsen - men regner med det forsvinner når jeg får kommet i gang. Jeg er uansett mer enn klar for en sosial lørdag!

Dagen i dag har startet veldig rolig - jeg våknet og ble liggende i senga i rundt 2 timer før jeg stod opp. Fram til nå har jeg kun spist frokost, slappet av og sett på 3mila i ski med en svær kopp kaffe til selskap. (hurra for Northug!). Jeg skal snart i gang med å rydde og vaske litt oppe før resten av dagen går til fiksing, solarium og muligens en handletur. Har jeg forresten fortalt dere at jeg har gått til innkjøp av ENDA en KT-drakt? nei, ikke bare en, men TO. OMG. Kan ikke noe for det, elsker å vandre rundt i disse. Jeg må innrømme at jeg til og med går på dagligvarebutikken i denne i blandt..  Nei, slutt på babbelet - nå starter dagen:)

 • 28.01.2015, 22:42

Ting dere antagligvis ikke visste om meg

 • Category: Q&A1. Jeg har bussskrekk. Helt sant, jeg går mye heller enn å ta buss, selv om jeg aller helst vil bli kjørt. Om noe er superviktig og skjer om veldig kort tid uten at jeg har kjøremuligheter kan det gå.. men ihvertfall ikke alene. Jeg vet egentlig ikke hvorfor - lillesøsteren min tar for eksempel bussen hele tiden, og har flere ganger tatt bussen når det har vært isføre ute og vi har hatt glatte sko -  mens jeg har vært helt bestemt på å gå. (må poengtere at dette IKKE er fordi jeg vil ha mest mulig aktivitet - for hadde jeg hatt mulighet for skyss hadde jeg tatt den. NÅR SOM HELST.

2.Jeg har skikkelig samlemani. misforstå meg rett - huset vårt er ryddig og fint og ikke i nærheten av de man ser på ''ekstreme samlere'' - men jeg klarer ikke kaste ting. Jeg har mange skap og hyller for å gjemme bort alle tingene mine slik at jeg kan ha det rent og minimalistisk rundt meg - men inni skapene finner du antageligvis rundt 50 forskjellige parfymer, 20 par forskjellige småsko og annet tull.. jeg bruker som regel bare et par, en spesiell parfyme - men jeg må liksom ha valgmuligheter.. høres det helt teit ut? Det er noe jeg virkelig har planer om å skjerpe inn på i alle fall!

3. Jeg har strøket på oppkjøringa to ganger. Det er det flaueste jeg vet å snakke om, og jeg vil ikke utdype det... men alle gode ting er tre, right? Neste er ikke langt unna, dere får krysse fingrene for meg :-)

4. Da jeg gikk i 8/9 (sommerferien) dro jeg og venninna mi på kristen sommerleir i steigen. Dette året prøvde vi oss også på KRIK (kristen kirkeleir) som var rett her utfor Bodø.. Men vi ombestemte oss når vi kom dit. Tror egentlig vi bare ville dra for å ligge i telt.

5. Jeg og bestevenninna mi har vært venner siden vi var to år, som mange vet. Det dere ikke vet er hvor mye slemt vi har gjort mot hverandre opp igjennom årene. En gang vi husket i barnehaen slet den av hengslene, hun fikk støveln min i ansiktet og knakk nesa. En annen gang skulle vi leke på en trafikkbom og det endte med at hun krasja ansiktet ned mot asfalten og skrapa opp hele huden. Og en gang  når jeg sov til henne ble hun sur for at jeg lekte med søstra og stakk fingeren i øyet mitt mens vi sov.. haha, for noen bestevenner..6. Når vi først er inne på det - da jeg var lita var jeg et skikkelig englebarn. Jeg får alltid høre for et snilt barn jeg var, men vi vet alle at ingen er KUN snille - og den som fikk kjenne på den slemme Lena var stakkars lille Andrea. Jeg husker at noe av det morsomste jeg visste var å holde henne i hånda mens jeg tok i strømgjerder på hytta; eller det at hun alltid ble så lei seg når jeg fortalte historier om hvordan vi hadde funnet henne flytende på en brødfjøl mens vi matet ender i en dam. haha

7. Da jeg var mindre spilte jeg inn en dansevideo i undertøy til min daværende kjære. Til sangen hips don't lie, waka waka og anima libera,....... Denne satt langt inne, passe flaut.

8. Det verste jeg vet er når noen har kaffe eller te i glass. Når jeg ser en tepose gjennom et glass grøsser jeg i hele kroppen. Det samme skjer når jeg ser personer med lange, sorte sokker på seg. Spesielt når leggene synes mellom buksa/shortsen og sokkene. Grøss.

9. Jeg går alltid på komlokk som det står 40 på. Aldri på de det ikke står 40 på. Det er nesten en tvangstanke.. haha. Dette er fordi jentegjengen på barneskolen hadde funnet ut at 40lokk bringer lykke!

10. Jeg spiser ikke eple eller drue-skall, men elsker potetskall.


11. Jeg er livredd tegneserieversjonen av malefika (heksen i tornerose) og jenta som spiller besatt i scary movie 2. Hadde 3 uker jeg nekte logge på pcen i frykt da jeg var mindre, fordi jeg hadde prøvd meg på '' romantisk sang'' på tull.no og blitt skremt av dette bildet.12. I fjor spiste jeg så mye gulrøtter at huden min ble gul.

13. I desember fikk jeg tilbake menstruasjonen etter 4 år uten (hurra!)

14. da jeg var 15 fikk jeg mamma till å kjøpe en pornofilm i julegave til min kjære fra meg siden det er 18årsgrense på slike filmer. Han fikk aldri den filmen....

15. Jeg kan bevege magesekken rundt i magen. Det ar jeg arvet fra mormor! vi kan magedanse og rulle magen og.

16. Jeg har en relativt sjelden bindevevssykdom som gjør at alle ledd i kroppen min er overbøyelige!

17. Jeg har alltid vært ganske skoleflink, allerede i tredje klasse var jeg og venninna mi på topp i Norge i nasjonale prøver og jeg hadde lest meg gjennom både harry potter- og ringenes herre-seriene. MEN jeg er elendig praktisk og gikk ut av yrkesfag med 4 i snitt - jeg hadde 5-6 i alle teoretiske fagene så da kan dere jo se for dere hva resten bestod av..

18. Om jeg noen gang får en datter skal hun hete Aurora etter Tornerose - favorittfilmen min gjennom tidene. Om jeg får enda ei skal hun hete Athena - får jeg gutter er favorittnavnene Matheo og Noah, selv om jeg ikke helt kan se for meg en voksen mann med noen av de navnene.

19. Jeg har fortsatt følelser for den første jeg forelska meg i. Eller, følelser er kanskje feil ord - men jeg kjenner meg litt svak i knærne hver gang jeg møter på han. Jeg tror kanskje alle alltid vil føle noe for den første man forelsket seg i.

20. En av mine største drømmer er å reise for å se Great barrier reef.

21. Da jeg var lita var jeg dødsforelska i Thomas Giertsen, Jon almaas og Kåre conradi. Og Jens august Anker Hansen.Haha, visste du noe av dette?

 • 26.01.2015, 19:21

Mine sju frokostfavoritter


I dag tenkte jeg dele mine favorittfrokoster - dette er ment som en inspirasjon til litt ensformige frokostnytere som kanskje er på ukens 5 frokostblanding og begynner bli lei. Jeg oppgir ingen mengder, da dette er helt forskjellig fra person til person. Jeg kan si som så at jeg som regel spiser mye mer enn det som er avbildet under; det er bare at det tar seg finere ut på bilder at jeg viser fram en porsjon. Man kan aldri sammenligne måltider med andre, fordi man ikke vet hvilke utgangspunkter andre har - kanskje spiser de en 7 ganger om dagen og dermed litt mindre måltider, kanskje trener de 3 timer og trenger en svær frokost - alle er forskjellige. Men det tror jeg de fleste kan tenke seg til om man prøver være rasjonell.

Vel, dagens moral .. over til maten!


♥ Havregrøt
. Kan varieres i det uendelige! Når jeg lager havregrøt koker jeg den alltid opp på melk, det synes jeg gjør den så mye bedre enn om den kun er laget på vann - i tillegg til at den blir mye mer proteinrik. Jeg koker den først opp med salt og sukker, så skrur jeg platen ned på 2 og lar den stå og godgjøre seg en liten halvtime. Etterpå topper jeg med hva enn jeg føler for; kakaopulver og banan, mango og honning, rosiner og epler og som oftest kanel på toppen! Så godt, og så enkelt. Bruker som regel havra havregryn med hvetehjerter oppi. Den smaker vanilje og er så god!


♥ BRØDSKIVER
Uansett hva diverse lavkarboentusiaster sier slår jeg et slag for brødskivene. Det er få ting som slår nybakt grovt brød. (eller fint, for den saks skyld)
Det er jo så mye å variere i når det kommer til pålegg!! Jeg rister alltid brødskivene og smører de rett etter -
Personlige favoritter er;
Leverpostei og agurk eller rødbeter
Karrikyllingsalat
kokt egg
Ost og paprikaskiver
Ost og skinke med salatblad
BANANSKIVER
hvitost og syltetøy
Et glass melk og en frukt til siden så har du en perfekt frokost!
♥ Havrepannekaker; dette er i hovedsak egg, havremel og melk med litt kardemomme blandet sammen og stekt. Så herlig start på dagen!♥  Kornblanding med yoghurt og bær på. Jeg bruker som regel vanlig 4-kornsblanding og laktosefri vanlijeyoghurt!


♥ ;Granola er noe jeg har fått øynene opp for i det siste - det er jo så godt! Spiser som regel den nye hjemmelade Granolaen fra synnøve med tranebær og blåbær - har lagt min elsk på den. Synes også det er godt å blande i litt linfrø, gresskarkjerner og solsikkekjerner. Liker den best med bare melk, men om man er glad i biola er det mange som synes det er godt og! (jeg synes biola og kultura er så surt.. til og med når det er med smak, men det er en del som liker det godt vet jeg)


♥ Bananpannekaker - lages på samme måte som havrepannekakene bare at man moser en banan oppi sammens med. Her har jeg laget en bringebærsmoothie til siden ved å mikse frosne bringebær, melis , banan og melk i blenderen :-Dooog min personlige favoritt;
  fine horn med banan (først et lag smør, inn i mikroen også bananskiver på toppen. NAM.

Hva er din favorittfrokost? Har du noen nye og herlige tips til meg? :D (for jeg er på 7 dag med eggerøre nå etter en lengre rundstyke med leverpostei-periode.....)

 • 24.01.2015, 22:33

lørdagslykke
åh, som jeg kan det å kose meg til tross for enda en edrulørdag (dette blir 3 på rad,  til å være meg er det ganske lenge) - vi hadde jo planer om å ta turen ut, men ettersom været har vært helt i ulage i dag fristet det lite. I stedet har jeg vært ute å kjørt nesten hele dag før jeg nå har slått meg ned på sofaen med tv og kos.
Deilig å lade opp til ny uke, denne har jeg planer om å utnytte til det fulle - det blir pugging, pugging og atter pugging. Jeg SKAL klare medikamentregningeksamen om det så er det siste jeg gjør. Vel, ikke den morsomste posten - men det er nå min kveld. Nå blir det reprise av bloggerne og god kveld Norge :- D

Håper dere utnytter helga til det fulle :-)

 • 23.01.2015, 21:00

FINALLY WEEKEND


åh, som jeg har gledet meg til denne dagen dere! Etter to uker på skolebenken er minnebrikken i hodet mitt ganske så full, og jeg trenger litt fritid for å få bearbeidet nye inntrykk fra både det ene og det andre faget. Nå blir det hjemmestudier fram til semesterets tre eksamener; praktisk arbeid (vi skal blandt annet sette sprøyter på hverandre, grøss og gru for meg som besvimer av bare å tenke på blod.. må vel bli vant til det og) Anatomi (som er forferdelig mye mye, mye fagutrykk som er vanskelige og mye å sette seg inn i - menneskekroppen er jammen komplisert; men det er rimelig kult hvor mye som faktisk er på gang inni der) Og ikke minst medikamentregning som er om kun få uker.. åh. Vel, jeg må nok bare hente fram all mulig selvdisiplin og lese meg igjennom alt av pensum.Ellers har jeg i grunn sovet de siste dagene. haha.. SÅ spennende. Nå blir det forhåpentligvis andre boller framover når det kommer til sosialt liv utenom skolen. Nå bestemmer jeg jo selv NÅR på dagen jeg vil lese, og slipper stå opp så skummelt tidlig for så å bli supertrøtt utover ettermiddagen. I morgen skal det feires, jeg skal ut for første gang siden nyttår (!) Jeg drar med Britt og forhåpendeligvis Kristoffer, så jeg gleder meg til deet. Har fått en del nye kjoler jeg må få brukt og, hurra.

I dag er det chill med mams og Andrea, vi ser mitt dansecrew - typisk fredag altså.Skal lage en heidundrende fruktsalat og kræsje den med mengder is. ayeah. Håper dere har det fint!!

 • 21.01.2015, 00:50

Alltid stå på ditt


En av tingene jeg synes er verst i det norske samfunnet idag er drittslengingen vi finner oss i. Ikke bare det vi selv slenger av oss, men også det vi oppfatter andre si uten å stå imot.
Jeg er av natur en snill person, jeg har empati og omsorg - noe jeg er utrolig stolt over. Det er kvaliteter jeg verdsetter høyt hos andre, og det er derfor viktig for meg å inneha disse kvalitetene selv. Mens jeg har vokst opp har det alltid vært veldig viktig for meg at ingen blir såret. Om jeg hører noen si noe til en person som kan utløse ekkel stemning eller gjør at personen skjemmes eller blir lei seg vrenger det seg i magen min, og jeg synes det er forferdelig ukomfertabelt. Jeg må innrømme at jeg i blandt ikke klarer å si noe i disse situasjonene - men jeg kan også si at jeg aldri sier meg enig eller bygger på dette. Dette er som sagt en viktig egenskap for meg.

I det siste har jeg lest mye drittslenging på nett. Dette har hovedsaklig vært mot bloggere og da mest Caroline Berg alias fotballfrue. Jeg skjønner veldig godt kritikken, og jeg synes det er helt rett å diskutere både bilderedigering og kommentarforfalskning - men der går grensen. Jeg ser for meg at det var jeg som satt i hennes sko, og jeg kunne lese nesten 200 sider nesten utelukkende negativt om jeg selv om min blogg. Det hadde brutt meg helt ned.. Jeg synes ikke at noen i verden burde måtte være i en slik situasjon. Jeg leser om boikotting av bloggen, sladring til riksdekkende media og alt slags annet vondt.. og det svir i magen for deres skyld.

Jeg har lest mange blogger opp igjennom tidene - favorittene mine har vært fotballfrue, som har blitt kritisert for omtrent alt mulig, Kristine ullebø som har blitt tildelt både spiseforstyrrelser og annet vondt, Eirin kristiansen som har blitt kalt kjedelig og mange andre som har fått mye vondt sagt. Det som er felles for alle disse personene er at de ikke har gjort en flue fortred når det kommer til enkeltpersoner. Ja, noen kan ha blitt påvirket av at Caroline har vist en glanset versjon av alt på bloggen, eller at Kristine har brukt lite klær og vist fram en skrapa kropp - men ingen av dem har vel noen sinne ment å være slemme. De er bare mennesker, og de får vel like vondt som alle andre av å få kritikk.
Det er mye jeg er enig i av kritikk - men min mening er at jeg ikke misliker noen før de har gjort andre galt. Har du hetset en annen person har du mistet min respekt - men har du gjort andre moralske feil som kan rettes opp - og som ingen har blitt direkte såret av og i tillegg beklaget synes jeg ikke det skal måtte ligge i bagasjen resten av livet.
Jeg kommer å stå på det uansett hvor mange som synes jeg er teit fordi jeg ikke er med på å hate folk som har gjort dumme ting. Ingenting er uopprettelig, og de fleste av oss lever med gode intensjoner i livet selv om vi iblandt fucker opp.Er du snill mot meg og alle andre, er jeg og alle andre snille mot deg og. Fantastisk regel å leve etter.

 • 18.01.2015, 21:16

Ettårsdag bildedryss


Hei dere! Nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke har skrevet noe her på flere dager - men det er kanskje når man får dårlig samvittighet for å ikke ha skrevet et innlegg det er på tide med en bloggpause? Haha, vel, jeg er forhåpentligvis sterkere tilbake nå. Den forrige uken holdt på å knekke meg helt, hadde aldri trodd jeg kunne bli så sliten. Kom hjem fra skolen hver dag og stupte rett i seng..Tror jeg har mer enn nok med et deltidsstudie altså. (Altså, jeg gjorde mye annet enn bare skole forrige uke så det er sagt, men fortsatt - det tar på!) 

I helga har jeg tatt det veldig rolig. Har vært sliten og trøtt, så følte jeg måtte spare festlighetene til neste helg - da kan jeg heller feire at jeg er ferdig med de to startukene på skolen. På fredag slappet jeg altså av med mitt dansecrew som jeg utelukkende ser på fordi Sophie elise og Thomas gullestad er med. Mine favoritter på dansegulvet! Begge overrasket skikkelig første fredagen, så nå forventer jeg egentlig at de skal gjøre det bra hver gang.. I går brukte jeg dagen på butikkvandring på senteret med mamma og dem før jeg var oppe i hele natt å bakte til 1-årsdagen til Lucas (som vi har feiret i dag)
Jeg bakte både Oreokake, hveteboller og risboller - hurra! Skikkelig husmoremne. Kan jo nevne at jeg vaska kjøkkenet i samme slengen og ikke var i seng før rundt 4 i natt..

Her er noen bilder fra dagen;


Og Andrea hadde laget herlig frisk fruktsalat

Ooog flinkeste Alex laget tog! Han er alltid så flink å bake morsomme kaker til barna :-DAlt i alt en kjempekoselig dag ♥ -  selv om jeg igrunn fortsatt er sliten etter helga.. håh, får bare kjøre på å bli ferdig med uka :-)

 • 12.01.2015, 21:14

OVERLEVDE STARTEN
Hoii, der var utdanninga i gang! Kjenner jeg er så gira på at dette skal funke, og gleder meg allerede til en hverdag fyllt med noe litt nyttig. Selv om idag har vært biiittelitt kjip (= ubertidlig opp med minimalt søvn innabords, mange mange minusgrader og sur vind her i Bodø , bare randoms på skolen ) så har denne dagen vært fin! Har som sagt fått startet studiet, unnagjort masse jobbgreier på pcen, fått til en liten treningsøkt og ikke minst fått pakke i posten;


Tusen takk til CHASSI (elsker bloggen din)også har vi bestilt mat ute da, Andrea og mamma ville ha fra Orion, men vi kjørte og fikk tak i Ghandiii til meg. Åh, herlige india.

Nå skal jeg løpe å ta sol før jeg stuuuper i seng - i morgen er det enda tidligere opp!

 • 11.01.2015, 01:18

Change of plans
En fuktig kveld ble omgjort til en fruktig en i dag - vi fant rett å slett ut at det blåser for mye og vi trengte enda en oppladningsuke etter julefeiringa. Helt greit - kjenner det er så deilig med rolige lørdager, de forekommer så alt for sjelden her i gården! I dag har jeg altså fått hentet både skolebøker og ryddet (nesten helt ferdig!!) oppe. I kveldinga har jeg ligget om et slakt på sofaen med en svær skål frukt og etterhvert litt brownies som Andrea hadde vært så flink å laga til. Jeg må stadig minne meg selv på at jeg ikke tåler jordbær da, angrer alltid i ettertid da jeg blir sittende som en hoven pumba i fjeset. Heldigvis pleier det gi seg over natta :-D

I morgen er det klart for siste finish på ryddinga, en planlegging av mandagen og ikke minst hverdagsherligheter som sol og kino. Vi skal se taken 3, noen som har vært å sett den enda? - vel, jeg gleder meg i alle fall.

Fortsatt fin lørdag til dere som nyter den hjemme!

 • 10.01.2015, 17:35

NEVER MIND


Bukse- HM, Topp Cubus, Jakke - days like this by vivikes

God lørdag dere!  I dag pressa jeg meg opp av senga med flaggermussyn og holdt på tryne ned trappa - til tross for mitt døgneprosjekt på torsdag fikk jeg ikke sove før langt ut på morgenen idag, men da hjelper det ikke å sove hele dagen heller. Jeg satser på å heller sovne litt tidligere i morgen! I dag skal jeg ut med Kristoffer (tror jeg) og det skal bli godt med en siste fest før jeg starter på studiene på mandag. Har jeg nevnt at jeg også har ligget med omgangssyka halve uka? en av grunnene til at bloggen har litt lagt litt til side, jeg skal love dere at akkurat den sykdommen ikke er noe spesielt å høre om.

I dag har jeg fått gjort unna litt handling og ellers bare lada opp - nå skal jeg ut å kjøre en tur å få fiksa de siste tingene før mandag før jeg setter igang med fiksing for kvelden. Må ta stilling til det uendelige problemet; et (ROM) skap fullt av klær, men ingenting å ha på. Hva har man på seg på byen når gradestokken viser minus fem grader i tillegg til iskald vind? Hjelp meg nordboere..

I alle fall; ønsker alle en herlig lørdag :-)

 • 10.01.2015, 03:16

GI MEG SOMMER

åh, det er alt for kaldt og fælt her. Er virkelig en inneperson, og akkurat det forverrer seg om vinteren. Jeg kan ikke skylde på verken vinterdepresjon eller for lite d-vitamin heller, jeg er rett og slett bare kuldeallergisk og lat. Vel, nå som jula er overstått er det vel ikke lenge før snøen sier farvel og jeg kan finne veien ut i sola igjen - kjenner kroppen trenger litt farge og varme sommernetter nå. Åh, følelsen av å ligge på verandaen i 30 grader å høre på skikkelig feelgood musikk - eller å legge ut på en vandretur i skogen i shorts og topp, eller rett å slett å drikke vin i hagen med sine beste venner .. DET ER LIVET DET.

 • 07.01.2015, 05:22

Døgnvill


Jepp, som overskriften tilsier er døgnet mitt på ville veier. Uansett hvor tidlig jeg presser meg opp om morningen får jeg ikke sove før klokken nærmer seg 6 .. Nå tror jeg jammen jeg er på dag 4 med rundt 4 timer søvn per natt. Ikke at det er noe nytt, dette har jeg forsåvidt slitt med flere år  - det kjipe er bare at det gjør dagene så ufattelig slitsomme og jeg blir utrolig lite gøy å være med. Stakkars familie.

Vel, nok syt. Siden jeg nå først er våken og her så kan jeg jo fortelle dere om mine siste dager. Grunnen til at jeg ikke har skrevet noe her har rett å slett vært at dagene har vært superkjedelige. Jeg har kjørt rundt å gjort ærend på dagene, for så å komme hjem å styre med prosjekt flytt-ut-av-klesrommet (Ja, den er kjip. Men A må ha et rom hun og..)
Når sant skal sies har jeg ikke engang orket ordne meg .. usj. I morgen blir det bedre - skal få gjort litt handleterapi og få gjort litt selvpleie, det pleier hjelpe på kjipe dager. (nå fordømmer jeg dagen skikkelig, men det er fordi jeg sitter her lys våken og klokken igjen nærmer seg 6. Enten får jeg sovet et par timer eller så døgner jeg - uansett alternativ blir det en skikkelig trøtt dag.
Hva skal dere i dag? Noen som er startet på skole/jobb igjen? :-)

 • 03.01.2015, 22:16

COZY
Hei og hopp! Idag var egentlig planen å ta turen ut igjen i og med at det plutselig var lørdag - men kroppen sa fint stopp etter mye jule-og nyttårsfeiring. Rundt klokka 14 idag greide jeg kave meg opp av senga, og utenom en tur på apoteket ble det med det en innedag. Så idag byttes vin og dans ut med fruktsalat, yoghurtnøtter (trekket altså, haha) og en laang filmkveld. Lenge siden sist, så var vel i grunn på tide. I morgen satser jeg på at formen er litt bedre slik at jeg kan ta turen til stormen - om ikke blir det klesrydding som jeg har utsatt alt for lenge.

Hva gjør dere idag? Regner med hverdagen starter for fullt for de fleste på mandag? :-)

 • 01.01.2015, 16:36

New years eve


Nyttårsaften var for min del en herlig kveld - Jeg fikk vært med de som betyr mest for meg og det er det eneste som skal til for en heidundrende bra kveld. Jeg har ikke vært helt der at jeg har villet lage noe årskavakade slik mange bloggere har gjort - rett å slett fordi mitt 2014 har vært utrolig kjipt. Mye bra, men egentlig mest kjipt. Dermed kan det bare bli bedre nå. Nå starter jeg sykepleieutdanningen min om kun få uker, så skal jeg få presset inn Narvikbesøk og annet i tidsplanen mot sommeren. dette skal bli mitt år! Så får jeg heller smelle sammen en oppsummering av 2015 om et år :-)

I dag ligger jeg langflat på sofaen, all snøen har regnet bort og været er grått og vått. Mine eneste planer for dagen er å få kommet meg på Great Ghandi med mine flotte :)

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits