Skrevet: 25.06.2017 00:03 ©Lena Ludvigsen


Hei igjen! Nå ble det noen turer innom her ja, blogglysten min er ganske tilstedeværende om dagen så da er det fint å kunne hoppe innom når jeg føler for det. Vi tilbringer fortsatt ferien på østlandet hvor solen (som regel) skinner og dagene går bort til å bare slappe helt av. Alexander har hytte i sverige så vi har vært her noen dager nå, så reiser vi tilbake til Trondheim med en bil full av hvitevarer på mandag/tirsdag. Jeg har kost meg glugg ihjel her borte, Svigerfamilien min behandler meg som en datter og jeg er blitt så glad i dem på tiden jeg har kjent dem. Det føles virkelig like bra å være hjemme i Halden som å være hjemme i Bodø på ferie for min del :-) I går tok vi det helt kano her på hytta og lå på hver vår sofa hele kvelden med en gammel Tom Cruise-film på skjermen (The firm om noen lurer, en ganske bra film til å være fra 90-tallet). Fantastisk deilig å bare slappe av, jeg er veldig dårlig på å lande å la være stresse - jeg skal liksom alltid gjøre noe produktivt.. Men Alexander har et annet syn på ting, han mener nemlig at all tid man bruker på å gjøre ting som gleder deg er tid godt brukt - så nå har jeg ikke lengre dårlig samvittighet for å sitte en kveld å se på serier eller lese bøker, jeg gjør jo så mye produktivt i hverdagen i Trondheim at jeg må lære meg å bremse litt. I dag har vi vært i byen på noe som kalles mat og havnefestivalen inne i Halden, noe som var ganske koselig. Det var satt opp boder med masse forskjellige mat fra forskjellige land, og mange boder med ''søppel'' som Alexander så fint kaller det (typ dyreluer og parykker etc). Vi kjøpte oss en belgisk vaffel som var verdt 1/5 del av prisen vi ga for den, også kastet jeg bort en femtilapp på å prøve vinne en sånn stor sjokolade på tivolispill - så vi gikk derfra relativt skuffet. I tillegg blåste det en del, så jeg regner med at om det hadde vært bedre vær og vi hadde gått inn for å kose oss der at det hadde vært en super festival! Det var band som spilte forskjellige norske hit-er og egentlig ganske god stemning over hele torget. Vi ble rundt en time før vi dro tilbake til hytta i sverige og brukte resten av kvelden på å slappe av i kveldssola her med et glass vin og god middag. Det er for min del bedre enn å vandre rundt i stresssituasjon rundt tusen mennesker - men selvfølgelig, det er gøy det også iblandt. 

Nå kjenner jeg mitt gamle bablende jeg komme fram her, så jeg runder av med det og viser dere heller  noen bilder fra det herlige hytteliv;


Bildene snakker vel for seg selv, jeg storkoser meg virkelig :) Ett par dager til med dette, så blir det en uke med fullt kjør i Trondheim - innflytt, utvask, jobbdager og innkjøp av nye møbler før vi snur nesen sørover igjen og tar noen uker til her. Dette har blitt en skikkelig sørpå-sommer for min del, men jeg satser på en tur nordover også i starten av august dersom jeg har får byttet noen vakter på jobb slik at det passer seg en gang - to måneder uten å se småenglene mine der borte er litt for lenge kjenner jeg. 
Vel, babling er som sagt det jeg kan best.. Håper dere som er inne å titter har en fin sommer med fint vær der dere er og :-)

 
Skrevet: 31.08.2015 22:19 ©Lena Ludvigsen


Igår var det hjemmekamp for Bodø - Glimt, og jeg var så heldig å vinne billetter i en radiokonkurranse på radio3 tippelaget forrige uke - så da dro jeg med meg Andrea for å se kamp. Tar henne støtt og stadig med på handballkamper, men jeg må innrømme at jeg har vært sløv på fotballfronten i år. Jeg har angret omtrent hver søndag jeg ikke har dratt for å se laget vårt som stadig klatrer på tabellen. Av de siste 8 kampene har de kun tapt EN, noe som er kult i og med at de har slått både Rosenborg, Start og Vålerenga som er noen av Norges topplag. SÅ KULT at både BHK og BG utmerker seg på landsbasis!! Glimt hadde også en sur start på sesongen og lå laangt nede på tabellen, og nå ligger de sørenmeg på 7plass. Igår vant de også 3-1 med 2 mål heeelt i slutten. Kongestemning!


Jeg hadde tatt med meg litt lite klær, men pappa var som alltid til unnsetning. Jobben hans var før sponsorer på Glimt, så pappa har dratt meg med på utallige kamper kledd i helgul drakt oppigjennom årene.. Da jeg var lita husker jeg at jeg var dødsforelska i Trond Olsen og ''Ludde'' .. haha. I går måtte jeg nøye meg med en låsssenter-jakke i full refleks, noe også de som stod vakt på kampen var.. ikke akkurat det mest anonyme man man kle seg i. Det hjalp heller ikke at Andrea valgte ta på seg sin KNALL rosa Moods of Norway-regnjakke.. haha, sister goals!

Dårlig vær som raskt snudde (etter at glimt gikk i ledelse, så klart;) )

#HEIAHEIA
Skrevet: 03.08.2015 14:24 ©Lena Ludvigsen


Litt bilder;


Kransekake - by Nora

Har faktisk aldri spist tapas før - men jeg tror det er min nye livrett. Tapas er vel i grunn alt mulig blandet, så det er vel ikke så rart det blir favoritt når kan kan velge hva man vil hver gang.. haha.Eeg og Britt

Fine fadder Line og Sofie ♥Kakebordet - jeg spiste banan og gulrotkake til jeg omtrent rullet ut av lokalet.. SÅ GODT!

Meg og Sofie i kirka - de turistene i bakrunnen kom løpende rett etter dette bildet -
de syntes (i likhet med en haug andre på vei til kirka) at nasjonaldrakten vår var så nydelig og ville ta bilde med Sofie. Haha, de var helt i lykkerus!

Fine Britt:- )
I går tilbrakte vi dagen i dåpen til lille Noah - og det var så koselig! Masse god mat (som Nora har laget helt selv, tror hun har stått på kjøkkenet i flere uker for å ordne til å prøve ut oppskrifter .. kudos!!) herlige mennesker, en mildt sagt genial prest og lille skjønne selv. Det ble en lang dag og vi stod hele gjengen opp etter få timers søvn for å rekke kirka - dermed var det en sliten gjeng som tok kveld igår ettermiddag. I natt sov jeg noe sånt som 12 timer til sammen, så det sier vel sitt.. haha.

På planen idag er litt mormortid, litt rydding og filmkveld med de herlige jentene mine;- )
Skrevet: 23.06.2015 21:05 ©Lena Ludvigsen


For en koselig St.hans-aften det har vært :-) Og deilig å vite at sola er på vei å snu - vi har jo tross alt mange solværsdager til gode (satser vi på) og det skal bli godt når sola endelig slutter å lyse natten lang.. Vel, det er tradisjon å dra å se på bål i vår familie; så da gjorde vi det idag og. Det er flere steder i Bodø de tenner bål idag, men vi dro til Bodøsjøen - slik som mange andre av Bodøfolket. Her kunne man grille og kjøpe både kaker og grøt - og stemningen toppet seg virkelig da sola tittet fram. Deilig.


I dag hadde jeg egentlig planlagt å dra å trene, men jeg er så trøtt at jeg nesten stuper. Jeg skal derfor bytte ut treningsplanene med et laangt bad og tidlig køying, det trengs virkelig idag. I morgen skal jeg opp å hente Sofie og mammaen som kommer fra syden - gleder meg sånn til å få henne hjem for sommeren :- )
Jess, dette blogginnlegget har nå tatt rundt 1,5 time å lage fordi nettet er så forferdelig tregt - så jeg logger av å satser på at det blir bedre utover kvelden så jeg får delt litt antrekksbilder fra idag :) Håper dere har hatt en fin feiring dere og!
Skrevet: 21.05.2015 17:56 ©Lena Ludvigsen


Nå får dere siste rest av bildene fra 17 mai; etter vi hadde vært å sett borgertoget var vi invitert på middag til søsteren min hvor svogern (verdens beste kokk, som jeg har sagt utallige ganger) hadde stått på og laget oss favorittmaten til alle; biffff. NAM! Han hadde også bakt både pavlova og eplekake og laget is (uten laktose, yeeey!) selv. Min kake ble selvfølgelig tatt med, men som dere ser hadde jeg det litt travelt på morgenen så det gikk litt utover det estetiske.. vel, den var like god uansett!

Da vi kom hjem på kvelden var det omtrent rett i seng på hele gjengen - stappmette og utrolig slitne. MEN EN HERLIG DAG!!
Hadde dere en fin feiring? :-)
Skrevet: 21.05.2015 10:32 ©Lena LudvigsenBunadskledte piker -

BESTE SOM FINS


Bodøs stooolthet

Måtte snikfotograftere gammellæreren min også, så flinke!

Uten denne tror jeg faktisk jeg ville fryst til døde. Vi stod på samme sted i 40 minutter før jeg og Sofie måtte gå - haha, vi så ikke engang ferdig toget. Dumme vind!


BHK - stjerner gikk såklart også i tooogetUtenom at det var ganske kaldt var det en veldig fin formiddag. Vi så ikke hele toget, men vi så mer enn nok - og vi fikk trasket rundt i Norges fineste (eller - 2.fineste?) festdrakt en hel dag. I liiike! Får håpe det kommer en eller annen konfirmasjon eller dåp iløpet av de neste månedene så det ikke blir et helt år til neste gang. Elsker å bruke bunaden! Jeg fikk min av mine besteforeldre som nå er døde, så den betyr ganske mye for meg. Å vite at bestemor har lagt masse arbeid i den er fint å tenke på ♥

Hvilken bunad synes dere er finest? :-)
Skrevet: 20.05.2015 12:16 ©Lena LudvigsenFineste Britt :-)


Åh, nam. Ingenting er vel mer 17.mai enn nystekte vafler!

Og jeg lyver ikke når jeg sier at mammaen til sofie lager det BESTE syltetøyet i verden. Det første jeg spurte om da jeg ble invitert på vafler dagen før var '' ååh, har dere hjemmelaget syltetøøy?''Fine fine Sofie som har (etter min mening) Norges fineste bunad ;-)MMmmmmmm. Delish!

Flere som vaflet seg på nasjonaldagen? ;-)
Skrevet: 20.05.2015 08:44 ©Lena Ludvigsen

 Fine min ♥


Antrekk før bunad. Superglam!


Haha, tro det eller ei - men min 17.mai startet allerede kl 7 om morgenen - jeg falt i søvn på sofaen da jeg kom hjem fra byen på natta, og ble vekket av verdens skjønneste lille Lucas. Da fristet det ikke å sove mer, og jeg startet dagen. Vi gikk oss en liten tur med vogna siden været var tipp-topp - så gikk morgenen til fiksning og besøk av resten av gjengen som skulle i Barnehagen å for kaker og lek. Jeg ble ikke med siden jeg hadde planer om å dra på vaffelbesøk til Sofie før borgertoget, så min formiddag gikk heller til bunadspåkledning og å ferdiggjøre en kake jeg hadde bakt dagen før.

Jeg vet bildene kommer litt sent - men bedre å spre de litt utover uken når jeg tross alt har så mange; tenk, bildene fra BARE 17 mai var så mange at jeg må ta de i 4 omganger. Haha, hoi. Vaffelbesøk og borgertog-kikking kommer i morgen ♥
Skrevet: 18.05.2015 13:20 ©Lena Ludvigsen


De fleste fikk vel med seg at 16 mai i år var en real fotballfestdag - spesielt her i Bodø. Laget vårt har gjort det (vel, la oss ikke pynte på det) pretty bad denne sesongen - og på lørdag var det duket for oppgjør i nord. De skulle møte Tromsø på hjemmebane, og når to byer som praktisk talt er naboer og rivaler er det klart det blir en stor happening.
Vi var iallefall kjempeheldige med været - noe som selvfølgelig lover godt for stemninga. Iblandt Bodøs fotballentusiaster er også Rappe-stolthetene våre Thomax og RSP samt kråkesølv - så da ble det iallefall god stemning da de sa ja til å ha gratiskonsert på torget som oppladning før den store kampen.


1916 gjengen møtte opp for å overdøve Tromsøværingene som hadde reist hit og satte opp et realt show med gul røyk og greier -
Og hele Bodøs hovedgågate var fylt til randen av folk.-Haha, fanklubben til Glimt A.K.A 1916 tok helt av. De hadde drukket siden tidlig på dagen, og det fikk vi andre merke veldig på. Prøvde gå inn i gruppa for å få kontakt med bestekompissen min (med grønn caps på bildet) men ble HELT oversett. Fikk vite senere at han hadde vært ganske wasted, så jeg lar den passere (selv om jeg var ganske pissed i etterkant)
Og vel; vi VANT mot TIL og sikret årets første 3-poenger - noe som selvfølgelig endte i ellevill stemning på byen samme kveld. Hurra!
Skrevet: 11.05.2015 16:10 ©Lena Ludvigsen


I går var vi som sagt i konfirmasjon til en nær venn av familien, som også søstra mi er fadder til. Jeg fikk knipset noen bilder av både kaker og våre små herligheter - som alle var med. (åh, for et slit med småbarn som løper rundt alle andre steder enn der man skal oppholde seg..) 

Her er iallefall noen av bildene;


Genialt med aktivitetsbord til barna!


Made by me ;-)


Dadda sin prins ♥


''Se Lucas - Bil!''Kjempekoselig dag ♥
Skrevet: 11.04.2015 20:59 ©Lena Ludvigsen


- Cakes for the best mum -

''Daddadaddadadda, se på meg!! ikke ta bilder nååå..''' - ''' HEI ASK, SLAPP AV, JEG SER DEG''

On point med chilleklær i bursdag.. heldigvis er det lov når det er bare nærmeste familie :-)

For en herlig lørdag det har vært! Jeg startet dagen tidlig med å stå opp for å gå bort å kikke på modellene som ble valgt ut av selveste Donna Ioanna på City Nord - vinneren fra Bodø er faktisk ei som jobber med Britt og jeg har vært ute med - heldige hun! Vel fortjent er det, nydelig jente med flotte trekk!
Etterpå tok jeg turen til Nora hvor det var fullt hus med både hele lille familien, meg, Britt, Sofie - Line, den andre bestevenninna til Nora og typen hennes. Kjempekoselig med så mange i den lille leiligheta! Jeg og Sofie var så frekke at vi ble der for å kikke i noen timer før jeg tok turen hjem for å hente kakene jeg bakte igår - (Som dere ser på bildene over - sjokoladekake og eplekake. De ble så godt motatt! Fikk til og med et '' MMM, DELICIOUS! '' av Ask. haha. er det interressant med oppskrift senere kanskje??)
Så kjørte jeg bort til Storesøstra og familien hvor mamma, Lucas og Andrea allerede ventet. Vi spiste den beste middagen som fins - Indrefilet med sopp og stekte poteter. NAM.

Nå er det klart for rolig lørdag her hjemme, det er så lenge siden jeg har tilbragt en lørdag hjemme at det virkelig er på tide. Må ta en liten pause fra Alkoholen.. Jeg har så sjelden vært hjemme på lørdager at jeg ikke engang er kjent med tv-programmene som pleier å gå.. derfor setter jeg sikkert på en film eller noe.

Hva gjør dere i kveld? :-)
Skrevet: 10.04.2015 19:57 ©Lena Ludvigsen


Hei dere! I dag har min kjære mamma bursdag - akkurat 5 dager etter meg, og 5 dager før min kjære bestevenninne. April er altså en skikkelig festmåned for oss. I dag stod jeg opp rimelig sent etter å ha tatt en sovetablett igår, så min planlagte bursdagsfrokost ble til en veldig sen frokostlunsj.. men den kom iallefall!Mammas favoritt; Engelsk frokost. Egg, bacon, tomatbønner, ristet brød - noe annerledes er det da siden jeg valgte koke egget istedet for å steke det, og at jeg droppet pølser og la til en del friske grønnsaker som løk, paprika og agurk. Nammis.


 
Gaver måtte hun og få - så jeg samlet en liten gave med alle hennes favoritter; Kaffe, godteri (drageegg) friske roser, fotkrem, en god krim og et gavekort på en middag. Hun fikk en supergave av mine andre søsken - de hadde spleiset på en stor tur til henne. Heldiggris!


Ellers har dagen min gått til å bake kaker - vi skal feire i morgen så jeg fikser to kaker til da. Under ser dere ferdig resultat av den første;..Også har jeg en til i ovnen. Hint er at det er den mye mektigere og bedre storesøsteren til denne suksessen fra forrige uke;Gleder meg til å vise dere!!Haha, noe dritkleint fra idag - jeg var å meldte meg på en modellkonkurranse på senteret.... Gikk bare forbi der Donna Ioanna og hennes medhjelper og modellspire satt og skrev opp kandidater - så jeg meldte meg opp og tok bilder .. Tror neppe det er noe jeg går videre på - men om man aldri prøver får man aldri til uansett.

Nå går kvelden til å bake ferdig - pynte og fikse kaken, dusje også ta en skikkelig sofakveld! Det er Paradise-hotel fest i byen idag hvor noen av deltagerne skal være - men da verken Audun eller Pierre er der føler jeg ikke det er noe for meg....... Men kanskje jeg finner ut at jeg skal kjøre litt venner ute idag. heh.

Hvordan ser deres kveld ut? :-)
Skrevet: 06.04.2015 14:27 ©Lena Ludvigsen


Hei og hopp etter to ukers stopp! Jeg vet ikke helt hva som skjedde, jeg gikk rett og slett i bloggkoma og har igrunn hatt lite motivasjon til blogging de siste ukene. Det har skjedd mye fordeom - Jeg har hatt mine bestevenninner hjemme i ferien, vært på Kino å sett fast and the furious 7, Nora har fått en liten gutt og igår ble jeg 21! Hoi for en påske. Jeg har ikke brukt kamera noe spesielt gjennom påska, men knipset et par bilder av påskegodt, kaken jeg selv bakte i går og noen værbilder som stort sett oppsummerer påska her i B-town.


Alt i alt ei fin påske - Men kjenner jeg er glad hverdagen kommer. Friuker og slikt stresser meg litt, alt kommer liksom i ulage. I dag er planene egentlig kun å dra å se på lille babyen til Nora og muligens feire bursdagen min litt med Ask :)

Har dere hatt ei fin påske? :)
Skrevet: 25.02.2015 23:59 ©Lena Ludvigsen


I dag fylte min nydelige mormor hele 90 år gammel! Håper vi får mange fler :)
Da jeg var lita var jeg alltid med mormor - hun ble desverre blind da jeg var bare 6, så hun har ikke fått sett alle sine kjære barnebarn og oldebarn vokse opp - men hun har jammen hørt oss. Det beste jeg visste da jeg var lita var å være inne til mormor, sove i storsengen med henne - høre lydbøker med historier fra krigen og ikke minst gaffle i meg startkjeks med enten grâddeost eller gomme.. haha, good times.
Var litt for sen inn, så kakene vi hadde bestilt til moms var halvspiste - ikke helt heldig for bloggbildene, men det tyder vel bare på at gjestene var fornøyde :-)


Fineste :)Fikk kun tatt en liten snarvisitt innom med gaven hennes idag - hun fikk noen kremer og det beste hun vet; SJOKOLADE! haha. Tror huset var fullt av folk hele dagen, så hun og mamma manglet iallefall ikke selskap.


Sånn ellers enn det har jeg gjort veldig lite spennende. Tok med Lucas en tur på senteret for å gi Andrea en liten pause, så i løpet av ettermiddagen kjeda jeg meg faktisk så mye at jeg tok bilen å kjørte meg en laaang tur uten mål og mening. Eller, var innom europris da - men det hadde vel ikke noen mening det heller. Etterpå var det fortsatt en del timer til akseptabel leggetid, så jeg tok turen på trening. Vel, so much for lillelørdag!

I morgen har jeg heller ingen planer, men noe må da dukke opp. Det er i det minste bloggerne på tv!
Skrevet: 21.02.2015 15:25 ©Lena Ludvigsen


haha, tenk så deilig å kunne si det da! Og bare to uker etter oppkjøringa.. hurra så glad jeg er! Dette var et skikkelig impulskjøp, og jeg som ikke kan noe som helst om biler fikk heldigvis masse hjelp fra pappa. Verdens snilleste :)

De siste dagene har det vært stille fra denne fronten, for det første fordi jeg har vært ganske syk de siste ukene og for det andre fordi det har vært mye møtegreier og sånt på planen. Også etter at jeg fikk bilen på torsdag har det blitt en del kjøring - Mamma var så søt å sponse bensin så da var det bare ut å kjøre lillemor.


''Just casually posing with my car....''


I dag er planen å hive nedpå noen flasker vin, kjenner der virkelig trengs etter noen asosiale og kjedelige uker med influensa. Skal dra med Britt, og satser på å se en haug folk på byen ikveld - været er greit og stemninga er ladet. Men først skal jeg ha noen skikkelig etterlengtede timer på puta!

Her er forresten gårsdagens (og forsåvidt dagens ...) antrekk. Må si jeg gleder meg skikkelig til å få på en kjole og se litt ordentlig ut nå!


Alt er latterlig deilig (som i føles deilig, tror nok ikke dette er en helt deilig look - men who cares) Og alt er fra Cubus. Kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker pastell!


Hva skal dere i kveld? :)
Skrevet: 09.02.2015 09:15 ©Lena Ludvigsen


Herlig dag med finfine mennesker ♥ Elsker dere familien min
Skrevet: 04.02.2015 21:24 ©Lena Ludvigsen


Oh yes, alle gode ting er virkelig 3! Skal ikke si jeg ikke har lagt en haug innsats i hardkjøret, for det har jeg - og det har lønnet seg; JEG TOK NEMLIG BILLAPPEN I DAG!
Har gledet meg sånn til å bli ferdig med det, og det at det er i boks gjør meg så rolig innvendig. En mindre ting å stresse med - nå er det kun skolen og småsysselet mitt som kommer til å ta tid. Det er ganske mye skolearbeid da, så det skal bli virkelig godt å legge inn en innsats der og - eksamen om under to måneder (grøss)Ellers idag har jeg vært på kafe og feiret med favoritten; kylling foccatia og en svær yoghurtis fra eventyrlig. Åh, nam!! Må le litt av hvor sliten jeg er nå, øyene glipper igjen konstant her jeg ligger på sofaen.. egentlig ikke så rart i og med at jeg stod opp rundt 5 i morgest for å være sikker på at jeg ikke forsov meg til prøven. hahah.. vel, det betyr at det kun står en ting på planen for i kveld; SØVN!

Vel - det var dagens lykketekst. Håper dere har det fint og at fine ting skjer for dere og :-)
Skrevet: 18.01.2015 21:16 ©Lena Ludvigsen


Hei dere! Nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke har skrevet noe her på flere dager - men det er kanskje når man får dårlig samvittighet for å ikke ha skrevet et innlegg det er på tide med en bloggpause? Haha, vel, jeg er forhåpentligvis sterkere tilbake nå. Den forrige uken holdt på å knekke meg helt, hadde aldri trodd jeg kunne bli så sliten. Kom hjem fra skolen hver dag og stupte rett i seng..Tror jeg har mer enn nok med et deltidsstudie altså. (Altså, jeg gjorde mye annet enn bare skole forrige uke så det er sagt, men fortsatt - det tar på!) 

I helga har jeg tatt det veldig rolig. Har vært sliten og trøtt, så følte jeg måtte spare festlighetene til neste helg - da kan jeg heller feire at jeg er ferdig med de to startukene på skolen. På fredag slappet jeg altså av med mitt dansecrew som jeg utelukkende ser på fordi Sophie elise og Thomas gullestad er med. Mine favoritter på dansegulvet! Begge overrasket skikkelig første fredagen, så nå forventer jeg egentlig at de skal gjøre det bra hver gang.. I går brukte jeg dagen på butikkvandring på senteret med mamma og dem før jeg var oppe i hele natt å bakte til 1-årsdagen til Lucas (som vi har feiret i dag)
Jeg bakte både Oreokake, hveteboller og risboller - hurra! Skikkelig husmoremne. Kan jo nevne at jeg vaska kjøkkenet i samme slengen og ikke var i seng før rundt 4 i natt..

Her er noen bilder fra dagen;


Og Andrea hadde laget herlig frisk fruktsalat

Ooog flinkeste Alex laget tog! Han er alltid så flink å bake morsomme kaker til barna :-DAlt i alt en kjempekoselig dag ♥ -  selv om jeg igrunn fortsatt er sliten etter helga.. håh, får bare kjøre på å bli ferdig med uka :-)
Skrevet: 11.01.2015 01:18 ©Lena Ludvigsen
En fuktig kveld ble omgjort til en fruktig en i dag - vi fant rett å slett ut at det blåser for mye og vi trengte enda en oppladningsuke etter julefeiringa. Helt greit - kjenner det er så deilig med rolige lørdager, de forekommer så alt for sjelden her i gården! I dag har jeg altså fått hentet både skolebøker og ryddet (nesten helt ferdig!!) oppe. I kveldinga har jeg ligget om et slakt på sofaen med en svær skål frukt og etterhvert litt brownies som Andrea hadde vært så flink å laga til. Jeg må stadig minne meg selv på at jeg ikke tåler jordbær da, angrer alltid i ettertid da jeg blir sittende som en hoven pumba i fjeset. Heldigvis pleier det gi seg over natta :-D

I morgen er det klart for siste finish på ryddinga, en planlegging av mandagen og ikke minst hverdagsherligheter som sol og kino. Vi skal se taken 3, noen som har vært å sett den enda? - vel, jeg gleder meg i alle fall.

Fortsatt fin lørdag til dere som nyter den hjemme!
Skrevet: 10.01.2015 03:16 ©Lena Ludvigsen

åh, det er alt for kaldt og fælt her. Er virkelig en inneperson, og akkurat det forverrer seg om vinteren. Jeg kan ikke skylde på verken vinterdepresjon eller for lite d-vitamin heller, jeg er rett og slett bare kuldeallergisk og lat. Vel, nå som jula er overstått er det vel ikke lenge før snøen sier farvel og jeg kan finne veien ut i sola igjen - kjenner kroppen trenger litt farge og varme sommernetter nå. Åh, følelsen av å ligge på verandaen i 30 grader å høre på skikkelig feelgood musikk - eller å legge ut på en vandretur i skogen i shorts og topp, eller rett å slett å drikke vin i hagen med sine beste venner .. DET ER LIVET DET.


hits