• 22.10.2017, 21:06

Idag har jeg sett skrekken i hvitøyet


Hei og hopp! Idag stod jeg opp tidlig for å dra med jobben på noe vi hadde planlagt en stund. Jeg er ikke noe glad i å være ute, og er forferdelig lite sportslig av meg - så jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke gledet meg så kjempemye. Da vi fikk vite vi skulle dra trodde jeg dette skulle være inne og noe helt annet enn hva det var - og når jeg da fant ut at høyt og lavt Trondheim var en utendørs klatrepark ble jeg ganske overrasket og begynte lure på om det var dumt av meg å melde meg på. 

Jeg gruet meg til å være ute og i kulden, og jeg gruet meg til å stå opp tidlig.. men klokka ti imorgest var vi avgårde og sola skinte - selv om gradestokken var rimelig lav. Vi kom fram og jeg så hva det var vi skulle inn i - og kom på at OI, jeg har jo faktisk blitt tildelt en ganske stor porsjon høydeskrekk ved fødselen. Og ja, her var det mest høyt og ikke så mye lavt slik som navnet tilsa.... men ja, jeg pakket på meg sikringsseler og hjelm og fulgte resten av gjengen. Når jeg først var der måtte jeg jo opp i ihvertfall en løype! De hadde fargekodet løypene fra enklest til vanskeligst - oransje, lysegrønn,mørkegrønn,blå, rød også til slutt sort. De fleste sa Rød var den aller vanskeligste fordeom, men på en annen måte. Vi startet uansett på mørkegrønn og hoppet altså over de to enkleste... noe som var litt dumt for min del - jeg var på gråten allerede i testløypen. MEN vi klatret opp, og jeg fant ut at jeg hadde en mye større skrekk for høyder enn jeg selv trodde. Jeg var stiv av skrekk omtrent hele løypa, men jeg gjennomførte. Det var den største utfordringa jeg har tatt på LENGE og jeg er så stolt av meg selv!! For et sinnsykt adrenalinkick man får av å bare kjøre på selv om det er superskummelt og ekkelt. Jeg bare tenkte på å absolutt ikke se ned hele tiden - men det var vanskelig å ikke gjøre det og å samtidig treffe rette planker når man skulle over diverse plankebruer. Og det var rundt ti meter ned, om ikke høyere.. SKIKKELIG SKUMMELT ALTSÅ. Men jeg klarte det. Og jeg klarte den blå løypa og, selv om jeg var på vei å be om å bli hentet ned et par ganger. To av de jeg jobber meg gikk videre til sort(!!) og det var sykt kult å se på, der var det monkeyhanging og skulle slenge seg i liane inn i ett stort nett. Fy søren for en dag altså!                                    

 

 

Så nå idag hadde jeg egentlig planlagt å jobbe med skole i dag, men da jeg kom hjem var jeg så igjennomkald at jeg skrudde dusjen på 45 grader og satte meg der i 20 minutter. Etterhvert var A herlig nok til å komme med et sugerørglass med iiiskald brus - hallo!! er ikke det definisjonen på den perfekte kjæreste? Helt magisk var den dusjen. Så gikk jeg å la meg i senga, og sov iikke mer enn TRE timer. Jeg stod altså opp for andre gang idag klokken 6 idag. Så det var den dagen! Resten av dagen har gått til middagslaging og å  spise, så nå er jeg endelig klar for litt studering. Jeg skal mest sannsynlig ikke på jobb imorgen, men om jeg skal er det ikke før sent - så da er det perfekt for å gjøre unna litt av hvert :- ) 
 

Håper helga har vært super!

 • 27.09.2017, 09:23

GJETT om vi skal bo her neste gangScandic havet må være det fineste hotellet jeg har vært på i Norge. FY søren jeg skulle ønske jeg hadde med meg Alexander når jeg var her!! Det hadde vært så romantisk. Neste gang vi skal til Bodø skal jeg kjøpe oss en natt eller to her(!!) Utsikten, rommet, BADET, frokosten.. åh, drømmeland. Å våkne her gjorde virkelig dagen min.

Ferske smoothies i forskjellige varianter, en hel seksjon med bakverk, en varmedisk med poteter, eggerøre, egg og bacon, pannekaker.... masse forskjellige brød og pålegg, kaffedrikk-maskin, havregrøt, musli, tørket frukt og bær, yoghurt i tusen varianter... HELT MAGISK

Når vi har råd til å kjøpe et hus en gang, skal badet mitt se akkurat ut som dette.

Å våkne til utsikten her mens sola står opp, JA.

Ser det ikke digg ut?? frokostutvalget var helt himmelsk, og jeg spiste meg så stappmett før jeg skulle ombord i det flyet. Halleluja.

 


PS. IKKE SPONSET

 • 26.09.2017, 09:19

Om jeg først skulle være ett annet sted enn hjemme, var dette helt perfektDet var liksom ikke så ille å våkne opp i en myk myk seng til lys som stod opp i morgest. Her i Bodø er det jo helt mørkt på natta nå. så når sola står opp, da er det morgen. Jeg hadde den roooligste oppvåkningen noen sinne.


Det er på en måte helt grusomt å være på hotellfrokost, for ALT ser så godt ut så ender man opp med litt av alt, men det blir fortsatt for mye. åhh det var mye jeg skulle smakt på nå som jeg ikke fikk, derfor MÅ vi tilbake, haha.

That view. Jeg har mollkost meg på hotell inatt, gjett om! Men nå er det hjem, og det skal bli enda herligere. Borte bra, hjemme best - uansett hvilket annet sted i verden.

 • 22.09.2017, 20:22

Dette gjør meg lykkelig


ER det virkelig september? SLUTTEN AV SEPTEMBER? Til vanlig er det snø her allerede tenker jeg. Men det er kanskje jeg som husker feil? Nå har jeg ikke bodd her på to år, og der jeg har bodd har det iallefall ikke vært noe snø i september - men jeg har liksom sett for meg at det var det her. Da jeg reiste hit på mandag tenkte jeg det kom til å bli en iskald uke, spesielt siden det var kaldt i Trondheim. Men her er det jammen lite kulde! Idag gikk jeg og Lucas hjem fra barnehagen, og det var så deilig!! Ingenting er bedre enn det, jeg ELSKER å være ute i naturen når det er fint vær. Når det ikke er det er en helt annen historie.. Jeg snudde faktisk utdanningsmål på grunn av dette, men det er vel noe jeg kan fortelle mer om en annen gang, om noen skulle lure..

Jeg har ellers hatt en super dag, jeg fikk vært noen timer hos Sofie og kost med lillemann før jeg tilbragte resten av kvelden her hjemme. Jeg er som sagt latterlig trøtt om dagen, og klarte faktisk å sovne en time på sofaen i sittende posisjon når jeg egentlig hadde planer om å gå å handle litt. Vel, jeg og Andrea tar turen nå på kveldinga før vi skal ha sushi her hjemme. Sushi og sushi, sushi tilpasset sånne som jeg som ikke liker konsistensen av rå fisk og må ha skalldyr istedet. Det blir nok uansett veldig godt! Nå fikk jeg nettopp servert champagne på siden her, så da har vi visst lagt standaren for kvelden - haha. (ps. husk at jeg er 23 år og alkohol er very illegal for alle som er under 18, spesielt aktuelt nå i disse helgetider). 

HÅPER DERE HAR EN SUPER KVELD! 

 • 28.08.2017, 10:55

Bildedryss fra dåpen i går!
For en superfin dag det har vært idag! Jeg er uendelig stolt av å få være en av fadderne til lille Philip, jeg er allerede så glad i denne ungen at hjertet mitt sprenges ♥ Jeg og Britt kom først til kirken idag og fikk høre hva vi skulle gjøre - jeg skulle lese et vers fra bibelen og holde Philip, Britt skulle tørke han og Nora tenne lys. Vi var ikke så alt for mange, men det var noe av det som gjorde det superkoselig. Han satt så stille å rolig hele dagen, og det å skal la være gråte eller lage lyd over en time i kirka når du er en 4mnd gammel baby!! Veldig heldig med den;-) Vi ble sittende til gudtjenesten etterpå var ferdig, så dro vi hjem til Sofie og Stefan hvor de hadde pyntet så fint og lagd mat og kaker. Jeg er sikker på jeg spiste ihvertfall 4 stykker (som er litt mtp at det var mektige kaker, og vi nettopp hadde spist mat!) men fy så flink Sofie og moren hennes er på å bake.

Philip fikk masse fint, og det var så koselig. Min og Alexander sin gave ble desverre forsinket i posten, så den får han ikke før til uka:- / Men vi har iallefall kjøpt en trehjulssykkel som han kan bruke etterhvert - nå kan han ikke helt krabbe enda, så det blir nok en liten stund til. Jeg håper jeg får kommet meg nok til Bodø til å kunne være der igjennom mesteparten av oppveksten ♥

 • 27.08.2017, 16:51

Bunad er det fineste plagget


Idag har jeg endelig fått tatt i bruk bunaden igjen - sist gang er over to år siden. Jeg hadde planer om å hente bunaden til Trondheim i år siden vi skulle feire der, men da ble det en grønn lang kjole istedet. Det er så trist, for jeg synes bunad er så 17-mai! Jeg føler meg dødsfin i bunad, rett å slett. Min er sydd og brodert av min avdøde bestemor, så den betyr mye for meg. Jeg og storesøsteren min har to like i forskjellige størrelser - så vi har like så godt byttet om litt. Den jeg brukte i konfirmasjonen min er litt større da jeg var litt større da, så jeg har brukt hennes fra hun var 15 som er en del mindre og hun har brukt min til nå. Denne kjenner jeg er ganske trang nå, men den passer heldigvis enda. Den som egentlig er min er ikke veldig mye større, men den blir så veldig stor over brystpartiet. Storesøsteren min har en del større pupper enn meg, så den passer henne ganske greit. 

Uansett, idag fikk jeg endelig brukt den igjen, siden det har vært dåp til lille Philip, gudbarnet mitt. Han er sønnen til Sofie, min bestevenninne fra jeg var to år - og jeg er allerede blitt så glad i han. Jeg skal være en super-gudmor og ''ekstratante'' for han :-) Jeg tok en del bilder idag, dåpen var kjempefin og enkel, så jeg tenkte poste et par senere - jeg bare har ikke ork til å redigere akkurat nå. Jeg skal fikse litt middag her hjemme, så skal jeg gjøre ett ellerannet med Andrea siden jeg reiser igjen imorgentidlig allerede. Altså; jeg skriver mer senere i kveld, eller etter jobb i morgen ;-) Håper deres dag har vært fin!

 • 20.07.2017, 01:47

Summer-wedding


Hei og hei! Nå er vi tilbake i Trondheim igjen etter vår siste østland-tur. Det er rart å tenke på at dette var siste ferien for i år.. vel, vi skal muligens en tur til Bodø for å dra i Dåp til min lille P i august, men ellers enn det er sommeren over for min del. Håper det blir sol her i T-town  sånn at det iallefall føles ut som det er sommer :) Vel, siste dagen i Halden gikk med til å dra i bryllup - hovedgrunnen til at vi dro tilbake nå i det hele tatt. Vi var ikke på selve seremonien, men på bryllupsfest etterpå. Jeg valgte å ikke drikke, men heller kjøre siden det er et stykke fra der vi skulle være hjem - i tillegg til at jeg ikke ville være fyllesyk på toget neste dag. Uansett var det kjempekoselig, vi spiste kjempegod tapas og kaker, det var fullt av herlige folk og kvelden var rett å slett veldig fin. Slike ting gjør meg alltid så rørt, og da brudeparet skulle danse satt jeg med tårer i øynene. Så fint det er med kjærlighet altså!! Jeg fanget ingen bukett, men Alexander fanget en strømpe etterpå når det var guttenes tur - så det betyr vel at vi er neste? ;-) Haha. nånei - det blir nok om en del år, men jeg håper så klart det blir oss i framtiden ♥  Jeg tok desverre ikke mange bilder da jeg var for opptatt med å nyte kvelden - ikke engang av hva vi hadde på oss til.. fy, det er dårlig bloggerstil. Men som jeg har sagt før - det blir bedre når jeg får tak i kameraet mitt. Det er liksom ikke så gøy å diske opp med dårlig oppløste telefonbilder til hvert innlegg.. 
Vel, jeg slenger med dette bildet fra noen dager siden - så lover jeg å bli flinkere å ta bilder fra imorgen av :-) 

 • 17.07.2017, 11:56

TUSENFRYD


Å, for en utrolig morsom dag vi hadde i går! Jeg har som jeg skrev igår aldri vært på tusenfryd, og derfor bestemte Alexander seg tidlig i sommer for at dit skulle vi. Jeg har vært andre steder, Hunderfossen, Sommerland i Bø, Dyreparken i Kristiansand, Mumiland - ogsåvidereogsåvidere, men tusenfryd har vi aldri kommet oss på. Vi kjørte mot Oslo for å besøke familien til Alexander tiidlig igår morgest, og da høljet det ned, så vi var veldig skeptiske på om dette ble en bra dag å dra dit på siden det regnet sånn. Det var imidlertid den eneste mulige dagen for oss å dra, siden vi reiser hjem på tirsdag og har planer idag. Heldigvis, da vi kjørte fra Oslo i 1-tiden klarnet været opp, og det ble strålende sol resten av dagen - vi endte faktisk opp solbrente. Alle andre enn meg hadde vært der fra før av, så det var nok morsomst for meg som fikk oppleve noe helt nytt, og få sett hvordan de gjør berg-og dalbaner etc i Norge. Vi vet jo godt hvordan de gjør det i Orlando, så forventningene var vel ikke megahøye på forhånd - men guuud så gøy vi hadde det!! Jeg elsker karuseller, så jeg var omtrent i himmelen. Og på et tidspunkt (i spaceshot) var vi omtrent i himmelen, bokstavelig talt. Vi startet med speedmonster, så gikk vi i spøkelseshuset før vi fortsatte opp bakken og kjøpte oss litt slush - også fortsatte vi til thundercoaster, som antagelig ble min favoritt til tross for skikkelig nakkesleng. Vi avsluttet turen med spinspider som ble litt for mye for min del da min omtrent største frykt er å falle ut av en karusell i luften.. Vi fikk prøvd ut det meste, og jeg er kjempefornøyd med dagen! Tusenfryd er ikke Universal eller Disney, men de holder virkelig mål allikevel. Det eneste kjipe er at det er så ufattelig dyrt å være i parken.. men vel, når man først er der så :)
 Desverre var de eneste bilene jeg fikk tatt igår disse fra et bilshow vi var på....... Begge telefonene våre hadde lite strøm, så dessverre ble det lite minner. Har et par av oss utenfor parken, samt en film - men det ble faktisk eneste. Vel, ikke alle dager trengs fotograferes :) Dette får meg også til å glede meg (veldig) til august når jeg får tilbake kameraet mitt :-)
 

 • 17.07.2017, 00:08

Herlige sommer


  


For noen fine uker det har vært. Vi har kjørt bilen fra Trondheim og østover igjen etter å ha stresset hjemme en uke - Jobb, flytting, ikeaturer.. vel, det tar på! Jeg har hørt tusen ganger at den ''ultimate parprøven'' er en runde på Ikea, men etter forrige måned vet jeg at det ikke er selve turen på Ikea, men bæringa av møbler og hvitevarer fra bilen og inn i leiligheta. FY som vi har kjegla, mer enn på de to siste årene. Haha, vel, litt kom av at jeg sov lite og var på jobb, noe som gjorde meg til ei skikkelig drittkjærring. Såppass ille at Alexander trodde begynte å lure på hvem denne personen som kom hjem og skulle pakke ut av esker var....... vel, ting kom på skinner igjen og vi kom oss igjennom helskinnet. Utallige timer med klesvask, bretting, møbelskruing og titalls Ikeapølser mettere var vi på vei tilbake på ferie. Her har vi tilbragt ei uke på hytta i Sverige med den herlige bestefaren til Alexander som har kokkelert som bare søren. Hadde vi fått så god mat til vanlig.. tør ikke tenke tanken engang, vi har virkelig blitt skjemt bort. I går hadde min kjære bursdag, og vi tok en liten feiring på hytta med nyyyydelig middag og kaker jeg brukte hele dagen på å lage - så tok vi tidlig kveld og kjørte av gårde på Oslo-tur tidlig imorgest. Etter en tur innom hovedstaden lysnet været opp, og vi dro med noen venner fra Disney på TUSENFRYD!! der har jeg aldri vært før, og jeg gikk rundt å smilte hele dagen. Vi får se om jeg viser dere noen bilder i morgen :) Vi tok alle de store karusellene, og selv om jeg har tatt myyye verre i Orlando gjennom hele fjoråret, så var det ganske intenst her og til tider. Vel, vi er tilbake i Halden og tar en kveld for å slappe av, så er det bryllup imorgen - også tilbake til fine leiligheta vår i Trondheim. Det blir så koselig der, gleder meg veldig til å vise dere den når den er helt ferdig :-) Et annet høydepunkt er at jeg fikk tlf fra Maria idag - MAMMA HAR FUNNET KAMERAET MITT! Det var som fuglekvitter i ørene mine, for det irriterer meg grønn at jeg bare får lagt ut iphonebilder - disse også ganske dårlige iphonebilder... men de holder vel til sitt. 

 


Nå skal jeg lese litt før vi tar kvelden, så er det opp tidlig imorgen å kokkelere litt selv :-) 

 • 25.06.2017, 00:03

Sverigesommer


Hei igjen! Nå ble det noen turer innom her ja, blogglysten min er ganske tilstedeværende om dagen så da er det fint å kunne hoppe innom når jeg føler for det. Vi tilbringer fortsatt ferien på østlandet hvor solen (som regel) skinner og dagene går bort til å bare slappe helt av. Alexander har hytte i sverige så vi har vært her noen dager nå, så reiser vi tilbake til Trondheim med en bil full av hvitevarer på mandag/tirsdag. Jeg har kost meg glugg ihjel her borte, Svigerfamilien min behandler meg som en datter og jeg er blitt så glad i dem på tiden jeg har kjent dem. Det føles virkelig like bra å være hjemme i Halden som å være hjemme i Bodø på ferie for min del :-) I går tok vi det helt kano her på hytta og lå på hver vår sofa hele kvelden med en gammel Tom Cruise-film på skjermen (The firm om noen lurer, en ganske bra film til å være fra 90-tallet). Fantastisk deilig å bare slappe av, jeg er veldig dårlig på å lande å la være stresse - jeg skal liksom alltid gjøre noe produktivt.. Men Alexander har et annet syn på ting, han mener nemlig at all tid man bruker på å gjøre ting som gleder deg er tid godt brukt - så nå har jeg ikke lengre dårlig samvittighet for å sitte en kveld å se på serier eller lese bøker, jeg gjør jo så mye produktivt i hverdagen i Trondheim at jeg må lære meg å bremse litt. I dag har vi vært i byen på noe som kalles mat og havnefestivalen inne i Halden, noe som var ganske koselig. Det var satt opp boder med masse forskjellige mat fra forskjellige land, og mange boder med ''søppel'' som Alexander så fint kaller det (typ dyreluer og parykker etc). Vi kjøpte oss en belgisk vaffel som var verdt 1/5 del av prisen vi ga for den, også kastet jeg bort en femtilapp på å prøve vinne en sånn stor sjokolade på tivolispill - så vi gikk derfra relativt skuffet. I tillegg blåste det en del, så jeg regner med at om det hadde vært bedre vær og vi hadde gått inn for å kose oss der at det hadde vært en super festival! Det var band som spilte forskjellige norske hit-er og egentlig ganske god stemning over hele torget. Vi ble rundt en time før vi dro tilbake til hytta i sverige og brukte resten av kvelden på å slappe av i kveldssola her med et glass vin og god middag. Det er for min del bedre enn å vandre rundt i stresssituasjon rundt tusen mennesker - men selvfølgelig, det er gøy det også iblandt. 

Nå kjenner jeg mitt gamle bablende jeg komme fram her, så jeg runder av med det og viser dere heller  noen bilder fra det herlige hytteliv;


Bildene snakker vel for seg selv, jeg storkoser meg virkelig :) Ett par dager til med dette, så blir det en uke med fullt kjør i Trondheim - innflytt, utvask, jobbdager og innkjøp av nye møbler før vi snur nesen sørover igjen og tar noen uker til her. Dette har blitt en skikkelig sørpå-sommer for min del, men jeg satser på en tur nordover også i starten av august dersom jeg har får byttet noen vakter på jobb slik at det passer seg en gang - to måneder uten å se småenglene mine der borte er litt for lenge kjenner jeg. 
Vel, babling er som sagt det jeg kan best.. Håper dere som er inne å titter har en fin sommer med fint vær der dere er og :-)

 

 • 31.08.2015, 22:19

#BGFE


Igår var det hjemmekamp for Bodø - Glimt, og jeg var så heldig å vinne billetter i en radiokonkurranse på radio3 tippelaget forrige uke - så da dro jeg med meg Andrea for å se kamp. Tar henne støtt og stadig med på handballkamper, men jeg må innrømme at jeg har vært sløv på fotballfronten i år. Jeg har angret omtrent hver søndag jeg ikke har dratt for å se laget vårt som stadig klatrer på tabellen. Av de siste 8 kampene har de kun tapt EN, noe som er kult i og med at de har slått både Rosenborg, Start og Vålerenga som er noen av Norges topplag. SÅ KULT at både BHK og BG utmerker seg på landsbasis!! Glimt hadde også en sur start på sesongen og lå laangt nede på tabellen, og nå ligger de sørenmeg på 7plass. Igår vant de også 3-1 med 2 mål heeelt i slutten. Kongestemning!


Jeg hadde tatt med meg litt lite klær, men pappa var som alltid til unnsetning. Jobben hans var før sponsorer på Glimt, så pappa har dratt meg med på utallige kamper kledd i helgul drakt oppigjennom årene.. Da jeg var lita husker jeg at jeg var dødsforelska i Trond Olsen og ''Ludde'' .. haha. I går måtte jeg nøye meg med en låsssenter-jakke i full refleks, noe også de som stod vakt på kampen var.. ikke akkurat det mest anonyme man man kle seg i. Det hjalp heller ikke at Andrea valgte ta på seg sin KNALL rosa Moods of Norway-regnjakke.. haha, sister goals!

Dårlig vær som raskt snudde (etter at glimt gikk i ledelse, så klart;) )

#HEIAHEIA

 • 03.08.2015, 14:24

Babydåp - Bildedryss


Litt bilder;


Kransekake - by Nora

Har faktisk aldri spist tapas før - men jeg tror det er min nye livrett. Tapas er vel i grunn alt mulig blandet, så det er vel ikke så rart det blir favoritt når kan kan velge hva man vil hver gang.. haha.Eeg og Britt

Fine fadder Line og Sofie ♥Kakebordet - jeg spiste banan og gulrotkake til jeg omtrent rullet ut av lokalet.. SÅ GODT!

Meg og Sofie i kirka - de turistene i bakrunnen kom løpende rett etter dette bildet -
de syntes (i likhet med en haug andre på vei til kirka) at nasjonaldrakten vår var så nydelig og ville ta bilde med Sofie. Haha, de var helt i lykkerus!

Fine Britt:- )
I går tilbrakte vi dagen i dåpen til lille Noah - og det var så koselig! Masse god mat (som Nora har laget helt selv, tror hun har stått på kjøkkenet i flere uker for å ordne til å prøve ut oppskrifter .. kudos!!) herlige mennesker, en mildt sagt genial prest og lille skjønne selv. Det ble en lang dag og vi stod hele gjengen opp etter få timers søvn for å rekke kirka - dermed var det en sliten gjeng som tok kveld igår ettermiddag. I natt sov jeg noe sånt som 12 timer til sammen, så det sier vel sitt.. haha.

På planen idag er litt mormortid, litt rydding og filmkveld med de herlige jentene mine;- )

 • 23.06.2015, 21:05

Bildedryss fra St.hans feiring


For en koselig St.hans-aften det har vært :-) Og deilig å vite at sola er på vei å snu - vi har jo tross alt mange solværsdager til gode (satser vi på) og det skal bli godt når sola endelig slutter å lyse natten lang.. Vel, det er tradisjon å dra å se på bål i vår familie; så da gjorde vi det idag og. Det er flere steder i Bodø de tenner bål idag, men vi dro til Bodøsjøen - slik som mange andre av Bodøfolket. Her kunne man grille og kjøpe både kaker og grøt - og stemningen toppet seg virkelig da sola tittet fram. Deilig.


I dag hadde jeg egentlig planlagt å dra å trene, men jeg er så trøtt at jeg nesten stuper. Jeg skal derfor bytte ut treningsplanene med et laangt bad og tidlig køying, det trengs virkelig idag. I morgen skal jeg opp å hente Sofie og mammaen som kommer fra syden - gleder meg sånn til å få henne hjem for sommeren :- )
Jess, dette blogginnlegget har nå tatt rundt 1,5 time å lage fordi nettet er så forferdelig tregt - så jeg logger av å satser på at det blir bedre utover kvelden så jeg får delt litt antrekksbilder fra idag :) Håper dere har hatt en fin feiring dere og!

 • 21.05.2015, 17:56

KAKEFEST


Nå får dere siste rest av bildene fra 17 mai; etter vi hadde vært å sett borgertoget var vi invitert på middag til søsteren min hvor svogern (verdens beste kokk, som jeg har sagt utallige ganger) hadde stått på og laget oss favorittmaten til alle; biffff. NAM! Han hadde også bakt både pavlova og eplekake og laget is (uten laktose, yeeey!) selv. Min kake ble selvfølgelig tatt med, men som dere ser hadde jeg det litt travelt på morgenen så det gikk litt utover det estetiske.. vel, den var like god uansett!

Da vi kom hjem på kvelden var det omtrent rett i seng på hele gjengen - stappmette og utrolig slitne. MEN EN HERLIG DAG!!
Hadde dere en fin feiring? :-)

 • 21.05.2015, 10:32

Bildedryss fra 17.mai - borgertog og isfestBunadskledte piker -

BESTE SOM FINS


Bodøs stooolthet

Måtte snikfotograftere gammellæreren min også, så flinke!

Uten denne tror jeg faktisk jeg ville fryst til døde. Vi stod på samme sted i 40 minutter før jeg og Sofie måtte gå - haha, vi så ikke engang ferdig toget. Dumme vind!


BHK - stjerner gikk såklart også i tooogetUtenom at det var ganske kaldt var det en veldig fin formiddag. Vi så ikke hele toget, men vi så mer enn nok - og vi fikk trasket rundt i Norges fineste (eller - 2.fineste?) festdrakt en hel dag. I liiike! Får håpe det kommer en eller annen konfirmasjon eller dåp iløpet av de neste månedene så det ikke blir et helt år til neste gang. Elsker å bruke bunaden! Jeg fikk min av mine besteforeldre som nå er døde, så den betyr ganske mye for meg. Å vite at bestemor har lagt masse arbeid i den er fint å tenke på ♥

Hvilken bunad synes dere er finest? :-)

 • 20.05.2015, 12:16

Vaffelonalistisk nasjonaldagFineste Britt :-)


Åh, nam. Ingenting er vel mer 17.mai enn nystekte vafler!

Og jeg lyver ikke når jeg sier at mammaen til sofie lager det BESTE syltetøyet i verden. Det første jeg spurte om da jeg ble invitert på vafler dagen før var '' ååh, har dere hjemmelaget syltetøøy?''Fine fine Sofie som har (etter min mening) Norges fineste bunad ;-)MMmmmmmm. Delish!

Flere som vaflet seg på nasjonaldagen? ;-)

 • 20.05.2015, 08:44

17. MAI Pt. 1

 Fine min ♥


Antrekk før bunad. Superglam!


Haha, tro det eller ei - men min 17.mai startet allerede kl 7 om morgenen - jeg falt i søvn på sofaen da jeg kom hjem fra byen på natta, og ble vekket av verdens skjønneste lille Lucas. Da fristet det ikke å sove mer, og jeg startet dagen. Vi gikk oss en liten tur med vogna siden været var tipp-topp - så gikk morgenen til fiksning og besøk av resten av gjengen som skulle i Barnehagen å for kaker og lek. Jeg ble ikke med siden jeg hadde planer om å dra på vaffelbesøk til Sofie før borgertoget, så min formiddag gikk heller til bunadspåkledning og å ferdiggjøre en kake jeg hadde bakt dagen før.

Jeg vet bildene kommer litt sent - men bedre å spre de litt utover uken når jeg tross alt har så mange; tenk, bildene fra BARE 17 mai var så mange at jeg må ta de i 4 omganger. Haha, hoi. Vaffelbesøk og borgertog-kikking kommer i morgen ♥

 • 18.05.2015, 13:20

RSP OG THOMAX FOR BODØGLIMT


De fleste fikk vel med seg at 16 mai i år var en real fotballfestdag - spesielt her i Bodø. Laget vårt har gjort det (vel, la oss ikke pynte på det) pretty bad denne sesongen - og på lørdag var det duket for oppgjør i nord. De skulle møte Tromsø på hjemmebane, og når to byer som praktisk talt er naboer og rivaler er det klart det blir en stor happening.
Vi var iallefall kjempeheldige med været - noe som selvfølgelig lover godt for stemninga. Iblandt Bodøs fotballentusiaster er også Rappe-stolthetene våre Thomax og RSP samt kråkesølv - så da ble det iallefall god stemning da de sa ja til å ha gratiskonsert på torget som oppladning før den store kampen.


1916 gjengen møtte opp for å overdøve Tromsøværingene som hadde reist hit og satte opp et realt show med gul røyk og greier -
Og hele Bodøs hovedgågate var fylt til randen av folk.-Haha, fanklubben til Glimt A.K.A 1916 tok helt av. De hadde drukket siden tidlig på dagen, og det fikk vi andre merke veldig på. Prøvde gå inn i gruppa for å få kontakt med bestekompissen min (med grønn caps på bildet) men ble HELT oversett. Fikk vite senere at han hadde vært ganske wasted, så jeg lar den passere (selv om jeg var ganske pissed i etterkant)
Og vel; vi VANT mot TIL og sikret årets første 3-poenger - noe som selvfølgelig endte i ellevill stemning på byen samme kveld. Hurra!

 • 11.05.2015, 16:10

Bildedryss; Konfirmasjon


I går var vi som sagt i konfirmasjon til en nær venn av familien, som også søstra mi er fadder til. Jeg fikk knipset noen bilder av både kaker og våre små herligheter - som alle var med. (åh, for et slit med småbarn som løper rundt alle andre steder enn der man skal oppholde seg..) 

Her er iallefall noen av bildene;


Genialt med aktivitetsbord til barna!


Made by me ;-)


Dadda sin prins ♥


''Se Lucas - Bil!''Kjempekoselig dag ♥

 • 11.04.2015, 20:59

Fantastisk lørdag!


- Cakes for the best mum -

''Daddadaddadadda, se på meg!! ikke ta bilder nååå..''' - ''' HEI ASK, SLAPP AV, JEG SER DEG''

On point med chilleklær i bursdag.. heldigvis er det lov når det er bare nærmeste familie :-)

For en herlig lørdag det har vært! Jeg startet dagen tidlig med å stå opp for å gå bort å kikke på modellene som ble valgt ut av selveste Donna Ioanna på City Nord - vinneren fra Bodø er faktisk ei som jobber med Britt og jeg har vært ute med - heldige hun! Vel fortjent er det, nydelig jente med flotte trekk!
Etterpå tok jeg turen til Nora hvor det var fullt hus med både hele lille familien, meg, Britt, Sofie - Line, den andre bestevenninna til Nora og typen hennes. Kjempekoselig med så mange i den lille leiligheta! Jeg og Sofie var så frekke at vi ble der for å kikke i noen timer før jeg tok turen hjem for å hente kakene jeg bakte igår - (Som dere ser på bildene over - sjokoladekake og eplekake. De ble så godt motatt! Fikk til og med et '' MMM, DELICIOUS! '' av Ask. haha. er det interressant med oppskrift senere kanskje??)
Så kjørte jeg bort til Storesøstra og familien hvor mamma, Lucas og Andrea allerede ventet. Vi spiste den beste middagen som fins - Indrefilet med sopp og stekte poteter. NAM.

Nå er det klart for rolig lørdag her hjemme, det er så lenge siden jeg har tilbragt en lørdag hjemme at det virkelig er på tide. Må ta en liten pause fra Alkoholen.. Jeg har så sjelden vært hjemme på lørdager at jeg ikke engang er kjent med tv-programmene som pleier å gå.. derfor setter jeg sikkert på en film eller noe.

Hva gjør dere i kveld? :-)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits