• 26.02.2015, 17:56

Pink hair i don't care


Haha, idag har vært en skikkelig altogingenting-dag - Jeg tilbragte morgenen i total ørske ettersom jeg våkna og sovna igjen rundt 15 ganger i natt. Kjennes ut som hodet mitt skal eksplodere! På formiddagen var hodet litt bedre, og lyset ute var så bra at jeg og Andrea fant ut vi skulle kjøre til et sted litt utenfor byen å ta litt bilder. Vi har planlagt noen dager å fikse opp for å være med på en konkurranse side2 har hvor man kan vinne billetter til Nicki minaj! Har så lyst å reise bort en tur med søss - så krysser fingrene. Har allerede postet et skikkelig weird-face bilde på instagram (Lenaludvigsen om du vil inn å se) og planlegger poste et til fra selve shooten litt utpå kvelden. Vi har enda en liten ide til bidrag vi skal prøve få til ila helga - er så gøy med små prosjekt når vi allikevell har litt tid til overs.

Nå skal jeg løpe en tur på City nord (med rosa hår, hoj.. får ha på hetta) Også skal jeg få posta noen bilder fra shooten iløpet av kvelden. Gøy!

  • 28.12.2014, 23:33

Første søndagBeFunky_IMG_8786.jpg
jjj
BeFunky_null_1.jpg

Hei dere! Planen var egentlig å komme med en oppdatering i går, men dagen gikk fort og kvelden gikk som smurt. Kjente godt på kroppen at det er lenge siden jeg har inntatt alkohol, men det var helt klart verdt det. Sitter med smålig fylleangst, men det er vel ikke verdens undergang. Jeg husker ikke all verden fra gårsdagen, men jeg har en del stempler på hånda som viser til at jeg må ha vært innom en del steder i går ? og ut fra det jeg husker var det kjempegøy. Gleder meg allerede til neste helg!

I og med at formen ikke har vært helt på topp har det ikke blitt gjort noe spennende i dag, jeg har fått gjort unna en del rydding som jeg har utsatt hele uka.. så har jeg egentlig kun slappet av ellers. Er vel deilig med slike dager i blandt og?

Mamma fikk såvidt opp litt julepynt her idag ? en ny rød duk til kjøkkenbordet og julestjerna i vinduet. Vi kan ikke ha så alt for mye på grunn av barna, men litt skal vi nok få til å få opp etterhvert. Gleder meg så mye til å gjøre haugevis av juleting slik at jeg kan få skikkelig julestemning, i fjor var jo jeg og mamma i Puerto Rico hele advent, og selv om de hadde mye pynt og sånt der er det vanskelig å få julestemning i 30 varmegrader. Vel, i år skal det bli masse!

Idag starter jeg også å høre julemusikk (det er vel lov fra idag av..?) Jeg har ei fast juleliste jeg hører på med en del favoritter, så legger jeg til nye når de kommer ? dere kan høre den HER :)

  • 27.07.2014, 21:26

Vinn valgfritt treningstøy!


Hei og hopp dere :-) Nå har det seg slik at en venn av meg her i Bodø har åpnet en nettbutikk hvor han selger treningsklær og litt kosttilskudd etc. Butikken heter Bodøsport og han velger ut hvilke merker han skal ta inn selv - ergo han tar inn litt av hvert, mye som ikke selges i de vanlige butikkene her rundt. Her fins merker som Better Bodies, Asics, Adidas, Kari traa, Nike, Reebok og mange fler :-D
I samarbeid med min venn fant vi ut at vi skulle kjøre en konkurranse her på bloggen hvor dere kan vinne valgfritt klesplagg fra siden (makspris 1000)

Her har jeg funnet noen av mine favoritter;For å delta gjør du så enkelt som dette;

♥ Lik Bodøsport på facebook HER

♥ Kopier link til plagget du vil vinne (det finner du her) og lim inn i en kommentar under dette innlegget sammen med epostadresse:-)

Vinneren trekker jeg på fredag:-) Lykke til! (en fordel er også om dere velger noe som er inne, da vil det ta mye kortere tid å få plagget:-)

//i samarbeid med Bodosport.no

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits