• 21.08.2017, 11:56

Noen bilder fra leiligheta


Nå har jeg sagt i en evighet at jeg skal poste noen bilder av hvordan det ser ut her - desverre er vi ikke helt ferdige, vi mangler fortsatt både teppe til gulvet og stuebord, så skal vi endre litt på møblene for å få litt bedre plass her, men fargene blir nok. Jeg synes leiligheta er kjempekoselig å bo i, den er veldig liten - bare tretti kvm, men det er mer enn nok for oss to egentlig. Dessuten er beliggenheten perfekt!! Jeg trives kjempegodt her :-) 


(Nå står det litt greier i vinduet som ikke skal være der, blandt annet krydderurtene mine og noen lysegreier vi skal ha på salongbordet når vi får det).
Jeg synes som sagt det er blitt veldig koselig her, og jeg føler meg veldig hjemme - det eneste negative er at det er litt lite, og kanskje litt institusjonsaktig med de hvite veggene og gråprikkede gulvet. Men alt i alt er det perfekt for oss nå tenker jeg :-) 

  • 28.07.2014, 10:41

FavorittrommetDa Andrea fikk Lucas flyttet hun ned og jeg overtok hele overetasjen. Det betydde at jeg hadde to soverom tilgjengelig - perfekt for meg som har opphopninger av klær og pyntegreier. Når man jobber i klesbutikk er det vanskelig å unngå å sitte med en uhorvelig mengde klær etterhvert da man som regel får lyst på noe nytt hver gang man er på jobb.. Vel, da jeg pusset opp oppe ble mitt forhenværende også oppusset; og ble dermed et eget rom til tingene mine. Her inne har jeg full kontroll, og det er mitt favorittrom i huset :D Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder siden jeg fikk ryddet litt igår:-)

Hva synes du?:-)

  • 27.07.2014, 12:17

STRESS FREE ZONE
Igår brukte jeg dagen effektivt - istedet for å la dagen gå til vininnhandling og fiksing av ut-på-byen-looken fant jeg ut jeg skulle ta en skikkelig rengjøring oppe før høsten. I og med at Sofie er i Narvik og Nora antageligvis tilbringer kvelden med kjæresten ble det en pausehelg på oss. Godt er det egentlig; for min eksplosjon av en betennelse har enda ikke forsvunnet fra fjeset mitt slik jeg hadde håpet den skulle før helgen. Da er det bare å satse på at det skjer noe ila uka.. Det er mye gøy som skjer; Filmkvelder, Ask har bursdag og en del andre greier - så jeg håper å slippe bruke plaster og greier da.. det ser så alt for dumt ut. Idag tilbringer vi dagen på beste måte med min kjære familie <3

  • 19.02.2014, 20:44

Vaskeonsdag


Dagen idag har vært veldig fin. Dagen igår gikk i berg og dalbaner, men jeg smilte da jeg sovnet - og smilet fortsatte gjennom dagen i dag. Jeg har fått unna masse idag, har fått vasket og ryddet hele loftet mitt så er igrunn veldig fornøyd.Nå er det bakekrigen med mamma og Andrea. Er blitt en rutine her i huset, haha.
Ellers skal jeg bruke kvelden på min nye bok og litt serier. Hurra for lilelørdag:-)

/ har fått en del spørsmål om hvordan det går med Andrea og Lucas, og om det er mulig med en spørsmålsrunde. Jeg tror ikke det blir spørsmålsrunde, men har planer om å skrive et lite innlegg om det, så hvis det er noe spesielt dere lurer på; skriv det i kommentar så skal jeg prøve få det med:)

  • 02.12.2013, 23:32

PreviewPuuuh, da kan jeg nesten si meg ferdig oppe. Det blir utrolig godt å komme hjem fra syden å ha et sted å oppholde meg uten bråk og mas rundt om dagen. man blir temmelig lei hverandre når man går oppi hverandre konstant!
Mye av pynten til rommet er Andrea sitt som stod der fra før, jeg regner med jeg får litt av det siden vi skal fikse ordenlitg babyrom på hennes rom så fort vi får vite kjønnet. Hun har mye søte greier som jeg gjerne kunne tenke meg å ha stående! :-)
Noe av det hadde jeg stående til pynt på samme måte på klesrommet før, men syntes det passet bedre her inne. På bildene overer altså småbiter av stua og soverommet mitt oppe.Her er da litt fra klesrommet


 
Og her er dagens antrekk ( er helt forelsket i denne nye mørkegrønne ullgenseren fra vivikes- den er så goood og varm!)

Også et bilde av overskuddet klær som ikke passer - eller som jeg er lei av.. Mye fint i feil størrelse :-(  Kommer til å prøve få solgt unna det meste - og det resterende går til veldedighet:-)

Nå er jeg akkurat ferdig med dagens julegavestyr og skal starte på et nytt prosjekt - nemlig fotobok! Såå koselig, fant masse gamle bilder av meg, mamma, mormor, pappa, søsken osv.. elsker se igjennom sånt!

Hva synes dere om det lille dere har fått sett av loftet mitt?:-)

  • 27.11.2013, 00:05

Me bare male heila driden kvide


Åh, jeg er dødssliten. Armene er helt spaghetti etter dagens maleøkt - som har pågått i rundt 8(!) timer.
(Når jeg setter et mål om å bli ferdig med noe iløpet av en dag, da skal det jammen bli ferdig iløpet av dagen og.)
Jeg startet dagen sånn halvveis tidlig, som vanlig etter en natt med lite søvn. Halvveis i søvne pakket jeg i en frokost før jeg hoppet i min fine maledress og var klar til å starte på dag 2 av oppussingen min - nemlig loftstua.
Jeg ble litt forsinket i tidsplanen, for jeg hadde nemlig ikke tenkt på at loftstua er fullt møblert med møbler som ikke kan flyttes ut. Dermed måtte jeg samle alle på midten og dekke de med plast.........Samtidig som jeg måtte dekke gulvene, og teipe vinduene ble det et tidskrevende arbeid.

Jeg fant så ut at malerullen var for vond å bruke over lang tid, så jeg malte like så godt hele loftstua med en liten malepensel. Siden det tar litt lengre tid var jeg redd for å ikke bli ferdig idag - men med et par timers jobb på kveldingen også ble jeg heldigvis det. Da er det klart for et siste strøk i morgen tidlig, så skal det bli leeenge før jeg tar i en malekost igjen!


Først. (herregud for en rotekopp av en søster jeg har iblandt.. Heldigvis ser det SJELDENt slik ut oppe, det er kun fordi hun måtte hastpakke og dra til pappa så jeg kunne slippe til.)

Litt morro underveis. På dette tidspunktet var jeg så lei at jeg nesten lot det være slik.

OOOOOG jeg kunne endelig puste ut. Håper morgendagens strøk går fort, jeg må nemlig opp tidlig for å prøve være ferdig før lunsj slik at jeg og mamma kan dra å få tak i et nytt skap til dyngen av klær jeg har liggende..
Etter det går kvelden til å vaske de nymalte rommene, og dermed er det kun innredning igjen - det er det jeg gleder meg mest til:- D


yo forresten. Samme svette antrekk to dager på rad - jeg lever farlig.


Ellers - siden jeg shopper som terapi og sjelden gjør mye som trenger fancy klær har jeg en haug klær som aldri er brukt, en masse med merkelapper på og alt.. Har også aalt for mye nydelige klær som er for store nå og bare gjør meg deppa. Dette tenkte jeg å få vekk mye av, så tenkte da å selge det ganske billig - dermed lurer jeg på om noen har tips til hvor det er lurest å selge klær? Har sett bloppis.no kan være mulig (men aldri prøvd å selge noe der) / facebook eller her på bloggen.. Har dere erfaringer med sånt?

Nej, jeg får vel ta kveld så jeg (forhåpentligvis) kan være uthvilt til morgendagen. Vil gjerne få ting unna så fort som mulig siden Ask kommer på overnatting
Håper dere har hatt en fin ....tirsdag(?) haha, dagene går i surr.

  • 25.11.2013, 21:25

Hvit lykke


Puuh, jeg er det man på godt norsk kan kalle utmattet. Jeg har stått på rommet og malt fra rundt klokken 13 idag, 3 strøk, lister, tak .. ja, hele greia. Tungt var det - tenker armmusklene må ha vokst med minst et par centimeter iløpet av dagen. Men verdt det var det - for jeg er nemlig ferdig med rommet, nå er det klart for å få satt inn nytt skap og alt. Hadde beregnet 2 dager på maling av rommet - så jeg er langt forran tidsskjemaet mitt :-D Imorgen tidlig starter jeg med maling av loftstua, så flytter jeg inn alt av klær osv på klesrommet på onsdag - flytter mellom soverommene og vasker på torsdag og innreder loftstua på fredag. Det vil være en drøm å gå inn i helga med alt ferdiggjort!


Huff for et rot... Hadde litt vanskelig med å finne klær til jeg skulle ut forrige uke...... Har rett å slett ikke giddet rydde.Men med noen få bærerunder var rommet bart og klart til maling. Har ikke peiling på hvorfor det hadde denne fargen.......
(jo, det var fordi Andrea hadde dette rommet da hun var lita (jeg hadde et rosa) og hun var tidenes guttejente. Rommet skulle være blått, og var innredet med bilmatte og dinosaurfigurer.


- Og etter min malerunde :-D Stornøgd - GLEEDER meg til å plassere tingene mine inn igjen. (OG RYDDE)Dagens outfit. (Håper ikke noe motepoliti ser dette innlegget. Eller, om jan thomas ser det får jeg nok 6 for nyskapning uansett)

Nå skal jeg ta kveld med et smil. Håper dere har hatt en god ukesstart:-)Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits