• 30.04.2015, 15:18

NEW INS


God morgen! Eller, må vel si formiddag? Ettermiddag? På gamlehjem og slikt spiser de jo som regel middag i etttiden, så da er det vel ettermiddag etter det.. haha. sjukt! I ett-tiden er jeg som regel godt igang med frokosten. Vel, idag har jeg vært oppe siden 9, selv om jeg ikke har fått sjansen til å skrive her før nå. Jeg bråvåknet av en glimtbil som var ute for å promotere kampen som skal spilles idag.. Der og da var jeg superirritert - men nå er jeg egentlig glad for både å ha kommet meg opp i normal tid og for at de er så flinke å prøve samle byen.
Haha, sminking er utsatt til etter solariumet... Dere får bare takle et mindre glamorøst bloggtryne idag.

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt - har fått sett litt serier jeg har glemt av i det siste og vi har hatt besøk av søster litt. Planene for dagen til nå er solarium og muligens litt trening. Før var favoritt-gruppetimen min på Stamina noe som kalles SHBAM - Om noen har lest bloggen lenge tror jeg dere husker jeg babla om det ganske ofte. Vel, det er en morsommer utgave av Zumba som jeg ikke har fått vært med på på en evighet. Jeg sjekka timeplanen igår og fant ut at ei av favoritttrenerne mine der borte kjører det idag, så mulighetene er absolutt der for at jeg tar turen ikveld. Ellers kanskje jeg gjør mine søte russevenner en tjeneste å kjører litt utover kvelden. Det er så rart at det er russetid, føler meg så alt for gammel. Nå er det jo hele 3 år siden jeg var russ for første gang.. grøss.

Igår var jeg forresten i byen og kikket litt i butikker, det er så mye fint for tiden! Spesielt på Bikbok og HM var det stappfullt av vår/sommerinspirerte klær. Digger det! Det ble bare to plagg med meg hjem igår - falt helt for en kjole i favorittgrønnfargen min som var på salg. Desverre var det bare en strl igjen som var alt for stor - men det er vel ikke verre enn å bruke belte på? Ellers kjøpte jeg en joggebukse med blonder på som jeg har hatt lyst på en evighet. Perfekt for meg som går med joggis konstant, nå kan jeg gjøre det uten å føle meg helt som en boms.

Fiine, eller hva? Ser for meg at kjolen blir perfekt den kommende konfirmasjon og dåpstiden :-D


Nå skal jeg løpe i sola - va snakkes :-)

 • 06.02.2015, 09:15

Spring flingI går fikk jeg gjort det jeg liker best; handlet inn klær til vårgarderoben!! Så mye nydelig pastell og herlige stoffer i vårnyhetene i butikk. Er det rart å si jeg er så fornøyd at jeg bare vil legge meg ned å kose med med klærne i de neste dagene? haha, babyene mine. Nå har jeg både skinnjakke, nye bukser, Cardigans, kimono, basics og til og med et par nye kjoler. Som sagt; storfornøyd.
Ellers har dagen gått til fint lite - jeg og mamma var oppe kl 0730 (!!!) idag fordi begge skulle tidlig til legen.. Jeg var stupings og husker sånn ca nadas av hva han sa.. også sovna jeg på sofaen med en gang vi kom inn døra hjemme og sov helt til 12. Sløkkis.. Og der var døgnet mitt på ville veier igjen. Menmen - stormhelga skal, brukes til å snu på det, og neste uke er jeg forhåpentligvis helt inni skolerutine.

Håper dere har det fint :-)

 • 12.10.2014, 11:36

New in


STynne gensere i hvit og med print fra Bikbok på salg til 49,- ,oversized beige genser fra HM 99,-//Kjoler fra HM/ Blomsterprint 199, marineblå figursydd 149,-

.. jeg er så latterlig dårlig på å kjøpe det jeg faktisk trenger - som for øyeblikket er bukser. ser ut som det blir mye kjolevandring i hverdagen framover..
Hva synes du? :-)

 • 17.09.2014, 17:51

Wednesday shopdrop

Leppomonade fra Carmex med farge, Hårstrikk fra Glitter, clipsøredobber fra Glitter og spenner fra glitter.Alt garnet er fra husfliden

God kveld i stua! I dag har vært en skikkelig travel dag, og jeg er egentlig helt utkjørt.. Men tenkte alikevell å vise dere mine miniinnkjøp fra igår - jeg har lenge manglet en del småpjusk som hårstrikk, leppomonade (æsj, sprukne lepper er så typisk kaldvær..) og spenner. Igår var vi å trasket litt i byen, og jeg fikk heldigvis handlet litt av det jeg trengte. Idag skal vi også en snartur til byen for å prøve litt og slikt, så skal jeg ta kveld med et smil - jeg er dødssliten! Idag har jeg hatt en del timer her og der og ting har egentlig gått i ett, så det skal bli magisk å treffe puta ikveld.  Tenkte svippe innom med en antrekkspost fra igår litt senere - det er en stund siden jeg har hatt. Ønsker dere en fin Onsdag:-)

 • 16.09.2014, 15:47

NewinsAnkelboots fra HM - litt billigere enn de på vanlige skobutikker. Sikkert litt dårligere kvalitet og, men det får så være. Hårspennen med skinnsløyfe er også derfra, samt hårstrikket. (fantastisk å ha nå om høsten og mot vinteren, sliter mye mindre på håret og ser ganske fresht ut)
Skjerf fra Cubus i nydelig pastell.
Håroljen fra naturalworld og 3minute-kuren fra aussie er også fra Cubus. Favorittene mine blandt de litt billigere hårproduktene.


HØYHALSEDE GENSRE! åh, favorittene mine om høsten. Det å ha noe i halsen er nesten obligatorisk for meg.. enten er det høy hals eller skjerf. Disse er så deilige! De to tynne genserne i sort og grå er fra Cubus og den sorte i pusestoff er fra Gina tricot.Jeg eeelsker som dere sikkert har skjønt fine stoffer - og fløyelsstoff er noe av det beste jeg vet. Det kombinert med ministropp-trenden som er igang og en pastelltonet høst var denne toppen fra Cubus midt i blinken for meg. Ser for meg at den blir kjempefin med en høylivsbukse i beige og et smykke til!
Buksen med mønster er en i skikkelig mykt stoff - verdens beste kosebukse. Den er fra byoung og fins i 3 andre print - denne er den beste buksa jeg noen gang har prøvd. Jeg må innrømme at jeg har tilbragt 80% av tiden fra lørdag til idag i denne buksen......... (ja, æsj, men herregud den er umulig å velge bort om morgenen.. tror jeg må kjøpe de andre mønstrene og..)
 

Idag har vært en lang dag - det samme med igår. Jeg tilbragte 7(!) timer på glattkjøringsbane og er fortsatt peisst. Det blir en rolig ettermiddag -- sola skinner og jeg har fått nytt den litt allerede. Jeg skal en tur for å kjøpe litt nødvendige greier, så skal jeg lese og sove. Rett og slett!
Hva gjør dere idag? :-)

 • 11.09.2014, 16:49

Verdens diggeste genser


Forrige uke kjøpte jeg denne genseren på HM, de hadde flere farger og jeg klarte nesten ikke la være kjøpe alle sammen. FOR en deilig pusegenser, perfekt for høsten!! Vel, jeg skulle ikke skrive et helt innlegg om en genser - ville bare tipse dere som liker svære, deilige gensere om at denne fins.
I dag har jeg ikke gjort noe spesielt annet enn å strikke - jeg har fått blitt ferdig med flere strikkeprosjekter mens jeg har vært her, og det føles så merkelig å si det.. jeg hadde aldri trodd jeg var en person som ville sette meg ned med strikketøy (sånn, ever..) Men slik er det blitt! Hurra.
Til mitt neste prosjekt har jeg kjøpt inn litt garn;Nydelig, nydelig farge :)
Vel, vi skrives senere, så skal gamlemor på strikkern igjen!

 • 28.08.2014, 15:47

Newins


Hei dere! Nå begynner det å bli noen dager siden jeg har skrevet noe, og hovedgrunnen til det er egentlig at det har vært mye på gang i hodet de siste dagene. Jeg har egentlig bare strikket og slappet av, ligget laangt unna pcen utenom min gjennomgang av bloglovin på kveldstid - og det er så godt iblandt. Uansett tenkte jeg komme med en liten oppdatering i kveld:-) Nå poppet jeg egentlig bare innom for å vise dere noen fine ting jeg har handlet den siste uka;


Jakke fra Vivikes

Tegnelokk fra Søstrene greene og notatok fra Clas ohlson. Fant ut at det var lurt å skrive ned avtaler etc for hånd da mobilen plutselig døde og jeg mista alt.. teknologi..

Varmeflaske fra Nille

Skål og sminkepung fra Nille (ja, faktisk - de har så mye fint inne nå! og til en så billig penge:) )

Jakke fra Cubus

Håper dere har det fint, så skrives vi før dere vet ordet av det:

 • 13.08.2014, 22:17

Newins fra Oslo


Lovte dere jo et innlegg med innkjøpene mine fra helga - så her kommer det;


Shorts fra en vintagebutikk på Grünerløkka:)


Denne fant jeg på Fretex, faktisk! Elsker silketopper, og elsker denne fargen:)


Blazer fra Sorbet på Oslo s.

Topp fra HM


To nye herligheter til skohylla - ene paret fra HM og det andre fra en vintagebutikk på Grünerløkka.


To nye bøker jeg fikk av pappa på Gardermoen - kjøpte så klart tre, men har startet lese den ene så den ligger i senga:-) (det var forresten av forfatteren som har skrevet en av favorittseriene mine; crossfire. Den boken jeg leser nå heter seven years to sin)


Hurraaa - jeg ELSKER sjokolade. Desverre kan jeg spise det veldig lite og sjeldent i og med at jeg har laktoseintolleranse, men en bit her og der skader aldri. Er litt skuffet over at jeg ikke fant milka sin med Oreo, den er best :-(


Bh fra HM, Rensesett fra Clinique - dette har jeg testet noen dager nå , og det virker som det funker på huden min - endelig!
solpudder fra Sensai (det beste jeg vet - har brukt det i mange år nå!)
Og en leppefarge fra Clarins som jeg fant på duty-freen på gardermoen:)

ååh, elsker å komme hjem med litt mat til klesrommet :- D Nå har jeg handlet mest på salg, så det har ikke gått så mye penger på shopping på turen - altså har jeg gjort en del røverkjøp!

Hva synes dere? :-)

 • 14.03.2014, 19:47

BLOGGERS DO IT BETTER


...Og jeg som hadde shoppestopp. Vel, det funka ikke. Får se på innkjøpene min som en tidlig bursdagsgave.
Idag har vært en sykt fin dag fra jeg stod opp til nå, til tross for full snøstorm ute. Tror det har noe å gjøre med at jeg sov rimelig greit i natt, og at jeg har GJORT ting idag - selv om det var alene.
Jeg tilbragte iallefall mange timer nede i byen, og der fikk jeg med meg noen herligheter;


Haha, måtte rett og slett bare.

Massemasse billig og fint til loftet mitt fra søstrene grene, OG TILBUD PÅ TYGGIS PÅ ICA, Hurra!!
Bestilte også noen kjoler på Nelly igår;

++ Kjøpte en shorts fra Bikbok i herlig fint stoff, noen par nye sko og en klein genser fra Carlings.


Hylla ble glad for nye tilskudd!

Ellers gadd jeg faktisk ikke slette manken idag, Om jeg ikke skal spare økonomien kan jeg i det minste spare håret litt. Slettetangstopp i en uke fra NÅ. (bortsett fra imorgen om jeg bestemmer meg for å dra ut....)
Jepp - som sagt er humøret på topp. Jeg er småtrøtt nå, men veldig klar for NORSKE TALENTER; NYTT PÅ NYTT OG SENERE FILMKVELD.

Dagens ekstra glade;Hihi, hurra!! Beste som fins!
Har dere en fin start på helga? :)

 • 18.02.2014, 20:24

Litt opp og litt nedDagen idag startet som sagt veldig bra. Utover det har den egentlig bare gått nedover uten at jeg vil gå mer inn på det.

Jeg brukte min normale rømning fra problemene og dro på shopping for meg selv. Der fikk jeg tak i litt ting som i det minste gjorde meg en smule blidere.  Smykke fra Gina Tricot, Cardigan fra Vivikes,
to bøker fra det store mammutsalget til ARK. Vin til neste gang jeg skal ut og litt kjøkkenredskaper;
Jepp. Jeg orker egentlig ikke skrive mer - jeg hadde tenkt til det, men ting ble plutselig veldig vanskelig her. Håper dere i det minste har en fin tirsdag, så snakkes vi i morgen

 • 25.01.2014, 18:43

Meningsløse gleder


Først og fremst, takk for fine kommentarer på innlegget fra i natt. Jeg hadde ikke forventet annet fra dere, dere er så gode, og å ha gode folk i ryggen hjelper meg virkelig gjennom slike nedoverbaner. <3
I natt var det vanskelig å få sovet, (merkelig nok.......) så det ble en kort natts søvn. Humøret idag har vært en smule bedre, men jeg er fortsatt ikke det jeg så fint vil kalle lykkelig for tiden. Har tenkt en del, og funnet ut at jeg må ta et tak for meg selv, så vi får se hvordan ting blir fremover.

AnyhUu - dere vet jo jeg er en gal shopper når jeg er lei meg. Jeg har tre måter å takle vonde ting på; Jeg trener, jeg straffer meg selv på rare måter eller jeg bruker opp det lille av penger jeg har.
Her om dagen fant jeg altså, i et nedsatt øyeblikk ut at jeg skulle bestille meg vanndansende høytalere. Ja. Helt meningsløst, og jeg trenger de absolutt ikke - men jeg hadde det iallefall ganske morsomt da jeg fikk de i posten i dag og fikk testet de. Jeg liker kule ting.

Bortsett fra å ligge å se serier i dag har jeg gått et par turer for å klarne hodet, jeg er fortsatt nedøsa med influensa, men et par korte turer rundt kvartalet var egentlig bare godt for hodet. Jeg fant også veien innom Clas Ohlson, og fant meg en rosa vannkoker. Denne har jeg faktisk bruk for, for jeg er veldig lei av å måtte gå ned å forstyrre de andre om morgenen når jeg skal ha kaffe, så nå kan jeg stille og rolig drikke morgenkaffe på sengen. wi!!

Nå er jeg i full gang med å ordne mitt influensaiinnvaderte fjes. Jeg skal nemlig drikke bort både sorger og virus.
Hejsådå

 • 23.01.2014, 02:07

I love pretty things


Noen snaps fra dagen, innkjøp og gammelgrodde greier - en god blanding;

Lysholder fra coop hyper

Såpedispenser fra Kremmerhuset

Kaffekopp fra NilleJakke fra Bikbok


Pute fra Nille
Skjorte fra Gina tricot


Topp fra Gina tricot

Vest fra Gina Tricot


Blazer fra Bikbok

Egentlig hater jeg hvordan jeg ser ut med briller. Har alltid gjort det, derfor har jeg linser. Men de gidder jeg ikke dra på meg i tilfelle jeg skulle være så heldig å falle i random søvn på dagen - så derfor går jeg rundt som en halvblind geit 80% av dagene. Og noen dager bryr jeg meg rett å slett så lite at jeg tar meg friheten av å se merkelappen på klærne jeg kjøper.


Dagen i dag var igrunn fin. Eller, tiden jeg var alene var fin. Ellers har den vært helt dritt, og jeg må innrømme at ikke engang en flust nye ting kan gjøre meg glad i dette øyeblikk. Håper morgendagen blir bedre.

 • 27.12.2013, 22:14

27.12.2013Jeg er langt fra fan av sånne utenlandske småsjapper - men noen få ting fant jeg ialleall de dagene det regnet og stormet i Puerto Rico.
Mamma gikk shoppebananas og kjøpte det meste innen rekkevidde - for min del ble det dette; ( og litt julegaver - røyk med smak etc til Sofie, alkohol til Nora, drømmefanger og babyklær til Andrea og litt småsmykker etc)Haha, MÅTTE ha denne superspacejamtightsen når de hadde EN igjen, som var i min størrelse og i tillegg kostet sånn 5 euro..Fri for bøker ble jeg - og da måtte jeg ty til det enorme engelske bokutvalget i butikkene...

Også kom vi til mitt favorittshoppested - TAXFREEN

Her kjøpte jeg favorittparfymen, en HAUG tyggispakker og enorme mengder godteri. Nå har jeg nok til et helt år i skuffa.... Ble masse av favoritten min.sjokoladedekte oreos.........
Noe storshopping ble det altså ikke på meg denne gangen - men jeg planlegger en tur til London om ei stund, så regner med det går litt da:-)
Hva synes dere?:- )

 • 30.11.2013, 16:57

KLAR FOR KOS


Heisann! Har dere hatt en fin lørdag til nå?
Det har iallefall jeg! Jeg var oppe i hele natt og fikset på loftet - nå er jeg SÅ nær å være ferdig. Regner med å kunne vise der mitt nye loft allerede i morgen - vi setter opp skap og sånt idag, så da gjenstår bare å sette på plass litt pynt. Etter en hel uke hardt arbeid der oppe har jeg tatt idag om en skikkelig slapp.-avdag. Jeg slappet av i hele morgest - tok meg en laaaang dusj og bare koste meg før jeg tok turen på shoppingsenteret med mamma. Det var sykt mye folk, så vi ble fort slitne i hodet - men jeg fikk kjøpt med meg litt av hvert fint;


Superkose-. morgenkåpe og tøfler. Åh det skal bli noen deilige vintermorgener framover! Fra Cubus :-)


Duftlys med juleduft, en grønn ullgenser fra Vivikes, sprøytepose til julebaksten jeg straks skal igang med og fiine kuler fra kremmerhuset  til å bruke som pynt oppe.
Hihi, fikk ogå hentet sovemedisinen min på apoteket, så da satser jeg på litt bedre netter framover. Ellers er jeg fortsatt litt sånn angstfyllt angående min framståelse som har spredt seg over alt.. Det er fortsatt veldig skummelt og rart å tenke på, og jeg vil egentlig ikke tenke spesielt over hvor mange som nå vet om mine egentlig veldig private problemer..
jaja, pytt - så lenge jeg ikke tenker over det er det ikke så skummelt.

Ikveld skal jeg på julebord med jobben - jeg gleder meg masse :) Savner kollegaene mine så mye når jeg er hjemme - så det er fint å få møtt de litt iblandt. Nå må jeg løpe og finne et antrekk for kvelden - vi snakkes:---)

 • 24.11.2013, 18:52

''litt nyttig nytt''


Når jeg er på handletur er det som regel ikke mye nyttig jeg grafser til meg. På samme måte som jeg trener for å stagge følelser, handler jeg også for samme greia. Det er egentlig en dum uvane, og jeg ender jo opp med lite å rutte med ellers - men jeg er glad i dingsene mine fordeom. Jeg elsker pyntegreier og om jeg finner fine ting å hvile øynene på tar det ikke lang tid før de har fått seg ny eier.
Igår var jeg som sagt på lørdagshandel - og siden jeg ikke orket prøve klær og er litt rådvill angående julegaver ble det denne gangen kjøpt inn til min nye stue på loftet. Jeg skal jo pusse opp og lage mitt eget lille sted der oppe denne uken - så da må det jo litt pynt til.

Gårsdagens fangst ble dermed;


Ikke bare en - men tre like pynteputer. (well played 3for2 @ princess)

Og selvfølgelig et pointless skilt og.


Men disse hadde jeg faktisk planlagt - jeg tenkter å dekorere dem og bruke dem på bordet oppe i vintertida. Varm kakao, julefilm, stearinlys og kakemenn.. ilove.


Er det bare jeg som ELSKER disse her eller? (Det vet jeg det ikke er, for Ask fant nemlig ut at han skulle ha masse slike når han ble stor, istedet for babyer da.)#SOPRETTY

Ellers har jeg samlet opp litt andre ting iløpet av de siste ukene som jeg planlegger bruke oppe. Jeg mangler fortsatt noen småting - men jeg tar det etter jeg har malt og ryddet.
Jepp.. og hva er vel et innlegg uten #selfies?


Men her ser dere jo da ikke min latterlig slutty tskjorte, så her er mitt nye profilbilde på facebook;


....Og gjett hva? Jeg fikk friermail.

Nå er både jeg og mamma UTSLITT etter en natt med smårollingene. Det ble til at mamma måtte sove på stua med babyen som skrek i ett og nesten vekket Ask mens jeg lå i mamma sin seng med han. Vi var sent i seng og teeemmelig tidlig oppe - så de rundt meg har virkelig fått oppleve trøttsurslemhet på høyt nivå. Selv om jeg såklart har prøvd å tone det ned noen hakk.

Håper dere har hatt en finfinfin helg. Kan meddele at min er blitt bedre og bedre siden fredag, så jeg er ikke helt i sumpen lengre.

 • 22.11.2013, 19:30

Let's shop till we drop


Eller nei. En times shopping er mer enn nok for meg og min snart høygravide lillesøster. (Vi skylder på at hun blir sliten, egentlig er det jeg som ikke gidder noe i mer enn en time om gangen)
Dagen idag har gått som spådd - jeg startet like nedstemt som igår, men ettersom dagen har gått har det faktisk lettet, litt og litt.
Er fortsatt ikke i superhumør, men definintivt bedre enn igår, inatt og imorgest. (tror det kan ha noe med den halvtimen jeg tok meg i solariumet, det gjør alltid godt for både kropp og sjel)


Må vel fint innrømme at dette smilet var litt påklistret. Men jeg ER i halvveis godt humør. Humoren er på plass idag og, fine meg;

Ja, jeg er barnet til Heidi alexandra og the grudge jenta.

Mens jeg lå å syntes synd i meg selv i går kveld husker jeg at jeg spurte Andrea om vi kunne dra på kino idag. Vi sjekket filmene som gikk, og fant ut at det måtte bli enten hunger games eller ''Last vegas'' som hadde premiere i dag. Ettersom jeg syntes førstefilmen av hungergames var spy (sorry til storfansen) valgte vi denne andre filmen om gamlinger som drar på til vegas på fest. Traileren minnet meg ganske om hangover, så den så morsom ut. Men da vi skulle dra fant jeg ut at jeg hadde latterlig hodepine som ikke ville gå bort - så da ble det shopping idag og kino på Søndag. I morgen skal vi passe både Ask og Eden her, så jeg har lovet Ask at vi skal dra på fun-bowling. (neon, disko- bowling for barn) HJØLP.

Jaja, tenkte egentlig bare å stikke innom å vise dere hva jeg fikk kjøpt inn i byen;


I et lite håp om at dette kanskje funker. Hva tror dere? Regner med gutta føler de ikke kan motstå meg fra øyeblikket de sniker mot de ikke eksisterende puppene mine og finner denne oppfordringen.


Kjøpte også dette tullet på søstrene greene. De har faktisk latterlig mye bra der, til en utrolig rimelig penge. Med dette skal jeg lage dekor til min nye stue oppe. (SELV; JA!)

Ellers fikk jeg også unna årets første julegave. Halvparten av den iallefall. HIGH FIVE TIL MEG SELV. Det er mamma som får gleden av denne, selv om jeg har spurt så mye rundt tingen at jeg er sikker på at hun vet hva der er.

Nå skal jeg bare slappe av, som vanlig. Nytt på nytt på skjermen er bedre enn all verdens fester. (Om noen med innflytelse eller magi i seg leser dette - jeg tar godt imot Jon almaas i Julegave. Han er mitt ønske nummer tre, etter Stian blipp og Petter Northug.)

hugs n kizz'z

 • 02.11.2013, 20:54

NEWINHeldrakt fra Bikbok - Jeg har ønsket meg en slik SÅ lenge, og endelig fant jeg en. Skulle bare ønske den var tilrettelagt mine 179cm så jeg slipper at halve leggene går bare..Topp fra Gina tricot og Bukse fra vila. (men tror jeg skal lever tilbake buksa, den var ikke så fin som jeg syntes i butikken over min støvbrettrumpe.


....Og nei, jeg poster ikke dette bildet for å skryte av mine enorme pupper eller for å tenne mine utallige mannlige lesere.
Jeg vil egentlig bare vise dere hvor mye potensiale toppen har - for de som er velutstyrt!  Om noen måneder skal nok denne toppen sitte nydelig på denne frøkna og.

Det ble ikke ut i kveld allikevell, vi fant ut at vi sparer det til neste helg. Følte egentlig mest for å være hjemme idag, så da blir det sånn.
Hva gjør dere ikveld?:)

 • 05.10.2013, 21:53

New in!


Hei og hopp! Idag har jeg ikke kun fått lagt nye vipper, jeg har også hatt med en liten handlerunde med mamma, storesøster og hennes to små. Kjøpesenteret var stappfullt av folk, jeg kjente nesten jeg ble svimmel bare av å stå der inne.
Kortet ble dratt mye, mye på småting som deodorant, matvarer, rensemidler etc..
Men jeg fikk kjøpt litt brukbart!Kjole fra Gina Tricot 349,-Smykke fra Cubus (tips,vi har fått inn supermange stilige i høst!)
149,-
Ooog en jakke fra Gina tricot, som egentlig kostet 399,-
Jeg ringte mamma i går og fikk henne til å kjøpe nyeste ugaven av elle, hvor man fikk med en 50%kupong fra Gina tricot - dermed ble denne skjønnheten bare 199:-D Storfornøyd!


Hva tycks?:)

 • 02.08.2013, 18:55

Au sa pengeboka.Kjole fra Bikbok; 249,- om jeg ikke husker feil.


Genser fra Bikbok; 199. Elsker høyhalsetgensere, sååå glad for at det er in i høst!


Kjole fra HM, på salg til 100 kr. Stoffet i denne er fantaaatisk!


Genser fra Bikbok; 249,- (glidelås på siden, rååstilig med stort skjerf til!)
Skjørt fra Cubus, 129,- (fullpris, billig!!!) De fleste skjørtene vi har fått inn er til 129, og alle er like nydelige. Vi har ruflete i burgunder, marineblått, grått, i tykkere stoff, med forskjellig mønster.... åh, skjørt <3


 


Og Dette har jeg på meg idag.Enkelt og greit; Favorittjeansen fra Cubus og genser fra Carlings.
Det er glovarmt, det har vært en ekstremt lang og slitsom dag.
Jeg er dødssliten, så nå skal jeg fjerne sminken, spise en svær god fredagsmiddag og hoppe forran tven med fredagsgodt før jeg tar tidlig kveld.
Ser fram til en deilig tidligvakt på jobb i morgen, hvor jeg planlegger innkjøp av boyfriend-jeans jeg prøvde igår. ILIKE. Det gjør ikke kortet mitt.

Håper dere har hatt en fiiin start på helga!:)

 • 19.06.2013, 19:59

New in v2


Ohh, lønningsdager er kjipe på kortet mitt. Tror nesten hodet mitt går rett i ''kjøp alt du kan finne-modus'' med en gang det kommer penger inn! Huff.. Jaja, har iallefall tråkket rundt på senteret idag og sett på alt og ingenting. Det er jo sommersalg i mange butikker, men jeg fant ikke så mye jeg ville ha. Det meste er antageligvis gått allerede, og de få fine tingene jeg fant var ingen av mine størrelser igjen i.. Menmen, fant iallefall noen få ting;Kjole 349,- (30%rabatt, org 499,- VILA
Topp 199,- Bikbok
''The fault in our stars'' av John Green, 129 på Ark (har hørt SÅ mye bra om denne, måtte bare kjøpe den selv om jeg har tidenes bokkø her hjemme!)
Bleiking, hårfarge og mascara fra Cubus.  (Skal legge flere striper i håret, og farger alltid over etterpå for å slippe fargen disse bleikingene gir. Har de også i myyye kortere enn man skal, for dette er antageligvis det mest skadelige som fins for håret)

I morgen blir det innkjøp av ny pc! Grugleder meg til å bruke så mye penger, men gleder meg til å endelig få en ny pc.
Skal kjøpe en packhard bell easynote som de har på tilbud på elkjøp. Noen som har erfaringer med de? For meg holder det egentlig at den klarer å holde seg påslått uten ledning...

Idag var planen egentlig treningsøkt. Jeg har til nå stått opp ekstremt tidlig og vært til legen, hvor jeg tok blodprøve også-videre. Sykt spent på resultatene, håper virkelig de er like gode som sist:)
Ellers har jeg egentlig bare spist og sovet etter legetimen og byvandringen min. Føler ikke for noe trening idag, så det blir nok en liten tur innom butikken på jakt etter noe godt til kvelden og en tur innom solariumet med solpass jeg fikk i posten som kompasjon for det ødelagt solariumet jeg tok sist gang jeg var der.

Hva synes dere om innkjøpene?:) Tror jeg er fornøyd, samtidig som jeg hater å nesten ha brukt opp lønna mi som skal vare en måned på to dager (inkl pcen..)

Ha en fortsatt fin lillelørdag!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits