Skrevet: 18.01.2014 17:21 ©Lena Ludvigsen


Lol at jeg poster dette - om noen er interessert i hva jeg har bedrevet meg med til hvert tidspunkt de siste ukene er det vel så enkelt som å gå inn å sjekke selv - jeg har tross alt åpen profil...... Men i mangel på ting å skrive om, hvorfor ikke?
Idag sitter jeg syk. Ingen sykehusebesøk, ingen handleturer og antageligvis ingen bytur ikveld.1. Hjemmevendt fra negerland. ble indeed smitta. uheldigvis en kortvarig lidelse. Sminkefritt frisørbesøk til beste frisør Nora.
2.Et slags rotbilde av ferdigmalt og overpynta loft ala Lena.
3. Jeg har troen på at om man bare gjør alt rundt seg til et eventyr, blir selve livet det og. Hvordan kan mareritt gjemsøke et slikt rom?
4. Avsløre hemmeligheten bak min fantastiske luft. Neida, bare briefa favorittinnkjøpet fra taxfreen (untenom de sjokoladedekte oreoene da)
5.ENDELIG JULETRE. Herrettter bakrunn for alle mine bilder.
6. Fikk startet på julebakst. Desverre var dette gaver........
7. Julaften. Antrekkbilde. Hvem tar IKKE bilde av seg selv på julaften?
8. Og jeg var så klart stolt av desserten jeg tryllet fram.
9. ....og resten av jula gikk til boklesing forran favoritttreet.

1. Den aller fineste julegaven var rett å slett et kort.
2. Pepperkakehuspynting i januar. Treig hvor? Hvem?
3.Et mindre vellykket pepperkakehusforsøk. Neste år SKAL det være et prinsessehus.
4. Hatet media litt mer enn vanlig. (Idiotiske januarslankere)
5.Elsket derrimot NEMI like mye som allitd.
6. 2.juledag var alkoholismens startdag.
7. ......Så da måtte vi pynte oss etter dets krav.
8. Etter en uke liggende i bakrus etter andre juledag prøvde vi oss på nytt.
9: GODT NYTTÅR.

1. HVA MENER DU AT VI IKKE KAN HA JULETRE TIL I SOMMER?
2. testet ut om leddsykdommen min fortsatt var tilstede.
3. Det var den.
4. Vi hadde så noen fine dager. Gjorde ingen verdens ting, men været var fint i det minste.
5.Bakte min første sunne greie på over et år. Stjal oppskrift på sjokoladekake fra flotteste Kristine weber.
6.Så måtte vi virkelig forberede oss på babylykke i hjemmet. Jeg ryddet, vasket og sorterte miniklær.
7. Overrasket Andrea med Babyshower. Hun likte det.
8. Jeg hadde bakt muffins til babyshoweret, og det var en igjen etterpå. Det var lørdag, jeg var en follower unna 1000 på instagram - det måtte feires. Dermed spiste jeg min første muffins på nesten to år.
10. Så kom lilleman. Elsker mi lille Lucassøting. Og elsker å endelig få brukt de søte dyrene på bilderedigeringsprogrammet.Så - idag er jeg syk. Jeg hoster enorme baller slim og symes egentlig bare synd i meg selv. Jeg hadde planlagt å dra ut hele uka - dere vet, alkohol får meg til å glemme alt annet dritt for et øyeblikk. Da stod det mellom å glemme alt for i kveld og være elendig form resten av uka, eller slappe av hjemme. Ser ut som jeg skal slappe av.

Håper dere har en fin lørdag i det minste. Og at dere likte bildene. Om dere ikke følger meg fra før av (og har lyst) kan dere søke opp LenaLudvigsen på instagram. Hej.
Skrevet: 24.11.2013 22:08 ©Lena Ludvigsen


Bloglovin er blitt et must for meg i hverdagen. Det er så enkelt å følge de bloggene man vil følge! Man trenger ikke ha egen blogg heller for å ha profil der, selv om man såklart kan det og.
Jeg er inne å oppdaterer meg minst 4 ganger ila dagen (frokost, lunsj, middag og kvelds - nei, her i huset spiser vi ikke sammen.....) Og så mange fine blogger jeg følger har jeg alltid nok av godt lesestoff.Jeg har lagt inn alle bloggene i forskjellige kategorier, så jeg går systematisk igjennom disse hver dag. For eksempel har jeg en ''mat''kategori hvor jeg finner inspirasjon til bakst, middager , produkter etc. Så har jeg en ''gøy'' hvor jeg har for eksempel KK og andre mediasider - en ''hm'' med litt mer personlige/psykiskhelse aktige blogger, en med topplistebloggere også videre. Vil anbefale alle som leser blogger fast om å opprette profil her - det gjør det så mye lettere å følge med!! :)


Her er altså bloglovin'siden til bloggen min.
(Om noen av dere har noen spennende blogger på lager jeg selv kan følge tar jeg imot med et smiiil:))


Ellers lagde jeg med idag en facebookside til bloggen min.. Føler egentlig det blir litt teit - for jeg tror jo ikke akkurat bloggen min er så ''stor og populær'' - men jeg vet jeg har venner og familie som er inne å leser, og mange av de har nettopp funnet ut hvordan de bruker facebook liksom......Så da gjør jeg det litt lettere for dem som VIL følge med ved å poste innlegg i denne gruppa da. ( og jeg vet jo at de som vil følge følger, og de som ikke vil lar være - så sånn sett blir det jo litt mindre teit) 


..Og her er da facebooksiden.

Med det sier jeg god natt:)

Skrevet: 07.05.2013 23:09 ©Lena Ludvigsen


   

   

 

   

   

   

   

1. @kafka, før russerevyen med bestefrøken! 2.haha, antageligvis en god dag. 3.STYGGDAG som blomsterpike. mer søt kanskje?
4.Mat + flex + blader = superkooos <3  5.ståkuka; emodag  6.på kino å så OZ med Dominic, superkoselig - men relativt dårlig film:(
7. Den kjæreste jeg har, lyser opp hverdagen min!   8. deiligste outfitet ever.   9.SÅ GLAD FOR HELG!
10.slappdag - antaageligvis i min sykuke. 11.Glad for å få en potet i bursdagsgave? #internhumor. 12. klaar for russetid!
13. muligens tidenes kjekkeste som sjekket inn på paradise. jeg var plutselig over sander! 14.russefest x - gaal.. 15.blomsterfrid
16.Historiepugging og buksestryking på en varm dag i slutten av april! #preparations. 17. KJEMPEGLAD for min bursdagsgave! 18. TRAMPSTAMP @pimpandhoe ståkuka.


Tycks?:)
Skrevet: 08.04.2013 17:56 ©Lena Ludvigsen


God mandag! Håper dere alle er godt igang med den nye uken - og har en flott frisk start! :) Jeg ligger desverre syk, så har nok ikke blitt noe frisk start på meg.. Jeg har egentlig bare sittet her å sett på tv, puslet med blogger og løst sudoku (haha, ja - for jeg kjøpte meg nemlig en sudokubok!)
Mamma og de er reist fra meg, så jeg er ensom og full av sykdom. Kanskje like greit, så de slipper bli smittet..Fikk stamret meg til butikken for å kjøpe inn litt tilbehør. Det er ikke mye man har lyst på når man er syk, men de hadde tilbud på det meste så da ble det med.
(14 kr for påskeegg, lurer på om kiwi holder track på når jeg er syk.. det passet iallefall meg perfekt!!)Som dere kanskje ser har jeg forandret headeren og fargen på overskriften på innleggene :) Følte for å ha noe litt mer sommerlig preg på bloggen!
Hva synes dere?:)

Ellers tenkte jeg å oppdatere dere litt på forskjellige sosiale medier jeg bruker - siden jeg vet det er flere som er inne å leser her som ikke er medlem på blogg.no går det altså ann å følge meg på bloglovin'. Jeg legger sjeldent ut innleggene jeg skriver her på facebook, så da er det en fin måte å følge med å slippe trykke innpå flere ganger for å sjekke om det er kommet nye innlegg:) Her kan du også følge de fleste blogger på de fleste domener - og velge ut hvilke kategorier du vil lese fra osv. Kjempelurt!Dere kan følge meg HER

Ellers fins jeg så klart også på instagram under samme navn. (Lenaludvigsen)
Her poster jeg bilder ganske ofte, og litt andre enn de som kommer på bloggen:)Og vil dere ha det ekstra gøy finner dere meg på snapchat som Lenaludvigsen her og.
Utfordrer dere til å sende det gøyeste bildet! hah.


Bruker du noen av disse?:)
Skrevet: 10.10.2012 23:01 ©Lena Ludvigsen


LENALUDVIGSEN

 

privat, men godtar som regel de fleste som requester.
her legger jeg ut mange bilder om dagen, og oppdaterer kjempeofte.

hits