• 31.12.2013, 00:14

Mitt 2013


Jeg følger trenden - alle poster innlegg med hvordan deres år ha sett ut. Jeg derimot må nok slå en liten vri, mitt 2013 har nemlig vært ganske trist og kjedelig sånn jevnt over. Jeg brukte første halvdel  på å (bokstaveldig talt) løpe meg til toppkarakterer. Skolen og jobben var alt for meg, og treningen var det eneste jeg hadde tid til på siden.
Andre del gikk til et sånn halvhjertet forsøk på å bli frisk etter å ha innsett at jeg hadde et problem -ellers innleggelse, et miniførsøk på universitet og utallige legebesøk som igjen ble til sykemelding fra både jobb og trening og en utrolig kjedelig hjemmetilværelse.
Ikke akkuat et favorittår altså - Men det finnes alltid noe positivt. Jeg tenkte dra fram det positive som har skjedd i år i et lite oppsummeringsinnlegg.


Dvasket rundt i dette antrekket i alle farger når jeg ikke var på jobb.

Reiste til London med min bestevenninne Caroline. London Eye, Madame toussands, seaworld, oxford street, westfield og masse opplevelse for livet.


Ståk-uka. styggdag, grilldress, emodag, pimp and hoe og en annen jeg ikke helt husker - hurra for 2 eksamener i kostyme.


1stk superharry andre russetid. denne gangen heldigvis ikke som president.

17 mai. Dødssliten og ferdig med russegreier for alltid.Jeg bakte og bakte og bakte. Min nye favorittinterresse.

Så var skoleåret slutt.


Og måtte si hade til noen av mine fineste klassevenner.


Plutselig var jeg helt lys og forandret.


Hoppet og spratt rundt i finværet her hjemme halve sommeren.


Tok turen til Shellefteå på jentetur med Sofie og Nora.


Reiste på ferie til min bror og nevø i Sandefjord - lå å grillet i varmen mens dårligværet herjet nordpå.


Plutselig var lillegutten min 3 år.

8. august ble jeg tante for fjerde gang til lille Eden Linnea.


Lagde kake og feiret min kjære bestekristoffer sin bursdag


Startet opp faget Internasjonale relasjoner på Universitetet i Bodø etter min fantastiske innsats i krigshistorie på 3.året.


Rakk å gå på skolen lenge nok til å delta på fadderukens fotballtunering. Edru.........
Så ble jeg innlagt og etter det sykemeldt.


Tiden etter jeg ble sykemeldt var utrolig kjedelig. Jeg brukte omtrent all tid på shopping.

Lagde mitt første carved pumpin.

Sminket tidenes dukkesminke på Andrea.

Feiret haloween med min skjønne.

Fant ut at min kjære lillesøster var gravid i syvende måned.

Så feiret vi bursdagen hennes dagen etter. Ingen kunne toppe gaven hun hadde fått dagen før.


Også døpte vi Eden Linnea.Skrev for første gang helt åpent og ærlig om sykdommen min - noe som vakte stor interresse. Ble kontaktet av flere aviser og flere artikler ble skrevet.


Personalfest og julebord med verdens herligste kolleger.

Stakk så bort fra alle medier her hjemme og tilbragte to uker i Puerto rico med mamma mens alle hadde julestress her hjemme.


Så var det julaften, juledag og her sitter jeg.
Imorgen starter et nytt år, jeg har ikke helt bestemt meg for noen forsett enda. Men det kommer.

  • 31.10.2013, 19:56

Verdens fineste monster


Storfornøyd med godterfangst inne hos snille oldemor! '' oh yeah'' tror jeg replikken var idet bildet ble tatt..Har hatt en superfin haloween med min kjære lillemann som egentlig ville være spøkelse, og var på gråten fordi han nesten måtte være pirat (det samme som i kostymebursdagen for bare noen mnd siden.... for galt:P) Men ble i storhumør da han fikk seg et kostyme med det største idolet sitt fra monsterfabrikken!

Ellers har jeg egentlig ikke merket noe spesielt til unger ute i haloweendrakt  (utenom instagram da)
Jeg har jo satt ut gresskaret mitt og alt, men ingen kommer.. Det er nok fordi vi bor så sentralt, det er liksom butikker og kjøpesenter rundt hele huset.
Må inrømme at jeg var så redd inatt at jeg nesten gikk å la meg inne til mamma. Et hutrende uvær som uuulte ute og slamret mot vinduet i kombinasjon med en av de siste bøkene i isfolket (som kun handler om overtroiske ting, typisk at gårsdagens siste kapittel handlet om en stormdemon...) Men at det var haloween tror jeg ikke jeg tenkte så mye over.

Idag håper jeg på en rolig kveld værsett, slik at jeg i det minste får sove. Må jo klarne opp til helga!

Noen andre som har vært ute å trasket å knasket idag?:)

#minhalloween

  • 30.10.2013, 23:09

Parat til skremsel

Buh, Mon tro om noen unger i det hele tatt tørr ringe på døren i morgen kveld?
Jeg for min del skal faktisk trø rundt å knaske å knepe selv. Visstnok i dagslys, sammen med min kjære nevø. Han har aldri opplevd halloween før, og selv om (og jeg forstår) at mange missliker hele trick or treat-greia og savner den gamle julegreia, tror jeg ikke noen ser noe galt i å få en piratkledd 3åring på døren i morgen.
Tror ikke Ask kunne gjort noen slags knep mot noen uansett .. Heh.

Iallefall var dette første gang jeg skjærte ut et gresskar. Det var passe vanskelig, som dere ser har jeg kutta i kantene noen steder på ''RIP'' siden, tror jeg gjorde feil i å bruke en for stor kniv. Neste halloween er jeg viderekommen, da blir det noe heftigere enn dette!


Ellers har kvelden i dag kun vært trist og fæl. visse ting jeg ikke skal bry dere med - men som er vondt for familien, samtidig med at det har blåst orkan utfor. En skikkelig forkveld til allehelgens.

#minhalloween
Håper uansett dere har hatt en fin onsdag:)

  • 23.10.2013, 11:33

Slurp slurp


God morgen til dere! Her i huset ble det seen natt og sen morgen på hele huset her. Både jeg om mamma slet med å få sove i natt, og tror klokka ble nesten fire før begge var i drømmeland. Vi hadde Ask her, så det ble tidlig morgen på mamma siden han måtte opp og i barnehagen. Jeg var litt heldigere og kunne egentlig sove så lenge jeg ville - men våknet uansett rundt halv 10 til tross for å ha sovnet så sent.

Så langt idag har jeg rukket å spise en fantastisk frokost, gjøre en god del ''pre research'' på Puerto rico og få tatt en laaang varm dusj.
Jeg hadde egentlig ingen planer for dagen i utgangspunktet, men jeg er som regel ute å trør en del hver dag nå mens jeg er hjemme (for å ikke gro inne..), så jeg vil tro det egentlig stod på agendaen underbevisst. Men utfra hvordan været er her i Bodø tror jeg faktisk det blir en innedag, for det frister absolutt ikke å gå ut i vind og sørpe. Vi har etter flere dager med fantastisk vintervær fått mildvær, så det ligger mengder slush over hele veiene, og regnet pøser ned i intervaller.  (positivt; om noen dager er det kansje snøfritt og fritt terreng for gåtur med vogna og Eden Linnea). Jeg må en tur på butikken etterhvert som jeg tørker, men etter det blir det jammen ikke ut mer.

Jeg har pønsket ut noen småplaner for dagen uansett. Jeg skal først og fremst kose meg med nye episoder av Once upon a time og Vampire diaries, og lese litt i Isfolket-serien (Er kommet til bok 30, og det er fortsatt like spennende.. Heldigvis har jeg 17 bøker igjen, bokkosing for langt tid fremover)
Senere vet jeg mamma har en lunsjdate på City nord, så da skal jeg rydde og vaske huset mens hun er borte, som en liten overraskelse. Jeg skal også ta fatt på klesrommet mitt, som jeg har utsatt i evigheter. Ellers er det en del av dere som har etterspurt et sminkeinnlegg, så tenkte å prøve få det til iløpet av dagen. Er det mest interressant med hvordan jeg påfører sminken eller hvilken sminke jeg bruker, for dere som har spurt?


Hva er deres planer for dagen?:)


..Må forresten vise dere et bilde jeg tok her om dagen. Vi har så nydelige ettermiddager her for tiden, det er helt magisk å gå ute. Det er når det er slik jeg elsker bo i Nord norge. Og når nordlyset tar sin fantastiske dans over nattehimmelen så klart.


Fine byen..


  • 16.10.2013, 21:28

Frosty great dayIdag har vært en helt nydelig dag værmessig.
Da jeg stod opp i morgest fant jeg frost på alle blader, som glinset i morgensola. Ganske kaldt, men når solen skinner så fint og luften er så frisk - og jeg er pakket godt inn i canada goosejakken gjør det ingen ting. Jeg får skikkelig vinterskiturfølelse av slikt vær.
På andre måter har ikke dagen vært fult så nydelig. Jeg har overskredet aktivitetsnivået en god del, ved å kreve å få gå til og fra legetimen min (som er et stykke), å dra på shbam og trene styrke den halvtimen jeg hadde dødtid før timen. På en side er jo dette ting som gjør sinnet mitt i godt humør, og jeg elsker jo å danse og trø turer - men det er fortsatt no-go i forhold til BMI-en jeg har nå. Det betyr at uansett hvor godt det gjør sinnet mitt, er det forferdelig dårlig for kroppen. Det er 1-0 til ''sykdelen''.
I morgen skal jeg ta det med ro.Har dere det kaldt der du bor? Har hørt flere deler av Norge har fått snø allerede, og sist jeg sjekket værmeldingen var det faktisk kaldere i vest enn her..brr.

  • 09.10.2013, 09:21

Love the smell of autumn rain


Etter en trøtt natt og en hard start på dagen igår var hodet mitt fylt av tanker. Mange negative, noen positive og utrolig mange forvirrede.
Etter å ha satt litt med kryssord å prøvd å ignorere tankekaoset ble det for mye, og det eneste jeg kunne komme på for å klarne opp var å komme meg ut.
Det regnet i hele gårnatt, og resultatet var våte gater og regntung luft. Det ble en frisk, lang og kald tur til ned til byen og tilbake, som hjalp veldig på.
Ingenting funker bedre enn norsk natur mot indre kaos.

  • 01.10.2013, 14:56

Tidenes ulykkesfugl


Hei og hopp. Jeg våknet nettopp fra en 24timers av og på-dvale.Jeg har altså sovet 1 time av gangen, vært våken 1 halvtime imellom fra jeg la meg igår til nå. Jeg er så sliten, fortsatt nedsylta i influensa.
Som om ikke det skulle være nok med 2ukers slimhoste, hodepine og muskelverk har jeg den siste uken også hatt halsbetennelse - som har gjort at jeg må sitte med ispinner langt neddi halsen hver kveld for å roe ned et ekstremt opphovnet svelg og tunge.
Idag våknet jeg i tillegg med omgangssyke.  Hva er vel bedre enn tre herlige sykdommer på en gang?

Heldigvis finnes det litt positivt blandt mine 20bokser doc og 5 ibux om dagen - det er nemlig kommet ut førsteepisoder av favorittseriene! Dermed kan jeg ihvertfall kose meg litt med både once upon a time og greys anatomy.
Hei høst, hade sommerHar fått med meg så mye som at vi er inne i en ny måned. Oktober er for meg en skikkelig høstmåned, så nå ser ikke jeg for meg flere 20gradersdager her. Sommerklærne er pakket vekk, ullgensere er kjøpt inn og jeg tilbringer ekstremt mye tid på å finne herlige oppskrifter med gresskar i som skal testes ut så fort jeg blir bedre. Ellers gleder jeg meg faktisk til haloween, selv om jeg ikke har noen planer.

Hvordan går det med dere? Er det flere som er syke?

  • 22.09.2013, 09:11

Gotta love the fall♥Gresskarpai
♥Bokkvelder
♥Fotografi
♥Enorme skjerf
♥Once upon a time
♥Turgåing i skogen
♥Fargerik natur
♥teppekos
♥Kyllingsuppe
♥Duftlys♥Megastrikkegensere
♥Varm kakao med marshmallows
♥Båltenning
♥Filmkvelder
♥Pusesokker♥The vampire diaries
♥Halloween
♥Burgunder og sennepsfarger

CAN'T WAIT!
Åh, flere som digger høsten?:)

  • 01.09.2013, 11:22

HEI SEPTEMBER!


 Fine måneden <3
Har skrevet dette sikkert tre ganger fra før, men jeg kan ikke få sagt hvor fin jeg synes høsten er. Høsten forbinder jeg med store gensre, bonfire's, skogsturer, varm kakao med marshmallows, s'mores, gresskar, eple og kanel, vakre farger, peisild, varme supperetter, te, bøker og spillkvelder.

Jeg starter min september med et realt oppgjør med klesrommet oppe. Det er virkelig på tide, og jeg har sagt det skal gjøres i en uke nå. Søndag passer perfekt til å få det unnagjort. Ellers vet jeg ikke hvor dagen vil bringe meg, men jeg satser på at den blir fin uansett.

Hvordan tilbringer dere søndagen? Og nyskjerrig som jeg er; Hva forbinder dere med høsten?:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits