• 27.08.2015, 14:56

KORT HÅR
Åh, hvordan kan det være så trist (men samtidig deilig) å fjerne de ekle pister-hårene fra manken? Jeg har aldri hatt hår kortere enn nedfor brystene, så det er skikkelig rart å nå ha det til skuldrene. Har leeenge vurdert å bare fjerne det, for det spiser seg opp og vil aldri vokse seg langt og tykt uten - så igår tok jeg saksa fatt og fjerna halvparten. Rart - men det er bare hår og vokser ut igjen.

HVA SYNES DU?

 • 21.08.2015, 10:14

Hårfresh


God morgen mine søte! I dag er jeg oppe tidlig og klar for festival. Sola stråler og det er virkelig duket i vår fine by. Tror vi starter rundt 12 -13 så jeg skal kaste meg rundt dusje/fikse meg og spise frokost - så rekker jeg kanskje å henge meg på i 2-tida. Livet som treg.. Vel, uansett - igår var jeg til frisøren og fikk tatt etterveksten - vi la inn litt flere striper enn vi pleier, så akkurat nå er jeg blondere enn på lenge. Men jeg er superfornøyd! Ellers gjorde vi som alltid; striping og korrigering. Men denne gangen fikk jeg olaplex i blandinga, så håret er myykt og godt! Jeg har som vanlig vært på Bohem til flinke Christina :- )

Ellers var jeg og Andrea for å ta bilder på stranda igår kveld, og lyset ble så fint! Tenker slenge ut litt bilder senere - men nå skal jeg igang med de siste forberedelser, så vi skrives;- )

 • 28.12.2014, 23:36

REFRESHIMG_8848 jbbbb jubvbv IMG_8847jj IMG_8791jjubg IMG_8795jj

I dag har jeg tilbragt dagen hos min kjære Nora på salongen hvor hun jobber. Det er rundt tre måneder siden jeg frisket opp fargen på håret, så det var jammen på tide! Har jeg fortalt dere at Nora er gravid og skal ha en liten baby i april? Jeg gleder meg sånn! Jeg farger alltid håret hos Nora, hun vet akkurat hvordan jeg vil ha det og er kjempegod på farge. I mitt hår legger vi alltid en lyse striper og en veldig kald korrigeringsfarge over slik at det blir et litt grått/lilla spill i det. Noe ikke alle andre har, det synes jeg er kult.
Jeg vil virkelig anbefale både Nora og resten av frisørene på Bohem til dere som bor her i Bodø ? hit har jeg gått i alle år (før gikk jeg på Millennium, men de er slått sammen med Bohem nå så da er valget klart)

Etter frisørtimen min vandret jeg litt i byen på utkikk etter julegaver ? nå føler jeg at de fleste av gavene burde komme i boks slik at jeg har tid til andre julesysler. Jeg fant lite, men skal en tur på senteret rett hvor jeg bor nå for å lete litt til ? så da skrives vi :-)

 • 12.10.2014, 18:37

månedsklippen


Siden jeg har saks og utstyr selv fra frisørlinja klipper jeg meg som oftest selv - og siden jeg ikke bruker penger på det eller trenger å bestille time gjør jeg det ganske ofte i forhold til de fleste. Jeg er glad i lengden på håret mitt, og holder det derfor ca på denne lengden ved å stusse vekk litt en gang i måneden, da slipper jeg ta så mye at det synes, samtidig som håret mitt ikke rekker flise seg opp. Om jeg skulle spart til langt hår hadde jeg nok ikke gjort det så ofte, da hadde jeg heller vært flinkere til å sove med håret i flette og bruke masse masse gode hårkurer og minimalt med skadelige varmeapparater (tips til de som gjerne vil ha håret langt)
Uansett - jeg elsker disse månedsklippene, håret blir så silkemykt og jeg blir gående å kjøre hendene gjennom det dagen lang. åh, det kan sanmmenlignes med følelsen av nybarberte legger mot helt rent sengetøy.

Nå skal jeg ikke snakke om håret hele dagen, jeg tenkte bare slenge inn disse små tipsene til friskt og langt hår. Stikkord er varmebeskyttende, lite varmebehandlinger (rettetang, hårføner etc), hårstrikk uten metallfeste, regelmessig stussing og ikke minst gode hårprodukter:)

Hvor ofte klipper du deg? :-)

 • 10.09.2014, 19:44

Hairfresh


Åh, for en deilig formiddag jeg hadde idag. Som overskrifta røper har jeg tilbragt dagen i frisørstolen hos min kjære Nora på Bohem frisør i Bodø for å friske opp litt på fargen. Nå er mitt hår en god blanding av lyse striper og egen hårfarge slik at ettervekst ser ganske naturlig ut - men det er alikevel godt å få litt striper helt i toppen og. Nå er det faktisk nesten et halvt år siden jeg var sist.. det trengtes, for sjela og. Man føler seg så fresh og fin etter å ha gjort små endringer på utseendet! Her er resultatet fra idag;

Jeg er strålende fornøyd som alltid - kan skrive under på at Nora er en av Bodøs flinkeste frisører (og resten av dem finner du også på Bohem;) )

Hva synes du? :)

 • 27.03.2014, 23:39

Hairdo og solstråle


Heisann hoppsann:-)
idag starta dagen tiidlig for min del, Andrea vekket meg rundt halv 9 for å få unna noen greier vi hadde planlagt (som bare ble tull og utsatt...). Greit å stå opp tidlig uansett hvor lite søvn det ble - dagen idag ble nemlig ganske travel. Skal være modell for Nora på jobben hennes, så da avtalte vi jeg skulle komme idag så vi kunne prøve ut noen oppsett osv. Lenge siden jeg har sett Nora (eller, i forhold til hvor kort det pleier gå mellom gangene vi møtes) så vi hadde mye catching up å gjøre. Ikke helt feil å sitte i stolen med kaffe å bli pjuska i håret på en torsdag.
Før jeg var til salongen satt jeg barnevakt for storesøstra mi som skulle ut på ærender. Lille Eden Linnea har vært syk ei lita stund, så da må hun være hjemme.. :-/ Uansett veldig glad jeg får være litt med henne:)


Nora har verdens råeste sleevetatovering. Hun er så heldig som kan ha det og kle det! Jeg er litt for uskyldig i utseendet for tatoveringer..:(
Tenk å være så glad til tross for potte tett hals og nese, feber og bare uff.. Skjønneste jenta mi som jeg er så glad i:)

I morgen er det helg dere, gud hvor deilig det blir. (hurra for siste helg som 19!) Den skal tilbringes på en heeeelt rolig måte.
Har dere planer?:-)

 • 12.11.2013, 21:42

Bride to beHaha, kjolen er eeegentlig veldig fin - men har greit å dra ut trådene den skal festes med - så det ble hurtigløsning. Men man skjønner uansett tegninga:-)

Håret og sminken er gjort av Nora Henriksen, frisør på Bohem frisør i Bodø:-)
Hva synes dere?:)

 • 12.11.2013, 18:49

Smakebit på resultatet
Nå er jeg da endelig hjemme, etter 4 nervepirrende timer i frisørstolen. (ikke det at mitt hår var hoveddelen i de fem timene, jeg satt rundt to timer med varmruller i håret mens Nora fikset ferdig sine andre modeller. Grunnen til at jeg var der i dag var nemlig Nora sin svenneprøve - som jeg ikke enda vet om hun har bestått eller ikke. Krysser fingrene for det første!
Hun fikk flere oppgaver - makeup, oppsett (som hun gjorde på meg) , farge og klipp på dame, herreklipp med frisyreforming og en tileggsoppgave med bryn og vipper.
På meg gjorde hun brudemakeup og brudeoppsett, så jeg sitter her som en liten brud å spiser lunsj for øyeblikket.

Var rett å slett så sulten nå at jeg måtte ta maten først - og de ordentlige bildene etterpå. Dere får altså kun en smakebit på resultatet nå, men jeg poster de ordentlige bildene ila kvelden:- )

 • 12.11.2013, 11:06

Tilbake til frisørstolen


God morgen :-)
Idag er jeg oppe først nå, etter å ha sovet igjennom 3 slumringer på telefonen. Nattesøvnen var ikke på min side i natt, og jeg sovnet vel rundt klokken 5 etter mange timers fortvilelse over å ikke få sove. Den følelsen av å bare ligge der er helt forferdelig..
Når jeg først sovnet var søvnen kort og urolig. Jeg hadde tidenes rareste drøm hvor jeg hadde et slags oppdrag, og deriblandt skulle jeg ødelegge noe for en sånn kebab/pizzarestaurant med serbiske eiere - som endte med at de jaget meg byen rundt og jeg kastet vaser på dem for å skaffe forsprang. Etter å endelig ha ristet de av satte jeg meg ned på samme restauranten og hadde middag med pappa og kjæresten. Haha, våknet da - og var helt oppjaget i kroppen. huff..

Grunnen til at jeg ikke kunne sove lengre var at jeg skal ned til frisørsalongen om en drøy time.
Heldigvis kan jeg sitte i ro med boken min i flere timer, da gjør det ikke noe med litt søvnunderskudd.
Og da er spørsmålet, hva skal flinke Nora gjøre med håret mitt idag? Dette blir ukens tredje dag på salongen  - og mest sannsynligvis den siste på en stund.
Så, tør dere gjette?

To be continued......

 • 09.11.2013, 11:33

Klar for forandring!


Hello sweethearts ♥ Håper dere har en fin start på dagen! Det har iallefall jeg, heldigvis! Etter rundt 9 timers søvn er jeg strålende opplagt og klar for dagen. i går kveld sto jeg å plukket ut hårnåler av håret til jeg var så lei og sliten av jeg sovnet - Med et tonn hårspray i håret.. Derfor var det magisk å våkne til at sola strålte gjennom vinduet for så å gå på badet å ta en laaang dusj.
Nå skal jeg legge litt sminke og tørke håret før jeg trør avgårde til Nora for tredje gang denne uken - Idag skal vi farge håret mitt litt og style oss før vi tar turen på byen i kveld:-) Herlig lørdag altså!


Må bare slenge ut eeenda et bilde av gårsdagens frisyre, jeg synes den var så fiiin!:)

Hopper nok innom litt senere med bilder av kveldens antrekk og fargeresultatet :-) Ha en fantastisk lørdag!

 • 08.11.2013, 22:08

En lang dag i frisørstolen


Idag har jeg hatt en utrolig travel dag. (til meg å være)
Jeg startet dagen med legetime - som tok myee lengre tid enn forventet.  Etterpå var det rett til Bohem frisør for å bli dalla med av Nora. Frisyren vi testet ut på tirsdag ble litt avansert, så vi prøvde en ny og litt annen idag. Og den ble veldig bra, så det blir nok den hun skal gjøre på svenneprøven på tirsdag:- )Hva synes dere?:)


Etter å ha prøvd ditt og datt og hatt en real skravleseanse på rundt 4 timer dro jeg til pappa med Andrea for å feire bursdagen hennes der og. Han hadde laget til skikkelig biffmiddag med chips, og vært så snill at han handlet inn svinefilet og potet til meg som synes det enda er litt skummelt med vanlig chips. Vi var der borte mange timer før jeg og Andrea tok taxi hjem. Nå skal jeg bruke kvelden på å kose meg med tv og bøker - i morgen er det nemlig tidlig opp og rett til Nora igjen - hun skal nemlig farge håret mitt før vi skal ut i morgen kveld :- ) SPENNENDE!

 

God heeelg!:-D

 • 15.04.2013, 23:36

Henger meg på moten; OMBRE BABY!
Jeg har leenge tenkt på å få håret mitt lysere - mer min naturlige farge med lyse striper. Da jeg har farget håret mitt svart, rødt, brunt, lilla og mørkebrunt x antall ganger er det så mye røde pigmenter i håret at jeg må ta det gradvis - Derfor valgte jeg å kjøre litt på med ombre-farge i første omgang. Nå blir det mye enklere når jeg skal få det lysere, litt nærmere sommeren. Derfor orker jeg heller ikke farge etterveksten, siden jeg skal ha håret lysere uansett:) Ble uansett veldig fornøyd med fargen, og likte den rødlige tonen på det lyse!
Nå skal det jo sies at de to øveste bildene er redigert ganske mye for å få frem skillet mellom lyst og mørkt - det er absolutt ikke SÅ rødt.. haha - Men de bildene under er mer rette i fargen!

Hva synes du? :) • 08.02.2013, 12:00

Video - Store krøller med slettetang!
                    Dette er  så mye enklere, raskere og bedre for håret enn å stå med en krølltang i flere timer på badet. Dessuten synes jeg det er lettere å fåfine krøller, og kontrollere fallet selv;)

Hadde desverre litt problemer med redigeringen da jeg fikk nytt redigeringsprogram igår, men om det blir ønsker om flere filmer lover jeg forbedring!
                                        Hva synes dere?:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits