Skrevet: 16.10.2014 23:12 ©Lena Ludvigsen


 Flink pike ja.. Neida, jeg har ikke vært det idag - men har HAR sett en film som heter det. Regner med de fleste har hørt om filmen ''Flink pike'' som ruller over kinoskjermene denne uken? For dere som ikke har hørt om den er det en dokumentar som handler om ei Norsk dame som har gått gjennom flere dype depresjoner. Man følger henne gjennom hverdagen, i fortid og nåtid og får se hva som rører seg. Så tar hun elektrosjokkbehandling med god virkning da. Grunnen til at filmen heter flink pike er at hun før depresjonene var ei som tok på seg en del greier for å være så flink som mulig, og plutselig ble det litt for mye. Filmen handler om et spennende tema, men jeg må si at jeg er ganske lei av depresjons og psykisk-helsesnakk om dagen da det har blitt litt mye, men jeg må innrømme at jeg kjente meg igjen i filmen (kanskje til og med litt mer enn det som ville vært behagelig gjenkjenning)
Allikevel er det ikke en film jeg ville sett igjen, den var rett å slett ikke noe for meg. Men alle jeg dro med syntes den var spennende, og for de der ute so ikke vet  så mye om psykisk helse kan det være veldig nyttig å se, for mange er en slik tilværelse som en depresjon gir så langt fra virkeligheten og livet de lever som man kan komme. idag er psykisk helse-dag og dermed følte jeg det var fint å vie et lite innlegg til filmen, slik at dere iallefall vet at den fins og går på kino for øyeblikket.

Ellers idag har jeg ikke gjort så mye, det har regnet for første gang denne uka så det har blitt lite deilige høstturer - men jeg har vært på besøk til småtrollene mine og lekt tohodet monster aka qasimodo (ringeren i notre dame) - Ask elsker å være inni genserne mine sammen med meg skjnner dere. Enten er vi kengurumamma og barn i lommen eller så er vi tohodet monster.Såeh, imorgen er det helg - noen som har planer? :)
Skrevet: 09.10.2014 09:57 ©Lena Ludvigsen


Husker dere jeg tipset dere om boka ''Flink Pike'' av Gillyan Flynn? Vel, jeg tvang mamma til å lese den, og jeg selv fant ut at jeg måtte lese den på nytt etter det - en utrolig bok bok. Vel, her om dagen satt vi å lurte på om vi skulle ta turen på kino og kikket på filmene som gikk for dagen. Mest barnefilmer på kino, men om noen dager begynte en film som het Gone Girl. Jeg ble med en gang interressert, og sjekket ut traileren - og jammen var det filmatiseringen av boka flink pike!

Vi tok altså turen på kino på mandag (seeent..) for å se premieren, og jeg må si meg veldig fornøyd. Filmen var kjempebra - (så klart var den ikke på høyde med boka, men allikevel en film jeg anbefaler på det sterkeste!)

Kom til å tenke på at jeg selv gjerne skulle spilt i en slik rolle som Hustru Amy Dunne. Hadde jeg ikke kledt en skikkelig kriminalfilm?


haha, kanskje ikke..
Vel, idag skjer det lite. Jeg skal ut å ta litt bilder, ellers bare slappe av med Game of thrones (som jeg er blitt avhengig av, hvorfor har jeg ikke funnet på å se dette før!?)
Vel, god torsdag kjære lesere:-)

(Dere kan fortsatt stemme på meg i Loreal trendsetter-konkurransen HER)
Skrevet: 02.10.2014 23:58 ©Lena LudvigsenÅh, for en koselig ettermiddag dette har vært. Jeg og noen venninner tok turen på kino (aaalt for lenge siden sist jeg har vært der!) for å se filmen the maze runner som jeg har lest en del om (bl.annet har bøkene fått kjempegode kritikker) så det hadde jeg gledet meg til. Vil dermed ikke si filmen var revulosjonerende bra, men jeg holdt fokus gjennom hele filmen og syntes den var spennende, så absolutt verdt et par timer i salen :-D  Etter filmen spaserte vi hjem i høstmørket, herlig koselig :)Jeg har klar noen innlegg som kommer i helga (når jeg får tid å laget dem) Blandt annet en outfitpost, en oppskrift og ikke minst videoen min til semifinalen i Loreal sin trendsetter-konkurranse - det blir gøy! Håper dere har en fin torsdags kveld. Husk på at nyeste sesong av vampire diaries kommer ut i natt her i Norge - vet mange følger med :-D

Har du sett The maze runner? Hva synes?
Skrevet: 04.07.2014 02:00 ©Lena Ludvigsen


Haha, må bare tipse dere om en film jeg, Sofie og Nora så ikveld - nemlig This is 40. Det er favorittskuespillerne mine som spiller - jeg ELSKER Leslie Mann, hun er absolutt den beste kvinnelige skuespilleren jeg vet. Hun spiller nesten alltid den litt sidestilte kona som prøver veldig hardt å være kul og ung. hahah. Ellers er Melissa Mccarthy også med (Dere vet, Sookie fra Girlmore girls ..? haha, så morsom hun og!) Og Paul Rudd ikke minst. Elsker komedier med masse kjente skuespillere! Det er ofte de morsomste. I det siste har jeg sett en del gode komedier; Bad Neighbours, The other woman, This means war.. for eksempel. Jeg vil anbefale alle sammen! Neste på lista er 22 Jump street ;-)Idag har jeg altså kun slappet av og vært på jentekveld. Har vært i litt slapp form de siste dagene, så håper det tar seg opp nå mot helga.. I morgen kommer litt familie på besøk, så det blir tidlig opp (Kanskje greit nok med døgnrytmen jeg har nå som går ut på å legge meg når andre står opp..) Ellers har jeg en del ting jeg gjerne vil skrive litt om her - myyye stoff i hodet; Men det må sorteres og jeg må finne en måte å formulere meg rett på. Litt tid og litt ro så skal vi nok få til noe. Håper dere har det fint :)Skrevet: 13.06.2014 22:30 ©Lena Ludvigsen


Åh, gud så godt det er med små kvelder med litt positivitet. I kveld var jeg og min kjære lillesøster på premieren på filmen ''The fault in our stars'' som de fleste sikkert har hørt om. Vet om utrolig mange som har lest boka av John Green - den var vel blandt bestselgerne i USA og ikke uten grunn heller. Jeg har lest 4 bøker av John Green - og denne var den eneste jeg faktisk lå å gråt mens jeg leste. Enda verre var det nå på kinoen - når plutselig det triste fikk et ansikt, man så følelsene i hendelsene og ikke miiinst fikk den nitriste filmmusikken i bakrunn. Jeg er vant til at filmer som er basert på bøker jeg har lest som regel suger fordi bøker alltid er hundre ganger bedre, så jeg har som regel styrt unna filmer om jeg har lest boka.. Men gud - i dette tilfellet vil jeg faktisk si filmen kunne måle seg, og kanskje til og med at den var bedre. Absolutt en film verdt å se, hørtes ut som hele salen var med på tårene.Ellers drar jeg hjem en tur fra imorgen til søndag- og jeg gleder meg virkelig. Kjenner det trengs veldig med en rolig familiekveld akkurat nå (Så der er akkurat det det blir, festing og tull blir det nok av om noen uker når min kjære Nora tar ferie og Sofie kommer hjem <3)

Har dere det bra? Flere som har sett TFIOS Idag? Hva synes dere?
Skrevet: 02.06.2014 23:29 ©Lena Ludvigsen


Da jeg var lita var favorittfilmen min Tornerose. Gud, hvor jeg elsket den filmen.. Tipper jeg så den rundt 5 ganger i uken til jeg var 10.. Jeg elsker fortsatt animasjonsfilmen til Disney - og jeg har til og med planlagt å døpe min førstefødte pike Aurora! Det var ikke imidlertid ikke kun herlige stunder med denne filmen - for selv om Prinsesse Aurora var min favoritt i hele verden, var også Malifika mitt største mareritt. Jeg sov faktisk ikke alene før jeg var rundt 13 eller 14 - kun fordi jeg var sikker på at hun skjulte seg i mørke hjørner eller under senga. -

Uansett, da jeg i vinter fikk vite at de skulle lage en nyversjon av Tornerose - fra en litt annen vinkel, ble jeg i ekstase. Jeg har ventet og ventet - og på Onsdag var det endelig tid for å dra på kino å se filmen.Intrykket jeg sitter igjen med er at det rett og slett var vel brukte penger. Jeg kikket ikke på telefonen en gang ila filmen, og det er ganske uvanlig når det gjelder meg. Spennende, superbra twist fra den orginale og hej - hvilken film blir IKKE bra med Angelina Jolie?


Ble liksom ikke helt like redd av henne denne gangen - nydeligere alv kunne de ikke funnet. Synes det er ekstra morsomt at de plutselig måtte gi minstedatteren hennes en rolle i filmen da hun var med mamma på sett - og var det eneste barnet som ikke var redd for karakteren. Skjønn unge og!!Sånn ellers er dagene lange og harde. Slik ting er nå er det en heltidsjobb å bare komme gjennom dagen - så jeg spiller egentlig på det. Her i Bodø har sommeren nesten slått inn for fullt, med alt vondt og godt den bringer. Jeg sover med vinduet ut mot en skog - noe som er ekstremt kjipt for oss pollenallergikere. Bjørkepollen er helt vill her nå som sommeren er i sving.. Ellers er det også en eller annen fugl som har lagt reir utenfor vinduet, så nattesøvnen er lite tilstede.. æsj. Men herregud - litt positivitet oppi alt dette; De fleste av dere har snart sommerferie fra skole og studier!! Noen som har noen morsomme planer?

Her er hovedplanene å ta lappen(hahah, som jeg nå fortsetter på etter 3 års pause....), en tur til tr.heim/sverige, noen svipper på hytta og ellers bare være hjemme med mine kjære jenter <3 Tror det er muligheter for en liten festivaltur og!

 

Håper dere har det bra <3
Skrevet: 29.12.2013 17:47 ©Lena Ludvigsen


Igår var tok jeg med meg Nora, Sofie og Andrea på kino for å se den nye kill buljo-filmen. Jeg er generellt stor fan av Tommy wirkola, og favoritten  er Kurt josef wagle og legenden om fjordheksa - rett etter kommer kill buljo (så er jeg ikke så suuperfan av resten...)
Jeg var skikkelig spent på filmen, for jeg digger førstefilmen - tror jeg lo meg fint gjennom hele greia. 2ern var hardt slått ned på av kritikerne - noe jeg forsåvidt skjønner, det var en relativt dårlig film.. men den var fortsatt veldig morsom! Iblandt lo jeg, iblandt himlet jeg med øynene og iblandt ville jeg kaste opp. Haha, tror ikke jeg skal si mer.. Den var (uansett om selve plottet var dårlig) veldig morsom - og verdt å se.


Haha, Jørn tore Nilsen som spiller litt vel tilbakestående i både kill buljo og legenden om fjordheksa er så genialt flink skuespiller!!Og Stig frode henriksen som spiller selveste JOMPA (haha, og kurt josef wagle!!) må være en av mine favoritter innen norsk film. Jeg kan nesten le til jeg pisser meg ut av fyren...
Det er flere andre kjente fjes i filmen, blandt annet Triana Iglesias, Truls svendsen, Ingrid bolsø, Christian rubeck, Jeppe beck laursen (som også er i fjordheksafilmen) Kristian figenschow.. og flere! Haha, med et skuespillerlag som det skulle det vært godt gjort å ikke få en morsom film.Har noen av dere fått vært å sett Kill buljo 2 enda? Haha, om ikke bør dere ta turen, eller rett å slett vente til filmen kommer ut og heller bruke kinopengene på en annen film. Jeg selv skal ta meg enda en kinorunde for enda en film - men neste gang blir det hobbiten i 3d! Elsker 3d, det er eeeegentlig de eneste filmene jeg synes er verdt å dra på kino for..
Skrevet: 12.10.2013 00:09 ©Lena Ludvigsen


Dere hørte rett - idag klarte nemlig fattigpiken å klikke hjem en billett til konserten som skal være i spektrum i morgen. Jeg har ikke gjort noe annet enn å ligge på sofaen, henge med mamma og vandre mellom legetimer den siste måneden, så jeg har troen på at litt sosial omgang er bra for kroppen. En dyr billett, men jeg ser på det som en investering i helsa. (selv om jeg har planer om å konsumere mender alkohol ila kvelden. Mengder i min mening er egentlig ikke så mye, men nok til at kroppen min blir loco-poco.)
Nå er alle venninnene mine borte, men heldigvis har jeg en herlig bestekompis jeg kan dra med. Det føles også litt tryggere, fordi jeg vet han passer på meg om jeg får i meg litt for mye, ellerom jeg hopper inn på dårlige tanker. (<3)Wii! Har antrekk klart, så da går morgendagen ut på en kvikk treningsøkt, litt solarium, en tur på butikken etter vin og vipper - dusjings og fiksings før tidligvors og konsert! yeeey!

Nå skal jeg sitte og høre meg litt opp på de nyeste sangene hans, må jo synge med på hver bidige sang. (sånn bare for å pine mine konsertvenner litt ekstra)
God natt!:-D
Skrevet: 08.10.2013 22:20 ©Lena Ludvigsen


Igår dro jeg som sagt på kino med min kjære lillesøster. Vi så ''we're the millers'', en film jeg har hatt lyst å se helt siden den kom ut. Da jeg så at jeg har ligget syk hele tiden mens den har gått på kino, og siste dagen var onsdag fant jeg ut at vi måtte dra igår - siden jeg har onsdagsplaner.
Jeg var i rimelig dårlig form if.t halsen, så tror nok de andre i salen ble litt plaget av min konstante hoste.. Men den ble godt kamuflert i storlatter mesteparten av tiden, filmen var nemlig kanonmorsom! Jeg ler nesten aldri av filmer, unntakene er due date, kurt josef wagle og legenden om fjordheksa og litt andre i den kategorien.. Men denne lo jeg altså nesten konstant av! Jeg anbefaler den virkelig!Må bare få sagt det.. Jennifer aniston har nok aldri tatt seg bedre ut! SHIT FOR EI DAME!!Vel hjemme og rett i kosebuksa, opp med håret og på plass i sofakroken akkurat tidsnok for sex og singelliv.


Har du vært å sett filmen? Hva synes du?:-D
Skrevet: 28.09.2013 20:41 ©Lena Ludvigsen


Denne er såå skjønn! Den er i det nye Sh'bam programmet, og er min store dansefavoritt. Får alltid et skikkelig energikick når refrenget kommer, og sangen gjør meg rett å slett glad!
Liker train generellt, de har laget mye bra de siste årene:- D
Liker ikke heeeelt begynnelsen, det blir litt for texas for meg - men hør hele sangen om dere ikke har hørt den!

Ellers driver jeg å oppdaterer meg på musikkfronten, jeg ligger skikkelig etter........ Noen som har gode anbefalinger? (av dere som likt som meg har tidenes kjedeligste lørdagskveld) Jeg liker det meste!


Skrevet: 23.08.2013 18:52 ©Lena Ludvigsen


Hadde egentlig ingen planer om å blogge idag, men da jeg fant ut at jeg har litt tid å slå ihjel før kvelden, og jeg i tillegg har hatt litt fritid idag til å henge litt på viaplay - så måtte jeg bare inn å tipse dere om denne herlige filmen. Jeg er egentlig ikke fan av filmer for tiden da jeg har litt dårlig konsentrasjon, så det går som regel i serier. I tillegg har jeg sett så mange bra filmer at få nye kan måle seg - men denne gjorde virkelig det. Vet ikke om det er fordi det er lenge siden jeg har sett en hel ny film, men jeg elsket virkelig denne. På slutten rant tårene som bare det, først av hvor trist det ble, så av hvor rørt jeg ble.

Filmen heter da the odd life of Timothy Green, og handler om et ektepar som ikke kan få barn - så får de timothy. Mer sier jeg ikke i frykt for å spoile - for dere bør virkelig ta en titt på denne!Ellers håper jeg dere har en fin fredag og en god start på helga. Regner med mange er slitne etter første skoleuke, noe som er veldig forståelig! Dere får bruke helgen til å ta dere inn igjen:)
Skrevet: 11.08.2013 21:20 ©Lena Ludvigsen


Uff, Synes nesten det er litt ekkelt å skrive overskrften.. Jeg er ikke fan av bannord, og bruker det veldig lite - derfor var det passe flaut når jeg stod der med blussrøde kinn da jeg skulle bestille kinobiletter ista. Jeg har nemlig vært på kino med Nora, Britt og Sofie å sett denne nye norske filmen. Den var egentlig ganske underholdende, selv om den (som norske ungdomsfilmer alltid er.....) var passe ekstremklein.
Sitter som regel alltid å prøver å forstå hvordan noen kan være slik som de ungdommene på norske filmer ofte er - om hvordan det er mulig å ikke fatte hvor spilt det ser ut liksom.. Haha, filmen var veldig spesiell, men som sagt var den underholdende. Jeg ble faktisk litt småbetatt av historien, og kjente jeg ble litt rørt på visse tidspunkt (nå skal jeg ikke avsløre noeee..). Uansett en film verdt å se!
Kristoffer Joner var og med i filmen, sykt rart å se han i noe som ikke faller under skrekk-kategorien. Han er merkelig, men en  fantastisk skuespiller!
Jeg ville egentlig se grown ups 2, men tror jeg legger det til ut i uka. (selv om den ble råååslakta av kritikerne i VG) - men er glad det ble denne idag. Den passa til en kinosøndag med gjengen!Hmm.. Likte han her bedre og bedre jo mer jeg så på filmen! Mot slutten fant jeg han absolutt hunky.Ellers idag har jeg kun vært på sykehuset en tur for å besøke søstra og babyen. Har heller ikke vært dårlig idag, da jeg på vors bestemte meg for å la drikken ligge for kvelden. Jeg var liksom ikke helt i humør,så da ble det edrukveld:) Etter en liten tur på byen (som forsåvidt sugde) dro jeg hjem og så film til laaaangt på natt. Helt ok helg!

 Har noen andre sett denne, eller grown ups 2? Isåfall, hva synes dere?:D
Skrevet: 05.05.2013 17:07 ©Lena Ludvigsen


Åh, denne sangen treffer meg midt i hjerterota. Den er helt nydelig, og teksten er jo så sann som man får det. Er det ikke sånn at vi savner vinteren og ski, grill og påske når det er sommer - og når vinteren kommer klager vi over hvor kaldt det er og hvor klare vi er for sommer?
Eller omvent. Og når vi er på ferie har vi hjemlengsel, og når vi er hjemme vil vi bare vekk. Man vil alltid ha det man ikke har, når det ikke er der. Jeg tror vi mennesker generellt burde fokusere på ting som er bra og positivt i hverdagen - istedet for å kun lengte etter ting som kommer.
Dagens visdomsleksjon er dermed; nyt dagene til det fulle! Man vet aldri når ting tar slutt:)

                       

Flere som er helt forelsket i denne sangen? :) Ha en fortreffelig fin søndagskveld ♥
Skrevet: 11.11.2012 23:24 ©Lena Ludvigsen


Hahahah. holdt på å pisse på meg da jeg fant denne videoen på facebook ista. Dette er da gamlinger fra bodø som har parodiert videoen til gangnam style. Synes videoen var rimelig bra redigert- og våre kjære eldre viser jo Bodø på sitt beste;)

*

Hva synes du? sprekt er vel rett ord.


hits