• 29.09.2017, 02:03

Fire superfine sanger


yfX7mCHbroc
Hvem hadde trodd det? Rart å høre en artist som typ lever på autotune-sang, det er liksom hans greie.. Men jeg synes han synger så fint at han egentlig burde gjøre det til vanlig :) 
hWdKwYKUe1M

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om JB for tiden, men synge, det kan han!!

5xYEZNAv45Y

Jeg er helt forelsket i denne versjonen. jeg husker han spilte den på Parkenfestivalen i Bodø for to(-tre?) år siden, og det var så magisk å se!!  skikkelig stemning, den er virkelig fin.

wwNrMUO6Sss
Jeg som er så glad i disneymusikk som jeg er, synes det er så fint å høre andre versjoner. Denne er en av mine favoritt-disney-sanger :)HVILKE SANGER LIKER DERE? Send meg noen skjulte perler!
 


 

 • 17.09.2017, 21:11

Søndagskos og filmtips


Idag har vært en så rar dag - jeg våknet rundt 10 (som jeg vanligvis gjør i helgene) og stod opp for å lage noe til frokost. Vi har av en eller annen merkelig grunn aldri brødmat tilgjengelig her, med unntak av nanbrød/foccacia/hvitløksbrød til middag, så da måtte jeg finne på noe annet lurt. Jeg har blitt skikkelig dårlig på frokostlaging siden vi flyttet hit, mest fordi jeg jobber mye dagvakter og Alexander starter på skolen litt senere enn jeg må dra herfra, så dermed får vi sjelden spist frokost sammen. Derfor burde jeg egentlig være mer flink på det i helgene, noe av det beste som fins - spesielt på søndager, er å starte dagen så sent som mulig med rundstykker og kaffe, for så å snuggle opp i sofaen for serietitting hele dagen. 

Uansett, jeg måtte ransake skapene for å finne noe lurt - så da ble det blomkålsuppe. Jeg tror aldri jeg har spist det til frokost før, men det ble en vinner. Ellers har jeg egentlig bare sett på film og prøvd få unna litt klesvask. Jeg tror jeg skal ha perioden min snart, for jeg kjenner jeg er i dårlig humør konstant om dagen og snapper for den minste ting.. bare idag har jeg sikkert vært sutrete for minst 4 småting som ikke er noe å være sutrete for. Nå høres jeg ut som en skikkelig vrang person å være med for dere som leser bloggen, men jeg overdriver nok litt når jeg sier det selv. A sier at en av grunnene til at han elsker meg er hvor positiv og sprudlende jeg er - så da får jeg ta det til meg og slutte være teit når jeg er hormonell, haha. 

Jeg har sett flere filmer iløpet av igår kveld og idag - igår ble det ZOOTOPIA (enda en barnefilm, surprise) og den var megaskjønn. Jeg var faktisk på gråten på slutten, slik jeg er med de fleste filmer for tiden. Anbefales absolutt til de som har barn!! (og de som ikke har barn, den er like fin uansett). Idag har jeg sett ''The secret garden'' og den var IHVERTFALL fin!! sånne litt eventyrlige filmer slår meg rett i hjertet. Den minnet meg litt om en film jeg og Sofie elsket når vi var små, som het ''den lille prinsessen/the little princess'' om en liten jente fra India som mistet faren sin og endte opp på barnehjem. I denne filmen var det også ei lita jente som mistet begge foreldrene sine og måtte flytte til onkelens svære slott hvor hun oppdaget en hemmelig hage i bakgården og flere nye venner. KJEMPESKJØNN! 

Nå har vi nettopp spist middag, og A har dratt på kino med en venn - så da skal jeg sette meg ned å fortsette filmtittingen. Jeg innbiller meg at dette er noe som mater sinnet mitt, og at det bare ligger goder bak å se på (gode) filmer og serier. Dermed er dette for meg like verdifullt som både vasking og lekser;-) Det kjipe er bare at når jeg er ferdig å se filmene mine er det fortsatt skittent og leksene ligger fortsatt og venter... men det er jo helg, er det ikke? :-) 

 

Ønsker alle ei fin slutt på helga, og en herlig uke som kommer! Jeg for min del skal som sagt hjem til Bodø og bli en uke, så det blir kjempedeilig;-)

 • 10.09.2017, 01:38

Fryd ble til skrekk


haha, what for en overskrift. Men jo, idag har jeg vært på jobb hele dagen - og midt på dagen fikk jeg melding fra Alexander om vi skulle gå på kino. Jeg elsker å gå på kino, eller gjøre ting generelt, så er det ikke så alt for ille med en date med sin kjære en lørdagskveld. Vi har lenge hatt lyst å se både baby driver og dunkirk - men idag hadde han av en eller annen grunn bestemt at vi skulle se Annabelle(???). Jeg hater skrekkfilmer, så det kom ikke på tale. Jeg bestemte at vi skulle skyndte oss så vi rakk Dunkirk kl 2115. 

Vi var framme 2105, og stod for å handle billetter. MEN de hadde ingen seter ved siden av hverandre igjen. Det hele endte med at vi fikk plasser på IT, som nettopp hadde startet reklamen på. Jeg virkelig hater skrekkfilmer, og jeg ble sittende med øynene halvt igjenknepet hele filmen. Ikke det at jeg synes konseptet er veldig skummelt, men alt jeg skvetter av hater jeg. Og skumle bilder av ting på skjermen. Altså, klovner er ikke noe stress - men når det begynner å bli overnaturlig skremmer det vettet ut av meg. I tillegg var det en guttegjeng bak oss som tok av seg på føttene og satte seg i sokklesten med føttene på setetoppen rett ved siden av oss. ALTSÅ???! hvor respektløst er ikke det. 

Uansett, det var koselig å være på kino til tross for skummel film og skummel ungdom. Vi trasket hjem og bestemte oss for kebab til middag, Absolutt ikke feil. Men en ting jeg lurer på - alle dere som bor i Trondheim - hvorfor bruker ingen kebabsjapper her kebabdressing?? vi har spist på fire forskjellige steder, og alle har bare hvitløksdressing i kebaben. Eller fins det et skjult sted som bruker kebabdressing? Dagens super-intelligente spørsmål. Vel, Nå skal jeg se litt mer film, muligens komedie som vasker bort skrekken. Hva gjør dere på en lørdagskveld? :)

 • 07.09.2017, 11:06

FILMTIPS


Her til dagen så jeg noe sånt som 5 filmer i tillegg til noen episoder av seriene min - jeg brukte altså hele dagen på sofaen. Når jeg ligger syk er jeg ekstremt glad i å se film (som jeg kanskje har nevnt før), og da er jeg også veldig stakkarslig. Jeg elsker å titte på animasjonsfilmer når jeg er syk, kanskje fordi det minner meg om da jeg var lita og var syk hjemme uten noe stress i verden - med løvenes konge på tv og kuli i hånda. Jeg ser ofte filmer jeg har sett før, men iblant tar jeg et hopp og starter opp en ny film. Som regel angrer jeg ikke, for animasjonsfilmene som blir laget om dagen er ganske så gode! 

Filmen jeg så her til dagen tror jeg må ha vært en av mine favorittfilmer til nå. Jeg lo meg gjennom halve filmen, og på slutten strigråt jeg (lol, antagelig på grunn av hormoner akkurat den gråtingen, men filmen var kjempebra!)
Jeg anbefaler denne på det sterkeste, til og med for voknse uten barn. Jeg så den og fikk Alexander med meg for en stund - og jeg tror han og likte den godt. Jeg skal absolutt se denne med barna neste gang jeg er hjemme iallefall! 

Filmen heter altså STORKS og ligger på netflix :-)(bilde fra google)

 

Andre som har sett denne? :)

 • 16.10.2014, 23:12

''Det er bra å være flink, men ikke når det blir en nevrose''


 Flink pike ja.. Neida, jeg har ikke vært det idag - men har HAR sett en film som heter det. Regner med de fleste har hørt om filmen ''Flink pike'' som ruller over kinoskjermene denne uken? For dere som ikke har hørt om den er det en dokumentar som handler om ei Norsk dame som har gått gjennom flere dype depresjoner. Man følger henne gjennom hverdagen, i fortid og nåtid og får se hva som rører seg. Så tar hun elektrosjokkbehandling med god virkning da. Grunnen til at filmen heter flink pike er at hun før depresjonene var ei som tok på seg en del greier for å være så flink som mulig, og plutselig ble det litt for mye. Filmen handler om et spennende tema, men jeg må si at jeg er ganske lei av depresjons og psykisk-helsesnakk om dagen da det har blitt litt mye, men jeg må innrømme at jeg kjente meg igjen i filmen (kanskje til og med litt mer enn det som ville vært behagelig gjenkjenning)
Allikevel er det ikke en film jeg ville sett igjen, den var rett å slett ikke noe for meg. Men alle jeg dro med syntes den var spennende, og for de der ute so ikke vet  så mye om psykisk helse kan det være veldig nyttig å se, for mange er en slik tilværelse som en depresjon gir så langt fra virkeligheten og livet de lever som man kan komme. idag er psykisk helse-dag og dermed følte jeg det var fint å vie et lite innlegg til filmen, slik at dere iallefall vet at den fins og går på kino for øyeblikket.

Ellers idag har jeg ikke gjort så mye, det har regnet for første gang denne uka så det har blitt lite deilige høstturer - men jeg har vært på besøk til småtrollene mine og lekt tohodet monster aka qasimodo (ringeren i notre dame) - Ask elsker å være inni genserne mine sammen med meg skjnner dere. Enten er vi kengurumamma og barn i lommen eller så er vi tohodet monster.Såeh, imorgen er det helg - noen som har planer? :)

 • 09.10.2014, 09:57

GONE GIRL


Husker dere jeg tipset dere om boka ''Flink Pike'' av Gillyan Flynn? Vel, jeg tvang mamma til å lese den, og jeg selv fant ut at jeg måtte lese den på nytt etter det - en utrolig bok bok. Vel, her om dagen satt vi å lurte på om vi skulle ta turen på kino og kikket på filmene som gikk for dagen. Mest barnefilmer på kino, men om noen dager begynte en film som het Gone Girl. Jeg ble med en gang interressert, og sjekket ut traileren - og jammen var det filmatiseringen av boka flink pike!

Vi tok altså turen på kino på mandag (seeent..) for å se premieren, og jeg må si meg veldig fornøyd. Filmen var kjempebra - (så klart var den ikke på høyde med boka, men allikevel en film jeg anbefaler på det sterkeste!)

Kom til å tenke på at jeg selv gjerne skulle spilt i en slik rolle som Hustru Amy Dunne. Hadde jeg ikke kledt en skikkelig kriminalfilm?


haha, kanskje ikke..
Vel, idag skjer det lite. Jeg skal ut å ta litt bilder, ellers bare slappe av med Game of thrones (som jeg er blitt avhengig av, hvorfor har jeg ikke funnet på å se dette før!?)
Vel, god torsdag kjære lesere:-)

(Dere kan fortsatt stemme på meg i Loreal trendsetter-konkurransen HER)

 • 02.10.2014, 23:58

THE MAZE RUNNERÅh, for en koselig ettermiddag dette har vært. Jeg og noen venninner tok turen på kino (aaalt for lenge siden sist jeg har vært der!) for å se filmen the maze runner som jeg har lest en del om (bl.annet har bøkene fått kjempegode kritikker) så det hadde jeg gledet meg til. Vil dermed ikke si filmen var revulosjonerende bra, men jeg holdt fokus gjennom hele filmen og syntes den var spennende, så absolutt verdt et par timer i salen :-D  Etter filmen spaserte vi hjem i høstmørket, herlig koselig :)Jeg har klar noen innlegg som kommer i helga (når jeg får tid å laget dem) Blandt annet en outfitpost, en oppskrift og ikke minst videoen min til semifinalen i Loreal sin trendsetter-konkurranse - det blir gøy! Håper dere har en fin torsdags kveld. Husk på at nyeste sesong av vampire diaries kommer ut i natt her i Norge - vet mange følger med :-D

Har du sett The maze runner? Hva synes?

 • 04.07.2014, 02:00

This is 40


Haha, må bare tipse dere om en film jeg, Sofie og Nora så ikveld - nemlig This is 40. Det er favorittskuespillerne mine som spiller - jeg ELSKER Leslie Mann, hun er absolutt den beste kvinnelige skuespilleren jeg vet. Hun spiller nesten alltid den litt sidestilte kona som prøver veldig hardt å være kul og ung. hahah. Ellers er Melissa Mccarthy også med (Dere vet, Sookie fra Girlmore girls ..? haha, så morsom hun og!) Og Paul Rudd ikke minst. Elsker komedier med masse kjente skuespillere! Det er ofte de morsomste. I det siste har jeg sett en del gode komedier; Bad Neighbours, The other woman, This means war.. for eksempel. Jeg vil anbefale alle sammen! Neste på lista er 22 Jump street ;-)Idag har jeg altså kun slappet av og vært på jentekveld. Har vært i litt slapp form de siste dagene, så håper det tar seg opp nå mot helga.. I morgen kommer litt familie på besøk, så det blir tidlig opp (Kanskje greit nok med døgnrytmen jeg har nå som går ut på å legge meg når andre står opp..) Ellers har jeg en del ting jeg gjerne vil skrive litt om her - myyye stoff i hodet; Men det må sorteres og jeg må finne en måte å formulere meg rett på. Litt tid og litt ro så skal vi nok få til noe. Håper dere har det fint :)
 • 13.06.2014, 22:30

Tårevått


Åh, gud så godt det er med små kvelder med litt positivitet. I kveld var jeg og min kjære lillesøster på premieren på filmen ''The fault in our stars'' som de fleste sikkert har hørt om. Vet om utrolig mange som har lest boka av John Green - den var vel blandt bestselgerne i USA og ikke uten grunn heller. Jeg har lest 4 bøker av John Green - og denne var den eneste jeg faktisk lå å gråt mens jeg leste. Enda verre var det nå på kinoen - når plutselig det triste fikk et ansikt, man så følelsene i hendelsene og ikke miiinst fikk den nitriste filmmusikken i bakrunn. Jeg er vant til at filmer som er basert på bøker jeg har lest som regel suger fordi bøker alltid er hundre ganger bedre, så jeg har som regel styrt unna filmer om jeg har lest boka.. Men gud - i dette tilfellet vil jeg faktisk si filmen kunne måle seg, og kanskje til og med at den var bedre. Absolutt en film verdt å se, hørtes ut som hele salen var med på tårene.Ellers drar jeg hjem en tur fra imorgen til søndag- og jeg gleder meg virkelig. Kjenner det trengs veldig med en rolig familiekveld akkurat nå (Så der er akkurat det det blir, festing og tull blir det nok av om noen uker når min kjære Nora tar ferie og Sofie kommer hjem <3)

Har dere det bra? Flere som har sett TFIOS Idag? Hva synes dere?

 • 02.06.2014, 23:29

Malificent


Da jeg var lita var favorittfilmen min Tornerose. Gud, hvor jeg elsket den filmen.. Tipper jeg så den rundt 5 ganger i uken til jeg var 10.. Jeg elsker fortsatt animasjonsfilmen til Disney - og jeg har til og med planlagt å døpe min førstefødte pike Aurora! Det var ikke imidlertid ikke kun herlige stunder med denne filmen - for selv om Prinsesse Aurora var min favoritt i hele verden, var også Malifika mitt største mareritt. Jeg sov faktisk ikke alene før jeg var rundt 13 eller 14 - kun fordi jeg var sikker på at hun skjulte seg i mørke hjørner eller under senga. -

Uansett, da jeg i vinter fikk vite at de skulle lage en nyversjon av Tornerose - fra en litt annen vinkel, ble jeg i ekstase. Jeg har ventet og ventet - og på Onsdag var det endelig tid for å dra på kino å se filmen.Intrykket jeg sitter igjen med er at det rett og slett var vel brukte penger. Jeg kikket ikke på telefonen en gang ila filmen, og det er ganske uvanlig når det gjelder meg. Spennende, superbra twist fra den orginale og hej - hvilken film blir IKKE bra med Angelina Jolie?


Ble liksom ikke helt like redd av henne denne gangen - nydeligere alv kunne de ikke funnet. Synes det er ekstra morsomt at de plutselig måtte gi minstedatteren hennes en rolle i filmen da hun var med mamma på sett - og var det eneste barnet som ikke var redd for karakteren. Skjønn unge og!!Sånn ellers er dagene lange og harde. Slik ting er nå er det en heltidsjobb å bare komme gjennom dagen - så jeg spiller egentlig på det. Her i Bodø har sommeren nesten slått inn for fullt, med alt vondt og godt den bringer. Jeg sover med vinduet ut mot en skog - noe som er ekstremt kjipt for oss pollenallergikere. Bjørkepollen er helt vill her nå som sommeren er i sving.. Ellers er det også en eller annen fugl som har lagt reir utenfor vinduet, så nattesøvnen er lite tilstede.. æsj. Men herregud - litt positivitet oppi alt dette; De fleste av dere har snart sommerferie fra skole og studier!! Noen som har noen morsomme planer?

Her er hovedplanene å ta lappen(hahah, som jeg nå fortsetter på etter 3 års pause....), en tur til tr.heim/sverige, noen svipper på hytta og ellers bare være hjemme med mine kjære jenter <3 Tror det er muligheter for en liten festivaltur og!

 

Håper dere har det bra <3

 • 29.12.2013, 17:47

Kill buljo 2


Igår var tok jeg med meg Nora, Sofie og Andrea på kino for å se den nye kill buljo-filmen. Jeg er generellt stor fan av Tommy wirkola, og favoritten  er Kurt josef wagle og legenden om fjordheksa - rett etter kommer kill buljo (så er jeg ikke så suuperfan av resten...)
Jeg var skikkelig spent på filmen, for jeg digger førstefilmen - tror jeg lo meg fint gjennom hele greia. 2ern var hardt slått ned på av kritikerne - noe jeg forsåvidt skjønner, det var en relativt dårlig film.. men den var fortsatt veldig morsom! Iblandt lo jeg, iblandt himlet jeg med øynene og iblandt ville jeg kaste opp. Haha, tror ikke jeg skal si mer.. Den var (uansett om selve plottet var dårlig) veldig morsom - og verdt å se.


Haha, Jørn tore Nilsen som spiller litt vel tilbakestående i både kill buljo og legenden om fjordheksa er så genialt flink skuespiller!!Og Stig frode henriksen som spiller selveste JOMPA (haha, og kurt josef wagle!!) må være en av mine favoritter innen norsk film. Jeg kan nesten le til jeg pisser meg ut av fyren...
Det er flere andre kjente fjes i filmen, blandt annet Triana Iglesias, Truls svendsen, Ingrid bolsø, Christian rubeck, Jeppe beck laursen (som også er i fjordheksafilmen) Kristian figenschow.. og flere! Haha, med et skuespillerlag som det skulle det vært godt gjort å ikke få en morsom film.Har noen av dere fått vært å sett Kill buljo 2 enda? Haha, om ikke bør dere ta turen, eller rett å slett vente til filmen kommer ut og heller bruke kinopengene på en annen film. Jeg selv skal ta meg enda en kinorunde for enda en film - men neste gang blir det hobbiten i 3d! Elsker 3d, det er eeeegentlig de eneste filmene jeg synes er verdt å dra på kino for..

 • 12.10.2013, 00:09

WIZ KHALIFA tmrw fozhizl'


Dere hørte rett - idag klarte nemlig fattigpiken å klikke hjem en billett til konserten som skal være i spektrum i morgen. Jeg har ikke gjort noe annet enn å ligge på sofaen, henge med mamma og vandre mellom legetimer den siste måneden, så jeg har troen på at litt sosial omgang er bra for kroppen. En dyr billett, men jeg ser på det som en investering i helsa. (selv om jeg har planer om å konsumere mender alkohol ila kvelden. Mengder i min mening er egentlig ikke så mye, men nok til at kroppen min blir loco-poco.)
Nå er alle venninnene mine borte, men heldigvis har jeg en herlig bestekompis jeg kan dra med. Det føles også litt tryggere, fordi jeg vet han passer på meg om jeg får i meg litt for mye, ellerom jeg hopper inn på dårlige tanker. (<3)Wii! Har antrekk klart, så da går morgendagen ut på en kvikk treningsøkt, litt solarium, en tur på butikken etter vin og vipper - dusjings og fiksings før tidligvors og konsert! yeeey!

Nå skal jeg sitte og høre meg litt opp på de nyeste sangene hans, må jo synge med på hver bidige sang. (sånn bare for å pine mine konsertvenner litt ekstra)
God natt!:-D

 • 08.10.2013, 22:20

WE'RE THE MILLERS


Igår dro jeg som sagt på kino med min kjære lillesøster. Vi så ''we're the millers'', en film jeg har hatt lyst å se helt siden den kom ut. Da jeg så at jeg har ligget syk hele tiden mens den har gått på kino, og siste dagen var onsdag fant jeg ut at vi måtte dra igår - siden jeg har onsdagsplaner.
Jeg var i rimelig dårlig form if.t halsen, så tror nok de andre i salen ble litt plaget av min konstante hoste.. Men den ble godt kamuflert i storlatter mesteparten av tiden, filmen var nemlig kanonmorsom! Jeg ler nesten aldri av filmer, unntakene er due date, kurt josef wagle og legenden om fjordheksa og litt andre i den kategorien.. Men denne lo jeg altså nesten konstant av! Jeg anbefaler den virkelig!Må bare få sagt det.. Jennifer aniston har nok aldri tatt seg bedre ut! SHIT FOR EI DAME!!Vel hjemme og rett i kosebuksa, opp med håret og på plass i sofakroken akkurat tidsnok for sex og singelliv.


Har du vært å sett filmen? Hva synes du?:-D

 • 28.09.2013, 20:41

Tidenes feelgood-sang


Denne er såå skjønn! Den er i det nye Sh'bam programmet, og er min store dansefavoritt. Får alltid et skikkelig energikick når refrenget kommer, og sangen gjør meg rett å slett glad!
Liker train generellt, de har laget mye bra de siste årene:- D
Liker ikke heeeelt begynnelsen, det blir litt for texas for meg - men hør hele sangen om dere ikke har hørt den!

Ellers driver jeg å oppdaterer meg på musikkfronten, jeg ligger skikkelig etter........ Noen som har gode anbefalinger? (av dere som likt som meg har tidenes kjedeligste lørdagskveld) Jeg liker det meste! • 23.08.2013, 18:52

FILMTIPS


Hadde egentlig ingen planer om å blogge idag, men da jeg fant ut at jeg har litt tid å slå ihjel før kvelden, og jeg i tillegg har hatt litt fritid idag til å henge litt på viaplay - så måtte jeg bare inn å tipse dere om denne herlige filmen. Jeg er egentlig ikke fan av filmer for tiden da jeg har litt dårlig konsentrasjon, så det går som regel i serier. I tillegg har jeg sett så mange bra filmer at få nye kan måle seg - men denne gjorde virkelig det. Vet ikke om det er fordi det er lenge siden jeg har sett en hel ny film, men jeg elsket virkelig denne. På slutten rant tårene som bare det, først av hvor trist det ble, så av hvor rørt jeg ble.

Filmen heter da the odd life of Timothy Green, og handler om et ektepar som ikke kan få barn - så får de timothy. Mer sier jeg ikke i frykt for å spoile - for dere bør virkelig ta en titt på denne!Ellers håper jeg dere har en fin fredag og en god start på helga. Regner med mange er slitne etter første skoleuke, noe som er veldig forståelig! Dere får bruke helgen til å ta dere inn igjen:)

 • 11.08.2013, 21:20

Kyss meg for faen i helvete!


Uff, Synes nesten det er litt ekkelt å skrive overskrften.. Jeg er ikke fan av bannord, og bruker det veldig lite - derfor var det passe flaut når jeg stod der med blussrøde kinn da jeg skulle bestille kinobiletter ista. Jeg har nemlig vært på kino med Nora, Britt og Sofie å sett denne nye norske filmen. Den var egentlig ganske underholdende, selv om den (som norske ungdomsfilmer alltid er.....) var passe ekstremklein.
Sitter som regel alltid å prøver å forstå hvordan noen kan være slik som de ungdommene på norske filmer ofte er - om hvordan det er mulig å ikke fatte hvor spilt det ser ut liksom.. Haha, filmen var veldig spesiell, men som sagt var den underholdende. Jeg ble faktisk litt småbetatt av historien, og kjente jeg ble litt rørt på visse tidspunkt (nå skal jeg ikke avsløre noeee..). Uansett en film verdt å se!
Kristoffer Joner var og med i filmen, sykt rart å se han i noe som ikke faller under skrekk-kategorien. Han er merkelig, men en  fantastisk skuespiller!
Jeg ville egentlig se grown ups 2, men tror jeg legger det til ut i uka. (selv om den ble råååslakta av kritikerne i VG) - men er glad det ble denne idag. Den passa til en kinosøndag med gjengen!Hmm.. Likte han her bedre og bedre jo mer jeg så på filmen! Mot slutten fant jeg han absolutt hunky.Ellers idag har jeg kun vært på sykehuset en tur for å besøke søstra og babyen. Har heller ikke vært dårlig idag, da jeg på vors bestemte meg for å la drikken ligge for kvelden. Jeg var liksom ikke helt i humør,så da ble det edrukveld:) Etter en liten tur på byen (som forsåvidt sugde) dro jeg hjem og så film til laaaangt på natt. Helt ok helg!

 Har noen andre sett denne, eller grown ups 2? Isåfall, hva synes dere?:D

 • 05.05.2013, 17:07

Only know you love her when you let her go.


Åh, denne sangen treffer meg midt i hjerterota. Den er helt nydelig, og teksten er jo så sann som man får det. Er det ikke sånn at vi savner vinteren og ski, grill og påske når det er sommer - og når vinteren kommer klager vi over hvor kaldt det er og hvor klare vi er for sommer?
Eller omvent. Og når vi er på ferie har vi hjemlengsel, og når vi er hjemme vil vi bare vekk. Man vil alltid ha det man ikke har, når det ikke er der. Jeg tror vi mennesker generellt burde fokusere på ting som er bra og positivt i hverdagen - istedet for å kun lengte etter ting som kommer.
Dagens visdomsleksjon er dermed; nyt dagene til det fulle! Man vet aldri når ting tar slutt:)

                       

Flere som er helt forelsket i denne sangen? :) Ha en fortreffelig fin søndagskveld ♥

 • 11.11.2012, 23:24

Gangnam style - Eldrebølge fra Bodø.


Hahahah. holdt på å pisse på meg da jeg fant denne videoen på facebook ista. Dette er da gamlinger fra bodø som har parodiert videoen til gangnam style. Synes videoen var rimelig bra redigert- og våre kjære eldre viser jo Bodø på sitt beste;)

*

Hva synes du? sprekt er vel rett ord.

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits