• 23.08.2015, 13:34

PARKENFESTIVALEN


Noen bilder fra fredagsvors og en herlig solfylt helg;


Måtte låne noen bilder av  parkenfestivalen og Ole Lekang fra selve festivalen da jeg ikke fikk tatt med kamera inn (like greit, jeg koste jeg en haaug uten å ha oppe verken telefon eller kamera under de beste konsertene. Har ingen bilder fra fredag kveld, men fikk stjålet noen fra den absolutt beste konserten - som avsluttet hele greia. Røyksopp leverte!! Beste konserten jeg har vært på til dags dato. Kred!

Rett og slett magisk. Har ikke ord! Det er nesten så jeg vurderer reise hjem parkenhelga til neste år.


 • 15.06.2015, 10:03

Saturday night fun/creds til mamma som stilte som fotograf igår. Bildene ble da abslutt ikke så ille til å være tatt av en dame med omtrent null kompetanse innenfor noen slags teknologi??

Åh, igår gikk unna så raskt at jeg ikke hadde sjans å få skrevet - Altså, jeg hadde det ikke travelt eller noe; men jeg var rett å slett kjempetrøtt og sliten.. Sov som sagt under 3 timer natt til lørdag, og etter en natt med masse dans og moro i tillegg til å sove utrolig dårlig med alkohol i blodet slo alt tilbake på meg igår. Vel, det var uansett verdt det - kvelden var en sånn jeg gjerne skulle hatt om igjen. Vi startet rolig her bare jeg og Britt før vi dro til hotellrommet til en venn. Han bodde på det nye hotellet, Scandic havet - og dere aaner ikke hvor fint det er! Er nesten så jeg kjøper meg et rom bare for å få våkne til den utsikten en morgnen. Skulle ønske jeg hadde tatt med kamera så dere kunne fått sett bilder, det er klart det fineste hotellet jeg har vært på i Norge. Bodøcred ♥ Etterpå var det videre på favorittutestedet mitt hvor jeg fant x antall kjente fjes og en heidundrende stemning! Åh, elsker å være ute når det er sånn.

Meeeeeeeeeeeeen så kom dagen derpå.
Jeg stod opp etter en elendig søvn og tilbragte dagen på sofaen og på en (lengre) kjøretur med Andrea. Etter en hel dag uten å gjøre noe fant jeg og A ut av vi skulle bake rabarbrapai! Den blee så god - tok også bilder av hele prosessen som jeg tenkte poste senere ikveld/imorgen : -)


 • 19.05.2015, 13:26

16 MAI FEIRING


Etter flere års tradisjon med fest dagen før 17 mai - og ikke minst lørdag og strålende sol ble det klart feiring på lørdag. Vi startet bare oss jentene på grillings til Sofie før vi tok turen på byen. Både jeg og Sofie sluttet å drikke rundt 12 og tok taxt hjem allerede før byen stengte - så vi var begge i grei form på 17.mai. Kjenner vi er litt for gamle for nachpiel og har det bedre på et par glass vin enn en flaske sprit, som man kanskje kunne finne på innta i russetiden. Er så glad for hver dag jeg har med mine kjære vakre piker ♥
Haha, genialt at sola falt akkurat slik at det så ut som vinen spratt opp av flaska.. Bodø-effekten;-)
Haha, så skikkelig forelska ut her. Bestie ♥

En så koselig 16.mai. Er så glad i jentene mine! Nå manglet det jo et par her - men ei feiret på motsatt side av landet og ei var hjemme med nyfødt liten. Vi får heller satse på å bli fulltallig til neste år:-)

 • 19.04.2015, 16:09

Night with the besties...Ikke helt top notch kvalitet, men det får duge.

God morgen! Eller ettermiddag blir det vel. Dette innlegget skulle egentlig kommet mye tidligere da jeg faktisk har vært våken siden 10 imorgest.. Men får skylde på at vi har hatt besøk i hele dag og jeg har hatt en forferdelig vinhodepine. (Har forresten hørt at de skal lage vin man ikke blir dårlig av dagen derpå - oh joy.) Dagen frem til nå har altså gått til å ligge på sofaen å kose meg alle smågullene mine samt en liten gåtur imorgest. Det hjelper alltid litt på med frisk luft!

Ellers var kvelden igår fin - det var overraskende varmt ute, og det er så deilig. Gleder meg til sene, varme sommernetter. Jeg dro ut med Kristoffer og Britt og hadde en helaften på byen. Greide til og med å holde meg fra å spamme snapstory hele natta (win) selv om det ble et par kleine bilder. Til dere som følger meg må jeg bare få sagt at jeg er utrolig flau av tornerosebildet jeg la ut da jeg kom hjem inatt.. uheldigvis hadde det fått over 200 visninger da jeg våkna, så orket ikke engang å slette det. Vel, gjort er gjort.

Idag er planene videre å slappe av, bytte dekk på bilen (grøss. Har forresten punktert et forhjul. føler meg nesten handicappet mens jeg venter på at pappa skal komme å hjelpe meg. Tror ikke jeg kunne sett for meg å ikke ha bil mer) Også skal jeg og Andrea ut på et lite eventyr, kanskje få tatt litt antrekksbilder om været holder seg.

Hvordan har deres helg vært? :-)

 • 20.03.2015, 11:28

STAND UP MED ØRJAN BURØE OG LARS BERRUM


I går tok jeg og en venn av meg spontant turen ned på sydøst her i Bodø for å se Stand-up show med Lars Berrum og Ørjan Burøe. Jeg visste ikke hvem Lars var fra før - men har fulgt Ørjan på både snapchat og instagram en stund, og synes jo han er kjempemorsom. Følger så klart også Marna (komikerfrue) som er kona hans (regner med de fleste av mine lesere vet hvem DET er?). Jeg har aldri vært på stand-up show før - kun sett på tv (og da har jeg veldig veldig sjeldent syntes det var spesielt morsomt) så jeg var heller skeptisk og veldig redd for at det skulle bli klein stemning og at jeg ikke kom til å le.. men den gang ei - fy søren så gøy! Fikk virkelig trent magemusklene i løpet av kvelden. I går var det 20-års grense på showet - men det er enda et show på lørdag med 18års aldersgrense - ANBEFALER VIRKELIG Å DRA!


Haha, herlig kvalitet på bildene, jeg vet.. Desverre var ikke lyset inne på sydøst helt innstilt etter mitt kamera og iso-instilling gjorde lukkertiden kjempetreig - så disse to ble de beste bildene.. vel, bedre enn ingenting!I dag var jeg tidlig opp for en gangs skyld - allerede klokka 9! Dette kommer seg. Det dumme er bare at det nå er helg og det som regel er de som tuller med rytmen uansett.. Nå tror jeg de kler seg opp for å dra på gård her - jeg er muligens inkludert i de planene, så skal hoppe opp og kle på meg. Håper dere har en fin fredag!

 • 08.03.2015, 16:30

bloggangst


Fins det noe som heter det? I så fall tror jeg definitivt det er noe jeg har denne uken. Har tenkt så mye på at jeg ikke har prestert å skrive en eneste gang, men da har jeg bare fått enda mindre lyst å skrive noe. Grunnen er så klein og kjip at jeg nesten ikke tør skrive det; Jeg har nemlig vært syk. Wow, what a surprise. Jeg tenker som oftest at snørrtrynet mitt er noe dere ikke vil verken se eller lese om, så dermed blir det stille på bloggfronten de dagene jeg ligger nedsylta i influensa. Og det blir jo desverre litt for ofte; slik går det når man har fucka opp immunforsvaret sitt så til de grader. (moral; aldri slutt å spis, rett og slett)

Vel, jeg ble sånn høvelig frisk til slutt - planen var å bli frisk til Onsdag siden Sofie kom hjem og BHK skulle spille kamp; men den gang ei. Jeg måtte fint belage meg på et par dager til i senga. I julegave i år fikk jeg konsertbilletter til Tungtvann i nye Sinus av Kristoffer, og denne konserten skulle være på fredag, derfor MÅTTE jeg bli frisk. Helt frisk ble jeg aldri, men Tungtvann ble det. (Og det var både rått og verdt det). Ettersom Sofie har vært hjemme måtte vi ut i går også; men det kunne egentlig vært det samme i og med at jeg mista alle venninnene med en gang vi dro fra vorset. Kvelden var sykt gøy, og jeg endte rutinert opp hjemme i egen seng. (les; sofa helt til jeg ble slått i fjeset av Lucas i morgest) Men jeg kjenner det ganske i kroppen idag. Tror jeg er for gammel for to-dagers, rett og slett.

 
Ettersom kameraet har vært det siste jeg har tenkt på denne helga får dere en salig blanding mobilbilder. hoihoi.


Godt oppsummert; må lære meg å drikke. Eventuelt ikke drikke.

I dag tror jeg jeg har planer med venninnene. Om de lever..

 • 01.01.2015, 16:36

New years eve


Nyttårsaften var for min del en herlig kveld - Jeg fikk vært med de som betyr mest for meg og det er det eneste som skal til for en heidundrende bra kveld. Jeg har ikke vært helt der at jeg har villet lage noe årskavakade slik mange bloggere har gjort - rett å slett fordi mitt 2014 har vært utrolig kjipt. Mye bra, men egentlig mest kjipt. Dermed kan det bare bli bedre nå. Nå starter jeg sykepleieutdanningen min om kun få uker, så skal jeg få presset inn Narvikbesøk og annet i tidsplanen mot sommeren. dette skal bli mitt år! Så får jeg heller smelle sammen en oppsummering av 2015 om et år :-)

I dag ligger jeg langflat på sofaen, all snøen har regnet bort og været er grått og vått. Mine eneste planer for dagen er å få kommet meg på Great Ghandi med mine flotte :)

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

 • 28.12.2014, 23:52

With my girlIMG_9162 IMG_9160 IMG_9136 IMG_9169Hurra for en fin kveld det var i går! Det lynte og tordnet ute men det stoppet ikke festen i Bodøby. Tror ca hele Bodøs befolkning befant seg i sentrum i natt ? SÅ gøy når alle er hjemme å juleferie! Og ikke minst er det herlig å å min kjære bestevenninne hjemme :)

IMG_9187 IMG_9201I dag er formen heller dårlig, som vanlig.. jeg snublet visst inn døra rundt 5 i natt, og sov altså til laangt utå dagen.. da jeg våknet ble jeg småredd da jeg kikket i speilet og det så ut som jeg hadde tryna i asfalten ? men så kom jeg på at jeg fikk glow in the dark- maling smurt utover kinnene på decent dancing i natt. haha!

Nå er det pepperkakebaking og kvalitetstid på planen <3

 • 28.12.2014, 23:40

Festligheterblogggg blogggggg blohh
blogg
bloggg

Hei dere! I dag er jeg smålig forvirra i hodet, så dere må beklage om bloggingen blir deretter. I morgest våkna jeg helt i ørska med Britt i senga ? ikke kan jeg huske når vi kom hjem eller hvor vi var. Som alltid har jeg en del stempler på armen, så der er en liten pekepinn iallefall. Jeg har det så morsomt når jeg er ute på lørdager, og i går var inget unntak.  Selv om det »bare» var meg og Britt denne gangen var det like gøy som om vi skulle vært hele gjengen. Bare kjipt det alltid følger en søndag etter lørdager.. For i dag er som nevnt ikke formen helt på topp..

Vel, jeg skal i allefall få brukt dagen greit ? det er søndagsåpent på senteret ved der jeg bor, så jeg skal sette inn fokuset på de siste julegavene (haha, jeg vet jeg har sagt det i omtrent hver post i det siste, men denne gangen blir det!) også vurderer jeg å ta en tur på håndballkamp. Det er så mye mer morsomt enn å være på fotballkamp, både flere mål og bedre stemning. Jepp! Regner med jeg plotter inn litt mer her i løpet av kvelden.

Har dere gjort noe morsomt i helga da? :-)

 • 28.09.2014, 18:20

Bildedryss; 40årsdag med hippietema del 2


Og enda litt flere bilder fra gårsdagens fest;


Jeg og min svigerbror - akkruat her tror jeg han lærte meg om vinsmaking (han er vinsmaker og jobber for vinmonopolet, så spennende!)

Velkomstdrinker in the making

Søssa og alex <3Finnbiffgryte, det besteee som fins!<3

 • 28.09.2014, 14:04

Bildedryss; 40årsdag med hippietema!

Min søster til venstre og bestevenninna henne gjennom 30 år til høyre! Deres kjære i midten, min svigerbror med lua og wenche sin ektemann med parykk:DMy beautiful sister!

Middagen vi fikk servert var variert og godt - ris, gulrot/kålsalat, kyllingbiter, grønnsaker, finnbiffgryte og vårruller :D

Meg, svigerbror og søster <3

Kaaaker!


Kjempekoselig bursdag <3 Flere bilder kommer senere idag:-)

 • 20.07.2014, 12:47

Again and again(sorry elendig iphonebilde)

Igår var jeg på byen. Igjen. Begynner å bli en dårlig vane.... fra nå av skal jeg ta det rolig ei stund tror jeg, spesielt når det er så stekende hett her - søndagene er liiiite morsomme når hodet banker og sola svir i øynene. haha, klaging <3
Jeg hadde det uansett gøy igår, og det er det viktiste, eller hur? Alle kvelder med bestevenninnene er gull verdt, det er så herlig å ha dem hjemme. I dag er som sagt en dårlig dag for formens del, så den skal tilbringes med den nyeste boka og en liten tur med Lucas i første omgang.
Hva gjør dere idag? :)

 • 13.07.2014, 16:44

ut på tut


Guud for en herlig kveld jeg hadde igår! For første gang på evigheter fikk jeg dratt ut med Sofie - eneste som mangla var Nora så ville kvelden vært perfekt. Været var varmt hele natta - byen var full av festglade mennesker og livet var rett og slett herlig. Idag har formen vært relativt dårlig, men den er på vei oppover kjenner jeg. Snart er det klart for VM-finale i solparken med Kristoffer - det har jeg gledet meg til lenge:) HEIA ARGENTINA!Ellers titter jeg innom ikveld med litt bilder jeg har tatt i det siste:-)
Har dere hatt ei fin helg?:)

 • 29.06.2014, 17:47

Newin og hurralørdag


.. Det er vel neppe noen overraskelse at jeg var på byen i går, og er i elendig form idag? Føler det er deja-vu hver søndag.. Vel, sånn blir det når man bor i en så spennende by. (hehe) Jeg fikk ikke tatt noe spesielt med bilder igår, så da får dere nøye dere med elendige telefonbilder fra helga istedet..


 Igår hadde vi Ask Leander på besøk - så når sola strålte og han gikk på dørsken i kjedsomhet bestemte jeg meg for å ta han med på City Nord for å få tak i Bikii. Denne digga han, og da ble det. Egentlig skal jeg ikke bruke så mye penger fremover, men bikini kan alltids være greit å ha. Dessuten var den på salg.
Dere aner forresten ikke for et galehuset det er her hjemme iblandt..  Igår kom Ask inn og gav meg ei kongle. Så sier jeg; åh, takk du.. hva skal jeg med denne? 'Den er så du skal skrubbe deg i badekaret  med!!'' haha, søtnos. Ellers skjønte min gamle mamma ingeting da hun plutselig ble spamma med meldinger fra lillesøster hvor det stod ''motherlode'''. Andrea ville selvfølgelig ha penger.....


//skjørt gina tricot, Blazer Cubus, Veske primark, body fra Bikbok.
Her er da mitt antrekk for gårsdagen. Før noen bemerker hvor sykt tacky det er å vise så mye kløft så må jeg bare forsvare det med at det er første gang jeg har tilstedeværende pupper på 3 år. Jeg vil gjerne vise de fram.  De som vil kan forresten legge meg til på snapchat. (lenaludvigsen)Også husker jeg ikke å mye mer. Var på vors til i ett tiden med folk jeg vanligvis ikke er med, så dro jeg på byen og var med andre jeg vanligvis ikke er med. (alle vennene mine er borte.)
Våknet i 6tida etter rundt 2 timer søvn, og da var det full sol inn vinduet og umulig å sove mer.Dermed er dette et godt bilde av meg idag. Har bare ligget i sola på verandaen og sittet inne på pcen i hele dag..... å er jeg produktiv og rydder/baker boller og skal se serier. Hurraaa.
I natt kommer Sofie hjem, sola skal skinne hele uka og vi får mange, mange plussgrader her nord. Deilig.
Har dere hatt ei fin helg?:-)

 • 27.06.2014, 10:32

Konsertkveld

// Sko og veske - primark, Tights og solbriller -  Cubus, Singlet - Bikbok)

Hei dere! Igår var en nydelig dag her i Bodø, for første gang på flere uker tittet sola fram, og det passet perfekt siden det skulle være Summer Jam på torget her - en konsert med Mobb deep fra US - veldig kjent i Hip-hop-sjangeren, med støtte av Equicez (som synger sangen ''barnslig'' f.eks, tipper maange har hørt på denne i sin shitkidperiode. ja, vi har alle vært der..) og Nordnorges stoltheter; RSP og Thomax:)


(Bilde: Thomas Svendsen v/Svedsen_t @instagram)

(Bilde: Ådne Torsvik v/aadnee @instagram)

Idag er formen veldig god -jeg tok et glass vin og var støttekontakt (HE HE) for min kjære bestevenn Kristoffer (som forresten tok meg med på konserten - hvor sykt snilt er ikke det? Tør påstå jeg har den beste vennen i verden. Ihvertfall i Norge) Han skulle på jobb idag, og jeg prøver holde alkoholen til en dag i uka - som regel lørdag, så da ble det sånn. Uansett var det rått, og jeg elsker sjangeren. Så chill.

Idag skinner sola igjen - da jeg våkna skulle man tro jeg hadde havnet i en slags overgangsalder.. heldivis var det bare sola som hadde varmet opp rommet til 110 grader. Da orket jeg rett å slett ikke ligge mer, og stod opp til tross for bare noen timer søvn. Har noen småplaner idag, ellers skal jeg bare lade opp til morgendagen. Ellers kommer Sofie hjem på søndag - gud hvor jeg gleder meg. Da er sommeren igang!!

 

  Her er noen sanger fra gårsdagen dere kanskje kjenner igjen.   

Ellers får dere ha en flott dag :)

 • 21.04.2014, 00:58

All your perfct imperfections


Må bare starte innlegget med å dele denne herlige sangen sikkert alle har hørt - men jeg er helt lost i den uansett.

.. Det er når jeg hører slike sanger jeg skulle ønske jeg hadde noen jeg kunne forbinde med de. Eller quote fra på insta og faktisk tenke at det er ment til en person.. åh.


Igår hadde jeg den morsomste kvelden på leeeenge. Vi startet på vors til bare herlige folk og kjørte både kortleker og superkleine 'jeg har aldri'. Jeg tror det ligger i korta (haha, ordspill) at jeg skal bli så full som overhodet mulig - jeg er nemlig den som alltid ender opp med bånnski og konger og sånt på sånne drikkeleker.. Jaja - igår var intet unntak og jeg kom sppass i siget at jeg fant ut det ville være morsomt å tulle litt med Nora. Jeg tok derfor veska hennes (som er hvit pels på) og satt med den på fanget og strøk den som en katt - for å se reaksjonen hennes når hun merka det. Problemet var bare at hun aldri merka det - men det gjorde alle andre. Så nå tror altså alle som var på vors igår at jeg er ei gal veskekosejente. haha så flaaaaut.-

Vi dro på et utested som de fleste her i Bodø ser på som nummer 1 blandt utesteder. Her er det 20årsgrense, så har aldri vært der før - men dette blir nok det nye stedet å tilbringe lørdagskveldene på :-D Jeg og Nora fikk dansa ut alt vi har gått å holdt inne de triste månedene etter at det gamle stedet hvor de hadde dansegulv etc stengte.
Velvel, dagen idag var ikke like bra som gårsdagen - jeg har vært så latterlig dårlig at alle søndagsplanene utgikk. Uansett var det verdt det:-D


Æsj fy søren, se huden da. Dagene etter jeg har drkket gjør alltid huden min opprør.. Skal prøve ut en liten greie for å prøve få den litt bedre nå. (kommer forresten til å skrive eget innlegg ang det en dag i nærmeste framtid:-)


Helt nydelig vær har det iallefall vært. Jeg hr gått to miniturer, en for å vekke Sofie og en for å kjøpe røyk til mamma - resten av dagen har jeg tilbragt inne på mammas mørke, kalde soverom. åh, jeg burde ha dårlig samvittighet for å ha kasta bort en så fin dag - men neeh.

Haha, kommer til å bli drept for dette bildet.. heldigvis så ikke jeg ut som en vandrende regnbue her heller. Sry sof.

Og dette er vel igrunn ganske beskrivende; meg i et nøtteskall. Denne gangen tror jeg det blir lenge til neste gang..Må bare takke alle for komentarene på forrige innlegg og - det er noe jeg er veldig hønemor på .. Jeg vet så alt for godt hvor lett det er å bli manisk på å skulle kun sunne ting - og til slutt ikke klare unne seg ting som er mindre sunne. (alt er relativt, husk det!) Ieg er så redd for at noen skal havne der jeg har vært - og forsåvidt fortsatt er inni hodet. Det er et helt jævlig sted å være - og har man låst seg til at matvarer er greit /ikke greit er det utrolig vanskelig å komme ut av det. Nå skal jeg ikke bable mer, selv om det er godt mulig jeg skriver mer om temaet senere .... Jeg har en teoriprøve å lese på, så nå tar jeg kveld - håper dere har nytt påska <3 (forresten; sorry for latterlig dårlige mobilbilder i det siste. Skal bli flinkere å ha ed kamera:D

 • 16.04.2014, 11:36

Bursdagsfeiring på en tirsdag


Igår hadde som sagt Sofie bursdag, så kvelden gikk til feiring.  Vi lot henne være med familien osv på dagen, så dro vi bortover i tide til paradise hotel. (vi kan jo ikke gå glipp av det bare fordi vi feirer..) Vi var altså der og så paradise, Sofie fikk åpne gaver og slappet litt av før vi dro på et utested som heter topp 13 her i Bodø. Den ligger i 13 etg på SAS hotellet i byen.Jeg har aldri vært der før, men det var veldig fint der! Absolutt et sted jeg kan se for meg å dra en gang vi skal ut. Igår var det jo tirsdag og mange har ikke starta påskeferien enda, så det var snevert med folk.. Men jeg drakk ikke uansett, og  vi dro med Mammaen til sofie som hadde lovet bli med ut når hun ble 20 s det var egentlig like greit.
Måtte jo bare fange øyeblikket hvor hun bestilte sin første 20-årsdrikk på byen. (selv om mammaen betalte den.. haha)

Fiiine. Glemte helt av blitsen på kameraet i første omgang, så bildene ble litt mindre gode..

<3 fine jenta mi. (se utsikten i bakrunnen, så fint!!)Jeg dro hjem i 12tiden siden jeg sover litt lite for tiden og sånt - men vi tar det igjen på lørdag. Idag skal jeg kun nyte påska og slappe av - så skal vi på velvære ikveld:-)

 • 06.04.2014, 15:44

Bildedryss fra 20årsdagen
Takk til alle som gjorde det til
sånn en fin kveld

 • 16.03.2014, 15:35

Fyllekula


Igår dro jeg ut med Kristoffer. Veldig lenge siden vi har dratt ut sammen, så det var veldig gøy! Vi hang bare til han med noen venninner før vi dro på Kafka (som egentlig er en kafe..)
Dette ble nok en av de siste gangene jeg drar dit på en stund siden jeg blir 20 om to uker og Kafka egentlig ikke er helt mitt type sted. Det er kun der det er 18-årsgrense her i byen for tiden, så da blir det der..
Jeg hadde planlagt å kun drikke flaska mi med vin, men utover kvelden bestilte plutselig Kristoffer x-antall cavaflasker på byen som vi delte - og jeg blir helt ødelagt av Cava. Det var egentlig mest yngre folk på kafka, spesielt ift Kristoffer som blir 21. så vi følte oss litt som et gammelt ektepar som bare satt der og stirra på alle.. haha.

Idag er ting litt annerledes. Våkna grytidlig med den verste hodepinen noen sinne - og for første gang på en uke er det nydelig vær ute. Ikke bare gjør det at det er tropenatt her inne og ekstra kokende for ei med fyllesjuka - det gir meg latterlig dårlig samvittighet for å sitte inne. Vurderte å gå en tur ista, men hodet og kroppen nektet meg å reise meg fra sofaen. Håper virkelig formen blir bedre etter hvert!
Mamma og Andrea er reist til Trondheim en tur med Lucas, så jeg har huset for meg selv en liten stund. Er utrolig deilig å få vært litt emo, danse litt i undertøyet og synge for full hals og ja..bare gjøre som jeg vil.
Har planer om litt husvask nå da - (og dette er faktisk noe jeg liker, så jeg gjør det for min egen del) før resten av kvelden går til de 10 filmene jeg har planer om å kikke på:-)
Dette er særriøst den beste kaffen som finnes. Jeg går rundt å gleder meg dagen lang til å nyte en kopp av denne herligheten! (med masse søtning i, nammissss)

Dagens antrekk - hurra for verdens deiligste drakt fra Cubus

..og sjekk det deilige været! Uff.. jeg burde vært ute..

Menmen, huset trenger pleie det og - så vi snakkes:-)

 • 09.03.2014, 18:29

ruulig


Hei og hopp:) Har dere hatt ei fin helg?
Jeg personlig er i elendig form både fysisk og psykisk idag. Jeg er rett å slett fyllesjuk til tusen, og sitter desverre med alt for gode minner av å ha kalt hele utestedet vi var på igår for LORD. (etter han harry fyren på paradise..omg)
I tillegg til dette har jeg prestert å fikse meg en stk blå rumpeball, en blå skulder og ikke minst en hodepine som kverker meg. Jeg tryna nemlig ned ei trapp på vorset igår.... Husker tydelig at jeg fikk helt latterlig vondt, ble helt svimmel og til og med kvalm. Også sendte jeg melding til Kristoffer at han måtte minne meg på at jeg falt ned trappa når jeg våknet idag sånn at jeg kunne sjekke om det var hjernerystelse... hahah. Jaja - hva skal man gjøre?
Uansett var jeg hjemme relativt tidlig, og sovna med en gang hodet traff puta. Mobilen ble liggende på bakken utenfor huset, og siden vi har hatt storm her i natt var jeg ganske redd for at den var ødelagt da jeg våkna. Men etter noen timer i ris var den god som ny :D


Haha, er det kun min hud som er et jævla utbrudd dagen etter fylla..?kosemose med babyen. Slik har dagen gått.

Idag går kvelden til fuuull (nei, ikke sånn som igår) avslapning. På fredag snakket jeg om hvor fort ukene går - men herregud, helgene går jo enda raskere. Håper dere har det fint <3

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits