hits
  • 27.12.2017, 00:29

bildene som plutselig kom på bloggen alikevel


Okeei, så her ligger vi å venter på å dra på togstasjonen for å reise til Bodøby. Toget vårt går midt på natten, så jeg tror neppe vi orker sove for så å så opp om to timer å styre rundt, så vi ligger nå her da. Og da tenkte jeg, siden jeg verken har tatt noen bilder eller gjort noe superspesielt idag - at jeg skulle dele noen av bildene jeg egentlig ikke hadde planlagt å dele. Det kan jo være litt morsomt å se slike bilder og iblandt. Vel, denne gangen er det nesten årsspesial på dette, for disse bildene synes iallefall jeg tar kaka...(Ikke hjulbeint, tror jeg)


Hello medusa


Dette var jo ikke direkte et stygt bilde, men hvem kan legge ut noe sånt?? haha, hva tror jeg jeg er liksom.. ser ut som jeg tror jeg er mer ekstra enn alle stjerner jeg vet om til sammen.


Og jeg trodde bildene skulle bli greie, til tross for å ha sovet med sminke etter årets bytur.Forferdelig.

Og dette bildet gjør meg så lei. Fordi det er SÅ fint av Alexander(!!) og jeg klarer selvfølgelig å ødelegge. 


Og dette topper jo året, Jeg vet ikke om jeg er the flash eller supermann eller hva

But yes. Nå er vi altså headin north - det skal bli så koselig, men også trist å dra herfra. Jeg er jo så heldig som ikke bare har to familier, men fire! og to av dem er her nede, og to oppi norrrden, så vi er egentlig litt sånn midt imellom bomessig - bare synd det tar 9 timer med tog begge veiene. Uansett er jeg veldig glad for at vi får feire høytiden med alle sammen i år ♥

  • 08.10.2017, 13:34

BIldene som ikke kom på bloggen v3


Her kommer runde tre av bilder som ikke helt nådde innenfor når jeg skulle velge ut bilder til innlegg i det siste.


ELSKER ZOOMKNAPPEN HÆ ALEXANDER men her kunne også jeg gjort en litt bedre innsats


Bængshot erru keen på å bli skækk eller


Jeg har fortalt at ikeapølser er gode, men ikke HVOR gode.

Bare sjarmerende med folk som sovner på besøk tenker jeg. Lite sjarmerende med frekke småsøsken som alltid skal ta bilder i de herligste situasjoner.


Midt i fotoshoot og vi skal prøve ta ut håret for det blir sikkert fint.


Er man i Bodø så er man i Bodø, her venter ikke vinden på at du skal ferdignasissere

Skulle ønske jeg kunne skylde på vinden...
A: Her ligner du jenta fra exorcisten!!


Ja dette altså.. ja, jeg er helt hjulbeintMin absolutt favoritt. Say hello to mumimamma med sin lille nese og store hode. 


Håper dere har en fin søndag, senere kommer et lite kveldsinnlegg - nå skal jeg bruke dagen på nye sesongen av modern family og bare kose meg:)

  • 12.09.2017, 09:15

Bildene som ikke kom på bloggen v2


 

Oooog jeg har nok til mange runder. Her er noen flere fra det siste;


Her var det liksom litt av alt, litt støvete pc, litt rot, piiittelitt blits på en allerede vinterblek frøken og bevis på blåbærene jeg nettopp gomla.

Dette var jo aboslutt ikke det verste her da, til tross for at dette er nyvåkna og uten sminke desperat etter å ta bilder til ett blogginnlegg. Vel, det blogginnlegget skjedde aldri, men bildene har jeg!! og en haug av de og...Man kommer ikke utenom et par sånne når man tar bilder ute i sola altså.

altså, dette var rett å slett skikkelig uheldig. Ikke bare har jeg fått fram den ekstra haka mi, men også en fin liten valk på sida her. 

  • 10.09.2017, 20:28

bildene som ikke kom på bloggen''Hva gjør du?? ta ordentlig!'''

Okei, dette var faktisk egentlig ikke så ille - men altså hadde jeg vært i et mørkt rom og dette hadde dukket opp hadde jeg blitt livredd.

det beste Alexander vet er å ta (veldig) nærbilder. Og dette er altså det verste jeg vet

Heise buksa litt si.

og fikse håret. Her ser dere også stolen vår, og kleshaugen jeg enda ikke har lagt i skapet.Dette trodde jeg var ganske fint, og la til og med vintagefilter på for å ha det på bloggen. Innså kjapt at det var litt vel mye øyne og jeg heller ser hakket for gal ut for at det skal være et hverdagslig bloggbilde. 


Er dette morsomt?? noe å fortsette med? jeg kan garantere at jeg har mange slike etter hver gang jeg får tatt bloggbilder, jeg er nemlig utrolig flink på å ta meg ille ut på bilder. 

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign