Skrevet: 19.06.2017 02:00 ©Lena Ludvigsen


åh for noen herlige dager vi har. For øyeblikket er jeg så lykkelig!! om bare en uke flytter vi inn i nyleiligheta, og fram til da skal vi bare slappe av i sola her.
De siste dagene har vi fått fikset oss det meste av hvitevarer, så det blir mindre stress når vi kommer oppover til Trondheim igjen over helga. Jeg skal ikke gå så mye inn på det, men det siste året bomessig har vært en skikkelig prøvelse, så det å nå endelig komme ordentlig på plass skal bli fantatisk. Vi har tatt oss skikkelig ferie og bare kost oss nå denne uken i Halden - vært to ganger i sverige på shopping og flere ganger ute på byen med herlige folk her. Jeg tror ikke jeg har handlet så mye greier som jeg har nå på over ett år... men det er vel fortjent tenker jeg. En liten feiring av bestått skoleår og en ny start. 
Fra i morgen skal vi på hytta i Sverige, det har jeg sett fram til leeenge nå. Der er det så rolig og fint, perfekt for avslapning og oppladning. Jeg har det så bra!!




Vel, det har blitt en myk bloggstart. Jeg har som sagt ikke kamera mitt her da mamma har lurt det unna på en ikke-så-lur-likevell plass i Bodø, så jeg må finne en måte å få fatt i det på, så lover jeg at bildefronten tar seg litt opp. Jeg elsker jo å ta bilder, og det er en hobby jeg la litt fra meg da jeg kom til USA så det skal bli godt å få tatt igjen litt på foto/redigeringsfronten. 

Jeg tenkte få laget et lite bildeinnlegg med mobilbilder fra året for å oppsummere på en litt bedre måte, vi har hatt et opplevelsesrikt år til tross for at det ikke har blitt fanget av speilrefleksen - så jeg tenker det kan være gøy med litt bilder :-)
 




Skrevet: 17.06.2017 23:17 ©Lena Ludvigsen


Nå har jeg prøvd starte dette innlegget på sikkert ti forskjellige måter, men hvordan starter man et innlegg etter å ha latt være i 1,5år? Jeg blogget litt i Disney, og hadde jo store planer om å oppdatere masse på livet der borte siden jeg visste det kom til å bli spennende både å skrive om og å lese om. Men når sant skal sies fyltes plutselig livet mitt med så mye annet enn blogg, og da ble denne delen som fram til da hadde vært så viktig for meg en mye mindre del av hverdagen. 

Siden jeg var 15 år har jeg blogget, omtrent hver dag. Da jeg ble syk ble bloggen en slags terapi, og da jeg ikke kunne jobbe var det utrolig godt å ha noe. Jeg har gjennom disse årene blogget ekstremt åpenhjertig, og de fleste som kjenner meg gjennom bloggen vet historien min, derfor går jeg ikke så veldig inn på den. Det er noe jeg er forbi, noe jeg ærlig skal innrømme at jeg ristet av meg først da jeg kom til Disney og etterhvert møtte den mest fantastiske mannen noen sinne, som jeg i dette øyeblikket sitter ved siden av i senga og har det bedre enn jeg noengang forventet å ha det. Nå driver jeg litt bort fra innledningen her, jeg har nevnt hvorfor jeg sluttet å blogge mens jeg var i USA, men jeg vil også si noe om hvorfor jeg fortsatt lot være da jeg kom tilbake og ikke hadde en til randen fylt opp hverdag. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg skrev om hva jeg slet med, og at jeg delte mine tanker så åpent som jeg gjorde. Dette føler jeg gjorde godt for alle rundt meg, og også andre som følte det på samme måten, men som ikke fikk det fram i ord. Jeg følte jeg sviktet litt da jeg bestemte meg for å slette mye av innleggene jeg skrev, men jeg følte jeg trengte å gjøre det for min del da jeg reiste - for å få en litt ny start. Ikke være kjent for akkurat det blandt nye bekjente, altså la dem bli kjent med MEG først. Jeg forteller fortsatt åpent om ting dersom noen spør, jeg skjemmes ikke - men som sagt er det ikke det jeg vil mennesker skal dømme meg utfra. Jeg har derfor et veldig opp-ned forhold til bloggen, og til å eksponere meg. Men samtidig har jeg savnet å skrive utrolig mye, for det har en litt terapautisk effekt på meg. Derfor gir jeg det en sjanse til, og tenker blogge litt smått å gi dem som har fulgt meg i flere år en liten oppdatering på hvordan ting er (og ikke fordi jeg mener dette er noe mange er superinteressert i, men fordi jeg har latt ting henge litt, og jeg har fått en del meldinger fra jenter som lurer på hvordan ting går og som forteller de har fulgt meg i flere år - og da kan det være greit å få oppdatert her litt).

Vel, situasjonen i dag er helt annerledes enn for 2 år siden. Jeg tror det å reise til USA endret meg mye, og jeg har vokst ekstremt på disse årene. Jeg reiste hjem 4 måneder før jeg egentlig skulle, fordi jeg følte jeg var ferdig å være der - ett helt år ble litt for lenge. Jeg reiste hjem og brukte vel en måned på å finne ut hva jeg ville videre med livet mitt - som til nå hadde stoppet litt opp. Jeg søkte restplass på skole, og bestemte meg på rappen at jeg skulle flytte til Trondheim å gå deltidsstudie. Jeg kom inn på skole dagen før vi startet, ringte å fikset meg leilighet og kjørte min lille toyota sørover samme natt. Og her har jeg bodd siden, og levd sammen med min fantastiske kjæreste Alexander - som jeg møtte og ble veldig god venn med i Orlando. Vi har vært sammen natt og dag siden, og jeg føler jeg har funnet min sjelevenn. Jeg tror helt ærlig at han er hovedgrunnen til at jeg er såpass frisk og lykkelig som jeg er den dag i dag. Vi flytter sammen i leilighet neste uke, vi har funnet oss en kjempekoselig leilighet på solsiden som vi forhåpentligvis blir i et par år, til vi er ferdig på skolen iallfall. Jeg studerer Barnehagelærer på Dronning Maud, og han studerer heltid økonomi og administrasjon. I og med at jeg bare går deltid har jeg kun en uke skole i måneden, som vil si jeg har 3 uker jeg hovedsakelig bare jobber på. Jeg jobber på Jordbærpikene på City Lade, og trives kjempegodt der. 

Mer er det vel ikke å si - jeg er i Bodø på besøk så ofte jeg kan, familien min og bestevenninnene mine er jo fortsatt der. Også er vi i Halden iblant, hvor kjæresten kommer fra. For øyeblikket har vi sommerferie, og tilbringer noen uker her nede i sør før vi kjører opp igjen for å flytte inn i leiligheten - så drar vi tilbake hit etter vi er ferdige med det. Østlandet på sommeren her blir jo nesten syden i forhold til Trondheim og Bodø, så vi nyter dagene. 


Beste bildet jeg kunne få til, kameraet mitt er hjemme i Bodø og vi har det mørkt på rommet uten at jeg tør slå på lyset da min slitne partner ligger å snorker på sida her. Håper det avspeiler en stk lykkelig, solbrent og sliten frøken etter lang dag på Nordbyshopping. 


Hvordan er det med dere da? send meg gjerne en melding på innboks, jeg er utrolig spent på hvordan det går med dere flotte jenter som pleide kommentere her så ofte! Much love 




Skrevet: 27.09.2015 19:45 ©Lena Ludvigsen



















God kveld dere! Nå er noen dager siden sist, og enda lengre siden jeg har kommet med noe ordentlig innlegg - som dere skjønner svinger bloggmotivasjonen veldig, men nå tror jeg den er på vei opp igjen:- ) Må jo gjøre det til en ordentlig rutine før jeg kommer til USA, da har jeg tross alt lovet alle nærmeste å oppdatere oftee. Ikke at jeg tror det blir noe problem så glad som jeg er i å ta bilder - det er så gøy når man har NYE steder å slippe seg løs med linsa på. Vel, her er noen bilder fra idag - som vanlig er det Andrea som har vært så søt å tatt bildene av meg mens jeg selv (som alltid) knipser naturbilder.

I dag har vært en skikkelig vanlig søndag for min del, jeg planla rolig helg, men så innså jeg at det bare er 3(!) helger jeg har igjen å dra ut å møte venner på på et helt år, så da måtte jeg gripe sjansen. Det ble rimelig tidlig hjem og supertidlig opp (tror den runda 0800 da jeg krabba meg ned trappa) Formen har vært grei, men det har vært liiite å gjøre. Jeg og Andrea kjørte derfor ut mot nordsida for å ta bilder og plukket opp takeaway på vei hjem - min liiivrett fra ghandi til meg og andre greier til dem. NAM!

Nå sitter Andrea å småmaser her, jeg skal kjøre henne på noen ærender så jeg skal være snill søster å logge av;-)
Håper dere liker bildene :- )




Skrevet: 14.09.2015 14:15 ©Lena Ludvigsen




















Hei igjen! Nå begynner det å bli noen dager siden sist oppdatering - dagene har igrunn gått i ett. Forrige uke tilbragte jeg mandag og tirsdag i Oslo for visum-intervju på ambassaden, noe som er kjempedeilig å ha overstått. Det ble en del dødtid, og Oslo er temmelig kjedelig å være alene i.. men heldigvis kom en venn av meg og viste meg litt skjulte perler i byen;- ) Onsdag var jeg dødssliten etter to lange dager med reising og trasking, så da ble det kun BHK-kamp på planen - som endte med tap og egentlig var veldig kjip :- ( Satser på at det tar seg opp nå etterhvert! Torsdag og fredag var jeg på et kurs med pappa, lange slitsomme dager - men egentlig godt med en travel uke. På lørdag var jeg ute med noen av de morsomste personene jeg vet, så det var en knallkveld - men søndag ble tilbragt på sofaen. Idag er det ny uke og jeg har litt på planen ift reisen - blandt annet må jeg få bilen til EU-kontroll før jeg skal selge den, må få skrevet reiseforsikring og litt andre smågreier. Tenk - i morgen er det bare 40 dager til takeoff!

 Håper dere har hatt en herlig uke :- )




Skrevet: 01.09.2015 19:10 ©Lena Ludvigsen


I dag er en sånn dag hvor det mest energikrevende jeg kommer til å gjøre er å skifte på senga og ta en lang dusj. I natt planla jeg å¨døgne for å fikse døgnrytmen (som jeg har gjort så alt for mange ganger i sommer..) og endte opp med å backe ut og legge meg kl 7. Dermed våknet jeg med tidenes hodepine i 15-tiden og ble liggende å se i taket i en time før jeg stod opp.. Egentlig skulle jeg bare blitt liggende til i morgen - men fant ut at jeg hadde litt dataarbeid som måtte unna uansett, og om jeg stod opp var kanskje mulighetene der for å få sove ikveld (haha yeah right).
Idag går altså dagen til å være total sminkeløs, gå i tidenes chilleklær og ta en laang runde selvpleie. Jeg skal se om jeg får sett noen filmer og lest litt, kanskje jeg til og med finner frem fargeleggingsboka jeg ikke har brukt siden dagene etter jeg kjøpte den. Og hvorfor ikke?  Før ville jeg hatt forferdelig dårlig samvittighet for å kaste bort en dag på denne måten, men det er jo egentlig helt greit. En ordentlig oppladning, så er jeg tidlig på og klar for å gjøre en haug lure ting imorgen!


(idag blir det bare et random bilde av båthavna i Bodø fordi jeg ser ut som tidenes herpa drugdeal med skabb)

Ellers kan jeg fortelle at jeg reiser til Oslo om en uke og blir fra tirsdag morgen til onsdag kveld - så om noen lesere vil være med på shopping eller eventuelt ta en kaffe er hadde det vært knallkoselig ♡




Skrevet: 31.08.2015 19:50 ©Lena Ludvigsen


Hei og hopp! Det ble dårlig med updates igår da dagen igrunn gikk fort unna og vi var ute av huset omtrent hele dagen. Siden pappa hadde bursdag forrige uke, men på dagen sin var på hytta og pusset opp tok vi en minifeiring igår med taco og jordbær med sukker og melk til dessert. Desverre er jo jeg allergisk mot jordbær og i tillegg laktoseintollerant, så det ble lite dessert.. SÅ kjipt, for jordbær har alltid vært noe av det beste jeg vet. sucks! Uansett spiste vi til vi rullet av taco og Lucas fikk leke med hundene - alle tre er så snille når det kommer til han:) Etterpå tok jeg og Andrea turen på Glimtkamp hvor det ble seier (7 seiere av 8 kamper i det siste - #sobest) før vi dro hjem og jeg ble sittende hele natten med redigering av bilder etc fra helgen.




MMMM



Koser seg hos moffa :)




''vent må bare ta ned håret'' .. det er som dere ser heller ikke fullt før det renner over..



I dag stod jeg opp så sent som 15(!).. Jeg fikk omtrent sjokk da jeg så på klokka, men konkluderer med at det kommer av søvnmangel og mye som har skjedd i helga. Dagen har gått til litt mailarbeid og slikt i forbindelse med flyttingen min, så nå skal jeg endelig ta på meg sminke å ta turen på City nord med Andrea for litt kikking:- )

Dropper innom med litt bilder fra glimtkampen når vi kommer tilbake;)




Skrevet: 30.08.2015 13:54 ©Lena Ludvigsen


Yas, den første på lenge - kjenner egentlig det kanskje var like greit etter en hard parkenhelg. Hovedgrunnen til at jeg holdt meg edru denne helga var hovedsaklig allergireaksjonen jeg fikk på tirsdag som fortsatt sitter godt i og jeg prøver få bukt med. Ikke like gøy å feste med full betennelse i ansiktet! Allikevel måtte jeg jo en snartur ut igår siden Kristoffer har bursdag idag - så jeg dro på vorset hans igår og hang med de chilleste personene jeg vet om. Gøy var det, alkohol eller ikke! Ellers har jeg brukt både fredag og lørdagskvelden på to forskjellige utesteder som har kjørt event med Red Bull og en kjent DJ som jeg har tatt bilder for. Det er en av de beste DJ-ene jeg har hørt, så det var kjipt å ikke kunne ''go full out'' å danse til heftige beats.. menmen. Tenker jeg viser dere noen bilder litt senere :- )









hahah, Når ingen er hjemme og Ask skal ta bilder for meg.. like gøy hver gang. Han ELSKER å få lov til å prøve kamera - kanskje noe han har etter sin mamma? Viste dere forresten at Storesøstra mi flere år er kåret til en av landets beste fotografer? SÅ KULT ER DET!

Nå skal jeg snart til Pappa å spise taco - taco er omtrent det verste jeg vet, men hva gjør man ikke for folket <3 Etter det er det klart for glimtkamp - HEIA GLIMT!




Skrevet: 28.08.2015 12:18 ©Lena Ludvigsen








God morgen til dere - er dagen fin så langt? regner med mange sitter på skolebenken å sliter nå, men hold ut - bare noen timer til helg! (er det mulig?? føler det var helg igår)
For min del er morgenen mindre god - jeg er trøtt og sliten, samtidig som jeg hadde et allergisk utbrudd på tirsdag som gjorde at huden min i ansiktet har blitt skikkelig betent. Det er ikke så ille at det ser grusomt ut, det  verste er at det svir noe helt forferdelig .. får bare holde ut og håpe det går over.

ellers var jeg og A en snartur i byen igår, nye høstklær er kommet i butikkene og da er det farlig for meg å gå rundt å kikke. ''Heldigvis' hadde jeg ikke satt over penger, men det ble lagt av et par ting jeg skal dra å se på idag. Egentlig trenger jeg jo ikke noe nytt - reiser jo om bare 2 måneder og har stappfullt allerede. Vel, vi får se. Om det ikke er revolusjonerende hvordan de sitter på skal jeg nok klare holde meg unna kjøp idag.

Nå skal jeg prøve sminke over grusomheten før jeg tar trasketuren bort på butikken ; - ) Ønsker dere en god helg - så kommer litt tullete antrekksbilder fra igår om litt!




Skrevet: 25.08.2015 12:29 ©Lena Ludvigsen


OK - om du blir raskt påvirket av negativitet og vil holde dagen fin og positiv only - SNU!!  Denne posten er av de sjeldne, dagen min er startet (eventuelt fortsatt - jeg har nemlig ikke sovet noe spesielt). Her er det sol, varmt og nydelig - men jeg er allikevel trøtt, sur og generellt verdenshatende. Jeg har til og med merket jeg har vært irritert på personene som har sendt meg snapchats iløpet av morgenen, rett og slett fordi de har sendt snaps. hahah, off, må bare le av meg selv.

Både søndag og igår var harde dager, jeg merker godt kroppen tåler dårlig en hel helg med fest, til tross for hvor morsomt jeg har hatt det. Søndag kom jeg omtrent ikke av badegulvet, igår kjentes hodet mitt ut som det skulle implodere hele dagen og idag har huden min gjort opprør.. det svir og kjennes ut som jeg har betennelse i omtrent hele ansiktet og overkroppen. Dermed har det blitt kaffe og ansiktsmaske inne i sola mens regninger har stått på agendaen. (er det rart dagen er dårlig? haha)

Nå sitter jeg og leser igjennom alle bloglovin-postene som har kommet iløpet av helga - når man går flere dager uten å være på pc hoper det seg raskt opp og jeg hater å gå glipp av ting, så dagen min kommer til å bestå av omtrent 350+ (etter at jeg nå er kommet igjennom rundt 150) bloggposter. Når formen blir litt bedre er det rydding på planen, det har hopet seg opp i kleshauger både på soverommet, i trappa, på begge badene og klesrommet mitt er i tillegg et kaos. Hurra for partyhelg og dårlig tid samt dårlig planlegging av antrekk.





Ja, det var mye negativt i en post. Nå lover jeg at neste post jeg skriver skal være like full av glede som denne er av sutring. Håper UANSETT dere har en herlig dag! ♡




Skrevet: 23.08.2015 17:35 ©Lena Ludvigsen










hahaha, måtte virkelig le da jeg stod opp imorgest og så meg i speilet.. får ikke sove uten å ha håret i strikk, og vel .. her ser dere alkoholpåvirkede- Lenas løsning. Fancy!

Idag er en hard dag kjenner jeg, jeg som er vant til å dra ut lørdagskvelder og KUN lørdagsKVELDER har nå tilbrakt en hel helg i konsant brisen-tilværelse. Gøy, men spesielt igår morgest kjente jeg det stritta veeeldig mot å skulle finne fram drikken igjen. Vel, jeg har hatt en HERLIG helg som jeg ikke ville gått glipp av for noe. I natt var både jeg, Sofie og Kristoffer ganske ferdige, så det ble tiidlig hjem etter en tur på byen etter festivalen, og det er jeg glad for idag. Det er kjempevær ute, noe som igrunn ikke er ideellt når man er så sliten, men jeg skal ikke klage - dårligværet kommer tidsnok. Vet dere, idag er det faktisk akkurat 9 uker til jeg flytter! tida går så fort.

Planene for dagen er å være litt med Sofie før hun reiser tilbake til Narvik, så skal jeg og Kristoffer på kino å se straight outta compton, noe jeg gleder meg veldig til;) Får bare håpe formen tar seg litt opp til da!
Håper helga deres har vært fin:)





Skrevet: 20.08.2015 10:38 ©Lena Ludvigsen




















Noen bilder fra gårsdagens havnetur med bestieee! Nå er det stress her, jeg har frisørtime om et kvarter - så vi skrives;- )




Skrevet: 19.08.2015 13:12 ©Lena Ludvigsen


Åh, vi har det så nydelig her nord nå -sommeren er endelig kommet! Og det passer helt suverent da det til helgen er Bodøs omtrent største happening iløpet av et år; nemlig parkenfestivalen. Den er faktisk så stor her at den begge siste år har blitt utsolgt på timer, enda ingen artister har vært sluppet ved billettsalg. SYKT! De siste ukene har folk vært helt besatt på å skaffe seg billett, så det går billetter til over dobbel pris på salgssider osv.. Heldigvis fikk jeg billett av min kjære søster og samboer i julegave - så har vi fått tak i billetter til begge mine best buds, så nå er jeg temmelig gira! Det er vel ikke en helt ''wow''artistliste, men det er flere jeg gleder meg masse til og har troen på at blir kongestemning (spesielt nå i finværet. åhh) Blandt annet spiller Lars vaular, Matoma,røyksopp og dandy warhols. og Band og horses! Men jeg tror jeg gleder meg aller mest til The Cardigans. På fredag avslutter Cardigans og på lørdag avslutter Røyksopp, så det kan da bare bli bra.

Ellers; siden sist har familien kommet hjem fra syden - jeg hadde to deilige uker alene, men kjente jeg savnet å våkne til lille Lucas hver dag. Familien borte bra - familien hjemme best;- ) Nå må jeg bli vant til det da - Lucas er startet i barnehagen, Andrea på skolen og jeg flytter om kun litt over 2 måneder.. tiden flyr!

Slenger med noen bilder fra soldagen i går - så stikker jeg ut i sola igjen :- ) Skrives!












Skrevet: 05.08.2015 22:57 ©Lena Ludvigsen


Hei igjen dere! Tenkte bare slenge ut et lite kveldsinnlegg om dagen i dag - det kommer litt i bølger med innlegg fra meg om dagen .. det er i hovedsak fordi jeg ikke har noen ''bloggfotograf'' hjemme, så det blir med selfies og selvtatte bilder - ingen outfits eller lignende. Men jeg lever! I dag startet jeg dagen sent etter en natt døgning og en laaang søvn. Deilig! I går hadde vi en helt nydelig dag, hvor jeg var ekstremt trøttt.. men fortsatt herlig. Vi tilbrakte dagen i sola før vi trakk inn til meg for filmkveld - veldig koselig med besøk av både Britt, Sofie, Nora OG lille Noah :) Filmen ble det lite av, men vi kan det med å snakke oss gjennom en kveld uten problemer.. Plutselig var det midnatt og jeg traff puta med et smil om munnen.

Idag var trillet vi tur med Noah på City nord før jeg tilbrakte litt tid med mormor - så med pappa hvor jeg fikk gått en tur med min søte hund. Senere på kvelden kom Sofie gråtende inn døra her i ekstremt eksamensstress - Hun hadde ikke sjans på å få til lese hjemme blandt folk og tv - så da ble det kjøkkenbordet her. Da er kjøkkenbordet herved okkupert fram til søndag;- ) Deilig med litt selskap da, kjenner jeg savner mine kjære nå.. Spesielt Lucas :- / Heldigvis er Noah en god erstatning :)





Yas - det var min dag :- ) Hvordan har deres vært?




Skrevet: 01.08.2015 14:27 ©Lena Ludvigsen


Morgen er vel litt vel entusiastisk av meg å kalle dette - men det er fortsatt morgen for meg. Haha, det ble (som vanlig) sen kveld på meg i går - tror ikke jeg traff puta før nærmere 6 i morgest. Dermed ble det soving helt til 12(!) og etter det har jeg bare slappet av på sofaen, spist frokost (eggerøre og diverse for spesielt interresserte) og nå ligger jeg egentlig fortsatt å drar meg her. I går var jeg innom pappa å gikk tur med den ene hunden vår, og da ble samtidig pappas keyboard med hjem hit. Haha, visste dere at jeg pleide spille ofte før? Da jeg bodde til pappa hadde jeg det oppe på rommet, så øvde jeg inn sanger jeg lærte fra youtube. Var faktisk ganske flink! Planen er altså å friske opp litt på ferdighetene der.

Ellers er planene for idag litt uklare - jeg holder mulighetene åpne for å dra ut en snartur med Kristoffer osv, men det blir isåfall en veldig rolig kveld ute siden jeg skal i dåp i morgen tidlig. Tenk at lille Noah er dåpsklar - det føles ut som igår Nora fortalte at han var kommet til verden:- ) Ellers skal jeg ta meg en tur inn til Mormor og prate litt, kanskje ta litt sol og dra bort på senteret for å handle inn litt i tilfelle jeg drar ut ikveld. Dere vet - vipper, blandevann, strømpebukser. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder bruke strømpebukser - jeg ender alltid opp med å rive de av fordi de blir hull i allikevell. Vel, det føles litt bedre å ikke ha helt bare bein under kjolen. Apropos kjole, jeg kom nettopp på at jeg må finne antrekk til morgendagen. Vet mange går i bunad i dåp, men jeg tror det blir vanlig kjole på meg i morgen.


(antrekk fra siste kirkelige event - er det innafor å bruke samme kjole?)


Hva gjør dere i dag? :- )




Skrevet: 31.07.2015 12:00 ©Lena Ludvigsen


Hei dere! Nå har det (igjen..) gått noen dager (nesten en uke, grøss...) siden sist oppdatering. Dagene har gått i ett og jeg har i grunn brukt tiden på familie og venner i tillegg til å få skjerpet inn på søvnrutinene. Både i går og forgårs la jeg meg før 12 - og var oppe før 11. HVEM ville noen gang trodd det om meg? Det er så deilig å være uthvilt.
Skulle ønske jeg hadde fått tatt noen bilder i helgen - hadde det så gøy. Lørdagen var jeg i byen for første gang på evigheter og fant meg både en ny sort kjole (kan man ha for mange?) og en vinrød topp jeg brukte på byen. Jeg og Sofie dro så på tidenes morsomste vorspiel før vi tok turen ut - og jeg endte til og med opp på nach! DET er ulikt meg det.
Pleier som regel kave meg hjem (lure meg unna og ta taxi i skjul) mens vennene mine drar på nach. Uansett, knallmorsom kveld! Søndag og mandag gikk litt i ett med fullt pakkekaos her hjemme for et par i min familie som er så heldige å reiser vekk fra kulden og til syden.. vel, jeg trøster meg med at jeg får et helt år med varme om kun kort tid. Ellers er jo Sofie her hver dag, og vi skal i dåp til lille Noah på søndag, så det er ingen krise å være i Bodø heller.

Tirsdag og onsdag brukte jeg til full rydding og vasking her hjemme, jeg elsker å ha det ryddig rundt meg. Vi pleier ha det ganske rent, men med en liten en i huset er det ofte barneleker utover gulvet - så det å ikke snuble i dem for en gangs skyld er magisk. Onsdag kveld var været helt nydelig, så jeg og bestekompisen min tok en lang kjøretur - det er så herlig å bare kjøre rundt med musikken på, når sola begynner gå ned og utsikten fra Bodø utover havet er så fin som den er. På torsdag hadde jeg meldt meg frivillig til å hjelpe til på Freeze fashion affair som er et dødskult mote/kunstshow her i Bodø. Skulle ønske jeg hadde med kamera her og - men jeg hadde neppe fått tid til å ta noen bilder uansett. Satser på at de tok noen bilder jeg kan stjele senere;- )

I dag har jeg lite på agendaen - mulig jeg tar en tur i solariumet, kanskje en tur innom Pappa og inn for å henge litt med mormor. Sofie er en snartur i Narvik for å ha en eksamen, så hun kommer tilbake i kveld en gang. Mulig vi finner på noe lurt da. Ellers er det helg igjen -TENK DET DA.



(ser nå at jeg muligens bør gå å gre håret..haha)

Off, gjorde noe forferdelig fyfy i min verden i går - da jeg kom hjem fra Freeze var jeg så stuptrøtt at jeg gikk rett å la meg, med sminke og alt. Det kan jeg fint angre på idag.. Vel, en dag er vel ikke så farlig, dessuten har jeg nettopp kjøpt en ny foundation som sitter som et SKUDD - dermed var ikke puta dekket med det da jeg våknet imorgest heller. Må forresten få anbefale den - det er den BESTE foundationen jeg har prøvd, til og med NÅ - over 24 timer etter påføring sitter den fint. Det er altså Estee Lauder sin double wear - knalldyr, men totally worth it.


Svipper innom litt senere med et litt lurere innlegg - ville bare oppdatere dere fra siste uka :- )




Skrevet: 24.07.2015 21:21 ©Lena Ludvigsen


Hei dere! Aner dere hvor godt det var å legge seg igår etter døgningen? Det gjør alltid hele den crappy, trøtte dagen verdt det. Hadde det vært litt mindre farlig for kroppen hadde jeg nok døgna annenhver dag.. haha. Vel, uansett - dagen igår gikk fint unna med først barnepass med mamma mens søsteren min var til frisøren (noe jeg virkelig må få satt av tid til nå snart jeg og!) og senere en film med Nora og Sofie (og lille Noah, så klart;--) Vi så 50 shades of grey - igjen, jeg tror både den og magic mike er filmer jeg kan se om og om igjen uten å bli lei. Ikke det at den er så bra, men jeg blir sittende å sikle etter en egen Christian Grey. Er du der ute - ta kontakt(!!)

I dag stod jeg opp i rimelig grei tid til meg å være, så jeg startet dagen med å trille Lucas for å kjøpe litt greier til imorgen så Andrea fikk hvilt seg litt. Tror det er gull å få litt småfri iblandt for jenter med småbarn.. det er nok mer slitsomt enn de fleste kan tenke seg. Etterpå dro jeg og Sofie til byen for å møte Nora og kikke å litt ting vi kunne kjøpe til Noahs dåp som er litt over en uke til (ghad, what to wear! er det som stresser i hodet mitt konstant) før jeg tok turen enda en gang til byen med Andrea. Jeg er noen dager fra å få penger på konto - så det er egentlig bare pining å gå i butikker.. Men det er vel god trening på det og. Denne familien trenger å lære seg å se, ikke kjøpe iblandt :')

Vel, her er uansett noen bilder av dagens kledning;













Skrevet: 22.07.2015 12:14 ©Lena Ludvigsen


Åh, for dere som bor i Bodø - har dere sett værmeldinga framover eller?? Det er så kjipt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg holder virkelig fast på tanken om at jeg kommer til å savne kulde og regn når jeg svetter halvt ihjel i Florida - Men akkurat nå er det nesten ikke tålelig. Hva gjør man når det er så kjipt vær? Sommeren handler jo om å sole seg, bade, dra på fisketur og spise is på brygga. Vel, AKKURAT idag har vi sol som titter fram bak skyer og rundt 19 grader i skyggen. Ikke så ille altså - Ask er på besøk og får både bade og hoppe på trampolina her, så ingen lider noen nød på mormorbesøk. Haha. Jeg skal snart ta turen ut å utnytte været, det blir ifølge værmeldingen en stund til neste gang.. (Anbefaler alle å gå på Accuweather.com om dere skal sjekke været, her kan man se en hel måned fram i tid! Jeg har alltid bare brukt yr.no jeg, men aldri mer det:-) )











Kvelden igår gikk unna til filmtitting, jeg har hatt 22jump street på pcen i over et år, og jeg får ikke til å slette filmer/serier før jeg har sett de - problemet er bare at jeg ser film ekstremt sjelden, så da hoper det seg opp og tar all plassen på pcen. Igår fikk jeg endelig sett den, og jeez for en herlig film! Jeg ELSKER filmer med Channing Tatum, det er egentlig det eneste som skal til for at jeg er med på filmkvelder. I 22 Jump street er det en haug andre morsomme skuespillere, så den måtte jo bli bra. 1 filmen er en av mine favoritter fra før, så forventningene var rimelig høye - og ble innfridd! Morgenen min har gått til å surfe Orlando-sider (visste dere at det fins et sted der man kan dra for å se ''ordentlige'' havfruer? haha, en drøm for fantastifreaks som meg!!) Ellers har jeg gjort unna litt mail og innboksjobb som jeg ellers har vært rimelig sløv på i det siste.. Vel, nå skal sola nytes - så vi skrives senere.



Forresten - siden det ble filmkveld igår tar jeg spørsmålsrunden ikveld i stedet - så dere har altså resten av dagen på å spørre dersom det er noe dere vil få med svaret på:- )




Skrevet: 20.07.2015 14:49 ©Lena Ludvigsen


Må bare få starte med å si at jeg er fullt klar over at det har blitt lite blogg i det siste - hovedsaklig er grunnen til det at jeg bevisst har holdt meg unna fordi ting ikke har vært rosenrødt konstant. Jeg har hatt herlige dager med mine beste venner og familie -  og jeg har hatt dager hvor humøret har vært på bunn og jeg ikke har villet gå ut døra engang. Sånn er vel hverdagen for de fleste - men er det noe som ikke frister på en slik dag er det å skrive en post til alle følgerne som muligens har en super dag man ikke vil dra negativitet inn i. Samtidig kunne jeg skrevet på de dagene jeg har vært i hundreogti og kost meg med de rundt, men det har gått sånn i ett at det har vært null sjans til å skrive. Vel, nå er jeg inne i bloggmodus igjen etter min lange pause - så nå blir det litt av hvert framover. Mamma og de reiser til syden snart - jeg har valgt å ikke bli med fordi jeg vil spare mest mulig til jeg flytter, samt at noen må bør være hjemme med mormor ♥ - dessuten er det ikke helt ''ferie'' for meg å dra til syden med 3 småbarn, haha: p

Vel, uansett - i helga var egentlig planen å dra ut; men det ble fort dårlig med det da jeg innså halve Bodø var på ferie eller festival. Dermed fant jeg ut at jeg heller skulle være våken rundt å få fiksa døgnrytmen; dermed brukte jeg natten på å følge med på the Kardashians og surfe nettet. Igår morgest fant vi ut at vi skulle kjøre en langtur, dermed endte vi opp på veien mot saltdal (haha, what..) Vi var så uheldige å havne BAK tivoliet på vei fra Bodø, og det kjørte i sånn ca 10 km i timen helt til de fant ut de skulle slippe andre forbi ..... Så turen til gikk litt saktere enn planlagt. Men hell i uhell - Radioprogrammet P3 sendte regionssendingen sin med ''Raae og Osnes'' akkurat de timene vi kjørte, så det ble en morsom tur allikvell. Anbefaler virkelig å høre på P3 mellom 12 og 14 på lørdager/søndager for de som liker god humor - jeg ler meg kanakas hver gang.

Vel, uansett endte vi opp på saltdal turistsenter hvor vi spiste skikkelig gammeldags husmannsbuffet med laks, saltkjøtt, jegergryte, poteter ogsåvidere.  Angrer smått på at jeg ikke kjøpte kyllingburger siden det er favoritten - men vi skal vel sikkert dit flere ganger.. Ellers vandret vi rundt senteret og fikk tatt en del bilder før vi vendte nesa hjemover. Både jeg og Lucas sov (ikke overraskende) igjennom hele turen, og da vi kom hjem hadde jeg så vondt i ryggen at jeg gikk rett i seng (da var klokka 19 på kvelden - og jeg våkna igjen nå for en time siden, ergo 17 timer søvn!!) Tror muligens planen min om å fikse døgnrytmen gikk litt i vasken nå, men skal ikke ta sorgene på forskudd.

Dette ble en litt lang post, men sånn blir det når det er en stund siden sist. Nå skal jeg imidlertid holde opp og heller vise dere bilder fra turen;
















hahaha, RUBBIIIISH



''Lena, løp ut dit å pose!!''

















hahahah søta.





Hurra - nå skal jeg pitle meg på butikken før det er full ryddingz her hjemme - blir fort opphopning når man tilbringer en uke som laat..

Ønsker dere en fin ukesstart!! (forhåpentligvis med finere vær enn her i B-town..)




Skrevet: 06.07.2015 18:10 ©Lena Ludvigsen


Hoooj. plutselig var det gått nesten to uker siden forrige post - og det er egentlig helt greit. Har hatt herlige uker med hjemvendte besties og skjønne familien. Kjenner jeg må nyte det, snart (vel, om noen måneder) er det lenge til jeg ser dem igjen. Må få kost meg så mye som mulig med livets beste personer.

For å oppsummere uken - forrige lørdag stilte jeg som skriver for en stor hundeutstilling her i Bodø som stemoren min var med å arrangere. Hun deltok også med to av våre hunder (vi har tre, og stemoren min jobber 2 uker på, 4 uker av -jobb og reiser rundt på utstillinger og konkurranser med hundene når de er hjemme) Jeg var med å dømte jaktklasse - ergo fuglehunder o.l. Nå er jeg litt mer klok på det, selv om det ikke akkurat er noe jeg kunne gjort på heltid er det en opplevelse det og! Dessuten ble vi vartet opp med godis, frukt, kaffe og brus gjennom hele dagen i tillegg til at jeg fikk med meg en vinflaske og kopp hjem. Not bad at all!

Litt bilder fra siste uka;


Den minste av hundene - såå fin!


haha, daddy cool svikter ikke. Når lillemor fryser er han right there med jakke til meeeg.





ååh, sommer ER is og vannmelon. Jeg tuller ikke, jeg spiser antageligvis mer is enn samtlige av dere til sammen.. Er ikke glad i potetgull og godteri, men is.. herregud jeg er svak for det.



<3

Jeg har vært på byen både forrige og denne lørdagen, begge gangene helt herlige. Det å dra ut om sommeren er det beste jeg vet! Ellers har egentlig uka gått til full relaxation. Deilig. Sola skinner ute, og jeg har aninger om at det er siste dagen med varme og sol på ei stund - så nå skal det nytes ;-)




Skrevet: 19.06.2015 10:20 ©Lena Ludvigsen


Jeg lovte dere jo litt bilder fra dagen i går - jeg kjedet meg litt på ettermiddagen, så jeg tok turen til storesøstra mi hvor Andrea allerede var med Lucas. De er som oftest å finne sammen, det er veldig greit for ungene å få leke sammen. Til vanlig er også favoritt''mommooo'' sammen med (les;mamma), men i går var hun desverre syk hjemme. Stakkars ♥
Det var så fint vær at vi tuslet bort på lekeplassen så de fikk slå seg litt løs. Blir helt rørt over hvor gode venner de er, og ikke minst for en god storebror Ask Leander er for både Eden Linnea og Lucas (selv om Lucas er fetter blir han behandlet som en lillebror, ntåh ♥)
Jeg ble ikke så alt for lenge,  det var litt kjølig og jeg hadde latt jakken ligge hjemme - så jeg kjørte så avgårde for å møte Britt på jobb ;)

Her er altså litt bilder;















Ingen tvil om hvem jeg kommer til å savne mest når jeg reiser.. heldigvis er det fortsatt flere måneder til, og de skal nytes til det fulle med alle mine tre hjerteskatter som bor her i Bodø ♥


Nå er det snart klart for sommeravslutning i barnehagen til Ask Leander og Eden Linnea - dit tar vi turen hele gjengen. Så koselig når de steller istand! Ellers idag har jeg ikke lagt planer helt enda.. tenk(!) at det er fredag igjen, allerede - det føles ut som helga endte igår. Jaja, helg er min favoritt, så den kan bare komme :-)






hits