Skrevet: 19.08.2017 19:16 ©Lena Ludvigsen


Å gå ut fra jobb idag var helt magisk, nå har jeg jobbet hver dag denne uken og er skikkelig klar for helg. Det morsomme er at jeg ikke gleder meg mest til å ha en fridag imorgen i seg selv - men det å kunne være våken så lenge jeg vil. Nå de siste dagene har det vært sånn at rundt kl 01-02 har jeg måtte traske i seng mens Alexander koser seg videre med serier. Jeg elsker å være oppe til sent på natt, så idag skal jeg være oppe superlenge, og sove ut skikkelig i morgen ;-) 

 

Akkurat nå sitter jeg i ''kontorhjørnet'' vårt og sjekker litt mail og titter på noen ting vi trenger kjøpe iløpet av den neste tiden. Vi trenger både stuebord, litt pynt, tørketrommel og litt diverse - så jeg gleder meg til vi begge har fri så vi kan få unna alt :-) Vi skal visst spise ute eller bestille take-away idag, så da blir det ikke middagslaging, og dermed mer til til pc og blogg-greier. DEILIG. Jeg skal straks rusle på butikken å handle inn litt godteri til ikveld, det er tross alt lørdag;-) Lite alkohol-lørdager her i gården, men godis må man ha. Haha, ser dere forresten urtene mine i vinduet? Jeg kjøpte dem på Nille for sikkert en måned siden, men har enda ikke fått dyrket dem.. De er så søte slik de ser ut nå synes jeg! 

Vel, uansett ønsker jeg dere en fin lørdagskveld - det skal iallefall vi ha!
Skrevet: 17.08.2017 23:13 ©Lena Ludvigsen


Eller, nesten-fridag. Jeg jobbet kun til 1330 i dag, så da jeg gikk fra jobb visste jeg nesten ikke hva jeg skulle ta meg til. Jeg brukte tiden på å gå innom bikbok å handle noen ting jeg hadde lagt av, også tok jeg bussen hjem. Jeg har egentlig en ''gå-til-jobb'' måned, men jeg fikk rett å slett ikke sove i natt og endte opp med å dra meg opp av senga klokka 7 imorgest - når jeg egentlig skulle gått hjemmefra. Dermed ble det buss til jobb - og da jeg var ferdig var jeg helt kaputt og endte opp med å ta bussen hjem og. Jaja, ny start i morgen :- ) Da jeg kom hjem koste jeg litt med Alexander, endelig fikk jeg vært litt med han på dagtid ♥ Skikkelig godt etter å nesten ikke ha sett han på to dager.. i tillegg har jeg stengt/jobbet sent en del i det siste, så da er det greit å nyte tiden når jeg slutter tidlig. Imorgen og lørdag jobber jeg bare til 17 og 18, så det blir deilig. Kanskje vi får kommet oss på ikea og handlet det siste til leiligheta.

Etter å ha kost litt og spist litt la jeg meg ned på senga, og slukna i rundt to timer. Til vanlig ville det vært krise for nattesøvnen, men idag tror jeg det skal gå helt fint å sovne alikevell. Allerede nå kjenner jeg meg super-døsig. Ellers har jeg vært på mathandling og fått lagd middag, og nå sitter vi i sofaen og titter på serie. Det er så deilig å bare slappe av!! Alle jeg kjenner omtrent i Bodø er på familieparken i dag for å se på Markus og Martinus, så jeg har fått en del snaps derfra - og fy søren så mye folk de gutta der trekker. Sjukt.. Skulle igrunn ønske jeg og var der, mtp videoene jeg har fått av mine små søtinger som danser og koser seg sånn - men heldigvis er det ikke så alt for lenge til jeg skal hjemom en snartur igjen ;-) haha, fikk skikkelig merkelig fot/legg på dette bildet, så da fikk søtekatten bli med.

Hvordan har deres dag vært da? Mange som er ferdige med sommerferien? Jeg vet at her i Trondheim starter ungdomsskolene idag.. på en torsdag? VELDIG SPESIELT. Heldigvis starter ikke Alexander før neste uke, og min skole starter ikke før 4 sept. ;-)
Skrevet: 16.08.2017 22:07 ©Lena Ludvigsen


Hei og hopp! Nå kom jeg akkurat inn døra hjemme etter en laang stengevakt på jobb. I morgen åpner jeg, så kvelden skal brukes til å bare slappe av. Jeg jobber tre uker i strekk framover (om noen av dere bor i Trondheim, titt innom Jordbærpikene på City lade å si hei :-) Så det blir ikke mye fritidsaktiviteter her for tiden. Det er egentlig ganske greit, for jeg trives utrolig godt på jobb - jeg har kjempekoselige kollegaer og en haug ''stamkunder'' som er innom flere ganger i uken.  Det eneste kjipe er jo å ikke få vært med Alexander på dagtid denne uken før han starter på skolen, men heldigvis er vi begge natteravner og sitter oppe til langt på natt sammen ofte nok. I dag skulle vi egentlig på en innflyttningsfest sammen, men siden jeg stenger idag og åpner i morgen ble jeg hjemme mens han dro - ikke det at det er så ille, jeg skal nemlig kose meg med pizza og serie på sofaen i hele kveld ;-) Jeg kom også hjem til en pose potetgull og sjokolade min kjære hadde kjøpt slik at jeg skulle kose meg alene ikveld, han er virkelig verdens herligste. 


Sliten frøken


Nå skal jeg sette litt pizza i ovnen og prøve finne meg en ny serie å se på - jeg har sett ferdig omtrent alt jeg har vært interessert i å se alene - og alle andre serier jeg har lyst å se har jeg lovet Alexander at vi skal se sammen.. Vi får se om jeg bare setter på en film på netflix heller. Kanskje jeg til og med gjør noe produktivt som å rydde litt eller lete etter ting til leiligheta på nett.. vel, uansett skal jeg kose meg ;:- )
Skrevet: 10.08.2017 01:23 ©Lena Ludvigsen


 


  

 

 ALTSÅ LA MEG STARTE MED Å KLIKKE FORDI BLOGG.NO HAR ENDRET PÅ HELE SETTINGEN SIN SLIK AT JEG PLAGES _HVER_ GANG JEG SKAL POSTE NOE.
Hva er greia med å ikke ha muligheten til å dra og endre bildestørrelse i innlegget uten å måtte gå inn manuelt å endre størrelsen? Og hvorfor går bare å endre størrelsen en gang iløpet av et innlegg? Og hvorfor har google erstattet picasa, det beste og chilleste bilderedigeringsverktøyet noensinne laget?
Akkurat nå er jeg så lei av at det skal være så vanskelig. Kanskje det blir bedre når jeg får lagt inn ordentlige kamerabilder med decent oppløsning. Satser på det. 

UANSETT: igår var vi i bursdag til herlige lille Eden, som nå er blitt 4 år. De som har fulgt bloggen lenge har også fulgt oppveksten til de små, for de har jeg blogget mye om. Vel, uansett så stod jeg og Alexander opp tidlig(eller, tidlig i vår verden, klokka var vel nærmere 12.) og dro bortover til Mamma for å bake muffins til barna kom hjem fra barnehagen. Vi hadde på forhånd kjøpt gave og gledet oss til å feire lillemor. Jeg er en sucker for bursdager, det har jeg alltid vært - og det er rett å slett en big deal for meg. Jeg husker i fjor da jeg var med Alexander på hans bursdag, jeg satt oppe til klokken 0000 for å rope gratulerer med dagen og gi han et svært kyss og gaven min - men den dagen var den ENE dagen han noensinne har sovnet klokken 22. helt til bursdagen hans i år, hvor han altså også klarte å sovne klokken 22!! for noen som er gærne etter å si gratulerer med dagen klokken 12 er det skikkelig plagsomt!! haha, det jeg vil fram til er at jeg virkelig elsker bursdager. Det har ikke noe å si om det er min egen eller andres, bursdag er bursdag og det skal feires med kaker og sang!
Jeg har alltid bakt spesielle kaker og slikt til bursdagene til barna, så jeg prøvde å holde tritt med meg selv i år og - men regnbuekaker og ''planetkaker med 4 forskjellige jordlag'' har falt litt ut av hodet mitt hvordan jeg lager, så da ble det enkelt og greit prinsessemuffins. Andrea bakte brownies, så hadde vi jordbær og krem - og jeg tror jammen nesten alt gikk ned. Morsomt! Det er herlig å se på Eden på bursdager etc, for hun blir så glad for alt mulig. Man kan kjøpe det aller meste, og hun blir strålende glad. solstråla mi. Nå er det kun et par dager igjen til vi reiser hjem til Trondheim, så vi skal nyte de siste dagene med barna og familien min - og litt venninnene mine :) Fikk ordnet meg en ''akutt''time til Nora for å få farget håret i morgen, det trengs for å si det sånn. Nå er det vel snart et halvt år siden jeg gjorde noe med det.. uff. Stakkars Alexander tenker jeg, det skal nok bli bra å få en kjæreste som ser grei ut på håret igjen.
Skrevet: 09.08.2017 02:11 ©Lena Ludvigsen


Hoi, det ble plutselig langt mellom hvert innlegg her - men som sagt (en million ganger) er det dødskjedelig å blogge når man har elendige bilder å slenge med. Bildene utgjør for meg over halve innlegget, til og med dersom man kun bruker ett. Vel, vi er ferdige med å være på østland-ferie og har (faktisk) tatt turen Nordover. Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle skje denne sommerferien, fordi vi har hatt så mye å gjøre med flytting, i tillegg til at de driver å bygger nytt hus og flytter/styrer hjemme til mamma i Bodø silk at det rett å slett ikke er plass til flere i huset før de får delt seg på to hus. Jeg har også rokkert på alle vaktene mine på jobb for å få fri til å dra til Halden i bryllup i juli - så da var det omtrent umulig å fikse 1,5 uke fri da pappa ringte meg å spurte forrige uke. Han skulle reise bort og trengte hjelp til å passe de tre hundene deres - så da sa vi at vi skulle hjelpe til og reiste noen dager etter da jeg på magisk vis klarte bytte alle vaktene mine til senere i august (takk, verdens beste kollegaer ❤). Nå har vi vært her i en uke allerede, og dagene går egentlig til det samme - vi står opp og går tur, fikser oss og drar til Mams for å være med superbarna mine som jeg har savnet slik mens jeg har vært i Trondheim (2 måneder borte fra hjertene mine er uutholdelig, aner ikke hvordan jeg klarte så lenge mens jeg var i USA??) vel, uansett - vi tilbringer dagene der før vi drar å mater hundene, går litt mer tur og koser oss på kveldene. Dette har vært en fin slutt på ferien. Nå mangler vi å treffe mine herlige venninner de siste dagene, før turen går tilbake til Trondheim og hverdagen.

Jeg jobber nå hver dag til jeg starter på skolen igjen i starten av september, og kjenner jeg har en ny glød ift akkurat det. Jeg trives veldig godt med å jobbe mye, og jeg elsker jobben min - derfor har jeg sett på skolen som litt andre-prioritet.. og det skal jeg prøve å endre til å bli likestilt. Altså, jeg er jo like ''lite'' på skolen da jeg går deltid, men jeg skal bruke dagene bedre etter og før jobb til å lese på pensum og arbeide med oppgaver. Mål for året! Jeg har på følelsen det blir enklere nå etter vi har flyttet. Alexander gjør dagene mine så mye bedre på alle måter, og det er så lett å være glad og positiv til livet når jeg har han rundt meg. Og da blir plutselig alle oppgaver lettere. Jeg kjenner at vår leilighet føles som mitt hjem - noe jeg ikke har følt på flere år. Jeg har på en måte følt jeg har flyttet rundt til veldig midlertidige steder som ikke har kunne blitt sett på som hjem flere år nå - på sykehuset i alle månedene jeg var der, i Orlando hvor jeg bodde midlertidig med mennesker jeg ikke kjente godt og i leiligheten jeg bodde i nå sist i Trondheim, hvor jeg rett å slett mistrivdes til de grader.

Nå, når jeg sitter her på ferie i min hjemby å titter bort på mitt livs kjærlighet borti sofaen kjenner jeg bare glede inni meg, jeg gleder meg over hverdagen vår uansett hvor vi er - og jeg er så lykkelig. Jeg gleder meg til å komme hjem til den koselige lille leiligheten vår, og jeg gleder meg til min trygge hverdag med alle de små tingene jeg er blitt så glad i - jobben min, utdanningen min og fritiden min. Nå skal vi legge oss å titte litt på film, så er det opp å treffe Nora og Sofie (som jeg også savner så alt for mye i blandt, takk gud for at jeg har frihet til å kunne besøke dem (nesten) når jeg vil ❤) 
Skrevet: 20.07.2017 15:43 ©Lena Ludvigsen


Åh, så trøtt og sliten jeg er i dag. Vi reiste med natttoget i går- det gikk klokken 20 og var fremme her i Trondheim kl halv 7. Det er så ufattelig slitsomt å reise synes jeg, jeg sovner så lett på all slags transport - men så våkner jeg og har vondt i omtrent hele kroppen fordi det er vondt å ligge på seter i kjøretøy. Vel, uansett gikk dagen igår til fullstendig avslapning - jeg var ute en gang og det var for å traske til butikken for å handle middag klokken ti. Men man trenger slike dager iblandt, spesielt nå når det er sommer. Nå har jeg kun et par fridager igjen før jeg jobber i strekk et par uker, så de skal nytes.


Fine lille leiligheta vår, her er kontorplassen som skal brukes til all leksegjøringa som skal foregå i år - fy som jeg skal fokusere på skolen. og ja, det er meg på siden som ligger å gjør ett eller annet..
 

Jeg må forresten fortelle dere om noe vittig om skjedde i går - vi har nemlig gledet oss i over et år til nye sesongen av Game of thrones, som er favorittserien til begge, så helt siden den ble gitt ut for to dager siden har vi prøvd finne et øyeblikk å få sett den - så siste dagen i Halden fikk vi så dårlig tid at vi ikke rakk se den, så da skulle vi se den på toget, men neida! Der var HBO blokkert fra nettet... vel, vi var endelig hjemme og klare til å se idag - trøtte meg satte på serien og vi krøp opp i sofaen for å titte. Vi så rundt en halvtime og synes den nye sesongen var så kul med alle tilbakeblikkene fra første sesong, og tenkte på hvor genial produksjonen var som hadde kommet på at de skulle vise dette i 7 sesong da de startet serien... Så plutselig bryter Alexander ut i latter og holder på kveles, og jeg skjønte jo ingenting .. så sier han; ¨''Baby, du satte på sesong 7, ikke sant?'' og da lå vi begge omtrent på gulvet uten å få puste. Herregud så morsomt, jeg hadde satt på sesong 1, episode 1 jeg. Vel, vi fikk satt på rett sesong og satt begge limt til skjermen hele timen episoden varte - fy søren for en genial serie det er. Anbefaler virkelig alle om ikke har tatt seg tiden til å se enda - gjør det!! Jeg husker enda mine første sesonger, jeg var på sykehuset uten noe å gjøre og så 3 sesonger på en uke. med en time per episode og rundt 10 episoder per sesong sier det seg selv at det var en rolig uke for min del.. haha. 

 

Idag er planene å få ryddet litt i klesskapene hjemme, samt få gått meg en tur og gjort litt yoga på den nye rosa yogamatten min. Jeg husker hvor ekstremt glad jeg var i Body-balancetimer på treningssenteret før, og hvor mye det roet ned både kroppen og hodet mitt og jeg har veldig lyst å få startet med det igjen. jeg har sett at det ligger filmer av timene på nettet, så da kan jeg bare ha min egen lille time hjemme :) Tenkte også jeg skulle få tatt noen bilder av leiligheta vår å få vist dere, det er blitt så koselig her - og det er så oss her. føler meg virkelig hjemme!
Skrevet: 19.06.2017 02:00 ©Lena Ludvigsen


åh for noen herlige dager vi har. For øyeblikket er jeg så lykkelig!! om bare en uke flytter vi inn i nyleiligheta, og fram til da skal vi bare slappe av i sola her.
De siste dagene har vi fått fikset oss det meste av hvitevarer, så det blir mindre stress når vi kommer oppover til Trondheim igjen over helga. Jeg skal ikke gå så mye inn på det, men det siste året bomessig har vært en skikkelig prøvelse, så det å nå endelig komme ordentlig på plass skal bli fantatisk. Vi har tatt oss skikkelig ferie og bare kost oss nå denne uken i Halden - vært to ganger i sverige på shopping og flere ganger ute på byen med herlige folk her. Jeg tror ikke jeg har handlet så mye greier som jeg har nå på over ett år... men det er vel fortjent tenker jeg. En liten feiring av bestått skoleår og en ny start. 
Fra i morgen skal vi på hytta i Sverige, det har jeg sett fram til leeenge nå. Der er det så rolig og fint, perfekt for avslapning og oppladning. Jeg har det så bra!!
Vel, det har blitt en myk bloggstart. Jeg har som sagt ikke kamera mitt her da mamma har lurt det unna på en ikke-så-lur-likevell plass i Bodø, så jeg må finne en måte å få fatt i det på, så lover jeg at bildefronten tar seg litt opp. Jeg elsker jo å ta bilder, og det er en hobby jeg la litt fra meg da jeg kom til USA så det skal bli godt å få tatt igjen litt på foto/redigeringsfronten. 

Jeg tenkte få laget et lite bildeinnlegg med mobilbilder fra året for å oppsummere på en litt bedre måte, vi har hatt et opplevelsesrikt år til tross for at det ikke har blitt fanget av speilrefleksen - så jeg tenker det kan være gøy med litt bilder :-)
 
Skrevet: 17.06.2017 23:17 ©Lena Ludvigsen


Nå har jeg prøvd starte dette innlegget på sikkert ti forskjellige måter, men hvordan starter man et innlegg etter å ha latt være i 1,5år? Jeg blogget litt i Disney, og hadde jo store planer om å oppdatere masse på livet der borte siden jeg visste det kom til å bli spennende både å skrive om og å lese om. Men når sant skal sies fyltes plutselig livet mitt med så mye annet enn blogg, og da ble denne delen som fram til da hadde vært så viktig for meg en mye mindre del av hverdagen. 

Siden jeg var 15 år har jeg blogget, omtrent hver dag. Da jeg ble syk ble bloggen en slags terapi, og da jeg ikke kunne jobbe var det utrolig godt å ha noe. Jeg har gjennom disse årene blogget ekstremt åpenhjertig, og de fleste som kjenner meg gjennom bloggen vet historien min, derfor går jeg ikke så veldig inn på den. Det er noe jeg er forbi, noe jeg ærlig skal innrømme at jeg ristet av meg først da jeg kom til Disney og etterhvert møtte den mest fantastiske mannen noen sinne, som jeg i dette øyeblikket sitter ved siden av i senga og har det bedre enn jeg noengang forventet å ha det. Nå driver jeg litt bort fra innledningen her, jeg har nevnt hvorfor jeg sluttet å blogge mens jeg var i USA, men jeg vil også si noe om hvorfor jeg fortsatt lot være da jeg kom tilbake og ikke hadde en til randen fylt opp hverdag. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg skrev om hva jeg slet med, og at jeg delte mine tanker så åpent som jeg gjorde. Dette føler jeg gjorde godt for alle rundt meg, og også andre som følte det på samme måten, men som ikke fikk det fram i ord. Jeg følte jeg sviktet litt da jeg bestemte meg for å slette mye av innleggene jeg skrev, men jeg følte jeg trengte å gjøre det for min del da jeg reiste - for å få en litt ny start. Ikke være kjent for akkurat det blandt nye bekjente, altså la dem bli kjent med MEG først. Jeg forteller fortsatt åpent om ting dersom noen spør, jeg skjemmes ikke - men som sagt er det ikke det jeg vil mennesker skal dømme meg utfra. Jeg har derfor et veldig opp-ned forhold til bloggen, og til å eksponere meg. Men samtidig har jeg savnet å skrive utrolig mye, for det har en litt terapautisk effekt på meg. Derfor gir jeg det en sjanse til, og tenker blogge litt smått å gi dem som har fulgt meg i flere år en liten oppdatering på hvordan ting er (og ikke fordi jeg mener dette er noe mange er superinteressert i, men fordi jeg har latt ting henge litt, og jeg har fått en del meldinger fra jenter som lurer på hvordan ting går og som forteller de har fulgt meg i flere år - og da kan det være greit å få oppdatert her litt).

Vel, situasjonen i dag er helt annerledes enn for 2 år siden. Jeg tror det å reise til USA endret meg mye, og jeg har vokst ekstremt på disse årene. Jeg reiste hjem 4 måneder før jeg egentlig skulle, fordi jeg følte jeg var ferdig å være der - ett helt år ble litt for lenge. Jeg reiste hjem og brukte vel en måned på å finne ut hva jeg ville videre med livet mitt - som til nå hadde stoppet litt opp. Jeg søkte restplass på skole, og bestemte meg på rappen at jeg skulle flytte til Trondheim å gå deltidsstudie. Jeg kom inn på skole dagen før vi startet, ringte å fikset meg leilighet og kjørte min lille toyota sørover samme natt. Og her har jeg bodd siden, og levd sammen med min fantastiske kjæreste Alexander - som jeg møtte og ble veldig god venn med i Orlando. Vi har vært sammen natt og dag siden, og jeg føler jeg har funnet min sjelevenn. Jeg tror helt ærlig at han er hovedgrunnen til at jeg er såpass frisk og lykkelig som jeg er den dag i dag. Vi flytter sammen i leilighet neste uke, vi har funnet oss en kjempekoselig leilighet på solsiden som vi forhåpentligvis blir i et par år, til vi er ferdig på skolen iallfall. Jeg studerer Barnehagelærer på Dronning Maud, og han studerer heltid økonomi og administrasjon. I og med at jeg bare går deltid har jeg kun en uke skole i måneden, som vil si jeg har 3 uker jeg hovedsakelig bare jobber på. Jeg jobber på Jordbærpikene på City Lade, og trives kjempegodt der. 

Mer er det vel ikke å si - jeg er i Bodø på besøk så ofte jeg kan, familien min og bestevenninnene mine er jo fortsatt der. Også er vi i Halden iblant, hvor kjæresten kommer fra. For øyeblikket har vi sommerferie, og tilbringer noen uker her nede i sør før vi kjører opp igjen for å flytte inn i leiligheten - så drar vi tilbake hit etter vi er ferdige med det. Østlandet på sommeren her blir jo nesten syden i forhold til Trondheim og Bodø, så vi nyter dagene. 


Beste bildet jeg kunne få til, kameraet mitt er hjemme i Bodø og vi har det mørkt på rommet uten at jeg tør slå på lyset da min slitne partner ligger å snorker på sida her. Håper det avspeiler en stk lykkelig, solbrent og sliten frøken etter lang dag på Nordbyshopping. 


Hvordan er det med dere da? send meg gjerne en melding på innboks, jeg er utrolig spent på hvordan det går med dere flotte jenter som pleide kommentere her så ofte! Much love 
Skrevet: 27.09.2015 19:45 ©Lena LudvigsenGod kveld dere! Nå er noen dager siden sist, og enda lengre siden jeg har kommet med noe ordentlig innlegg - som dere skjønner svinger bloggmotivasjonen veldig, men nå tror jeg den er på vei opp igjen:- ) Må jo gjøre det til en ordentlig rutine før jeg kommer til USA, da har jeg tross alt lovet alle nærmeste å oppdatere oftee. Ikke at jeg tror det blir noe problem så glad som jeg er i å ta bilder - det er så gøy når man har NYE steder å slippe seg løs med linsa på. Vel, her er noen bilder fra idag - som vanlig er det Andrea som har vært så søt å tatt bildene av meg mens jeg selv (som alltid) knipser naturbilder.

I dag har vært en skikkelig vanlig søndag for min del, jeg planla rolig helg, men så innså jeg at det bare er 3(!) helger jeg har igjen å dra ut å møte venner på på et helt år, så da måtte jeg gripe sjansen. Det ble rimelig tidlig hjem og supertidlig opp (tror den runda 0800 da jeg krabba meg ned trappa) Formen har vært grei, men det har vært liiite å gjøre. Jeg og Andrea kjørte derfor ut mot nordsida for å ta bilder og plukket opp takeaway på vei hjem - min liiivrett fra ghandi til meg og andre greier til dem. NAM!

Nå sitter Andrea å småmaser her, jeg skal kjøre henne på noen ærender så jeg skal være snill søster å logge av;-)
Håper dere liker bildene :- )
Skrevet: 14.09.2015 14:15 ©Lena Ludvigsen
Hei igjen! Nå begynner det å bli noen dager siden sist oppdatering - dagene har igrunn gått i ett. Forrige uke tilbragte jeg mandag og tirsdag i Oslo for visum-intervju på ambassaden, noe som er kjempedeilig å ha overstått. Det ble en del dødtid, og Oslo er temmelig kjedelig å være alene i.. men heldigvis kom en venn av meg og viste meg litt skjulte perler i byen;- ) Onsdag var jeg dødssliten etter to lange dager med reising og trasking, så da ble det kun BHK-kamp på planen - som endte med tap og egentlig var veldig kjip :- ( Satser på at det tar seg opp nå etterhvert! Torsdag og fredag var jeg på et kurs med pappa, lange slitsomme dager - men egentlig godt med en travel uke. På lørdag var jeg ute med noen av de morsomste personene jeg vet, så det var en knallkveld - men søndag ble tilbragt på sofaen. Idag er det ny uke og jeg har litt på planen ift reisen - blandt annet må jeg få bilen til EU-kontroll før jeg skal selge den, må få skrevet reiseforsikring og litt andre smågreier. Tenk - i morgen er det bare 40 dager til takeoff!

 Håper dere har hatt en herlig uke :- )
Skrevet: 01.09.2015 19:10 ©Lena Ludvigsen


I dag er en sånn dag hvor det mest energikrevende jeg kommer til å gjøre er å skifte på senga og ta en lang dusj. I natt planla jeg å¨døgne for å fikse døgnrytmen (som jeg har gjort så alt for mange ganger i sommer..) og endte opp med å backe ut og legge meg kl 7. Dermed våknet jeg med tidenes hodepine i 15-tiden og ble liggende å se i taket i en time før jeg stod opp.. Egentlig skulle jeg bare blitt liggende til i morgen - men fant ut at jeg hadde litt dataarbeid som måtte unna uansett, og om jeg stod opp var kanskje mulighetene der for å få sove ikveld (haha yeah right).
Idag går altså dagen til å være total sminkeløs, gå i tidenes chilleklær og ta en laang runde selvpleie. Jeg skal se om jeg får sett noen filmer og lest litt, kanskje jeg til og med finner frem fargeleggingsboka jeg ikke har brukt siden dagene etter jeg kjøpte den. Og hvorfor ikke?  Før ville jeg hatt forferdelig dårlig samvittighet for å kaste bort en dag på denne måten, men det er jo egentlig helt greit. En ordentlig oppladning, så er jeg tidlig på og klar for å gjøre en haug lure ting imorgen!


(idag blir det bare et random bilde av båthavna i Bodø fordi jeg ser ut som tidenes herpa drugdeal med skabb)

Ellers kan jeg fortelle at jeg reiser til Oslo om en uke og blir fra tirsdag morgen til onsdag kveld - så om noen lesere vil være med på shopping eller eventuelt ta en kaffe er hadde det vært knallkoselig ♡
Skrevet: 31.08.2015 19:50 ©Lena Ludvigsen


Hei og hopp! Det ble dårlig med updates igår da dagen igrunn gikk fort unna og vi var ute av huset omtrent hele dagen. Siden pappa hadde bursdag forrige uke, men på dagen sin var på hytta og pusset opp tok vi en minifeiring igår med taco og jordbær med sukker og melk til dessert. Desverre er jo jeg allergisk mot jordbær og i tillegg laktoseintollerant, så det ble lite dessert.. SÅ kjipt, for jordbær har alltid vært noe av det beste jeg vet. sucks! Uansett spiste vi til vi rullet av taco og Lucas fikk leke med hundene - alle tre er så snille når det kommer til han:) Etterpå tok jeg og Andrea turen på Glimtkamp hvor det ble seier (7 seiere av 8 kamper i det siste - #sobest) før vi dro hjem og jeg ble sittende hele natten med redigering av bilder etc fra helgen.
MMMMKoser seg hos moffa :)
''vent må bare ta ned håret'' .. det er som dere ser heller ikke fullt før det renner over..I dag stod jeg opp så sent som 15(!).. Jeg fikk omtrent sjokk da jeg så på klokka, men konkluderer med at det kommer av søvnmangel og mye som har skjedd i helga. Dagen har gått til litt mailarbeid og slikt i forbindelse med flyttingen min, så nå skal jeg endelig ta på meg sminke å ta turen på City nord med Andrea for litt kikking:- )

Dropper innom med litt bilder fra glimtkampen når vi kommer tilbake;)
Skrevet: 30.08.2015 13:54 ©Lena Ludvigsen


Yas, den første på lenge - kjenner egentlig det kanskje var like greit etter en hard parkenhelg. Hovedgrunnen til at jeg holdt meg edru denne helga var hovedsaklig allergireaksjonen jeg fikk på tirsdag som fortsatt sitter godt i og jeg prøver få bukt med. Ikke like gøy å feste med full betennelse i ansiktet! Allikevel måtte jeg jo en snartur ut igår siden Kristoffer har bursdag idag - så jeg dro på vorset hans igår og hang med de chilleste personene jeg vet om. Gøy var det, alkohol eller ikke! Ellers har jeg brukt både fredag og lørdagskvelden på to forskjellige utesteder som har kjørt event med Red Bull og en kjent DJ som jeg har tatt bilder for. Det er en av de beste DJ-ene jeg har hørt, så det var kjipt å ikke kunne ''go full out'' å danse til heftige beats.. menmen. Tenker jeg viser dere noen bilder litt senere :- )

hahah, Når ingen er hjemme og Ask skal ta bilder for meg.. like gøy hver gang. Han ELSKER å få lov til å prøve kamera - kanskje noe han har etter sin mamma? Viste dere forresten at Storesøstra mi flere år er kåret til en av landets beste fotografer? SÅ KULT ER DET!

Nå skal jeg snart til Pappa å spise taco - taco er omtrent det verste jeg vet, men hva gjør man ikke for folket <3 Etter det er det klart for glimtkamp - HEIA GLIMT!
Skrevet: 28.08.2015 12:18 ©Lena Ludvigsen
God morgen til dere - er dagen fin så langt? regner med mange sitter på skolebenken å sliter nå, men hold ut - bare noen timer til helg! (er det mulig?? føler det var helg igår)
For min del er morgenen mindre god - jeg er trøtt og sliten, samtidig som jeg hadde et allergisk utbrudd på tirsdag som gjorde at huden min i ansiktet har blitt skikkelig betent. Det er ikke så ille at det ser grusomt ut, det  verste er at det svir noe helt forferdelig .. får bare holde ut og håpe det går over.

ellers var jeg og A en snartur i byen igår, nye høstklær er kommet i butikkene og da er det farlig for meg å gå rundt å kikke. ''Heldigvis' hadde jeg ikke satt over penger, men det ble lagt av et par ting jeg skal dra å se på idag. Egentlig trenger jeg jo ikke noe nytt - reiser jo om bare 2 måneder og har stappfullt allerede. Vel, vi får se. Om det ikke er revolusjonerende hvordan de sitter på skal jeg nok klare holde meg unna kjøp idag.

Nå skal jeg prøve sminke over grusomheten før jeg tar trasketuren bort på butikken ; - ) Ønsker dere en god helg - så kommer litt tullete antrekksbilder fra igår om litt!
Skrevet: 25.08.2015 12:29 ©Lena Ludvigsen


OK - om du blir raskt påvirket av negativitet og vil holde dagen fin og positiv only - SNU!!  Denne posten er av de sjeldne, dagen min er startet (eventuelt fortsatt - jeg har nemlig ikke sovet noe spesielt). Her er det sol, varmt og nydelig - men jeg er allikevel trøtt, sur og generellt verdenshatende. Jeg har til og med merket jeg har vært irritert på personene som har sendt meg snapchats iløpet av morgenen, rett og slett fordi de har sendt snaps. hahah, off, må bare le av meg selv.

Både søndag og igår var harde dager, jeg merker godt kroppen tåler dårlig en hel helg med fest, til tross for hvor morsomt jeg har hatt det. Søndag kom jeg omtrent ikke av badegulvet, igår kjentes hodet mitt ut som det skulle implodere hele dagen og idag har huden min gjort opprør.. det svir og kjennes ut som jeg har betennelse i omtrent hele ansiktet og overkroppen. Dermed har det blitt kaffe og ansiktsmaske inne i sola mens regninger har stått på agendaen. (er det rart dagen er dårlig? haha)

Nå sitter jeg og leser igjennom alle bloglovin-postene som har kommet iløpet av helga - når man går flere dager uten å være på pc hoper det seg raskt opp og jeg hater å gå glipp av ting, så dagen min kommer til å bestå av omtrent 350+ (etter at jeg nå er kommet igjennom rundt 150) bloggposter. Når formen blir litt bedre er det rydding på planen, det har hopet seg opp i kleshauger både på soverommet, i trappa, på begge badene og klesrommet mitt er i tillegg et kaos. Hurra for partyhelg og dårlig tid samt dårlig planlegging av antrekk.

Ja, det var mye negativt i en post. Nå lover jeg at neste post jeg skriver skal være like full av glede som denne er av sutring. Håper UANSETT dere har en herlig dag! ♡
Skrevet: 23.08.2015 17:35 ©Lena Ludvigsen


hahaha, måtte virkelig le da jeg stod opp imorgest og så meg i speilet.. får ikke sove uten å ha håret i strikk, og vel .. her ser dere alkoholpåvirkede- Lenas løsning. Fancy!

Idag er en hard dag kjenner jeg, jeg som er vant til å dra ut lørdagskvelder og KUN lørdagsKVELDER har nå tilbrakt en hel helg i konsant brisen-tilværelse. Gøy, men spesielt igår morgest kjente jeg det stritta veeeldig mot å skulle finne fram drikken igjen. Vel, jeg har hatt en HERLIG helg som jeg ikke ville gått glipp av for noe. I natt var både jeg, Sofie og Kristoffer ganske ferdige, så det ble tiidlig hjem etter en tur på byen etter festivalen, og det er jeg glad for idag. Det er kjempevær ute, noe som igrunn ikke er ideellt når man er så sliten, men jeg skal ikke klage - dårligværet kommer tidsnok. Vet dere, idag er det faktisk akkurat 9 uker til jeg flytter! tida går så fort.

Planene for dagen er å være litt med Sofie før hun reiser tilbake til Narvik, så skal jeg og Kristoffer på kino å se straight outta compton, noe jeg gleder meg veldig til;) Får bare håpe formen tar seg litt opp til da!
Håper helga deres har vært fin:)

Skrevet: 20.08.2015 10:38 ©Lena Ludvigsen
Noen bilder fra gårsdagens havnetur med bestieee! Nå er det stress her, jeg har frisørtime om et kvarter - så vi skrives;- )
Skrevet: 19.08.2015 13:12 ©Lena Ludvigsen


Åh, vi har det så nydelig her nord nå -sommeren er endelig kommet! Og det passer helt suverent da det til helgen er Bodøs omtrent største happening iløpet av et år; nemlig parkenfestivalen. Den er faktisk så stor her at den begge siste år har blitt utsolgt på timer, enda ingen artister har vært sluppet ved billettsalg. SYKT! De siste ukene har folk vært helt besatt på å skaffe seg billett, så det går billetter til over dobbel pris på salgssider osv.. Heldigvis fikk jeg billett av min kjære søster og samboer i julegave - så har vi fått tak i billetter til begge mine best buds, så nå er jeg temmelig gira! Det er vel ikke en helt ''wow''artistliste, men det er flere jeg gleder meg masse til og har troen på at blir kongestemning (spesielt nå i finværet. åhh) Blandt annet spiller Lars vaular, Matoma,røyksopp og dandy warhols. og Band og horses! Men jeg tror jeg gleder meg aller mest til The Cardigans. På fredag avslutter Cardigans og på lørdag avslutter Røyksopp, så det kan da bare bli bra.

Ellers; siden sist har familien kommet hjem fra syden - jeg hadde to deilige uker alene, men kjente jeg savnet å våkne til lille Lucas hver dag. Familien borte bra - familien hjemme best;- ) Nå må jeg bli vant til det da - Lucas er startet i barnehagen, Andrea på skolen og jeg flytter om kun litt over 2 måneder.. tiden flyr!

Slenger med noen bilder fra soldagen i går - så stikker jeg ut i sola igjen :- ) Skrives!
Skrevet: 05.08.2015 22:57 ©Lena Ludvigsen


Hei igjen dere! Tenkte bare slenge ut et lite kveldsinnlegg om dagen i dag - det kommer litt i bølger med innlegg fra meg om dagen .. det er i hovedsak fordi jeg ikke har noen ''bloggfotograf'' hjemme, så det blir med selfies og selvtatte bilder - ingen outfits eller lignende. Men jeg lever! I dag startet jeg dagen sent etter en natt døgning og en laaang søvn. Deilig! I går hadde vi en helt nydelig dag, hvor jeg var ekstremt trøttt.. men fortsatt herlig. Vi tilbrakte dagen i sola før vi trakk inn til meg for filmkveld - veldig koselig med besøk av både Britt, Sofie, Nora OG lille Noah :) Filmen ble det lite av, men vi kan det med å snakke oss gjennom en kveld uten problemer.. Plutselig var det midnatt og jeg traff puta med et smil om munnen.

Idag var trillet vi tur med Noah på City nord før jeg tilbrakte litt tid med mormor - så med pappa hvor jeg fikk gått en tur med min søte hund. Senere på kvelden kom Sofie gråtende inn døra her i ekstremt eksamensstress - Hun hadde ikke sjans på å få til lese hjemme blandt folk og tv - så da ble det kjøkkenbordet her. Da er kjøkkenbordet herved okkupert fram til søndag;- ) Deilig med litt selskap da, kjenner jeg savner mine kjære nå.. Spesielt Lucas :- / Heldigvis er Noah en god erstatning :)

Yas - det var min dag :- ) Hvordan har deres vært?
Skrevet: 01.08.2015 14:27 ©Lena Ludvigsen


Morgen er vel litt vel entusiastisk av meg å kalle dette - men det er fortsatt morgen for meg. Haha, det ble (som vanlig) sen kveld på meg i går - tror ikke jeg traff puta før nærmere 6 i morgest. Dermed ble det soving helt til 12(!) og etter det har jeg bare slappet av på sofaen, spist frokost (eggerøre og diverse for spesielt interresserte) og nå ligger jeg egentlig fortsatt å drar meg her. I går var jeg innom pappa å gikk tur med den ene hunden vår, og da ble samtidig pappas keyboard med hjem hit. Haha, visste dere at jeg pleide spille ofte før? Da jeg bodde til pappa hadde jeg det oppe på rommet, så øvde jeg inn sanger jeg lærte fra youtube. Var faktisk ganske flink! Planen er altså å friske opp litt på ferdighetene der.

Ellers er planene for idag litt uklare - jeg holder mulighetene åpne for å dra ut en snartur med Kristoffer osv, men det blir isåfall en veldig rolig kveld ute siden jeg skal i dåp i morgen tidlig. Tenk at lille Noah er dåpsklar - det føles ut som igår Nora fortalte at han var kommet til verden:- ) Ellers skal jeg ta meg en tur inn til Mormor og prate litt, kanskje ta litt sol og dra bort på senteret for å handle inn litt i tilfelle jeg drar ut ikveld. Dere vet - vipper, blandevann, strømpebukser. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder bruke strømpebukser - jeg ender alltid opp med å rive de av fordi de blir hull i allikevell. Vel, det føles litt bedre å ikke ha helt bare bein under kjolen. Apropos kjole, jeg kom nettopp på at jeg må finne antrekk til morgendagen. Vet mange går i bunad i dåp, men jeg tror det blir vanlig kjole på meg i morgen.


(antrekk fra siste kirkelige event - er det innafor å bruke samme kjole?)


Hva gjør dere i dag? :- )


hits