hits
 • 10.12.2017, 17:39

A på eksamen og julestress


Er det lov å skryte makeløst av seg selv på bloggen, eller er det litt sånn jantelov? Vel, jeg skal ikke skryte på meg at jeg er veldig god i drama/musikk, men jeg og gruppa mi klarte jammen å klatre oss opp til en A på gruppeeksamen her til dagen likevel. Ingen kunne spille instrumenter, ingen hadde dramafaglig bakgrunn - men jammen fikk vi med oss barna på forestillingen vår. Jeg tror det var mye det som heiset karakteren;-) Dette var jo ikke en eksamen hvor vi skulle vise hvor flinke skuespillere vi er, men hvor gode formidlere vi er for barna. Uansett, det var en skikkelig opptur, noe jeg absolutt ikke hadde forventet :-) Vi skal også få enda en karakter på praktisk kunsteksamen hvor snittet av disse to gir den endelige karakteren i faget...så det er jeg smånervøs for. Det er nemlig ikke sjans i havet for at det blir A det og, så jeg håper egentlig bare på en B slik at jeg ender opp med A i snitt ♥ 


I dag er dagen litt mer nedtur, jeg ble akutt dårlig etter jobb igår og har vært i elendig form i hele natt. Derfor ble det ikke noe jobb på meg idag, og mest sannsynlig ikke imorgen heller.. Jeg håper virkelig jeg er bedre til tirsdag, for de to neste dagene er de jeg har planlagt å brukte på å få ferdig ALT til jul. Altså, kjøpte julegaver, pakke inn, sende, pynte her hjemme, lage pepperkakehus...få julestemning (for altså, hvor er den blitt av i år? :- ( ) også jobber jeg hele helga - så reiser vi hjem for juleferie på tirsdag. Det skal bli så deilig! Jeg kjenner jeg gleder meg ufattelig mye, både til å komme hjem til Halden og hjem til Bodø ♥ 

Uansett, idag er det lite å få gjort. Dagen er nesten ferdig, og det eneste jeg har gjort er å se serie å spise litt potetgull iblant. A øver som en gal til sine siste eksamener og er på skolen omtrent hver dag, så da får jeg bare sitte her å synes synd i meg selv alene.. eller, alene er jeg vel ikke - jeg har tross alt både Kim, Khloe, Kourtney, Kris, Kylie og Kendall til å underholde meg :- D

 • 06.12.2017, 23:31

Endelig ''ferie''!


HEI!! det er så lenge siden jeg har skrevet her, og det er rett å slett fordi jeg ikke har hatt tid. Hva, hvordan kan man ikke ha tid til å slenge inn et par ord på en nettside på kveldstid? Vel, jo, tid har jeg kanskje hatt - men når man sitter med 3 eksamensoppgaver og 3 arbeidskrav oppe på pcen til en hver tid med en kort tidsfrist - og du må gjøre det UTENOM de mange timene på jobb hver dag, vel.. da får du dårlig samvittighet om du ikke bruker all tilgjengelig tid på oppgavene. Jeg har hatt så mye å gjøre med skolen, og det har helt ærlig krevd så mye av hodet mitt at bloggen har blitt helt bortprioritert (Jeg tror ikke det er et ord, men dere skjønner tegninga). 

Vi har som sagt hatt flere arbeidskrav i forkant av skoleuka nå, og ALT kom liksom på en gang.. så jeg har stressa. Jeg stressa faktisk så mye med å få inn første innlevering at jeg fikk IKKE godkjent. Da er det ille, og dette gjorde meg enda mer stresset for alt annet arbeid. Forrige uke hadde jeg faktisk både disse tre eksamenen i kunstfag i tillegg til skole 8-4 og jobb 4-9 HVER dag. Så det ble laaange dager, og jeg fatter ikke hvordan jeg kom igjennom det. Men det gjorde jeg, og jeg er nå HELT ferdig med eksamener for dette semesteret. Vi hadde to innleveringer på mappeeksamen, en bildebok for barn vi hadde laget selv, og en brodert brosje med tema forest friends. Det var så gøy å holde på med! Men vi får se hvordan resultatet ble for sensor. kanskje jeg deler arbeidet dersom jeg får en grei karakter;-) 

Ellers hadde vi tredagers dramaeksamen nå denne uka. Vi fikk utdelt to impulser på fredag (inspirasjon til tema etc) som vi skulle jobbe ut fra, og vi skulle sette sammen en dramaforestilling for en gruppe barn. Idag (onsdag) var det ut i ilden, og vi hadde barn på besøk til skolen for å se dette. Vi hadde impulsene ''inne i fjellet var der en stein'', ''fiolett'' og ''klang''. Dette lagde vi altså en forestilling rundt, hvor vi var små fiolette troll som plukket glitrende diamantstener med lyd i og fant en svær glitrende sten som vi til slutt med sang og klang måtte rive ut av et fjell. Kjempegøy oppgave, og jeg tror gjennomføringen gikk greit. Veldig godt å være ferdig iallefall, for her gikk jeg ekstremt ut av komfortsona!
hhaha lol dette må være det skumleste bildet tatt av meg noen sinne? don't show this to ur kidsNå har jeg dusjet ut galskapen og sitter å håper det har gått ordentlig ut. Lille er jo forsåvidt en adventsfarge, men jeg tror ikke jeg har lyst til å gå rundt som et adventslys på jobb de neste dagene. For ja, fra imorgen av er det jobb helt fram til vi reiser hjem til jul. Vi skal feire førjul og julaften i Halden som i fjor, så drar vi til Bodøby i romjula og feirer nyttår der. Fin ordning! Kjenner jeg er skikkelig i juleferiemodus nå, så de neste ukene kan egentlig bare gå forbi. Jeg skal prøve få unna litt gavehandel og julebaking - også håper jeg jeg får tid til å lage pepperkakehus. Det er ikke helt det samme uten ungene, men jeg elsker å sitte pusle med sånt til julemusikk. Jeg elsker jul og hele stemningen rundt jul, så dette er en skikkelig fin måned for min del. Jeg kjenner det på humøret!

 • 12.11.2017, 14:12

Årets julebord!


God morgen! Eller, god ettermiddag er det vel mamma ville sagt. Jeg våknet for en halvtime siden, noe som egentlig er helt innafor på en søndag. Igår var det julebord med jobben - noe jeg i forveien hadde vært så redd for å ikke få vært med på siden jeg har ligget med influensa hele uka. Jeg sa til meg selv at hvis jeg kom meg igjennom dagen på jobb igår så skulle jeg klare å kave meg på julebord og. Jeg hadde ikke feber da jeg våknet og følte meg ganske pigg - så jeg tenkte at så lenge jeg holdt meg unna all matproduksjon og heller ryddet meste av dagen så ville det gå fint. Jeg gikk rundt med konstant dott og vondt i ørene i hele går da, så det må ha vært utrolig irriterende å snakke med meg. For det første hører jeg ikke hva jeg selv sier ordentlig, og heller ikke helt hva andre sier. Men dagen gikk unna og jeg rasket hjem og fikset meg til vors.

Jeg er utrolig glad jeg kom meg, for julebord er alltid koselig. Vi var en gjeng som ble sittende til rundt ett, så skulle vi vel egentlig på byen, men jeg er rimelig glad det ikke ble det. Jeg er fortsatt i litt merkelig form idag kjenner jeg, så det ville nok gjort ting mye verre å ta den enda mer ut. Det ble konsumert nok enheter igår, for å si det sånn. Og når man er litt syk, har spist og sovet litt lite hele uka så går det fort til hodet! Men heldigvis ble nå kvelden en suksess, jeg måtte ikke gå hjem fordi jeg følte meg så dårlig heller, noe jeg var veldig redd for på forhånd. 

Uansett, vi var på AIsuma her i Trondheim, jeg har aldri vært der før - men det er omtrent 200 meter å gå fra huset vårt, noe som passet meg perfekt da vi skulle dra inatt. Vi spiste treretters med frøyalaks og ertepure til forrett, det møreste og beste kjøttet jeg har spist på .. noensinne? til hovedrett og en litt annerledes ostekake til dessert. SÅ godt! Så å være litt i slapp-modus idag er helt verdt det. 

          

 

N A M

 

Nå har jeg nettopp spist vårruller og hvitløksbrød til frokost. Jeg er så lei av rundstykker og brød så da blir det full raiding av skap for å finne ut hva vi kan lage som ikke er det, og da ble det superdigg frokost idag altså. Dagen skal gå til å rydde litt, gjøre litt lekser og se skal vi danse. Jeg har lukket øynene for alle mulige slags kanaler som kan spoile hvem som går ut. Jeg har en sånn ekkel magefølelse på at det er Grunde som jeg heier på, men jeg gleder meg fortsatt til å se det da(!!) 

Håper dere har hatt ei fin helg   ♡

 • 09.11.2017, 00:42

Rolige dager med familien


Hei! Nå er det noen dager siden sist, jeg har rett å slett skrudd ned hverdagen 40 hakk og reist hjem til Bodø en tur. Jeg har mye vakter på jobb og i tillegg eksamen og skoleuken coming - så jeg har prøvd å få presset inn en liten tur hit en stund nå. Det er ikke så lenge siden jeg var hjemme, men tanken på å skulle vente helt til 27 desember med å se the kids var fæl. Andrea hadde bursdag på tirsdag og ble 20år, så da hun svarte på min ''hva ønsker du deg i bursdagsgave??'' at ''du skal komme hjem!!'', da var det klart at jeg måtte omrokkere litt og få det til å skje. Søndag formiddag tok jeg altså turen, og reiser hjem imorgen. 

Jeg har slappet mye av, vært med Sofie, ungene, vært på min første TRX-time (slyngetrening..shit, det var ekstremt tungt??) med influensa - for jeg har nemlig greid å få influensa, akkurat slik som de to siste gangene jeg var hjemme. Er det Bodølufta, eller er det slik at med en gang jeg roer ned rævva så angripes jeg av virus og bakterier? Det suger litt at jeg har ligget på sofaen omtrent 70% av tiden siden jeg kom hit, men jeg skal ærlig innrømme at mamma er god å ha når man er i dårlig form. Den beste plassen er så klart i min kjæres armer, han er så flink å ta vare på meg når jeg er syk - men så vil jeg jo helst ikke smitte han midt i eksamen heller.. så vi får se hvordan det blir imorgen når jeg reiser hjem.

 

I dag var formen verre enn den har vært hele turen, så jeg karret meg opp på frisørtime til Nora som jeg bestilte på søndag - jeg farger bare håret her og det ville vært kjipt å ha en tolv meter lang ettervekst til jul, så da fikk jeg heller sitte som rudolf i stolen med min rennende nese og heksestemme. Etter frisøren dro jeg rett hjem og sov (jeg tror jeg har sovet typ 14 timer i døgnet siden jeg kom hjem??man blir jammen slått ut av å være syk). Jeg har egentlig jobb resten av uka, men kommer meg nok ikke imorgen - så håper bare jeg er frisk til fredag og lørdag. På lørdag har vi og julebord, og jeg blir så lei meg om jeg fortsatt er syk da og ikke får vært med..:- / 

 

Ellers ville jeg nå bare ta turen innom for å oppdatere litt, i det siste føler jeg det bare har blitt negativt fra min side?? Det er lett å skrive man er sliten i hverdagen når man kommer rett fra trening og jobb, men jeg må bare forsikre dere om at jeg har det helt supert fordeom. Å være litt sliten er bare sunt, og jeg synes det er ganske deilig egentlig. Det er ekstra godt å komme hjem til favorittmennesket mitt når jeg er sliten og lei, for han gjør liksom dagen uansett. Og det tenker jeg nå og - selv om jeg gruer meg sykt til å ta flyet imorgen tidlig (jeg er pissredd for at hodet mitt som allerede er fullt av trykk skal sprenges idet vi letter?? går det an?? jeg har allerede googlet det, men jeg har lært at det dummeste jeg gjør er å ty til google når jeg er syk) - så gleder jeg meg latterlig mye til å komme hjem til pusen min.

 

 • 03.11.2017, 00:05

Iblandt har jeg de merkeligste ting for meg


HellOo. Det blir litt vel lenge mellom slagene her, jeg jobber - og når jeg ikke jobbet koser jeg meg med A. Da går liksom dagene så fryktelig fort forbi, og det er mye jeg gjerne skulle gjort som som pent får vente. For eksempel hadde jeg satt meg ett mål om å trene nesten hver dag forrige uke - som kom ut som 3/6,  haha, Jeg kan skylde på meg selv, for det er igrunn et litt urealistisk mål. Neste uke sier jeg tre - også blir jeg heller glad om jeg får til flere dager enn det. Denne uken har det faktisk til nå blitt....null. Haha, så dårlig.. men vet dere, akkurat sånt gidder jeg egentlig ikke ha dårlig samvittighet for. Fordi jeg tenker heller slik at trening er noe jeg gjør fordi jeg vil, ikke fordi jeg må - og da har det egentlig ikke noe å si om det kommer en uke hvor jeg ikke får tid. Det er andre ting jeg prioterer høyere - som for eksempel skolen (som jeg har eksamen på om fire uker og ikke aner hvordan jeg skal forberede meg på..) og her hjemme. Jeg har et sånn prosjekt jeg har hatt på planen i flere måneder nå men ikke har hatt tid (les: gidd) til å starte på.. og det handler om de hundrevis av klærne jeg må gå igjennom for  å gi bort av. DØLL KJEDELIG. Men jeg har sagt til meg selv nå at jeg ikke får lov til å kjøpe noe mer før det er gjort, så da må jeg vel bare sette igang. 


(okei det mest randome bildet jeg fant egentlig, jeg vet dette er helt elendig bloggerstil men jeg ORKER faktisk ikke finne fram kamera å knipse noe som helst idag. Jeg lover å slutte poste gamle gjenpostbilder til neste gang)

Uansett - aner dere hva jeg drømte inatt? Det var den kjedeligste og mest randome drømmen noen sinne - men dere skjønner, jeg har en boks med kokosmelk stående i kjøleskapet. I natt drømte jeg altså at noen hadde brutt seg inn her i leiligheta og stjålet denne kokosmelka for å bruke den i sin egen middag et annet sted.. og når jeg våkna var jeg fly forbanna?? hahah, det er det merkeligste. Jeg skal ærlig innrømme at jeg enda ikke vet hva jeg skal gjøre med den kokosmelka heller, for jeg kjøpte den bare fordi den var på tilbud og det så så godt ut. Men jo, den betyr tydeligvis veldig mye for meg siden jeg ble så sur i drømmen min. Da er det underbevisstheten som sier ifra......

Uansett, nå sitter jeg her å gomler pærer. Jeg har fått så sjukt hang-up på pærer i det siste!! Jeg er helt sikker på at jeg har spist MINST to kilo de siste to dagene. Det hjelper lite at det koster 10kr kg på rema om dagen... Jeg har alltid vært glad i frukt, og jeg kan spise så mye frukt at dere aner ikke. Jeg ELSKER frukt, og det varierer hvilke typer jeg liker best. I sommer spiste jeg vannmelon og jordbær(som jeg faktisk er allergisk mot også, haha) og blåbær hver dag, i vår var det epler, før det var det druer.. i fjor vinter gikk jeg bananas i mandariner (noe jeg heller ikke tåler spesielt godt...) og spiste omtrent alle mandariner jeg kunne finne. Da jeg var til A i jula i fjor er jeg sikker på de kjøpte inn mandariner hver dag - og jeg spiste det opp hver dag. haha, så frekk er jeg.. Vel, uansett nå er det pærer som er greia. Og helst delt opp i skiver! 

Vel, det var dagens blabring og alt og ingenting - vi har brukt de siste dagene på å se THOR-filmene, for vi skal nemlig se den siste på kino på lørdag. Det er store kinodagen og alle filmer er på halv pris (!!tips, bestill nå!!). Jeg elsker science fiction og fantasy - jeg tror jeg liker det best av oss to, men det virker som A synes filmene var kule og. Avengers-filmene er jo hakket kulere da, men Marvel er uansett innafor.  Jeg gleder meg!

 • 29.10.2017, 18:23

For en kveld


Klokka er i dette øyeblikket halv fem på dagen - det er nærmere to timer siden jeg stod opp og jeg har sittet her og spist grandiosa og lest nyheter fram til nå. En skikkelig død søndag altså. Igår jobbet jeg til fem og dro rett på vors før senterfest en time etter - dagen var ekstremt slitsom. Natt til lørdag fikk jeg ikke sove i det hele tatt fordi jeg hadde klemt en nerve i ryggen, så da jeg kavet meg på badet klokka halv sju var jeg helt klar for at dagen ikke kom til å bli som jeg hadde sett for meg - denne senterfesten hadde jeg gledet meg til i flere måneder, så det passet meg veldig dårlig å starte dagen med et så dårlig grunnlag. Da jeg var ferdig på jobb var jeg helt død og ganske klar for å bare gå hjem å legge meg og sove til neste år.. men etter en skikkelig motivasjonstale fra min kjære hjemme hvor jeg ble minnet på hvor mye jeg hadde gledet meg og at jeg hadde hele morgendagen til å sove fikset jeg meg på 20minutter og løp ut døra. 

Uansett - jeg kom meg på vors og fikk drukket litt, og da ble formen på topp igjen. Vi kom oss til der hvor festen var - som var i et svært lagerbygg (??) hvor EC dahls har bryggeri her i Trondheim. Det var MYE folk og jeg er glad i kom dit tidlig - så spiste vi buffetmiddag der og fikk frozen yoghurtis til dessert (mums!!! men kanskje ikke blandet med vin og cider, haha) Så var det live musikk hele kvelden, så plutselig var Erik og Kriss på scena. For å oppsummerre; kvelden var megagøy! Så kom jeg hjem og bad Alexander sette på en gradiosa siden jeg var ekstremt sulten - men jeg sovnet omtrent to minutter etter jeg hadde sagt det,så da ble det kald gradiosa til frokost. JAJA! Det er få ting som er bedre dagen derpå enn potetgull og gradiosa, haha. 

Idsg hadde jeg planlagt å studere, men det blir først rydding - for det ser helt jævlig ut her. haha, jeg rydda her til dagen, ihvertfall i forhold til i forgårs når jeg rydda det helt her. Jeg skal også se gårsdags skal vi danse - og jeg fikk spoilet at favoritten min gikk videre, så da BARE gleder jeg meg. Men først litt arbeid..

 Håper dere har hatt ei fin helg ♥

 • 26.10.2017, 22:30

Skikkelig kosedag


I dag hadde jeg hundre planer på dagsordenen - ting jeg hadde utsatt - for idag hadde jeg jo fri. Jeg skulle stå opp og dra på trening, rydde leiligheten og dra på biblioteket før A var ferdig på skolen - så skulle vi dra ut for å finne meg noen finklær til helga og litt stuff til leiligheta. Planen var altså å ha en skikkelig produktiv dag! Men vet dere, da jeg våknet imorgest av alarmen (eller, vi våknet vel heller av kompisen til A som stod utenfor og ventet fordi vi skulle på trening hele gjengen.. vel, han løp ut og jeg ble igjen. Jeg fant ut at jeg skulle rydde først, også gjøre litt skole og ta hjemmetrening før biblioteket - så jeg startet å rydde. Så kom A hjem, og jeg greide søren meg å sovne i det jeg satt og brettet klær. ALTSÅ. Så da tok jeg valget der og da om at dette fikk bli en litt roligere dag enn jeg hadde sett for meg. 

Jeg utsatte både trening og biblioteksbesøk til imorgen før jobb, så får det heller bare bli en litt travel dag det. Det er ikke mye fritid jeg har før søndag - i morgen har jeg dagen full og er ikke hjemme før nærmere 22, så skal jeg opp tiiidlig og jobbe fram til ettermiddag lørdag, så er det rett på senterfest. Altså har jeg egentlig ikke dårlig samvittighet for å slappe litt av idag!  Vi fikk vært en tur på City lade og handlet litt smågreier, jeg fikk blandt annet startet på julegavene. Det er så greit å starte i god tid synes jeg? Så har man mindre å tenke på fram mot jul. Vi spiste lunsj på jobb (mmmums, verdens diggeste burgere har vi der, om jeg tør påstå det selv. om dere drar dit, kjøp kyllingburger med guacamole og søtpotetfries eller club sandwich nam!!) og brukte litt tid i butikker. Vi var begge dødsslitne av en eller annen grunn, så vi brukte ikke så lang tid egentlig. Jeg fant ut at jeg skal ransake de 6 skapene mine med klær istedet, det fins nok sikkert noe brukende der - så sparer jeg både penger og miljø. Da vi kom hjem sovnet jeg av igjen, og lå helt borte i to timer. A hadde filmet meg mens jeg sov, og omtrent siklet, og på filmen ser jeg bare på han og sier ''æ vil ikke''  hahaha, det har jeg ingen minne fra whatssoever. Men ja, nå er jeg hvilt ut, og A har gått å lagt seg for kvelden tror jeg - så jeg skal smelle opp litt forelesningsmateriale og en liten film mens jeg koser meg med godteriet jeg kjøpte før idag. <3smågodtkrig<3

 

Håper dere har det fint!

 • 22.10.2017, 00:47

Skikkelig etterlengtet helg
Et veldig sent innlegg fra denne siden - men sånn ble det idag. Jeg er endelig ferdig med denne uka, som et øyeblikk føltes som aldri skulle ta slutt. Det ble liksom så mye oppå hverandre - jeg er ikke noe fan av å jobbe rett etter skolen, fordi jeg blir så ufattelig sliten av bare en halv dag der. Nå skal det sies at det har litt med å gjøre at jeg ikke har trivdes sånn supergodt på skolen til nå, men jeg satser på det endrer seg. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tar den bacheloren jeg tar, men jeg kjenner ukene på skolebenken blir litt  døve. Jeg satser på å få litt mer motivasjon etter hvert!

Iallefall, i og med at jeg ikke er sånn superglad i å være på skolen er jeg mye mer glad i å jobbe hjemme, jeg føler alt går litt mer på skinner da og at jeg får til å fokusere så mye bedre på å komme igjennom pensum. Altså blir dagene på skolen også utrolig lange og på den måten slitsomme. Da er det på den andre siden veldig deilig å komme på jobb hvor jeg trives så utrolig godt. Jeg har sagt der før, men jeg er altså så glad for den gjengen jeg har møtt og jobbet med det siste året. Jobben min er en av de tingene som gjør Trondheim til en fin by å bo i for min del!

Vel, litt off track - men ja. uka har vært krevende. Og det sier sitt, når den minst krevende dagen har var en travel lørdag på jobb. Men uansett, uka er over og jeg gleder meg til å ta fatt på en ny. Denne uka skal jeg endelig få litt tid til å være med min kjære, det har jeg virkelig savnet. Å kunne sove lenge en morgen med han er noe jeg føler jeg ikke har gjort på evigheter. Å kunne stå opp å spise frokost sammen, å kunne gå en tur på solsiden - dra på handletur til byen.. ja, der er mye sånne hverdagsting jeg savner, tiden har virkelig ikke strukket til ordentlig i det siste. Men denne uken har jeg mye fri, og det blir mange sene morgener. Vel, jeg har en liten pakt med meg selv om å få igang trening - og det fungerer for min del best på morningen, så jeg skal nok prøve å komme meg opp samtidig med A på de dagene han har tidlig forelesninger å få kommet meg på trening. Da har jeg også fått opp energinivået og klargjort hjernen for å jobbe med litt skole. Denne uka skal jeg være så produktiv! 

Men først skal jeg slappe av med lørdagsfilm. Jeg har som vanlig brukt lørdagskvelden på å se skal vi danse og spise god middag - nå spiser jeg godteri og ser på film. Perfekt! I morgen tidlig skal jeg opp tiiidlig og på klatrepark med jobben. Vi får se om jeg orker ta med kamera på det, men muligens, jeg skal ikke love noe - men jeg gjør om jeg husker. Håper uansett dere alle har hatt ei fin og kke så alt for stressende uke. Vi skrives!

 

 • 19.10.2017, 22:14

Skuffet over meg selv


 

Idag skuffet jeg meg selv og dro tidligere fra skolen. Nå skal det sies at jeg var i helt dårlig form, og var sjukt nær å kaste opp på skolen flere ganger. Jeg har vært så iskald i hele dag og kjempesvimmel samtidig som trøtt. Jeg tror det har noe med at jeg fikk mensen og den har gått ett par dager på overtid så da blir den plutselig SÅ mye verre. Jeg har hatt kramper i hele dag og omtrent ikke kommet meg av sofaen, jeg sov faktisk i nesten fire timer ista og kunne lett sovet lengre. Jeg har skikkelig vondt i hodet fremdeles, og har ikke klart å jobbe med skole heller, slik jeg hadde planlagt. På slike dager blir jeg skikkelig skikkelig skuffa over meg selv, fordi jeg har så lyst å få unna ting og jeg har en så god følelse inni meg de dagene ting går på skinner. Trene hadde jeg også tenkt å gjøre idag, i tillegg til at vi skulle ha ryddedag. Men nei, ingenting. Og imorgen har jeg skole halve dagen og jobb andre halve - så enda en time ute av huset i 14 timer. Det er slitsomt, og jeg tviler på at jeg orker rydde eller trene (eller lese..) imorgen kveld. Så jobber jeg lørdag og, og har lagt planer på søndag - så jeg må bare starte fra scratch neste uke tenker jeg. Sette meg ned med skole på dagtid, få inn en treningsøkt minst 3 dager og holde det ryddig her. Det er ukesmålet mitt for neste uke, så skal jeg være så stolt etterpå! 

Idag har altså det eneste produktive jeg har gjort idag er å lage middag. ALTSÅ. Men jeg lagde noe annet enn vanlig da, nemlig pølsestroganoff og potetmos fra bunnen. Det er husmorpoeng!! Er det en ting jeg kan skryte av meg selv på er det at jeg er flink å lage ordentlig middag til oss hver dag, og gjerne mye forskjellig. Det går lite fjordland og grandis her i huset. Vel, uansett - nå skal jeg titte på det dummeste programmet i verden, nemlig Tigerstaden med ufattelig dårlig samvittighet. Jeg burde lese, og jeg skal lese, men det er umulig å fokusere på lesing av pensum med så magekramper som jeg har nå - jeg skal prøve meg på å skrive litt på eksamen vår istedet, det tar litt mindre konsentrasjon på den måten bare lesing gjør.

 


Disse redder særriøst dagene mine for tiden. jeg blander chocochino og en espresso så det blir en slags kaffemocca. MUMS

Og ja, jeg lager potetmos med skall i - fordi jeg elsker potetskall og sjelden skreller de - og fordi det sparer så sykt med tid!
 

FORRESTEN Noe helt random, hahah, har dere hørt den portugal-sangen? ''feel it still?'' Den minner meg så sjuukt om den gamle sangen ''please mr postman''??? flere?? haha, hver gang sangen spilles og jeg bare '' HEY HEY WAIT A MINUTE MR POSTMAN, I'VE BEEN FEELING IT SINCE 1966'' 

Vi skrives uansett plutselig, håper dere har en fin slutt på uka ♥

 • 19.10.2017, 09:56

Kudos til de som studerer på heltid


Jeg hadde ikke peiling på hvor trøtt jeg faktisk kan bli før idag. Nå er jeg på skolen, vi har foredrag om samisk kultur og jeg klarer så vidt følge med. Helt ærlig synes jeg forelesninga er kjedelig å ha - fordi jeg har lært det meste av dette før, på design og håndverk. Men jeg sitter her og følger med. I dag er eneste fridagen jeg har fra jobb denne uka, så jeg storgleder meg til å komme hjem å få slappet av etterhvert - selv om jeg har en haug skole jeg også må igjennom kjenner jeg at søvn kommer i første rekke når jeg vandrer inn døra senere. Senere, som jeg vil tro blir snart - jeg har nemlig menssmerter til det umenneskelige og det er grusomt å sitte her i forelesning nå. Det er også derfor jeg sitter å styrer med bloggen istedet for å være med, det tar tankene litt bort fra hvor vondt jeg har. Det eneste som holder meg her for øyeblikket er fraværet jeg får dersom jeg drar, så jeg venter til det er akutt. iallefall.

Ellers jobbet jeg igår og, og jeg jobber imorgen etter skolen, og lørdag med. Jeg blir alltid så dårlig på blogging når jeg har det travelt, men sånn bliir det nesten bare. Jeg skriver utrolig sjelden forhåndsskrevne innlegg, så det at bloggen ikke blir oppdatert hver eneste dag må jeg bare stå for. Jeg tenker det er bedre med litt f'ærre innlegg med litt bedre innhold enn et stressinnlegg skrevet på kvelden mellom dusjen og middagen etter jobb. 

Jeg kjenner det er utrolig slitsomme uker de ukene jeg er på skolen, og det tar MYE energi å sitte å ta inn informasjon gjennom hele dagen. Man må være på HELE tiden (og nå vet jeg at jeg ikke er så på i dette øyeblikket, men for å klare være her må jeg bare ha noe å drive på med. jeg har lagt strømadaptern til pcen bak ryggen for å prøve lindre smertene litt - jeg tror det funker??) Vel ja, men det jeg skulle fram til - jeg står opp kl 7 flere ganger i uken å går på jobb, jeg er i aktivitet i 8-9 timer i strekk de fleste dager, men det sliter jeg aldri ut. Å være her derimot, etter en skoleuke er jeg helt skutt. Nå har vi 8-16 dager her og, og det krever sitt. Hvordan klarte jeg dette i tretten år?? vel, uansett - jeg skal presse meg for å holde ut litt lengre, så satser jeg på å få ut et lite innlegg senere ikveld ;-) Hilsen frøken utslitt

 • 17.10.2017, 00:12

Skoleuke da gitt


Hei og hopp! Idag hadde jeg gruet meg kjempemye til, fordi jeg visste dagen kom til å bli superstress. En laaang skoledag (lang for meg som kun har skole en uke i måneden, da blir åtte timer med forelesninger brått litt slitsomt) og jobb rett etterpå helt til ni. I tillegg sovnet jeg supersent inatt, og var helt i grøfta over hvor slitsom dag jeg hadde foran meg da jeg stod opp klokka sju imorgest. MEN vet dere, ting snudde - jeg kom på skola, og det eneste vi hadde hele dagen var å male/sette sammen bildebok for barn. Vi hadde egentlig ''fritimer'' midt på dagen, men vi fikk holde på rett fram til kl to også gå hjem(!!) og de timen jeg fikk slappet av hjemme mellom skole og jobb gjorde dagen min altså. 

Det var utrolig moro å være på skolen idag og, det er så kult at vi får gjøre så mye praktiske greier. Jeg er ikke superhyped angående den broderingsoppgaven (som jeg enda ikke har starta på, og som er en del av eksamenen vår i år..) men jeg er veldig glad i tegning og maling. Jeg elsker å utrykke meg gjennom sånt arbeid, så sånn sett har vi veldig fine dager på skolen. Det er ofte det blir litt lange dager når vi kun har pedagogikk hele dagen, men jeg synes også det er så spennende at det egentlig går fint. Det hadde vært verre om det var noe jeg ikke interesserte meg sånn for.

Dagen på jobb gikk også som smurt - jeg stengte på en superrolig mandag med superherlige kollegaer. Jeg koser meg sånn på jobb, og det er nok derfor jeg som regel sier ja til å jobbe mer enn stillingsprosenten min. Det er så viktig for psyken å gjøre noe du liker, og at du gleder deg til å komme på skolen og på jobb. Jeg skal innrømme - det er ikke alltid jeg gleder meg til skolen, men det er nok fordi det går så lang tid mellom hver gang og jeg glemmer litt hvor gøy det er. Det som også suger litt er at alle i klassen er fra forskjellige steder i Norge, og jeg føler jeg kjenner alle litt - men ingen sånn veldig godt. Derfor er det sjelden det sosiale jeg gleder meg til ved skolen, slik som jeg gjør med jobb.. det var superærlig, og kanskje litt hardt å si - men sånn er det. Jeg har ikke noen grunner til å bli på skolen når det ikke er obligatoriske timer, og jeg gjør ofte andre ting som er viktige for meg, jobb og ting hjemme  når de andre kanskje møtes for det sosiale. Men slik er det, og det ville nok vært litt annerledes dersom jeg gikk større prosent skole.
Vel, bablesjura har fått i seg middag (og klokken er 00,10, shit hvor sent vi gjør ting iblandt...). Min kjære lagde meg sykt god middag, og jeg føler meg så heldig som får det etter en lang dag;-) Nå skal jeg slappe av å fortsette se programmet jeg startet på igår - årets jakten på kjærligheten!! hahah, jeg ler bare jeg sier det. Det som er, er at de menneskene som er med er så ulike meg på alle måter at det er komisk å følge med. Det er så morsomt med unike personligheter, i love it!!


Uansett, håper dere har hatt en fin start på uka :-)

 • 15.10.2017, 13:52

Fajitas til frokost


God morgen! Eller, er det lov å si morgen nå? Bestemoren min ville kalt dette ettermiddag, snart kveld.. Uansett, jeg er sovet leenge idag, fordi jeg var alt for lenge oppe. Jeg er så flink på å rasere døgnrytmen min, men det er ikke så vanskelig når jeg jobber så mye fram og tilbake kveld og dag. De siste tre dagene har vært så sykt slitsomme at jeg nesten har vært på gråten hver gang jeg kom hjem. Jeg har stått opp og dratt rett på jobb, kommet hjem sent, vært oppe enda senere, sovet til jeg skal på jobb neste gang og sånn har det fortsatt. Altså har mine siste dager bestått av Modern family, søvn og jobb. Men, det er jo slik jeg selv velger å gjøre det. 

Igår hadde jeg også steningsvakt på jobb og var ikke hjemme før rundt 21 - så da Alexander skulle dra ut hadde jeg ikke sjans å bli med. For det første var jeg hjemme så sent, og for det andre var jeg helt utslitt. Men jeg koste meg fordeom! Jeg lagde meg fajitas som jeg hadde planlagt å lage hele uka, det har vært en av favorittrettene mine (som jeg faktisk smakte for første gang, og lærte å lage da jeg var innlagt. Jeg hadde lagt mat åtte timer på jobb, så hva hadde vel en time til å si? Til vanlig gidder jeg ikke lage ordentlige retter når A skal bort, men jeg hadde så craving på det at jeg bare måtte. Også er det så deilig å sette seg ned med texmexmat på en lørdagskveld foran tven og se favorittprogrammet sitt. Jeg ELSKER skal vi danse!! i år er det så sykt mange flinke med, og jeg sitter limt til skjermen gjennom hele programmet. Og det er det ikke ofte jeg gjør!

Nå er det kommet til det tidspunktet jeg blir lei meg hver gang noen går ut.. Siden det kun er flinke igjen. er liksom hver person som går ut kjipt at går ut. (og jeg må bare si, fy søren djengiz og Helene klina til igår!! jeg heier på Grunde, men jeg ble nesten rørt til tårer av dansen til Djengiz og hoppende glad av Helene sin. fy søren det er fint hva dans kan gjør med deg). Neste lørdag blir faktisk siste gangen på en stund at jeg får sett skal vi danse når det går på lørdagskvelden - jeg har som sagt en del på agendaen i helgene framover..og på en måte suger det, fordi helgene mine er så hellige - men på en annen måte er det fint, for jeg har mye morsomt å glede meg til. Så er det jo snart jul!! Men først har jeg en haug skole som må unna, og et par eksamener til neste måned.. så det er nok lurt for meg å ta en liten studiesøndag idag.

Imorgen starter skoleuke to dette året, og da er det faktisk bare en igjen på semesteret etter det. Det er rimelig chill å gå deltid sånn sett, jeg har mye fritid til å jobbe etc - men det er mye å gjøre hjemme, og da må man ha disiplin nok til å sette seg ned å gjøre det. Så det skal jeg som sagt gjøre nå :-) Jeg jobber også flere kvelder denne uka, så det blir en slitsom uke med hele tre 13-timersdager.. Men plutselig er uka over, og da kan jeg puste ut og ta livet med ro :) 

 


hahah jeg skal si dere noe morsomt - jeg kjøpte denne toppen her i tro om at det var en kjempefin fra Calvin Klein for et par år siden. Jeg har en lik en bare i det merket, som sitter så godt på og er så deilig - men denne er var alt annet enn det jeg forventet når jeg fikk den i posten. Den er derimot superdeilig å ha på da, så jeg synes det er megadeilig å sove i den iblandt når det er så kjølig som nå. Men jeg forventer ikke at Alexander skal være overbegeistret for denne, for å si det sånn... h

Ellers ble det leftover til frokost. Det er det beste jeg vet! Jeg er så lite glad i brødskiver og rundstykker på morningen, så når vi har rester igjen er det nesten så jeg løper opp av senga om morningen bare for det. Jeg bruker kyllingfilet, fajitaskrydder, løk, paprika og ist inni tacolefser og steker dem på hver side med fyllet inni om noen skulle lure - så tar jeg på mais, rømme og mangosalsa/gucamole til slutt. (her måtte jeg være lur å finne noe annet siden vi var fri for  mangosalsa og guacamole fra igår, så da ble det barbequesaus. Man tager det man haver!

Nå er A ute en stund, så da griper jeg sjansen til å få jobbet med skole fram til han kommer hjem - så satser jeg på å en liten kjærestekveld med film og litt sånn - det er lenge siden vi har hatt, og det blir en fin måte å roe ned på før kommende uke. Vi skulle egentlig på trampolinepark idag, men vi utsetter det til neste uke istedet ;-) 

HÅPER ALLE HAR HATT EI SUPER HELG!

 • 14.10.2017, 02:06

Dagene går i ett


Er det lov å si at jeg er sliten, for femte blogginnlegg på rad? Jeg elsker å være på jobb, virkelig - jeg tar på meg vakter hele tiden og elsker å ha noe dagene går til. Men når man kommer hjem fra jobb for femte dag på rad, sent på kvelden og vet man skal opp til samme styret imorgen - da er det nesten så jeg gir opp. Men det er heldigvis bedre imorgen tidlig, det er det alltid. De siste dagene har det vært sinnsykt mye å gjøre på jobb, og jeg føler jeg ikke har hatt nok av verken hender eller føtter.. Jeg skulle gjerne vært fem personer å delt opp dagene i. Men det er jeg ikke, så da nedprioriteres ALT til fordel for ro og hvile på de timene jeg har mellom skift. Jeg prøver å få laget/kjøpt middag, men de siste dagene har det vært Alexander som har måtte stå for det så sliten som jeg har vært.. og det suger, for det er noe jeg elsker. Jeg gleder meg til å ha fri på søndag, så jeg kan sove lenge med kjæresten min, slappe av på dagen, få skrevet litt blogg og kanskje få dratt på trening. 

Men som sagt, det er perioder, og det er innafor å ha perioder hvor man blir sliten - da blir de rolige periodene så deilige. Og nå ser jeg skikkelig fram til jul?? haha. Vel, det blir nok ikke sånn supermye vakter på jobb framover som det har vært nå, men så er det eksamenstid på skolen..og jeg har lest så mye som..tre sider? ja. Jeg må få rævva i gir, og det stresser meg å vite at jeg utsetter..

Det er så mye å se fram til de neste ukene da, fester og haloween og julebord og trampolineland (som jeg har lurt med Alexander til å bli med på) også får vi forhåpentligvis litt familiebesøk etterhvert (ANDREA OG LUCAS<3) og da gleder jeg meg, det gjør ukene litt lettere. Også gleder jeg meg som sagt sinnsykt til juleferie! Som de som har lest bloggen min lenge vet er jeg en sucker for høytider, bursdager - alt som kan feires skal feires. Og det er få ting som er så fint som advent/juletiden. Uansett, nå sitter jeg nå egentlig bare her og prøver å få fram unnskyldningen på at jeg ikke har blogget på noen dager. Det er ikke det at jeg ikke ønsker, eller ikke har noe å skrive om - for jeg har tusenvis av ting. Jeg hadde tenkt å skrive litt om reaksjonene mine på folks reaksjoner til Siv jensen i pochahontasdrakt - men vet dere, det får bli. Jeg har allerede fått ut all dagens frustrasjon og aggresjon til A, og takk gud for at han som regel forstår meg, til tross for at jeg ikke alltid er like politisk korrekt. Det er de fine tingene med å ha en partner som ikke tar seg nær av ting som egentlig ikke angår han heller. hehe. Men ja, nå skal jeg slappe av resten av kvelden, så får vi se om det kommer et lite innlegg imorgen kveld :-) Ønsker dere uansett ei fin helg!

 • 11.10.2017, 12:01

iskaldt
Hurrrrr så kaldt det er om morningen nå om dagen. Jeg har hatt noen tidligvakter på jobb siste uka, og da er det absolutt verst (!) jeg er en frysepinn uten like, og her hjemme har vi måtte skru på varmeovnen til tross for klimaanlegg i leiligheta. Nå må jeg vel finne fram vinterjakka snart.. sent nok er det da, til vanlig bruker jeg den mellom august og april - så å kunne bruke høstjakke i to måneder ekstra klager jeg ikke på. Det er jo tross alt oktober, så det er vel på tide at termostaten viser litt hardere temperaturer. Jeg håper jo på snø til jul så klart, men jeg håper også det går over ganske fort - helst før jeg skal i praksis til våren.. fordi jeg er så lite glad i å være lenge ute i snøen om gangen. Turer er greit, men jeg er absolutt ikke noe vintermenneske. Men snø til jul, det må det være!

Idag har jeg fri, så den eneste faste planen min er å dra innom tannlegen. Ellers så blir det enten en shoppetur, en tur på trening (det blir det nok uansett, satser jeg på) og en liten kveldsdate med A. Det står mellom kino, bowling og trampolinepark - og jeg holder absolutt fingeren på siste. JEG HAR SÅ LYST Å DRA I TRAMPOLINEPARK!! jeg fatter ikke hvorfor de ikke har noe sånt i Bodø. Eller, jo.. jeg gjør jo egentlig det. Bodø er temmelig leime på sånne ting. 

Uansett, jeg skulle bare titte innom for å ønske dere en fin dag :-) 

 

 • 08.10.2017, 02:11

En superkoselig kveld og en daquri for mye


FY denne helga (som heldigvis ikke er over helt enda) har gått i ett. Fra sist jeg blogget (torsdag?) har jeg jobbet tidlig og vært oppe sent - natt til torsdag sov jeg tre timer før jeg jobbet tidligvakt for så å dra rett på trening i håp om å legge meg tidlig på kvelden. Men altså, jeg ville se bloggerne, og jeg ville se westworld, og plutselig hadde jeg sett en film og. Jeg er ELENDIG på å legge meg tidlig. Til og med når Alexander legger seg tidlig blir det til at jeg blir oppe til 3, selv om det er JEG som skal opp tidlig(??) Så dermed fikk jeg sovet tre nye timer før det var opp på på lang morgenvakt. Da jeg kom hjem klarte jeg nesten ikke snakke for jeg var så sliten, både i kropp og hode.. men så så jeg at bestevenninna mi fra barneskola som bor her i Trondheim og hadde bursdag -så jeg måtte bare høre hvilke planer hun hadde for kvelden. Hun skulle feire imorgen (idag) så da tenkte jeg at vi kunne gå ut å spise eller noe. Turen gikk da til Graffi Solsiden hvor vi spiste dødsgod mat. Vi fant også ut at vi måtte ha en drink, og siden det er tusen år siden jeg har drukket en god drink (må ha vært sist jeg var i tyrkia?? og da var det med grusom tyrkisk sprit i. Raki?? hahah usj). Men iallefall, det var SÅ godt!! gjett om jeg skal tilbake dit å drikke det igjen ved første gyldige anledning. 


Etter å ha drukket første drinken (som gikk ned på høykant, tror det tok meg 10 minutter til tross for brainfreeze) måtte jeg rett å slett ha en til. Så det ble en skikkelig koselig kveld, og jeg tror og håper venninna mi hadde en fin kveld hun og :) I halv tolv tida gikk jeg de 100 meterne hjem til leiligheta og la meg rett å sove med min kjære. SÅ deilig. Og jeg sov i 8 timer helt uten avbrudd,  noe som er leeenge siden har skjedd. Så var det opp å på jobb til en superhektisk lørdag, så nå er jeg riiimelig utslitt. Da er det fint at sesong åtte av Modern family er ute på netflix!! 

 • 04.10.2017, 00:13

Crispy chicken


Nå mangler jeg virkelig energi.. Når jeg ikke kommer på bedre overskrift enn hva vi hadde til middag, da er det på tide legge seg. Men altså, jeg er skikkelig sliten idag. Jeg vet ikke om det er det å være til tannlege generelt eller selve bedøvelsen som gjør meg så sliten, men noe er det - for SÅ her sliten er jeg ikke engang etter titimers jobbdager. Vel, uansett - jeg har gjort minimalt i kveld. Jeg burde ha gjort så mye, jeg har skolearbeid, dusjing, rengjøring..mye jeg kunne gjort, men som jeg har utsatt. Fordi idag trengte å være en sånn slappisdag kjente jeg, og det er vel egentlig helt greit det. Nå har det vært så mange dag mer merkelig søvnmønster og blanding av veeldig korte og veeldig lange dager at det ikke egentlig er rart man blir rar i hodet. 

Uansett, her er det eneste produktive jeg har gjort idag:

So yes. Det er vel egentlig best å bare la være å skrive når man ikke egentlig har noe lurt å komme med, men jeg liker nå å poste litt jevnlig. Det er liksom en del av hverdagen og en min lille hobby.. så da får det bare være. Imorgen blir nok en mer innholdsrik dag tenker jeg!

 • 03.10.2017, 21:07

Fortsetter det slik blir jeg blakkFins det noen i verden som synes det å gå til tannlegen er lett som en lek? Jeg skal ikke si jeg selv har verken legeskrekk, flyskrekk eller tannlegeskrekk i grunnen, men jeg synes det er forferdelig ubehagelig å gå dit. Lege og tannlege er en ting, når jeg går dit er jeg ikke redd for at det skal skje noe, jeg er redd for dårlige nyheter. Og det er som oftest det, spesielt når du har en fortid med spiseforstyrrelser over tre år - da er mest sannsynligvis tennene dine skadet på en eller annen måte. Samme med å gå til legen, det er ufattelig mange ettervirkninger som bare.. ikke går bort. Enda en grunn til å kjempe seg ut av hva enn man sliter med så fort som mulig.

Uansett, idag var jeg på TREDJE timen min for å gjøre rotfylling. Altså, jeg har en tann som jeg driver å fikser - for jeg lot det gå for lenge med et dødt hull som det så pent kalles, så fikk jeg betennelse i hele kjeven i fjor februar, så da fikk jeg midlertidig fylling i Bodø, og alt gjort klart for å komme tilbake i påska og rotfylle. Men den pingla som jeg er, som elsker å utsette og utsette ting som er ubehagelig - jeg dro selvføgelig ikke tilbake i påska, for det gjorde jo ikke vondt! Det var det minst lure jeg har gjort, for nå endte det opp med at fyllinga bare datt ut og etterlot et stort hull ned i jekselen min. Og det er LITE behagelig. Så da jeg kom til tannlegen hadde det så klart blitt betennelse der og, så da måtte det gjøres alt på nytt, og jeg måtte tilbake enda en gang for å få midlertidig fylling, før jeg nå endelig idag fikk tatt rotfyllinga. ALTSÅ IKKE UTSETT PROBLEMENE DINE; DA BLIR DE BARE STØRRE!! jeg er som sagt alt for god på å utsette, og mine problemer har blitt større. Så nå har jeg altså betalt over 6000 kroner for å fikse på ei tann. I tillegg til at jeg må tilbake om en uke for å ''legge et siste lag''. Jepsi pepsi, takk for den. 

Uansett, så var jeg til tannlegen idag. Og jeg virkelig hater å dra dit, så inatt sov jeg omtrent ikke før jeg tråkket meg pent dit imorgest. Det var egentlig like greit å være så trøtt, for jeg var farlig nær å sovne i stolen en god del ganger der borte, så da sier det seg vel selv at det ikke var supervondt med selve fyllinga. MEN det som derimot var vondt var et lite sår jeg har hatt i munnviken i evigheter som først kom av at jeg spiste ananas for noen uker siden - også har det bare blitt revet opp hver gang det har grodd litt. Enten jeg spiser epler, roper (ikke det at jeg roper så alt for mye) eller gjesper. Det er dødsirriterende at jeg aldri får grodd det!! Iallefall så tror jeg det er så mye revet opp som det kan bli etter idag. 
 


NYDELIG.

Vel, nå er det heldigvis en uke til neste gang også er jeg ferdig. Og jeg skal søke refusjon på tannlegen, så det var heller ikke så ille som jeg fikk det til å høres ut nå.

 • 03.10.2017, 00:19

Når min kjære endelig fikk bursdagsgaven sin, tre måneder for sent....


Haha, for en dag det har vært idag. Jeg var på jobb tidlig, og det var helt grusomt fram til jeg fikk i meg kaffe og kvikknet til. Når jeg er trøtt irriterer jeg meg over de minste ting, så da det kjørte en rånebil forbi bussstoppet med cowboymusikk på full guffe, klokka 7 om morningen... da måtte jeg poste en irritert snap. Det er det jeg gjør når jeg er irritert, jeg sier som oftest ikke noe på det - men kan vel fint poste noe på snapchat. Forhåpentligvis synes ikke vennene mine der jeg er alt for irriterende. Igår postet jeg sikkert 10 snaps med forskjellige greiier jeg var irritert over - at jeg stod opp klokka 4 på dagen, at jeg hadde BÆNGSHOT på hjernen, at jeg måtte opp tidlig aalt for tidlig imorgest... Vel, jeg var irritert på disse menneskene som klarer å råne gjennom Trondheim med høy countrymusikk mens jeg er så trøtt. Fordi jeg var så trøtt. Men altså, det er jo egentlig ikke noe galt i det!! for all del, vekk menneskene i denne byen med litt herlig liv og røre....

 

Jeg jobbet kortvakt, og da jeg kom hjem var jeg helt klar for senga. Men, sove fikk jeg ihvertfall ikke - for en viss annen søtnos her hjemme hadde savnet kjæresten sin (<3333) så da ble det til at vi bare chilla å så litt tv ogsåvidere før vi bestemte oss for å ta turen til skeidar for å fikse teppet vi har sett på i evigheter. Vi dro og fikset det, samt en bordlampe - og vet dere, det gjorde så mye med stedet her!! Jeg har nevnt før at jeg hater gulvet, og nå er gulvet halvveis skjult, så det er blitt megakoselig i forhold til hva det var. Jeg har en skikkelig god følelse i magen nå! Ellers fikk også A bursdagsgaven sin, som jeg har lovt han siden bursdagen hans i midten av juli. ALTSÅ, dårligste kjæreste-ever -prisen går til hvem? Men ja, han fikk seg nå endelig en fin liten Dolce gusto med litt kapsler. (brukte også muligheten til å kjøpe meg selv soyalatte og chocochino-kapsler. MMMMMums. Det er så enkelt og raskt med kaffemaskin, fram til nå har vi bare brukt pulverkaffe og kokt opp vann.. og det er så gidd. Det eneste kjipe med Dolce gusto er at det er en del dyrere.. så vi får bare prøve å dosere greit. Nå drikker jeg så mye kaffe på jobb at det er nok for hele dagen hjemme og, så det er ikke meg det går på egentlig. 

 fyy så lættis det var når vi skulle hjem... vi hadde jo kjøpt et svært teppe vi skulle bære med på bussen, og når vi først var på lade arena dro vi likesågodt innom elkjøp og Rusta. Altså, Rusta er mitt nummer en protip(!!) de har ALT til sverigepriser og vi handler alltid inn en haug husholdningsgreier når vi er der. Shampo, balsam, såpe, vaskemiddel, dopapir(ikke sponset, lover)... speaking of dopapir, tenk så morsomt A hadde det på bussen ta han tok bilde av meg der jeg satt med dopapirposen og sendte ut på snap med teksten ''Lena er klar for kvelden #irritabeltarm'' hahha åh gud. Ikke noe vondt mot de som har det, men altså (!!) jeg synes ikke å kjøpe dopapir er flaut, men det er tydeligvis mange som synes det?? haha, skjønner ikke det, man er liksom teitere om man ikke kjøper det enn om man gjør det? Uansett, vi så helt teite ut med våre poser der vi presset oss inn på bussen... og når den fylte seg opp mot sentrum, da var jeg småflau over å sitte der med alle verdens greier. 

MEN dagens høydepunkt var aboslutt å komme hjem å pakke ut alle våre herlige poser:

Nå begynner det å ta form her, og det er så deilig at det ikke føles så institusjonaktig ut mer, teppet hjalp virkelig på!

I morgen har jeg fri, men jeg skal til tannlegen.. grøss. Heldigvis er det siste gang på lenge (forhåpentligvis..) også er det jobb resten av uka. Noe som egentlig er veldig greit, da går tida fort - nå er det snart haloween dere. OGSÅ ER DET JUUL

 • 01.10.2017, 23:54

Ser ut som et troll


Det der tror jeg må ha vært det nærmeste jeg noengang har kommet clickbait, men egentlig uten intensjon - jeg mener ikke jeg selv ser ut som et troll i det hele tatt, men jeg må le litt hver gang jeg dusjer om morgenen og går hele dagen uten å føne eller slette det. Da er jeg ikke langt unna trollmor på hodet iallefall....
Det var så morsomt ista, for A skulle ta noen bilder for meg - og etter å ha  tatt ett par sa han bare ''du burde kanskje gjøre noe med håret..'' hahah så fikk jeg se bildene, og de var helt grusomme. Jeg har så trollhår når jeg ikke gjør noe med det, at det er umulig for meg å bare gå ut rett etter jeg har dusja, da må jeg isåfall ta håret i strikk, for det er superumedgjørlig og det ser ofte ut som jeg ikke har børstet det må uker...
Nå har vi spist tacomiddag og kost oss de få timene vi har vært våkne, det ble litt skolearbeid - men så orket jeg ikke mer og følte det var filmtid. Så da så vi (jeg...) me before you (for femte gang...fine filmen!!) og nå ser VI a beautiful mind. Den har jeg hatt lyst å se i evigheter, så når jeg vet jeg kommer til å sove lite inatt uansett setter jeg like så godt på en film klokka 12 på natta, til tross for jobb klokka 08. Imorgen blir slitsom, men det er min egen feil;-) 

Håper helga har vært fin for dere og, og at alle har fått slappet av og ladet opp til ny uke :)

 • 01.10.2017, 16:59

Hva er galt med meg?


Jeg er så oppriktig oppgitt over meg selv nå. Endelig helg, en fridag mellom to dager jeg starter åtte på jobb - også klarer jeg å sove til klokken 1530(!!!!) hvilket menneske gjør det? Åh. Jeg hadde lagt planer for dagen, jeg skulle lese og trene. Det blir fortsatt tid, men veldig komprimert tid....... 
Jeg har ikke til nå følt at skolen har så stor innvirkning på hverdagen min, men om noen uker skal alle arbeidskrav vi har inn, samtidig som det er flere eksamen.. så nå¨stresser jeg. Vi har liksom ingenting konkret å jobbe med før neste skoleuke, og da kommer det arbeidskrav på arbeidskrav som skal inn på kort tid.. jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke kunne fått mer nå i starten istedet, slik at det ble bedre fordelt utover semesteret. Men, slik er det og slik blir det.

Nå har vi satt opp et lite arbeidshjørne her, A skal også jobbe med skole så da blir det lettere for begge å holde seg unna sofaen og tven, haha. Akkurat i dette øyeblikk blogger jeg, og han hører på en podcast, så det går ikke heeelt den veien jeg håpte.. men når jeg er ferdig her skal vi ta tak. Ingen andre greier før vi har studert i 3 timer, så er det bare å holde seg selv disiplinert. 

 


Forresten, vi satt å spiste igår, så spør A meg hva som har skjedd med hun på forsiden av bladet mitt - og jeg skjønner ikke hva han mener? Men hun har jo bare en stump arm? Og da først la jeg merke til at armen hennes ser helt ut som en arm med en fot på. hahahah, nå klarer jeg ikke se noe annet!!


Men ja, nå er det studytime og jeg skal fokusere og få gjort ihvertfall 3 timer diffust arbeid. Lykke til til meg!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign