• 19.10.2017, 22:14

Skuffet over meg selv


 

Idag skuffet jeg meg selv og dro tidligere fra skolen. Nå skal det sies at jeg var i helt dårlig form, og var sjukt nær å kaste opp på skolen flere ganger. Jeg har vært så iskald i hele dag og kjempesvimmel samtidig som trøtt. Jeg tror det har noe med at jeg fikk mensen og den har gått ett par dager på overtid så da blir den plutselig SÅ mye verre. Jeg har hatt kramper i hele dag og omtrent ikke kommet meg av sofaen, jeg sov faktisk i nesten fire timer ista og kunne lett sovet lengre. Jeg har skikkelig vondt i hodet fremdeles, og har ikke klart å jobbe med skole heller, slik jeg hadde planlagt. På slike dager blir jeg skikkelig skikkelig skuffa over meg selv, fordi jeg har så lyst å få unna ting og jeg har en så god følelse inni meg de dagene ting går på skinner. Trene hadde jeg også tenkt å gjøre idag, i tillegg til at vi skulle ha ryddedag. Men nei, ingenting. Og imorgen har jeg skole halve dagen og jobb andre halve - så enda en time ute av huset i 14 timer. Det er slitsomt, og jeg tviler på at jeg orker rydde eller trene (eller lese..) imorgen kveld. Så jobber jeg lørdag og, og har lagt planer på søndag - så jeg må bare starte fra scratch neste uke tenker jeg. Sette meg ned med skole på dagtid, få inn en treningsøkt minst 3 dager og holde det ryddig her. Det er ukesmålet mitt for neste uke, så skal jeg være så stolt etterpå! 

Idag har altså det eneste produktive jeg har gjort idag er å lage middag. ALTSÅ. Men jeg lagde noe annet enn vanlig da, nemlig pølsestroganoff og potetmos fra bunnen. Det er husmorpoeng!! Er det en ting jeg kan skryte av meg selv på er det at jeg er flink å lage ordentlig middag til oss hver dag, og gjerne mye forskjellig. Det går lite fjordland og grandis her i huset. Vel, uansett - nå skal jeg titte på det dummeste programmet i verden, nemlig Tigerstaden med ufattelig dårlig samvittighet. Jeg burde lese, og jeg skal lese, men det er umulig å fokusere på lesing av pensum med så magekramper som jeg har nå - jeg skal prøve meg på å skrive litt på eksamen vår istedet, det tar litt mindre konsentrasjon på den måten bare lesing gjør.

 


Disse redder særriøst dagene mine for tiden. jeg blander chocochino og en espresso så det blir en slags kaffemocca. MUMS

Og ja, jeg lager potetmos med skall i - fordi jeg elsker potetskall og sjelden skreller de - og fordi det sparer så sykt med tid!
 

FORRESTEN Noe helt random, hahah, har dere hørt den portugal-sangen? ''feel it still?'' Den minner meg så sjuukt om den gamle sangen ''please mr postman''??? flere?? haha, hver gang sangen spilles og jeg bare '' HEY HEY WAIT A MINUTE MR POSTMAN, I'VE BEEN FEELING IT SINCE 1966'' 

Vi skrives uansett plutselig, håper dere har en fin slutt på uka ♥

 • 19.10.2017, 09:56

Kudos til de som studerer på heltid


Jeg hadde ikke peiling på hvor trøtt jeg faktisk kan bli før idag. Nå er jeg på skolen, vi har foredrag om samisk kultur og jeg klarer så vidt følge med. Helt ærlig synes jeg forelesninga er kjedelig å ha - fordi jeg har lært det meste av dette før, på design og håndverk. Men jeg sitter her og følger med. I dag er eneste fridagen jeg har fra jobb denne uka, så jeg storgleder meg til å komme hjem å få slappet av etterhvert - selv om jeg har en haug skole jeg også må igjennom kjenner jeg at søvn kommer i første rekke når jeg vandrer inn døra senere. Senere, som jeg vil tro blir snart - jeg har nemlig menssmerter til det umenneskelige og det er grusomt å sitte her i forelesning nå. Det er også derfor jeg sitter å styrer med bloggen istedet for å være med, det tar tankene litt bort fra hvor vondt jeg har. Det eneste som holder meg her for øyeblikket er fraværet jeg får dersom jeg drar, så jeg venter til det er akutt. iallefall.

Ellers jobbet jeg igår og, og jeg jobber imorgen etter skolen, og lørdag med. Jeg blir alltid så dårlig på blogging når jeg har det travelt, men sånn bliir det nesten bare. Jeg skriver utrolig sjelden forhåndsskrevne innlegg, så det at bloggen ikke blir oppdatert hver eneste dag må jeg bare stå for. Jeg tenker det er bedre med litt f'ærre innlegg med litt bedre innhold enn et stressinnlegg skrevet på kvelden mellom dusjen og middagen etter jobb. 

Jeg kjenner det er utrolig slitsomme uker de ukene jeg er på skolen, og det tar MYE energi å sitte å ta inn informasjon gjennom hele dagen. Man må være på HELE tiden (og nå vet jeg at jeg ikke er så på i dette øyeblikket, men for å klare være her må jeg bare ha noe å drive på med. jeg har lagt strømadaptern til pcen bak ryggen for å prøve lindre smertene litt - jeg tror det funker??) Vel ja, men det jeg skulle fram til - jeg står opp kl 7 flere ganger i uken å går på jobb, jeg er i aktivitet i 8-9 timer i strekk de fleste dager, men det sliter jeg aldri ut. Å være her derimot, etter en skoleuke er jeg helt skutt. Nå har vi 8-16 dager her og, og det krever sitt. Hvordan klarte jeg dette i tretten år?? vel, uansett - jeg skal presse meg for å holde ut litt lengre, så satser jeg på å få ut et lite innlegg senere ikveld ;-) Hilsen frøken utslitt

 • 17.10.2017, 00:12

Skoleuke da gitt


Hei og hopp! Idag hadde jeg gruet meg kjempemye til, fordi jeg visste dagen kom til å bli superstress. En laaang skoledag (lang for meg som kun har skole en uke i måneden, da blir åtte timer med forelesninger brått litt slitsomt) og jobb rett etterpå helt til ni. I tillegg sovnet jeg supersent inatt, og var helt i grøfta over hvor slitsom dag jeg hadde foran meg da jeg stod opp klokka sju imorgest. MEN vet dere, ting snudde - jeg kom på skola, og det eneste vi hadde hele dagen var å male/sette sammen bildebok for barn. Vi hadde egentlig ''fritimer'' midt på dagen, men vi fikk holde på rett fram til kl to også gå hjem(!!) og de timen jeg fikk slappet av hjemme mellom skole og jobb gjorde dagen min altså. 

Det var utrolig moro å være på skolen idag og, det er så kult at vi får gjøre så mye praktiske greier. Jeg er ikke superhyped angående den broderingsoppgaven (som jeg enda ikke har starta på, og som er en del av eksamenen vår i år..) men jeg er veldig glad i tegning og maling. Jeg elsker å utrykke meg gjennom sånt arbeid, så sånn sett har vi veldig fine dager på skolen. Det er ofte det blir litt lange dager når vi kun har pedagogikk hele dagen, men jeg synes også det er så spennende at det egentlig går fint. Det hadde vært verre om det var noe jeg ikke interesserte meg sånn for.

Dagen på jobb gikk også som smurt - jeg stengte på en superrolig mandag med superherlige kollegaer. Jeg koser meg sånn på jobb, og det er nok derfor jeg som regel sier ja til å jobbe mer enn stillingsprosenten min. Det er så viktig for psyken å gjøre noe du liker, og at du gleder deg til å komme på skolen og på jobb. Jeg skal innrømme - det er ikke alltid jeg gleder meg til skolen, men det er nok fordi det går så lang tid mellom hver gang og jeg glemmer litt hvor gøy det er. Det som også suger litt er at alle i klassen er fra forskjellige steder i Norge, og jeg føler jeg kjenner alle litt - men ingen sånn veldig godt. Derfor er det sjelden det sosiale jeg gleder meg til ved skolen, slik som jeg gjør med jobb.. det var superærlig, og kanskje litt hardt å si - men sånn er det. Jeg har ikke noen grunner til å bli på skolen når det ikke er obligatoriske timer, og jeg gjør ofte andre ting som er viktige for meg, jobb og ting hjemme  når de andre kanskje møtes for det sosiale. Men slik er det, og det ville nok vært litt annerledes dersom jeg gikk større prosent skole.
Vel, bablesjura har fått i seg middag (og klokken er 00,10, shit hvor sent vi gjør ting iblandt...). Min kjære lagde meg sykt god middag, og jeg føler meg så heldig som får det etter en lang dag;-) Nå skal jeg slappe av å fortsette se programmet jeg startet på igår - årets jakten på kjærligheten!! hahah, jeg ler bare jeg sier det. Det som er, er at de menneskene som er med er så ulike meg på alle måter at det er komisk å følge med. Det er så morsomt med unike personligheter, i love it!!


Uansett, håper dere har hatt en fin start på uka :-)

 • 15.10.2017, 13:52

Fajitas til frokost


God morgen! Eller, er det lov å si morgen nå? Bestemoren min ville kalt dette ettermiddag, snart kveld.. Uansett, jeg er sovet leenge idag, fordi jeg var alt for lenge oppe. Jeg er så flink på å rasere døgnrytmen min, men det er ikke så vanskelig når jeg jobber så mye fram og tilbake kveld og dag. De siste tre dagene har vært så sykt slitsomme at jeg nesten har vært på gråten hver gang jeg kom hjem. Jeg har stått opp og dratt rett på jobb, kommet hjem sent, vært oppe enda senere, sovet til jeg skal på jobb neste gang og sånn har det fortsatt. Altså har mine siste dager bestått av Modern family, søvn og jobb. Men, det er jo slik jeg selv velger å gjøre det. 

Igår hadde jeg også steningsvakt på jobb og var ikke hjemme før rundt 21 - så da Alexander skulle dra ut hadde jeg ikke sjans å bli med. For det første var jeg hjemme så sent, og for det andre var jeg helt utslitt. Men jeg koste meg fordeom! Jeg lagde meg fajitas som jeg hadde planlagt å lage hele uka, det har vært en av favorittrettene mine (som jeg faktisk smakte for første gang, og lærte å lage da jeg var innlagt. Jeg hadde lagt mat åtte timer på jobb, så hva hadde vel en time til å si? Til vanlig gidder jeg ikke lage ordentlige retter når A skal bort, men jeg hadde så craving på det at jeg bare måtte. Også er det så deilig å sette seg ned med texmexmat på en lørdagskveld foran tven og se favorittprogrammet sitt. Jeg ELSKER skal vi danse!! i år er det så sykt mange flinke med, og jeg sitter limt til skjermen gjennom hele programmet. Og det er det ikke ofte jeg gjør!

Nå er det kommet til det tidspunktet jeg blir lei meg hver gang noen går ut.. Siden det kun er flinke igjen. er liksom hver person som går ut kjipt at går ut. (og jeg må bare si, fy søren djengiz og Helene klina til igår!! jeg heier på Grunde, men jeg ble nesten rørt til tårer av dansen til Djengiz og hoppende glad av Helene sin. fy søren det er fint hva dans kan gjør med deg). Neste lørdag blir faktisk siste gangen på en stund at jeg får sett skal vi danse når det går på lørdagskvelden - jeg har som sagt en del på agendaen i helgene framover..og på en måte suger det, fordi helgene mine er så hellige - men på en annen måte er det fint, for jeg har mye morsomt å glede meg til. Så er det jo snart jul!! Men først har jeg en haug skole som må unna, og et par eksamener til neste måned.. så det er nok lurt for meg å ta en liten studiesøndag idag.

Imorgen starter skoleuke to dette året, og da er det faktisk bare en igjen på semesteret etter det. Det er rimelig chill å gå deltid sånn sett, jeg har mye fritid til å jobbe etc - men det er mye å gjøre hjemme, og da må man ha disiplin nok til å sette seg ned å gjøre det. Så det skal jeg som sagt gjøre nå :-) Jeg jobber også flere kvelder denne uka, så det blir en slitsom uke med hele tre 13-timersdager.. Men plutselig er uka over, og da kan jeg puste ut og ta livet med ro :) 

 


hahah jeg skal si dere noe morsomt - jeg kjøpte denne toppen her i tro om at det var en kjempefin fra Calvin Klein for et par år siden. Jeg har en lik en bare i det merket, som sitter så godt på og er så deilig - men denne er var alt annet enn det jeg forventet når jeg fikk den i posten. Den er derimot superdeilig å ha på da, så jeg synes det er megadeilig å sove i den iblandt når det er så kjølig som nå. Men jeg forventer ikke at Alexander skal være overbegeistret for denne, for å si det sånn... h

Ellers ble det leftover til frokost. Det er det beste jeg vet! Jeg er så lite glad i brødskiver og rundstykker på morningen, så når vi har rester igjen er det nesten så jeg løper opp av senga om morningen bare for det. Jeg bruker kyllingfilet, fajitaskrydder, løk, paprika og ist inni tacolefser og steker dem på hver side med fyllet inni om noen skulle lure - så tar jeg på mais, rømme og mangosalsa/gucamole til slutt. (her måtte jeg være lur å finne noe annet siden vi var fri for  mangosalsa og guacamole fra igår, så da ble det barbequesaus. Man tager det man haver!

Nå er A ute en stund, så da griper jeg sjansen til å få jobbet med skole fram til han kommer hjem - så satser jeg på å en liten kjærestekveld med film og litt sånn - det er lenge siden vi har hatt, og det blir en fin måte å roe ned på før kommende uke. Vi skulle egentlig på trampolinepark idag, men vi utsetter det til neste uke istedet ;-) 

HÅPER ALLE HAR HATT EI SUPER HELG!

 • 14.10.2017, 02:06

Dagene går i ett


Er det lov å si at jeg er sliten, for femte blogginnlegg på rad? Jeg elsker å være på jobb, virkelig - jeg tar på meg vakter hele tiden og elsker å ha noe dagene går til. Men når man kommer hjem fra jobb for femte dag på rad, sent på kvelden og vet man skal opp til samme styret imorgen - da er det nesten så jeg gir opp. Men det er heldigvis bedre imorgen tidlig, det er det alltid. De siste dagene har det vært sinnsykt mye å gjøre på jobb, og jeg føler jeg ikke har hatt nok av verken hender eller føtter.. Jeg skulle gjerne vært fem personer å delt opp dagene i. Men det er jeg ikke, så da nedprioriteres ALT til fordel for ro og hvile på de timene jeg har mellom skift. Jeg prøver å få laget/kjøpt middag, men de siste dagene har det vært Alexander som har måtte stå for det så sliten som jeg har vært.. og det suger, for det er noe jeg elsker. Jeg gleder meg til å ha fri på søndag, så jeg kan sove lenge med kjæresten min, slappe av på dagen, få skrevet litt blogg og kanskje få dratt på trening. 

Men som sagt, det er perioder, og det er innafor å ha perioder hvor man blir sliten - da blir de rolige periodene så deilige. Og nå ser jeg skikkelig fram til jul?? haha. Vel, det blir nok ikke sånn supermye vakter på jobb framover som det har vært nå, men så er det eksamenstid på skolen..og jeg har lest så mye som..tre sider? ja. Jeg må få rævva i gir, og det stresser meg å vite at jeg utsetter..

Det er så mye å se fram til de neste ukene da, fester og haloween og julebord og trampolineland (som jeg har lurt med Alexander til å bli med på) også får vi forhåpentligvis litt familiebesøk etterhvert (ANDREA OG LUCAS<3) og da gleder jeg meg, det gjør ukene litt lettere. Også gleder jeg meg som sagt sinnsykt til juleferie! Som de som har lest bloggen min lenge vet er jeg en sucker for høytider, bursdager - alt som kan feires skal feires. Og det er få ting som er så fint som advent/juletiden. Uansett, nå sitter jeg nå egentlig bare her og prøver å få fram unnskyldningen på at jeg ikke har blogget på noen dager. Det er ikke det at jeg ikke ønsker, eller ikke har noe å skrive om - for jeg har tusenvis av ting. Jeg hadde tenkt å skrive litt om reaksjonene mine på folks reaksjoner til Siv jensen i pochahontasdrakt - men vet dere, det får bli. Jeg har allerede fått ut all dagens frustrasjon og aggresjon til A, og takk gud for at han som regel forstår meg, til tross for at jeg ikke alltid er like politisk korrekt. Det er de fine tingene med å ha en partner som ikke tar seg nær av ting som egentlig ikke angår han heller. hehe. Men ja, nå skal jeg slappe av resten av kvelden, så får vi se om det kommer et lite innlegg imorgen kveld :-) Ønsker dere uansett ei fin helg!

 • 11.10.2017, 12:01

iskaldt
Hurrrrr så kaldt det er om morningen nå om dagen. Jeg har hatt noen tidligvakter på jobb siste uka, og da er det absolutt verst (!) jeg er en frysepinn uten like, og her hjemme har vi måtte skru på varmeovnen til tross for klimaanlegg i leiligheta. Nå må jeg vel finne fram vinterjakka snart.. sent nok er det da, til vanlig bruker jeg den mellom august og april - så å kunne bruke høstjakke i to måneder ekstra klager jeg ikke på. Det er jo tross alt oktober, så det er vel på tide at termostaten viser litt hardere temperaturer. Jeg håper jo på snø til jul så klart, men jeg håper også det går over ganske fort - helst før jeg skal i praksis til våren.. fordi jeg er så lite glad i å være lenge ute i snøen om gangen. Turer er greit, men jeg er absolutt ikke noe vintermenneske. Men snø til jul, det må det være!

Idag har jeg fri, så den eneste faste planen min er å dra innom tannlegen. Ellers så blir det enten en shoppetur, en tur på trening (det blir det nok uansett, satser jeg på) og en liten kveldsdate med A. Det står mellom kino, bowling og trampolinepark - og jeg holder absolutt fingeren på siste. JEG HAR SÅ LYST Å DRA I TRAMPOLINEPARK!! jeg fatter ikke hvorfor de ikke har noe sånt i Bodø. Eller, jo.. jeg gjør jo egentlig det. Bodø er temmelig leime på sånne ting. 

Uansett, jeg skulle bare titte innom for å ønske dere en fin dag :-) 

 

 • 08.10.2017, 02:11

En superkoselig kveld og en daquri for mye


FY denne helga (som heldigvis ikke er over helt enda) har gått i ett. Fra sist jeg blogget (torsdag?) har jeg jobbet tidlig og vært oppe sent - natt til torsdag sov jeg tre timer før jeg jobbet tidligvakt for så å dra rett på trening i håp om å legge meg tidlig på kvelden. Men altså, jeg ville se bloggerne, og jeg ville se westworld, og plutselig hadde jeg sett en film og. Jeg er ELENDIG på å legge meg tidlig. Til og med når Alexander legger seg tidlig blir det til at jeg blir oppe til 3, selv om det er JEG som skal opp tidlig(??) Så dermed fikk jeg sovet tre nye timer før det var opp på på lang morgenvakt. Da jeg kom hjem klarte jeg nesten ikke snakke for jeg var så sliten, både i kropp og hode.. men så så jeg at bestevenninna mi fra barneskola som bor her i Trondheim og hadde bursdag -så jeg måtte bare høre hvilke planer hun hadde for kvelden. Hun skulle feire imorgen (idag) så da tenkte jeg at vi kunne gå ut å spise eller noe. Turen gikk da til Graffi Solsiden hvor vi spiste dødsgod mat. Vi fant også ut at vi måtte ha en drink, og siden det er tusen år siden jeg har drukket en god drink (må ha vært sist jeg var i tyrkia?? og da var det med grusom tyrkisk sprit i. Raki?? hahah usj). Men iallefall, det var SÅ godt!! gjett om jeg skal tilbake dit å drikke det igjen ved første gyldige anledning. 


Etter å ha drukket første drinken (som gikk ned på høykant, tror det tok meg 10 minutter til tross for brainfreeze) måtte jeg rett å slett ha en til. Så det ble en skikkelig koselig kveld, og jeg tror og håper venninna mi hadde en fin kveld hun og :) I halv tolv tida gikk jeg de 100 meterne hjem til leiligheta og la meg rett å sove med min kjære. SÅ deilig. Og jeg sov i 8 timer helt uten avbrudd,  noe som er leeenge siden har skjedd. Så var det opp å på jobb til en superhektisk lørdag, så nå er jeg riiimelig utslitt. Da er det fint at sesong åtte av Modern family er ute på netflix!! 

 • 04.10.2017, 00:13

Crispy chicken


Nå mangler jeg virkelig energi.. Når jeg ikke kommer på bedre overskrift enn hva vi hadde til middag, da er det på tide legge seg. Men altså, jeg er skikkelig sliten idag. Jeg vet ikke om det er det å være til tannlege generelt eller selve bedøvelsen som gjør meg så sliten, men noe er det - for SÅ her sliten er jeg ikke engang etter titimers jobbdager. Vel, uansett - jeg har gjort minimalt i kveld. Jeg burde ha gjort så mye, jeg har skolearbeid, dusjing, rengjøring..mye jeg kunne gjort, men som jeg har utsatt. Fordi idag trengte å være en sånn slappisdag kjente jeg, og det er vel egentlig helt greit det. Nå har det vært så mange dag mer merkelig søvnmønster og blanding av veeldig korte og veeldig lange dager at det ikke egentlig er rart man blir rar i hodet. 

Uansett, her er det eneste produktive jeg har gjort idag:

So yes. Det er vel egentlig best å bare la være å skrive når man ikke egentlig har noe lurt å komme med, men jeg liker nå å poste litt jevnlig. Det er liksom en del av hverdagen og en min lille hobby.. så da får det bare være. Imorgen blir nok en mer innholdsrik dag tenker jeg!

 • 03.10.2017, 21:07

Fortsetter det slik blir jeg blakkFins det noen i verden som synes det å gå til tannlegen er lett som en lek? Jeg skal ikke si jeg selv har verken legeskrekk, flyskrekk eller tannlegeskrekk i grunnen, men jeg synes det er forferdelig ubehagelig å gå dit. Lege og tannlege er en ting, når jeg går dit er jeg ikke redd for at det skal skje noe, jeg er redd for dårlige nyheter. Og det er som oftest det, spesielt når du har en fortid med spiseforstyrrelser over tre år - da er mest sannsynligvis tennene dine skadet på en eller annen måte. Samme med å gå til legen, det er ufattelig mange ettervirkninger som bare.. ikke går bort. Enda en grunn til å kjempe seg ut av hva enn man sliter med så fort som mulig.

Uansett, idag var jeg på TREDJE timen min for å gjøre rotfylling. Altså, jeg har en tann som jeg driver å fikser - for jeg lot det gå for lenge med et dødt hull som det så pent kalles, så fikk jeg betennelse i hele kjeven i fjor februar, så da fikk jeg midlertidig fylling i Bodø, og alt gjort klart for å komme tilbake i påska og rotfylle. Men den pingla som jeg er, som elsker å utsette og utsette ting som er ubehagelig - jeg dro selvføgelig ikke tilbake i påska, for det gjorde jo ikke vondt! Det var det minst lure jeg har gjort, for nå endte det opp med at fyllinga bare datt ut og etterlot et stort hull ned i jekselen min. Og det er LITE behagelig. Så da jeg kom til tannlegen hadde det så klart blitt betennelse der og, så da måtte det gjøres alt på nytt, og jeg måtte tilbake enda en gang for å få midlertidig fylling, før jeg nå endelig idag fikk tatt rotfyllinga. ALTSÅ IKKE UTSETT PROBLEMENE DINE; DA BLIR DE BARE STØRRE!! jeg er som sagt alt for god på å utsette, og mine problemer har blitt større. Så nå har jeg altså betalt over 6000 kroner for å fikse på ei tann. I tillegg til at jeg må tilbake om en uke for å ''legge et siste lag''. Jepsi pepsi, takk for den. 

Uansett, så var jeg til tannlegen idag. Og jeg virkelig hater å dra dit, så inatt sov jeg omtrent ikke før jeg tråkket meg pent dit imorgest. Det var egentlig like greit å være så trøtt, for jeg var farlig nær å sovne i stolen en god del ganger der borte, så da sier det seg vel selv at det ikke var supervondt med selve fyllinga. MEN det som derimot var vondt var et lite sår jeg har hatt i munnviken i evigheter som først kom av at jeg spiste ananas for noen uker siden - også har det bare blitt revet opp hver gang det har grodd litt. Enten jeg spiser epler, roper (ikke det at jeg roper så alt for mye) eller gjesper. Det er dødsirriterende at jeg aldri får grodd det!! Iallefall så tror jeg det er så mye revet opp som det kan bli etter idag. 
 


NYDELIG.

Vel, nå er det heldigvis en uke til neste gang også er jeg ferdig. Og jeg skal søke refusjon på tannlegen, så det var heller ikke så ille som jeg fikk det til å høres ut nå.

 • 03.10.2017, 00:19

Når min kjære endelig fikk bursdagsgaven sin, tre måneder for sent....


Haha, for en dag det har vært idag. Jeg var på jobb tidlig, og det var helt grusomt fram til jeg fikk i meg kaffe og kvikknet til. Når jeg er trøtt irriterer jeg meg over de minste ting, så da det kjørte en rånebil forbi bussstoppet med cowboymusikk på full guffe, klokka 7 om morningen... da måtte jeg poste en irritert snap. Det er det jeg gjør når jeg er irritert, jeg sier som oftest ikke noe på det - men kan vel fint poste noe på snapchat. Forhåpentligvis synes ikke vennene mine der jeg er alt for irriterende. Igår postet jeg sikkert 10 snaps med forskjellige greiier jeg var irritert over - at jeg stod opp klokka 4 på dagen, at jeg hadde BÆNGSHOT på hjernen, at jeg måtte opp tidlig aalt for tidlig imorgest... Vel, jeg var irritert på disse menneskene som klarer å råne gjennom Trondheim med høy countrymusikk mens jeg er så trøtt. Fordi jeg var så trøtt. Men altså, det er jo egentlig ikke noe galt i det!! for all del, vekk menneskene i denne byen med litt herlig liv og røre....

 

Jeg jobbet kortvakt, og da jeg kom hjem var jeg helt klar for senga. Men, sove fikk jeg ihvertfall ikke - for en viss annen søtnos her hjemme hadde savnet kjæresten sin (<3333) så da ble det til at vi bare chilla å så litt tv ogsåvidere før vi bestemte oss for å ta turen til skeidar for å fikse teppet vi har sett på i evigheter. Vi dro og fikset det, samt en bordlampe - og vet dere, det gjorde så mye med stedet her!! Jeg har nevnt før at jeg hater gulvet, og nå er gulvet halvveis skjult, så det er blitt megakoselig i forhold til hva det var. Jeg har en skikkelig god følelse i magen nå! Ellers fikk også A bursdagsgaven sin, som jeg har lovt han siden bursdagen hans i midten av juli. ALTSÅ, dårligste kjæreste-ever -prisen går til hvem? Men ja, han fikk seg nå endelig en fin liten Dolce gusto med litt kapsler. (brukte også muligheten til å kjøpe meg selv soyalatte og chocochino-kapsler. MMMMMums. Det er så enkelt og raskt med kaffemaskin, fram til nå har vi bare brukt pulverkaffe og kokt opp vann.. og det er så gidd. Det eneste kjipe med Dolce gusto er at det er en del dyrere.. så vi får bare prøve å dosere greit. Nå drikker jeg så mye kaffe på jobb at det er nok for hele dagen hjemme og, så det er ikke meg det går på egentlig. 

 fyy så lættis det var når vi skulle hjem... vi hadde jo kjøpt et svært teppe vi skulle bære med på bussen, og når vi først var på lade arena dro vi likesågodt innom elkjøp og Rusta. Altså, Rusta er mitt nummer en protip(!!) de har ALT til sverigepriser og vi handler alltid inn en haug husholdningsgreier når vi er der. Shampo, balsam, såpe, vaskemiddel, dopapir(ikke sponset, lover)... speaking of dopapir, tenk så morsomt A hadde det på bussen ta han tok bilde av meg der jeg satt med dopapirposen og sendte ut på snap med teksten ''Lena er klar for kvelden #irritabeltarm'' hahha åh gud. Ikke noe vondt mot de som har det, men altså (!!) jeg synes ikke å kjøpe dopapir er flaut, men det er tydeligvis mange som synes det?? haha, skjønner ikke det, man er liksom teitere om man ikke kjøper det enn om man gjør det? Uansett, vi så helt teite ut med våre poser der vi presset oss inn på bussen... og når den fylte seg opp mot sentrum, da var jeg småflau over å sitte der med alle verdens greier. 

MEN dagens høydepunkt var aboslutt å komme hjem å pakke ut alle våre herlige poser:

Nå begynner det å ta form her, og det er så deilig at det ikke føles så institusjonaktig ut mer, teppet hjalp virkelig på!

I morgen har jeg fri, men jeg skal til tannlegen.. grøss. Heldigvis er det siste gang på lenge (forhåpentligvis..) også er det jobb resten av uka. Noe som egentlig er veldig greit, da går tida fort - nå er det snart haloween dere. OGSÅ ER DET JUUL

 • 01.10.2017, 23:54

Ser ut som et troll


Det der tror jeg må ha vært det nærmeste jeg noengang har kommet clickbait, men egentlig uten intensjon - jeg mener ikke jeg selv ser ut som et troll i det hele tatt, men jeg må le litt hver gang jeg dusjer om morgenen og går hele dagen uten å føne eller slette det. Da er jeg ikke langt unna trollmor på hodet iallefall....
Det var så morsomt ista, for A skulle ta noen bilder for meg - og etter å ha  tatt ett par sa han bare ''du burde kanskje gjøre noe med håret..'' hahah så fikk jeg se bildene, og de var helt grusomme. Jeg har så trollhår når jeg ikke gjør noe med det, at det er umulig for meg å bare gå ut rett etter jeg har dusja, da må jeg isåfall ta håret i strikk, for det er superumedgjørlig og det ser ofte ut som jeg ikke har børstet det må uker...
Nå har vi spist tacomiddag og kost oss de få timene vi har vært våkne, det ble litt skolearbeid - men så orket jeg ikke mer og følte det var filmtid. Så da så vi (jeg...) me before you (for femte gang...fine filmen!!) og nå ser VI a beautiful mind. Den har jeg hatt lyst å se i evigheter, så når jeg vet jeg kommer til å sove lite inatt uansett setter jeg like så godt på en film klokka 12 på natta, til tross for jobb klokka 08. Imorgen blir slitsom, men det er min egen feil;-) 

Håper helga har vært fin for dere og, og at alle har fått slappet av og ladet opp til ny uke :)

 • 01.10.2017, 16:59

Hva er galt med meg?


Jeg er så oppriktig oppgitt over meg selv nå. Endelig helg, en fridag mellom to dager jeg starter åtte på jobb - også klarer jeg å sove til klokken 1530(!!!!) hvilket menneske gjør det? Åh. Jeg hadde lagt planer for dagen, jeg skulle lese og trene. Det blir fortsatt tid, men veldig komprimert tid....... 
Jeg har ikke til nå følt at skolen har så stor innvirkning på hverdagen min, men om noen uker skal alle arbeidskrav vi har inn, samtidig som det er flere eksamen.. så nå¨stresser jeg. Vi har liksom ingenting konkret å jobbe med før neste skoleuke, og da kommer det arbeidskrav på arbeidskrav som skal inn på kort tid.. jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke kunne fått mer nå i starten istedet, slik at det ble bedre fordelt utover semesteret. Men, slik er det og slik blir det.

Nå har vi satt opp et lite arbeidshjørne her, A skal også jobbe med skole så da blir det lettere for begge å holde seg unna sofaen og tven, haha. Akkurat i dette øyeblikk blogger jeg, og han hører på en podcast, så det går ikke heeelt den veien jeg håpte.. men når jeg er ferdig her skal vi ta tak. Ingen andre greier før vi har studert i 3 timer, så er det bare å holde seg selv disiplinert. 

 


Forresten, vi satt å spiste igår, så spør A meg hva som har skjedd med hun på forsiden av bladet mitt - og jeg skjønner ikke hva han mener? Men hun har jo bare en stump arm? Og da først la jeg merke til at armen hennes ser helt ut som en arm med en fot på. hahahah, nå klarer jeg ikke se noe annet!!


Men ja, nå er det studytime og jeg skal fokusere og få gjort ihvertfall 3 timer diffust arbeid. Lykke til til meg!

 • 01.10.2017, 01:00

ENDELIG HELGVet dere, sjelden har det vært så deilig å (endelig) ta helg som idag! Vi hadde egentlig planlagt å dra ut idag, men jeg har vært så sliten i hele ettermiddag at det ikke var sjans i havet. Så da ble det hjemmekveld med skal vi danse og bloggerne (gleder meg til den dagen jeg får med meg A å ser på noen av disse..jeg prøver hardt, men han er helt uinteressert virker det som.. haha, forskjellige interesser er vel bare sunt). Heia Grunde forresten!! Jeg digger Grunde, jeg digget han på Paradise, og jeg digger han nå. Både han og Helene (og Jorun!!) håper jeg vinner. Djengiz er sykt flink, men jeg føler liksom..han har vel danset før? Det er superimponerende hvor flink han er, men jeg tenker det bør være fokus på fremgang overall.. og altså, Grunde og Helene er så smilende å herlige. Jeg elsker mennesker som stråler!!

Uansett, jeg har vært på jobb hele uka siden jeg omsider, på en litt klumsete måte kom meg fra Bodø på tirsdag - og jeg har sovet og vært våken på helt merkelige tider av døgnet. Så nå, inatt sov jeg tre timer og er helt klar for å snu døgnet. Dagen på jobb idag var mildt sagt hard, men da går dagene fort. Når jeg kom hjem besvimte jeg omtrent på sofaen og ble liggende i flere timer uten å klare åpne øynene engang... uff. Vel, det skal bli fantastisk å sove ut imorgen. Så er jeg klar for en uke med tannlegetime, mer jobb og mye trening. Jeg har blitt så svak i det siste, det merket jeg når vi bærte ikea-møblene inn forleden dag - så nå skal det bli andre boller. ;-) 
Håper dere har hatt og har en fin lørdagskveld, uansett om dere er ute på livet eller sitter hjemme å ser skal vi danse (som meg) :-)

 • 29.09.2017, 13:59

Selvfølgelig kan jenter også sette opp ikea-møbler


Det er bare så latterlig deilig å sitte i sofaen å se på at en mann gjør det for deg;-) hahha, neida - jeg personlig er elendig når det kommer til alle slags byggeprosjekter, jeg er til og med elendig på å være. Jeg skal ikke tråkke noen på tærne her, for dette er et touchy subject - men personlig føler jeg meg sjelden bedre enn noen mann til sport og fritid. Men jeg kan også si at jeg føler meg absolutt best på å skrive, lage mat og være en støttende klippe på sida mens tusen møbelbiter skal settes sammen. Derfor var det akkurat det jeg gjorde igår mens A satte sammen våre nye møbler! Jeg skal fint innrømme at jeg er mye mer uforsiktig med tingene vi har enn A, så jeg lar ofte han styre med å sette sammen og holde ting i orden. Jeg legger meg ikke ned og fikser vaskemaskinen, for å si det sånn. Og det er absolutt ikke fordi jeg synes det er hardt arbeid eller ekkelt, men rett og slett fordi jeg er livredd for å gjøre noe feil. Her til dagen klarte jeg miste ikke bare en, men TO eyelinere oppi røret til vaskemaskinen, og stakkars A måtte stå i en halvtime for å fiske disse opp ved å bruke en gigantisk pinsett.  Jeg er verdens største (og sikkert mest irriterende) kløne til tider.

Uansett, vi fikk handlet oss stuebord og nytt TVbord igår. Det var forferdelig å ta med seg hjem på bussen, men veldig godt å endelig ha noe å ha fjernkontrollen på. Vi har vært så usikre på hvilken stil vi skal ha her, men akkurat nå er det en god blanding av oss begge. Jeg ville ikke ha det supersukkersøtt fordi 1. jeg liker ikke det, og 2. A skal bo her og. Så dermed har vi funnet veldig minimalistiske møbler med omtrent bare rette linjer. Ellers enn sort har vi kun grønt og beige her, for å prøve få myknet opp litt - det er litt vanskelig når det er så lite og så ''institusjonsaktig'', men jeg tror det blir skikkelig koselig når vi får oss gulvteppe og litt flere bilder til veggene :-) 

Nå har jeg nettopp stått opp (det er sånn småflaut å si, men jeg fikk rett å slett ikke sove inatt og var derfor våken til i 5.-tiden) og sola skinner. Jeg får ikke sett så mye til den i kveld, jeg skal nemlig på senvakt på jobb. Men det er koselig det og!  Som jeg har skrevet før trives jeg veldig godt på jobben min, jeg har helt herlige kollegaer og kjempekoselige stamkunder som er innom hver dag omtrent- da er det en fryd å slå av en prat når det er rolig. 

Ellers enn det våknet jeg til at A kalte meg en PALLASSKATT imorgest. hahah, jeg vet hva det er, for jeg har fått sett bilde av den fra en dyrepark han var i for et år siden... og det er ikke et kompliment å bli kalt det. haha, jeg lo og lo. Her er forresten en Pallasskatt:

Og med det går jeg for å sminke meg, slik at jeg absolutt ikke ligner på denne her ... 
Håper dere har en superdag og at det er sol der dere er og! (er det sol i Bodø? ANYONE?) 

 • 28.09.2017, 17:30

Den store par-prøven er ikke å være på IKEA; men til og fra IKEA.

Kan vi ta ett minutt å bare hylle Ikea sine pølser i brød til 5 kr?? vi spiser alltid sånn 3 stk hver gang vi er der, haha. En gang tror jeg vi kjøpte sånn ti med oss i bilen når vi hadde vært en hel dag....... de er sykt gode da?!! er det bare jeg som synes det?

Uansett, idag har jeg hatt fri, så vi bestemte oss for å dra på Ikea. Vi har et svært behov for å kjøpe inn nye møbler og pynteting, men vi har aldri tid.. så nå fikk vi endelig dratt. Men altså, hver eneste gang vi er på ikea diskuterer vi så sinnsykt. De fleste par sliter med å være inne på Ikea å velge ut - men vi, nei, det er veien til og fra som er problemet her. Å finne rett buss, rett vei, bære møbler... hahah. Jeg skal innrømme at det er mest jeg som er plagsom i disse situasjonene, fordi jeg er veldig sta på at jeg vet veien og hvor bussene går fra og til.. også er jeg elendig på å bære møbler. Heldigvis er A veldig flink på det, men det blir en del sutring for min del, og jeg tror nok han blir litt oppgitt iblandt. 

Nå sitter jeg her å blogger mens det blir satt opp møbler for harde livet på siden her, så jeg skal lukke pcen og se om det er noe jeg kan hjelpe til med istedet ;-) 

 • 26.09.2017, 00:51

JUST MY LUCKMandag kveld og avreise, endelig hjem til Trondheim! Idag har liksom ikke helt vært dagen, så det var så deilig å endelig skulle reise hjem. Jeg bestemte meg for en gangs skyld å dra litt tidligere til flyplassen enn jeg pleier, siden det var sent og det kunne skje ting som gjorde at ting tok tid. Det var fint jeg gjorde, fordi jeg ble (som alltid) stoppet i sikkerhetskontrollen for tilfeldig sjekk. Kofferten min ble og tatt ut i sjekk og åpnet, så jeg brukte vel noe sånt som et kvarter der.. også ble jammen flyet utsatt en halvtime. Jeg ringte oppgitt Alexander for å be han vente med middagen.

Så satt jeg der å ventet da. Og plutselig, på tiden flyet skulle gått kommet ei dame i mikrofonen; Passasjerer til Trondheim med SAS, flyet er kansellert. Og jeg måtte dermed ned i servicen for å høre hva som skjedde videre.....SÅ TYPISK????  jeg som hadde gledet meg sånn til å komme hjem etter en hel uke her. 

Jeg gikk for å høre, og nei, det var ikke sjans for å komme hjem idag, så vi alle ble satt opp på nye fly og sendt rett på hotell. Jeg stod og ventet i kø leeenge, så lenge at Scandic Bodø ble fyllt opp før jeg kom meg dit. Så da endte jeg opp på scandic havet da.................


Så da endte jeg opp på Bodøs luksushotelll - I tillegg til at verdens hyggeligste resepsjonist gav meg et rom med DØDSBRA utsikt, Jeg kan liksom ikke klage, selv om jeg ikke kom meg hjem ikveld. Nå skal jeg fjerne sminken og ta kvelden her i  den svære hotellsenga med netflix og tv2sumo, så går ikke det nye flyet mitt før 1030 imorgen, så jeg har goood tid til morgenstell og hotellfrokost. Magisk. 
ALTSÅ, HELL I UHELL??? 

 • 24.09.2017, 22:21

TAKK FOR EI FIN HELG


For en herlig og innholdsrik helg! Jeg har fått møtt absolutt alle jeg ønsket å møte, familien, bestisene, idag var jeg en tur til mormormin ♥  Det er en vellykket Bodøhelg for min del. Jeg har vært mye med barna i helga, også har jeg vært mye med Sofie. Barnepass, Jentekveld, jeg har fordeom tatt livet heelt kano. Og når er jeg ekstremt klar for å reise hjem til min kjære i morgen kveld ♥

 • 24.09.2017, 13:29

Sykt politisk ukorrekte


God morgen! Her er det faktisk en skikkelig god morgen, sola skinner - jeg er ikke et snev dårlig etter gårsdagen og hele dagen står ledig til å gjøre hva enn jeg føler for. Igår var det jentekveld på planen, og vi trappet opp alle sammen hos Sofie - tiden går så alt for for når man ser hverandre så sjelden.. Vi satt vel å snakket i rundt 3 timer, uten å engang merke at tiden gikk. Det beste i verden er gode venner. Vi spiste indisk fra Great Ghandi (som dere MÅ prøve dersom dere er i Bodø, det er favoritten til hele gjengen), så så vi litt skal vi danse (jeg heier sånn på Grunde, for et herlig menneske. Ble nesten på gråten selv forrige uke når han fikk refs.. og da skjønner man hvor utrolig hormonell jeg har vært siste uka, haha).

Uansett, jentekvelden ble avsluttet med mange timers brettspill - har dere hørt om politisk ukorrekt? Jeg tror alle har hørt om det, men har dere spilt det?  Jeg kjøpte det til oss hjemme i Trondheim forrige uke, men har bare så vidt fått sett på reglene. Nå lånte jeg Andrea sitt (for hun har det og, tydeligvis) og det ble en skikkelig suksess. Vi lo og lo, hele kvelden. Fy for npen drøye setninger som dukker opp.. Så lenge alle vet det er tull, og man kan le fordi man vet det så er det et skikkelig morsomt spill. Jeg vet et par mennesker jeg aldri kunne spilt det med, så alt avhenger av personene om det skal være gøy. Man skal komme med en påtand/setning man trekker, så skal alle legge ut et kort de mener passer best. For eksempel var en av setningene ''Mamma mistet jomfrudommen sin til....'' også ble et vel lagt på ''jesu kjærlighet'', ''gud'' og ''en dobbelsidig dildo'' hahah ALTSÅ. Sånne ting får meg til å le så tårene kommer..
 

     
Elendig med snapchatbilder - men kameraet ble desverre liggende. Jeg hadde det med ja, men man glemmer fort av det når man koser seg :-) Og slik bør det være! 


Uansett, en herlig kveld. Håper det ikke blir lenge til neste gang! Dette er min siste natt i Bodø, jeg reiser hjem sent i morgen kveld - så jeg håper få brukt litt mer tid med my girls før jeg reiser. Ellers kjenner jeg en uke har vært nok igrunn, og det skal bli veldig godt å komme hjem til minjobb, min leilighet, min seng og ikke minst min kjære.  Hvordan har deres helg vært? ;-)

 • 23.09.2017, 17:42

Babysitter


Idag har jeg tilbragt dagen på ''Bertnesdagene'' litt utenfor byen hvor jobben til Sofie skulle ha stand for dagen. De har litt av hvert å styre med i hjemmet, så jeg tilbydde meg å passe lille P mens hun var på jobb - så vi brukte likesågodt dagen der borte ;-) Kjempekoselig, P er så herlig og glad hele tiden at det er en fryd å passe han!! 

Det er morsomt å være på slike ''events'' hvor det er boder og stander over alt med folk som vil gi deg ting. Jeg fikk epler og havregrøt av Grete Rohde, uten at de prøvde verve meg til noe som helst. I tillegg måtte jeg gå å få tak i en buff for sofie på NKnett sin stand (hvorfor vet jeg ikke, men det får vel være hennes greie at hun liker buffer). Vi har altså bare kost oss idag:-) Det er veldig morsomt å se på boder hvor folk selger ting de har laget, det er så mye sjel i sånt. 

Altså hahah, jeg ser for meg den eldre damen som solgte disse tørke seg med dem hjemme. 


Idag gadd jeg ikke pynte meg i det hele tatt, det skulle være komfertabelt nok til å gå rundt i en gymsal i mange timer og samtidig ikke joggedress.
dette gjelder sånn hjemme hos oss!! MORMOR <3

Nå skal jeg kjappe meg i dusjen og gjøre meg klar, så er det jentekveld! JEG GLEDER MEG SÅNN! 

 • 22.09.2017, 12:09

Dette kan da umulig være sunt


Okei, i all verden(??) for tredje dag på rad har jeg greid å sove i tolv timer i strekk. Er det mulig? Hver dag setter jeg alarm på til 10:00, slik at jeg skal ha ett ''sikkerhetsnett'' dersom jeg plutselig ikke våkner, og dermed ikke sover bort dagen. Når jeg er her hjemme kan jeg på en måte sove så lenge jeg vil, men regner ikke med å sove lengre enn ti timer, spesielt siden jeg til vanlig sover mellom 6 og 7.. vel, uansett - det er jeg som absolutt skal slumre meg over den alarmen, og den neste, og den neste.. det kan jeg aldri gjøre hjemme, der er jeg så redd for å forsove meg at jeg ofte våkner både tre og fire ganger iløpet av natten for å sjekke at alarmen er på og at jeg ikke har forsovet meg. Men det er jo deilig å få sovet ut da, det kan jeg være helt sikker på at jeg gjør nå iallefall. 

Idag er det fredag og jeg har egentlig lite på planen, jeg må få vært litt mer med Sofie tenker jeg, så kanskje dedikere litt mer tid til ungene. I morgen skal vi ha jentekveld, noe jeg gleder meg så mye til. Som jeg har sagt før er det SÅ deilig å være hjemme med jentene mine, det er et høydepunkt med Bodø. 
Det er bare tre kvelder igjen her, i all verden? hvor går tiden? Det skal bli veldig deilig å komme hjem til A og rutiner igjen, men jeg skal uansett nyte resten av helga pg tida med søtnosene her :-)Ja, så da var det altså helg - og deilig er det!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits