hits
 • 13.02.2018, 13:33

Tror jeg snart går på veggen


For en person som er vant til å gjøre noe hver dag er det å plutselig ikke kunne det forferdelig. Jeg har vært noen turer ute den siste uka, men det blir relativt korte turer fordi jeg A) ikke kan være poser i lengre perioder uten å få vondt og B) ikke kan sitte på bussen uten å få vondt. Det er i noen situasjoner jeg har kjempevondt, men til vanlig - slik som akkurat nå når jeg bare sitter her i sofaen føles det nesten ut som jeg er helt god i kroppen (noe som KAN ha noe med de smertestillende jeg tar å gjøre, men hvem vet - jeg har ikke prøvd å ikke ta dem så). De siste dagene har jeg fått gjort litt mer enn forrige uke, i går var jeg for eksempel på lunsj med ei venninne, der jeg også fikk handlet inn et lite lerret og noe maling. Vi har lett i flere måneder etter et bilde som kan passe bra i både form og farge til en liten vegg vi har her, men det er jo omtrent umulig.. Så da er jeg bråkjekk nok til å ta det i egne hender. 
(og slik ser jeg ut omtrent hver dag for tiden - og det er skikkelig deilig - jeg elsker å gå uten sminke og gjør det gjerne til vanlig ♥)


Og her er min frokost forleden-dag, jeg må bare skryte ustanselig av A som er så god mot meg nå når jeg har skadet meg - han lager mat til meg hver dag og passer på at jeg har det bra (og spesielt at jeg tar medisinen hver kveld, må minnes på litt ekstra at jeg er en 24 år gammel dame som ikke husker det selv).


Og her spiste vi altså i går, på Noora på Sirkus shopping. Jeg måtte å levere sykemelding på skolen for å få utvidet fraværet, så da passet det bra å spise rett i nærheten. Her har jeg aldri spist før, men førsteinntrykket mitt var at det var greeeit dyrt. Men det er det kanskje over alt for tiden? Bakt potet var visst heller ikke noen innertier for mine smaksløker, men de hadde utrolig gode søtpotetfries dersom noen skal dit :- )


I dag er planen å dra innom jobb en tur og samtidig plukke med meg noen bøker jeg trenger til ulike eksamener og arbeidskrav på skolen. Det er en litt positiv ting med å ikke kunne gjøre spesielt mye - man blir tvunget til å gjøre tingene man kanskje utsetter veldig til vanlig.. Før torsdag skjedde hadde jeg egentlig planlagt å dra til hjem til Bodø mot slutten av denne uka siden vi får besøk av noen jeg har veldig lyst å treffe igjen, men jeg vet ikke om jeg tør å reise med verken fly eller tog når jeg har så vondt i brystet. Legen sa også det kom til å  bli verre neste uke (som da vil si...nå snart), og når det er så vondt bare å sitte på bussen fordi den beveger seg og rister - da spørs det veldig på om noe fly er en god ide. I dag er altså planene lekser og bildemaling. Spennende. 

(Jeg kjenner det suger litt at farmen kjendis er over? Jeg har aldri vært noen farmenfan, men denne sesongen har vi fulgt med på hver episode...og da er det plutselig så mange timer ledige på kveldstid nå? haha. Vi har begynt å titte litt på Black mirror, noe som var en veldig bra serie  - fem smuler creepy, men veldig bra. Anbefales!) 

 • 29.01.2018, 20:20

Så lettet - #Sjekkdeg


Idag har jeg gjort noe jeg har tenkt på i sikkert et år - og som hele tiden har ligget bak i hodet og stresset meg litt. Jeg har sånn smått helseangst og har alltid hatt det - jeg føler ofte det er noe galt med meg og har ''worstcasescenario''tanker ofte. Dette er noe jeg har funnet måter å takle på i hverdagen, sammen med andre ting jeg sliter med. Uansett så er det nå rundt 3-4 år siden jeg sist var hos gynekologen. Forrige måned fikk jeg en sånn ekkel følelse av at noe var galt, først hadde jeg en ekstremt kraftig eggløsning som gjorde at jeg ble kvalm og dårlig hele nyttårsfeiringa. Etter dette var jeg i sånn smårar form lenge, og jeg kjente en sånn liten klump på venstre side magen ved hoftebeinet når jeg lå i senga. Slike ting holder meg oppe om natta, for jeg klarer ikke alltid kjenne om disse kulene beveger seg, om de er veldig ømme eller vonde - vel, dere skjønner. Dette gjorde at jeg fikk litt småpanikk og bestilte meg gynekologisk undersøkelse uka etter. Uheldigvis dukket mensen opp, og da går det ikke ann å ta celleprøver - så da utsatte jeg til i dag. 

For noen år siden da jeg gikk til gynekologen en av de første gangene fikk jeg påvist celleforandringer. Damen jeg gikk til da var kjempeflink og trygg for meg, så trygg at når hun gikk privat fulgte jeg etter - til tross for at det ble en god del dyrere for meg. Det er så viktig at man føler seg trygg i slike situasjoner - tannlege, lege, gynekolog ikke minst. Jeg fikk dårlige nyheter, men beskjed om at jeg ikke måtte uroe meg unødvendig før vi hadde fått sjekket det ut. Heldigvis for min del var det ingenting farlig og det gikk over, men man sitter alltids igjen med en frykt om at det skal kunne skje igjen. Eller at man skal komme dit å finne ut at det er noe annet galt med deg, at du kommer til å slite med å få barn, eller enda verre. Da jeg var syk og mistet mensen var dette min aller største frykt, at det skulle påvirke om jeg kunne få barn eller ikke senere.

Vel, idag gikk jeg dit - alene (for egentlig skulle jeg ønske Alexander kunne blitt med, men han er hjemme for øyeblikket så det gikk ikke) og det gikk helt fint. Det var en hyggelig mann som forklarte så fint, jeg fikk se på alt inni der på ultralyd på en svær skjerm - noe jeg ikke fikk sist (jeg fikk se, men fikk ikke alt like godt forklart) Så det var veldig deilig og roet nervene mine veldig. Jeg skal bli mye flinkere på å gå til legen å ta blodprøver, og å gå til gynekolog minst hvert tredje år for å kunne være sikker. Det er så mye bedre å ta turen enn å oppdage noe man ikke ønsker på et senere stadium. Nå vet jeg enda ikke resultatet av celleprøven, men det tenker jeg jeg tar når den eventuelt kommer. 

 

Dette er kanskje min lille oppfordring til alle jenter om å ta turen. Kjapt og enkelt, og veldig deilig om alt er fint, og lettere å gjøre noe med tidlig dersom det ikke er det ♥ 


Ellers har jeg brukt dagen til litt rydding og kommet igang med treninga for i år. Det ble ikke en superøkt, men jeg har satt meg noen mål for dagene jeg skal prøve å følge så godt jeg kan - blandt annet om å kutte ut brus i hverdagen og klare drikke 8 glass vann. Jeg er ikke noe glad i vann, og har egentlig aldri drukket det (hvis det ikke har vært utblandet med saft) så det er kanskje det største målet, å lage en rutine på noe som aldri har vært en rutine. 
Ellers skal jeg prøve å få gjort litt skole idag, jeg henger en god del etter på eksamensarbeidet, så nå når jeg egentlig ikke har noe bedre å gjøre uansett burde jeg legge inn en skikkelig økt. 

 • 14.01.2018, 16:48

Da var det sannelig helg


Litt senere enn mange, men nå har vi helg her hjemme. Det merkes godt på at det har vært en lang uke, for vi begge sov til rundt klokka 3. Det er nærmere 13 timer det! Jeg tror nok begge har vært slitne etter skole og jobb-start - det ligger noen ganske store rutineendringer inne der. Ellers holder vi fortsatt på med prosjekt utpakking fra juleferien(!). Jeg hadde egentlig sett for meg å våkne tidlig å ta en lang tur idag, men.. sånn ble det ikke. Jeg har lovet at vi skal bli ferdige med å pakke ut idag og rydde idag, så da prioriteres det. Det er egentlig ganske deilig, for kommende uke blir en stress-uke for min del. I morgen starter skolen for i år, også jobber jeg 4 dager i tillegg. Heldigvis avsluttes uka med en London-tur, så da skal vi kose oss skikkelig. Det er deilig med noe å se fram til!

De siste dagene har jeg jobbet litt med en skikkelig Orlando-guide siden jeg tross alt bodde der en stund. Både de forskjellige parkene, stedene, shoppingen, restauranter og selve livet med jobb i Disney :-) Satser på at det kan bli en litt spennende serie å lese om for noen!

Men idag blir det altså også en liten intensiv ryddeøkt, litt oppdatering på pensum for uken som kommer - også skal jeg bare slappe helt av på kveldingen. Håper dere har hatt ei fin helg, dere som har hatt det! :- )

 • 09.01.2018, 16:15

Da var jula offisielt over


...bare en uke for sent ute med å ta ned julegreiene vi hadde her. Nå har vi en unnskyldning da, vi kom tross alt hjem på fredag først - og etter det har døgnrytmen til begge to vært helt på skeiva (akkurat det er ingen unnskyldning. men det er så stygt gjort å rydde å støvsuge på natten når man bor i leilighetbygning synes jeg). Men nå begynner vi komme på rett spor, jeg har sortert klesskapene mine og prøvd å luke ut en pose jeg skal selge og en jeg skal gi til frelsesarmeen (Fretex). Jeg må prøve selge unna litt også, fordi jeg ikke kommer til å ha så super økonomi i månedene fram mot sommeren siden jeg skal i praksis osv. Da velger jeg å gi bort litt av mine faste vakter på jobb osv, fordi jeg trenger tiden til å skrive og fokusere. Det er dessuten veldig slitsomt å gå rett fra praksis til jobb på kvelden og ikke være hjemme før sent - sånne dager tar litt knekken på meg. Da prioriterer jeg heller litt annerledes.

Vel, uansett - vi har som sagt stått opp midt på dagen og ikke fått sove før laaangt på natt/morgen omtrent alle dagene siden vi kom hjem til Trondheim. Natttoget ødelegger alltid døgnet for meg, fordi det er så vanskelig å sove ordentlig. Jeg får ufattelig vondt i kroppen av å sove i sittende stilling, eller av å krympe meg sammen i seter for å sove, så da blir det heller lite søvn på disse turene. Togturen vi tok nå natt til fredag brukte jeg derfor til å gjøre ferdig skolearbeid jeg har utsatt hele jula -- og det er jo veldig greit det og. 

I dag har dagen gått skikkelig treigt. Vi har hatt noen ærender og planer først på dagen vi måtte bli ferdig med - så stod enda mer rydding på planen. Det var eksamensperiode rett før vi dro  hjem til jul, og jeg jobbet hver dag, ofte til sent på kveld. Derfor fikk vi ikke ryddet så veldig mye før vi dro - noe som vi merket godt konsekvensene av når vi tråkket inn døra her igjen. Å komme hjem til rot er så slitsomt, så nå har vi bestemt at vi aldri skal la det bli sånn igjen. Det er ikke det at det blir så skittent, men vi har så fryktelig mye klær og er så dårlig på å sette på vaskemaskiner så ting går på rullering konstant, så er det blir liksom aldri tomt for klær som ligger for å brettes eller legges i hyller. Åh.. men nå blir det bedre, når jeg gir bort mye greier. Jeg gleder meg til vi er ferdige med skolen og skal flytte for masterstudier - da blir det forhåpentligvis andre boller ift plass. 

Ellers har jeg kost meg med biter av pepperkakehuset mitt som jeg knuste her til dagen, med masse gammel musikk på spotify og med serier på tven. Jeg følger skikkelig med på Kardashians, Modern family, (nå) farmen kjendis og litt andre greier - så det passer meg veldig bra at alt skjer på søndag/mandag ift det. Jeg skal starte se Skam idag tenker jeg, jeg har hørt så mye bra, men aldri fått sett noen episoder..så NÅ! Det er så deilig å endelig slappe helt av, det tror jeg ikke jeg har gjort på mange måneder. 

Har dere pakka bort jula enda, og er dere inne i hverdagsrutiner igjen?? :-) 

 • 04.01.2018, 22:14

HADEBRA BODØ


Hvor trist er det ikke å reise hjem når du har hatt det så fint på ferie? Det skal bli veldig godt å komme hjem og igang med hverdagen -  på jobb skal jeg allerede på lørdag og skolen starter om to uker. Heldigvis skal vi ut å reise uka etter der igjen - så da er det noe å glede seg skikkelig til :-) En liten kjærestetur er ikke å forakte! Spesielt ikke når den inneholder en god del handling og restaurant-testing. Vi hadde bestilt en pakkereise på solfaktor, (eller, jeg hadde..) uten å sjekke hotellrating på hotellet jeg valgte.. så da jeg hoppet av iver for å endelig kunne vise fram det søte hotellet og vi skulle sjekke gåavstand osv ved å lese anmeldelsene fant vi  ut at dette hotellet hadde både sengelopper og andre farlige greier. Her stod det altså ting som ''AVOID AVOID'' og '' SAFETY HAZARD''.. vi fikk helt panikk og var redde turen skulle gå i vasken og at vi måtte betale for hele greia likevel. MEN takket være god hjelp fikk vi avbestilt kun hotellet slik at vi beholdt flybillettene til en rimelig pris, så bestilte jeg et hotell jeg bodde på sist jeg var der istedet :-) GLEDER MEG!

Ellers idag har dagen vært småstress, som de fleste reisedager er. Vi reiste til Halden med 6(!) bagasjer, noe vi absolutt ikke trengte. Selvfølgelig, det var litt julegaver - men den plassen fyltes opp igjen av de vi selv fikk til jul. Så vi reiste til Bodø (med fly..) og disse 6 stappfulle bagasjene. Så fikk vi julegaver i Bodø da.. la oss si det sånn - vi og bagasjen tar opp mer plass på toget enn resten av passasjerene til sammen. haha.. 
Uansett, dagen har gått i  koselig kafetur med bestevenninna mi og lille fadderbarnet mitt ♥ Etter det gikk dagen til å være med fammen, det er alltid så trist å si hade til ungene.. heldigvis er det ikke så veldig lenge til jeg tar turen opp igjen :-) Dette bildet var vel sånn alt annet enn bra nok for 1000pikselsoppløsning, men det skiter vi vel i idag. Vi sitter på toget og å finne fram kamera begravd i en ellerannen av mine 6 bagasjer har jeg gitt opp for lengs.. Vi har hele natten foran oss, og vi er ikke i Trondheim før imorgen - så det blir skolearbeid og soving de neste timene tenker jeg :)


 • 04.01.2018, 00:56

Verdensmester


Vet dere hva min aller VERSTE egenskap er? Jeg er SKRÅSIKKER på meg selv, og de gangene jeg ikke er det later jeg som det er slik. Eksempelvis; Da jeg var tenåring dreiv jeg å spilte litt på keyboard hjemme på rommet. Jeg så på youtube-tutorials av enkle sanger, og lærte meg refrenget (bare høyrehånden, slik at melodien kom fram). Og nå, dersom noen snakker om piano er gjerne jeg første som sier at jo - DET KAN JEG! Og da er det A ofte spør meg om jeg ikke heller vil at folk skal tro jeg suger og bli overrasket, enn at jeg skal skuffe? Jo, egentlig.. Men jo, jeg er som regel god på det meste. Kjøre bil var jeg uten tvil best i da jeg gjorde det (uavhengig av at jeg faktisk bulka den to ganger og rygga i et parkometer) armhevinger kan jeg ta ti av (selv om det er fem får siden sist jeg prøvde..) vel, dere forstår!

I dag skulle vi finne på noe kult med andlud, og da ble det plutselig til at vi dro på biljard. Jeg har ikke spilt biljard på år og dag - tror sist var i Disney(?) men jeg var nå allikevell bombesikker på at jeg skulle vinne det her. Vel, gjett hvem som tapte tre av tre :-) Eller, jeg ''vant'' over Alexander, men jeg teller det ikke som en seier når den er gitt bort. Uansett, det var en superkoselig kveld! Morgenen ble tilbragt på ''landet'' hos bestevenninna mi - de bort et lite stykke utenfor byen, så det er litt småstress å komme seg dit for oss når vi ikke har bil her, men det pleier ordne seg ;-) Der ble vi i maange timer,  helt til vi skulle hjem til Taco og hun skulle ha time på stamina. Hun er forresten instruktør på stamina, så dersom dere er på Tverlandet og er veldig glad i Tabata så anbefaler jeg timen hennes høyt ♥ verdens sprekeste og mest supre jente som gir så mye motivasjon ♥

I morgen er siste dagen vår her, så er det tilbake til hverdag og stress.. Vi skal utnytte dagen godt. Siden jeg var syk tre dager er det desverre mange jeg ikke har fått møtt mens vi har vært her.. så jeg satser på at det ikke blir så alt for lenge til neste gang ♥

 • 01.01.2018, 23:51

Starten på 2018


God kveld igjen! Her sitter vi etter en lang og egentlig relativt kjedelig dag og titter litt på Mamma Mia på skjermen. Da jeg våknet i morges var jeg fortsatt dårlig i formen, men ikke i det hele tatt like dårlig som i går og dagen før - og takk for det. Jeg har sittet oppe med potetskrueposen og spist en og en minibit til klokken 9 ver morgen fordi det er UMULIG å sove når man konstant er kvalm. Også blir det bare verre jo lengre jeg går uten å spise, samtidig som å spise er det som frister minst i verden. Jeg som vanligvis har en svær appetitt har klarer plutselig ikke spise mer enn halvparten av det vanlige - noe som suger skikkelig når det er høytid og vi kun har festmåltider. Den største nedturen var vel tapasen i går kveld hos broren min - jeg fikk smakt på litt foccacia, en spansk kjøttbolle og en bacondaddel (som forresten er sykt godt? who knew!) før jeg måtte slenge inn håndkleet. Vel, idag har heldigvis formen vært en smule bedre, og appetitten er mer på plass. 

Det har altså ikke vært den beste starten på året næringsmessig - tviler for at januarfitnessmennesker synes mye om potetskruer og coladiett, men det får så være. Jeg har hatt en fin start på året med fammen, og jeg er veldig glad for å ha min kjære her ♥ da blir liksom dagen fin uansett. Superkliss å si, men det er jo sant. Det er da lov å være stolt og lykkelig når man får bevis hver dag for at man har skutt gullfuglen;-) 

I morgen har vi ikke store planer da heller, det skal bli godt å få litt hverdag på plass kjenner jeg - selv om ferien har gått alt for fort. Vi skal ikke hjem til Trondheim før sent torsdag, så vi har enda noen dager til å henge med venner og familie - jeg kjenner det ikke blir så ALT for lenge til jeg drar hjem neste gang heller .. jeg må tross alt innom å hente klær og utstyr før neste praksisperiode (grøss). Nå er det ikke meningen å vinkle praksis som negativt, det er SUPERKOSELIG å være i praksis i barnehage -  men den rapporten vi må levere i etterkant... den grøsser jeg av. I fjor var det vel godt over hundre sider med kvalitetsinnhold (aka hver eneste side ble jobbet hardt og lenge med). Det er mye å se fram til i 2018, men det er også mye stress å se fram til. Helt ærlig er jeg litt stressa over dette semesteret på skolen, fordi det er mye (ekskursjon og overnatting på gård, praksisperiode, skoleuker og to eksamener til våren) som kun er noen måneder unna.. Sommeren blir nok fin, selv om vi mest sannsynlig tilbringer det meste av den i Trondheim i år pga jobb osv. 

Vel, uansett - hverdagen er god å komme til, det skal bli godt med nye og gode rutiner for både søvn, mat, trening og studie. Jeg falt litt ut dette forrige semesteret, når det gjaldt det meste egentlig.. så nå skal det settes inn et gir og bli et fint år :-) 


Og beklager dårlige bilder de siste dagene.. jeg har som sagt hatt ett eller annet som minner om omgangssyke og er absolutt ikke nettvennlig. Fra i morgen av blir det nok litt bedre, både bilder og innhold :-)


HAR DERE HATT EN FIN START PÅ ÅRET ELLER? Noen som er igang med nyttårsforsettene sine enda? :)

 • 01.01.2018, 01:43

Nyttårsaften ble ikke helt som forventet


Hei dere, og godt nyttår! Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare skrive 2018 når jeg skal skrive under på ting etc - da jeg egentlig enda sliter med å skrive 2016.. men det er vel egentlig et relativt lite problem i hverdagen. Vel, uansett - nytt år, nye muligheter - er det ikke slik? Jeg har ikke satt med noen spesifikke forsetter for året annet enn at jeg skal være snillere. Jeg skal aldri la meg rive med på diskusjoner om andre mennesker som ikke er positive - noe jeg prøver ganske hardt å la være fra før av. Antagelser og spekulasjoner er en uting, og det er noe jeg alltid vil prøve å unngå. I år er fokuset å være ekstra snill mot alle, uansett hvor gode venner vi er :-)

Ellers har vi feiret kvelden jeg og Alexander bare. Dette er faktisk tredje nyttår vi feirer sammen, og vi har vært på tre forskjellige steder (!) første nyttår i Orlando var vi ikke kjærester enda, men veldig gode venner allikevel :) I fjor var vi i Halden og feiret, og i år har vi feiret i Bodø. Vi skulle egentlig feire med alle mine bestevenninner, men slik ble det desverre ikke.. Jeg fortalte jo at jeg var dårlig i hele går - vel, i dag våknet jeg i fin form og vi prøvde oss på å dra på tapasmiddag til broren min med begge søstrene. Det er faktisk første gang på LENGE hele søskenflokken er samlet, og det var bare oss +samboere og barn. Veldig koselig! Men midt i middagen kom kvalmen krypende og jeg kjente at jeg ikke klarte noe annet enn å dra hjem å være der. Det ble til at jeg avlyste resten av planene og vi dro hjem, skiftet til joggisklær og satte på Frozen mens jeg krøp inn i teppet og syntes synd i meg selv. Alkohol ble byttet ut med potetskruer og all nyttårsglam var over fra vi kom inn og jeg falt over doskåla. Huff, jeg HÅPER jeg er bedre til i morgen, for det er så slitsomt å være dårlig utover dagene.. og nettene for den saks skyld. 

Uansett, vi hadde en koselig nyttårsaften bare vi to - så får vi ta en ny og ordentlig feiring til neste år ♥Slik så jeg ut da kvelden startet....

Og slik et par timer senere.... Men vi kan jo alltids slenge på litt glam og fyrverkeri og ønske godt nyttår!

 • 31.12.2017, 01:32

SÅ typisk, og så irriterende


Aner dere hvor koselig vi har hatt det siden vi kom hit til Bodø? det er noe med det å være hjemme i det trygge og nære. Det er like trygt og nært i Halden, heldigvis - her er det eneste som er annerledes at her er de gamle friendsa også ♥ Nå har vi enda ikke fått møtt så mange her, vi var en tur på besøk til bestevenninna mi igår før vi reiste til Arnøya og pappa, så skal vi feire nyttår der imorgen. Vi skulle ellers til en av mine to bestekompiser her idag, men det skjedde litt greier som gjorde at det måtte utsettes...

Vi var nemlig (som sagt) på Arnøya fra igår til idag. Vi reiste på dagen igår og sov over - spiste kalkun, drakk vin og koste oss masse. Jeg er så glad min kjære kommer så godt overens med hele fammen :-) Idag kunne vi velge mellom to båter å dra hjem med - en i 11tiden og en i 16tiden. Planen var først å bare ta det superrolig og sove skikkelig ut, ha en lat dag med paps, onkel og tante - men siden jeg er super-ubestemsom og hadde lovet ungene at vi skulle på City Nord idag måtte vi dra tidlig for å rekke det. Det ble en SKIKKELIG stressmorgen, vi stresset opp og spiste kjapp frokost før vi bokstavelig talt LØP ned til båtkaia.. og rakk båten. Det var litt dumt, for det hadde vært deilig å være litt lengre der borte.. men vi har bare en uke her, og den må virkelig brukes om man skal få tid til alle. Vi var selvfølgelig så uheldige at Mamma ikke kom seg ut med bilen på grunn av ekstreme snømengder og ingen brøytebil imorgest, men buss fins jo heldigvis her. Det var kaldt, og bussterminalen var plutselig ikke der den var sist jeg var hjemme(??) også kostet plutselig to bussbilletter 108(!!!!!)kr. NÅR ble det så dyrt? Sist jeg tok bussen i B-town kostet det særriøst 16kr per billett..
 
UANSETT - vi kom hjem, fikk dusja og planla Burgerking-lunsj med barna. Vi dro bortover på deres favorittcitynord og koste oss som vi alltid gjør - helt til noe vridde seg inni meg og jeg plutselig var skikkelig dårlig. Og med det mener jeg at det føltes ut som jeg hadde skikkelig omgangssyka på gang, jeg var så kvalm at jeg ikke klarte å stå oppreist og det var det eneste jeg klarte fokusere på. Jeg bestemte at vi skulle kjøpe med mat hjem, også kunne jeg heller spise den senere når jeg ble bedre - i tillegg til å slippe å sitte der borte å kaste opp. Vi kom hjem, og jeg ble bare verre og verre.. skikkelig merkelig, for ingen andre var syke. Men, etter litt potetgull og pommes frites og flere timers hvile ble jeg bedre og klarte få inn litt ordentlig mat. HELDIGVIS! Jeg var så redd nyttårsaften røk.. 

Vel, besøk ble det desverre lite av, så da får vi heller se fram til det neste uke. Vi blir tross alt her til torsdag kveld, så det blir nok god tid ♥


Nå skal jeg treffe puta, imorgen er en stor dag! ♥

 • 24.12.2017, 14:01

Julemorgen


God jul alle sammen!! I dag tidlig våknet jeg rundt åtte, slik jeg gjør hver julaften og bare lå å ristet - helt klar for opp til juledagen. min supermann på siden var ikke helt klar da, og jeg smurte meg med ekstrem tålmodighet for å klare ligge i ro litt til. Det var ikke SÅ vanskelig, for i natt hadde nemlig Alexander klart å ta hele fyllet i dyna, så jeg våknet med kun laken over meg... hvordan er det mulig, haha. Vel, uansett - vi stod til slutt opp og jeg merket at nissen faktisk hadde vært her i natt og - litt annerledes enn jeg er vant til, for på døra hang det en svart sokk fylt med mandariner og godteri.. det er ekstremt rørende at A gjør så mye for at julen min skal bli så lik som mulig den jeg er vant til. I tillegg så vi for andre år på rad favorittfilmen min sammen - jeg var litt mer gira og sov litt mindre (!!) enn A da, men jeg er veldig glad at vi kunne sitte sammen å se den fordeom. Det gjør liksom julemorgenen min! 

Nå har vi fiksa oss og er på vei ut  døra for julebesøk. Jeg har skypa med bebbisene mine i Bodø som har fått så kule morgengaver de viste meg. ♥ 
 


 
Uansett - håper alle får en herlig julekveld!! ♥

 • 23.12.2017, 21:33

Lille julaften ♥


Ja, nå er det skikkelig jul dere! Vi stod opp skikkelig sent idag, og spiste skikkelig julefrokost - jeg, ubesluttsom som jeg er ble rundstykket delt opp i fire sånn at jeg fikk plass til alle påleggene jeg vil ha. Det er meg i et nøtteskall, jeg deler alltid opp så mye som mulig sånn at jeg kan ha litt av ALT på bordet.. haha. Uansett, etterpå tok vi oss gooood tid på å ordne oss (ikke det at vi pyntet oss eller noe, vi bare satte oss ned å slappet av omtrent hvert 5 minutt iløpet av dusjing, føning, sminking og påkledning.. men sånne dager hører jula med. Jeg brukte så dagen på litt siste julehandel, blandt annet kjøpte jeg en julegenser til å bruke imorgen når vi skal se ♥ tre nøtter til askepott ♥, også kjøpte jeg litt annet smågreier. 

Resten av kvelden har vi brukt på å bare være her, se på julefilm og spise middag. Og mandariner. Fy, dere aner ikke hvor ille jeg er på å spise mandariner.. og på toppen av det; jeg er allergisk mot sitrussyre, så hver jul ser jeg ut som en liten herpesprinsesse i fjeset fordi jeg rett å slett ikke klarer holde meg unna. Heldigvis reagerer jeg ikke like ille på mandarin som på appelsin og sitron (og ananas ..) men litt er det, og litt blir det når man spiser fjorten mandariner om dagen. Vel, uansett - jula er her og nå gleder jeg meg skikkelig til imorgen! :) Selvfølgelig savner jeg hjemme litt og tenker på hvordan de styrer nå - men vi skal jo dit å feire en til liten jul om bare noen dager, så da går det fint. I tillegg trives jeg så godt her at ♥  


Jau, da skal vi sette oss hver til oss å titte litt på serier. Vi har sett hele stranger things sesong en sammen, men jeg likte det ikke helt og det ble litt for creepy for meg - så da ser jeg heller kardashians. Jeg er litt sånn at selv om en serie er superspennende, så utsetter ikke jeg meg selv for det om jeg kjenner det blir litt too much scary stuff. Andre eksempler på dette er walking dead, american horror story og supernatural.. alle har jeg avbrutt å se etter flere episoder rett og slett fordi det går innpå hodet mitt på en ekkel måte. Vel, uansett - kardashian night for me!

 • 23.12.2017, 11:18

Oss to i Oslo


God morgen! Nå er jeg nettopp våkna, og ligger fortsatt i senga - A sover fortsatt, og jeg tror det er veldig godt for oss begge å få hvile ut litt. De siste dagene (og ukene for den saks skyld) har gått i ett, og igår var vi ute av huset i over 14 timer(!) Vi stod opp tiiidlig og reiste til Oslo, først kjørte vi og møtte en venn fra Disneyåret i Lørenskog og tok lunsj der,  før vi suste inn til Oslo for å møte delen av familien til A som bor der. Det blir liksom til jul og sommer vi får møtt alle, siden vi bor så midt i landet - så da blir det travelt i disse tider. Det var uansett kjempekoselig og vi ble i Oslo omtrent hele dagen igår. Planen var egentlig å få tittet litt i butikker der og, men tiden rakk ikke til det i det hele tatt - muligens får jeg tatt meg en svingom i dag om A skal møte noen venner. Vi er jo sammen hele tiden, og vi reiser jo sammen til både Halden og Bodø så det blir sjelden man får noe ''alenetid'' med venner og familie, men dette prøver vi begge å være litt obs på å legge litt til rett for - jeg er jo kjempekjent her etter å ha vært her i tilsammen flere måneder mens vi har vært sammen, så da kan jeg farte rundt å kose meg med litt handling.  Jeg fikk en superpositiv overraskelse igår - for noen uker siden sendte jeg inn refusjonssøknad på tannlegekostnadene jeg hadde i år (som ble litt, da jeg både måtte rotfylle og ditt og datt)  og den gikk fint igjennom og jeg fikk tilbake noe sånt som halvparten :) Det er deilig å se i juletider!Nå skal jeg stå opp å lage frokost her, jeg vet at mammaen til A lagde julepålegg igårkveld og jeg gleder meg skikkelig til julefrokost med det, det er så godt!! Ellers skal dagen brukes på avslapning og å lade opp til imorgen ♥

 • 22.12.2017, 08:13

Godisgrisens paradis


HEY og god morgen!  Nå er klokka snart åtte, og vi har vært oppe i over en time her hjemme. Vi skal straks avgårde til Oslo, og med juletrafikken i bakhodet tenker vi kjøre litt tidlig - men ikke for tidlig, for å unngå til-jobb-rushet. Vi skal besøke både familie og litt venner, så dette blir en kjempekoselig dag! Det var ikke vanskelig å få meg opp imorgest, for å si det sånn.  Vi har nettopp spist frokost, noe som egentlig er relativt uvanlig for oss begge så tidlig - jeg spiser omtrent ALDRI før eventuelt lunsj på jobb/skole i 12tiden, rett og slett fordi jeg spiser middag/kvelds så veldig sent i tillegg til ett ellerannet godislignende slik at jeg sjelden er veldig sulten om morgenen. Denne rytmen har jeg hatt siden jeg var lita, og (nå skal jeg ikke være bråsikker her) det er nok vanskelig å endre uten å prøve veldig hardt. Vi har jo ingen fast døgnrytme, jeg jobber skift og legger meg tidlig/sent alt etter når jeg skal på jobb, og det gjør egentlig A og ift når forelesninger starter. Det blir nok sikkert annerledes i framtiden når vi begge (forhåpentligvis) har 8-16 dager. 
 

I går var vi på Nordby og fikk handlet inn siste julegaver. Jeg ELSKER å dra på Nordby, og det er blitt en tradisjon at vi gjør det hver gang vi er i Halden. Tenk meg som liten i Bodø da, hvor det tar 3 timer å kjøre til grensa til Sverige fra, og den eneste byen du etter hvert kommer til er Arjeplog og Arvidsjaur. Ja, hvor er det, tenker dere sikkert? Nei, de har ikke mye morsomt der, og iallefall ikke favorittbutikken min GOTTEBITEN. Haha, jeg husker mitt første møte med svær godterbutikk - dette var på svinesund (tror jeg) og var vel Godterland(?) da jeg var på besøk til broren min i Sandefjord for mange år siden. Jeg tror aldri jeg hadde vært på et mer himmelsk sted.. og den følelsen kommer den dag i dag og, når jeg vet vi skal til Sverige og godisbutikken så gleder jeg meg nok (flaut å innrømme, men) alltid mest til å dra hit. Og igår var ingen unntak - spesielt når vi er på julegavehandling og bare har planlagt kjøpe inn gaver, da blir det litt sånn MÅ-følelse rundt det, og det stresser meg litt. Til vanlig elsker jeg handling, men jeg skal innrømme at julen er spesiell i forhold til det. Noen dager elsker jeg det, andre dager.. ikke. Vel, nå skal jeg fikse meg ferdig også går turen straka vegen :-)


Nesten flaut hvor lykkelig jeg ser ut på disse bildene.. haha, vel, her var jeg rimelig glad for å være hjemme også, det ble en sen kveld og vi var temmelig slitne etter å ha vært ute dagen før begge to. Så da var det gaveinnpakning i en liten stund før vi måtte køye for å være klare for dagen idag!  Jeg sniker meg meg kamera og håper få tatt noen fine bilder på veien, så oppdaterer jeg forhåpentligvis i kveld :) 

 • 21.12.2017, 14:08

Koser oss gløgg ihjel


Det er så deilig å ha ferie at dere aner ikke. Vi har som sagt noe på planen hver dag fram til vi drar hjem til Trondheim igjen, så her går dagene (desverre..)unna. Men det er deilig, vi har noe å se fram til hver dag når vi legger oss! I går var vi på besøk hele dagen før vi spontant dro ut på byen her i Halden på kveldstid med venner herfra. Bestekompisen til A har jo også jeg omtrent bodd med i ett år, så han er jeg megaglad i også - så koselig å se dem igjen når det er et halvt år siden sist. Det er også fantastisk å komme hit å få den julestemninga som er i dette huset, foreldrene til Alexander pynter så fint og lager så god mat at det rett å slett er luksus å bo her :) 

I dag skal vi en tur over til Sverige, så fort den verste hangoveren har gitt seg. Da er det julegavehandling på planen, (og forhåpentligvis får jeg lurt med meg A inn på gottebiten også, det er helt klart min favorittbutikk på Nordby) Så drar vi avgårde til Oslo imorgen på besøk til resten av familien. Så er det jammen lillejulaften neste.. ♥
Skal få vært flink å blogget disse dagene jeg har fri, det er jo favoritthobbyen min og det er utrolig godt å endelig ha tid. Å kunne være ute å ta bilder, skrive og styre med redigering er det morsomste jeg vet å gjøre når jeg ikke er ute av huset, så nå kan jeg endelig styre med det hver dag. Men ja - da er det tid for å få på seg klær å kjøre inn til grensa ;-)

 • 19.12.2017, 01:36

Home for Christmas ♥
NÅ skal vi hjem!!! ååh, aå deilig det var å gjøre unna siste på jobb idag og vandre ut godt vitende om at jeg ikke skal dit igjen på to uker. Ikke det at det er så kjipt å være på jobb - jeg elsker faktisk jobben min og gleder meg som regel til å komme dit på dagene, men nå kjenner jeg en liten ferie trengs. Det har vært mye med både skoleuker, flere eksamener og Alexander sine eksamener på toppen av det. Det har blitt veldig mye, og det skal bli så godt for oss begge å bare slappe av med familiene våre ♥ 

Vi har tusen planer både i Halden og i Bodø,(og i Oslo og Arnøya for den saks skyld) så det blir nok en koselig tur. gleder meg skikkelig! Vi drar først med toget hjem til Halden imorgen, så blir vi der i jula før vi reiser til Bodø og blir til min familie fra romjula og over nyttår. Også, bare et par uker vi kommer hjem hit igjen drar vi til London (:D!!!) Det var egentlig julegaven min til Alexander, men jeg klarte ikke holde meg og fortalte det idag... haha, heldigvis har jeg en til liten overraskelse som jeg ikke skal røpe før julaften. Men ja, nå er jeg klar for å tilbringe ferien med begge våre fantastiske familier. Jeg tar med kamera og håper få tatt litt koselige julebilder iløpet av ferien, nå har jeg tross alt fri til å blogge som jeg vil :)

 • 14.12.2017, 00:54

Julekaos på handletur


ålllla! For en superfrisk dag dette har vært. Jeg hadde egentlig fri idag og planlagt å sove (litt for) lenge for så å dra rett ut å bruke dagen på å handle gaver og lage litt julebakst. Men imorgest ble det opp tidlig og på jobb, så da fikk jeg starta dagen tidlig. Det var egentlig helt greit, for jeg var ferdig allerede klokka tre. Da hadde jeg tid til å dra hjem og slappe av, dusje, fikse meg og straka vegen til byen. Der var det julemarked og fint pyntet - jeg har faktisk ikke vært på torget på over en måned, selv om det faktisk ligger rett over brua.. Det meste jeg trenger finner jeg på lade, så når jeg har vært på skole og jobb gidder jeg sjelden dra hjem for så å dra inn til torget.

På en måte elsker jeg å handle julegaver, fordi det er så koselig å finne fram til hver enkelt og personalisere - MEN det er helt grusomt å være i folkemengdene som er ute i desember. Altså, folk er koselig - men når jeg står 1/3 av tiden på julehandel i kø, og går labyrint mellom småforkjøla stressede julehandlere som bare vil få gjort sitt og kommet seg hjem.. det er lite koselig. Men, jeg fikk gjort unna det meste av gavene for i år(!!) jeg føler for første år på lenge at alle gavene passer til de de er til. Nå høres det ut som jeg er fryktelig opptatt av disse gavene, men jeg synes det er en koselig tradisjon. Nå bruker ikke jeg tusenvis av kroner på gaver, men legger heller litt ekstra tid i å finne og sette sammen slik at de kan vise hvor glad og takknemlig jeg er for å ha menneskene jeg har i livet mitt rundt meg ♥ 
Imorgen skal jeg få pakket inn alle gavene og forhåpentligvis sendt avgårde til B-town. Vi sender alle gavene som skal dit dit, så har vi en minijulefeiring når vi kommer dit i romjula. Gavene som skal til motsatt side tar vi med oss på toget på tirsdag. (Tirsdag!! det er bare noen dager til. Jeg gleder meg så mye til juleferie og å se familiene våre igjen ♥ )

Ellers ble det både sen middag og sent oppe her - jeg skal på jobb klokka 8 og A har siste eksamen imorgen, så det er egentlig jammen på tide å komme seg i seng.. imorgen skal jeg også igang med pepperkakehus, det gleder jeg meg skikkelig til!Enn dere? Har dere tatt juleferie enda? Flere som ligger etter med alt? :')

 • 10.12.2017, 17:39

A på eksamen og julestress


Er det lov å skryte makeløst av seg selv på bloggen, eller er det litt sånn jantelov? Vel, jeg skal ikke skryte på meg at jeg er veldig god i drama/musikk, men jeg og gruppa mi klarte jammen å klatre oss opp til en A på gruppeeksamen her til dagen likevel. Ingen kunne spille instrumenter, ingen hadde dramafaglig bakgrunn - men jammen fikk vi med oss barna på forestillingen vår. Jeg tror det var mye det som heiset karakteren;-) Dette var jo ikke en eksamen hvor vi skulle vise hvor flinke skuespillere vi er, men hvor gode formidlere vi er for barna. Uansett, det var en skikkelig opptur, noe jeg absolutt ikke hadde forventet :-) Vi skal også få enda en karakter på praktisk kunsteksamen hvor snittet av disse to gir den endelige karakteren i faget...så det er jeg smånervøs for. Det er nemlig ikke sjans i havet for at det blir A det og, så jeg håper egentlig bare på en B slik at jeg ender opp med A i snitt ♥ 


I dag er dagen litt mer nedtur, jeg ble akutt dårlig etter jobb igår og har vært i elendig form i hele natt. Derfor ble det ikke noe jobb på meg idag, og mest sannsynlig ikke imorgen heller.. Jeg håper virkelig jeg er bedre til tirsdag, for de to neste dagene er de jeg har planlagt å brukte på å få ferdig ALT til jul. Altså, kjøpte julegaver, pakke inn, sende, pynte her hjemme, lage pepperkakehus...få julestemning (for altså, hvor er den blitt av i år? :- ( ) også jobber jeg hele helga - så reiser vi hjem for juleferie på tirsdag. Det skal bli så deilig! Jeg kjenner jeg gleder meg ufattelig mye, både til å komme hjem til Halden og hjem til Bodø ♥ 

Uansett, idag er det lite å få gjort. Dagen er nesten ferdig, og det eneste jeg har gjort er å se serie å spise litt potetgull iblant. A øver som en gal til sine siste eksamener og er på skolen omtrent hver dag, så da får jeg bare sitte her å synes synd i meg selv alene.. eller, alene er jeg vel ikke - jeg har tross alt både Kim, Khloe, Kourtney, Kris, Kylie og Kendall til å underholde meg :- D

 • 06.12.2017, 23:31

Endelig ''ferie''!


HEI!! det er så lenge siden jeg har skrevet her, og det er rett å slett fordi jeg ikke har hatt tid. Hva, hvordan kan man ikke ha tid til å slenge inn et par ord på en nettside på kveldstid? Vel, jo, tid har jeg kanskje hatt - men når man sitter med 3 eksamensoppgaver og 3 arbeidskrav oppe på pcen til en hver tid med en kort tidsfrist - og du må gjøre det UTENOM de mange timene på jobb hver dag, vel.. da får du dårlig samvittighet om du ikke bruker all tilgjengelig tid på oppgavene. Jeg har hatt så mye å gjøre med skolen, og det har helt ærlig krevd så mye av hodet mitt at bloggen har blitt helt bortprioritert (Jeg tror ikke det er et ord, men dere skjønner tegninga). 

Vi har som sagt hatt flere arbeidskrav i forkant av skoleuka nå, og ALT kom liksom på en gang.. så jeg har stressa. Jeg stressa faktisk så mye med å få inn første innlevering at jeg fikk IKKE godkjent. Da er det ille, og dette gjorde meg enda mer stresset for alt annet arbeid. Forrige uke hadde jeg faktisk både disse tre eksamenen i kunstfag i tillegg til skole 8-4 og jobb 4-9 HVER dag. Så det ble laaange dager, og jeg fatter ikke hvordan jeg kom igjennom det. Men det gjorde jeg, og jeg er nå HELT ferdig med eksamener for dette semesteret. Vi hadde to innleveringer på mappeeksamen, en bildebok for barn vi hadde laget selv, og en brodert brosje med tema forest friends. Det var så gøy å holde på med! Men vi får se hvordan resultatet ble for sensor. kanskje jeg deler arbeidet dersom jeg får en grei karakter;-) 

Ellers hadde vi tredagers dramaeksamen nå denne uka. Vi fikk utdelt to impulser på fredag (inspirasjon til tema etc) som vi skulle jobbe ut fra, og vi skulle sette sammen en dramaforestilling for en gruppe barn. Idag (onsdag) var det ut i ilden, og vi hadde barn på besøk til skolen for å se dette. Vi hadde impulsene ''inne i fjellet var der en stein'', ''fiolett'' og ''klang''. Dette lagde vi altså en forestilling rundt, hvor vi var små fiolette troll som plukket glitrende diamantstener med lyd i og fant en svær glitrende sten som vi til slutt med sang og klang måtte rive ut av et fjell. Kjempegøy oppgave, og jeg tror gjennomføringen gikk greit. Veldig godt å være ferdig iallefall, for her gikk jeg ekstremt ut av komfortsona!
hhaha lol dette må være det skumleste bildet tatt av meg noen sinne? don't show this to ur kidsNå har jeg dusjet ut galskapen og sitter å håper det har gått ordentlig ut. Lille er jo forsåvidt en adventsfarge, men jeg tror ikke jeg har lyst til å gå rundt som et adventslys på jobb de neste dagene. For ja, fra imorgen av er det jobb helt fram til vi reiser hjem til jul. Vi skal feire førjul og julaften i Halden som i fjor, så drar vi til Bodøby i romjula og feirer nyttår der. Fin ordning! Kjenner jeg er skikkelig i juleferiemodus nå, så de neste ukene kan egentlig bare gå forbi. Jeg skal prøve få unna litt gavehandel og julebaking - også håper jeg jeg får tid til å lage pepperkakehus. Det er ikke helt det samme uten ungene, men jeg elsker å sitte pusle med sånt til julemusikk. Jeg elsker jul og hele stemningen rundt jul, så dette er en skikkelig fin måned for min del. Jeg kjenner det på humøret!

 • 12.11.2017, 14:12

Årets julebord!


God morgen! Eller, god ettermiddag er det vel mamma ville sagt. Jeg våknet for en halvtime siden, noe som egentlig er helt innafor på en søndag. Igår var det julebord med jobben - noe jeg i forveien hadde vært så redd for å ikke få vært med på siden jeg har ligget med influensa hele uka. Jeg sa til meg selv at hvis jeg kom meg igjennom dagen på jobb igår så skulle jeg klare å kave meg på julebord og. Jeg hadde ikke feber da jeg våknet og følte meg ganske pigg - så jeg tenkte at så lenge jeg holdt meg unna all matproduksjon og heller ryddet meste av dagen så ville det gå fint. Jeg gikk rundt med konstant dott og vondt i ørene i hele går da, så det må ha vært utrolig irriterende å snakke med meg. For det første hører jeg ikke hva jeg selv sier ordentlig, og heller ikke helt hva andre sier. Men dagen gikk unna og jeg rasket hjem og fikset meg til vors.

Jeg er utrolig glad jeg kom meg, for julebord er alltid koselig. Vi var en gjeng som ble sittende til rundt ett, så skulle vi vel egentlig på byen, men jeg er rimelig glad det ikke ble det. Jeg er fortsatt i litt merkelig form idag kjenner jeg, så det ville nok gjort ting mye verre å ta den enda mer ut. Det ble konsumert nok enheter igår, for å si det sånn. Og når man er litt syk, har spist og sovet litt lite hele uka så går det fort til hodet! Men heldigvis ble nå kvelden en suksess, jeg måtte ikke gå hjem fordi jeg følte meg så dårlig heller, noe jeg var veldig redd for på forhånd. 

Uansett, vi var på AIsuma her i Trondheim, jeg har aldri vært der før - men det er omtrent 200 meter å gå fra huset vårt, noe som passet meg perfekt da vi skulle dra inatt. Vi spiste treretters med frøyalaks og ertepure til forrett, det møreste og beste kjøttet jeg har spist på .. noensinne? til hovedrett og en litt annerledes ostekake til dessert. SÅ godt! Så å være litt i slapp-modus idag er helt verdt det. 

          

 

N A M

 

Nå har jeg nettopp spist vårruller og hvitløksbrød til frokost. Jeg er så lei av rundstykker og brød så da blir det full raiding av skap for å finne ut hva vi kan lage som ikke er det, og da ble det superdigg frokost idag altså. Dagen skal gå til å rydde litt, gjøre litt lekser og se skal vi danse. Jeg har lukket øynene for alle mulige slags kanaler som kan spoile hvem som går ut. Jeg har en sånn ekkel magefølelse på at det er Grunde som jeg heier på, men jeg gleder meg fortsatt til å se det da(!!) 

Håper dere har hatt ei fin helg   ♡

 • 09.11.2017, 00:42

Rolige dager med familien


Hei! Nå er det noen dager siden sist, jeg har rett å slett skrudd ned hverdagen 40 hakk og reist hjem til Bodø en tur. Jeg har mye vakter på jobb og i tillegg eksamen og skoleuken coming - så jeg har prøvd å få presset inn en liten tur hit en stund nå. Det er ikke så lenge siden jeg var hjemme, men tanken på å skulle vente helt til 27 desember med å se the kids var fæl. Andrea hadde bursdag på tirsdag og ble 20år, så da hun svarte på min ''hva ønsker du deg i bursdagsgave??'' at ''du skal komme hjem!!'', da var det klart at jeg måtte omrokkere litt og få det til å skje. Søndag formiddag tok jeg altså turen, og reiser hjem imorgen. 

Jeg har slappet mye av, vært med Sofie, ungene, vært på min første TRX-time (slyngetrening..shit, det var ekstremt tungt??) med influensa - for jeg har nemlig greid å få influensa, akkurat slik som de to siste gangene jeg var hjemme. Er det Bodølufta, eller er det slik at med en gang jeg roer ned rævva så angripes jeg av virus og bakterier? Det suger litt at jeg har ligget på sofaen omtrent 70% av tiden siden jeg kom hit, men jeg skal ærlig innrømme at mamma er god å ha når man er i dårlig form. Den beste plassen er så klart i min kjæres armer, han er så flink å ta vare på meg når jeg er syk - men så vil jeg jo helst ikke smitte han midt i eksamen heller.. så vi får se hvordan det blir imorgen når jeg reiser hjem.

 

I dag var formen verre enn den har vært hele turen, så jeg karret meg opp på frisørtime til Nora som jeg bestilte på søndag - jeg farger bare håret her og det ville vært kjipt å ha en tolv meter lang ettervekst til jul, så da fikk jeg heller sitte som rudolf i stolen med min rennende nese og heksestemme. Etter frisøren dro jeg rett hjem og sov (jeg tror jeg har sovet typ 14 timer i døgnet siden jeg kom hjem??man blir jammen slått ut av å være syk). Jeg har egentlig jobb resten av uka, men kommer meg nok ikke imorgen - så håper bare jeg er frisk til fredag og lørdag. På lørdag har vi og julebord, og jeg blir så lei meg om jeg fortsatt er syk da og ikke får vært med..:- / 

 

Ellers ville jeg nå bare ta turen innom for å oppdatere litt, i det siste føler jeg det bare har blitt negativt fra min side?? Det er lett å skrive man er sliten i hverdagen når man kommer rett fra trening og jobb, men jeg må bare forsikre dere om at jeg har det helt supert fordeom. Å være litt sliten er bare sunt, og jeg synes det er ganske deilig egentlig. Det er ekstra godt å komme hjem til favorittmennesket mitt når jeg er sliten og lei, for han gjør liksom dagen uansett. Og det tenker jeg nå og - selv om jeg gruer meg sykt til å ta flyet imorgen tidlig (jeg er pissredd for at hodet mitt som allerede er fullt av trykk skal sprenges idet vi letter?? går det an?? jeg har allerede googlet det, men jeg har lært at det dummeste jeg gjør er å ty til google når jeg er syk) - så gleder jeg meg latterlig mye til å komme hjem til pusen min.

 

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign