• 19.03.2015, 12:06

FAILED PICTURES


Når man er blogger er halvparten av jobben bilder -. gjerne av seg selv i antrekk, mens man utfører dagens gjøremål.. vel, dere skjønner tegninga. For å få til et par gode bilder må man som regel ta nok til å ha noen å velge i; det er så kjipt å komme hjem å se at kameraet er fullt av ubrukelige bilder når man har brukt lang tid på å finne steder og lys nok. Vel, uansett ender man som gjerne opp med noen gode bilder.. men også en del bilder som aldri burde se dagens lys.

HHoppebilder er en klassisk feilfelle. Jeg har ikke tall på hvor mange bilder jeg har fra dårlige satser og vonde landinger. Eller Når Andrea sier noe morsomt og jeg går inn i min 'teite søster'' rolle.. eller når lyset blir feil og jeg blir sint. Eller når bildene rett og slett blir tatt et sekund for tidlig..


Satsing er helt klart favoritten blandt dårlige bilder. Noen hoppebilder ender også opp som noe som kan minne om supermannimitasjoner.

Men det største problemet er som regel at det sjelden er fint nok vær til å ta antrekkbilder her i B-town. Selv om bildene som postes ser ut som vi har det idyllisk og fint er sannheten at det nesten alltid er skikkelig sur vind - noe som gjør at bustehåret blir enda mer bustete, ansiktsutrykket blir en blanding av stenansikt og en anspent gås - eller sola treffer øynene og viser fram den oransje fargen som fins innerst. Som jeg forresten avskyr.
Nesten litt synd at disse herlige bildene oftest slettes før de engang når redigeringsprogrammet.. jeg vet iallefall jeg får meg en god latter når jeg ser dem.

  • 18.03.2015, 12:04

Min første gang..


Ser så mange bloggere har kjørt et innlegg om sine første erfaringer med diverse - så tenkte jeg kunne prøve meg på et jeg og. Nå føles det jo som evigheter siden alle mine jomfruopplevelser, men noe kommer jeg vel på. Oppsummert er vel riktig omtale for alle mine første ganger at det er utrolig kleint å fortelle om.. Men mer kleint, mer morsomt?

MITT FØRSTE KYSS
MItt ALLER første kyss hendte i barnehagen, i baksetet på bilen til pappa mens han var inne å arbeidet med låsene på huset. Jeg og barnehagekjæresten min. Mitt første ordentlige kyss (med tunge og varighet over 2 sekunder) skjedde bak huset til pappa etter skolen i tredje klasse. Jeg var nettopp blitt sammen med (etter mitt syn) klassens kjekkeste og vi var sykt kleine og måtte gjemme oss bak en vegg for at ikke de andre vi var med skulle se. haha!MIN FØRSTE KJÆRESTE;
Den er enkel, for jeg har nemlig ikke hatt noen ordentlig kjæreste. Altså, jeg har vært temmelig nær en haug ganger, men backer alltid når ting blir særriøst. Det er min store last! Jeg hadde derimot et ganske intimt vennskap som varte over mange år - jeg tror jeg vil se på det som det nærmeste jeg har kommet et forhold. Jeg tør si med sikkerhet at jeg var ordentlig glad i denne personen, det er jeg fortsatt og kommer nok alltid til å ha smålig med følelser for han. kliss.

MIN FØRSTE SYKKELTUR;
Denne er ikke sjans i havet for at jeg husker, jeg var jo miniknøtt. MEN jeg kan jo fortelle om en periode jeg elsket fare og fart og syklet rundt på en sykkel uten spesielt gode bremser på hytta - syklet ned en kjempebratt bakke mot havet og plutselig funka ikke bremsene. HELDIGVIS stod svogern min nederst i bakken og fanga meg opp før jeg var utfor kaia. Det var en skikkelig nær døden-opplevelse, får frysninger bare jeg tenker på det idag.
 
MITT FØRSTE MØTE MED ALKOHOL;
Åh, denne er så klein. SÅ klein. Vi var en litt rebelsk gjeng som starta med ting litt tidligere enn andre jenter - antageligvis for å leke kule. Det var vel egentlig Lisa og Britt som kom fra utpå landet og forvandlet oss til bad-girls. Første gangen jeg var dritings var en gang jeg og Sofie tok en pære-sprit fra moren til Sofie og drakk oss sanseløse på burger king. (vi drakk så klart uten at noen så det) og det hele endte med at vi begge lå halvsvimt midt i veien ved huset til pappa. Ghad så flaut. Tror dette var en mandag..
Etter det var sprit det morsomste vi visste og det ble en del slush med 60% i iløpet av det året. Husker vi til og med hadde med oss denne slushblandinga på svømming med skolen.. blodharry.
MITT FØRSTE MØTE MED TANTE RØD;
Dette husker jeg også ganske godt - jeg tror jeg løy om at jeg hadde mensen i rundt et år før jeg faktisk fikk den. Det var ei i gjengen som fikk den kjempetidlig og jeg var helt fra meg for at jeg ikke hadde fått den! Så, endelig på 17 mai - da jeg kom hjem fra drilltog i min hvite uniform var den der. Visste ikke om jeg skulle gråte eller le.. Den dagen ble det finkjole på tivoli.


heh, tror vi stopper der. Vil du dele noen av dine firsts med meg? :)

  • 13.03.2015, 13:18

Crazysnaps PT2
1. Iblandt snur jeg kameraet og bare BOM hvetebolle. 2.Humor. dårlig. 3. Tror Andrea er en av de jeg snapper mest.. og aller mest sladrer jeg på mamma.
4. Og er snill tante på tur på butikken. haha. 5. Kan særriøst ikke huske å ha tatt dette bildet.. tror jeg fortsatt må ha vært full etter lørdagen. Fint jeg i det minste gikk til butikken da. 6. Def helt enig. 7.Def wtf. 8. Bejb <3 9. Fornøyd og svett.

Og jeg er (til andres skrekk og gru) flink til å lagre alt jeg synes er morsomt også.

1. Typisk Andrea å sendte slike.. 2. THE FLU. 3. Sannheten. 4. Våkner ALLTID med smokk i munnen, tør ikke sove på sofaen mer når småungene er i hus. 5. Vet ikke helt..
6. Meg i et nøtteskall.  7. hahaha herregud så slem jeg er som poster det der. Der får du igjen for at du sa jeg lignet på pappa og mamma. 8. Andrea er stolt av søstra si. 9. Alltid ja.

ADD LENALUDVIGSEN på snap og meld med meg :-D

  • 13.03.2015, 00:18

CRAZYSNAP PT1


Haha, må vel følge trenden å vise dere noen av de herlige snapchat-øyeblikkene jeg har lagret på telefonen..


1. fyllekula endte opp på bowling! Heldigvis var det ikke lenge før vi var tilbake på vintur. 2.Med Britt 3.Bestieeee 4,5,6,7,8,9 BESTIES (ps. elsker siste bilde. dRAMMdrikken.


1. Veldig kreativt. Vi var på vei til fifty shades og grey om dere ikke skjønte kodene mine.. 2. På kino. alltid like fotogen. 3. sier seg selv.. 4. K.jenner kan bare legge seg. Hello duckface. 5.Skulle på joggetur, endte opp med å gomle yoghurt. 6. Midt i influensaen fant jeg ut jeg måtte på city nord.. i kari traa-drakten. flaut. 7. GHANDI BEST.
8. heh.. 9. #Pinkhairidon'tcare

Haha, er så alt for flink å oppdatere snapchat.. spesielt på fylla. Uff.. Om noen vil være venn min der er navnet Lenaludvigsen :)

  • 28.03.2014, 21:40

LE MED MEG


Det er fredagskveld og jeg har ingenting spesielt på planen utenom tv og pc i heeele kveld - så da tenkte jeg poste et litt postivt innlegg! Har jo blitt en salig blading i det siste, så nå baner jeg veien for litt latter.
Her kommer nemlig en god dose Lenispenis-humor:

Først litt e-cards;


Tar ikke meg selv så høytidelig, og synes som regel kødding ang tynnhet osv er ganske så moro..


Og litt romantikk må til..Guttehumor på topp..Og favorittene; PARADISE HOTEL-GAGS. (flirer forsåvidt høyt hvert program og. for det meste av ting Audun sier, han er helt genial. Aurora har også sine gode kommentarer med etikken sin. Christer har jeg og begynt å le en del med.. og han der Mats ler jeg bare av. stakkars fyr) (og btw -for dere som følger med; når de lagde et stort nummer ut av at det var _2_ lorder på hotellet.. trodde jeg skulle pisse på meg. det er så random at det i det hele tatt er EN der..


Og det som alltid får meg til å le uansett; NEMIHUMOR. (om du noen gang leser dette Lise, jeg digger deg.Så noen litt mer personlige;


...Andrea synes jeg har dårlig humor iblandt da.

...hahahha. Ler særriøst høyt av disse. Er også veldig flink å le når noen poster bilder av vennene mine som ligner på dyr eller kjendiser - eller animerte figurer, som dette;..Eller rett å slett når folk tar bilder av random personer på gata og sammenligner de med folk jeg kjenner.


Ellers har dagen vært veldig fin. Sola har strååålt i hele dag - så mye at det har vært umulig å være inne i huset til tross for snø ute(!). Jeg har egentlig ikke gjort så mye annet enn å chille med Lucas og gå noen turer. Lite spennende igrunn.

Hva har du gjort idag, og ikke minst
Hvordan er din humor?:-D Noen som liker samme greiene - eller er jeg helt på jordet?
Ha en flott fredag søtinger:)

Lena Ludvigsen -

Jeg gikk, jeg falt og prøver hver dag å reise meg på en ny måte. Søker lykken i alle aspekter av livet, og vil gjerne dele mine funn med dere. Har en sterk lidenskap for styling, mote, kosthold og trening. Denne bloggen tar dere med på en reise igjennom mitt liv, brutalt ærlig om både det negative og det postive.

Search

Bloggdesign

hits